• Dobro došli na Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin.

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Glavni meni

Hotel Jagodina

Započeo autentik, 06-05-2007, 20:32:25

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

neko

smetaju mi likovi kao sto ste vi kojima sve u zivotu smeta i nista im nevalja!!

svajcarac

Citat: omegapn poslato 04-10-2008, 21:27:44
Sticajem okolnosti morao sam da koristim toalet u hotelu Jagodina u njihivom restoranu, prodjem užurbano pored konobarice i ona mi kaže da se toalet plaća našta sam odgovorio da je u redu. Kada sam završio u toaletu koji inače izgleda kao neki javni toalet na autobuskoj stanici (užas) dođem da platim a ona će meni STO dinara (100.00) Mislim šta reći, potražio sam račun i dobio sam na koji je lepo pisalo korišćenje wc sto dinara. Što je mnogo mnogo je a usluga nula ali da nebi zap....... parkove ja sam platio sto din a vi pazite gde će te u wc kada morate a u gradu ste.
PS. čuvam fiskalni isečak za najskuplje piš....
:xq003:
U redu sto se plati ali svaka "usluga" treba da ima svoju cenu. A gde je ta usluga kod nas ??
Ne moze ti neko traziti za koriscenje "cucavca"(za koje sam cuo da jos postoje!!!!) 100 din.a da uz papir na ulazu trazis" gas masku i cizme",(malo sam preterao ali nisam daleko od istine).Srecni smo ako ima vode (dobra je i hladna) a o sapunu i papiru za obrisat ruke ni traga a ni glasa...
Treba ga renovirat pod hitno a nisam protiv tog marketa koji treba da se otvori jer ako su u planu toliki apartmani moralo bi u sklopu objekta da bude i takav jedan manji market.Koliki ce on biti ili hoce li rendirat to prepustam drugima na razmisljanje.
Za dobijanje kategorizacije potrebno je ispunit neke minimalne uslove za danasnje vreme pa me ne iznenadjuju sve te promene u njemu.

Ivanka

Citat: neko poslato 13-10-2008, 12:15:36
smetaju mi likovi kao sto ste vi kojima sve u zivotu smeta i nista im nevalja!!

Meni smetaju samo likovi kojima su uzor mafijaši čija je jedina "vrlina" da imaju pare!

neko

a meni smetaju takve strine kao ti koje niti znaju sta je mafija i sta je mafijas a umeju svakoga tako da nazovu a uopste neznaju koju tezinu ta rec nosi!!
a ako tebe pare ne zanimaju zasto se onda ovde zalis za pare jednostavno vas to ne zanima jer tako i to tebi netreba???

Ivanka

Pare svakog zanimaju, ali iz različitoh razloga. Dobro znam koju težinu ta reč nosi i upotrebljavljam je pravilno. Zar jedan 18 godišnjak može da pošteno zaradi audi  A8?
A ova strina, i ako ne živi više u Jagodini, pravilnije piše i govori od tebe.

svajcarac

Da se pojedinci nebi ljutili ili nasli uvredjenim na izraz "mafijas" koristicu izraz "novokomponovani  biznismen" :xq047:
Pitam se samo gde ti momci tkz. N.B  "kopaju kanale"  da dodjem i ja da kopam. :aq18:
A uvece (negde procitao) po splavovima piju pa rasturaju sampanjac od 50000 din.??? :xq020:

neko

mozda nije zaradio posteno ali zaradjivati pare posteno ili neposteno i biti mafijas su sasvim dva razlicita pojma mafija je jedno a kako je ko zaradio para potpuno drugo!!
ja nisam reko da pijem sampanjac od 50000 dinara ali znam ljude koji piju nisam rekao da mozes sa 18 da zaradis novi a8 ali recimo jedna golf 4 moze a sa 23-24 novi a8 relativno posteno ja za postenje smatram nikom nisam kucu pokrao nikog nisam ubio nisam uvalio detetu drogu nebavim se trgovinom ljudima i oruzjem a ostalo je sve dozvoljeno pa ko se kako snadje a kome je do morala neka ide u crkvu!!!

Sawovsky

Ne treba zabraniti autobuski prevoz vec zeleznice srbije treba da prorade na tome da budu konkurentnije nego shto su sada.

Dak

Citat: neko poslato 14-10-2008, 17:21:59
nisam rekao da mozes sa 18 da zaradis novi a8 ali recimo jedna golf 4 moze a sa 23-24 novi a8 relativno posteno
E bas me zanima kako se to posteno zaradjuju takva kola u srbiji?!

neko

zivis kao i svi gimnazijalci ali umesto sto ti roditelji pracaju skolovanje oni nek ti daju po 100 evra mesecno cim zavrsis osnovnu skolu pocnes da rmbas na gradjevini a tu moze da se ubije 400 evra mesecno bez problema plus 100 od tate i mame to je 500 potrosi 300 a ne zaboravi sa 300 evra a da zivis kod roditelja i te kako moze lepo da se zivi pa onda pomnozi 200 sa 36 to ti dodje 7200 evra jednako jedan ekstra motor ili golf4 pezo 307 bora pasata itd!!

Loremo

Citat: neko poslato 15-10-2008, 12:20:11
zivis kao i svi gimnazijalci ali umesto sto ti roditelji pracaju skolovanje oni nek ti daju po 100 evra mesecno cim zavrsis osnovnu skolu pocnes da rmbas na gradjevini a tu moze da se ubije 400 evra mesecno bez problema plus 100 od tate i mame to je 500 potrosi 300 a ne zaboravi sa 300 evra a da zivis kod roditelja i te kako moze lepo da se zivi pa onda pomnozi 200 sa 36 to ti dodje 7200 evra jednako jedan ekstra motor ili golf4 pezo 307 bora pasata itd!!

Ovo moram da pokazem cerki, mozda nauci nesto. :xq003:

Mac

A ja sam mislio da pricamo o novim autima, a ne polovnim....

Loremo

Ma ja mislim da nauci njegovu racunicu, plus, puta....tj. da stedi.

A moje dete i ide u skolu (dobija stipendiju)  i radi...a i dobija od mene bas 100e

odnosno, placam joj zdravstveno.

Po gornjoj racunici mogla je da ima ihaha....a ona ima 4000e duga. :aq25:

Loremo

Citat: bevana poslato 15-10-2008, 14:53:47
ma sta ce u skoli?Vidis kako se kupuju automobili i stanovi! :aq09:
Ma i to sto kazes :xq003:...poslacu je dole da nauci "skolu"

i da mi dete bude "bogato", ljubi ga majka u plavo oko..  :xq001:

Loremo

Uvredi ti moje dete, bevana. Kakav neko, daleko mu lepa kuca... :aq28:

Loremo

Citat: bevana poslato 15-10-2008, 15:18:32
ma nisam ozbiljno mislila  :aq29:

Znam, samo ti ne znas koje je on grozomore lupetao na nekim temama, odatle...

pozz :aq26:

svajcarac

alo.....
tema....
Hotel Jagodina

Gogy

Ni manje ni vise nego milionce evrica!
Samo me stvarno interesuje jedno; da li stvarno u Jagodini dolaze ljudi sa dubokim dzepovima?  :aq15:

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/13/Ekonomija/22204/+Pet+zvezdica+za+hotel+%22Jagodina.html

svajcarac

Da je krajnje vreme za renoviranje i investicije to je, jer jer od hotela nije ostalo ni zadnje L.

Loremo

Citat: svajcarac poslato 15-10-2008, 17:17:44
alo.....
tema....
Hotel Jagodina
Sto, bre, uzimas moderatorima leba iz ruke?  :aq24:

Hotel - sjaj nekada, sada beda ziva!