Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Politika - Terorizam - Vlast - Vojska - Stranke => Hronika => Temu započeo: zs 12-09-2007, 06:56:13

Naslov: Devojka nestala sa taksi stanice
Poruka od: zs 12-09-2007, 06:56:13
Mirjana Lazić nestala je 9. septembra sa taksi stanice u Ćupriji. Prema rečima majke Silvane, devojka je poslednji put primećena tog dana u podne, kada je na putu od kuće do crkve ušla u nepoznato vozilo. Mirjana je visoka 154 centimetara, ima smeđu kosu koja pada preko ramena i nosi naočare. Tog dana kada je nestala na sebi je imala jaknu i pantalone od teksasa, narandžastu majicu, patike i torbicu roze boje, kao i naočare tankog plavog okvira. Sa sobom je, kao i uvek, nosila punjač i mobilni telefon, koji je od tada nedostupan.

Kako navodi Silvana, drugarice njene ćerke su rekle kako je dve nedelje pre nestanka Mirjana komunicirala sa nepoznatim muškarcem koji se predstavljao kao Vlada iz Beograda i koji, navodno, radi u Telekomu.

- Kupovao joj je dopune za mobilni telefon, i, kako su mi pričale njene drugarice, često su se čuli. U nekoliko navrata smo i mi u kući čuli delove razgovora u kojima mu je ona između ostalog objašnjavala naše materijalno stanje - rekla nam je Silvana. - Uvek se javljala na telefon, a sa njim se, kako sam saznala, sasvim slučajno upoznala. Jednom prilikom kada je trebala da se čuje sa svojim drugom, greškom je okrenula broj dotičnog Vlade koji se razlikuje samo u poslednjem broju - objašnjava zabrinuta majka.

Prema njenim rečima, Mirjana je od tada u kontaktu sa Vladom.

- Pretpostavljam da joj je kupio i drugu karticu, s obzirom na to da je na svojoj kartici uvek imala kredit od osam dinara. Pričao joj je kako on zarađuje 200 evra dnevno i nudio posao i dobru zaradu, ali je insistirao na ličnom kontaktu - rekla je Silvana.

Roditelji su slučaj prijavili policiji, iznevši sve dostupne informacije. Probali su i da pronađu dotičnog Vladu.

- Probali smo da nađemo broj tog Vlade i pronašli smo ga. U prvom razgovoru nam je objasnio da nema tamo nikakve Mirjane, iako smo mi pitali za Miru, a sinoć se na taj broj javila neka žena, dok se u pozadini čulo više žena koje su se smejale nekako provokativno i vulgarno - priča zabrinuta i uplašena majka.

Inače Mirjana, rođena 20. juna 1990. godine od oca Branka i majke Silvane, posle napuštene druge godine srednje škole upisala je na Radničkom univerzitetu u Ćupriji kurs za friera, koji je zavolela i prilično mu se posvetila. Kako saznajemo, u vreme nestanka nije imala nikakvu vezu.

Glas javnosti, sreda 12. septembar 2007
Naslov: Одг: Devojka nestala sa taksi stanice
Poruka od: Mac 12-09-2007, 12:19:44
Stvarno tragicno...
Naslov: Одг: Devojka nestala sa taksi stanice
Poruka od: the best 12-09-2007, 13:18:17
katastrofa...
Naslov: Одг: Devojka nestala sa taksi stanice
Poruka od: zs 16-09-2007, 18:00:00
jos uvek se ne zna gde je i sta se desava sa njom