Razne zanimljive teme > Lov i Ribolov

Gde ići na pecanje?

<< < (2/12) > >>

ninoslav:

--- Citat: Black  08-09-2008, 12:20:57 ---Kako sam saznao , ipak će ,,Kablovi,, organizovati u subotu , 13. septembra , izlet na Ivanovo. Ovo je lepa prilika da se siti napecamo. Ne znam kome se treba obratiti za upis ali raspitajte se okolo kod nekog člana Kablova

--- Kraj citata ---
Нешто ту није у реду. До сада нисам чуо ништа о Иванову. Ја сам у управи Удружења спорт. риболоваца КАБЛОВИ и никакав одлазак за Иваново нисмо планираи. Прошле суботе 6 септебра имали наш традиционални меморијал Куп МИША ПИЈАВИЦА.
Следеће суботе под организациојом Самосталног синдиката Фабрике каблова организује се одлазак тамичара на сусрете металаца који се организује у Крагујевцу. Између дисциплина одржава се и такмичење риболову на пловак. Такмичење ће се одржати на језеру у Шумарицама.

ninoslav:
Ево прелазног пехара УСР "КАБЛОВИ" који је на свом месту и очекује да сазна чије ће витирне украшавати наредну  годину .
 

ninoslav:
Мајстори овог нашег Меморијал Купа су били наши пријатељ из удружења ЂУРЂЕВ-ДАН из Матарушке бање.
 :xq004: :xq004: :xq004: :xq004: :xq004: :xq004:
 [ :xq004: :aq26: :aq06:
 

Такође је и један додуше залеђени ћуран отишао у Матарушку Бању да наш другар почасти другаре јер је освоио и прво место на писти.

ninoslav:
А било је и веома успешних пионира и омладинаца



nickollica:
odoh negde danas da ispitam da li stuka radi...javljam se kasnije

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju