Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Ponuda kuća u Novom Sadu  (Pročitano 829 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

mrmot

  • Stalni učesnik
  • **
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 588
Ponuda kuća u Novom Sadu
« poslato: 28-10-2020, 10:09:57 »

Kuće su stambeni objekat u kome je koncept života osmišljen za svakodnevni život jedne porodice. Možemo slobodno reći da je odlična ponuda kuća koje su na prodaju u Novom Sadu. U poslednje vreme cene kuća rastu, pogotovo od početka pandemije koju je prouzrokovao Corona virus.

Deo ljudi koji žive u stanovima između četiri zida, shvatili su da je život porodice u kući znatno bolje rešenje. Život u kući sa životom u stanu, jednostavno se ne može porediti i to prvenstveno zbog znatno većeg životnog prostora koji je na raspolaganju i koji se u kući može kvalitetnije koristiti.
 

Život u kući osim većeg stambenog prostora, nudi i dvorište sa zelenilom, mogućnost baštice, kao i parking mesto ili čak i garažu. Osim toga ukućanima se u startu omogućava da imaju i svog kućnog ljubimca.

Život u kući ima naravno i neke svoje mane, pre svega možda finansijske prirode, jer je poznato da kuća traži slugu, a ne gospodara. Ako na kući treba raditi neke popravke poput saniranja oštećenog oluka, onda se ne može računati na učestvovanje komšije u saniranju i podeli troškova, kao što je to slučaj u zgradama o kojima sada brinu upravnici. Domaćin sve potrebne sanacije u okviru kuće i dvorišta, mora sam rešavati i platiti.

POgledajte ponudu kuća u Novom Sadu na sajtu Solis nekrentine
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.083 sekundi sa 24 upita.