Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Jagodina - Ćuprija - Paraćin => JAGODINA => Temu započeo: autentik 03-06-2007, 21:18:30

Naslov: Srecna prodavacica voyi novi Mercedes
Poruka od: autentik 03-06-2007, 21:18:30
Srećna prodavačica vozi novi „mercedes“

Da je radnica „Lutrije Srbije“ Sonja Mihajlović srećne ruke potvrđuje primer da je u roku od samo nekoliko nedelja ona postala glavna tema u Jagodini. Sonja Mihalović, koja radi u kiosku kod Zelene pijace u Jagodini, bila je krajem oktobra „zlatna ribica“ za dobitnika sedmice od milion evra jer je on u njenoj smeni uplatio tiket.


Kada je još uvek neznani srećnik podigao dobitak, on je častio Sonju sa pristojnom svotom. Poučena tim iskustvom, Sonja je zaigrala na sreću i kupila instant lutriju i ogrebala „mercedes“ A150. Mlada prodavačica vozi svoju ,,mečku’’, ali ne želi da priča o tome za javnost. Kaže da su joj novinari dosadili jer je svakodnevno opsedaju.

- Sebi ličim na neku javnu ličnost iz žute štampe. Nisam mogla ni da zamislim kako to izgleda kada su novinari i fotoreporteri zainteresovani za vaš život. Ovo je, ipak, privatna stvar i ne želim da iznosim detalje. I ostali su dobijali automobile, pa štampa nije bila zainteresovana za njih - objašnjava Sonja Mihajlović

Srećna dobitnica „mercedesa“ želi da posle „šokova’’ koje je preživela, nastavi da radi u „Lutriji Srbije“ i normalno živi u maloj sredini kakva je Jagodina.



Izvor: Blic (http://www.blic.co.yu/)

PS.  vest je stara,  ali ima nekih koji nisu ni čuli za to  pa evo prilike
Naslov: Одг: Srecna prodavacica voyi novi Mercedes
Poruka od: autentik 27-08-2007, 19:10:13
ma važno da neko ima sreće  a iz Jagodine je
Naslov: Одг: Srecna prodavacica voyi novi Mercedes
Poruka od: ookkii 27-08-2007, 19:49:06
blago njoj
Naslov: Одг: Srecna prodavacica voyi novi Mercedes
Poruka od: opajdara 27-08-2007, 20:15:14
Zasto postiras PRASTARE vesti? Ovo je jos iz 2005. ako se dobro secam. Nije valjda da se od tad nista lepo u Jagodini nije desilo?