Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Mahjong igre - Naučite sami igrati Mahjong igre  (Pročitano 1283 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

IsoldeMabel

  • Član
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 1
Mahjong igre - Naučite sami igrati Mahjong igre
« poslato: 29-11-2021, 10:14:20 »

Razvijen u Kini iz 19. stoljeća, Mahjong je postao nevjerojatno popularna igra. Obično se igra s četiri igrača i od tada se proširio po cijelom svijetu. Ne morate biti vješt igrač da biste uživali u igri Mahjonga. Treba vam samo malo sreće! Srećom, ovu zabavnu igru ​​možete lako naučiti sami igrati. U ovom članku naučit ćete osnove kako sami igrati igru.

Igra je podijeljena na različite razine. Prva razina sadrži slavni Poirot Agathe Christie, a slijede sobe nazvane po poznatim detektivima. Druga razina uključuje zloglasnog Holmesa Sherlocka. Ova razina je savršena za ljubitelje trilera i tajanstvenih priča. U ovoj igri ćete otkriti da su vaše pločice nasumično podijeljene u 640 jedinstvenih setova. Pločice se također randomiziraju svaki put kada igrate. Nakon što naučite pravila, bit ćete na putu da savladate igru.

Da biste pobijedili u igri Mahjonga, morate dobiti svih četrnaest pločica u četiri različita seta. Cilj Mahjonga je uskladiti pločice kako bi se formirala četiri različita seta. Set su dvije pločice iste vrste. Pločica se ne može koristiti u dva odvojena seta u isto vrijeme. Cilj igre Mahjong je prikupiti sve pločice u četiri odvojena seta. U ovoj igri, jedna pločica se ne može koristiti u više od jednog seta u isto vrijeme.
« Poslednja izmena: 03-12-2021, 02:40:08 od strane IsoldeMabel »
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.046 sekundi sa 22 upita.