Razne zanimljive teme > Vicevi

vicovi

<< < (2/64) > >>

Ivanka:
Bračni par se razvodi i naravno, kao što je i običaj se svadjaju pred sudijom oko deteta. Zena objašnjava sudiji sa svim zenskim argumentima sudiji zašto bi morao dete da da njoj. Govori kako je to dete poraslo u njoj, kako je deo nje itd itd.
Muz tvrdi da dete pripada njemu i tačka. Sudija ga gleda i kaze: "Obično zena dobija dete ali ja vidim da vi imate neki dobar razlog da hoćete da vama dam dete.
Muz odgovara: " Naravno gospodine sudija. Evo ovako. Ako stavite novac u automat za kafu da li kafa pripada vama ili automatu?"

Ivanka:
Gatara: "Gospodjo, vidim veliku nesreću... Umreće vam muz..."
Zena: "Ma to znam, kazite vi meni dali će da bude istraga?"

Johny:
Bio neki covek na pecanje i upecao zlatnu ribicu, ona kaze pusti me ispunicu ti tri zelje. Kaze on hocu da budem belac,da budem stalno u vodi i da vidjam stalno ribu(misli se na zenski polni organ)... I zlatna ribica ga pretvori u WC solju i postavi ga u zenskom WC-u!!!!

kety:
dva majstora zavrsili popravku kod stare bake,seli da popiju kafu,i dok je baka kuvala kafu videse na sto stoji cinija puna lesnika
\resili da se posluze malo i tako jeli oni i nailazi baka sa kafom i cokoladom i kaze:
evo deco kafa i evo cokolada meni salje sin iz ch al sve sa lesnjaci a ja nemam zubi pa tako sisam cololadu a lesnjaci stavljam u ovu ciniju!!!!
fijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!

tatoo:
 Poljak

Zakljucao se poljak u ormar tokom Drugog svetskog rata.
Naime 1945. godina je, i svi znaju da se kraj rata blizi.

On izlazi u jednom trenutku iz ormara posle duzeg perioda,otvara prozor, i vidi 2 Americka vojnika koja se setaju ulicom i vikne:
-"Sloboda!Sloboda!"

A na prozor od dole na zgradi izadje momak i kaze:
-"Njet,njet,maskembal..."

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju