Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: PA DOBRO BRE, MAJKU MU, U KAKVOJ MI TO DRŽAVI ŽIVIMO???  (Pročitano 4546 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 2984
  • ЈА САМ ВИШИ ФИЗИОТЕРАПЕУТ И РАДИМ МАСАЖЕ ПРИВАТНО
PA DOBRO BRE, MAJKU MU, U KAKVOJ MI TO DRŽAVI ŽIVIMO???
« poslato: 04-03-2012, 21:47:42 »

Izvinjavam se zbog psovke ali kad pročita ovo-pa svakom normalnom čoveka bi se digla kosa na glavi od saznanja u kakvoj sprdnji od države mi živimo. Ne, ovo nije Srbija-ovo je STRADIJA!!!

Pančevo:Vozač BMW pušten na slobodu
 Izvor: B92

Beograd -- Vozač BMW, koji je juče usmrtio dve devojke zbog bahate vožnje u alkoholisanom stanju, pušten je na slobodu, saznaje B92.


 

U dosadašnjoj istrazi policija je utvrdila da je vozač BMW-a bio pod dejstvom alkohola i da nije poštovao pravila u saobraćaju.

Dve osobe teške povređene u petak uveče na pančevačkom putu i dalje su životno ugrožene.

"Činjenično stanje je da je vozač bio pod uticajem alkohola i nakon kontrole alkotest, na licu mesta vozač se upućuje na vađenje krvi dva puta na sat vremena, pa će se analizama utvrditi tačna količina koja je bila u njegovom organizmu. U ovom slučaju bio je prolaz kroz crveno svetlo i sudar dva vozila, a pojavila su se dva krunska svedoka koja su potvridila da je BMW prošao kroz crveno svetlo i nažalost izazvao katastrofalnu posledicu ", kaže Milomir Čabarkaba, pomoćnik načenika saobraćajne policije.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=03&dd=04&nav_category=16&nav_id=587804

Pazite vi ovo: PROĐEŠ PIJAN KROZ CRVENO SVETLO, UBIJEŠ 2 OSOBE, 2 TEŠKO POVREDIŠ I NE DOBIJEŠ ČAK NI POLICIJSKI PRITVOR POSLE TOGA!  :aq16:  :aq16:  :aq16: U svakoj normalnoj zemlji bi ovom bahatom ubici odredili istražni (sudski) pritvor posle ovako teške saobraćajne nesreće a u Srbiji mu nisu odredili čak ni policijski pritvor nego su ga pustili na slobodu odmah posle saslušanja! Pa dobro bre, šta je ovo, jel smo mi normalna država ili smo obična banana republika???

Ali hvala Bogu da se našao neko koliko toliko normalan pa imamo sledeću vest. A ovo crveno je tek vrhunac debilizma!

Dolovac naredila da se hitno uhapsi vozač Bojanić

Republički javni tužilac Zagorka Dolovac naredila je da se hitno uhapsi vozač "BMW"-a Predrag Bojanić (34) koji je izazvao tešku saobraćajnu nesreću, a nije zadržan posle saslušanja, izjavio je večeras portparol Tužilaštva Tomo Zorić.

"Tužilaštvo će čim (Bojanić) bude lišen slobode, staviti predlog da mu se odredi pritvor", naglasio je Zorić u izjavi Tanjugu.
"Nedopustivo je da pritvor ne bude određen, imajući u vidu teške posledice prouzrokovane krajnje bezobzirnom i bahatom vožnjom, zbog koje su poginule dve devojke, a dva lica zadobila teške telesne povrede", kazao je Zorić.
"Vozač BMW-a nije zadržan, jer su istražni sudija i tuzilac na licu mesta ustanovili da je čista situacija i da ne moze uticati na svedoke, tako da je slučaj prebačen u redovnu proceduru", izjavio je načelnik Uprave saobraćajne policije MUP-a Srbije Dragiša Simić RTS-u.
Simić je naveo da je alko-test na licu mesta pokazao da je Bojanić imao 0,39 promila alkohola u krvi i odmah je upućen na test putem krvi.
On je objasnio da je automobil kojim je upravljao Bojanić prošao kroz crveno svetlo i naleteo na putničko vozilo "jugo", a od siline udarca se njegovo vozilo odbilo i udarilo u banderu.
U tom stravičnom udesu, koji se dogodio nešto pre ponoći, 2. marta, na licu mesta su poginule sestre M.R. (27) i Lj.R. (23), koje su sedele na zadnjem sedištu "'BMW"-a.
Vozač "juga" Predrag F. (37) i Jadranka J. (23) zadobili su povrede glave, unutašnjih organa i krvnih sudova, a posle duge operacije smešteni su na Odeljenje intenzivne nege Kliničkog centra Srbije, gde lekari prate njihovo stanje.
"Zdravstveno stanje devojke je nepromenjeno, a muškarca blago poboljšano, ali su oboje i dalje životno ugroženi", izjavio je ranije večeras Tanjugu portparol Kliničkog centra Srbije Drago Jovanović.

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/hronika/story/207167/Dolovac+naredila+da+se+hitno+uhapsi+vozač+Bojanić.html

"Čista situacija"!!!  :aq16: 2 osobe UBIO a 2 teško povredio u TEŠKOJ SAOBRAĆAJCI a za njih je to čista situacija i procenili su da nemaju potrebe da bahatom dvostrukom ubici određuju istražni pritvor!? Pa ja bih ovog sudiju i tužioca koji su ovo rekli kaznio sa 100 godina zatvora! Pa jel imaju oni decu? Jel imaju oni mozak???

Posle intervencije republičkog tužioca (hvala Bogu da se setila) sam siguran da će bahatom tatinom sinu iz BMW-a da odrede pritvor! A evo još nešto, evo uhapšen je:


SETILI SE: Uhapšen bahati vozač BMW-a u kojem su poginule sestre Rusov!
Vinovnik saobraćajne nesreće koja se u petak dogodila na Pančevačkom putu lišen slobode po nalogu Tužilaštva
 

 

 

Predrag Bojanić (34) vozač BMW-a koji je izazvao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj su poginule sestre Rusov iz Pančeva, uhapšen je večeras po nalogu Republičkog javnog tužilaštva.

Portparol Tužilaštva Tomo Zorić izjavio je ranije večeras da je republički javni tužilac Zagorka Dolovac naredila da se Bojanić hitno uhapsi.

On je objasnio da je nedopustivo da pritvor ne bude određen, imajući u vidu teške posledice prouzrokovane “krajnje bezobzirnom i bahatom vožnjom”, zbog koje su poginule dve devojke, a dva lica zadobila teške telesne povrede.

Zbog težine krivičnog dela slučaj će od Prvog osnovnog tužilaštva preuzeti Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Prethodno je načelnik Uprave saobraćajne policije MUP-a Srbije Dragiša Simić izjavio za RTS da nije bilo razloga za zadržavanje Bojanića.

- Vozač BMW-a nije zadržan, jer su istražni sudija i tužilac na licu mesta ustanovili da je čista situacija i da ne može uticati na svedoke, tako da je slučaj prebačen u redovnu proceduru – rekao je Simić.

Očevici tvrde da se Bojanić kobne noći kretao Pančevačkom putem brzinom od oko 200 kilometara na čas, a nesreća se dogodila kada se, prošavši kroz nekoliko uzastopnih crvenih svetala, svojim BMW-om zakucao u “jugo”, koji se od siline udara bukvalno prepolovio. Nakon sudara, BMW je zadnjim delom udario u banderu, usled čega su stradale devojke koje su sedele pozadi.

Na osnovu urađenog alkotesta, utvrđeno je da je Bojanić imao 0,39 promila alkohola u krvi i upućen je na vađenje krvi. On je, inače, prošao bez ikakvih ozleda, a njegov suvozač Mirko Gačić (34) zadobio je lakše telesne povrede.

Teško povređena drugarica sestara Rusov, Jadranka Jović iz Pančeva, koja im je pravila društvo na zadnjem sedištu automobila, još uvek je u komi.

- Njeno stanje se nije promenilo i još uvek je kritično – kaže za Telegraf.rs portparol Kliničkog centra Drago Jovanović. On dodaje da je stanje povređenog vozača “juga”, Predraga Fuštića, koji je u Klinički centar primljen svestan, ali sa teškim povredama glave, malo poboljšano.

U Pančevu ne prestaje tuga i žal za tragično nastradalim sestrama Rusov. Smrt Ljilje i Milene je i dalje tema broj jedan na svim mestima kao i priča o momku koji je vozio famozni BMW.

Kako Telegraf saznaje, Bojanić se posle nedavnih bračnih problema u braku prepustio noćnom životu. Njegovi poznanici kažu i da je upao u jako loše psihičko stanje, dodajući da je odranije poznat kao ljubitelj brze vožnje.

- Pega je momak koji voli da doda gas, voli brzinu, retko ko je od njegovih drugara smeo s njim da se vozi, a nije tajna da se često automobilom trkao po gradu – kaže za Telegraf.rs jedan od Bojanićevih poznanika, koji je insistirao na anonimnosti.

Pomoćnik načenika saobraćajne policije Milomir Čabarkaba kaže da je vozač bio pod uticajem alkohola.

- Posle urađenog alkotesta na mestu događaja, vozač se upućuje na vađenje krvi dva puta na sat vremena, pa će se analizama utvrditi tačna količina alkohola koja je u tom trenutku bila u njegovom organizmu. U ovom slučaju, bio je prolazak kroz crveno svetlo i sudar dva vozila, a pojavila su se dva krunska svedoka koja su potvridila da je BMW prošao kroz crveno svetlo i nažalost izazvao katastrofalnu posledicu – naglasio je Čabarkapa.

http://www.telegraf.rs/vesti/101647-setili-se-uhapsen-bahati-vozac-bmw-a-u-kojem-su-poginule-sestre-rusov

Lepo piše-SETILI SE!

A i ove devojke su delimično krive za to budući da su se nalazile u BMW-u. Prvo, same su tražile da idu BMW-om i da ih baš on vozi, a dugo svi u BMW-u kad su videli da tako besno i ludo vozi mogli su da se bune, da viču na njega da uspori, e jedino ako ih nije slušao. Ali očigledno su i putnici uživali u brzoj i besnoj vožnji koja ih je odvela u katastrofu!
Sačuvana

MASIRAM GASTARBAJTERKE

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 2984
  • ЈА САМ ВИШИ ФИЗИОТЕРАПЕУТ И РАДИМ МАСАЖЕ ПРИВАТНО
Odg: PA DOBRO BRE, MAJKU MU, U KAKVOJ MI TO DRŽAVI ŽIVIMO???
« Odgovor #1 poslato: 04-03-2012, 22:00:25 »

A slušajte sad ove laži ubicinog brata: Sledeći tekst je u potpunoj koliziji sa prethodnim:

Tragedija na PanČevaČkom putu - Milena i ljiljana rusov insistirale da u beograd krenu u BMW-u
Htele su da ih vozi jedino Bojanić

Zla sudbina: Na provod u Beograd u petak uveče krenula su tri automobila, ali je celo društvo želelo da bude u jednim kolima.

Milena (27) i Ljiljana (23) Rusov, rođene sestre iz Pančeva koje su poginule u stravičnom udesu na Pančevačkom putu, imale su izričitu želju da ih u provod u Beograd vozi Predrag Bojanić (34), zbog čije su sumanute vožnje nastradale.
Iako su kobne večeri iz Pančeva krenula tri automobila, sestre Rusov su, nažalost, želele da budu baš u Bojanićevom BMW-u.

Krenuli u „Estradu"

Osim nastradalih sestara, u udesu u petak uveče teško je povređena i njihova drugarica Jadranka Jović (23) i vozač „juga" Predrag Fuštić (37), u čiji automobil je Bojanić udario. Vozač BMW-a je prošao bez ozleda, dok je njegov suvozač Mirko Gacić (34) lakše povređen.


Krivac Predrag Bojanić
Ilija Bojanić, rođeni brat vinovnika nesreće, kaže za Press da Predrag pre fatalnog udesa nikada nije načinio saobraćajni prekršaj.
- Porodici Rusov izjavljujemo najdublje saušešće zbog gubitka dve ćerke. Znam da su u petak uveče svi krenuli zajedno u „Estradu" u Borči da proslave Milenin položeni pravosudni ispit. Predrag mi je ispričao da su Milena i Ljiljana insistirale da budu sa Jadrankom i njim u kolima, iako su sa njima krenula još dva druga, svako svojim kolima. Predrag je totalno u šoku. Dva dana odbija da jede, nema sna i samo ponavlja: „Žao mi je jer su me obožavale" - kaže brat vozača BMW-a.
Ilija ističe da njegov brat ne može da se pomiri sa činjenicom da su sestre nastradale njegovom krivicom.
- Brat mi je rekao da je Milena neposredno uoči nesreće u kolima pevala pesmu „Ovo će biti luda noć, predosećam...". Rekao je kako je Ljiljana, nakon udesa, uspela da otvori vrata kola i nekako izađe napolje, govoreći nešto nerazumljivo, a potom se samo sručila na asfalt - kaže Ilija Bojanić


Predrag i Jadranka i dalje kritično

Jadranka Jović, koja je sa sestrama Rusov bila u BMW-u, i vozač „juga" Predrag Fuštić, koji su teško povređeni u udesu, i dalje se nalaze u kritičnoj situaciji. Prema rečima Draga Jovanovića iz Urgentnog centra, stanje Jadranke Jović je nepromenjeno i ona je i dalje životno ugrožena, dok je Predrag Fuštić za nijansu bolje, ali mu je život još u opasnosti.
Njegov brat i nastradale sestre su se protekla četiri meseca intenzivno družili. Sprijateljili su se preko Jadranke Jović i za kratko vreme postali nerazdvojni drugovi.
- Predrag je vozio 15 godina i nikada pre ovog događaja nije imao nijedan prekršaj. Putovao je u Italiju i uvozio automobile, ali nikada nije kažnjen, čak ni zbog pojasa. Uvek je vozio sporo i mene i naše drugove je nervirao zbog toga. Ne znam šta se to desilo sa njim kada je vozio toliko brzo, svi smo u šoku - kaže Ilija Bojanić, čiji brat nije zadržan u pritvoru nakon nesreće.
Predragov najbolji drug Ratko kaže da je on nameravao da proda BMW pre nesreće, ali da se zainteresovani kupci nisu pojavili.


Analiza: Količinu alkohola u krvi utvrdiće veštak

Kazna do 12 godina


Predragu Bojaniću, ukoliko se dokaže da je kriv za nesreću, preti do 12 godina zatvora. Prema rečima Damira Okanovića, direktora Komiteta za bezbednost saobraćaja, na sudu je da utvrdi sve okolnosti nezgode.
- Ako se utvrdi da je Bojanić vozio prebrzo i da je prošao kroz crveno svetlo, ili i jedno i drugo, tada će se delo tretirati kao umišljajno i kazna će, umesto od jedne do osam, iznositi od dve do 12 godina zatvora - rekao je Okanović za Press.
On kaže da 0,36 promila alkohola u krvi, koliko je izmereno Bojaniću, nije validan podatak.
- S obzirom na to da je tek nekoliko sati od nesreće utvrđeno da je Bojanić u krvi imao 0,36 promila alkohola, medicinski veštak mora da utvrdi koliko je alkohola imao u krvi u samom trenutku nesreće - kaže Okanović. J. M.

Zaljuljao „golf" od brzine

- Predrag je kupio BMW pre samo 15 dana i planirao je da ga proda. Dva čoveka su zvala da donesu kaparu za auto, ali se nisu pojavila. Da ga je prodao, možda se ovo ne bi dogodilo! Nemam suza da isplačem što je moj najbolji drug izazvao nesreću u kojoj su poginule njegove drugarice. Jeste kriv, od toga se ne može pobeći, ali znam da se nikada nije potukao, nikome ružnu reč nije rekao niti je ikada kažnjen zbog saobraćajnog prekršaja - kaže Ratko.


Ćerke za ponos Imali smo drugarski odnos i nikada im ništa nisam branio. Zvao sam ih „pilići moji" - Nikola Rusov, otac
Ekipa Pressa još jednom je juče posetila porodicu Rusov. Milenin i Ljiljanin otac Nikola neprekidno oplakuje ćerke.
- Bile su moj ponos. Pametne, vesele i skromne. Imali smo drugarski odnos i nikada im ništa nisam branio. Zvao sam ih „pilići moji" i često sam znao da izađem zajedno sa njima u provod i da se proveselimo. Htele su da završe fakultete i budu nešto više od Fifijevih ćerki, kako su ih svi odmilja zvali. Milena je završila prava sa prosekom iznad devet. Ljiljana je krenula njenim stopama i trebalo je sada da diplomira na Višoj poslovnoj školi - priča neutešni otac.
Nikola kaže da su mu prijatelji potvrdili da ih je Bojanić kobne večeri pretekao na Pančevačkom putu munjevitom brzinom.
- Moj prijatelj se u vreme nesreće vraćao iz Pančeva ka Beogradu. Bojanić ga je obišao velikom brzinom i bukvalno, kako mi je rekao, zaljuljao njegov „golf". Za njim je ostao samo oblak dima kada je proleteo. Nedugo zatim naišao je na udes i pomogao da Jadranku i vozača „juga" unesu u kola Hitne pomoći. Rekao mi je da su na asfaltu bila još dva bukvalno rasuta tela, ali nije ni pomišljao da to mogu da budu moje ćerke - kroz suze je ispričao Nikola Rusov.

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/hronika/story/207140/Htele+su+da+ih+vozi+jedino+Bojanić.html

Šta kaže ubicin brat: "On je dobar dečko, uvek je vozio oprezno i polako, nikad nije mrava zgazio, hteo je da proda BMW-jer mu se gade besna kola i brza vožnja, nikad nije napravio nijedan saobraćajni prekršaj, redovno je prevodio bakice preko pešačkog, e ne znam šta mu sad bi, verovatno je žurio da tetki na samrti odnese lek!"

Ne mogu da slušam više te laži! A upravo je suprotno od ove njegove izjave u poslednjem tekstu. Taj se sigurno redovno tako bahato ponašao i uvek je ludo i bezobzirno vozio i prolazio kroz crveno ali se sve do nesreće ništa nije desilo. E sad jeste i nadam se da će budala dugo da sadi i vadi krompire!!!
Sačuvana

MASIRAM GASTARBAJTERKE

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 2984
  • ЈА САМ ВИШИ ФИЗИОТЕРАПЕУТ И РАДИМ МАСАЖЕ ПРИВАТНО
Odg: PA DOBRO BRE, MAJKU MU, U KAKVOJ MI TO DRŽAVI ŽIVIMO???
« Odgovor #2 poslato: 04-03-2012, 22:05:21 »

Dok sam pisao ovu temu situacija se menjala iz minuta u minut a naslov je ovakav zato što u ovoj našoj banana republici ima dosta ovakvih slučajeva da bahati i pijani vozači ubijaju pešake i ljude na ulicama i da za to skoro nikad ne odgovaraju i ne bivaju adekvatno kažnjavani!
Sačuvana

Louis

  • Zvezda
  • ***
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 1440
Odg: PA DOBRO BRE, MAJKU MU, U KAKVOJ MI TO DRŽAVI ŽIVIMO???
« Odgovor #3 poslato: 04-03-2012, 23:03:01 »

Kazna 2-12 godina? Treba ga u zatvor za dvostruko ubistvo s predumisljajem na nekih 40-ak godina a onda u neku psiho-ustanovu do kraja zivota!
Sačuvana

MASIRAM GASTARBAJTERKE

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 2984
  • ЈА САМ ВИШИ ФИЗИОТЕРАПЕУТ И РАДИМ МАСАЖЕ ПРИВАТНО
Odg: PA DOBRO BRE, MAJKU MU, U KAKVOJ MI TO DRŽAVI ŽIVIMO???
« Odgovor #4 poslato: 05-03-2012, 19:45:55 »

Umrla i 3. devojka:

www.blic.rs/Vesti/Hronika/310507/Preminula-i-treca-devojka-iz-BMW

Nadam se da će besan ubica iz besnog BMW-a dugo da robija!
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.099 sekundi sa 24 upita.