Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: LG G4  (Pročitano 3013 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
LG G4
« poslato: 19-05-2015, 00:37:16 »



Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je svoj dugo očekivani, najambiciozniji model smart telefona, LG G4. Kreiran tako da zadovolji sve potrebe korisnika, ovaj uređaj nudi najsavremeniju tehnologiju, niz praktičnih funkcija i neprevaziđeni dizajn, pomerajući granice u svetu mobilnih uređaja.

"Zahvaljujući neprestanim težnjama da stvorimo revolucionaran proizvod, koji pruža izuzetan performans i iskustvo, kompanija LG već dugi niz godina pomno osluškuje potrebe svojih korisnika. Uređaj koji smo danas predstavili javnosti u Srbiji je definitivno naš najambicioznji telefon do sada, jer je kreiran tako da pruži svim svojim korisnicima nezaboravno iskustvo koje će im olakšati svakodnevicu", rekao je Boris Stojančić, direktor prodaje mobilnih komunikacija za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju.

Praveći ogroman skok u tehnologiji izrade ekrana, LG je kreirao prvi smart telefon sa IPS Quantum ekranom dijagonale 5.5 inča, koji pruža 20 odsto bolju reprodukciju boja, 25 odsto veći nivo osvetljenosti i čak 50 odsto veći kontrast. Ovo je prvi Quad HD ekran koji koristi Advanced In-Cell Touch (AIT) tehnologiju, kombinujući LCD i senzor osetljiv na dodir da bi omogućio bolji prikaz boja i osetljivost na dodir. LG G4 je i prvi smart telefon koji koristi jedinstveni korisnički interfejs UX 4.0, koji je u potpunosti prilagođen zahtevima i najnaprednijih korisnika.

G4 je idealan za pravljenje savršenih fotografija zahvaljujući jedinstvenoj kameri od 16MP sa otvorom blende F1.8, što omogućava senzoru da primi 80 odsto više svetlosti. Ova kamera kreirana je u kombinaciji sa novim IPS Quantum ekranom, koji pruža više pogodnosti od drugih ekrana. Za njom ne zaostaje prednja kamera od 8MP, idealna za savršene selfie fotografije, koja omogućava pravljenje oštrih portreta sa mnoštvom detalja.

Kako bi se karakteristike kamere ovog telefona najvernije predstavile, uređaj je najpre testirao, a zatim i prezentovao profesionalni fotograf, Sever Zolak.

"Kada su u pitanju kamere na telefonima, LG G4 prevazilazi sva moja očekivanja. Oštrina slike, jasnoća boja i izuzetan kontrast, u kombinaciji sa jedinstvenim otvorom blende i manual režimom rada, čak i pri izazovnim vremenskim uslovima, čine da uvek imate najadekvatniju zamenu za profesionalni fotoaparat", rekao je jedan od najeminentnijih fotografa u Srbiji.

Da bi njegove performanse što duže trajale, G4 je opremljen prenosivom baterijom jačine 3000mAh. U kombinaciji sa snažnim Qualcomm Snapdragon 808 procesorom sa X10 LTE, ovaj uređaj može bez problema da se koristi ceo dan.
 
Moderan i elegantan izgled G4 modela je pravo osveženje u odnosu na klasična metalna kućišta većine telefona. Kompanija LG posvetila je posebnu pažnju materijalima koji su korišćeni pri izradi ovog telefona, pa je on dostupan sa pozadinom izrađenom od prave kože, u čak šest autentičnih boja, ali i sa pozadinom u keramički beloj boji sa 3D šablonima, kao i u metalik sivoj i sjajno zlatnoj.
LG G4 smart telefon biće dostupan u Srbiji početkom juna u ponudi operatera. 

http://www.gsmarena.com/lg_g4-6901.php

https://www.youtube.com/watch?v=pXbuEnhPtuA

https://www.youtube.com/watch?v=lpwa5iYOjU8

https://www.youtube.com/watch?v=xzS5YPyIXTE
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.245 sekundi sa 24 upita.