Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Sony Xperia Z3+  (Pročitano 8960 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Sony Xperia Z3+
« poslato: 27-05-2015, 02:45:49 »



Sony Xperia Z3+

Sony Mobile Communications (Sony Mobile) predstavio je remium dodatak Xperia™ Z3 seriji vodećih pametnih telefona sa Xperia Z3+, tankim, glatkim i stilizovanim premium pametnim telefonom visokih performansi.

Xperia Z3+ pomaže vam da napravite najbolje fotografije sa Sony superiornom tehnologijom kamere koja je implementirana u prednju kao i u zadnju kameru. Impresivne performanse i izdržljivost baterije omogućavaju vam bržu i dužu konekciju, kako za posao tako i za zabavu. Takođe, jedinstveni Sony vodootporni dizajn osigurava da sve postignete bez obzira na vremenske prilike.
Prelep dizajn, bolji nego ikada

Tanji (6.9mm), laganiji (144g) i savršeno izrađen, Xperia Z3+ pametni telefon nastavlja Sony dizajn priču sa diskretnim, ali impresivnim poboljšanjima. Ne samo što je vodootporan i zaštićen od prodora prašine (IP65/68) što ga čini idealnim za korišćenje u svim situacijama, već dodatnom dizajnerskom doradom Z3+ sadrži i USB ulaz bez poklopca koji olakšava i čini zgodnijim punjenje vašeg telefona. Dodatno, magnetsko punjenje je uklonjeno čime se postiže minimalističniji dizajn. Sa sjajnim završecima na metalnim okvirima, kaljenim staklom i oblim ivicama, Xperia Z3+ pametni telefon prelepo je gledati iz svakog ugla i komforno držati u ruci.

Z3+ dostupan je u četiri sofisticirane boje prilagođene vašem ličnom ukusu i stilu – klasičnoj crnoj i beloj dodate su nove bakarna i vodeno zelena boja.

Sjajne fotografije svuda

Z3+ nastavlja da nudi najbolje sa Sony Cyber-shot & Handycam tehnologijama, obezbeđujući superiorne performanse kamere i proširujući evoluciju kamere sa zadnje i na prednju kameru. Sada možete uživati u sjajnim fotografijama, čak i pri slabom osvetljenju uz obe kamere. Od predela do selfija, napravite najbolje fotografije pri svakom svetlu.

Zadnja kamera od 20.7MP sadrži Exmor RS™ for mobile senzor, BIONZ™ procesor slike i 25mm širokougaona G sočiva. Kreirajte najbolje fotografije prvi put, svaki put uz unapređeni Superior Auto koji automatski optimizuje podešavanja pružajući najbolju moguću fotografiju i prepoznajući do 52 različita scenarija. Sa novim Gourmet modom, čak će i fotografije hrane biti prikazane u svom najboljem svetlu. Dodajte malo zabave i kreativnosti vašim fotografijama sa poslednjim Xperia aplikacijama kamere uključujući Style portrait i AR mask. Zabeležite impresivne detalje i pri slabom svetlu zahvaljujući ISO12800 osetljivosti i velikom 1/2.3 foto senzoru. Napravite sjajne fotografije i pri jakom pozadinskom osvetljenju uz HDR za vaše fotografije i video snimke. Sačuvajte ih i uživajte u vašim dragocenim trenucima visokog kvaliteta sa 4K video snimanjem.

Nova 5MP prednja kamera sa Exmor R™ for mobile znači da sada možete praviti bolje selfije pri svakom svetlu, dok je 25mm širokougaono sočivo savršeno za grupne selfije. Superior Auto analizira fotografsko okruženje i automatski prilagođava podešavanja kako biste uvek izgledali sjajno. Full HD 1080p idealan je za video chat i kada pravite selfi video snimke dok SteadyShot™ sa Intelligent Active modom predviđa vaše sledeće pokrete kako bi kreirao glatkije video snimke.

 Moćne performanse i baterija koja traje do dva dana

Xperia Z3+ dolazi opremljena ultra brzim Snapdragon 810 octa-core 64-bitnim procesorom koji vam dopušta da pretražujete brže nego ikada i doživite najpovoljnije grafičko iskustvo. Bez obzira da li muti-taskingujete preko Wi-Fi ili najnovije 4G mreže, Xperia Z3+ pruža brzinu koja vam je potrebna. LTE Cat6 i Wi-Fi MIMO podrška obezbeđuje bržu konekciju za bogato, povezano iskustvo sa preko 300Mbps LTE brzinom skidanja podataka u pokretu (prava brzina može se razlikovati u zavisnosti od mreže operatera). Skidajte e-mailove sa attachamentima u sekundama i uživajte u video streamingu bez odlaganja ili neželjenog buffering – a.

Moćne karakteristike pametnog telefona zahtevaju i pametno upravljanje energijom. Xperia Z3+ opremljena je tako da vam dopušta da uživate u onome što radite koliko god želite. Neverovatna izdržljivost Sony baterije koja traje do dva dana i inovativna tehnologija za uštedu energije pružaju vam superiorne performanse dugotrajne baterije. Sada možete dobiti jedan dan upotrebe uz samo 45 minuta punjenja uz korišćenje Qualcomm® Quick Charge™ 2.0 sertifikovanog punjača, kao UCH10  (samo jedna SIM kartica).

Zabava koja traje

Xperia Z3+ sadrži ultra-svetao 5.2 Full HD pametni prilagodljiv displej koji obezbeđuje pojačano osvetljenje i kontrast, bez gubljenja izdržljivosti. Sony TRILUMINOS™ displej za mobilni sa Live Colour LED i X-Reality for mobile obezbeđuju oštrije i življe boje. Intuitivno poboljšani kontrast pruža najoptimizovanije iskustvo gledanja čak i pri jakom suncu.

Zavidna Sony ekspertiza u audio tehnologijama dopušta vam da uživate u zvuku fantastičnih detalja i jasnoće. High-Res Audio reprodukuje zvuk visoke frekvencije za iskustvo studio kvaliteta. DSEE HXTM poboljšava verodostojnost vaših MP3 ili AAC pesama približavajući ih kvalitetu visoke rezolucije. Za visoko kvalitetno bežično slušanje muzike, novi Sony LDACTM kodek prenosi podatke tri puta efikasnije nego kodek putem Bluetootha.

Za trenutke kada želite da blokirate pozadinske zvuke, Xperia Z3+ podržava digitalno isključivanje buke i upareno sa the MDR-NC31EM slušalicama smanjuje ambijentalnu buku za do 98%. Tako sada možete uživati u optimalnim audio podešavanjima kada povežete bilo koje slušalice pošto Z3+ pametni telefon prepoznaje kako tip tako i stil slušalica i automatski prilagođava audio podešavanja za najbolje iskustvo zvuka.

Nastavite da igrate vaše omiljene PlayStation®4 (PS4™) igrice gde god se nalazili u kući sa PS4 Remote Play2. Jednostavno povežite Xperia Z3+ sa vašim PS4 putem kućne Wi-Fi mreže i koristite DUALSHOCK®4 bežični upravljač kako ne biste propustili ni minut akcije-u kojoj god sobi se nalazili.

A kako biste nastavili da uživate u najboljim iskustvima koji Sony nudi, svi Xperia Z3+ vlasnici će imati koristi od pristupa Xperia Lounge Gold aplikaciji  koja donosi svet Sony zabave među vaše prste. Pristupite ekskluzivnim takmičenjima i ponudama, budite među prvima koji će isprobati nove aplikacije i uživajte u najnovijim filmovima, TV epizodama i muzici.

Dostupnost i specifikacije

Xperia Z3+ će biti lansirana globalno od juna 2015.


http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z3+-6878.php

https://www.youtube.com/watch?v=1RC-h4yWkAQ

https://www.youtube.com/watch?v=hgg8SEtKpVY

https://www.youtube.com/watch?v=6L-LgRRTYOg
Sačuvana

vodoinstalater1

  • Član
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5
    • SEO optimizacija
Odg: Sony Xperia Z3+
« Odgovor #1 poslato: 16-05-2018, 14:54:40 »

Odlican

scepa

  • Član
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 81
    • DVD compani
Odg: Sony Xperia Z3+
« Odgovor #2 poslato: 20-07-2020, 17:46:49 »

Nikad nisam imala sony jel lak za rukovanje? :aq17:

MIK

  • Svedok stvaranja istorije
  • ******
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 13121
Odg: Sony Xperia Z3+
« Odgovor #3 poslato: 20-07-2020, 19:08:43 »

Dok naviknes da rukujes sa njim, kao i sa bilo kojim novim mobilnim telefonom a i sire 😉
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.066 sekundi sa 25 upita.