Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Korekcija nosa bez operacije  (Pročitano 1461 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

mrmot

  • Stalni učesnik
  • **
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 585
Korekcija nosa bez operacije
« poslato: 17-10-2022, 07:29:00 »

Ovom elegantnom intervencijom koriguje se izgled nosa i rešava problem – urođenih ili stečenih nepravilnosti:

neravnina i ulegnuća nosa i grbe nosnog grebena,

asimetrije i iskrivljnosti nosa u stranu,

spuštenog ili zatupastog vrha nosa,

asimetrije u veličini nozdrva,

korekciju i izvođenje Kupidnovog luka u predelu filtruma gornje usne i kolumele tj. kožnog dela nosne pregrade

Preciznom aplikacijom filera u odrećene potkožene strukture – nadoknađuje se volumen tkiva na mestu gde nedostaje i podiže vrh nosa ako je potrebno, menja izgled iz profila i an-face i dovodi linije i površine nosa u idealnu srazmeru.



Oblikom i veličinom nosa nezadovoljan je upadljiv broj žena i muškaraca. Nepravilan, kriv, grbav ili veliki nos je genetski uslovljen, ali bitan uticaj mogu da imaju i drugi faktori kao što su – različite povrede, prelomi nosnih struktura, neka obolenja i sl. Sa procesom starenja, nos takođe menja oblik u određenoj meri, jer se koža istanjuje, suši i bora, a hrskavice gube elastičnost. Ovom intervencijom može se podmladiti koža i korigovati sve navedene nepravilnosti. U velikom broju slučajeva se nepravilan nos ovom intervencijom može dovesti u gotovo IDEALNE mere, zahvaljujući najnovijim nano-bio tech materijalima i inovativnim tehnikama izvođenja!

Kao i otisci prstiju, oblik i veličina nosa su kod svakog čoveka drugačiji i to je genetski uslovljeno. Na izgled nosa bitan uticaj mogu da imaju i različiti faktori kao što su – povrede, prelomi nosnih struktura, predhodne operacije, neka obolenja – a sa procesom starenja, nos takođe menja oblik u određenoj meri, jer koža menja kvalitet, istanjuje se i bora, a nosne hrskavice gube svoju elastičnost, što je naročito primetno u predelu vrha nosa i nosnih krilca (nozdrva). Do pojave novih materijala koje su bio i nano tehnologije uvele u medicinu i Estetsku hirurgiju, korekcije nosa radile su se isključivo klasičnim hirurškim operacijama, pa čak i one male diskretne nepravilnosti nosa nisu mogle da budu rešene bez operacije u opštoj anesteziji. Novi materijali doneli su i nove neinvazivne, neagresivne tehnike kojim se mogu korigovati različite nepravilnosti izgleda i oblika nosa, ali i podmladiti koža tog predela.

Kako se izvodi NEHIRUŠKA KOREKCIJA NOSA može da se pročita na sajtu nano klinije Brant
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.07 sekundi sa 25 upita.