Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Добра идеја... Валтер ,,напада" Кину кремама.  (Pročitano 4758 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Kengurinjo

  • Stalni učesnik
  • **
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 762
  • Само ЧИСТ ОБРАЗ и МЕРАК немају цену.

Najpopularniji srpski glumac u Kini Velimir Bata Živojinović rešio je da unovči svoju popularnost u ovoj zemlji. On je sa kompanijom „Hemel“ iz Jagodine osnovao firmu „Valter“, koja će se baviti uvozom i izvozom robe iz Kine, a prvi proizvod koji će nositi lik iz filma „Valter brani Sarajevo“ biće „Hemelova“ zaštitna krema za kožne proizvode.

- Želimo da promovišemo srpsku privredu i pomognemo našim proizvođačima koji žele da izvoze u Kinu. Zasad će samo jedan proizvod „Hemela“ nositi lik Valtera, ali taj logo, uz nadoknadu, moći će da koriste i druge firme koje to budu želele - kaže za „Alo!“ legenda jugoslovenske i srpske kinematografije Bata Živojinović.
On ima zaštićeno međunarodno pravo na korišćenje lika Valtera. Živojinović je najpopularniji srpski glumac u Kini, a „Valter brani Sarajevo“ ubedljivo je najgledaniji film u toj zemlji. Do sada je film gledalo čak 12 milijardi ljudi.
- Nisam baš prebrojao sve građane Kine koji su gledali film, ali nadam se da će moja popularnost duga 40 godina doprineti prodaji proizvoda sa logom Valtera - šaljivo dodaje Živojinović.

Vlasnik „Hemela“ Nenad Miljković kaže za naš list da je osnovna ideja da se srpskim firmama ponudi da svoje proizvode sa logom Valtera plasiraju na kinesko tržište.
- Naša ciljna grupa su srednja i starija populacija, dakle ljudi koji su odrastali uz film „Valter brani Sarajevo“. Bata je u Kini maltene Bog i očekujemo da će njegova popularnost poboljšati prodaju - kaže Miljković. On veruje da će lik najpoznatijeg oslobodioca iz Drugog svetskog rata naročito biti primamljiv proizvođačima alkoholnih pića i suvenira.

 
Bata otvara i restoran u samom srcu Pekinga!!!

Živojinović, kako kaže, neće se zaustaviti samo na reklamiranju srpskih proizvoda, već je naumio da svoju popularnost u najmnogoljudnijoj zemlji iskoristi i u ugostiteljstvu.
- Pre nedelju dana bio sam u Pekingu, gde planiram uskoro da otvorim restoran - najavio je Bata za „Alo!“, ali još uvek nije želeo da otkriva sve pojedinosti.

Иѕвор: ало.рс
Sačuvana
Србија је вечна док су јој деца верна. Амин!

ilija7777

  • Stalni učesnik
  • **
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 507

Glupost. To nikada neće poleteti. Ali dobro, bar se nešto radi. Da im ja radim ambalažu, imali bi promet povećan 500%, ali neću, bata me blago rečeno iritira. Neka se on zeza sa kremama, ja imam veća posla, od kojih ću više profitirati. Mlad narod zna šta hoće, za razliku od ovih rasplinutih matoraca koji bi na sto strana. Nek i dalje juri Karlu de Ponte šmajserom. Teško će da je stigne, ona ide ubrzano...nizbrdo. xD
Sačuvana
hvala svima koji ne razumeju ono sto govorim, a dalje me citaju.
 

Stranica je napravljena za 0.103 sekundi sa 25 upita.