Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Selo Jovac Ćuprija  (Pročitano 4999 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

  • Administrator
  • Svedok stvaranja istorije
  • ******
  • Karma: +0/-0
  • Na mreži Na mreži
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 17391
    • Jagodina, Ćuprija i Paraćin kao na dlanu
Selo Jovac Ćuprija
« poslato: 14-10-2013, 10:42:26 »

Пројекат "Место за све нас" омладинске групе Јовачки извор


Пројекат "Место за све нас" неформалне омладинске групе Јовачки извор из места Јовца код Ћуприје, реализује се у оквиру програма Млади су закон уз подршку РЦ ЦДЕР и Министарства омладине и спорта, као главног покровитеља. Наша замисао је да у оквиру Дома културе у Јовцу оспособимо једну просторију која ће бити намењена младима да активно проводе слободно време кроз тренинге руске борилачке вештине система и пробе фолклора. Такође, ова просторија ће бити место окупљања младих око планирања нових акција битних за побољшање квалитета живота младих у селу и размењивање нових креативних идеја.
Ово је још једна у низу иницијатива омладине малог поморавског места, која је овог лета организовала и семинар руске борилачке вештине система, на коме су, поред гостију из разних крајева Србије, присуствовали и гости из Русије, Мађарске и Словачке. Такође, залагањем ових младих људи, на простору локалног фудбалског клуба је изграђен парк за вежбање на отвореном.
Све ове акције подстичу омладину на активно и креативно провођење слободног времена и показују нам да по селима још увек постоје млади људи који су способни и мотивисани да промене оно што није добро у њиховој средини. Треба их подржати и треба им се придружити. АКТИВИРАЈ СЕ! БУДИ ДЕО АКЦИЈЕ!


Омладина Јовца










 

Stranica je napravljena za 0.068 sekundi sa 25 upita.