Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: The Battle Cats APK (Novac MO-a) za android  (Pročitano 1496 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

fionapandora

  • Član
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 2
The Battle Cats APK (Novac MO-a) za android
« poslato: 22-06-2021, 08:22:26 »

Rat životinja u bojnim mačkama
Igra se fokusira na iskorištavanje bitke mačaka. Zadatak igrača je pomoći svojoj vojsci da se bori protiv drugih protivnika dok doživljava igru. Način igranja moda Battle Cats relativno je jednostavan, bitku ćete započeti s drugim protivnicima čim počnete uživati ​​u igri.
Prvo, suočit ćete se s relativno slabim protivnicima da se brzo naviknete na način igre koji igra donosi. Igrač će dobiti zamak, a on je odgovoran za proizvodnju različitih vrsta vojnika u svakoj bitci. Morate zaštititi svoj dvorac od jakog napada protivnika i donijeti racionalne odluke da uništite protivnički dvorac i brzo pobijedite.
Morat ćete obratiti pažnju na broj zlatnika gledajući desni kut zaslona eksperimenta, to će vam pomoći da proizvedete vrstu vojnika koja odgovara vašem budžetu. Svaka vrsta vojnika u igri imat će svoje jedinstvene moći, kao i različite cijene, novac biste trebali razumno koristiti ako ne želite da vas lako poraze. Zlatnici će se automatski povećavati kontinuirano ili kada pobijedite neprijateljskog vojnika, što igračima olakšava donošenje odluka u svakoj bitci.

Taktički predmeti su vrlo cijenjeni u najnovijoj verziji The Battle Cats
Zaista, taktička komponenta jedan je od važnih parametara dosadašnjeg uspjeha borbenih mačaka. Ako imate jake vojnike, ali ne znate kako iskoristiti njihovu moć, i dalje ćete dobiti gorak poraz protiv ostalih protivnika. Kada proizvodite određenog vojnika, morat ćete pričekati neko vrijeme da biste ga nastavili koristiti. To će pomoći da bitka u igri postane uravnoteženija nego ikad. Da biste pobijedili, morate pokazati svoje superiorno vođstvo ostalim konkurentima širom svijeta.
Koristite vojnike kojima treba manje zlata da ih proizvedu u ranim fazama bitke jer će vam pomoći da vrlo efikasno blokirate protivničke napade. Zatim akumulirajte veliku količinu novca za kupovinu vojnika sa superiornom snagom za trenutno ubijanje neprijatelja. Generalno, u Battle Cats možete primijeniti razne taktike kako biste izborili što više pobjeda.
Sistem znakova u igri
Sljedeći vrhunac dolazi iz najnovije verzije The Battle Cats koja je sistem znakova u igri vrlo bogat, omogućavajući igračima da lako biraju u svakoj bitci. Nakon svakog nivoa igre možete imati jače likove koji će iskoristiti sljedeći. Zadatak igrača je odabrati najprikladnije likove prije početka natjecanja jer u bilo kojoj borbi možete koristiti samo 5 znakova. To će igračima donijeti mnogo poteškoća, ali će doprinijeti stvaranju nove i raznolike taktike u igri.
Pored toga, snagu svoje vojske možete i nadograditi prikupljanjem blaga nasumično prikazanih na svakom nivou. U igri postoje 3 glavne vrste blaga: inferiorno, normalno i superiorno, što će vam pomoći da brzo povećate vojsku životinja.

Battle Cats je zanimljiva igra
Mnogo je dijalekata koji potječu iz ove igre, obično se igranja igre ne razlikuje od ostalih igara na tržištu igara, ali zaista donosi zabavu igračima kad je iskuse. Uz to, način na koji su likovi stvoreni u The Battle Cats zaista nas je natjerao da se osjećamo nevjerovatno. U igri možete kontrolirati ne samo običnu vojsku životinja, već i razne likove. šta čekaš? Brzo preuzmite igru ​​i odmah je otkrijte.
Preuzmi sada na https://techtodown.com/the-battle-cats-mod-apk/
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.061 sekundi sa 20 upita.