Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Dnevni horoskop  (Pročitano 3109 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

astroputnik

  • Član
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5
Dnevni horoskop
« poslato: 28-04-2020, 23:01:17 »

Ovan https://www.astroputnik.com/dnevni-horoskop-ovan/
Posao: Kontraritam pratiće osobe rođene u znaku Ovna tokom većeg dela ovog radnog dana. Dosta energije i truda, a rezultati samo osrednji.

Ljubav: Ako ima dana kada najbolje ništa konkretno ne preduzimati, onda je to ova sreda za vaš ljubavni život. Čuvanje i negovanje postojećeg stanja, današnji je maksimum.                                                                   

Zdravlje: Povedite računa o rasipanju energije i adrenalinskom naboju.

Bik https://www.astroputnik.com/dnevni-horoskop-bik/
Posao: Polako ali sigurno Bikovi danas hvataju svoj stabilan radni ritam, što bi trebalo da im donese u krajnjem rezulatu više profesionalnih benefita.

Ljubav: Možda ne tako veliki plus, ali svakako minimalna pozitiva na kraju dana, čeka vas na polju emotivno – ljubavnih odnosa. Podelite to sa dragom osobom.
 
Zdravlje: Sve je pod kontrolom, zdravstvene brige vas danas zaobilaze.

Blizanci https://www.astroputnik.com/dnevni-horoskop-blizanci/
Posao: Ovo nije povoljan dan za velike psiho – fizičke napore, najtipičnijih Blizanaca. Koliko je moguće delujte racionalno, sa što manjom potrošnjom resursa.

Ljubav: Deo vremena i energije trebaće vam za bar jedan lep susret i događaj u sferi ljubavi, koji bi mogao da preraste u nešto značajnije od očekivanog.

Zdravlje: Pričuvajte se naglih reakcija, brzine kretanja i fizičkih povreda.

Rak https://www.astroputnik.com/dnevni-horoskop-rak/
Posao: Realtivno miran, ali ipak uspešan radni dan očekuje tipične predstavnike astrološkog znaka Raka. Posebno obatite pažnju na uspešnu saradnju sa mlađim osobama.

Ljubav: Uglavnom mirno ljubavno more tokom ove srede za vas. Prevedeno u praksu to znači – bez bitnijih događaja, i promena u odnosu na prethodni.

Zdravlje: Nemojte se previše ulenjiti, poradite na fizičkoj aktivnosti.

Lav https://www.astroputnik.com/dnevni-horoskop-lav/
Posao: Sa energijom većina Lavova trebalo da stoji vrlo dobro, tokom ovog radnog dana. Nije dobro to što ste razdražljivi, i veoma raspoloženi za verbalne konflikte.

Ljubav: Dobar deo nervoze možete preneti na dragu osobu, koja je bez dileme najmanje zaslužna za to. Bilo bi dobro da se malo suprotstavite naletima neraspoloženja.
 
Zdravlje: Prekontrolišite rad srca i kompletnog kardio – vaskularnog sistema.

Devica https://www.astroputnik.com/dnevni-horoskop-devica/
Posao: Sfere profesionalnog delovanja gde Device inače blistaju – podaci, detalji, organizacija, danas bi mogle da dođu do punog pozitivnog izražaja.

Ljubav: Previše detaljisanja retko kada donosi koristi na polju emtivno – ljubavnih relacija. Tokomm ove srede tako možete zakomplikovati inače solidan ljubavni dan.

Zdravlje: Praktično sva čula, a posebno vida i sluha danas vas mogu nervirati.

Vaga https://www.astroputnik.com/dnevni-horoskop-vaga/
Posao: Bezmalo sve aktivnosti Vaga na profesionalnom planu, danas će najverovatnije biti ispod prosečne. Bavljenje sekundarnim delatnostima jeste dobra kompenzacija.

Ljubav: Za donošenje važnih odluka i preuzimanje odgovornosti kada je neophodno u ljubavi , nemate pravu alternativu. Na to će vas podsetiti jedna važna današnja situacija.

Zdravlje: Održavajte higijenu na maksimalno mogućem nivou.

Skorpija https://www.astroputnik.com/dnevni-horoskop-skorpija/
Posao: Potencijalno vrlo ozbiljan razgovor u vezi novog profesionalnog režima rada, čeka danas većinu osoba rođenih u sazvežđu Škorpije.

Ljubav: Nekoliko zanimljivih susreta i razgovora iz sfere emotivno – ljubavnih odnosa, zaokupiće danas vašu pažnju. Mali su izgledi da bude nešto od većeg značaja.
 
Zdravlje: Nemojte zanemariti signale upozorenja iz predela malog stomaka.

Strelac https://www.astroputnik.com/dnevni-horoskop-strelac/
Posao: Sporo se tokom ovog radnog dana odvija bezmalo sve, na profesionalnom planu najtipičnijih Strelčeva. Ne upinjite se previše, malo šta možete promeniti.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, tu već možete makar pokušati da ubrzate realizaciju bar jednog važnog zaključka koji ste nedavno doneli.

Zdravlje: Povećan nivo stresa, napetosti i nervoze pratiće vas celog dana.

Jarac https://www.astroputnik.com/dnevni-horoskop-jarac/
Posao: Iako nema nagoveštaja kapitalnih dešavanja, ovaj radni dan mogao bi da bude prilično uspešan za najtipičnije Jarčeve, naročito one koji su na odgovornim pozicijama.

Ljubav: Vaša odgovornost na polju emotivno – ljubavnih relacija, ponekad odlazi u krajnost koja iritra drugu stranu. Olabavite malo čelične principe, i povećavate šansu da budete zadovoljni.

Zdravlje: Suštinski nema bitnijih upozorenja u sferi zdravlja.

Vodolija https://www.astroputnik.com/dnevni-horoskop-vodolija/
Posao: Malo šta danas zavisi od Vodolija u realizaciji profesionalnih zadataka. Koliko možete prilagodite se pratećoj ulozi, a na drugoj strani nemojte se previše nervirati.

Ljubav: Da vam tokom ove srede ne bude dosadno u sferi ljubavi pobrinuće se i draga osoba, ali je još veća verovatnoća da vas uznemiri susret i razgovor sa starom simpatijom.

Zdravlje: Potrudite se da izbegnete prehladu i visoku temperaturu.

Ribe https://www.astroputnik.com/dnevni-horoskop-ribe/
Posao: Solidan radni dan nalazi se pred tipičnim Ribama, koje naročito mogu iskoristiti povoljne okolnosti da pokrenu ličnu inicijativu za poboljšanje poslovnog statusa.

Ljubav: Aktuelni status na polju emotivno – ljubavnih dešavanja, danas bi trebalo da ostane bez iole značajnijih promena. Razmislite o planu za naredne dane.

Zdravlje: Najviše pažnje valjalo bi da posvetite potencijalnim problemima sa varenjem.
« Poslednja izmena: 29-04-2020, 20:48:02 od strane astroputnik »
Sačuvana

astroputnik

  • Član
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5
Odg: Dnevni horoskop
« Odgovor #1 poslato: 29-04-2020, 20:51:19 »

Dnevni horoskop za 30.04.2020.

Ovan https://www.astroputnik.com/dnevni-horoskop-ovan/
Posao: Nešto realksiraniji radni dan u odnosu na prethodni, čeka tipične predstavnike Ovna. I dalje mnogo energije trošite za samo prosečne rezultate.

Ljubav: Na sve strane, gde god da se okrenete, danas možete očekivati osmehe i potencijalne ljubavne signale. Bilo bi dobro da nešto od toga izdvojite kao vrednije od ostalih.

Zdravlje: Povremeni osećaj neraspoloženja pratiće vas celog dana.

Bik https://www.astroputnik.com/dnevni-horoskop-bik/
Posao: Odličan radni dan imaće većina osoba rođenih u znaku Bika, pre svega na polju organizacije posla i potvrde da su na pravom putu ka profesionalnom uspehu.

Ljubav: Nije loš dan da deo svog slobodnog vremena posvetite zajedničkim aktivnostima sa voljenom osobom, ili makar da je iznenadite sitnim znakom pažnje.                                                                                                                                                       

Zdravlje: Preventivno zaštitite noge, posebno kolena i stopala.

Blizanci https://www.astroputnik.com/dnevni-horoskop-blizanci/
Posao: Ukoliko se fokusirate na osnovne zadatke imate realne šanse za pristojan radni dan, u suprotnom najtipičniji Blizanci mogu očekivati greške i krupne poslovne kikseve.

Ljubav: Na osnovu astroloških aspekata, tokom ovog četvrtka ne bi trebalo da imate većih ljubavnih kikseva. Čak, nije isključeno da vas draga osoba nečim prijatno iznenadi.
 
Zdravlje: Vodite računa o grlu i respiratornim putevima.

Rak https://www.astroputnik.com/dnevni-horoskop-rak/
Posao: Ovo nije baš najpovoljniji dan da se previše angažujete oko organizacije posla za druge. Rakovi će biti najefikasniji ako se posvete svojim zadacima.

Ljubav: Prilično neprijatna vest od osobe kojoj inače verujete, mogla bi da vam ovaj četvrtak oboji u vrlo sive tonove na polju emotivno – ljubavnih odnosa.

Zdravlje: Potrudite se da razmišljate i delujete pozitivno.

Lav https://www.astroputnik.com/dnevni-horoskop-lav/
Posao: Za osobe rođene u astrološkom znaku Lava, tokom ovog radnog dana nema nepremostivih prepreka. Doduše ciljevi su nešto niži, ali svakako ostvarljivi.

Ljubav: Većina vaših današnjih ciljeva u sferi ljubavi takođe bi trebalo da bude realno ostvarljiva. Bitno je da imate fokus i idete korak po korak, a ne sve da rešite jednim potezom.

Zdravlje: Nemojte preterivati sa pikatnom hranom, energetskim pićima.

Devica https://www.astroputnik.com/dnevni-horoskop-devica/
Posao: Još jedan relativno uspešan radni dan nalazi se pred tipičnim Devicama. Sveobuhvatnu pozitivnu sliku, jedino može pokvariti preterano detaljisanje i traženje dlake u jajetu.

Ljubav: Budite oprezni tokom ovog dana na polju emotivno – ljubavnih relacija. Za očekivati je da druga strana pomno motri, i proverava svaki vaš potez i izgovorenu reč.
 
Zdravlje: Nema značajnijih zdravstvenih upozorenja.

Vaga https://www.astroputnik.com/dnevni-horoskop-vaga/
Posao: Potrudite se da ispoštujete svoje onovne profesionalne principe i nema bojazni za krajnje poslovne rezultate. Tipične Vage danas su opreznije nego inače.

Ljubav: Nemojte se zaletati, ali ovaj četvrtak može vam ponuditi par situacija u kojima je poželjno da makar malo rizikujete, u nameri da se približe simpatičnoj osobi.

Zdravlje: Obratite adekvatnu pažnju na sitne kosti, prvenstveno na rukama.

Skorpija https://www.astroputnik.com/dnevni-horoskop-skorpija/
Posao: Konačno, posle dužeg vremena, evo jednog potencijalno veoma relaksirajućeg radnog dana za većinu Škorpija, u sferi profesionalnog angažovanja.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi emotivno – ljubavnih odnosa, danas nema opuštanja. Sa više strana očekujte pitanja na koja neće biti lako dati valjane odgovore.

Zdravlje: Zaštite prvenstveno kožu i genitalnu regiju.

Strelac https://www.astroputnik.com/dnevni-horoskop-strelac/
Posao: Nema naznaka bitnijih dešavanja na profesionalnom planu kod najtipičnijih Strelčeva. To je glavni razlog zbog čega danas možete biti nezadovoljni kompletnom poslovnom situacijom.

Ljubav: Možda ne one najkrupnije, ali svakako promene vredne pažnje, danas možete sami inicirati, i pokrenuti se u nameri da preuzmete inicijativu u sferi ljubavi.
 
Zdravlje: Razloga za veće zdravstvene brige danas ne bi trebalo da bude.

Jarac https://www.astroputnik.com/dnevni-horoskop-jarac/
Posao: Površno posmatrano i ovaj radni dan donosi jarčevsku kontrolu nad svim važnim poslovnim polugama. Ipak, čuvajte leđa od neiskrenih saradnika.

Ljubav: Iskrenost je veoma bitna i za stabilne emotivno – ljubavne relacije. Iako ste uglavnom takvi, danas vam se može provući neka sitnija laž.

Zdravlje: Manje zdravstvene probleme mogu vam zadavati glava i čula.

Vodolija https://www.astroputnik.com/dnevni-horoskop-vodolija/
Posao: Pomalo nezainteresovano mogu delovati danas Vodolije, na polju profesionalnog angažovanja. Ipak, nemojte se potpuno isključili iz aktuelnih dešavanja.

Ljubav: Posebno veliko angažovanje u sferi ljubavi, danas verovatno niste ni planirali. Međutim, budite pripravni za naglu promenu osnovnih planova.

Zdravlje: Povedite računa o radu srca i kardio – vaskularnog sistema.

Ribe https://www.astroputnik.com/dnevni-horoskop-ribe/
Posao: Tokom većeg dela ovog radnog dana, najtipičniji predstavnici astrološkog znaka Riba, biće vredni ali i pomalo rasejani i rasplinuti na više poslovnih strana.

Ljubav: Bitna ljubavna dilema, koju niste rešili u prethodnom periodu, danas vas može optereti toliko, da bude vidljivo i za neutralne posmatrače, ali i za dragu osobu.

Zdravlje: Iole veće zdravstvene brige danas bi trebalo da vas zaobiđu.
Sačuvana

astroputnik

  • Član
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5
Odg: Dnevni horoskop
« Odgovor #2 poslato: 30-04-2020, 22:05:00 »

01.05.2020

Ovan https://www.astroputnik.com/dnevni-horoskop-ovan/
Posao: Poslednji radni dan u sedmici, a prvi u novom mesecu, osobama rođenim u znaku Ovna donosi dobru motivaciju, ali nešto slabiju poslovnu efikasnost.

Ljubav: Početak jednog od najlepših meseca u godini, mogao bi da protekne u znaku nekoliko novih, veoma interesantnih kontakata u sferi ljubavi.

Zdravlje: Nema ozbiljnijih upozorenja sa zdravstvenom problematikom.

Bik https://www.astroputnik.com/dnevni-horoskop-bik/
Posao: Na kraju radne sedmice većina Bikova trebalo bi da ima dosta razloga za zadovoljstvo, ostvarenim na polju profesionalnog delovanja prethodnih dana.

Ljubav: Ovaj petak donosi vrlo povoljnu klimu na vašem nebu emotivno – ljubavnih odnosa, naročito ako želite da se približite srcu nove simpatije.

Zdravlje: Osim blagog osećaja iscrpljenosti, nema razloga za brigu.

Blizanci https://www.astroputnik.com/dnevni-horoskop-blizanci/
Posao: Prilično turbulentna radna sedmica je iza tipičnih Blizanaca, pa je nekako najlogičnije da ovaj dan svesno uspore ritam, i angažuju se samo onoliko koliko je neophodno.

Ljubav: Neke kontakte ostvarene prethodnih dana valja proveriti, a ovaj petak može vam namestiti bar jednu povoljnu situaciju da to uradite u sferi ljubavi.
 
Zdravlje: Promenljiv nivo energije i imunog sistema traži adekvatnu pažnju.

Rak https://www.astroputnik.com/dnevni-horoskop-rak/
Posao: Dobar radni dan je pred najtipičnijim Rakovima, prvenstveno da uspešno okončaju poslovne obaveze, ali i da konačno srede zaostalu papirologiju.

Ljubav: Budite što je moguće opušteniji i prepustite se najfinijim osećanjima prema dragoj osobi. Eto recepta za dobar dan na polju emotivno – ljubavnih relacija.

Zdravlje: Povedite računa o zglobovima i sitnim kostima.

Lav https://www.astroputnik.com/dnevni-horoskop-lav/
Posao: Vrlo sličan radni dan prethodnom, očekuje većinu pripadnika u astrološkom znaku Lava. Bodu vam oči samo solidni rezultati na polju profesionalnog angažovanja.

Ljubav: Evo jednog dana da budete opušteniji nego inače u sferi ljubavi. Uz takav stav imate realne šanse za makar jednu malu pobedu u nadmudrivanju sa voljenom osobom.

Zdravlje: Proverite hronično osetljive zdravstvene tačke.

Devica https://www.astroputnik.com/dnevni-horoskop-devica/
Posao: Tokom poslednjeg radnog dana u sedmici, tipične Device čeka dosta posla, ili preciznije rečeno više poslića koje ne bi valjalo odlagati za naredni period.

Ljubav: Ako ste nešto prethodnih dana započeli na planu emotivno – ljubavnih odnosa, danas bi mogli uspešno da konkretizujete, odnosno da se približite krajnjem cilju.
 
Zdravlje: Napravite bolji balans između psiho – fizičkih napora i neophodnog odmora.

Vaga https://www.astroputnik.com/dnevni-horoskop-vaga/
Posao: Jedna nepovoljna informacija može pokvariti inače solidan radni dan kod većine osoba rođenih u znaku Vage. Značiće vam mnogo razumevanje i podrška poslovnih saradnika.

Ljubav: Veliku podršku „ne“realno očekujete od drage osobe. Korigujte nerealna očekivanja, i biće manje razloga da budete nezadovoljni na kraju dana u sferi ljubavi.

Zdravlje: Izražena nervoza i moguća glavobolja pratiće vas tokom dana.

Skorpija https://www.astroputnik.com/dnevni-horoskop-skorpija/
Posao: Najtipičnije Škorpije tokom ovog petka imaće dobru osnovu da uspešno odrade većinu poslovnih zadataka, mada uz dosta napora i potrošene energije.

Ljubav: Bez obzira koliko malo strpljenja i živaca imate danas za dešavanja na polju emotivno – ljubavnih relacija, nemojte se potpuno prepustiti stihijiskom sledu događaja.

Zdravlje: Povedite računa o nesmotrenim potezima i sitnijim fizičkim povredama.

Strelac https://www.astroputnik.com/dnevni-horoskop-strelac/
Posao: Nije loš dan za tipične Strelčeve da odrade osnovne poslovne obaveze sa manje potrošene energije, i što je još važnije bez većih nerazumevanja sa okruženjem.

Ljubav: Što se tiče ljubavnog polja, tu vas čeka nekoliko situacija u kojima može doći do razmimoilaženja u stavovima i nerazumevanja sa dragom osobom.
 
Zdravlje: Bilo bi dobro da izbegnete prehladu i problemčiće sa grlom.

Jarac https://www.astroputnik.com/dnevni-horoskop-jarac/
Posao: Iako je realno očekivati dosta obaveza, poslednji radni dan u sedmici Jarčevima donosi odlične predispozicije da precizno, i bez greške ostvare sve poslovne ciljeve.

Ljubav: Vaš deo obaveza, kada su zajednički planovi u pitanju  na polju emotivno – ljubavnih odnosa biće odrađen, ali na drugoj strani može biti zastoja.

Zdravlje: Suštinski sve osetljive tačke nalaze se pod kontrolom.

Vodolija https://www.astroputnik.com/dnevni-horoskop-vodolija/
Posao: Prosečan radni dan sa poslovnim rezultatima na sličnom nivou. Za mnoge zadovoljavajuće, ali većina Vodolija pokazivaće vidljive znake neraspoloženja.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni postojećim stanjem ljubavnog života, za očekivati je da se ništa bitno do kraja ovog dana ne pokvari, ako već ne može da se popravi.

Zdravlje: Mogući su manji problemi sa probavnim sistemom.

Ribe https://www.astroputnik.com/dnevni-horoskop-ribe/
Posao: Završetak radne sedmice tipične Ribe dočekuju sa lepim osećajem uspešno završenih poslova, ali i najverovatnije onim slatkim umorom zbog velikih napora.

Ljubav: Ovaj petak nikako nije povoljan dan da insistirate na otvaranju karata na polju emotivno – ljubavnih relacija. Malo misterije neka ostane za dane koji dolaze.

Zdravlje: Nemojte preterivati u konzumiranju onoga što najviše volite.
Sačuvana

scepa

  • Član
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 81
    • DVD compani
Odg: Dnevni horoskop
« Odgovor #3 poslato: 13-06-2020, 07:46:13 »

Ljubavni zivot mi je i onako toliko komplikovan da sto sreda nece moci da me spasi  :xq005:
 

Stranica je napravljena za 0.131 sekundi sa 25 upita.