Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Ako sanjate erotske snove  (Pročitano 8313 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

  • Administrator
  • Svedok stvaranja istorije
  • ******
  • Karma: +0/-0
  • Na mreži Na mreži
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 17391
    • Jagodina, Ćuprija i Paraćin kao na dlanu
Ako sanjate erotske snove
« poslato: 10-03-2007, 20:03:31 »

Snovi sa seksualnim predznakom u kojima se pojavljuju erotski simboli otkrivaju mnogo o nama, nasim emocijama i podsvesnim zeljama. Da bi ih kreirala, nasa podsvest koristi ljude i stvari koje poznajemo i tako nam pomaze da upoznamo i resimo unutrasnje konflikte.
Ako, na primer, sanjate seks sa slavnom licnoscu, verovatno imate manjak motivacije, bilo da je rec o vezi u kojoj ste ili o vasem zivotu u celini.
Erotski dozivljaji sa slavnima obiluju jakim emocijama koje mozak "pravi" da bi izbalansirao realno stanje.
Ako, pak, poznata licnost iz sna lici na nekog koga poznajete, nije iskljuceno da je uzbudjenje vezano bas za tu osobu.
Ako sanjate seks sa osobom koja vam se ne dopada u realnom zivotu, ne mora da znaci da vas podsvesno privlaci. Ako ste u vezi, ta osoba mozda predstavlja aspekt vaseg partnera koga niste svesni ili neku njegovu osobinu koju ne zelite da prihvatite. Ako je tako, korisno bi bilo da obratite paznju na karakteristike osobe iz sna koje podsecaju na osobine vaseg partnera.
Kad sanjate seks sa sefom - taj san simbolizuje zelju za moci. Vasa podsvest vam sugerise da treba da radite vise da biste bili unapredjeni ili dobili povisicu.
Ako sanjate seks sa prijateljicom, ne brinite, nemate problem sa svojom seksualnoscu. Moguce je da simbolizuje vecu potrebu za materinstvom. (maaamaa - "kako se prave bebe i ko ih donosi") Ili se u tom snu krije zelja da budete slicni toj prijateljici, na primer, zelite da budete hrabri i samopouzdani kao ona.
Seks sa bivsim partnerom u snu "znaci" da ne mozete da raskinete sa prosloscu. Mozda zelite da bivsem partneru pruzite jos nesto i tako skrente njegovu paznju. Najvazniji detalj koji bi mogao da demistifikuje ovaj san je to ko je sa kim raskinuo - vi sa njim ili on s vama.
Ako sanjate seks na javnom mestu - to pokazuje zelju da se odate svojim najvecim strastima. Mozda se radi o vasoj zelji da u krevetu ili zivotu eksperimentisete.
Slicni snovi su simbol seksualnih fantazija koje imate u realnom zivotu, ali nemate hrabrosti da ih sprovedete.
Kad sanjate da ste prevarili partnera - moguce je da zelite da pobegnete. Prevara ili promiskuitetnost u snovima nemoraju da ukazuju na to da ste zaista takvi ili da planirate nesto slcno. Zapravno, ovakav san simbolizuje vasu zelju da uradite nesto progresnivno, sto se ne uklapa u norme. Moguce je da imate potrebu za novim stimulansima, nemate hrabrosti da ih potrazite.
Ako ste imali nocnu moru i sanjali da je partner prevario vas - verovatno se plasite mogucnosti da bi vasa veza mogla da se pogorsa ili da prekine. Moguce je da u nekom je da u nekom delu vase podsvesti sumnjate u vernost partnera. Jedan od najcescih snova je da ste nagi, ali ste se osecali dobro, to je znak da se dobro osecate u svojoj kozi.
Moguce je da isti san sanjate mnogo puta ako ste u srecnoj vezi. Ako ste, pak, u snu bili nervozni, mozda ne znate da sardjujete s drugim ljudima i u tom slucaju trebalo bi da poradite na tome. Garderoba nas ne stiti samo od pogleda u najintimnije delove tela, vec i od "atmosferske agresije".
Dakla, to sto ste nagi znaci da ste bez zastite.
 

Stranica je napravljena za 0.109 sekundi sa 24 upita.