Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Malo mu osam žena  (Pročitano 3574 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

zs

  • Gost
Malo mu osam žena
« poslato: 21-10-2007, 07:08:34 »

Sa osam žena i 67 dece, Šahadeh Abu Arar dao je izrazu „porodični čovek“ novo značenje. Ovaj 58-godišnji beduin, pripadnik siromašne arapske zajednice u Izraelu, predstavlja izuzetak čak i za tradicionalno društvo u kome muškarci obično imaju više žena i mnogo dece.

- Razmišljam o novoj ženi, ženi broj devet - rekao je Abu Arar novinaru izraelskog lista Jediot Ahronot u nedavnom intervjuu. - Ima puno žena koje žele da se udaju za mene, žena ima na pretek. Nikada nisam imao problema s tim stvarima - objasnio je on.

Abu Arar, čije najstarije dete ima 37 godina, snimljen je ispred svoje višespratne kuće u dugačkoj beduinskoj haljini, okružen mnoštvom dece. Islam dozvoljava muškarcima da imaju do četiri žene. Beduini, međutim, imaju običaj da „zaobiđu“ to pravilo (kao i izraelski zakon koji zabranjuje poligamiju) tako što se naizmenično žene i razvode, ali i dalje žive sa bivšim suprugama. Ne zna se tačno kako Abu Arar izdržava svoju mnogobrojnu porodicu. Na njegovom imanju, smeštenom u centralnom Izraelu, mogu se videti kamile, koze i jedna krava. Od izraelske vlade svakog meseca prima i pomoć od 1.700 dolara.

Prema podacima izraelskog Ministarstva unutrašnjih poslova, Abu Arar ima 53 dece koji su registrovani kao izraelski državljani. Takođe, ima 14 dece sa palestinskim ženama na Zapadnoj obali koja nemaju pravo na izraelsko državljanstvo. Abu Arar tvrdi da zna imena sve svoje dece i da ima gotovo podjednako devojčica koliko i dečaka.

- Moja prva žena je mojih godina i danas jedva da se viđamo. NJena deca su sada velika. Imam mlađe žene s kojim provodim vreme - kazao je Abu Arar, prenosi Fonet.

MRTVA TRKA

U Izraelu, gde prosečna porodica ima svega 2,3 deteta, Abu Arar je drastičan primer, ali u poređenju sa nekim muškarcima u muslimanskim zemljama u okruženju, on je samo njihova bleda kopija. U avgustu je list Emirejts tudej iz Dubaija pisao o 60-godišnjem Daadu Abdulu Rahmanu Dubaju koji ima 78 dece i 12 žena i koji se nada da će do 2015. imati 100 potomaka.

Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.055 sekundi sa 22 upita.