Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Mračna strana sveta  (Pročitano 137770 puta)

0 Članovi i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

autentik

  • Administrator
  • Svedok stvaranja istorije
  • ******
  • Karma: +0/-0
  • Na mreži Na mreži
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 17391
    • Jagodina, Ćuprija i Paraćin kao na dlanu
Odg: Mračna strana sveta
« Odgovor #60 poslato: 20-10-2013, 09:19:06 »

Pa ovo nije normalno....  i posle mi hoćemo u evropu...

Ivanka

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 2324
Odg: Mračna strana sveta
« Odgovor #61 poslato: 20-10-2013, 18:32:26 »

Pa ovo nije normalno....  i posle mi hoćemo u evropu...
                Bez teorija zavere neki bi umrli od dosade
Sačuvana

MASIRAM GASTARBAJTERKE

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 2984
  • ЈА САМ ВИШИ ФИЗИОТЕРАПЕУТ И РАДИМ МАСАЖЕ ПРИВАТНО
Odg: Mračna strana sveta
« Odgovor #62 poslato: 20-10-2013, 19:49:45 »

A neki od sreće i zadovoljstva.
Sačuvana

Ivanka

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 2324
Odg: Mračna strana sveta
« Odgovor #63 poslato: 21-10-2013, 16:07:10 »

A neki od sreće i zadovoljstva.
              Uvek si bio pametno dete
Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Mračna strana sveta
« Odgovor #64 poslato: 22-10-2013, 11:01:40 »



Ускоро обавезно чиповање људи у САД, а онда и у читавом свету

Америка је прва држава на свету која захтева да сваки амерички држављанин прими радио фреквентни микрочип.

....Например, од пре неколико година сви мобилни телефони имају уграђену опцију да иако су угашени могу се укључити даљински и прислушкивати а да то његов власник не зна. Та опција је могућа чак и ако се извади батерија из телефона. Чим сте купили телефон, Ви сте се практично чиповали и без уграђивања микрочипа у Ваше тело.....

http://srbin.info/2013/10/uskoro-obavezno-cipovanje-ljudi-u-sad-a-onda-i-u-citavom-svetu-video/


http://www.youtube.com/watch?v=3AJIdc-MO88



http://www.youtube.com/watch?v=rsbgqTCS9ZQ



Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Mračna strana sveta
« Odgovor #65 poslato: 07-11-2013, 10:18:46 »



Michael Snyder: Сиромаштво У Америци је у стању апсолутне експлозије
http://theeconomiccollapseblog.com/archives/29-incredible-facts-which-prove-that-poverty-in-america-is-absolutely-exploding

Да ли сте знали да је број Американаца који су примаоци социјалне помоћи већи од броја Американаца који имају стално запослење? Да ли сте знали да су 1,2 милиона деце, која похађа државне школе, моментално бескућници?

Било ко да употреби израз „економски опоравак“ како би описао шта се данас дешава у Сједињеним Америчким Државама би био изразито увредљив према скоро 150 милона Американаца за које се сматра да су или сиромашни, или су примаоци ниских личних доходака.

Да, ствари су одличне у Њујорку, Вашингтону, Сан Француиску, али скоро свугда другде економска ситуација наставља да постепено постаје све гора.

Овог момента разлика која постоји између богатих и сиромашних у Америци је таква да никад пре није виђена, и она почиње да ствара менталитет „хајдучије“ који би могао да нанесе огроман социјални хаос у наступајућим годинама.

Бес према онима „који имају“ наставља да се у Америци пење ка једном врло алармантном нивоу, и они „који немају“ постају све више очајни. Током неког периода овај бес ће да прекипи, и онда, када се то буде десило, нећете желети да се нађете близу главних урбаних центара.

И поред невиђеног позајмљивања финансијских средстава последњих година од стране савезне Владе САД, као и поред невиђеног штампања новца од стране Централне банке САД, сиромаштво у САД наставља да се погоршава како године наилазе.

Следеће су невероватних 29 чињеница које доказују да је сиромаштво у Америци у стању апсолутне експолозије:

1) Шта можете да кажете за нацију где више људи прима милостињу од савезне Владе него што има стално запослење ? Према последњим цифрама издатих од стране Бироа за цензус САД, број особа које примају – условно одобрене – бенефиције је ВЕЋИ него број особа које у САД имају стално запослење.

2) Нове цифре су управо обелодањене, и оне показују да је број ученика који похађа државне школе, а који су бескућници, на свеопштем рекордном нивоу. Тешко је поверовати, али овог момента 1,2 милиона ученика који похађа државне школе нема домове. Та цифра се од последње рецесије увећала за 72 %.

3) Када сам ја растао, утисак је био да су скоро сви били из средње класе. Али, сада се све то изменило. Једна недавна студија је открила да скоро половина ученика из државних школа долази из домаћинстава са ниским личним примањима.

4) Како може било ко да демантује чињеницу да смо ми „социјалистичка“ држава, када сваког месеца пола популације прима новац од савезне Владе ? Према последњим цифрама Бироа за цензус САД, 49,2 % свих Американаца прима бенефиције од најмање једног државног социјалног програма.

5) Знакови увећања сиромаштва се сада појављују чак и у најбогатијим деловима нације. Према новинама New York Post, њујоршки метро се „преплављује бескућницима“.

6) Према Бироу за цензус САД, цирка 1 од сваких 6 Американаца сада живи у сиромаштву. Број Американаца који сада живе у сиромаштву је на нивоу који није виђен од 60-тих година прошлог века.

7) Раздаљина између богатих и сиромашних у САД је сада на свеопштем рекордном нивоу. Они који су из категорије богатих ту чињеницу неће сматрати као неки већи проблем, али они који су с друге стране спектрујма су и те како свесни овога.

8) Категорија „запослена сиротиња“ је једна од најбрже растућих сегмената популације САД. Овог момента, цирка 1 у свака 4 радника који имају повремено запослење живи испод границе сиромаштва.

9) Према цифрама датих од стране Wal-Mart (познати ланац америчких самоуслуга/робних кућа), више од половине њихових запослених зарађује мање од 25,000 долара годишње.

10) Недавни чланак Businessweek навео је студију по основу које се установило да 300 запослених у Wal-Mart са седиштем у савезној држави Висконсин добија сваке године скоро милион долара на име социјалне помоћи, односно њима је сваке године потребно 900,000 долара како би преживели.

11) Америчка берза, барем овог момента, одлично напредује, али истовремено лична примања за просећне Американце настављају да опадају. Шта више, просећна лична примања за једно домаћинство у САД наставља да опада пет година узастопце.

12) Квалитет радних места у САД наставља да годинама уназад опада. Овог момента, 1 од свака 4 америчка радника има запослење које се плаћа 10 долара по часу, ако не и ниже.

13) Према истраживањима Gallup-a, а који су недавно обелодањени, 20 % свих Американаца ниje ималo довољно новца како би или они, или њихове породице, током неког момента претходне године могли купити храну. То је тек испод рекорда од 20,4 % који је постављен новембра месеца 2008. године.

14) Младе пунолетне особе данас нарочито осећају „ујед“ сиромаштва. Америчке породице које имају породићног „старешину“ који је испод 30 година старости, представљају ниво сиромаштва од 37 %.

15) Као што сам пре пар недеља написао, 1 од сваких 5 домаћинства у САД зависи од (државних) маркица за храну. Назад, током 70-тих година прошлог века, цирка 1 од сваких 50 Американаца је био примаоц маркица за храну.

16) Број Американаца који су сада примаоци маркица за храну превазилази читаву популацију Шпаније.

17) Према једној рачуници, број Американаца који сада зависи од маркица за храну превазилази укупне популације савезних држава Аласке, Аркинзоса, Конектикат, Делавер, савезног града Вашингтона, Хаваја, Ајдахо, Ајове, Канзаса, Мејн, Мисисипи, Монтане, Небраске, Неваде, Њу Хампшир, Њу Мексико, Северне Дакоте, Оклахоме, Орегона, Род Ајланда, Јужне Дакоте, Јутах, Вермонт, Западне Вирџиније, као и Вајоминга.

18) Нама се говори да живимо у „најбогатијој нацији“ на овој планети, а и поред тога, више од 1 од свака 4 детета у САД је регистровано у државном програму примаоца маркица за храну.

19) Просећна добит од једне маркице за храну се, по дану, своди на цирка 4 долара по особи.

20) Процењује се да ће цирка 50% сво деце у САД бити примаоци маркица за храну пре него што достигну 18 година старости.

21) Данас, цирка 17 милиона деце у САД гледају у несигурност исхране. Другим речима, то значи да 1 од сваких 4 деце у држави живи без могућности да има приступ храни која има довољно витамина за здрав живот.

22) Биће можда тешко да се поверује, али цирка 57% деце у САД моментално живи у домаћинствима за које се сматра да су или „ниског личног дохотка“, или су „осиромашена“.

23) Број деце која сваког дана живи на свега 2,оо долара, или мање од тога, се попео на 2,8 милиона. Број се повећао за 130% од 1996. године.

24) У Мајамију 45 % деце живи у сиромаштву.

25) У Кливленду, више од 50% деце живи у сиромаштву.

26) Према недавно обелодањеном извештају, 60% сво деце у граду Детројиту живи у сиромаштву.

27) Према студији организације „Feeding America“, више од 37 милиона Американаца се сада опслужују од стране „народних шпајиза“ и „народних кухиња“.

28) Савезна Влада САД је током протеклих пет година потрошила невероватних 3,7 билиона долара на програмима социјалне помоћи.

29) Обелодањени су извештаји по основу којих 4 од сваких 5 пунолетних грађана у САД, барем у неком периоду у својим животима „се бори са незапосленошћу, сиромаштвом на прагу, или са зависношћу на социјална примања“.

Ове цифре сиромаштва постаје горе годином за годину, без обзира шта наши политичари предузимају.

Па, јел постоји неко ко би још увек желео да изнесе аргуменат да ми идемо „на путу економског опоравка“ ?

Као што сам горе навео, они „који немају“ постају све више бесни на оне „који имају“. На пример, само проверите овај извод из недавног чланка New York Post:

„Манијак који је у Бруклину искасапио мајку и њено четворо младе деце је признао да је то урадио јер је био љубоморан на њихов начин живота, изнео је, у недељу, полицијски извор.

Породица је имала превише. Њихова примања, као и начин живота, је био бољи него његов, изнео је полицијски извор“.

На жалост, ово није усамљени инцидент. Уздуж читавог Западног света менталитет „хајдучије“ наставља да се увећава. Ово је нешто о чему сам толико забринут да је то постало велики део моје нове књиге. Овог момента, чак и богати холивудски типови као што су Russell Brand заговарају „револуцију“ социјалистичког типа као и „масовну расподелу богатства“.

Можда Brand не разуме да би оно што он заговара значило и расподелу већине његовог богатства, које би му било одузето.

Када следећи велики талас економског колапса буде наступио, ја се плашим да ће сав овај бес и фрустрација, а који се међу сиротињом гомила, прекипети на неке врло застрашујуће начине. Верујем да ћемо видети огроман скок у криминалу и да ћемо након тога видети како се уздуж Америке насеобине пљачкају и пале.

Међутим, ја нисам једини који размишља на овакав начин. Нови филм на телевизијском каналу National Geographic, насловљен „Амерички Мрак“, покушава да дочара социјални хаос који би могао да експлодира у случају дужег националног губитка електричне мреже ... када ћете научити шта то значи да будете потпунио беспомоћни.

Шта би ви радили уколико би вам се нешто овако десило ?

Како би ви поступили према очајним, гладним људима који би се појавили испред ваше ограде, тражећи храну ?

А шта би било ако би ти људи били наоружани и ако не би „учтиво“ тражили вашу храну ?

Немојте игнорисати шта се овог момента дешава у Америци. Поставља се бина за нека врло хаотићна времена.

Припремите се док још увек можете.

Ево једног човека који је разјарен (мада америчко "pissed off" звучи прецизније) понашањем жене и њеног дечка који живе од социјалне помоћи, и који бесне у радњи зато што им је социјална дебитна картица празна, а види се да нису сиромашни.



http://www.youtube.com/watch?v=wHJKZQm2zG4
Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Mračna strana sveta
« Odgovor #66 poslato: 10-11-2013, 00:47:07 »



EVROPSKA UNIJA: BELGIJSKI PREDLOG ZAKONA ZA "UBIJANJE" AUTISTIČNIH GRAĐANA, DA LI ĆE SE PROŠIRITI I NA OSTALE DRŽAVE??

“Prvo ih razbolimo vakcinacijom, pa ih onda pobijemo”. Ovako nekako bi se mogao protumačiti predloženi zakon koji je na ivici izglasavanja od strane belgijskog parlamenta će omogućiti deci da sama odlučuju žele li biti eutanazovana (“ubijena”) od strane medicinskog osoblja. “

http://getosrbija.wordpress.com/2013/06/13/evropska-unija-belgijski-predlog-zakona-za-ubijanje-autisticnih-gradana-da-li-ce-se-proiriti-i-na-ostale-drzave/
Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Mračna strana sveta
« Odgovor #67 poslato: 15-11-2013, 09:49:18 »



Дечији ММА или Панкрејшн (Pankration) тренира око три милиона деце широм САД-а, од којих су нека стара само пет година. Овај необичан “спорт” постаје све популарнији међу децом у тој земљи. Деца међусобно приближних година боре се у истом амбијенту као и одрасли борци, у осветљеном рингу, док бројна публика у мраку навија за што жешћу борбу.
Током мечева родитељи захтевају од дечака и девојчица да наставе борбу иако им деца грцају у сузама од болова после задобијених удараца. Врхунац борбе између два ММА борца је унутар индустријски металног кавеза, октогона. На путу до бруталне победе су шутеви и ударци, гушења на поду, када често поражени почиње да плаче из свег гласа и тражи своју мајку.
Претпоставља се да се око три милиона дечака и девојчица, од којих неки имају тек по пет година, међусобно туку сваке недеље док тренирају панкрејшн. Многи од њих не носе заштитне кагице за главу док се “часте” ударцима у веома танким рукавицама. ММА, или мешовите борилачке вештине, један је од најзахтевнијих спортова данашњице, представља мешавину борилачких вештина као што су бокс, рвање, тајландски бокс, џудо и бразилски џиу џицу.
Новинар и фоторепортер Себастијан Монталво описао је за Си-Ен-Ен оно што је забележио док је пропутовао целу земљу и сакупио гомилу фотографија борби предшколске деце.
“Јеси ли добро? Хоћеш да прекинемо борбу, чуо сам како судија пита једног уплаканог дечака. Међутим, његов отац је инсистирао да се борба настави“, описао је једно искуство Монталво и потом наставио:
“Родитељи имају пренаглашен такмичарски дух. Они воле своју децу сто одсто и ‘само желе да њихова деца победе’. После сваког меча клинци би требало да се рукују. Један отац је почео да виче на свог сина зато што није желео да се рукује после пораза.”
Децу често прате повреде, најчешће су у питању контузије и потреси мозга, ломови руку и ногу, али и поред тога није ретка појава да се деца боре без кацига.
Један од најпознатијих бораца је седмогодишњи Кристофер Ареј, који је због своје неустрашивости добио надимак „Сакупљач руку“.
Критичари, који чак и ММА борбе између одраслих називају “људском борбом петлова”, позивали су још 2008. године гувернере америчких држава да се овај спорт забрани. Они овај спорт називају варварским и страхују за безбедност деце и за то какав ће учинак имати на њихово понашање. Неистомишљеници, с друге стране, тврде да се овај спорт не разликује много у односу на класичан бокс или традицоналне борилачке вештине, истичући да деца тако стварају самодисциплину и уче се поштеном борбом. Док критичари добијају на аргументу да је ужасан призор у којем се деца у рингу боре као одрасли, они који су за дечји ММА кажу да ће деца научити да губе и да побеђују спортски, на праведан начин. Међутим, постоје оправдани страхови за безбедност деце, пре свега од опасности потреса мозга, због чега доктори препоручују да деца обавезно носе заштите за главу док тренирају и боре се у рингу.



http://www.youtube.com/watch?v=r7xmjeup8U4
http://www.youtube.com/watch?v=mQb4EoBdYFM
Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Mračna strana sveta
« Odgovor #68 poslato: 16-11-2013, 09:12:44 »



Poznato je da u Kini, porodicama dozvoljavaju da imaju samo jedno dete, sta se desava ako imate vise beba...??? ZAVRSAVAJU U CORBI...

osobama sa slabim srcem se ne preporucuje gledanje ovog sajta zbog uznemirijucih slika.... :aq12:

http://www.thecontroversialfiles.net/2013/07/chinese-eat-baby-soup-for-sex.html#.Un4dB2xbrrQ.facebook

http://www.youtube.com/watch?v=WHi3I7M85eA



Mrtve bebe koriste za pravljanje pilula

http://www.novi-svjetski-poredak.com/2012/09/23/druga-strana-medicine-ljudske-fetuse-i-mrtve-bebe-koriste-za-pravljenje-pilula/

Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Mračna strana sveta
« Odgovor #69 poslato: 24-11-2013, 08:33:08 »



Ko i kako kroji vremenske prilike na planeti?

http://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=198&cl=26



Oružje zvano tiganj smrti

http://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=215&cl=28



Милан Видојевић: Мост на Ади у Беогрaду трајно инсталиран ХААРП

http://www.youtube.com/watch?v=SoTiRNEvLAw
Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Mračna strana sveta
« Odgovor #70 poslato: 30-11-2013, 05:27:19 »



SAKRIVEN GENOCID NAD SRBIMA: I kraljevska vlada i komunisti zataškavali zločine ustaša u Drugom svetskom ratu nad Srbima

http://www.intermagazin.rs/sakriven-genocid-nad-srbima-i-kraljevska-vlada-i-komunisti-zataskavali-zlocine-ustasa-u-drugom-svetskom-ratu-nad-srbima/



VLADARI IZ SENKE U PANICI – Evo primera i nekoliko “tačaka” gde globalna elita gubi kontrolu

http://www.intermagazin.rs/vladari-iz-senke-gube-kontrolu/

Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Mračna strana sveta
« Odgovor #71 poslato: 08-12-2013, 00:39:48 »



O OVOME SE ĆUTI! ZEMLJA JE ŠUPLJA?
Da li u unutrašnjosti Zemlje živi civilizacija mnogo naprednija od naše?
Šta su videli dvojica moreplovaca, a šta pokazuju tajni satelitski snimci?

http://www.conopljanews.net/zemlja_je_suplja.html

http://www.vestinet.rs/pogledi/patent-no-1096102

http://www.treceoko.novosti.rs/code/navigate.php?Id=182&editionId=100&articleId=492



Ogledala - prodor u budućnost (2011)

"Ogledala prodor u budućnost." o istraživanjima interakcije ljudske svesti sa informacionim poljem planete pomoću ogledalnih uređaja,

http://www.youtube.com/watch?v=01iGDJw-N-o
http://www.youtube.com/watch?v=6KHt_RHLf78



Treći rajh-Operacija "NLO"

1947 ekspedicija legendarnog američkog polarnog istraživača Ričarda Berda došla je do obale Antarktika. Za razliku od prve tri ova ekspedicija je u potpunosti finansirana od strane mornarice i američke vojske i ima naziv - Operacija " High Jump" - "Skok u vis ". Ispočetka sve ide po planu: prvih nedelja je napravljeno na desetine hiljada fotografija iz vazduha. A onda se dešava nešto zbunjujuće: ekspedicije, planirana da traje šest mjeseci, dva mjeseca kasnije, brzo se završava i napušta obale Antarktika. To je bio pravi bijeg. Izgubljen je razarač, skoro polovina palubne aviacije, desetine mornara i oficira. Po povratku, admiral Berd se pojavljuje pred članovima specijalne istražne komisije Kongresa. On izveštava o napadu čudnih "letećih diskova" na ekspediciju "... pojavili su se iz vode i, krećući se ogromnom brzinom, izazvali velika razaranja."... "u slučaju novog rata Amerika može biti napadnuta od strane letilica koji mogu prelijetati od pola do pola nevjerojatnom brzinom..."
Ko je to napao američku eskadrilu? Da li je tačno da su nacisti stvorili vrhunsku tajnu bazu na Antarktiku? Gdje su na kraju rata nestali hiljade visoko kvalifikovanih njemačkih stručnjaka, i posebno tajni proizvodi Trećeg Rajha? Da li su se njemački naučnici bavili razvojem letećih diskova? Kakve rezultate su oni zaista postigli? Možete li se vjerovati glasinama da je Nemačka stvorila leteći disk koji je u stanju da ide u Kosmos?

http://www.youtube.com/watch?v=2Hmm4Q3MxfM


« Poslednja izmena: 08-12-2013, 00:56:39 od strane donwlayco »
Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Mračna strana sveta
« Odgovor #72 poslato: 10-12-2013, 09:20:23 »



TAJNI DOSIJEI - KAMA SUTRA ZA BANKARE (2011)

-Senzacija! Ispostavilo se da Stros-Kan nije samo seksualni manijak, no i direktor najveće kriminalne organizacije.
-Okrutna demontaža svjetske elite. Neubičajena orjentacija finansijskih oligarha.
-Proročanstvo Čelične ledi i prevaranati u svjetskoj vladi.
-Medene zamke za političare. Ko je i zašto kaznio Stros-Kana?
-Ljubav sa dolarom u svim pozama, ili stopa refinansiranja viša od života...

http://www.youtube.com/watch?v=QRKlBIM9Acg
Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Mračna strana sveta
« Odgovor #73 poslato: 13-12-2013, 09:10:06 »



АМЕРИЧКИ ОСИРОМАШЕНИ УРАНИЈУМ КОСИ СРБИЈУ - Петнаест година после бомбардовања осиромашеним уранијумом, у Србији од рака умире све више младих људи. Домаћи и страни стручњаци за следећу годину најављују прави скок малигних обољења. Друштво за борбу против рака предложило да се затражи одштета од Американаца, по угледу на одштетне захтеве после Фукушиме.

http://svetinjebraniceva.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=1048:q-q-----&catid=38:2010-12-14-18-00-48&Itemid=59



Осиромашени уранијум нас још трује - Генерали Војске Југославије упозоравају да се последице бомбардовања не санирају. Истина о радиоактивној муницији гура се под тепих због односа према Западу

http://srbinaokup.info/?p=22521



ŠEST (6) GLAVNIH NAČINA TROVANJA ČOVEČANSTVA I KONTROLE STANOVNIŠTVA IZ VAŠE BLIZINE!

http://vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2013/12/12/est-6-glavnih-nacina-trovanja-covecanstva-i-kontrole-stanovnitva-iz-vae-blizine/

Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Mračna strana sveta
« Odgovor #74 poslato: 17-12-2013, 08:58:29 »



Чиповање деце – “Чипи је мој нови пријатељ који живи у мени!” - Обамина Влада организује турнеју семинара по школама широм Сједињених Америчких Држава, у току које маскота Чипи РФИД едукује децу о неопходности чиповања.

http://vizionarski.wordpress.com/2013/12/12/чиповање-деце-чипи-је-мој-нови-пријат/
https://www.youtube.com/watch?v=Rul9R7-h5mw



Digitalna (demon)kratija - Дигитална (демон)кратија

Porobljavanje covecanstva od strane tajnih drustva, te satanisticke tvorevine....Uostalom u Svetom Pismu nam sve lepo pise u Otkrivenju Jovanovom pa kome nije jasno ili sumnja u ovo neka procita Otkrivenje Jovanovo! Cipovanje tj zigosanje koje nam uvodi "Veliki Brat" priprema celo covecantsvo za strasnu torturu u antihristovom carstvu, ali ono sto je najgore odvaja coveka od Boga gde on zauvek gubi zivot vecni i odlazi u vecne dubine pakla sa satanom i njegovim palim andjelima gde je vecni jauk i skrgut zuba.Ovo je zadnje vreme, na pragu smo strasnih dogadjaja, nuklearnog rata i ovo je zaista borba za duse, zato istrajmo i izdrzimo svaku muku i nevolju koja ide nas...

http://www.youtube.com/watch?v=_wgHlck3RKY



Cijanid u RFID čipu, vakcinacija hrane

http://www.youtube.com/watch?v=bImTv7BkyE4



Teorija urote - FEMA logori

http://www.youtube.com/watch?v=eU2CY5CWa7c
http://www.youtube.com/watch?v=g8o_vdfIg5I
Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Mračna strana sveta
« Odgovor #75 poslato: 18-01-2014, 09:25:52 »



Сви „физичка“, тј. реална моћ у Британији је у рукама краљице, односно династије Ростчилд која у својим рукама држи монархију. Краљица има улогу личног секретара династије Ростчилд, и за ту услугу је награђена личним богатством које је 90-тих година прошлог века било процењено на 100 милијарди долара. Добар део тих финансијских средстава се држи у краљициној приватној банци, званој ‘Couts Bank’. Председник Владе Британије, David Cameron, није ништа друго него извршни секретар краљице, односно секретар секретарице.

Када је у питању ‘City of London’, краљица, иако је монарх државе,  има право да прође кроз “City”, али уколико жели да води службене разговоре мора да тражи одобрење градоначелника. Посланицима у британском Парлементу је забрањено да постављају било каква питања која се тичу ‘City of London’, јер је у питању независна држава, односно приватни феуд династије Ростчилд, са којег контролишу своју финансијску империју.

Западно – европске парламентарне монархије су,  мање-више, засноване на овај пример модерног феудализма.

Ростчилди контролишу западну Европу посредством масонерије и приватних банака. Чак и оне западно-европске државе које су, наводно, „републиканске“ су под контролом Ростчилда. Класичан пример је Француска, где 600 породица – у име Ростчилда - држи Француску у рукама. Саме породице се састоје од остатка француског племства као и крупне средње класе.

Ростчилди су велики поборници „демократије“ и „људских права“, како би одржали своју финансијско-политичку империју. Сама тактика је једноставна и до сада је била невероватно успешна, јер од ње имају дуплу корист.

С једне стране, модерни феудални кметове у Европи и САД се држе под контролом тако што им се преко контролисаних медија усађује у главу да живе у „демократији“, јер бирају (контролисане) политичке партије и председнике. Гро модерних кметова, наравно, није у стању да схвати да их „демократија“ држи у подељеном, хетерогеном стању, а не и у хомогеном, јер се сваких 4-5 година, приликом гласања, деле по „политичкој“ припадности, где имају „право“ да на власт доведу контролисане политичаре који су за њих, у трговачком стилу, изложени ради избора.

С друге стране, промовисање „демократије“ ван Западне Европе и САД има за циљ уништење суверених држава са јаком централном влашћу, поготово оних које су богате са природним ресурсима. Увођењем „демократије“ државе се ослабљују, и ствара се основица за спољашњу контролу као и за политичке, економске, финансијске и социјалне тензије, поделе и јавашлук.

Тамо где „демократски“ методи не успевају, примењују се „револуционарни“. Класични примери су француска револуција из 1789. и руска из 1917. године.

Уништењем француске монархије, Ростчилди су отворили пут „грађанском“ друштву, односно увођењем својих приватних банки како би контролисали финансије државе. Уништењем руске династије Романов, Ростчилди су спречили да се Русија претвори у економску и финансијску велесилу.

Наиме, Русија је крајем 19 века, под министром финансија Вита, започела модернизацију у виду индустријализације. Оно што је мало познато јесте то што је већ 1914. године њен БНД (бруто национални доходак) био или близу  комбинованог БНД Сједињених Америчких Дражава и Немачке, или је чак превазишао оба БНД. Ово, наравно, Ростчилдима није одговарало. Преко масонерије су испровоцирали Први светски рат (сарајевски атентат 1914. године је изведен од учесника који су махом били масони и добили инструкције са Запада).

По избијању Првог светског рата рата, испровоцирали су руску револуцију тако што су у Русију упутили своје оперативце, масоне Лењина и Троцког, чији је задатак била ликвидација руске царске породице и разбијање Русије изнутра. Срећом по Русију, славни „моралиста“ Лењин је умро од последица сифилиса и на његово место долази Стаљин, који накнадно наставља са индустријализацијом Русије коју је започео гроф Вит.

Нова индустријализација Русије под Стаљином ствара код Ростчилда исто расположење које су имали и за време индустријализације под грофом Витом. Овог пута ка Русији нису могли применити свој класичан наступ унутрашње субверзије – немогуће под Стаљином – већ су га уперили према Немачкој, када на сцену ступа извесни Адолф Хитлер.

Историчари и аналитичари  су подељени у својим тумачењима идентитета, циља и улоге особе која се звала Адолф Хитлер и шта се заиста одиграло у периоду од 1933. до 1945. (питање је, између осталог, да ли је Адолф Хитлер из периода Другог светског рата заиста каплар Адолф Хитлер из периода Првог светског рата, јер се из фотографија уочавају физичке разлике). 

Шта год да је било, чињеница је да 1933. године Хитлер долази на власт, када Немачка од Ростчилда добија на поклон тадашњих милијарду фунти, исплаћених посредством Bank of England, а у циљу поспешивања немачке индустрије и војне силе, а и ради увођења свог економског „чуда“ (ова чињеница је добро позната, а ретко кад се помиње; Ростчилди су наведену суму надокнадили од своје канадске колоније, која им је суму делимично „поклонила“ пред избијање Другог светског рата).  Да ли је сам Хитлер био упознат са овим је дискутабилно, тим више што историчари нису усаглашени да ли је Хитлер деловао самостално, или је био делимично или потпуно контролисан од стране иностраних центара моћи (Ростчилда).

Ове махинације се у Москви пажљиво прате од Стаљина (и дан данас неоправдано оцрњиван од стране западних историчара), који стиче јасну представу стратегије која је уперена према Совјетском савезу (тј. Русији).

Основица стратегије је била једноставна: пустити Немачку да окупира Пољску, како би накнадно напала и покорила Русију, после чега би Британија, Француска и САД кренули у „ослободилачки“ рат с циљем окупирања Немачке и „ослобођења“ Русије. Подразумева се да би накнадним „демократским“ методама и Немачка и Русија биле разбијене у мини државе, што би Ростчилдима на располагање дало Сибир и Каспијски регион, најбогатије регионе на свету.

Ова стратегија се на делу накнадно и показала, мада је махинацијама била и закамуфлирана.

Да би осујетио западну стратегију, Стаљин 1939. године потписује са Рибентропом, немачким министром иностраних послова, споразум о ненападању, који је на Западу, уз велико изненађење, ипак протумачен као немачки блеф.

На дан првог септембра 1939. године почиње Други светски рат. Немачка напада Пољску, док Британија и Француска театрално објављују рат Немачкој.

Током немачког напада на Пољску, 88 британских и француских дивизија мирно посматра свега 5 немачких дивизија које се налазе на француској граници. Не предузимају ништа. Чекају накнадни немачки напад на Русију. Међутим, на њихово изненађење и ужас, немачке дивизије из Пољске се премештају према Француској, када постаје јасно да ће Немачка напасти Француску и упропастити замишљену стратегију. Историчари су махом усаглашени у ставу да уколико је немачка Врховна команда 1940. године напала Француску према замишљеној тактици која је коришћена 1914. године, да би се поновила пат позиција рововског ратовања из Првог светског рата, али са једним изузетком: овог пута само би Запад крвавио, док би Русија све то мирно посматрала.

Видевши да су од Стаљина изиграни, Ростчилди активирају свог оперативца у немачкој Врховној команди, генерала, а уједно и масона, фон Манстејна (по некима његово право име је било фон Левински), који Хитлеру предочава „брилијантан“ нови план напада на Француску, односно блицкриг напад преко Ардена у Белгији. Хитлер пристаје на план. Немачке трупе и техника се реорганизују. Британци и Французи „ништа“ не примећују.

На дан  10. маја 1940. почиње немачки напад на Француску преко Ардена, који ће у војној историји остати забележен као врхунац траги-комедије, цинизма и црног хумора.

Немачка оклопно-механизована колона која је избила из Ардена је била дугачка 140 километара. До самог напада, Британци и Французи опет нису „ништа“ приметили. Колони се супротстављају 4 француске пешадијске дивизије састављене од резервиста. Колона их лако гази и напредује. После извесних борби, Британци се повлаче ка луци Данкерк. Немачке панзер јединице се заустављају испред луке. Мирно посматрају Британско укрцавање у бродове и повлаћење у Британију. Ову позоришну представу су увесељавали борбени авиони немачког ратног ваздухопловства, који су из неког чудног разлога добили задатак да спрече британско повлачење, а не и немачке тенковске јединице које су се налазиле испред луке. Британци се, наравно, успешно повлаче на своје острво, а немачка Врховна команда почиње да пребацују своје трупе и технику ка руској граници. Француска је, од властите масонерије, привремено жртвована ради виших циљева.

На дан 22. јуна 1941. године почиње немачки напад на Совјетски савез (Русију). Све очи су уперене на ратна дејства. Ростчилди посматрају како ратна дејства, тако и ангажовање руских  војних резерви, односно пажња им је усмерена на трупе и технику која се држи у Сибиру и Манчурији. Руси показују велику стрпљивост.  Трупе не ангажују, али их обучавају. Чека се зима и немачки поход ка Москви.

Чим је  поход почео, трупе се пребацију ка Москви, укључујући и најбољу технику коју су Руси тада имали на располагању. Почиње битка за Москву, односно руски противнапад. Ростчилдима је јасно да Немачка губи рат, односно да је пропао њихов, Ростчилдов план, немачке окупације Русије. Сада је циљ сачувати своје позиције у Западној Европи.



На међународну сцену тада ступа председник САД Теодор Рузвелт, масон и Ростчилдов оперативац у Америци. По директиви Ростчилда, провоцира Јапан у рат тако што врши поморску блокаду Јапана, што је према међународном праву, повод за рат. 

Јапан 7. децембра 1941. узвраћа нападом на америчку војну луку Перл Харбор на Хавајима, из које су претходно повучени сви модерни амерички војни бродови, а Јапанцима су остављени за бомбардовање реликвије из Првог светског рата. Рузвелт је, наравно, знао за датум самог напада. Добија повод за објаву рата, како против Јапана, тако и против Немачке. 

На дан 06.јуна 1944. године Американци, Британци и Канађани се искрцавају у Француску. Датум за искрцавање је лично одабран од стране Ростчилда. Број ‘6’ је у масонерији популаран број.

Рат се завршава 09. маја 1945. године. Наилази период хладног рата. Ствара се НАТО пакт, а након тога и Заједничко тржиште које се претвара у Европску унију. И НАТО и ЕУ су творевина Ростчилда, створени како би се с једне стране Русија и Кина окружиле и изнутра разбиле, а с друге стране како би се заштитили економски и банкарски интереси Ростчилда широм света.

Међутим, ова нова стратегија Ростчилда пропада као и све претходне које су биле уперене ка Русији. Како ће се ствари одиграти, остаје да се види.


http://larouchepac.com/node/26769
http://theeconomiccollapseblog.com/michael-snyder

https://www.youtube.com/watch?v=wsXlFdF1hWo&list=PL290DD58A8CA8F6A7
https://www.youtube.com/watch?v=x2-P0RbpzoA&list=PL290DD58A8CA8F6A7
https://www.youtube.com/watch?v=GRd2kNGMDVQ&list=PL290DD58A8CA8F6A7
https://www.youtube.com/watch?v=B4x4u3LKgy4&list=PL290DD58A8CA8F6A7
https://www.youtube.com/watch?v=bEHd9slQ78w&list=PL290DD58A8CA8F6A7
Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Mračna strana sveta
« Odgovor #76 poslato: 19-01-2014, 09:53:27 »



U  potresnom dokumentarnom filmu mozete pogledati kako Virtuelna 10-togodisnja devojcica iz Filipina hvata on-line pedofile

https://www.youtube.com/watch?v=aGmKmVvCzkw



Webcam child sex tourism must stop!

http://www.tdh.ch/en/news/webcam-child-sex-tourism-must-stop
Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Mračna strana sveta
« Odgovor #77 poslato: 25-01-2014, 03:56:10 »

Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Mračna strana sveta
« Odgovor #78 poslato: 27-01-2014, 09:34:30 »



TROVAČICA: Ivana Dulić-Marković uvozila GMO soju!

http://zelenenovine.wordpress.com/2013/11/12/trovacica-ivana-dulic-markovic-uvozila-gmo-soju/



Аспартам, вештачки шећер изазива веома озбиљне симптоме, од губитка памћења па до тумора на мозгу. Иако одобрен од америчког Завода за Заштиту Здравља (US FDA) као безбедан додатак за храну, аспартам је једна од најопаснијих супстанци којој су људи икада били изложени.Аспартам је техничко име за вештачки шећер који је такође познат под фабричким именима - NutraSweet, Equal, Spoonful, Equal-Measure итд. Аспартам је откривен случајно 1965.г. када је James Schlatter, хемичар G.D. Searle компаније тестирао један лек против чира на желуцу.

https://www.youtube.com/watch?v=Hghw4-q-P30



Предавање Аните Петек-Диммер о вакцинама, од њеног настанка до данас, те о манипулацијама и методама које се користе са циљем да се оправда вакцинација деце и одраслих људи.

https://www.youtube.com/results?search_query=ZDRAVLJE%3A%20Vakcine-smisao%20ili%20besmisao%2C%20Anita%20Petek%20&sm=12
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.185 sekundi sa 25 upita.