Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Razne zanimljive teme => Linkovi => Temu započeo: donwlayco 03-01-2011, 02:11:07

Naslov: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 03-01-2011, 02:11:07


(http://www.stamparija.info/data/crnalista.gif)

Crnalista je Internet portal namenjen pravnim licima radi njihove bolje informisanosti, a u cilju zaštite od krađe, prevare, zloupotrebe ili bilo kog drugog nesavesnog čina od strane drugih pravnih lica. Preko matičnog broja pravnog lica svaki posetilac može besplatno da proveri da li se to prav­no lice nalazi na crnoj listi, što znači da je drugi korisnik lokacije samoinicijativno poslao zahtev za dodavanje tog pravnog lica u bazu i priložio dokumenta koja potvrđuju njegove tvrdnje. Ova informacija vas može sačuvati od eventualnih prevara ili vas bar pravovremeno upozoriti.

http://crnalista.rs/


(http://www.blic.rs/_customfiles/Image/slike/2009/01_januar/31/ekonomija/auto-t.jpg)

Cenovnik automobila

Na ovoj lokaciji se nalazi kompletan cenovnik svih proizvođača novih automobila koji se prodaju u Srbiji. Cenovnik sadrži slike svih modela, tehničke karakteristike, kao i podatke o dilerskim i servisnim mrežama. Osim cenovnika, ovde možete pronaći korisne savete za održavanje vozila i ponudu dodatne opreme za svaki model. Iako je lokacija prvenstveno posvećena novim automobilima, na lokaciji su dostupne i cene polovnih vozila u ponudi.

http://www.nsautomobili.com/novi-automobili


(http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/hs464.snc4/50275_104474876257620_7372560_n.jpg)

Preduzetnici

Ovaj Internet portal je osmišljen kao korisnički servis za preduzetnike, gde se u svakom trenutku mogu dobiti aktuelne informacije iz domena poslovanja, uz saradnju sa udruženjima preduzetnika. Velika prednost za preduzetnike, članove udruženja, biće posredno reklamiranje preko baze preduzetnika sa definisanim delatnostima, gde običan građanin u svakom trenutku moze doći do korisnih informacija o tome šta, kako, gde može nabaviti u zavisnosti od trenutnih potreba klijenta.

http://preduzetnici.rs/


(http://themecraft.net/wwwdata/thumbs/f/fwint.com.jpg)

Donwload

Odlican sajt za skidanje filmova, muzike, igrica...slican katzu...

http://www.fwint.com/community.html
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 18-01-2011, 01:26:08
(http://www.vajati.com/eng/wp-content/uploads/2009/04/pare-230x172.jpg)

Kućne finansije

Debito je besplatni mrežni softver za kućne finansije i vođenje vašeg ličnog knjigovodstva. S obzirom da se radi o Internet aplikaciji, Debito ne zahteva nikakvu instalaciju niti poseban softver, dovoljno je imati računar sa bilo kojim operativnim sistemom, čitač Weba i pristup Internetu. Svi vaši prihodi i rashodi biće kategorisani onako kako vam najviše odgovara da biste lakše razumeli analitiku svojih primanja i troškova. Tako ćete moći da donesete pravu odluku, o tome kako da planirate investicije.

http://www.debito.rs/

(http://www.tosmomi.com/Linkovi/zvrk.gif)

Interaktivni rečnik za decu
Lokacija Zvrk je razvila rečnik namenjen deci od četiri do dvanaest godina. Audiovizuelni rečnik prevodi pojmove na engleski jezik, a svaka reč je grafički ilustrovana i može da se presluša u audio formatu. Pojmovi u rečniku su podeljeni po kategorijama: Boje, Brojevi, Cveće, Insekti, Pisma, Planete, Povrće, Prevozna sredstva, Ptice, Rodbinski odnosi, Sportovi i Voće. Omogućena je pretraga i preko tražene reči. Planiranim programom daljeg unapređenja ove Web lokacije predviđeno je uvođenje Internet rečnika i audiovizuelnih sadržaja i na italijanskom jeziku.

http://www.zvrk.rs/

(http://www.antya.com/thumbnail/3/lg/Fast-Rewind.com.jpg)

Stari filmovi
Ako vaše omiljene radio-stanice emituju muziku osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka ili ste odrastali u to doba, verovatno ćete uživati u sadržaju ove lokacije. Nije toliko reč o nostalgiji, koliko o istoriji kulture i lepoj umetnosti. Na lokaciji ćete naći odlomke i zanimljivosti iza scene za nekoliko stotina filmova. Filmove možete pretraživati na osnovu žanra, ali će vas ipak više privući pregledan spisak naslova, a postoji i lista 150 najboljih filmova.

http://www.fast-rewind.com/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 18-01-2011, 01:32:01
(http://img.rtvslo.si/_up/upload/2009/07/05/64601797_e_uprava_show.jpg)
e-uprava
Internet portal elektronske uprave Republike Srbije obezbediće do kraja godine tehničke uslove za zakazivanje poseta lekaru ili podnošenje dokumenata za izradu pasoša i lične karte putem Interneta. Do kraja 2011. godine očekuje se i da značajan broj institucija iskoristi te mogućnosti. Na ovom portalu građani i pravna lica već sada mogu da podnesu zahtev za izdavanje uverenja o prebivalištu, izvoda iz matične knjige državljana, rođenih ili evidencije nezaposlenih lica, kao i da prijave krivično delo korupcije. U delu portala e-Participacija građani mogu aktivno da učestvuju u kreiranju zakona i ostalih strateških dokumenata, a mogu izneti mišljenje i stavove u javnim raspravama. Da biste mogli da koriste elektronske usluge portala e-Uprava, neophodno je da građani imaju novu ličnu kartu sa čipom.

http://www.euprava.gov.rs/

(http://yookeo.com/screens/g/u/guinnessworldrecords.com.jpg)

Ginisovi svetski rekordi

Lokacija Ginisovi svetski rekordi odlična je dopuna svetski najpoznatije knjige o raznoraznim postignućima. Istaknuta dugmad za glavne kategorije kao što su Ljudsko telo, Zadivljujući podvizi ili Sport i igre, omogućavaju kr­starenje bez po muke. Pretraživanje je veoma brzo, a veze vode do sažetih članaka praćenih fotografijama i srodnim rekordima. U odeljku s odgovorima na često postavljana pitanja saznaćete kako možete prijaviti vlastiti rekord.

http://www.guinnessworldrecords.com/

Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 19-01-2011, 01:33:11
(http://www.seecult.org/files/imagecache/300px/jugoton.jpg)

...za ljubitelje stare YU muzike 60tih, 70tih godina,  prava kolekcija rariteta,  u donjem desnom uglu sajta ""Zanimive povezave" mozete pronaci jos linkova sa indenticnom muzikom...

http://stariprdec.blogspot.com/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: plavaplaneta 19-01-2011, 11:37:27
Za one koji traže i žele da dobiju Samo Najbolje!

http://www.Samo-Najbolji.com

(http://[flash=200,200][/flash])
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 25-01-2011, 19:52:36
(http://www.techdc.com/wp-content/uploads38454/2010/05/microsoft_fix_it_small.png)

Microsoft sada pomaže i na srpskom

Microsoft onlajn servis za pružanje tehničke podrške - Fix it solution, sada funkcioniše i na srpskom jeziku. Ovaj servis omogućava korisnicima Microsoft tehnologija da prijave problem i automatski dobiju rešenje.
Fix it solution, na adresi  http://support.microsoft.com/fixit/sr , obuhvata spektar Microsoft programa: Windows, Office, Serveri, Internet Explorer, Windows Media Player i drugo, kao i različite oblasti problema za svaki od ovih proizvoda.
Servis funkcioniše tako što korisnik jednostavno izabere Microsoft proizvod sa kojim ima problem, temu za koju mu je potrebna pomoć i pokrene automatsko rešavanje problema.
Prva verzija ovog servisa lansirana je pre dve godine. Trenutno servis sadrži 448 automatizovanih paketa koji otkrivaju uzroke problema i popravljaju ih, a koristi ga više od 150 miliona ljudi.
Fix it centar sadrži i 18 preventivnih rešenja, koji omogućavaju automatsko otkrivanje i uklanjanje više od 110 najčešćih problema.
Preduzeća i organizacije mogu da koriste i Windows platformu za rešavanje problema koja omogućava da se eliminišu najčešći problemi na računarima i time značajno smanje troškove za tehničku podršku.

http://support.microsoft.com/fixit/sr
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 28-01-2011, 02:48:03
(http://www.halolz.com/wp-content/uploads/2010/08/halolz-dot-com-captainfalcon-doctor-falconknee-animation.gif)

..Ako imate problema sa zdravljem a nemate vremena posetiti doktora, mozda vam  sajt porodicni doktor moze pomoci savetima...


http://porodicnidoktor.com/

vredan paznje posete je i...

http://www.vasezdravlje.com/

http://www.zdravlje.at/

http://www.stetoskop.info/

http://www.centarsm.co.rs/

Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 28-01-2011, 02:54:56
(http://www.amazing-animations.com/sports/animations/bodybuilding11.gif)

...ako ste ljubitelj bodibildinga - evo sajta za vas, pored bodibildinga na sajtu mozete pronaci i informacije o biciklizmu, borilackim vestinama, ronjenu, tenisu , vaterpolu, lov i ribolov, ples.... sajt zahteva registraciju ukoliko zelite da ucestvujete u forumu...

http://www.yu-fitness.com/forum/index.php
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 28-01-2011, 12:30:22
(http://www.coated.com/wp-content/uploads/2009/12/apple_hd_movies.jpg)

...postoji more sajtova gde mozete skinuti aktuelne filmove, ono sto ga razlikuje od drugih na sajtu x264-bb mozete naci filmove i koncerte iskljucivo u visokoj rezoluciji (HD & Blu-ray)...sajt zahteva registraciju...

http://x264-bb.com/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 29-01-2011, 15:13:59
(http://www.spherecomputers.com.au/img/search_engine_logos.gif)

...cini se da dolaze crni dani za pirateriju, GOOGLE je odlucio da neke reci koje vode ka ilegalnim sajtovima ne podrzi kada trazite u polju search, reci kao torrent, rapidshare, megaupload,hotfile....
ali zato postoje jos nekoliko pretrazivaca koji vam mogu pomoci , pa ako zaglavite sa  Google probajte dole navedene pretrazivace ....


http://www.infospace.com/

www.bing.com

http://www.seznam.cz
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: CETNIK RAVNOGORAC 01-02-2011, 14:00:28
www.obraz.rs
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 02-02-2011, 08:15:31
(http://www.navodi.com/2010_Vesti/21-dec/ajkula.jpg)

Satirične vesti
Ovo je lokacija sa satiričnim vestima koja je stekla veliku popularnost u Srbiji, iako se pojavila tek krajem prošle godine. Pažnju posetilaca privlače naslovi: „Banke odobravaju keš kredite za mito“, „Fiat obustavlja proizvodnju punta i vraća u proizvodnju Skalu 55“, „Pokrenuo privatni biznis bez podmićivanja“ itd. Ipak, pravu slavu ova lokacije je stekla sa tekstom „Srbin ubio ajkulu ubicu u Šarm El Šejku“, koju je objavilo nekoliko domaćih i stranih medija kao autentičnu vest. Autori lokacije, satiričnim vestima ukazuju na negativne pojave u društvu, ali se i podsmehuju načinu i stilu pisanja većine medija. Najveći broj posetilaca dolazi sa društvenih mreža, a komentari vesti ponekad su oštriji i od sadržaja vesti.

http://www.njuz.net/


(http://www.srbija.travel/wp-content/uploads/2010/08/logo_ispis_eng.jpg)

Turistička ponuda Srbije
Internet prezentacija Turističke organizacije Srbije osvojila je krajem prošle godinu prvu nagradu Udruženja propagandista Srbije u kategoriji neprofitnih Web lokacija. Prezentacija turističke ponude Srbije sadrži skoro 1000 strana na srpskom, engleskom, francuskom i kineskom jeziku. Koncept sadržaja i tekst lokacije kreirao je Lazar Bošković (AgitPROP), programer je mr Aleksandra Jovanić (Akademija umetnosti), a dizajner Marijana Markoska (TOS).

http://www.tos.rs/


(http://platform.ak.fbcdn.net/www/app_full_proxy.php?app=4949752878&v=1&size=o&cksum=c3cd3f01812a087b52bcfd867d08dd1c&src=http%3A%2F%2Fwww.budzet.rs%2Fimg%2Ffacebook-welcome.jpg)

Kućni budžet
Kao i država ili firma i kućne finansije funkcionišu na isti način. Imaju svoje prihode i rashode, čija razlika ih stavlja u plus ili minus. U plusu se može razmišljati o ulaganju, u minusu se može razmišljati o vraćanju dugova, a vođenje kućnog budžeta zvuči kao dobar početak. Kućni budžet je mrežna usluga preko koje možete pratiti svoje prihode i rashode, da kreirate budžete i podsetnike, kao i da uz detaljnu statistiku sagledate svoje finansije. Svom nalogu na ovoj lokaciji možete da pristupite preko mobilnog telefona, a svi uneti podaci šifrovani su jedinstvenim ključem za svakog korisnika.

http://www.budzet.rs/


(http://s.seebiz.eu/files/img/2010/11/5/nsk.jpg)

Konkurentna Srbija
Nacionalni savet za konkurentnost Republike Srbije postavio je lokaciju na kojoj se mogu pronaći sve važne i aktuelne informacije koje se odnose na rad Saveta i konkurentnost Srbije. Nadležnosti Nacionalnog saveta za konkurentnost jesu analiza postojećeg stanja i unapređenje konkurentnosti privrede Republike Srbije. Vlada Srbije usvojila je 38 mera za unapređenje konkurentnosti Srbije u ovoj godini, koje bi trebalo da unaprede poslovno okruženje, povećaju privlačnost naše zemlje kao odredišta za strana ulaganja i doprinesu povećanju izvoza.

http://www.konkurentnasrbija.gov.rs/


(http://img29.picoodle.com/img/img29/9/8/17/f_kokteli1m_c777878.jpg)

Kokteli
Hteli biste da napravite dobar koktel s votkom? Na ovoj lokaciji naći ćete recepte za mnoga pića koja ćete vrlo lako napraviti, kao i lične beleške autora lokacije o svakom od njih. Namera autora nije da napravi spisak koktela (iako ćete u posebnom odeljku naći veze do odgovarajućih lokacija), već da posetiocima približi umetnost njihovog spravljanja. Svi neophodni sastojci su grupisani u odgovarajuće kategorije, pa ćete lako pronaći one koji su neophodni za vaše omiljeno piće.

http://www.drinkboy.com/


(http://download.cnet.com/i/tim//2009/11/10/9783c95001730a0f8bea214a170f1075f2ce_1screen1.jpg)

ProgeCad na srpskom

Italijanska kompanija ProgeSoft je u saradnji sa domaćom kompanijom Limis završila prevođenje svog CAD alata, progeCAD 2010 Professional, na srpski jezik. Ovaj alat je zasnovan na tehnologiji IntelliCAD 6.6 i predstavlja jedan od najpoznatijih AutoCAD klonova, a u ovoj prevedenoj verziji, obuhvaćen je kompletan korisnički interfejs, odnosno sve komande, opcije, podešavanja i dijalozi. Sa ove lokacije, svi zainteresovani mogu da preuzmu srpsku verziju alata progeCAD-a i upoznati se sa svim mogućnostima programa.

http://www.progesoft.rs/


(http://www.madeincroatia.net/images/abc-bojanka.jpg)

Bojanka

Deca mogu da provode sate i sate zabavljajući se na ovoj kreativnoj lokaciji. Više od hiljadu stranica je grupisano u preko 90 kategorija, od azbuke, enciklopedije životinja, fantazije, dinosaurusa, preko plaža i gradova. Deca mogu i da boje izabranu temu, a u isto vreme i da vežbaju koordinaciju pokreta. Pretraživač na lokaciji omogućuje i pretragu po kriterijumima posećenosti.

http://www.thecolor.com/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 10-02-2011, 08:39:18
(http://tikilabs.com/app/tikinotes/images/download.jpg)

...jedan od mnogobrojnih sajtova tipa "RAPIDSERBIA" na kome mozete skidati muziku filmove, softvere, igrice ....sajt zahteva registraciju..


http://www.westbalkan.net/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 11-02-2011, 00:30:01
(http://img.informe.com/img/thumbs/m/mp3tera.org_small.jpg)

...muzika, igrice, filmovi, softveri za skidanje, vecina fajlova je na filesonic...

http://www.mp3tera.org/forums/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 13-02-2011, 13:49:38
..ako ste ljubitelj nove aktuelne dens muzike evo nekoliko novih sajtova na netu...

(http://4.bp.blogspot.com/_GyawwHfq-c0/TQeReG3KMAI/AAAAAAAADwM/o64ufEVrS7I/S1600-R/BBB02head1.jpg)

http://bzmixshow.blogspot.com/

(http://themecraft.net/wwwdata/thumbs/p/plixid.com.jpg)

http://plixid.com/

(http://www.clublandlv.com/mp3player/clublandlv-mp3.png)

http://www.clublandlv.com/
sajt zahteva registraciju

(http://themecraft.net/wwwdata/thumbs/e/electro-maniacs.net.jpg)

http://electro-maniacs.net
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 19-02-2011, 06:20:02
(http://i.peperonity.com/c/B34EEA/917982/ssc3/home/095/srpskirulet/zabava.gif_320_320_256_9223372036854775000_0_1_0.gif)

..domaci sajtovi za zabavu i razonodu... neki od njih zahtevaju registraciju...

http://www.astrolook.com/

http://www.lajkujme.rs/

http://www.domacifilmovi.biz/

http://www.story.rs/

http://www.iskuliraj.com/

http://www.scandal.rs/

http://www.domaci.de/

http://www.nemosvjerovat.com/

http://www.manemoj.com/

http://www.dodirnime.com/

http://www.tvprogram.rs/

http://www.njuz.net/

http://www.linkeri.com/

http://www.opera-17.com/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 21-02-2011, 13:01:20
(http://www.golijskaledena.com/img/tichar.jpg)

Pronađite pravo mesto za odmor na selu ili planini. Online rezervacije, kalendar etno događanja, recenzije i reportaže iz čitave Srbije.

http://www.seoskiturizam.eu/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 21-02-2011, 13:15:03
(http://images.paraorkut.com/img/pics/glitters/s/summer-9052.jpg)

Razmisljate o odmoru gde otici ove godine, evo par sajtova koji ce vam pomoci...

http://www.booking-macedonia.com/

http://www.visitserbia.org/Home-Hotels-in-Belgrade-1-28-1

http://www.adriatica.net/home/home_hr.htm
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: jail.break 24-02-2011, 02:34:52
iPhoneMANIJA- počeli smo sa radom.

Očekujemo nove članove.

Sve u vezi Apple uredjaja. iPhone, iPad, iPod - Pitanja, odgovori, saveti, prodaja - OGLASI.

Sve u vezi telefona sa android operativnim sistemom.

Za početnike i one koji to odavno nisu. Sve na jednom mestu.

Vidimo se ...

www.iPhoneMANIJA.com (http://www.iPhoneMANIJA.com)

(http://www.dodaj.rs/t/f/Gb/4XetBY1a/iphonemanija-ban.jpg) (http://www.dodaj.rs/?f/Gb/4XetBY1a/iphonemanija-ban.jpg)

Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 26-02-2011, 01:11:11
(http://csshook.com/cssresources/wp-content/uploads/2010/04/search-engine.gif)

...informacija nikad dosta, imate problem naci nesto na webu, probajte domace trazilice mozda vam mogu pomoci...

http://www.google.rs/

http://www.srbijanet.rs/

http://www.aladin.info/

http://www.yusearch.com/

http://www.netvodic.com/

http://www.infobay.rs/

http://www.otvoreni-direktorijum.com/

http://www.infomreza.com/

http://www.lista.rs/

http://www.pitajme.net/

http://www.srpko.com/

http://www.yellowpages.rs/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 01-03-2011, 09:42:32
(http://www.sydneyhotelsearch.com/images/sydney1.jpg)

Virtuelne panorame

Autor lokacije bavi se izradom virtuelnih panorama i šetnji kroz različite krajeve. Na lokaciji je postavljeno preko stotinu nekomercijanih virtuelnih panorama, a autor planira izradu još jedne lokacije, gde će predstaviti mapu Srbije u virtuelnoj šetnji kroz sve interesantne turističke lokalitete, izletišta i manastire. Virtuelne panorame omogućavaju pogled u svim pravcima, tako da posmatrača praktično postavljaju u centar fotografije odakle može da razgleda kompletnu okolinu.

www.360cities.net/profile/sasha-stojanovic

(http://gadgetophilia.com/wp-content/uploads/2009/03/cheap-casio.jpg)

Digitalne kamere

Digitalna kamera je jedan od velikih izuma našeg vremena. Starinski fotoaparati rade na principu klasične mehanike i za njihovo korišćenje vam ne treba struja, dok sa druge strane imamo digitalne kamere, koje su prepune elektronike i procesora. Na ovoj lokaciji možete detaljno otkriti kako funkcionišu digitalne kamere i kako se prave.

www.howstuffworks.com/digital-camera.htm

(http://voxy.com/blog/wp-content/uploads/2011/02/onelook-dictionary-364x201.png)

Govorite kratko i precizno

Ako govorite engleski jezik, ovo mesto je kao stvoreno za vas. Na ovoj dobro urađenoj Web lokaciji možete proširiti svoj rečnik engleskih reči, tako što ćete ga u stvari suziti, sa nekoliko sličnih reči. Opis pojma, za koji biste u principu iskoristili mnogo reči, sada jednostavno zamenite jednim pojmom. Unesite opis i pronaći ćete odgovarajuću reč.

www.onelook.com/reverse-dictionary.shtml
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 01-03-2011, 09:51:02
(http://images.pangora.com/moneysupermarket2_uk/images/products/EN/230/000/011/247/E_000011247309_EN_230.jpg)

Vizuelna geografija

Ovo je lokacija na kojoj možete istraživati svet pomoću fotografija. Sve na ovoj lokaciji je prikazano vizuelno. Kao i u svakom geografskom udžbeniku, i ovde ćete pronaći sve važne podatke za svaku zemlju, od bruto društvenog proizvoda, preko detaljnih mapa do važnih istorijskih podataka. Nisu zaboravljeni ni običaji ni kulinarska obeležja za izabranu zemlju.

http://www.visualgeography.com/

(http://www.sciencedaily.com/images/2009/10/091019162921.jpg)

Dnevna doza nauke

ScienceDaily je jedna od vodećih Internet lokacija koje su posvećene temama iz nauke, medicine i tehnologije. Ovaj besplatan izvor znanja, objavljuje najnovije vesti, poslednja otkrića, kao i veoma zanimljive projekte koji se spremaju da započnu neki od najvećih istraživača.

http://www.sciencedaily.com/

(http://www.businesscolumbus.com/EarthCalendar.jpg)

Praznici u svetu

Kalendar planete Zemlje je Web lokacija na kojoj su prikupljeni i upisani skoro svi praznici i proslave širom sveta. Zanimljivo je pogledati ko, koliko i kada slavi u svetu. Često slušamo kako živimo u zemlji gde ima najviše neradnih dana u toku godine, ali ako pažljivo pregledate ovu lokaciju, uverićete se da se u svetu uglavnom slavi mnogo više nego kod nas.

http://www.earthcalendar.net/index.php

(http://common6.ziffdavisinternet.com/util_get_image/14/0,1468,i=143018,00.jpg)

Zdravstveni upitnik

Popunite zdravstveni upitnik na ovoj Web lokaciji i saznaćete svoj „fizički uzrast“ (starost tela), a zatim ga uporedite sa svojim godinama. Ako ste u dobroj formi, vaše telo može imati 35 godina iako ste vi napunili 45 ili obrnuto. U svakom slučaju, lokacija će vam ponuditi i detaljan plan pomoću kog ćete smanjiti svoju fizičku starost.

http://www.realage.com/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 01-03-2011, 09:58:25
(http://www.wirelesspedia.com/uploads/original/Logobig_2503.jpg)

Nova prezentacija VIP-a

Kompanija Vip mobile predstavila je redizajniranu Internet prezentaciju koja novim organizacionim rešenjem i dizajnom, omogućava posetiocima mnogo atraktivnog sadržaja, bolju preglednost, bržu pretragu i jednostavniju navigaciju. Za posetioce je posebno atraktivan napredni konfigurator mobilnih uređaja koji im omogućava izbor telefona na osnovu marke, modela, tarife ili cene. Na novoj lokaciji nalazi se bogata foto i video galerija u kojoj posetioci mogu pronaći sve Vipove reklame i fotografije koje će ih podsetiti na događaje od osnivanja kompanije, a predstavnicima medija je na raspolaganju bolje organizovan i sadržajniji Press centar.

http://www.vipmobile.rs/pocetna.1.html

(http://2.bp.blogspot.com/_RbbmPeyAlgg/TUoVIeyAtFI/AAAAAAAAAC0/iLksht8kYw8/s320/Picture-1321-300x270.png)

Google pokazuje muzeje

Google i još 17 vodećih svetskih muzeja i galerija napravili su ovu Web stranu sa projektom nazvanim „Umetnost“, karakterističnom po tome što koristi Googleovu tehnologiju „uličnog pogleda“ (Street View) i prilagođava je tako da posetiocima omogućava obilaženje uključenih galerija i muzeja uz mogući pogled od 360 stepeni. Prava inovacija ovog projekta je korišćenje slika u gigapikselskoj rezoluciji, što omogućava gotovo mikroskopsku detaljnost prikaza. Za sada samo po jedna slika iz svakog muzeja ima „gigapikselski tretman“, ali se očekuje da će ih ubuduće biti i više, mada nikakvi rokovi nisu objavljeni. Što se ostalih slika tiče, korisnicima je omogućeno da uveličavaju detalje, pišu komentare i razmenjuju svoje utiske s poznanicima preko društvenih mreža, kao i da naprave sopstvene kolekcije slika, njihovih delova i detalja koje mogu da pokažu drugima. Od svetskih muzeja i galerija, u ovaj projekat uključeni su Versajsku palata kod Pariza, Ermitaž u Sankt Peterburgu i Tretjakovska galerija u Moskvi, Nacionalna galerija i galerija Tejt u Londonu, Muzej moderne umetnosti u Njujorku, Smitsonov muzej u Vašingtonu, Muzej kraljice Sofije u Madridu, Državni muzej i Van Gogov muzej u Amsterdamu, Galeriju Ufici u Firenci i druge.

http://www.googleartproject.com/

(http://www.zenskikutak.hr/slike/fck/prehlada.jpg)

Prehlade

Iako je svinjski grip zavladao svetom, prehlade su i dalje česta i uobičajena pojava. Stare metode lečenja, među kojima su najpoznatije pileća supa i beli luk, prisutne su vekovima. Mnogi ih i dalje primenjuju, ali da li to znači da su te metode i delotvorne? Na ovoj lokacije pronaći ćete mnogo tekstova i informacija o raznim načinima za lečenje prehlada. Kada sve to pregledate, na vama je samo da se odlučite za metodu lečenja kojoj najviše verujete.

http://www.mayoclinic.com/health/cold-remedies/ID00036
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 01-03-2011, 11:04:41

(http://www.webweaver.nu/clipart/img/nature/dogs/dogrunning.gif)

...Sve sto vas interesuje u vezi pasa...

http://www.mojpas.rs/

http://www.pasoddy.com/opsima.php

http://shtenara.com/

http://www.vauvau.net/

http://www.balkankinology.net/pricaonica/index.php

http://www.svet-zivotinja.org/phpBB3/viewforum.php?f=37




Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 04-03-2011, 03:14:56
(http://themecraft.net/wwwdata/thumbs/b/bug.hr.jpg)

...hrvatski portal...sve sto vas zanima u vezi kompjutera, gadzeta, digitalnih uredjaja... sajt zahteva registraciju...

http://www.bug.hr/forum/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 08-03-2011, 03:03:47
(http://avatars.qkype.com/free-avatars/avatars/animated_214/spin_dj_animated_avatar_100x100_11944.gif)

...jedan od novijih sajtova na netu namenjen disck-jockeyima, na sajtu mozete naci kompilacije cuvenih clubova DMC & MASTERMIX sa hitovima od 90-tih pa do aktuelnih, sajt zahteva registraciju...da bi dobili link za skidanje morate kliknuti na dugme ADDREPLY i zahvalite clanu koji je postavio link....


http://www.mixdancemix.net/login
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 10-03-2011, 19:23:32
(http://www.amazing-animations.com/animations/flags14.gif)

...americke vladine agencije za pirateriju svakodnevno gase piratske sajtove, zadnji slucaj je katzov sajt, evo nekoliko piratskih sajtova koje mogu privuci vasu paznju...


http://www.smartwarez.org/forums/

http://www.mtvfilm.net/

http://www.best-moviez.ws/

http://blog.egexa.com/movies/

http://www.icefilms.info/index

http://www.linkplz.com/

http://www.phazeddl.com/

http://megarapid.net/forums/t/743087.aspx
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 16-03-2011, 12:58:52
(http://onlinenews4u.com/wp-content/uploads/2011/03/earthquakes-in-japan.jpg)

...ovih dana Japan je u zizi interesovanja, ukoliko zelite informacije iz prve ruke sta se desava na dole navedenom linku mozete gledati NHK World Live TV from Japan...


http://wwitv.com/tv_channels/6810.htm
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 21-03-2011, 04:44:33
(http://www.redstarresume.com/uploads/images/jobhunt.jpeg)

...sajtovi koji ce vam pomoci da brze nadjete posao...


http://www.lakodoposla.com/

http://www.bestjobs.rs/

http://www.poslovi.rs/

http://www.boljiposao.com/start.html

http://www.nadjiposao.rs/

http://www.ponudaposlova.com/

http://www.posao-srbija.com/

http://www.vasposao.com/

http://www.sviposlovi.com/

http://www.putokazdoposla.rs/

http://www.posaoposao.com/

http://www.oglasiposao.in.rs/

http://www.itposao.com/

http://www.poslovionline.com/

http://www.medicinskiposlovi.com/



Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 22-03-2011, 04:46:46
(http://www.rent-a-fridge.com/images/animation_phone.gif)

...sve sto vas zanima u vezi mobilnih telefona, tablets, ...

http://www.phonearena.com/

Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 24-03-2011, 11:41:08
(http://allforlinux.com/wp-content/uploads/2011/01/Google_android_logo.jpg)

...na sajtu Android Market mozete naci besplatne aplikacije za vas "pametni Android telefon" za skidanje aplikacija sajt zahteva Google account...

https://market.android.com/

http://www.appbrain.com/app/

http://www.androidpolice.com/topics/applications-games/

http://androidforums.com/

(http://store.apple.com/Catalog/US/Images/apple_store_logo4.gif)

...aplikacije za Iphone mozete naci na...

http://itunes.apple.com/gb/genre/ios/id36?mt=8

(http://www.vsimgcdn.com/files/img/2010/08/27/1282922048/blackberry-app-store-logo.png_standalone.jpg)

...aplikacije za Blackberry na sajtu...

http://uk.blackberry.com/services/appworld/

(http://www.netvoom.com/wp-content/uploads/2010/11/OviPublisLogo.jpg)

...aplikacije za Nokiju na sajtu...

http://store.ovi.com/applications



Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 29-03-2011, 06:24:07
(http://vijesti.gorila.hr/var/mojportal/storage/images/moj_portal/lokalno/dalmacija/crna_kronika/split_sportska_kladionica_germania_sport_pljacka_ulica_domovinskog_rata_maskirani_nepoznati_pocinitelj_prijetnje_nozem_otudio_nekoliko_tisuca_kuna/670603-2-cro-HR/split_sportska_kladionica_germania_sport_pljacka_ulica_domovinskog_rata_maskirani_nepoznati_pocinitelj_prijetnje_nozem_otudio_nekoliko_tisuca_kuna_tabfull.jpg)

...ako volite da se kladite evo dva kladionicarska sajta koji vam putem statistika mogu pomoci da nadjete dobitnu kombinaciju....

http://wildstat.com/

http://www.goalwire.com/en/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 01-04-2011, 10:57:12
(http://www.burex.net/wp-content/uploads/2008/03/zoran_djindjic.jpg)

Virtuelni muzej predstavlja inicijativu da se rad i nasleđe Zorana Đinđića digitalizuju i predstave širokoj javnosti. Posetioci ove lokacije moći će da vide informacije o životu i radu ubijenog premijera Zorana Đinđića, koje do sada nisu prikazane, i to kroz audio i video zapise, njegove radne beleške itd. Projekat je osmišljen u saradanji sa agencijom „Communis“, a na lokaciji će zahvaljujući 3 D tehnologiji moći da se prvi put vide i predstave široj javnosti materijali iz fonda Arhiva Srbije.

http://www.zorandjindjic.org/

(http://www.propisi.com/assets/images/ponudjac_javne_nabavke_van_ovlascenja.jpg)

Komisija za zaštitu prava ponuđača u postupcima javnih nabavki u Srbiji, dobila je svoju Web lokaciju, od koje se očekuje da doprinese boljem protoku informacija i omogući transparentan rad te nezavisne institucije. Takođe, biće poboljšana komunikacija sa svim zainteresovanima za postupke javnih nabavki, koji na ovoj lokaciji mogu da se informišu o načinu i mogućnostima zaštite svojih prava. Na lokaciji će biti objavljivane i odluke Komisije. Procenjuje se da je ukupna vrednost javnih nabavku u Srbiji oko četiri milijarde, a da bi uštede mogle da iznose i do milijardu evra.

http://www.kjn.gov.rs/

(http://img.surfpack.com/img/thumbs/b/benchmark.rs_medium.jpg)

Web lokacija Benchmark promovisala je novi koncept i pravac razvoja, kao i potpuno drugačiji dizajn i strukturu sadržaja. Novi Benchmark prevazilazi hardversku tematiku i obraćanje entuzijastima i naprednim korisnicima, po čemu je do sada bio poznat, tako da novim konceptom pokriva nove oblasti i okreće se najrazličitijim profilima korisnika, od srednjoškolaca i studenata, preko ljubitelja tehnologija i krajnjih kupaca u najširem smislu te reči, do menadžera i poslovnih ljudi. Od tema i oblasti koje se mogu pronaći na lokaciji Benchmarka, pored hardvera i osvežene i proširene sekcije „mobile“, predstavljeni su i mnogi noviteti. Među njima se izdvaja predstavljanje IT rešenja i usluga, posebno domaćih kompanija, uz softverske teme.

http://www.benchmark.rs/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 01-04-2011, 11:07:08
(http://ocenishkolu.com/wp-content/uploads/2011/02/oceni-shkolu.jpg)
Oceni školu
Ovo je mesto gde možete da ocenite osnovne i srednje škole u Srbiji, bez obzira da li su državne ili privatne. Došlo je vreme da se i vi pitate. Ocenite školu koju pohađate ili ste završili, kao i profesore koji vam predaju ili su vam predavali. Možda neki profesori više nisu aktivni, ali su imali metode koje vredi podeliti sa drugima. Zato je ovo mesto i za profesore, iznesite svoje utiske i doprinesite svojim predlozima. Neka sve ostane zapisano. Pomozite generacijama koje dolaze posle vas da lakše izaberu školu. Lista škola preuzeta je sa Web lokacije Ministarstva obrazovanja Republike Srbije.

http://ocenishkolu.com/

(http://3.bp.blogspot.com/_ejyqq20RQwQ/TAEa8MKD-5I/AAAAAAAAAUo/4GC0peCQdsw/s1600/test.jpg)
Testovi za prijemne ispite
Na ovoj lokaciji postavljeni su interaktivni testovi iz srpskog jezika, kao priprema za polaganje završnih ispita za učenike osmih razreda u osnovnim školama. Testovi su predstavljeni kao kviz pitanja, a podeljeni su u tri nivoa: Osnovni, Srednji i Napredni. Svaki nivo testova podeljen je u tri dela i može mu se pojedinačno pristupiti. Testove je moguće besplatno preuzeti, tako da učenici mogu da vežbaju i dok nisu povezani sa Internetom.

http://www.osmrcajevci.edu.rs/Testovi_Srpski/Testovi-srpski.html

(http://djokic.org/blog/wp-content/uploads/2011/02/e_uprava_sr.jpg)
Nove funkcije portala eUprava
Republički zavod za informatiku i internet priprema nove funkcije portala eUprava, koji već sadrži 286 elektronskih usluga, koje obezbeđuju 45 organa državne uprave i 58 lokalnih samouprava. Nova funkcija Elektronsko zakazivanje omogućiće da građani preko portala eUprava zakažu: prijem u neki organ državne uprave ili službu lokalne samouprave, odlazak kod lekara, dobijanje lične karte i pasoša i dr. Sistem elektronskog plaćanja biće unapređen tako da će moći da se elektronski plate sve takse i porezi. Kalendar ličnih obaveza građana omogućiće korisnicima da u svakom trentuku vide dospevanje pojedinih svojih obaveza i izvrše ih preko portala eUprava.

http://www.euprava.gov.rs/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 06-04-2011, 05:56:12
(http://kleinwelt.com/blog/wp-content/uploads/2011/03/google_recipe.jpg)
Googleovi recepti
Google je u svom pretraživaču omogućio i specijalizovane pretraživanje recepata. Dovoljno je da se na levoj strani Googleove lokacije upiše neki pojam vezan za hranu i biće vam omogućeno pretraživanje gotovih jela ili pojedinačnih na­mirnica. Kada otpočnete s pretraživanjem recepata, sa leve strane će vam se otvoriti dodatni prozor u kome možete dodavati ili oduzimati namirnice, menjati vreme kuvanja ili uneti broj željenih kalorija. Bone apetite!

http://www.google.com/landing/recipes/

(http://www.polycom.rs/images/smsvizitka.jpg)
SMS vizit karta
Da li želite da vizit karta vaše firme stigne u mobilne telefone posetilaca vaše lokacije? Ako je odgovor potvrdan, posetite ovu lokaciju i postanite korisnik usluge SMS Vizitka. SMS poruka sa kontakt podacima vaše firme i lokacije, korišćenjem ove usluge stiže pravo u mobilni telefon zainteresovanog posetioca. Potrebno je samo da posetilac vaše Web lokacije unese broj svog mobilnog telefona, u za to određeno polje, i pritisne na dugme Pošalji. Istog trenutka SMS vizit karta biće isporučena.

http://www.polycom.rs/sms_vizitka

(http://www.androidandme.com/wp-content/uploads/2009/02/stumblestory.png)
Nove lokacije
Prava namena ove lokacije je da prikazuje nove Web lokacije, ali tako da ih ne morate ni tražiti. Ono što morate jeste da instalirate paletu alatki s dugmetom koje će vas, kada ga pritisnete, odvesti na proizvoljnu Web lokaciju iz odabrane kategorije (od šaha i geonauke do artritisa). Kada je pregledate, možete za nju glasati, napisati prikaz ili je dodati spisku svojih omiljenih Web strana. Lokacije možete dodavati u spisak i pomoću palete alatki, mada taj postupak nije intuitivan. Najbolja mogućnost ove lokacije jeste Search Links, koja ocene i prikaze korisnika dodaje rezultatima pretraživanja s lokacija Ask.com, Google, Live.com i Yahoo.

http://www.stumbleupon.com/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 09-04-2011, 10:38:28
(http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/174578_146926502029063_5574322_n.jpg)

...KONTOR je Nemacka record kompanija specijalizirana za objavljivanje dance & house music, imaju otvoren you tube channel KONTOR TV, mozete se registrirati i na vasem emailu ce vam svakodnevno slati listu koji su novi video spotovi ubaceni, pa ukoliko ste ljubitelj dance muzike na dole navedenom sajtu mozete pogledati stare i nove video dance spotove...

http://www.youtube.com/user/kontor

Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 09-04-2011, 20:18:00
(http://en.sopah.com/files/12/hammer.gif)

Portal za sve ljubitelje majstorija, ručnih radova i ljude spretnih ruku. Ovde možete razmeniti iskustva, znanja i podatke o sitnim ili krupnim majstorskim radovima, u kući na radnom mestu, u bašti i i naučiti neku novu veštinu i pomoći vašem usavršavanju.

http://www.samsvojmajstor.com/portal/


(http://www.gifmania.co.uk/sports/weightlifting/478-bodybuilder2.gif)

...sve o Bodibildingu... Tekstovi iz oblasti treninga , ishrane, suplementacije i drugih oblasti bodibildinga i fitnesa, Karate, kick box, boks, ultimate fight, street fight i svi drugi borilački sportovi na sajtu...

http://www.realx3mforum.com/smf/


Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 10-04-2011, 17:53:43
(http://www.imajlar.com/myspace_graphics/brand_logos/glitter_adidas_logo.gif)

...EASTBAY je Americka online prodavnica  za prodaju sportske opreme, u svom katalagu sadrze sve glavne proizvodjace pocev od ADIDAS, NIKE, REEBOK, PUMA, ASICS i drugih manje poznatih proizvodjaca , uvek imaju popuste, majice Adidas za 5$ ili Adidas patike za 20$, robu salju sirom sveta i obicno se na isporuku ceka 2 - 4 nedelje, jos ako imate kreiran Pay Pal racun ne gubite vreme i krenite u kupovinu...minimalna porudzbina je 40$ i za postarinu se placa  +25% od narucene vrednosti robe...

http://www.eastbay.com/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 10-04-2011, 19:00:12
(http://www.life-art.org/images/wiki.jpg)

ProductWiki  je brat cuvene  Wikipedia na kome mozete dobiti informacije o elektronskim proizvodima, pre nego sto odlucite da kupite tv, kompjuter, telefon ili kameru - posetite ovaj sajt, saznajte sta  kupci misle o proizvodu i koja je realna cena toga...

http://www.productwiki.com/products/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 14-04-2011, 03:39:07
(http://www.sweetheartgallery.com/images/shopping-cart-animated.gif)(http://www.capriogroup.com/webstuff/Images/ButtonsAndSigns/Animated-ShoppingCart.gif)

... za one koji vole on-line kupovinu evo nekoliko domacih sajtova...

http://www.metro.rs/servlet/PB/menu/-1_l41/index.html

http://www.kameleon.rs/

http://www.adriatiko.com/

http://www.volimdakupujem.rs/

http://www.top-shop.rs/

http://www.ishop.rs/

http://www.vizioshop.com/

http://www.knjizara.com/

http://www.yu4you.com/

http://www.donesi.com/

http://www.kudaukupovinu.rs/

http://www.svezakucu.rs/www/

http://www.punmiris.com/

http://www.nonstopshop.rs/

http://www.tehnomanija.rs/

http://allegro.rs/

http://www.kupindo.com/

http://www.kupujemprodajem.com/

http://www.limundo.com/

http://www.gigatronshop.com/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 18-04-2011, 11:21:07
(http://2.bp.blogspot.com/_Z-V8rbK7Y6g/TPyapJpVohI/AAAAAAAAABg/txXLd8OJ3ZI/s1600/softwares-opcionais.jpg)

...ukoliko vam je potreban software za vas PC ili laptop posetite jedan od  dole navedenih portala, nece vas kostati ni dinara da downloadujete a i sajtovi su legitimni i nema bojazni da cete pokupiti virus ili malware...

http://www.softpedia.com/

http://en.softonic.com/

http://www.snapfiles.com/

http://www.filehippo.com/

http://www.brothersoft.com/

http://majorgeeks.com/

http://download.cnet.com/windows/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 21-04-2011, 01:52:41
(http://www.djmelazamusic.com/djanimatedpics/animated_DJ_spin.gif)

...na sajtu CLUBLANDLV mozete pronaci dance, house and trance muziku, sajt zahteva registraciju i ima preko 58.000 clanova...

http://www.clublandlv.com/

..MIXTAPEZ je sajt posvecen RnB, HIP HOP and RAP hitovima...

http://mixtapez.org/




Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 25-04-2011, 10:29:56
(http://images.zaazu.com/img/Kiss-Smiley-animated-animation-holiday-smiley-emoticon-000380-large.gif)

DODIRNI ME najpoznatiji Balkanski sajt za upoznavanje, sajt sa preko 100.000 clanova...

http://www.dodirnime.com/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 25-04-2011, 10:36:49
(http://i717.photobucket.com/albums/ww173/prestonjjrtr/Smileys/MapTravel.gif)

...Idete na odmor... ne znate kuda i koju agenciju odabrati - mozda vam dole navedeni sajt moze pomoci...

http://www.aladin.info/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 25-04-2011, 10:40:06
(http://25.media.tumblr.com/tumblr_lgkfbyN5wR1qcsxhto1_500.gif)

..Prvi i najveci ZENSKI forum....

http://www.ana.rs/forum/index.php
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 25-04-2011, 10:47:25
(http://memeart.tripod.com/weatherbutton.gif)

...kako nas vreme ocekuje danas i u narednim danima...

http://www.hidmet.gov.rs/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 26-04-2011, 11:58:34
(http://www.emofaces.com/en/emoticons/p/pirate-emoticon-animated-flag-waving-emoticon.gif)

...Ako ste u potrazi za novim filmom, muzikom, softverom ili igricom... posetite dole navedene sajtove...naravno sve je za DZ...

http://www.rapidsharezone.net/

http://www.fullrelease.net/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 01-05-2011, 00:23:28
Ekonomski portal
(http://www.majalamzamaronic.com/wp-content/themes/mlamza/images/logo_portal.jpg)
 Osnovna namena Internet portala Economy jeste pružanje aktuelnih informacija iz sveta ekonomije, finansija, tržišnih tokova i privrednih kretanja iz naše zemlje i sveta. Cilj autora portala je da se, kako poslovnim tako i običnim korisnicima, približe moderna ekonomija i poslovanje. Osim odeljka sa najnovijim vestima, na lokaciji se nalaze i odeljci sa informacijama o sajmovima i drugim događajima, poslovnim imenikom, oglasima, a u odeljku Biznis diskusije možete razmeniti svoje stavove sa drugim posetiocima lokacije. Konverter valuta, vremenska prognoza i pretraživač Interneta doprinose utisku da sadržaj ovog portala.

http://www.economy.rs/

(http://c.markosweb.com/screenshots/1/6/2/1626749.jpg)

Vrnjačka Banja

 Na prezentaciji najvećeg i najpoznatijeg banjskog lečilišta u Srbiji upoznaćete se sa istorijom ovog živopisnog mesta u dolini Zapadne Morave, ali i kulturnim manifestacijama koje se u Vrnjačkoj banji održavaju, njenim zdravstvenim institucijama, turističkim mogućnostima, privrednim i društvenim organizacijama, prirodnim bogatstvima, mineralnim izvorima itd. U bogatoj galeriji slika predstavljene su arhitektonske vrednosti ovoga kraja, a mogu se odabrati i mesta za izlazak. Korisnici koji planiraju da zbog lečenja posete Vrnjačku banju, na prezentaciji će pronaći sve potrebne informacije.

http://www.vrnjackabanja.co.rs/

(http://www.animationplayhouse.com/medachick.gif)

Naočare za sunce

 Da li su naočare za sunce samo modni detalj ili predstavljaju zaštitu za naše oči od ultraviolentnog zračenja? Znate li šta šta je to plavo svetlo i kako jaka svetlost može da ošteti naš vid? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja vezana za naočare za sunce naći ćete na ovoj lokaciji. Osim toga, ovde ćete pronaći veliki izbor naočara za sunce, a svi proizvodi se mogu odmah kupiti preko interneta, a dostava na kućnu adresu je besplatna.

http://www.naocareonline.com/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 03-05-2011, 16:42:46
(http://i19.piczo.com/view/3/i/p/u/s/e/x/p/q/0/z/t/img/t319879929_30907_5.gif)

...Ako ste ljubitelj muzike 90-tih (pop-dance) evo sajta za vas, na dole navedenom linku mozete pronaci raritete, siglove, maxi singlove i albume iz 90-tih, muzika je spakovana u filesonic folderima koje cete pronaci na dnu stranice,  posebnu paznju obratite na "Arhiv Na Bloga" koji se nalazi na desnoj strani bloga... :aq05: :xq004: :xq066: :aq28:

http://retromuzic.blogspot.com/


vredan paznje posete je i...

http://retro-beat.com/

http://forum.soundarea.org/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 04-05-2011, 11:51:27
(http://images.angusrobertson.com.au/images/ar/97819329/9781932907865/100/0/plain/byte-sized-television-create-your-own-tv-series-for-the-internet.jpg)

TVBYTE domaci sajt posvecen digitalnom svetu, TV Byte se premijerno emituje nedeljom od 20.05 časova na prvom, a reprizira utorkom od 10.00 časova na drugom programu Radio Televizije Vojvodine, a mozete ih pratiti i na Youtube kanalu.

http://www.tvbyte.rs/
http://www.tvbyte.rs/download/index.php
http://www.tvbyte.rs/linkovi.php
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 06-05-2011, 04:44:21
(http://www.gifs.net/Animation11/Hobbies_and_Entertainment/Theater/Masks.gif)

Galerija maski

 Ako smatrate da su maske samo za maskenbale, primitivna plemena i starogrčke tragedije, niste u pravu. Autor ove lokacije opčinjen je maskama i njihovom sposobnošću da nam podare nova lica. On vrlo vešto barata kartonom i bojama, tako da pravi zadivljujuća dela za skrivanje bilo čijeg lica. Neke od njegovih maski su omaž velikim umetnicima iz prošlosti, a na drugima koristi vešte igre rečima kao što su Ex Libris, načinjene od knjiga, ili Kumulus napravljen od oblaka različitih oblika. Ostale su jednostavno plod njegove bujne mašte. Svaka maska je jedinstvena, ali sve odišu velikom energijom.

http://www.ericstraw.com/

(http://www.clipart-fr.com/en/data/gif/Animals-1/animated_gif_animals_0167.gif)

Leteće zmije

 Ako se plašite zmija, ova lokacija nije za vas. Međutim, radoznalci koje zadivljuje neverovatna moć prilagođavanja, poreklo i naučne činjenice o životinjskom svetu Azije neizostavno bi trebalo da posete ovu lokaciju. Pet vrsta zmija iz južne i jugoistočne Azije ima sposobnost da „preleti“ s jednog drveta na drugo. Na lokaciji se nalazi dovoljan broj video snimaka da bi se razuverili svi skeptici, kao i iznenađujuće jasne fotografije ovih zmija u akciji i u stanju mirovanja. Najduža leteća zmija dugačka je tek nešto više od jednog metra i nijedna vrsta nije otrovna za ljude.

http://www.flyingsnake.org/

(http://2.bp.blogspot.com/_6PNYwS0FNmE/TSWz0vwf-iI/AAAAAAAACNI/HOAY0vhYj4s/s1600/fishs+in+an+aquarioum+with+bubbles+-nemo+-3D+gif+animation+blogspot.gif)

Istražite okean

 Ova lokacija posvećena je čudesnom svetu okeana. Svi ljubitelji morskih dubina koji žele da nauče nešto više o okeanima mogu to da učine virtuelno na ovoj lokaciji. Lokacija je prvenstveno namenjena širokoj publici, ali je korisna i stručnjacima jer ima mnogo ozbiljnih tema koje izlaze iz kruga interesovanja običnih posetilaca lokacije.

http://oceanexplorer.noaa.gov/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 06-05-2011, 04:51:56
(http://www.firstlovebiblefellowship.org/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/BookAnimation.gif)

Internet biblioteka

 Javna Internet biblioteka je pretraživa kategorizovana lokacija koja preko srodnih mesta na Webu stvara veze ka mrežnim tekstovima, novinama i časopisima. Lokacija predstavlja pravi izvor informacija iz različitih oblasti, a deo lokacije sadrži i rubriku Pitanja i Odgovori koja predstavlja bogatu bazu znanja budući da se odgovori formiraju preko povezanih lokacija.

http://www.ipl.org/

(http://www.amazing-animations.com/animations/telescope.gif)

Među zvezdama

 Putovanje među zvezdama nikada nije bilo lakše. Da bismo vam pomogli da istražite daleke predele naše galaksije, okupili smo tim najboljih astronoma u jednu od najvećih opservatorija na svetu. Na ovoj lokaciji možete naći tačne pozicije planeta i udaljenih galaksija na nebu. I ne samo to, kroz teleskop Hubble možete gledati i pojavljivanje novih zvezda. Gotovo je sa ručnim crtanjima zvezdanih karata i računanjem položaja zvezda, dođite na ovu lokaciju i pratite život svemira uživo.

http://www.google.com/sky/

(http://www.abstractdigitalartgallery.com/artgallery-psion005-abstract-digital-art-fractal-Psytrip.jpg)

Digitalna umetnost

 SWART je lokacija koja se bavi pravljenjem znakova i logoa, stilovima i formama u digitalnoj umetnosti. Nažalost, zbog kompletnosti i visokih dizajnerskih standarda, potrebno je malo više vremena da se neke stranice učitaju. Za sve one koji nemaju dovoljno dizajnerskih ideja, a bave se ovom vrstom umetnosti, poseta lokaciji može da bude od velike koristi.

http://kellywinck.sites.uol.com.br/main.htm
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 10-05-2011, 11:57:34
(http://yaadreepa.webs.com/animated_music.gif)

...Jedan od novijih blogova na netu, na kome mozete naci narodnu i zabavnu muziku za download ...

http://jasamtuadisiti.blogspot.com/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 13-05-2011, 04:57:54
(http://4.bp.blogspot.com/_vy4QGb_mYt8/S4wVHV0MpZI/AAAAAAAAE3s/y8R4r6QUCrQ/S280/titinaslika.jpg)(http://www.bastabalkana.com/wp-content/uploads/2010/10/SFRJ-grb-Grb-Jugoslavije.jpeg)

...ako ste nostalgicar ...

Uvodimo Vas u svet zvukova stare Jugoslavije, muzika, sport, teatar, politika, literatura, propaganda, reklame i to sve u obliku zvuka. Sve što je nekad činilo Titovu Jugoslaviju govori pred vama svoju priču. Priča o Jugoslaviji ima jako puno i sve su lepe. Priče možete i vi da ispričate a mi da objavimo. JUGOSLAVIJA je oduvek bila pozitivna inspiracija. Here on this weblog you can hear and watch the diverse sounds of former YUGOSLAVIA.

http://jugozvuk.blogspot.com/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: Egzi 13-05-2011, 07:12:58
Prijatelju, svaka cast na hrabrosti za ove lepe slike, ali i ovo ce biti obrisano jer ces, prema misljenju nekih ovde danonocno dezurnih forumas(ic)a, biti okarakterisan kao Titov svedok, zar ne sefe?!
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: autentik 13-05-2011, 09:00:23
Extra su sajtovi
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: jelenkos 13-05-2011, 13:56:04
Prijatelju, svaka cast na hrabrosti za ove lepe slike, ali i ovo ce biti obrisano jer ces, prema misljenju nekih ovde danonocno dezurnih forumas(ic)a, biti okarakterisan kao Titov svedok, zar ne sefe?!

Opet ti ToM, Zegeuner, ili ti Serbiko,heheheehe...Pa uvek se odas bre
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 20-05-2011, 04:59:55
...najnovije ludilo koje je zahvatilo  Australiju  zove se PLANKING

PLANKING - (daska)  izvodi se tako da lezite potrbuske sa rukama po strani tela u neobicajnim javnim mestima i slikate vas planking,  fotografije objavite na drustvenim mrezama, dvoje ljudi su vec izgubili zivot - jedan je plankovao na terasi i pao sa 20-tog sprata , drugi je lezao na krovu automobila u pokretu, oficijelni sajt je na facebook

http://www.facebook.com/pages/Planking-Australia/147452668649160#!/pages/Planking-Australia/147452668649160?sk=photos

evo par slika kako to izgleda...

(http://resources3.news.com.au/images/2011/05/16/1226057/087087-planking.jpg)

(http://media.apnonline.com.au/img/media/images/2011/05/16/MDM_17-05-2011_FRONT_PAGE_01_planking4_t325.jpg)

(http://resources1.news.com.au/images/2011/05/16/1226057/068853-sam-newman-planking.jpg)

(http://resources1.news.com.au/images/2011/05/11/1226054/190105-planking.jpg)

Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 02-06-2011, 10:38:26
(http://www.rodoslovlje.com/medieval_serbia/pictures/novcici.jpg)
Novčići

Dopadljivo dizajnirana lokacija koja može da vas nauči kako da planirate i organizujete svoja finansijska sredstva. Ova lokacija je projekat Biblioteke grada Beograda usmeren na poboljšanje finansijske pismenosti građana Srbije. Aktiviranjem na polju finansijskog obrazovanja u savremenom društvu Biblioteka grada Beograda je postala prva ustanova te vrste u Srbiji i regionu koja, prateći savremene bibliotečke trendove istovremeno podiže obrazovni nivo svoje lokalne zajednice u ovoj oblasti.

http://www.novcici.rs/

(http://mojasrbija.rs/ms/media/blogs/a/birajmodomace/moj_izbor_2011.jpg)
Moj izbor 2011

„Moj izbor“ je priznanje za najpopularniji proizvod u određenoj kategoriji proizvoda. Cilj ovog priznanja jeste da pokaže kojim proizvodima građani Srbije najviše veruju. Priznanje „Moj izbor“ dodeljuje se isključivo na osnovu glasova potrošača, koji su krajnji konzumenti proizvoda, što ih čini najkompetentnijim da govore o karakteristikama proizvoda. Uslov da neki proizvod postane nosilac priznanja „Moj izbor“ jeste da bude domaćeg porekla ili da na neki drugi način utiče na unapređenje društvene zajednice ili standarda građana Srbije.

http://mojasrbija.rs/ms/blog1.php

(http://static.vesti.rs/slike-2/Na-sajtu-grada-od-danas-Registar-investitora-za-pravna-i-fizicka-lica.jpg)
Registar investitora

U registar investitora unose se podaci za sve investitore kojima je izdata građevinska dozvola od septembra 2009. godine, kada je novi Zakon o planiranju i izgradnji stupio na snagu. U registru se vode svi važni podaci, kao što su da li je investitor fizičko ili pravno lice, njegovi osnovni podaci u smislu jedinstvenog matilnog broja, poreskog indentifikacionog broja i kraće informacije o objektu koji se gradi prema toj građevinskoj dozvol. Registar će omogućiti i praćenje gradnje u gradu i pružiti uvid posetiocima gde se i koliko gradi.

http://www.beograd.rs/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 03-06-2011, 11:56:28
(http://farm1.static.flickr.com/86/265915565_b5bc595d37.jpg)

Pletenje

 Knitty je periodična publikacija posvećena umetnosti pletenja. Registrovani članovi mogu koristiti šablone, alate i uputstva u vezi pletenja. Ova lepo dizajnirana lokacija namenjena je profesionalcima, ali onima kojima je pletenje samo hobi. Na prvi pogled lokacija deluje jako komplikovano, ali se vrlo brzo stiže do svih važnih informacija, koje su mnogo manje „zapletene“ nego što to izgleda.

http://www.knitty.com/ISSUEss11/index.php

(http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/13534_1279718913088_1233500526_30858837_7526460_s.jpg)

Obuka pasa

 Da li ste možda vlasnik psa koji je agresivan, mnogo laje ili žvaće sve po kući? Opustite se, prava pomoć je na putu. Na ovoj lokaciji naći ćete mnoštvo besplatnih saveta za obuku kućnog ljubimca. Šta ste očekivali, recepte možda? Te članke o nezi i dresuri pasa i štenaca napisala je Lori Verni, koja se žestoko trudi da nas ubedi da zaista mnogo zna o ovoj temi. Njeni saveti su dragoceni, a kao dragocen dodatak, tu su hiperveze do srodnih lokacija, biblioteka i e-bilten. Iskreno preporučujemo ovu lokaciju svim vlasnicima pasa, kao i onima koji će to tek postati.

http://www.freedogtraininginfo.com/

(http://2steleparalele.files.wordpress.com/2010/04/studenti1.jpg)

Studenti na Balkanu

 Ovaj studentski portal pomaže studentima na Balkanu da ostvare komunikaciju sa kolegama iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Lokacija Balkanex pruža mogućnosti studentima za usavršavanje i nudi obilje materijala: seminarske radove, pripremu za prijemne ispite, skripte, materijale na forumu i uspostavlja međusobnu saradnju među studentima. Na lokaciji se prate ekonomska i studentska dešavanja na prostoru bivše Jugoslavije, kao i vesti na fakultetima u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Crnoj Gori.

http://www.balkanex.info/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 04-06-2011, 16:56:29
(http://i106.piczo.com/view/3/4/6/6/w/0/x/t/o/m/c/p/img/t246313706_34108.gif)

Kamere u Beogradu

Beograd se nalazi pod budnim okom šest kamera na lokaciji „24 sata“ , koje snimaju mosta Gazela, stari Savski most, novi most preko Ade Ciganlije, Glavnu železničku stanicu, pijacu Zeleni venac i Ušće. Tako Beograđani u svako doba mogu da se informišu gde su gužve i kako ih mogu izbeći. Kamere će uskoro pratiti i druge gradske saobraćajnice, kako bi Beograđani mogli detaljnije da se informišu. Nova lokacija „24 sata“ , pored aktuelnih vesti iz zemlje i sveta, nudi i pravi vodič kroz Beograd, pa posetiocu mogu da saznaju sve o aktuelnim kulturnim dešavanjima u gradu.

http://www.24sata.rs/kamere

(http://www.goodlightscraps.com/content/funny-animation/funny-animation-2.gif)

Srpski Facebook

Posle osam meseci rada, trojica mladih Beograđana pokrenuli su portal sličan najvećim društvenim mrežama na svetu. Oni tvrde da njihova društvena mreža čak ima više mogućnosti od Facebooka i da su na svojoj mreži uveli nekoliko novih opcija. Autori kažu da su se odlučili da izrade novu domaću društvenu mrežu zbog sve češćih pritužbi svojih prijatelja na račun Facebooka. Na društvenoj mreži Fokus besplatno će se afirmisati mladi srpski talenti, a posredan uticaj trebalo bi da se ostvari i na razvoj domaće privrede. Kao jednu od najzanimljivijih mogućnosti ove lokacije, autori Fokusa navode opciju „Moji posetioci“ , preko koje vlasnik profila može u svakom trenutku da vidi kojih trideset posetilaca najčešće pregleda njegov profil.

http://www.fokus.rs/

(http://www.animationplayhouse.com/rockin_granny.gif)

Moderni dizajn

Ovo je lokacija istoimenog mrežnog časopisa koji pruža izvanredan uvid u svet modernog dizajna i arhitekture. Lokacija je organizovana tako da se posetioci lako kreću po njoj i predstavlja pravu poslasticu za oči, tako da ćete biti magnetski privučeni kvalitetnim i inovativnim proizvodima koji su plod mašte i veštine mnogobrojnih nezavisnih dizajnera i kompanija. Svaka odrednica ima sopstvenu stranicu s uvećanom fotografijom, vezom do Web lokacije i odgovarajućim informacijama ukoliko poželite da kupite neko od ovih remek-dela. Tu su i imenici prodavnica i galerija, odeljak o arhitekturi, kao i spisak dobrih knjiga o dizajnu.

http://www.mocoloco.com/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 04-06-2011, 18:23:04
(http://hilaroad.com/camp/projects/sapo11.gif)

... prema sajtu XMARKS koji sajtove rangira po posecenosti evo liste najpopularnijih piratskih sajtova na svetu...

http://www.heroturko.com/
http://www.rslinks.org/
http://www.warez-bb.org/
http://www.downloadweb.org/
http://www.freshwap.com/
http://bolt.cd/board/forum.php
http://www.avaxhome.ws/
http://www.filestube.com/
http://www.filecrop.com/
http://www.downarchive.com/
http://www.oneddl.com/
http://www.boerse.bz/
http://www.allulook4.com/
http://softarchive.net/
http://www.leecher.to/
http://www.allyoulike.com/
http://www.irfree.com/
http://tehparadox.com/
http://www.dl4all.com/
http://www.getdownload.me/
http://www.forumw.org/
http://www.searchshared.com/
http://www.downtr.org/

Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 10-06-2011, 22:24:05
(http://static.rtv.rs/files/20090207/jagodina_grb_130x55.jpg)

Heraldika

 U vreme kada zahvaljujući Internetu komuniciramo sa najudaljenijim oblastima u deliću sekunde, kada zahvaljujući infromacionim tehnologijama skladištimo čitave biblioteke podataka na medije koji mogu da stanu na dlan šake, učiti o nečemu drevnom i poteklom iz prohujalih vekova čini se nestvarnim i nostalgičnim. Grbovi se proučavaju u sklopu pomoćne istorijske nauke nazvane heraldika. Heraldika vuče svoje poreklo s početka XI veka i prvih krstaških ratova. Razvijala se tokom srednjeg veka, a razvija se i dan danas.

http://www.heraldikum.com/

(http://www.kv-rda.org/slike/zastava_srbija.jpg)

Prva lokacija na ćiriličkom domenu „.срб“

 Nova zvanična Internet prezentacija Registra nacionalnog Internet domena Srbije (RNIDS), pored stare adrese www.rnids.rs, dostupna je i na novom nacionalnom ćiriličkom domenu na adresi .срб. Početak slobodne registracije domena „.срб“ očekuje se na jesen. Lokacija RNIDS-a u svom novom izdanju ima stotinak osnovnih Web strana u ćiriličkoj i latiničkoj verziji, kao i verziju na engleskom jeziku. Pored podataka o delatnostima, organima i organizaciji RNIDS-a i ovlašćenim registrima domena, sadrži i korisne savete za korisnike “.rs” domena, kao i pristup bazi podataka Whois, o registrantima domena.

http://рнидс.срб/cir/

(http://a3.twimg.com/profile_images/1161033328/vidljivo-bolje-twitter2_bigger.jpg)

Vidljivo bolje

 Kampanju „Vidljivo bolje“ pokrenuo je Institut za održive zajednice, a posvećena je kampanji „Za sve nas zajedno“, koja je hiljadama žena sa invaliditetom omogućila da obave preventivne ginekološke preglede u domovima zdravlja u Srbiji. U ovom Internet dnevniku možete pročitati tekst „Žene sa invaliditetom i žensko zdravlje“, Lepojke Carević Mitanovski, predsednice organizacije za zaštitu prava i podršku osobama sa invaliditetom, iz organizacije Krug, koja se bavi problemima nasilja i diskriminacije nad ženama sa invaliditetom i članovima njihovih porodica.

http://www.vidljivobolje.org/sr/blog/lepojka-carevi-mitanovski/85-zene-sa-inval
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 13-06-2011, 12:03:34
(http://widgets.opera.com/widget/screenshot/small/4076/1.35/)

Вокабулар - Српски речник

Srpsko-srpski recnik sa recnikom stranih reci i izraza - on line pretraga

http://www.vokabular.org/

(http://dlcache.com/thumbs/359/metak.com.gif)

METAK - Engleski rečnik, brz kao metak!

Najobimniji i najbrži engleski rečnik koji simultano prevodi na srpski i engleski jezik.

http://www.metak.com/

(http://img.informe.com/img/thumbs/z/zbrka.com_medium.jpg)

Zbrka.com - Mesto dobre zabave - TV uživo - Radio uživo - Filmovi - Klipovi - Igrice ...

TV uživo preko interneta. Radio uživo preko interneta. Besplatno gledanje domaćih fimova. Izbor najboljih klipova, flash igara, flash animacija...

http://www.zbrka.com/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 13-06-2011, 12:10:45
(http://a.markosweb.com/screenshots/9/5/4/95407.jpg)

SRBIJA - NAJBOLJE NA SRBIJANSKOM WEBU - CRNA GORA - NAJBOLJE NA CRNOGORSKOM WEBU - SERBIA - MONTENEGRO

http://www.trazim.com/Yugoslavia.htm

(http://www.kudazavikend.com/images/logo.jpg)

KudaZaVikend, pravi klik do dobrog provoda!

Vodic za nezaboravan vikend! Sve informacije o zanimljivim odredistima koja bi ste mogli posetiti za vikend, kao i informacije o mestima na kojima se mozete dobro provesti...

http://www.kudazavikend.com/

(http://www.checkingstats.com/images/sites_small/1272963991-93-17353.jpg)


 Нова српска политичка мисао - часопис за политичку теорију и друштвена истраживања

http://www.nspm.rs/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 19-06-2011, 03:16:12
(http://th938.photobucket.com/albums/ad221/ztsiantar/th_dolar.gif)

...Zahvaljujuci niskim cenama Kina je najveci izvoznik robe siroke potrosnje, zasto kupovati od preprodavaca kada mozete naruciti robu iz prve ruke, evo liste Top-Sellera iz Kine i Singapura...

China

http://www.lightinthebox.com/
http://www.bodyjewelryshopping.com/
http://www.je551.com/en/
http://www.chinavasion.com/
http://www.towatches.com/
http://www.wholesalewatcheschina.com/
http://www.aypearl.com/
http://www.laptopchina.com/shop/index.asp
http://www.bigboxstore.com/
http://www.epathchina.com/
http://www.wholesalec.com/
http://www.gets.cn/
http://www.milkhoneyland.com/
http://www.cicicam.net/
http://www.dollardays.com/
http://www.papayaone.com/
http://www.dhgate.com/
http://www.baginc.com/
http://www.mateyinternational.com/

Singapore

http://www.online-wholesaler.com/
http://www.beadspage.com/
http://www.yinglee-stationery.com/about-us.php
http://www.besley.com.sg/
http://www.nanyangenvelope.com/html/
http://www.bizgram.com/
http://www.cleocat-fashion.com/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 19-06-2011, 03:33:06
(http://3.bp.blogspot.com/-XYRlJl1G8-8/TexrdFNlHoI/AAAAAAAACeI/R7un3HKHA98/s1600/happy+summer+gif+animated++vector+illustration+graphic+arts+ecards+blog+web+site+design+mobile+phone+ipod+screen+saver+background++.gif)

Najbolje ponude turističkih agencija Srbije na jednom mestu, pretraga turističkih aranžmana i ponuda, turističke destinacije, last minute, first minute, doček nove godine, nova godina, zimski raspust, metropole, letovanje, zimovanje, skijane...

http://www.superodmor.rs/

http://www.putovanja.info/

http://www.yuta.rs/


Apartments and Villas in Greece
http://www.ownersdirect.co.uk/greece.htm
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 21-06-2011, 03:54:11
(http://www.gifs.net/Animation11/Computers_and_Technology/Audio_Equipment/Equalizer.gif)

Radioplayer - digital radio service, na jednom mestu 250 najpoznatijih Britanskih radio stanica sa preko 6 miliona slusalaca mesecno...

http://www.radioplayer.co.uk/index.php/browse/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 26-06-2011, 05:51:00
(http://www.displayus.com/graphics/music/music_gif_animated_001.gif)

CDBOXSET je jedan on novijih P2P sajtova na kome mozete naci razlicite zanrove muzike ...blues,classic,latino, top 40 ....

http://cdboxset.net/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 29-06-2011, 11:56:03
(http://www.webmantica.com/images/cards/portfolio/screenshots/web/teslio/teslio_3.jpg)

Teslio novi portal na netu...Teslio je najlaski nacin da napravite svoj profil, objavljujete slike, pisete blogove i kreirate svoje interesne grupe...

http://teslio.com/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 01-07-2011, 03:03:09
(http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/23216_100000864367491_2569_n.jpg)

Evropske integracije

 Kancelarije za evropske integracije Vlade Republike Srbije, dobila je novu Web lokaciju. Nova prezentacija na pregledniji način čini dostupnim sve podatke i dokumenta koji su deo procesa evrointegracija. Nova lokacija je prilagođena potrebama i zahtevima u pripremi Srbije za pristupanje Evropskoj uniji, budući da se radi o brojnim aktivnostima u okviru usklađivanja zakonodavstva, korišćenja međunarodne razvojne pomoći, prevođenja pravnih akata, kao i obuke i informisanja javnosti o evropskim integracijama. Od ove interaktivne lokacije očekuje se da će doprineti boljem predstavljanju praktične strane procesa evropskih integracija i otvoriti prostor za aktivnije učešće građana u naporima koje čine Kancelarija za evropske integracije i Vlada Srbije.

http://www.seio.gov.rs/почетна.1.html

(http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/50313_171154372897248_2975173_q.jpg)

365 lepih dana

Po svim ekonomskim, ali i mnogom društvenim parametrima, pesimizam u Srbiji je potpuno opravdan. Plate su rekordno niske u poređenju sa drugim zemljama u regionu, a nezaposlenost i korupcija caruju. Glavni izvor nezadovoljstva građana je pad standarda, koji je u kombinaciji sa najvećim strahom, onim od otkaza, umrtvio želju za društvenom akcijom. Projekt „365 lepih dana“ zamišljen je tako da se na ovoj lokaciji tokom godine svakodnevno objavljuju pozitivne crtice iz života. Kreatori bloga, kako sami kažu, bili su rukovođeni idejom da čitaju nešto pozitivnije od uobičajenih depresivnih tema kakve se objavljuju u domaćim medijima.

http://www.365lepihdana.rs/

(http://www.woorank.com/screenshot/zelenasrbija.rs)

Zelena Srbija

 Novinska agencija Beta pokrenula je ovu lokaciju sa vestima, fotografijama i video zapisima na temu zaštite životne okoline. Lokacija je napravljena okviru projekta Zelena Srbija, koji postoji kao deo agencijskog servisa agencije od 2009. godine. Cilj projekta je promocija nastojanja za očuvanjem zdrave okoline i kvalitetno i sistematsko izveštavanje o ključnim događajima koji su vezani za ovu važnu oblast. Zelena Srbija omogućava sveobuhvatan izvor informacija o stanju životne sredine u Srbiji i svetu kao i svim aktivnostima vezanim za zaštitu okoline i unapređenje zdravog načina života. Projekt Zelena Srbija podržali su Ministarstvo životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja, Institut za održive zajednice i Ambasada SAD.

http://www.zelenasrbija.rs/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 03-07-2011, 05:57:45
(http://www.izvorno.hr/images/dimljena_domaca_sunka_velika.jpg)

Šunkijada u Krčedinu

 Lokacija otkriva svet čarobnog ukusa šunke na jedinstvenoj manifestaciji koja se održava u Vojvodini, u Krčedinu. Šunka fest promoviše, afirmiše, neguje i promoviše najfiniji, najvredniji i najatraktivniji proizvod od svinjskog mesa – šunku. Ovaj događaj okuplja proizvođače i ljubitelje šunke, poslovne ljude iz industrije proizvodnje mesa i prerađevina i prijatelje, sa ciljem da se obnovi i poveća proizvodnja mesa šunke u Vojvodini i celoj Srbiji, ali i da se sagledaju iskustva iz zemalja u okruženju i poznatih evropskih brendova. Šunka fest je mesto na kojem se nude čari i otkrivaju tajne čarobne šunke.

http://www.sunkafest.com/

(http://digital-lifestyles.info/copy_images/europe-roaming-charges-lg.jpg)

Cene usluga u romingu

 Republička agencija za elektronske komunikacije Srbije (Ratel), objavila je na svojoj lokaciji uporedni pregled cena roming usluga domaćih mobilnih operatera. Pregled obuhvata 50 zemalja, među kojima su zemlje u okruženju, ostale zemlje u Evropi, Azija, Severna Amerika i Afrika. Za operatore Telekoma Srbije (MTS) i Vipa prikazane su cene od 18. maja, a za Telenor su objavljene cene koje ta kompanija primenjuje od 1. juna. Uvid u trenutno važeće tarife moguće je videti na zvaničnim internet stranicama mobilnih operatora - Telekoma Srbije, Telenora i Vipa. Uporedni pregled tarifa u romingu, Ratel je objavio da bi pomogao građanima Srbije da smanje troškove korišćenja mobilnih telefona tokom godišnjih odmora i putovanja u inostranstvo.

http://www.ratel.rs/za_korisnike/cene_rominga.37.html

(http://media01.linkedin.com/media-proxy/ext?w=100&h=80&hash=UDLKhhEu2VY6hVlLdh1pXLbqh%2B0%3D&url=http%3A%2F%2Fxyglobal.net%2Fsite%2Fimg%2Flogo-xyglobal.gif)

Portal za preduzetnice

 Portal je nastao kao projekat Udruženja poslovnih žena Srbije i Udruženja poslovnih žena Jumpp iz Frankfurta. Projekat je omogućio razmenu poslovnih iskustava preduzetnica, a počeo je tako što su se preko Weba prvo povezale preduzetnice iz pet gradova u Srbiji: Niša, Požarevca, Sremske Mitrovice, Valjeva i Čačka, a potom je ostvarena saradnja sa poslovnim ženama iz Nemačke. Prijavljivanje na Web portal je besplatno i svaka preduzetnica može da uspostavi kontakte i plasira svoje proizvode. Portal je sa 86.000 evra finansirala delegacija Evropske unije u Srbiji.

http://www.xyglobal.net/index.php?p=174
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 06-07-2011, 19:28:11
(http://www.clipart-fr.com/en/data/gif/3d/animated_gif_3d_049.gif)

Virtuelni doktor

 Najposećenija lokacija u oblasti zdravlja u regionu već deset godina vodi računa o zdravlju svojih korisnika i pruža informacije o aktuelnim dešavanjima u oblasti zdravstva. Na forumu koji sada broji više od 38.000 članova i preko 260.000 poruka iz različitih oblasti, svakodnevno se vode brojne diskusije na temu zdravlja. Posetioci mogu na lokaciji da vode dnevnik telesne težine i fizičkih aktivnosti, kao i kontrolisanje dnevne kalorijske potrošnje. Moguće je beležiti vrednosti krvnog pritiska i nivoa šećera u krvi, kao i uzimanje medikamenata, što je posebno od koristi osobama koje pate od problema sa krvnim pritiskom ili dijabetesom. Nova usluga na lokaciji nazvana Mapa zdravlja, omogućava korisnicima da tragaju za željenom zdravstvenom ustanovom na osnovu imena ili dela imena ustanove, odnosno grada u kome se ona nalazi.

http://www.doktor.rs/

(http://bestanimations.com/Music/Stereos/Gramophones/Gramophone-01-june.gif)

Retki zvučni zapisi

 Kongresna biblioteka u Vašingtonu ima novu Web stranicu sa preko deset hiljada istorijskih i retkih zvučnih zapisa, koji su po prvi put dostupni javnosti u digitalnom formatu, i to besplatno. Zajednički projekat Kongresne biblioteke i diskografske kuće Sony Music Entertainment pruža pristup preko Interneta širokom izboru muzike i zapisa, kao i tonskih zapisa, načinjenih u SAD između 1901. i 1925. godine. Ova bogata zbirka obuhvata i popularnu muziku, operu i džez, ali i poeziju i snimke slavnih političkih govora. Artur Toskanini, Enriko Karuzo i Džordž Geršvin, samo su neki od muzičkih velikana u ovoj kolekciji.

http://www.loc.gov/jukebox/

(http://www.gifmania.co.uk/cinema/projector/projector.gif)

Filmovi ruskih klasika

 Evo dobrih vesti za sve ljubitelje ruskih i sovjetskih filmskih klasika. Moskovska filmska kompanija Mosfilm, iz koje su izašli neki od klasika sovjetskog filma, saopštila je da će nekoliko desetina njenih najpoznatijih filmova biti besplatno dostupno preko Interneta. Ugovorom izmedu Mosfilma i YouTubea predviđeno je da će 50 filmova koji imaju legendarni status u Rusiji, ali su malo poznati u svetu, prvi put biti predstavljeni široj publici. Dok se ovaj ugovor ne ostvari na lokaciji Mosfilma besplatno možete pogledati preko 500 ruskih klasika. Preko 100 filmova imaju titlove na engleskom.

http://cinema.mosfilm.ru/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 10-07-2011, 01:06:02
(http://www.seeklogo.com/images/A/Apple-logo-DBCA9273F8-seeklogo.com.gif)

...sve za vas Iphone, Ipod, Ipad...

http://www.isrbija.net/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 11-07-2011, 07:32:43
(http://i0.peperonity.info/c/D96F71/473252/ssc3/home/061/fanfan.crea/albums/00_android_logo.gif_320_320_256_9223372036854775000_0_1_0.gif)

..Ako imate Android smartphone, sve srpske Android aplikacije i igre mozete pronaci na...

http://www.android.co.rs/lista---androidaplikacije---1---20.html
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 12-07-2011, 12:55:56
(http://www.malasrpskaprodavnica.com/user/include/etno/images/items/t_opanci.jpg)

....Kolekcije folk muzike na jednom mestu...

http://tisituadisamja.blogspot.com/



(http://a.markosweb.com/screenshots/2/6/5/2658134.jpg)

...ako navijate za Partizan, Zvezdu ili OFK BG, suveniri,majice,zastave,duksevi jakne....na sajtu

http://www.malasrpskaprodavnica.com/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 22-07-2011, 16:28:07
(http://vidthru.com/TeamPages/gamergyrl/files/2011/07/playr2_logo.png)

...Na sajtu playr2 mozete kupiti igre za sve platforme pocev od XBOX, WII pa do PLAYSTATION, ono sto ga razlikuje od drugih sajtova je da mozete rameniti igre, prodati igre a mozete i pokloniti igru...

http://www.playr2.com/

...za ljubitelje igrica...

http://jayisgames.com/


(http://www.fin.ucar.edu/sass/travel/images/animated_20airplane.gif)

...Nalazite se na aeorodromu i nervira vas sto vam kasni avion, odite na sajt Flightradar24 i reci ce vam tacnu poziciju vaseg aviona koji kasni...

http://www.flightradar24.com/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 22-07-2011, 16:40:07
(http://www.atn.com.au/graphics/nt2.jpg)

...11.11.2011. bice izabrano 7. svetsko cudo prirode, ukoliko posetite sajt n7w mozete videti 28 finalista koji se takmice za prestiznu titulu, jednim klikom mozete i VI glasati...

http://www.n7w.com/

(http://www.photosbyrayricher.com/images/africam.jpg)

...Ne morate ici u Afriku na safari, jednostavno odite na sajt AFRICAM i docarace vam uzivo 24/7 svet divljih zivotinja...

http://www.africam.com/wildlife/index.php
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 22-07-2011, 16:58:01
(http://a1977.g.akamai.net/f/1977/1448/1d/webmd.download.akamai.com/1448/CorporateSite/logo_webmd2.gif)

...Bolesni ste a niste sigurni sta vam fali, sajt WEBMD ce postaviti dijagnozu, kliknite na dugme start now i sledite upustva...

http://www.webmd.boots.com/symptoms/default.htm

(http://crazywebsite.com/Website-Clipart-Pictures-Videos/2011_New-Year-Graphics/New-Year-Fireworks-Animation-01.gif)

...Pre nego sto odete na odmor, posetite sajt JOOBILI dace vam informacije sta vas ocekuje od festivala pa do sportskih i kulturnih dogadjaja u zemlji u kojoj putujete...

http://joobili.com/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 23-07-2011, 13:54:22
(http://www.animationplayhouse.com/chick_dance.gif)

...Za ljubitelje Euro dance & techno muzike iz 90-tih, velika kolekcija hitova na ...

http://www.90s-dance-hits.com/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 29-07-2011, 02:29:38
(http://www.yourpimpspace.com/userpics/animations/animated201.gif)

...Ako ste u potrazi za novim aktuelnim hitovima (dance, pop, jazz, metal, world music....) posetite...

http://dirtymusic.co.uk/

http://bestmusic.lt/

http://beemp3.com/

http://www.mp3raid.com/

http://www.emp3world.com/

http://abmp3.com/

http://www.airmp3.me/

http://www.yourmp3.net/

http://bombmp3.me/

http://www.mp3fiesta.com/

http://www.zona-musical.com/forum1.html

http://www.livingelectro.com/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 31-07-2011, 15:01:37
(http://www.animationbuddy.com/Animation/Hobbies_and_Entertainment/Newspapers/Reading_news.gif)

...Ako zelite da imate informacije iz prve ruke sta se dogadja u svetu iz casa u cas, posetite sajt

http://www.anhourago.co.uk/

 
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 06-08-2011, 08:58:34
(http://assets.reviewcentre.com/cms//images/244/37/3229-jpg-1.jpg)

Reviewcentre - na ovome sajtu mozete pogledati sta kupci misle o kupljenim proizvodima, uporediti cene -  pre nego sto podjete u kupovinu posetite ovaj sajt...

http://www.reviewcentre.com/

Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 06-08-2011, 09:10:23
(http://www.animationplayhouse.com/talking_book.gif)

...Ne morate ici u biblioteku da bi iznajmili  knjigu, postoje sajtovi na kojima mozete download knige u pdf formatu a da vas ne kosta ni dinara...

http://openlibrary.org/

http://www.gutenberg.org/

http://books.google.com/ebooks

http://www.manybooks.net/

http://ebookee.org/

http://www.free-ebooks.net/

http://www.freetechbooks.com/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 07-08-2011, 07:12:28
(http://mysite.ncnetwork.net/res0khqg/watch_collection.gif)

...za ljubitelje rucnih satova pravo mesto, velika kolekcija neobicnih dizajna, na sajtu mozete pronaci nakit, odecu i puno toga...

www.stormwatches.com
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 09-08-2011, 00:36:35
(http://www.crossed-flag-pins.com/genimg/flaggen/Serbia-240-animated-flag-gifs.gif)

....Na sajtu Vidovdan mozete pronaci zanimljive tekstove o zbivanjima u Svetu i u Srbiji, koji se "MALO" razlikuju od tekstova u dnevnim listovima...

http://www.vidovdan.org/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 09-08-2011, 08:27:28
(http://www.ringophone.com/HDanimWP/Black%20Sheep%20Dancing-240649.gif)

...Crna strana demokratije...

http://geraldcelentechannel.blogspot.com/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: alexy123 10-08-2011, 08:33:46
http://www.muska-posla.com (http://www.muska-posla.com)
Sve za suvremenog muškarca!
(http://muska-posla.webs.com//optimalan_banner1.gif)
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 13-08-2011, 07:16:00
(http://2.bp.blogspot.com/_ety_gC8DoH0/TSa9bjKPPXI/AAAAAAAAABI/JGlbeJ9j70U/S45/android.gif)

...Sve sto vam treba u vezi Android platform...

http://www.appbrain.com/
http://developer.android.com/index.html
http://www.androlib.com/
http://www.android.com/
http://www.androidcentral.com/
http://androidforums.com/
http://phandroid.com/
http://www.androidzoom.com/
http://androidandme.com/
http://appinventor.googlelabs.com/about/

http://www.cyanogenmod.com/
http://www.androidtapp.com/
http://developer.android.com/sdk/index.html
http://androidcommunity.com/
http://www.androidpit.de/
http://developer.android.com/guide/index.html
http://www.anddev.org/
http://forum.xda-developers.com/
http://www.vogella.de/articles/Android/article.html
http://www.androidguys.com/

http://www.androidapps.com/
http://www.androinica.com/
http://slideme.org/
http://www.xda-developers.com/
http://www.droiddraw.org/
http://101bestandroidapps.com/
http://androidspin.com/
http://www.talkandroid.com/
https://market.android.com/
http://www.androidpolice.com/

http://source.android.com/
http://www.droid-life.com/
http://code.google.com/android/
http://www.freewarelovers.com/android
http://www.android-software.fr/
http://developer.android.com/guide/topics/fundamentals.html
http://www.droidforums.net/
http://www.androidfreeware.net/
http://www.helloandroid.com/
http://www.android-x86.org/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 13-08-2011, 08:21:20

(http://www.matadesigngroup.com/portfolio/i_phone.gif)

...sve sto vam treba u vezi IOS platform...

http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/
http://developer.apple.com/
http://www.appsamuck.com/
http://blog.iphone-dev.org/
http://appshopper.com/
http://appadvice.com/appnn
http://www.tipb.com/
http://io9.com/
http://www.iolanguage.com/
http://www.freeappaday.com/

http://www.iclarified.com/
http://thefirmwareumbrella.blogspot.com/
http://maniacdev.com/
http://www.icodeblog.com/
http://greenpois0n.com/
http://www.appmakr.com/
http://www.freeappalert.com/
http://www.iphonecake.com/appcake/en/
http://www.148apps.com/
http://www.iphonedevsdk.com/

http://cydia.saurik.com/
http://modmyi.com/
http://www.hackulo.us/
http://www.jailbreakmatrix.com/
http://www.apps.su/
http://www.apptrackr.org/
http://www.xsellize.com/
http://www.appleiphoneschool.com/
http://thebigboss.org/
http://www.ihacks.ru/

http://blog.ngmoco.com/
http://www.quickpwn.com/
http://www.sinfuliphone.com/
http://www.ziphone.org/
http://www.iphone-ticker.de/
http://www.ih8sn0w.com/index.php/welcome.snow
http://www.hackstor.biz/
http://www.appsafari.com/
http://www.idownloadblog.com/
http://www.iphoneapplist.net/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 13-08-2011, 09:35:15
(http://i1.peperonity.info/c/9CCE36/142421/ssc3/home/091/nachopaez/symbian.gif_320_320_256_9223372036854775000_0_1_0.gif)

...sve sto vam treba u vezi Symbian platform...

http://www.allaboutsymbian.com/
http://www.symbian-freeware.com/
http://www.symbian-freak.com/
http://www.my-symbian.com/main/
http://www.ipmart-forum.com/forum.php
http://www.developer.nokia.com/
http://www.mobile9.com/
http://www.getjar.com/
http://www.zedge.net/
http://store.ovi.com/

http://symbian.nokia.com/
http://cer.opda.cn/en/
http://www.freesymbiansoft.com/
http://dailymobile.se/
http://www.symbiantalk.net/
http://www.pocketgear.com/uk,en,gbp/symbian/index.html
http://www.symbian-guru.com/
http://www.nokiasymbianthemes.com/
http://www.nokia.de/
http://library.developer.nokia.com/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 14-08-2011, 07:36:00
(http://western.ncom.org/AnimatedClipArt/Painter.gif)

Art Galerija - Online prodaja umetnickih slika
Najveci izbor umetnickih slika za Vas...ulje na platnu, pastel, akvarel, gvas, tempera, grafika, skulpture... trenutno u galeriji 98 slikara sa oko 4000 umetnickih dela.

http://www.artgalerija.net/main.php
http://artoglasi.com/

(http://www.mobileapples.com/Assets/Content/Screensavers/1108-Animated_Super_Car.gif)

Motorna vozila
...saveti majstora, korisno za vozace, motori i motorcikli,  popravi sam svoj auto i puno toga na sajtu...

http://www.motorna-vozila.com/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 14-08-2011, 08:06:43
(http://friends18.com/img/lol/049.gif)

Balkanski Katalog Linkova...

http://www.webbulevar.org/

http://www.direktorijum.net/

http://www.kataloglinkova.com/


(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/archive/0/0b/20081115182009!COA_Novi_Beograd.gif)

U Beogradu, jednom od najneobičnijih i najstarijih naselja u Evropi, na površini od preko 8000 km , mogu se pronaći mnoga mesta za odmor i relaksaciju, kulturu, avanturu, nova i drugačija iskustva...

http://www.beogradskiizlet.rs/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 15-08-2011, 23:14:55
(http://www.tiptopglobe.com/skin/smile/s1731.gif)

Nešto Vas čini nervoznim ili ljutim i želite negde to da bacite, možda u WC šolju? Pokušali ste, ali je Vaša WC šolja mala.  Opustite se, mi imamo rešenje za Vaše probleme : Prihvatamo sve Vaše šefove, političare, sportiste, bivše momke ili devojke, komšije, kompjutere, veš mašine, frižidere, TV emisije i sve ostalo što Vas čini nervoznim.

http://pustivodu.rs/



(http://www.auctionoffiowa.com/yahoo_site_admin/assets/images/law_scale_animated_gif.113165251_std.gif)

...Zakoni sudstvo...

http://www.zakonski.info/

http://www.portal.sud.rs/code/navigate.aspx?Id=523


http://www.pks.rs/Portals/0/privredaSrbije/informatika/zakoni/pdf/krivicnizakonik.pdf

Advokatska komora Beograda
http://www.akb.org.rs/

Agencija za privredne registre
http://www.apr.gov.rs/

Аgencija za privatizaciju
http://www.priv.rs/Agencija+za+privatizaciju/1/Naslovna.shtml

Prvi opštinski sud u Beogradu
http://prvisud.rs/

Narodna skupština republike Srbije
http://www.parlament.gov.rs/народна-скупштина.1.html

Vlada Republike Srbije
http://www.srbija.gov.rs/

Ministarstvo unutrašnjih poslova
http://www.mup.rs/

Аrhiv Srbije
http://www.archives.org.rs/

Uprava za javne nabavke
http://www.ujn.gov.rs/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: Tarantula 16-08-2011, 01:10:58
(http://www.exxtreme3d.net/forum/styles/ca_black/imageset/site_logo.gif)
www.exxtreme3d.net - Sajt za sve gejmere
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 17-08-2011, 05:18:31
(http://3.bp.blogspot.com/_Bp69bfSPHRc/TKWhoeCY6UI/AAAAAAAAA0A/0PvkiSnw_B8/s1600/xmarks.jpg)

...od juna ove godine GOOGLE je pojacao kontrolu pretrazivanja piratskih sajtova koje vode ka ilegalnom downloadu filmova i muzike, ukoliko ukucate reci torrent, rapidshare, mediafire i sl., necete moci otvoriti sajt , jedno od resenja je XMARKS, ovaj sajt ce vam pomoci da nadjete ono sto vas interesuje na netu , dovoljno je ukucati pojam koji trazite i sajt ce vam izbaciti listu od 50 najtrazenijih sajtova u pojmu koji trazite, svi do sada sajtovi koje sam postavio pronadjeni su uz pomoc XMARKS.... :xq066: :aq05:

http://www.xmarks.com/


Naslov: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: OOOO1 22-09-2011, 10:38:07
Sajtovi za nekretnine:

http://www.srbijaspace.com (http://www.srbijaspace.com)

http://www.solis-nekretnine.com (http://www.solis-nekretnine.com)

http://www.bogic-rent.com (http://www.bogic-rent.com)

http://www.nekretninebre.com (http://www.nekretninebre.com)

http://www.srne.rs (http://www.srne.rs)
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 02-10-2011, 02:49:29
(http://www.webweaver.nu/clipart/img/nature/dogs/dogrunning.gif)
Saveti za vlasnike pasa

 Da li ste možda ne tako ponosan vlasnik psa koji je agresivan, mnogo laje ili žvaće sve po kući? Opustite se, prava pomoć je na putu. Na ovoj lokaciji naći ćete mnoštvo besplatnih saveta za obuku kućnog ljubimca. Šta ste očekivali, recepte možda? Te članke o nezi i dresuri pasa i štenaca napisala je Lori Verni, koja se žestoko trudi da nas ubedi da zaista mnogo zna o ovoj temi. Kao dragocen dodatak, tu su hiperveze do srodnih lokacija, biblioteka i e-bilten. Ova lokacija je korisna za sve vlasnike pasa, ali i za one koji će to tek postati.

http://www.freedogtraininginfo.com/

(http://www.appleanimation.com/doctor.gif)
O zdravlju

 Pošto se lekari, zbog obima posla i prisilne štednje svog vremena, sve manje „druže“ s pacijentima, teško je pronaći odgovore na mnoga pitanja u vezi sa zdravljem. Srećom, u kiberprostoru postoji pravo rešenje. Na lokaciji O zdravlju naći ćete mnoštvo raznovrsnih izvora informacija o zdravstvenim temama, od seksualnih poremećaja do alternativne medicine. Na njoj možete da saznate sve o trudnoći, hrani i pravilnoj ishrani, brojnim bolestima i drugim sličnim pitanjima. Interaktivni kontrolor simptoma će vam pomoći da otkrijete šta se dešava u vašem organizmu (ako ne možete da odete do lekara). Možete pretražiti medicinsku biblioteku s bazom podataka o lekovima, prelistati mnoge mrežne resurse, postaviti pitanje stručnjaku za određenu oblast ili samo pročitati neki od mnogih informativnih članaka.

http://www.medicinenet.com/health_and_living/focus.htm

(http://www.animation-station.com/dolls/images/doll002.gif)
Lutke, lutke i samo lutke

Evo lokacije na kojoj lutke oživljavaju. Mnogo toga na njoj možete raditi, od oblačenja lutaka do promene boje njihove kose. Ako volite lutke, obavezno posetite ovu lokaciju.

http://www.thedollpalace.com/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 02-10-2011, 03:45:42
(http://mrwebnow.us/Animated-ShoppingCart.gif)

Postoje gomila sajtova tipa LIMUNDO - evo nekoliko njih ...

Prikaz ponude hardvera i potrošačke elektronike na hrvatskom tržištu - proizvodi sortirani u kategorije tako da se pokazuje gde se pojedina komponenta može kupiti i po kojoj ceni. Mogućnost efikasnog i brzog pretraživanja.
http://www.nabava.net/

Centralni hrvatski oglasnik za kupovinu i prodaju nekretnina, automobila, motora, plovila, telefona, antikviteta, muzickih instrumenata, masina, opreme za domaćinstva. Ukratko na njuskalo.hr možete kupiti i prodati sve i svašta!
http://www.njuskalo.hr/

Uporedi cene i ponudu tehničkih proizvoda, karakteristike, slike, komentari, oglasnik, ženski kutak, uporedi operatere, IT vijesti, testovi...
http://www.usporedi.hr/

SveZaKucu.rs je internet prodavnica i vodič za kupovinu. Nameštaj, Telefoni, fotoaparati, bela tehnika, rasveta, pokloni, lepota i zdravlje, kolica, cucle, igračke, kursevi jezika, dečija oprema, bazeni, itd. Sve na jednom mestu.
http://www.svezakucu.rs/www/

Superpopust.com predstavlja najbolje popuste, akcije, kupovinu i prodaju potrošačima u Srbiji. Gde, šta, kad i kako kupiti najjeftinije i najpovoljnije.
http://www.superpopust.com/

Internet prodavnica NonStopShop.rs - povoljne cene, brza dostava, sigurna kupovina na celoj teritoriji Srbije
http://www.nonstopshop.rs/

Akcije u hipermarketima, katalog proizvoda, sniženja u Beogradu , svi popusti rasprodaje, staro za novo, LCD televizori cene Srbija, bela tehnika jeftino
http://www.kudaukupovinu.rs/

Internet izdanje Halo Oglasa. Preko 50000 oglasa nedeljno. Besplatni, internet, uokvireni i SMS oglasi i dizajnirane reklame se azuriraju dva puta nedeljno!
http://www.halooglasi.com/

Jeftini proizvodi koje možete pronaći u domaćim prodavnicama. Pogledajte najjeftinije računare, računarske komponente, mobilne telefone, knjige, automobile, kućne aparate, digitalne fotoaparate...
http://www.jeftino.rs/

Najveća Internet prodavnica tehnike u Srbiji! Bela tehnika, televizori, audio, video, fotoaparati, kamere, telefoni, šporeti, frižideri, računari...
http://www.tehnomanija.rs/

Pakom online shop. Prodaja računara, laptop, notebook, digitalni fotoaparati, kamere, klima uredjaji, monitori, pc komponente
http://www.pakom.com/

Majice za Vas ! Dobrodošli u najveću internet prodavnicu za majice na prostorima Balkana - VIZIOshop !
http://www.vizioshop.com/

150.000 oglasa garantira da ćete pronaći apsolutno sve što Vam treba! Jedino mesto za Vašu ponudu, potražnju, iznajmljivanje, unajmljivanje i zamenu.
http://www.oglasnik.hr/

Svakog dana Vam nudimo interesantne ponude proizvoda i usluga uz popuste do čak 80%! Popust dobijate samo ako se za kupovinu prijavi dovoljan broj ljudi…zato, obavestite sve svoje prijatelje o ponudi.
http://www.kupime.com/

pc oprema
http://www.diskont24.com/home.php

Teleshop Srbija - Online prodaja teleshop proizvoda i kucanskih aparata
http://www.teleshop024.com/

Uporedni prikaz cena na tržištu Srbije. IT oprema, telefoni, foto oprema i kućna tehnika.
http://www.pcberza.rs/

TV Shop prodavnica, internet prodaja i veleprodaja. Sve za kuću, kuhinju i čišćenje, proizvodi za zdravlje i lepotu, fitness, proizvodi za decu...
http://www.tv-shop.tv/

Najcelovitija uporedba cena on-line, saveti i mišljenja o proizvodima i vodiči pri kupovini. Pronađite najbolje cene i uverite se gde je najbolje kupiti – Jeftinije.hr
http://www.jeftinije.hr/

Cool Shop - prodavnica bele tehnike, televizora, kućnih i kuhinjskih aparata, audio i video tehnike po extra cenama, Besplatna dostava na kućnu adresu!
http://www.coolshop.rs/

Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 08-10-2011, 07:02:54
(http://www.crazywebsite.com/Pg-Free-Clipart-Graphics/Images_Celebrate_Labor_Day_Weekend_Clipart_Photos/Animated_Clown_Celebration_Parade_Drummer-1.gif)

Postanite karikaturista

 Oduvek ste maštali da postanete karikaturista, ali niste bili sigurni da li bi neke novine pristale da objave vaše remek-‑delo karikature. Na ovoj lokaciji se nalazi interaktivni mrežni softver koji će vam omogućiti pokažete svoju dugo skrivanu kreativnost za izradu karikatura ili stripova. Ova lokacija je i mesto gde se okuplja velika zajednica karikaturista koji razmenjuju mišljenja i ideje o novim projektima. Kada vam dosadi izrada karikatura, ovde ćete moći da nađete bogati izbor stripova različitih žanrova.

http://www.pixton.com/uk/

(http://www.presentermedia.com/files/animsp/00000000/152/turtle_holding_books_education_md_wm.gif)

Powell’s Books

 Amazon je dobar, ali je Powell’s ipak najbolja mrežna knjižara u SAD. Zašto? Zato što su u centru pažnje prvenstveno knjige, uz izvanredne kritike i prikaze starih i novih dela saradnika, ali i posetilaca lokacije. Pored toga, pretraživanje i navigacija su izuzetno laki. Ova mrežna knjižara otkupljuje i polovne knjige korisnika, tako da ako imate neku retku knjigu sa engleskog govornog područja, preko ove lokacije možete da je ponudite na prodaju.

http://www.powells.com/

(http://www.animationplayhouse.com/camrarun.gif)

Dvosmerno emitovanje video snimaka

 Svako ko ima kameru i pristup internetu može biti zvezda ove lokacije, koja podjednako omogućava profesionalcima i amaterima da emituju svoje snimke u udarnim terminima. Od sličnih lokacija se razlikuje po tome što se radi o dvosmernom emitovanju, što ostvaruje interakciju sa publikom. Postoji i deo lokacije koji na jednostavan način koriste kompanije koje na ovaj način žele da održavaju komunikaciju sa svojim klijentima.

http://www.shovio.com/en/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 15-10-2011, 16:44:38
(http://vidmar.net/weblog/images/posts/uTorrent.png)

...proslog meseca najpopularniji torrent The Pirate Bay navrsio je 8 godina postojanja, za one koji nemaju nalog na rapidshare,filesonic...evo liste 10 najpopularnijih torenta na svetu prema Alexa The Web Information company...

1. The Pirate Bay   Rank: 76
http://thepiratebay.org/

2. Torrentz  Rank: 164
http://torrentz.eu/

3. IsoHunt  Rank: 194
http://isohunt.com/

4. KickassTorrents  Rank: 289
http://www.kat.ph/

5. BTjunkie  Rank: 299
http://btjunkie.org/

6. Demonoid.me  Rank: 465
http://www.demonoid.me/

7. ExtraTorrent.com  Rank: 519
http://extratorrent.com/

8. TorrentDownloads.net  Rank: 736
http://www.torrentdownloads.net/

9. TorrentReactor   Rank: 1,088
http://torrentreactor.net/

10. LimeTorrents.com   Rank: 1,160
http://www.limetorrents.com/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 19-10-2011, 18:08:15
(http://www.gifs.net/Animation11/Everything_Else/Love/amur_2.gif)

...ne morate ici u Grcku da bi nasli srodnu dusu, sve sto vam je potrebno je strpljenje....kao u pecarosa...

http://www.smscaskanje.com/

http://www.upoznavanje.cc/

http://www.dating.rs/

http://www.licnioglasi.org/

http://partnerxy.com/

http://neogen.urbae.com/belgrade/trazi/profili

http://www.simpatikus.com/

http://www.zaljubi.com/

http://www.zenskisvet.com/forum/

http://www.karike.com/

http://www.beogradjanke.com/

http://www.ljubavje.com/

http://www.smsupoznavanje.net/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 22-10-2011, 10:48:33
(http://www.mikro.rs/slike/koricamala/2011_10_156.gif)(http://www.bug.hr/_cache/7d98abf9a5f6a09fd0c583f065cb961e.jpg)(http://www.magazinedown.com/upimg/201110/02/02024706493.jpeg)

...doba stampanja knjiga i casopisa polako prolazi, ne morate ici u biblioteku da bi iznajmili knjigu ili procitali novine, sve mozete naci na netu besplatno i u digitalnom PDF formatu, evo liste najpopularnijih sajtova  za knjige i casopise...

http://www.worldmags.net/

http://storemags.com/

http://www.ebook-free-download.net/

http://www.ebookshare.net/

http://www.free-ebook-download.net/

http://ebookee.org/

http://www.ebook3000.com/

http://www.downarchive.com/ebooks/magazine/

http://magbooks.org/

http://www.magazinedown.com/

http://www.heroturko.com/magazine/

http://www.freshwap.com/magazines/

http://www.flmsdown.net/magazines/

http://www.allyoulike.com/category/ebooks/magazines/

http://www.manybooks.net/

http://softarchive.net/#ebooks

http://www.scribd.com/

http://www.wowebook.com/

http://www.dl4all.com/e_books/

http://www.fictionwise.com/

http://www.calibre-ebook.com/

http://knowfree.net/

http://www.freetechbooks.com/



  
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 29-10-2011, 08:47:23
(http://webmonitor.fyxm.net/thumbs/s/sharegfx.net.jpg)

...ukoliko se bavite web dizajnom, fotoshopom, grafikom ili zelite da napravite cestitke, biznis karte, logo, pozadine za vas telefon, pc... evo sajta za vas - sharegfx je mesto na kome mozete naci milione besplatnih fotografija i vektora, obratite paznju na veliku arhivu koji ovaj sajt poseduje...

http://sharegfx.net/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 02-11-2011, 23:37:25
(http://dc370.4shared.com/img/9zXMhzri/s3/3d_Animasi_Fairy_Dance_Animate.gif)

...Ne morate biti clan na Facebook da bi ste s prijateljima razmenili fotografije, postoje sajtovi koji vam besplatno daju prostor za vase fotografije...

http://photobucket.com/

http://tinypic.com/index.php

http://www.flickr.com/

http://imgur.com/

http://www.imagebam.com/

http://my.imageshack.us/registration/?error=8

http://www.imagevenue.com/

http://www.smugmug.com/

http://bayimg.com/

http://www.yfrog.com/

http://www.freeimagehosting.net/

https://picasaweb.google.com/

http://www.postimage.org/

http://www.xs.to/

http://www.fotki.com/

http://www.zenfolio.com/





Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 03-11-2011, 00:59:12
(http://m.dangermaza.com/files/Animations/Mega%20Mobile%20Animated%20Wallpapers%20By%20Category/Animals/Collection%204/Mega%20240x320%20(195)%20[DMC%20Lab].gif)

Sve o kućnim ljubimcima...

http://www.balkankinology.net/pricaonica/index.php

http://psi.yuportal.com/

http://svijet-ljubimaca.com/forum/

http://kiosk-za-pse.blogspot.com/

http://serbianforum.org/zivotinjsko-carstvo/

http://moj.pet-centar.hr/forum/index.php

http://www.papigice.net/

http://www.prijatelji-zivotinja.hr/index.hr.php

http://www.beke.co.nz/

http://www.psi-za-neznalice.com/

http://www.zivotinjsko-carstvo.com/

http://www.akvarij.net/

http://dogslife-blog.blogspot.com/

http://pasoddy.com/opsima.php

http://www.pasmojprijatelj.com/

http://sveopsima.blogger.ba/

http://kp-forum.all-up.com/

http://veterina.info/

http://proizvodi.montvet.com/

http://www.dogchampions.info/polez/polezno_sr.php

http://akvarijum.atspace.com/

http://www.akvarijske-ribe.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=5395

http://www.akvarijum.org/forum/

http://www.mojbiljniakvarijum.org/forum/index.php

http://pticijikutak.forumo.org/forum

http://www.srecica.com/category/zivotinje/kucnji-ljubimac-macka/

http://www.labrador.rs/

http://www.vauvau.net/

http://labradorretriveri.blog.hr/


Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 05-11-2011, 08:28:30
(http://www.xjxixm.com/images/fishing.gif)

...sve za pecarose...

http://ribolov.yuportal.com/

http://www.ptt.rs/korisnici/b/r/brzak/

http://www.pecaros.com/

http://www.ribolovci.com/

http://www.ribolovci.rs/

http://www.loviribolov.org/

http://www.svetpecanja.com/

http://www.varalicar.com/

http://www.zanimljiv.org/

Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 06-11-2011, 09:52:40
(http://www.carbonvgaming.ukbig.com/assets/images/YOUTUBE_GIF.gif)

...YOUTUBE je pokrenuo servis za gledanje filmova ONLINE, na sajtu mozete videti filmove iz B-produkcije, uglavnom klasike,dokumentarce i filmove iz nezavisnih produkcija....

http://www.youtube.com/movies

(http://www.eplusanimation.com/images/Animation_Aviation_Pilot_training_airplane.gif)

Skyscanner - kako samo ime kaze pretrazuje po netu najjeftiniji let ka vasoj zeljenoj destinaciji, ukucajte u polje search zeljenu destinaciju i skyscanner ce vam ponuditi najjeftiniju kvotu...

http://www.skyscanner.net/flights-from/rs/cheapest-flights-from-serbia.html?rtn=1
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 12-11-2011, 01:44:05
(http://www.acegames.us/forum/attachments/free-animated-gifs/99672d1232730116t-animated-240x320-various-240x320_apple.gif)

...Ako imate IPHONE, IPOD TOUCH ili IPAD - sve na jednom mestu...

http://theiphonewiki.com/wiki/index.php?title=Main_Page
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 13-11-2011, 02:01:05
(http://harperhomefurniture.com/images/homeTheaters.gif)

...Missing remote je vas izvor informacija za TV i Home Theatre...

http://www.missingremote.com/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: maks2412 19-11-2011, 15:36:41
www.ucionica.rs

http://www.facebook.com/pages/Ucionicars/193309707351428
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 20-11-2011, 03:55:14
(http://thetikitrader.net/camera_movie_animated.gif)

...Evo nekoliko domacih sajtova na kojima mozete on-line pogledati domace filmove, serije, koncerte, neki od njih zahtevaju registraciju i brzi internet

http://www.movtex.com/

http://www.besplatnifilmovi.biz/

http://www.besplatnifilmovi.us/

http://domacifilmovi.info/

http://www.euro-tube.eu/

http://www.domacionlinefilmovi.com/

http://film-club.net/

http://www.filmovionline.com/

http://www.filmovionline.org/

http://www.filmoviuzivo.net/

http://filmovizija.com/

http://www.filmpedija.com/

http://gledajonline.eu/

http://www.kotaweb.net/

http://onlinefilmovi.info/

http://www.natabanu.com/

http://2kokice.com/

http://www.domaci.filmovi.co.rs/

Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 20-11-2011, 04:12:03
(http://www.20cents-video.com/userdata/animated-gif/library/Animated20Gif20Cinema20283629.gif)

....Ne morate skidati filmove sa neta, mozete ih gledati on-line i sacuvati prostor na hard disku....

http://www.momomesh.com/

http://latestmoviez.net/

http://www.free-movies-on.net/

http://www.movie25.com/

http://www.freemoviescine.com/

http://www.theonlydevice.com/

http://www.freemoviesaddict.com/

http://www.surfthechannel.com/channels.html

http://www.ovguide.com/

http://www.freemooviesonline.com/

http://www.quicksilverscreen.im/

http://www.moviewatchlist.com/

http://www.freemooviesonline.com/

http://www.freemoviesonline.tv/

http://www.indiemoviesonline.com/

http://bigmovieplayer.com/


Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 25-11-2011, 23:47:40
(http://www.amazing-animations.com/sports/animations/soccer16.gif)

Sportal je vodeci sportski internet portal u Srbiji...

http://www.sportal.rs/



(http://i28.tinypic.com/15cdkdj.gif)

...evo liste 10. najposecenijih on-line medija u Srbiji  za 2011. prema Alexa.com, koji sajtove rangira po posecenosti...

1. http://www.blic.rs/

2. http://www.b92.net/

3. http://www.kurir-info.rs/

4.http://www.mondo.rs/

5. http://www.pressonline.rs/

6. http://www.rts.rs/

7. http://www.naslovi.net/

8. http://www.novosti.rs/

9. http://www.pulsonline.rs/

10. http://www.24sata.rs/



Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 26-11-2011, 01:53:31
(http://www.crossed-flag-pins.com/genimg/flaggen/Macedonia-240-animated-flag-gifs.gif)

Makedonija TOP 10 po posecenosti u 2011. prema Alexa.com

1. http://www.time.mk/

2. http://kajgana.com/

3. http://on.net.mk/

4. http://www.motika.com.mk/

5. http://www.femina.mk/intro/

6. http://www.tocka.com.mk/

7. http://zamunda.mk/

8. http://zazabava.com/

9. http://www.idividi.com.mk/recnik/

10. http://www.demotivacija.mk/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 26-11-2011, 02:08:34
(http://www.crossed-flag-pins.com/genimg/flaggen/Croatia-240-animated-flag-gifs.gif)

Hrvatska TOP 10 po posecenosti u 2011. prema Alexa.com

1. http://www.net.hr/

2. http://www.index.hr/

3. http://www.jutarnji.hr/

4. http://www.njuskalo.hr/

5. http://www.24sata.hr/

6. http://www.tportal.hr/

7. http://www.forum.hr/

8. http://www.vecernji.hr/

9. http://dnevnik.hr/

10. http://www.travian.com.hr/


(http://www.crossed-flag-pins.com/genimg/flaggen/Montenegro-240-animated-flag-gifs.gif)

Crna Gora TOP 10 po posecenosti u 2011. prema Alexa.com

1. http://www.vijesti.me/

2. http://www.blic.rs/

3. http://vukajlija.com/

4. http://www.b92.net/

5. http://www.cipa-booking.me/

6. http://www.krstarica.com/

7. http://www.pobjeda.me/

8. http://www.novosti.rs/

9. http://www.t-mobile.me/

10. http://rapidserbia.com/

Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 26-11-2011, 02:25:45
(http://www.crossed-flag-pins.com/genimg/flaggen/Bosnia-and-Herzegovina-120-animated-flag-gifs.gif)

Bosna & Hercegovina TOP 10 po posecenosti u 2011. prema Alexa.com

1. http://www.sarajevo-x.com/

2. http://www.pik.ba/

3. http://www.avaz.ba/

4. http://www.index.hr/

5. http://www.sportsport.ba/

6. http://dnevnik.hr/

7. http://www.net.hr/

8. http://depo.ba/

9. http://source.ba/

10. http://www.travian.ba/


(http://www.crossed-flag-pins.com/genimg/flaggen/Serbia-240-animated-flag-gifs.gif)

SRBIJA TOP 10 po posecenosti u 2011. prema Alexa.com

1. http://www.blic.rs/

2. http://www.b92.net/

3. http://vukajlija.com/

4. http://www.limundo.com/

5. http://www.kurir-info.rs/

6. http://www.polovniautomobili.com/

7. http://www.mondo.rs/

8. http://www.pressonline.rs/

9. http://www.rts.rs/

10. http://www.infostud.com/

...Napomena...

od inostranih sajtova ubedljivo u svim drzavama dominiraju Facebook, Google & You Tube .... 

Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 29-11-2011, 09:57:46
(http://www.iconbazaar.com/flags/animated/miscellaneous/jolly_roger_b1c.gif)

...Piratski sajtovi nicu kao pecurke posle kise, evo nekoliko najnovijih...

http://warez.ag/

http://ddl.greenlieworld.com/

http://www.zeedownload.net/ddl.php

http://addictdownload.com/

http://xtremeli.com/

http://www.apnicollection.com/

http://www.linkplz.com/

Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 03-12-2011, 22:00:22
(http://assets.killerstartups.com/reviews/screenshots/11d157000ec9b6e9d725a99147e990e2.jpg)

Ako imate poslovnu ideju ili patent koji bi mogao daleko da dogura u „zelenoj“ ekonomiji, proverite ovu lokaciju koja spaja investitore i preduzimače koji su strastveni po pitanju zaštite životne sredine i odličnih pronalazaka.

http://www.ongreen.com/

(http://www.seomoz.org/img/upload/venture-hacks.gif)

Iako vam ova lokacija neće pomoći da sakupite novac, saveti na koje tu možete da se pretplatite pokazaće vam kako da ostvarite svoju ideju, pronađete investitore i pretvorite vašu malu kompaniju u veliko preduzeće.

http://venturehacks.com/

(http://4.bp.blogspot.com/-mVX6E-CBGZ8/Tdu43-YLFcI/AAAAAAAAAmU/wpZmkSwO4Hk/s1600/photography-image.jpg)

Ovo je jedan od najopsežnijih veb lokacija sa uputstvima u vezi sa fotografijom na kojoj možete naći sve, od zanimljivih portfelja i intervjua sa fotografima do tehničkih saveta.

http://www.aphotoeditor.com/

(http://a2cto.org/clipart/Animated/Words/New/camera.gif)

Ako volite da se petljate sa svojim fotoaparatom i modifikujete fotografije, ovo je odlično mesto gde ćete pronaći dosta toga zanimljivog. Lokacija nudi i projekte tipa „uradi sam“ i forum gde možete dobiti tehničku pomoć.

http://photojojo.com/store/

(http://www.socialparrot.com/blog/wp-content/uploads/2010/10/tumblr_logo1.jpg)

Iako je dostupna, čini se oduvek, lokacija Tumblr je i dalje mesto gde ćete prvo objaviti svoje fotografije. Ima elemenata društvene mreže, ali vas ne ograničava na ažuriranje statusa, dok platforma odlično prikazuje fotografije.

https://www.tumblr.com/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 03-12-2011, 22:13:06
(http://mooreslore.corante.com/archives/images/auction3.gif)

...Internet Aukcije, Licitacije, Prodaja ...

http://www.balcanbay.com/

http://kupujem.info/

http://www.komision.biz/

http://www.kupisajt.com/

http://www.licitiraj.com/

http://www.mytrade.rs/Aukcije/xcAuction.asp

http://www.licido.com/

http://www.limundo.com/

http://www.tvojizlog.com/

http://www.nekajacu.com/


Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 03-12-2011, 23:35:39
(http://www.animationbuddy.com/Animation/Jobs_and_People/Cooks_and_Chefs/Chef_in_cake.gif)

...Idealno za domacice i za one koji vole da kuvaju...recepti, jelovnici, posna - mrsna jela, nacionalne kuhinje...

http://www.turbo-kuvar.com/

http://www.becook.com/

http://www.mojkuvar.com/

http://www.coolinarika.com/

http://www.crochef.com/

http://www.kuvarica.net/

http://www.zalogaj.com/

http://www.gastronomija.info/

http://kuvar.krstarica.com/l/

http://www.velikikuvar.com/

http://moje-grne.com/

http://www.svastara.com/saveti/?kategorija=3

http://www.recepti.co.ba/

http://ruza123-cooking.blogspot.com/

http://www.kuharica.org/

http://receptiizmojebiljeznice.blogspot.com/

http://www.recepti.hr/

http://www.web-recepti.com/

http://www.kutlaca.com/

http://www.spageteilazanje.rs/

http://stadakuvamsutra.blogspot.com/

http://www.carobnakuhinja.co.nr/

http://www.blogoye.org/staimazaveceru/

http://www.svirecepti.com/

http://sr.wikibooks.org/wiki/Кувар

http://www.panonskikuvar.com/

http://magicnaoklagija.blogspot.com/


(http://www.smederevskovoce.rs/slike/berza.jpg)

Берза је физички и пословно организован простор, на коме се по строго утврђеним правилима тргује хартијама од вредности, новцем и страним средствима плаћања...
Из Википедије, слободне енциклопедије


Berza bicikla
http://www.cikloberza.com/

Berza kamera
http://www.foto-berza.com/

Berza kucnih ljubimaca
http://www.kucniljubimac.rs/

Berza stanova, cimera
http://www.cimeri.rs/

Berza kamera, printeri, skeneri
http://www.fotoglasi.com/

Berza masaza, (anticelulit, akupunktura,terapeutska...)
http://www.masazaoglasi.com/

Berza turizma : Srbija, ex YU...
http://www.oglasiturizam.com/

Berza poklona: ako imate nesto da POKLONITE...
http://www.poklanjam.rs/

Berza camaca, jahti, skutera,brodovi...
http://polovnaplovila.rs/

Berza racunara i gadzeta...
http://pcoglasi.com/

Berza gradjevinskih i poljoprivrednih masina...
http://www.polovnemasineivozila.com/
http://www.polovnemasine.rs/

Berza namestaja i bele tehnike...
http://polovninamestaj.rs/
  
Šta biste radili za male pare???
http://zamalepare.com/






Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 12-12-2011, 01:39:34
(http://www.thegenealogytree.com/webrings/images/karaoke_singers.gif)

Slusate muziku na svadbi, rodjendanu, kaficu a ne znate reci vaseg omiljenog hita...posetite...

http://www.tekstovi.net/

http://www.yurope.com/people/sen/The_Book_Of_Home/starogradske/index-pesme.html

http://www.tekstovi.net/2,0,0.html

http://tekstovi-pesama.com/

http://www.crolinks.com/cromusic/

http://lyricstranslations.com/

http://www.pesmice.com/

http://www.tekstovipesme.com/

http://www.tekstovipesama1.com/

http://lyrics.diskografije.com/

Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 13-12-2011, 02:38:23
(http://www.topnews.in/files/Rio-de-Janeiro.jpg)

...na sajtu arounder mozete pogledati preko 30 svetskih destinacija u panoramskim snimcima

http://www.arounder.com/

...evo kako izgleda najveci vrh planete u panoramskom snimku...

http://www.panoramas.dk/fullscreen2/full22.html
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: LjYb@ 13-12-2011, 10:09:40
Da se nadovezem na prethodni post...

http://www.360cities.net/ (http://www.360cities.net/)

Na ovom sajtu nalazi se najveca baza najkvalitetnijih panoramskih fotografija na svetu. Medju njima je i najveca panorama ikad snimljena (http://www.360cities.net/london-photo-en.html (http://www.360cities.net/london-photo-en.html))

Uzivajte!  :aq01:
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 14-12-2011, 02:00:22
(http://www.animationplayhouse.com/aacell1.gif)

...zivot bez mobilnih telefona je postao nezamisliv....

http://www.mobilnisvet.com/

http://www.telekoplus.com/

http://www.svezamob.rs/

http://www.mobilni.info/

http://www.mobilnimagazin.com/

http://www.sonyericsson.com/cws/home?cc=cs&lc=sr

http://www.kupimobilni.com/

http://www.telfon.net/

http://www.emobilni.com/

http://www.crogsm.com/

http://www.aloalo.info/

http://www.brzakupovina.com/

http://www.mobilmega.com/

http://cafe.mobil.hr/

http://www.red-gsm.net/

http://www.company3g.com/

http://www.iphone-srbija.com/

http://www.isrbija.net/

http://www.dekodiranje.rs/

http://www.handy.rs/index.php

http://www.mobihaus.net/

http://www.nokia.rs/

http://forum.mobilize.rs/

http://www.mesc.rs/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 14-12-2011, 03:05:42
(http://www.tutorialspalace.com/wp-content/uploads/2009/12/christmas-card-photoshop-tutorial-15-500x312.jpg)

...doba kupovine novogodisnjih cestitki na tezgama polako prolazi, veliki izbor mozete pronaci na...

http://www.net-cestitke.com/

http://www.papirnisvet.com/cestitke.htm

http://www1.serbiancafe.com/lat/cestitke/

http://www.blogoye.org/bunarzelja

http://www.inter.rs/cestitke/

http://hobi-grafika.bbgraph.com/t2404-novogodisnje-cestitke-hobi-grafika

http://www.smsporuke.org/novogodisnje-i-bozicne-sms-poruke/

http://www.blogoye.org/Igraonica/72788/Novogodisnje+cestitke,++Razglednice+za+novu+godinu,+e+cards.html

http://www.123greetings.com/

http://www.bluemountain.com/

http://www.ohmygoodness.com/

http://www.dgreetings.com/

http://www.egreetings.com/

http://www.e-cards.com/

http://www.funny-ecards.com/

http://www.care2.com/send/New-Year-cards.html

http://www.2000greetings.com/

http://www.postcards.org/


Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 21-12-2011, 00:00:56
(http://www.srpskapolitika.com/Meni-1-V/Grbovi/vlastela/grb_oblacica.gif)

...kako samo ime sajta kaze donosi najnovije politicke informacije iz Srbije, Kosova, Republike Srpske i Krajine...

http://www.srpskapolitika.com/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 21-12-2011, 00:13:10
(http://www.educational-freeware.com/images/khan-academy/khan10.png)

Neprofitna lokacija Khan Academy khanacademy.org nudi kratke video odlomke koji u proseku traju 10 minuta, a pokrivaju naučne predmete, matematiku, istoriju, ekonomiju i pripreme za testove. Iako kolekcija videa koji se bave humanističkim naukama nije obilna, ona nudi zadivljujuće veliki broj odlomaka koji pokrivaju matematiku i nauku, sve od aritmetike do vektorskih funkcija. Kursevi koriste ljudski glas predavača, a mnogi video odlomci nude i probleme na kojima možete vežbati ono što ste upravo naučili.

http://www.khanacademy.org/

(http://1.bp.blogspot.com/_eMVuPP1In9k/TJ1Ba7Ta2xI/AAAAAAAADMc/h4lxIvwVpso/s1600/Featured+course+Roman+architecture.JPG)

Open Yale Courses oyc.yale.edu, nudi video snimke predavanja prvobitno namenjena studentima na osnovnim akademsim studijama na Univerzietu Jejl. Kursevi sadrže ceo semestar predavanja i svaki traje oko sat vremena. Imaćete i pristup silabusu kursa tako da se jednostavno možete informisati o zadacima i dodatnom literaturom. Ukoliko više volite humanističke nauke, OYC nudi kurseve o Miltonu, rimskoj arhitekturi i još puno toga; međutim, takođe sadrži i kurseve astronomije, biologije i fizike za početnike.

http://oyc.yale.edu/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: luksa 21-12-2011, 23:48:53
http://www.autentik.net
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 22-12-2011, 23:15:28

...(http://www.zvezdavodilja.com/Smileys/classic/smilie003.gif) Svim clanovima i gostima ovog foruma zelim Srecnu Novu 2012.(http://www.doceknove.org/images/stories/ecard/tri.gif)....
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: autentik 23-12-2011, 00:04:31
http://www.autentik.net

da da obavezno... gde taj sajt da preskočimo - nikako
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 23-12-2011, 01:19:38
...evo liste TOP 10 za 2011 (by donwlayco)...

(http://www.animationbuddy.com/Animation/Geography_and_History/Planet_Earth/globus.gif)

1. http://www.heroturko.me/

2. http://rapidserbia.com/

3. http://jasamtuadisiti.blogspot.com/

4. http://tisituadisamja.blogspot.com/

5. http://cdboxset.net/

6. http://www.warezhr.org/forum/

7. http://mediji.yuportal.com/

8. http://www.noviput.autentik.net/

9. http://www.vidovdan.org/

10. http://geraldcelentechannel.blogspot.com/

Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: Milenkomp 20-02-2012, 00:51:16
Sajt o informacijama za upis u srednje skole

Ovde mozete pronaci sve informacije sto se ticu upisa u srednje skole, bodove, sugestije i razne savete..

www.srednje-skole.com (http://www.srednje-skole.com)

Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 25-12-2012, 08:30:10
(http://www.goodlightscraps.com/content/new-year-glitters/new-year-glitter-57.gif)

...SVIM POSETIOCIMA I CLANOVIMA FORUMA ZELIM SRECNE NOVOGODISNJE I BOZICNE PRAZNIKE...
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: kosarkas 04-09-2013, 13:32:06
Eastbay ne salje u Srbiju.Hteo sam da kupim patike i Srbije nema na listi zemalja odakle je moguca kupovina,cak sam i sa njihovim operaterom preko Skajpa razgovarao i kaze da ne moze.Zna li neko kako da ih ipak kupim sa east.bay-a?E-ducan od 1-og januara vise nije aktivan.Postoji li neki posrednik u Srbiji koji mi mogao dami pomogne?
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 04-09-2013, 19:54:53
(http://www.dealmoon.com/images/store/Eastbay.jpg)

jedino ti je resenje da ako imas koga u inostranstvu pa da ti on naruci i posalje, stalno pazarim kod njih, placanje preko Pay Pal i isporuka je za 5 dana, nikad ne kasne sa isporukom i stalno ti salju vaucere sa 20 posto popusta, pazi samo sa velicinom, ako je tvoj broj npr.  9, uzmi  (9.5) jer ce ti americka verzija velicine biti tesna...

http://www.eastbay.com/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 18-12-2013, 08:26:59
...SVIM POSETIOCIMA I CLANOVIMA FORUMA ZELIM SRECNE NOVOGODISNJE I BOZICNE PRAZNIKE...

(http://2.bp.blogspot.com/-O9lc69sUdU0/UrA-BPvWwTI/AAAAAAAAINk/Kh_hihfjC7s/s1600/Happy+New+Year+2014.gif)
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: donwlayco 19-12-2014, 03:53:23
(http://3.bp.blogspot.com/-i0aK9Gempmo/VG3XEP6lR4I/AAAAAAAAAO0/76LmfoNJtNg/s1600/new%2Byear%2Banimated%2Bgif%2B2015.gif)

...SVIM POSETIOCIMA I CLANOVIMA FORUMA ZELIM SRECNE NOVOGODISNJE I BOZICNE PRAZNIKE...

(http://3.bp.blogspot.com/-IGaZKcmVwPg/VG3W5DnGleI/AAAAAAAAAOs/2kMhdjJd9aE/s1600/happy%2Bnew%2Byear%2B2015%2Banimated%2Bgif%2Bwallpaper%2Bfireworks.gif)
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: oglasi 27-05-2015, 09:50:10
http://www.mojabeba.com/
http://www.galeb.eu/
http://www.kibid.rs/
http://www.beecool.rs/
http://svjetlozivota.com/
http://www.akter.eu/
http://www.pharmacy.bg.ac.rs/
http://www.link-elearning.com/site/
http://oglasi-zaposao.com/
http://www.profesionalnaorijentacijasrbija.com/
https://www.mensa.rs/
http://www.ekonomist.rs/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: solarni 20-07-2015, 08:13:35
http://www.limundo.com/
http://www.pulsonline.rs/
http://www.naslovi.net/
http://www.mozzartsport.com/
http://solarnipaneli.net
http://vukajlija.com/
http://www.021.rs/
http://www.aladin.info/
http://www.planplus.rs/
http://www.nadlanu.com/
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: Mile60 19-01-2021, 11:33:04
Zeleo bih dodati jedano ime koje u mnogome olaksava zivot kod nas u gradu, konkretno Beogradu. Bave se dostavom svega sto moze stati u kola. Ja sam par puta ostajao bez cigara a mrsko mi izaci na zimu, na 10sekundi posla sam dobio cigare i jos par stvari. Ekipa je stvarno ljubazna i postuju mere usled virusa. Ja bi ih svima preporucio, Gradski Potrcko je ime firme.
Ja sam ih nasao putem googla na ovom sajtu https://potrckogradski.rs/ a kucao sam gradski potrcko. Rade svakim danom, pa cak su i za praznike radili (znam jer smo porucili pice, malo je teze bilo pronaci tog dana). Stvarno za svaku preporuku.
Naslov: Odg: Najbolji sajtovi 2011
Poruka od: Legendaros 31-01-2022, 13:58:37
Zeleo bih ostaviti preporuku jedne sluzbe koja je godinama u gradu i jedni su od jeftinijih za bukvalno na adresu i sa adrese donose i odnose sve. Pomazu Vam u svakodnevnom zivotu kako mladima koji ne mogu da stignu tako i starijima koji nemaju snage ni energije da zavrse sami neke osnovne dnevne obaveze. Tako da moja preporuka ukoliko Vam je potrebna usluga to je difinitivno ova sluzba https://beo-potrckobgb.com/ (https://beo-potrckobgb.com/). Mislim da ce Vam umnogome olaksati zivot ! Pozdrav  :aq28: