Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Iz Jagodine se izvozi u Kinu  (Pročitano 5268 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 2984
  • ЈА САМ ВИШИ ФИЗИОТЕРАПЕУТ И РАДИМ МАСАЖЕ ПРИВАТНО
Iz Jagodine se izvozi u Kinu
« poslato: 21-06-2010, 01:38:28 »

Firma Bate Živojinovića izvozi srpsku robu u Aziju
Valter „napada“ Kinu kremama!!!
Sreda - 16.06.2010
Najpopularniji srpski glumac u Kini Velimir Bata Živojinović rešio je da unovči svoju popularnost u ovoj zemlji. On je sa kompanijom „Hemel“ iz Jagodine osnovao firmu „Valter“, koja će se baviti uvozom i izvozom robe iz Kine, a prvi proizvod koji će nositi lik iz filma „Valter brani Sarajevo“ biće „Hemelova“ zaštitna krema za kožne proizvode.

- Želimo da promovišemo srpsku privredu i pomognemo našim proizvođačima koji žele da izvoze u Kinu. Zasad će samo jedan proizvod „Hemela“ nositi lik Valtera, ali taj logo, uz nadoknadu, moći će da koriste i druge firme koje to budu želele - kaže za „Alo!“ legenda jugoslovenske i srpske kinematografije Bata Živojinović.
On ima zaštićeno međunarodno pravo na korišćenje lika Valtera. Živojinović je najpopularniji srpski glumac u Kini, a „Valter brani Sarajevo“ ubedljivo je najgledaniji film u toj zemlji. Do sada je film gledalo čak 12 milijardi ljudi.
- Nisam baš prebrojao sve građane Kine koji su gledali film, ali nadam se da će moja popularnost duga 40 godina doprineti prodaji proizvoda sa logom Valtera - šaljivo dodaje Živojinović.
Vlasnik „Hemela“ Nenad Miljković kaže za naš list da je osnovna ideja da se srpskim firmama ponudi da svoje proizvode sa logom Valtera plasiraju na kinesko tržište.
- Naša ciljna grupa su srednja i starija populacija, dakle ljudi koji su odrastali uz film „Valter brani Sarajevo“. Bata je u Kini maltene Bog i očekujemo da će njegova popularnost poboljšati prodaju - kaže Miljković. On veruje da će lik najpoznatijeg oslobodioca iz Drugog svetskog rata naročito biti primamljiv proizvođačima alkoholnih pića i suvenira.
 
Bata otvara i restoran u samom srcu Pekinga!!!
Živojinović, kako kaže, neće se zaustaviti samo na reklamiranju srpskih proizvoda, već je naumio da svoju popularnost u najmnogoljudnijoj zemlji iskoristi i u ugostiteljstvu.
- Pre nedelju dana bio sam u Pekingu, gde planiram uskoro da otvorim restoran - najavio je Bata za „Alo!“, ali još uvek nije želeo da otkriva sve pojedinosti.

http://www.alo.rs/vesti/28197/Valter_napada_Kinu_kremama

Velimir - Bata Živojinović, jedan od najvećih glumaca bivše Jugoslavije, nedavno je potpisao ugovor sa kozmetičkom kućom „Hemel“ za proizvode koji će se prodavati u Kini. Osim toga, Bata će uskoro raditi na seriji „Valter brani Sarajevo“ sa Kinezima, a glumiće u novom filmu Srđana Dragojevića „Parada“.


Legendarni glumac u razgovoru sa našom novinarkom
- Proizvodi „Hemela“ su nešto što treba svakom domaćinstvu, prodaju se dušom i telom, to je ono što mi nudimo. To je cela priča - kaže Bata Živojinović koji je i u pregovorima sa Kinezima oko prodaje „Valter vode“ u Kini.

- „Valter voda“ u Kini je u pregovorima, samo je pitanje koju vodu hoće, da li hoće kiselu ili običnu. I koja količina. A ja mislim da te količine koje oni traže mi nemamo. Pa da se opet udružimo svi, mi nemamo - kaže kroz smeh slavni glumac koji će uskoro raditi na seriji „Valter brani Sarajevo“ koja se snima za kinesko tržište.......

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/194098/Bicu-junak-filma-o-gej-paradi

Ostatak teksta nije bitan. Dakle, mislim da je ovo velika šansa za izvoz u Kinu i mislim da je krajnje vreme da se iskoristi velika popularnost Bate Živojinovića u Kini i da Srbija pod brendom Valter počne da izvozi kvalitetne proizvode u najmnogoljudniju zemlju na svetu-Kinu umesto što uvozi najgori škart iz Kine. Hemel je već kupio brend "Valter" za kinesko tržište i uskoro počinje da izvozi svoje proizvode u Kinu.
Sačuvana

Kengurinjo

  • Stalni učesnik
  • **
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 762
  • Само ЧИСТ ОБРАЗ и МЕРАК немају цену.
Одг: Iz Jagodine se izvozi u Kinu
« Odgovor #1 poslato: 21-06-2010, 02:33:51 »

Поставио сам пре пар дана ту тему.

http://www.autentik.net/forum/index.php?topic=6018.0
Sačuvana
Србија је вечна док су јој деца верна. Амин!

pe-tar

  • Gost
Одг: Iz Jagodine se izvozi u Kinu
« Odgovor #2 poslato: 03-07-2010, 22:40:26 »

                                 „Živi bili pa videli!“
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.053 sekundi sa 22 upita.