Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Egipatski horoskop  (Pročitano 10121 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

NameNo

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 6626
Egipatski horoskop
« poslato: 10-10-2010, 14:07:20 »



Egipatski horoskop je jedan od najstarijih horoskopa. Jos i drevni
faraoni su ga koristili da lakse upravljaju velikom zemljom, i olaksaju
polozaj svog naroda. Cak i tada je koriscen da olaksa ljubavne muke i
mi danas ga koristimo za iste svrhe.

Podeljen je u dvanaest znakova, i svakim znakom gospodari jedan bog.
Na osnovu sledece tabele lako cete otkriti koje bozanstvo vas stiti i
sta vam savetuje za laksi ljubavni zivot (s obzirom da necete
upravljati velikim zemljama).

1. Ako ste rodjeni izmedju 01. januara i 02. februara stiti vas Bog proroka - AMON;
2. Ako ste rodjeni izmedju 03. februara i 04. marta stiti vas Bog svete reke Nil - SEBEK;
3. Ako ste rodjeni izmedju 05. marta i 09. aprila stiti vas Bog plodnosti i bujne vegetacije - OZIRIS;
4. Ako ste rodjeni izmedju 10. aprila i 02. maja stiti vas Bog istine - PTAH;
5. Ako ste rodjeni izmedju 03. maja i 16. juna stiti vas Bog zivota - HORUS;
6. Ako ste rodjeni izmedju 17. juna i 21. jula stiti vas Boginja ljubavi - prelepa NEFTIS;
7. Ako ste rodjeni izmedju 22. jula i i 18. avgusta stiti vas Bog munje i oluje - SET;
8. Ako ste rodjeni izmedju 19. avgusta i 21. septembra stiti vas Bog zastitinik - ANUBIS;
9. Ako ste rodjeni izmedju 22. septembra i 15. oktobra stiti vas Bog Sunca - RA;
10. Ako ste rodjeni izmedju 16. oktobra i 09. novembra stiti vas Boginja cuda - IZIDA;
11. Ako ste rodjeni izmedju 10. novembra i 03. decembra stiti vas Bog svetlosti, mudrosti i magije - THOT;
12. Ako ste rodjeni izmedju 04. decembra i 31. decembra stiti vas Boginja muzike i umetnosti - HATOR.


Sačuvana

NameNo

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 6626
Одг: Egipatski horoskop
« Odgovor #1 poslato: 10-10-2010, 14:09:16 »



AMON 01. januar - 02. februar

U ljubavnom zivotu vas stiti Amon - Bog proroka. Svojim sticenicima on daje talenat da se istinski zaljube na prvi pogled i to u pravu osobu. Kada se to dogodi, a obicno je u pitanju neko javno mesto, osobu svog zivota osvajate tako sto jednostavno sednete kraj nje i zracite srecom. Ona tada, jednostavno nije u stanju da odoli tolikoj pozitivnoj i privlacnoj energiji. Uporni ste, ali i nenametljivi. Svoju volju sprovodite tiho i polako.
Na prvi pogled izgledate hladni, ali u sustini gajite duboka ose,,anja do kojih treba prodreti. Ponekad, cak i izgledate nezinteresovano, sto je samo maska za snaznu emotivnost. Jer vi ste privrzena i odana osoba koja u ljubavi ume da ide na sve ili nista. Naravno, za uzvrat, takodje trazite mnogo. Vi ste obicno ljubitelj ciganske muzike, koja vam u dobroj atmosferi budi nostalgiju i cini vas sentimentalnim i raznezenim. Ne tolerisete nevernost. U losim ljubavnim odnosima, umete na vreme da reagujete i prekinete veze koje nemaju buducnost. Posesivnost moze biti cesta crta razdora u vasim vezama. Vasa boja je zlatna, a oruzje kojim zavodite - vasa pamet i poslovna uspesnost.

SEBEK 03. februar - 04. mart

Veoma cenite lepotu i umetnost. Ponekad vas spoljasnja lepota i sjaj mogu sasvim zaslepiti. Ipak vi spadate medju najnaprednije osobe kada je rec o emocijama i seksualnosti. Originalni ste i neponovljivi. U emotivnim vezama imate najvise potrebu za za intelektualnom razmenom i prijateljstvom. Osim toga ste i radoznali i ne volite da se vezujete za samo jednu osobu. Narocito u mladosti, skloni ste eksperimentisanju, pre svega na seksualnom planu. U svojoj potrazi za srodnom dusom spremni ste sve da probate.
Radoznali ste i spremni uvek da prosirite svoje vidike. Brzog ste uma, dobrog zapazanja i imate sirok krug prijatelja. Veoma ste iskreni u emotivnim odnosima i ne podnosite lazi i mutne situacije. Sebek je Bog - krokodil, cuva svetu reku Nil i blago drevnog Egipta. Za vas je sacuvao umetnost da sa voljenom osobom ostvarite harmoniju i sklad. Jer vi kad naidjete na pravu osobu, onda se vezujete za citav zivot. Tada ne postoji privrzenija osoba od vas. Vasa boja je plava, a oruzje kojim zavodite - vasa originalnost.

OZIRIS 05. mart - 09. april

Vrlo ste romanticni i senzualni. Izuzetno ste skloni idealizaciji ljubavnog partnera i ljubavnog zivota uopste, pa se moze dogoditi da budete i razocarani. U mladosti vam sigurno ne ginu reke suza zbog prevelikih emocija. Prvo sto morate da naucite je da razdvajate stvarnost od lepih zelja i mastanja. Puni ste razumevanja za druge i mozete biti izrazito produhovljeni. Neophodni su vam ljubav i neznost,
jer se bez njih osecate izgubljenim. Cesto imate izrazenu intuiciju i veoma volite prirodu, poeziju i zivotinje.
U prirodi se osecate na svom terenu i kao kod kuce. Ne volite zatvorene prostore i atmosferu zagusljivih gradova. Potrebno vam je mnogo vremena da se zaista zaljubite. Ali zato kada se ljubav rodi vreme radi za vas. Vasa ljubav je cvrsta i pouzdana. Jer vi ste izuzetno osecajni, odani i strastveni. Vi ste idealan partner svakoj osobi koju zaista volite. Stiti vas Oziris - Bog plodnosti i savetuje da za srecu u ljubavi oblacite garderobu indigo boje. U zavodjenju koristite svoje najjace oruzje - senzualne oci.

PTA 10. april - 02. maj

U ljubavi ste impulsivni i puni zahteva. Iskreni ste, otvoreni, lojalni, pa cak i naivni. Pta je Bog Istine i vi ne pristajete na odnose koji nisu sasvim iskreni. Obicno nemate mnogo strpljenja i zbog svojih zahteva i impulsivnog reagovanja lako raskidate. Ponekad umete da budete prgavi i neugodno iskreni. Mislite da je najbolje sasuti istinu u oci bez obzira na posledice. U mladjim godinama ljudi po zastitom Boga Pta umeju da promene mnogo partnera u svojoj potrazi ta pravom osobom. Uostalom, vrlo cesto se i zaljubljujete. Umete da se zaletite i retko razmisljate o posledicama svojih postupaka.
Vasa strast je direktna i vi sve zelite >sad i odmah<. U izboru bracnog partnara ipak umete da donesete i neke sasvim prakticne odluke. Obicno birate osobu koja cvrsto stoji na zemlji i na koju se mozete sasvim osloniti. Zelite da bude stalno u vasoj blizini i da ceni ono sto i vi - pre svega iskrenost i pouzdanost. Kada ugledate osobu svog zivota necete morati mnogo da insistirate, sve ce ici samo od sebe. Vase najjace oruzje je osmeh, a boja crvena.

HORUS 03. maj - 16. juni

U ljubavnom pogledu ste ponekad slicni leptirima. Nestalni ste i ne volite cvrste veze. Privlace vas avanture i nova poznanstva. Skloni ste da zrtvujete i svoju sigurnost u ime neceg novog, cak i kada time pravite neku glupost. Rado se upustate u avanture na putovanjima, ili sa nepoznatim osobama. Uradicete sve da zadovoljite svoju radoznalost. Posedujete strastvenu prirodu i oci koje su uvek zive, pokretljive i obicno svetle.
Zivot i ljubav za vas su stalno traganje i nalazenje partnera, i u jednom trenutku svaki od njih je >onaj pravi<. Za pravu ljubav je potrebno da se pojavi snazna i stabilna osoba. Neko ko moze da ukroti ovaj nemirni duh, a ipak da vam pruzi uzbudjenja koja volite. U svakom slucaju vas ne sme niko ogranicavati. Posesivne osobe vas guse i ne razumete se. Na srecu vi obicno osetite odmah takve osobe i klanjate ih se. U ljubavnom zavodjenju koristite sve sposobnosi, a najvise svoj bogati duh. Boja cilibara vasem izgledu donosi notu neznosti.

NEFTIS 17. juni - 21. juli

Predivna Neftis vlada ovim, mozda najromanticnijom znakom. Njena deca su
neverovatno odana svojim ljubavnicima, postajuci sa onima koje vole jedno
telo i jedna dusa. Senzualni ste, strastveni i vrlo emotivni. U potrazi za pravom osobom ponekad se dogodi da >izgubite kompas< i pocnete da lutate od jedne osobe do druge. Vama su ljubav i neznost potrebniji nego bilo kom drugom znaku, ali za uzvrat isto dajete. Ponekad ste preterano skloni sanjarenju, ali ako vam se pruzi prilika, svoje snove umete da prenesete i u javu.
Veoma ste kreativni i potrebno vam je vise nacina da biste se izrazili. Najcesce je to kroz neki oblik umetnosti. Zbog preosetljivosti i ranjivosti morate biti veoma pazljivi pri izboru partnera sa kojim cete provesti ceo zivot. Morate pronaci nekog ko je podjedanko pazljiv i odan kao vi, jer mozete biti i iskorisceni. U zavodjenju se oslonite na svoj izgled, i istaknite ga uz pomocu bele garderobe i svih pastelnih boja.

SET 22. juli - 18. avgust

Imate vrlo ziv temperament, a vasa osecanja su uzvisena i dostojanstvena. Set je Bog munje i oluje, i vasim osecanjima daje notu zestoke strastvenosti. Ne predajete se lako i od partnera ocekujete maksimalno angazovanje. Stalno sanjate o strasti i romanticnim dozivljajima. Vasi kriterijumi su ponekad toliko visoki da radije sedite i mastate, nego da se prepusite nekom ko ce vas samo polovicno zadovoljiti. Potrebna vam je osoba uravnotezenog karaktera i temperamenta koja ce umeti da izadje na kraj sa vasim zestokim osecanjima. Ipak, vi niste posesivni i umete vrlo emancipovano da se postavite.
Volite da se ponosite partnerom i da vas on sa svoje strane obasipa paznjom i poklonima. Kada zaista volite onda se potpuno posvecujete partneru i angazovano radite na vasoj vezi. Nesigurnije osobe lako mozete uplasiti vasim sigurnim i nadasve aktivnim stavom prema svetu i prema vezi. Osvajate svojom dostojanstvenom pojavom i aristokratskim drzanjem. Vase boje su boje sunceve svetlosti: narandzasta i zlatna.

ANUBIS 19. avgust - 21. septembar

Anubis je Bog zastitnik i vama je gotovo osiguran srecan i miran ljubavni zivot. Vrlo ste odgovorni, inteligentni i posteni. Emotivni ste i romanticni, ali vam ponekad nedostaje inicijative. Morate uloziti malo vise energije i entuzijazma kada trazite partnera svog zivota. U stanju ste dugo, dugo nekoga da volite bez ikakovog pokusaja da mu se priblizite i zapocnete neku vezu.
Ljubazni ste i diskretni, i nije vam uvek lako da se nametnete bez obzira na vase neosporne vrednosti. Narocito u mladosti skloni ste da previse ocekujete, i u jednom trenutku se morate >spustiti na zemlju< i odluciti za jednu osobu, koja, ipak, ima i poneku manu. Trazite osobu koja ce umeti da otkrije vase kvalitete. Zelite postepeno ljubavno zavodjenje, i u vezi ocekujete pre svega sigurnost. Prava osoba za vas je ona koja ima i neku tajnu u sebi i koja ce vam dozvoliti da je stalno iznova otkrivate i svakodnevno se sve vise zaljubljujete. Vase veze su uvek vremenom sve jace. Vasa boja je teget, a oruzje - inteligencija i duh.

RA 22. septembar - 15. oktobar

Vase emocije su delikatne, odmerene, pune paznje i ljubaznosti. Retko kad vam se desava da uletite u neku vezu glavom bez obzira, a avanure su same po sebi iskljucene. Volite romanticnu atmosferu i mastovite ljubavne igre da biste se osecali sasvim ispunjeni. Sigurno je da necete imati problema da nadjete osobu svog zivota, jer ste vi osoba koja je idealna za zivot udvoje. Vrlo ste osetljivi na komplimente, rado ih primate i dugo ih pamtite.
Romanticna atmosfera na pocetku veze je neophodna. Ne mozete da zamislite osvajanje u nekoj neprikladnoj atmosferi. Kasnije umete potpuno da se predate, mada nikada ne gubite prisebnost. Uvek ste okruzeni osobama suprotnog pola, pa mozete sebi da dozvolite i da budete izbirljivi. Ipak, tu za vas i lezi glavna opasnost. Ponekad niste sigurni da ste napravili pravi izbor, i skloni ste preteranom kolebanju. Ne osvrcite se previse u proslost, zahvaljujuci nepresusnom sarmu vasa buducnost je svetla. Vasa boja je zelena.

IZIDA 16. oktobar - 09. novembar

Boginja Izida je boginja cuda, i osobe koje su rodjene pod njenom zastitom kao da imaju magicnu moc. Vas osmeh je u stanju da opcini svakog, a posebno onog koga ste odlucili da osvojite. U ljubavi dajete sve od sebe i ni malo se ne ustezete da preuzmete inicijativu u svoje ruke. Zelite da usrecite svog partnera, i ponekad se dogodi da nemate mere. Vrlo ste strastveni i pre svega otvoreni, a takvo ponasanje ocekujete i od partnera.
Za vas nema >zabranjenog voca<, i vasim osecanjima se tesko odupreti. Upornost je jedna od vasih najupecatljivijih osobina. Kada ste se za nekog odlucili, on je gotovo sigurno vas. Vi vodite igru i birate, mada dozvoljavate da budete i izabrani. Naci pravu osobu, za ceo zivot, za vas je veoma lako. Vi svoju ljubav ugledate i kada je kilometrima daleko, a vas sarm ce uciniti ostalo. Vasa boja je tamno crvena.

TOT 10. novembar - 03. decembar


Vi ponekad imate teskoca u iskazivanju svojih osecanja, narocito ljubavnih. Sa jedne strane imate potrebu za nekim ko je uvek tu kada se osetite tuznim ili neraspolozenim, a sa druge strane imate stalnu potrebu za bekstvom - volite avanture i nova poznanstva. Najvise bi vam prijala osoba koja je uvek na jednom mestu i kojoj vi uvek mozete da dodjete kada osetite potrebu za spokojem i ljubavlju. Vasi potencijali na polju ljubavi najvise zavise od vaseg raspolozenja. Mozete biti lenji, ali i velikodusni.
Zbog svoje cudljivosti i ceste promene raspolozenja, cesto predstavljate misteriju za druge ljude. Za vas je ljubav sinonim zivota i zbog toga vam je svaka veza velicanstvena. Rado preuzimate inicijativu. Lako se prepustate iznenadnim, uzbudljivim ljubavnim dozivljajima, i na otvoreno pokazivanje osecanja uzvracate istom merom. Najvise vam prijaju duge veze u kojima postajete pre svega prijatelj sa partnerom. Vasa boja je ljubicasta, a oruzje duhovitost.

HATOR 04. - 31. decembar

Vi ste zaljubljeni u ljubav. Kada se u nekog zaljubite, tesko prekidate vezu. Potreban vam je partner koji ce vas razumeti ali i koji ce umeti da podstakne sva ona osecanja koja se kovitlaju u vasim dubinama. Hator je Boginja umetnosti i muzike i vasa osecanja su rafinirana i nezna. Zelite ljubav ali se istovremeno i plasite. Zbog toga ponekad izgledate kao hladna i neosvojiva osoba. U ljubavi obozavate duge pripreme, a strpljenje nagradjujete strascu.
Imate veliki seksualni potencijal, sto se iz vaseg ponasanja ne moze lako zakljuciti. Konzervativni stavovi i stidljivost koju pokazujete zaista ne moze navesti na pomisao o vasoj stvarnoj zainteresovanosti. U braku ste lojali i trudite se da zajednicki zivot ucinite sto sigurnijim i bezbednijim. Vasa boja je tamno zelena, a oruzje kojim zavodite nije uocljivo na prvi pogled. U tome i jeste vasa tajna. Treba vas postepeno otkrivati.



Sačuvana

Svilena

  • Gost
Одг: Egipatski horoskop
« Odgovor #2 poslato: 10-10-2010, 14:41:49 »

.
« Poslednja izmena: 03-02-2013, 20:03:53 od strane Svilena »
Sačuvana

NameNo

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 6626
Одг: Egipatski horoskop
« Odgovor #3 poslato: 14-10-2010, 19:33:11 »



Kod mene 

Mmmaada, kad malo bolje razmislim ..

Sačuvana

jagodinka_

  • Svakodnevni prolaznik
  • *
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 452
Одг: Egipatski horoskop
« Odgovor #4 poslato: 21-10-2010, 17:55:37 »

Sto nestavi ovo ranije, imam tetovazu horusa...  e, jbg, sta sad da radim  :xq003:?
Sačuvana

NameNo

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 6626
Одг: Egipatski horoskop
« Odgovor #5 poslato: 21-10-2010, 19:49:40 »


Sto nestavi ovo ranije, imam tetovazu horusa...   


Ko zna zašto je to dobro?



  e, jbg, sta sad da radim  :xq003:?

Kako šta? Uživaj u životu!

Sačuvana

FLOYD

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 2774
  • NEDOSTATAK DOKAZA NIJE DOKAZ NEDOSTATKA
Одг: Egipatski horoskop
« Odgovor #6 poslato: 22-10-2010, 23:27:44 »

SVE JE TAKO
Sačuvana

rrrh

  • Član
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 17
Odg: Egipatski horoskop
« Odgovor #7 poslato: 24-08-2013, 07:38:41 »

RA - mocno!
Sačuvana

loli

  • Svakodnevni prolaznik
  • *
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 389
Odg: Egipatski horoskop
« Odgovor #8 poslato: 31-08-2013, 20:44:32 »

sebek ili ti riba, pa isto je..
Sačuvana

pcelica.m

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 4383
    • Global Webmasters
Odg: Egipatski horoskop
« Odgovor #9 poslato: 11-12-2013, 10:22:27 »

TOT-jezivo koliko je realno. :O
Sačuvana
Izdavanje stanova u Beogradu po veoma povoljnim cenama. Posetite Rent a car Beograd.
| Stakla za kuhinje | MultiLac Baby kesice
 

Stranica je napravljena za 0.129 sekundi sa 21 upita.