Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Dnevni Horoskop  (Pročitano 185050 puta)

0 Članovi i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

pcelica.m

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 4384
    • Global Webmasters
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #600 poslato: 20-02-2017, 10:27:56 »

Vaš horoskop za dan:
20.02.2017.


OVAN
Ne dopada Vam se saznanje da neko ima skrivene namere, stoga insistirate na zajedničkom sučeljavanju. Izbegavajte potencijalne sukobe, potrudite se da pravilno koristite svoju praktičnu inteligenciju i intuitivne sposobnosti. Neko počinje dodatno da Vas zbunjuje ili zabrinjava svojim čudljivim ponašanjem. Osećate potištenost zbog susreta sa jednom osobom. Prijaće Vam razgovor. Sugestija: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

BIK
Odbijate da prihvatite nečiju ulogu u pregovorima, ne želite da se nalazite izvan glavnih dogadjaja na poslovnoj sceni. Upravljate se prema svojim moralnim načelima i insistirate na nekim efikasnim rešenjima. Neko Vas podstiče na dobro raspoloženje i na aktivnu ulogu u različitim situacijama. U skladu sa svojim afinitetima umete da stvorite romantičnu atmosferu i da privučete nečiju pažnju. Sugestija: Slobodno vreme posvetite rekreaciji, prijaće Vam šetnja.

BLIZANCI
Pažljivije posmatrajte svoju okolinu i učinite sve što je potrebno da razjasnite zajedničke dileme. Poslovne kriterijume treba da ispunjavate prema stepenu važnosti ili u skladu sa zajedničkim dogovorom. Ukoliko Vam nedostaje nečije prisustvo, potražite odgovarajuću »zamenu« ili osobu za koju Vas vezuju slična interesovanja. Najbolje ćete se osećati uz osobu koju dobro poznajete. Sugestija: Nema razloga da se opterećujete i da precenjujete lične mogućnosti.

RAK
Ukoliko ste sigurni u svoju poslovnu viziju, nemojte dozvoliti da Vas ubedjuju u suprotna rešenja ili da se neko protivi Vašoj volji. Potrebna Vam je nečija podrška, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovno-finansijske namere. Važno je da delujete dovoljno inspirativno na svog partnera. U ljubavnom susretu ništa ne prepuštajte slučaju, posebno kada imate svest o ličnoj dominaciji. Sugestija: Uživajte u lepim stvarima, opustite se.

LAV
Ponekad Vaša samovolja u ophodjenju prema saradnicima ili preterana energičnost u postupcima, deluju iritirajuće na okolinu. Zbog toga Vas prate negativni komentari ili reči kritike. Nemojte dozvoliti da Vas neko kompromituje u društvu saradnika. Partner nema dovoljno razumevanja za Vaše emotivne potrebe, tako da ne obraća posebnu pažnju na Vaše negodovanje ili neraspooženje. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

DEVICA
Ukoliko Vam je stalo da demonstrirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, pronadjite sebi i odgovarajućeg »suparnika«. Potrebno je da odredite preciznije ciljeve i da sačuvate pozitivnu orijentaciju. Možda susret sa jednom osobom ne predstavlja u potpunosti Vaš »san o velikoj sreći«, ali svakako najavljuje neko zanimljivo iskustvo i niz novih prijanosti u emotivnom životu. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

VAGA
Nemojte dozvoliti da neko preuveličava Vaš neuspeh ili da Vas kažnjava zbog neizmirenih računa. Susret sa jednom osobom deluje kao neprijatna situacija, ali sačuvajte samopouzdanje i izvucite dobru pouku o poslovnim kontaktima. Zaboravite na neke neobične ili avanturističke ideje, koje mogu da iskomplikuju Vaš ljubavni odnos i »miran san«. Nije svaki izazov vredan rizika. Sugestija: Sačuvajte lično dostojanstvo i prisebnost duha, nema razloga za nervozu.

ŠKORPIJA
Nema razloga da verujete u neke nove informacije koje dolaze iz nepoznatih izvora. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i nove dogadjaje. Ipak, preterana doza radoznalosti u nečijim očima može da izgleda kao negativna osobina. U pokušaju da pravilno rešite neke nove emotivne dileme koje imate, oslonite se na svoju intuiciju. Često nije sve onako, kao što na prvi pogled izgleda. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

STRELAC
Imate utisak da neko drugi češće dolazi do glavnog izražaja ili da odredjuje nova pravila poslovnog ponašanja, što se negativno odražava na Vašu koncentraciju. Na vreme ispravite svoje propuste, uvek postoji izlaz i dobro rešenje. Partner deluje raspoloženo, važno je da postoje dobre namere koje Vas emotivno zbližavaju. Potrebno Vam je nečije prisustvo kao izraz iskrene naklonosti. Sugestija: Izbegavajte suviše naporne i stresne situacije.

JARAC
Potrebne su Vam poverljive informacije, kako biste na vreme završili svoje obaveze ili zadovoljili različite kriterijume o uspešnoj saradnji. Ne treba da se zavaravate raznim olakšicama koje nude samo privremeno rešenje. Moguće je da Vam nedostaje suzdržanost i emotivna diskrecija u bliskim kontaktima koje imate sa jednom osobom. Ponekad stvari vidite samo na osnovu ličnih merila. Sugestija: Nema razloga za preteranu zabrinutost.

VODOLIJA
Ne dopada Vam se saznanje da neko kritikuje Vaše ideje, stoga pokušavate da promenite krug saradnika. Izbegavajte brzopletost u ponašanju, jer greške koje učinite mogu imati dvostruki efekat. Obratite pažnju na nove dogadjaje koji se prećutkuju iz Vama nepoznatih razloga ili na nečije »neobično ponašanje«. Sačuvajte prisebnost, posebno kada se nalazite u neobičnim situacijama. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna i relaksacija.

RIBE
Nema razloga da očekujete velike povlastice ili nečiju saglasnost. Usmerite svoju koncentraciju na rešavanje nekih praktičnih ciljeva. Važno je da pravilno procenite redosled poteza, koji vode ka poslovnom uspehu. Suzdržite se od različitih provokacija, nečije ponašanje ili emotivna uloga mogu lako da Vas zavaraju. Budite dovoljno mudri i promišljeni, ne morate izražavati sve ono što mislite. Sugestija: Prijaće Vam više vitminska ishrana.
Sačuvana
Izdavanje stanova u Beogradu po veoma povoljnim cenama. Posetite Rent a car Beograd.
| Stakla za kuhinje | MultiLac Baby kesice

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #601 poslato: 21-02-2017, 12:45:04 »

Vaš horoskop za dan:
21.02.2017.


OVAN
Ne dopada Vam se saznanje, da trpite zbog nečije samovolje ili da se nalazite u možda inferiornoj poziciji u odnosu na svoje saradnike. Ipak, ne možete lako da promenite poslovno-finansijski poredak i nečiju volju. Nepotrebno se opterećujete različitim temama koje Vas udaljavaju od drage osobe. Promenite svoju orijentaciju u razmišljanju i ubrzo sve će krenuti u pozitivnom pravcu. Sugestija: Budite umereni i izbegavajte različite izazove.

BIK
Imate utisak da su Vaše ideje od presudnog značaja i zbog toga počinjete da se sukobljavate sa odredjenim saradnicima. Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali novi sukobi nepotrebno otežavaju nastavak saradnje. Birate »velike reči« pred voljenom osobom kako biste ostavili odredjeni utisak. Počinjete da uvidjate kako se Vaše želje i kriterijumi razlikuju, jer partner ima neku svoju viziju. Sugestija: Nemojte donositi neke ishitrene odluke, usporite svoj ubrzani ritam.

BLIZANCI
Na vreme treba da ispravite svoje poslovne propuste. Moguć je pozitivan rasplet dogadjaja, pod uslovom da konsultujete bliske saradnike i da sačuvate prisebnost duha u odlučujućim situacijama. Pojačana sujeta Vas navodi na pogrešan zaključak. Partner samo prividno deluje nezainteresovano za Vašu priču i ideje. Ponekad stvari izgledaju potpuno drugačije i suprotno od onoga što nam se čini. Sugestija: Večernje sate posvetite kreativnoj izolaciji, prijaće Vam opuštanje.

RAK
Osećate lagani umor i nedostatak koncentracije. Stoga, izbegavajte takmičarsku atmosferu ili neko nepotrebno dokazivanje pred saradnicima. Važno je da u predvidjenom roku završite svoje redovne obaveze. Susret sa jednom osobom u Vama podstiče sećanje na prijatne uspomene. Ipak, ne želite da se prepustite emotivnim talasima i nostalgiji. Stalo Vam da ulepšate svoje raspoloženje. Sugestija: Prijaće Vam šetnja ili relaksacija.

LAV
Delujete kao osoba koja uliva veliku sigurnost i poverenje. Važno je da osmislite svoj nastup pred saradnicima. Pozitivni rezultati proizilaze iz zajedničke akcije ili sposobnosti da pravilno nametnete svoj uticaj. Stalo Vam je da osvojite nečiju iskrenu pažnju ili emotivnu naklonost. U svakoj dobroj prilici i bez ustručavanja, slobodno upotrebite svoj šarm i zavodničke sposobnosti koje posedujete. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

DEVICA
Nudi Vam se dobra prilika da potvrdite svoje profesionalne sposobnosti ili da ostvarite zapaženu ulogu u društvu saradnika. Zatražite nečije stručno mišljenje, pre nego što donesete konačnu odluku u proceni poslovnih interesa. Zabrinuti ste zbog nekih dogadjaja koji počinju da uznemiravaju Vašu porodicu. Ne uspevate na najbolji način i sa sigurnošću da odgonetnete nečije mišljenje i ponašanje. Sugestija: Nema razloga za preteranu zabrinutost.

VAGA
Želite da prihvatite posao koji donosi dobru zaradu. Medjutim, pokazaće se da imate neku pogrešnu računicu i da se zavaravate nepouzdanim informacijama. Izbegavajte brzopletost u svojim procenama i ponašanju. U odnosu sa voljenom osobom izvesne promene su skoro neizbežne. Nema razloga da se zaklanjate iza nekih »lažnih obećanja«, jer problemi se neće rešavati sami po sebi. Sugestija: Prijaće Vam odmor i kreativna izolacija, opustite se.

ŠKORPIJA
Imate dobre ideje i spremni ste da prihvatite nova rešenja. Da biste ostvarili svoje poslovne namere potrebne su Vam proverene informacije. Okolina je spremna da podrži Vašu ulogu i očekivanja u zajedničkoj akciji. Pokažite da imate dovoljno strpljenja, posebno u nekim delikatnim situacijama. Osoba koju volite svakako zaslužuje beskrajnu pažnju ili razumevanje sa Vaše strane. Sugestija: Važno je da poboljšate svoju koncentraciju.

STRELAC
U susretu sa saradnicima povremeno nailazite na znake mrzovolje ili osporavanja. Sve je dobro, dok neko ne zatraži odredjenu uslugu ili pokornost sa Vaše strane. Medjutim, bez nečije podrške ne možete da ostvarite sve svoje ciljeve. Partner čini mnoge stvari zbog kojih zaista treba da se osećate veoma polaskano. Neko želi da Vas obraduje i usreći na poseban način što će Vam imponovati. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniju negu.

JARAC
Neko je na Vašoj strani, ali to nije dovoljno da u potpunosti ostvarite svoje poslovne ciljeve. Potrebno je da kontrolišete svoju psihičku i emotivnu tenziju, kroz pojačanu radnu aktivnost ili kretanje. Nemojte dozvoliti da Vas neko opterećuje. Na sreću, voljena osoba dobro poznaje Vaš ukus i ume da Vam ugodi na različite načine. Uživajte u svom svetu intime i u bliskom društvu. Sugestija: Prijaće Vam šetnja ili neka sportska aktivnost.

VODOLIJA
Delujete raspoloženo i svoj posao obavljate na rutinski način, bez dodatnih sumnji. Ne obraćate posebnu pažnju na saradnike koji imaju drugačije ideje, ne želite da utičete na nečije mišljenje ili odluku. Pokušavate pravilno da razumete nečiju emotivnu reakciju, ali motivi su ponekad suviše skriveni i teško ih je protumačiti na odgovarajući način. Ako pogrešite, brzo ćete se pokajati. Sugestija: Izbegavajte neke stresne situacije.

RIBE
Ukoliko Vam smeta nečije prisustvo izbegavajte rivalske odnose. Poslovne probleme treba da rešavate razumno i bez velike euforije. Važno je da uspostavite bolju kontrolu nad svojim emocijama. Svaki vid preterivanja unosi dodatnu komfuziju sa okolinom i narušava Vaš psihološki mir koji imate. Planirajte neku romantičnu zabavu ili susret sa jednom bliskom osobom. Sugestija: Uživajte u stvarima koje Vam pričinjavaju zadovoljstvo, opustite se.

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #602 poslato: 22-02-2017, 09:36:18 »

Vaš horoskop za dan:
22.02.2017.


OVAN
Delujete snalažljivo pred saradnicima, ali imate loš predosećaj. Ne želite da Vas neko dovede u neprijatnu situaciju i ne pričate previše o svojim namerama. Prednost dajete praktičnim aspektima u poslovanju. Partner trenutno nema previše razumevanja za Vaša objašnjenja ili za nove izgovore. Nemojte zanemariti nečije potrebe. Budite dovoljno iskreni, bez obzira na poziciju u kojoj se nalazite. Sugestija: Izbegavajte konfliktne situacije i neku javnu raspravu.

BIK
Imate dobru volju i preuzimate odgovornost za krajnji ishod u poslovnim pregovorima. Bez obzira na Vašu snalažljivost, ne možete da kontrolišete niz dogadjaja na poslovnoj sceni i svoje saradnike. Prihvatite mišljenje većine. Potrebno da bolje razumete nečiju emotivnu slabost ili trenutnu nemoć da odgovori na Vaše zahteve. Nema razloga da se ponašate nadmeno u društvu bliske osobe. Sugestija: Izbegavajte suviše naporne ili stresne situacije.

BLIZANCI
Nalazite se u pomalo neobičnoj poslovnoj situaciji. Imate utisak da neko od saradnika kontrolišete Vaš način rada, ali iz Vama nepoznatih razloga. Mnoga pitanja koja imate, za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora. Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna Vam je pozitivna orijentacija kako biste prevazišli trenutnu nesigurnost. Sugestija: Nema potrebe da se opterećujete sa nekim napornim obavezama.

RAK
Vaša inspiracija i kreativno raspoloženje deluju podsticajno na okolinu. Imponuje Vam saznanje, da Vas saradnici predstavljaju kao vrlo uspešnu ili nesvakidašnju osobu. Važno je da se ostvarite na različitim poljima. U odredjenim situacijama svesno koristite svoje zavodničke manire u odnosu na blisku osobu. Šta god da se dešava važno je da pokažete pozitivnu stranu svoje ličnosti. Sugestija: Podstičite kod sebe emotivnu inspiraciju, kao recept za dobro raspoloženje.

LAV
Delujete samouvereno i energično. Vaš stil izražavanja okolina tumači na različite načine, ali Vi ne odustajete od svojih ciljeva. Verujete da se nalazite se na korak do nekog značajnijeg uspeha. Imate nameru da osvojite nečiju naklonost, ali pokazaće se da to činite na pogrešan način ili sa velikom dozom preterivanja. Zastanite na trenutak i usporite svoj ubrzani ritam, nema razloga da žurite. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

DEVICA
Uspešno predvidjate nečije poslovne poteze i umete da nametnete svoje mišljenje. Na sreću, okolina poštuje Vas uspeh i ulogu u zajedničkoj akciji. Obratite pažnju na korisne informacije koje stižu sa različitih strana. Priuštite sebi neku omiljenu zabavu u krugu bliskih prijatelja, kako biste još više uživali u krugu onih koji su Vam dragi. Trenutno imate veliki i pozitivan uticaj na voljenu osobu. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

VAGA
Verujete u svoje poslovne vizije, ali ponekad je teško pokrenuti početno interesovanje i stvaralački ritam medju saradnicima. Imate utisak da se sve svodi na princip »uzimanja ili davanja«, ali ne i na Vaše zadovoljstvo. Čini Vam se kako se nalazite u fazi nostalgičnog raspoloženja, moguće je da Vam nedostaju nečije prisustvo i emotivna pažnja. Usmerite svoje misli ka nekim vedrijim temama. Sugestija: Nema razloga da preterujete sa različitim obavezama, opustite se.

ŠKORPIJA
Umesto da drugima velikodušno nudite svoju pomoć, obratite pažnju na svoje probleme i zatražite nečiju podršku. Važno je da izmirite neke finansijske račune ili obaveze koje imate prema bliskim saradnicima. Vaše reči ne zvuče dovoljno iskreno pred voljenom osobom. Kada situacija ne ide u onom pravcu koji očekujete, preterujete sa novim izlivom emocija ili u svom teatralnom ponašanju. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, izbegavajte neke loše navike.

STRELAC
Preterana ambicioznost ili neskromnost u proceni ličnih mogućnosti uzrokuje različite nesporazume u krugu saradnika. Nepotrebno se zapetljavate u neke nove poslovne situacije koje Vas dodatno obavezuju pred saradnicima. Delujete uznemireno, ne uspevate da ostvarite svoje emotivne planove na način na koji ste to zamislili. Polako Vam ponestaje strpljenje u društvu voljene osobe. Sugestija: Kontrolišite impulsivnu stranu svoje ličnosti.

JARAC
Moguće je da nove obaveze doživljavate, kao veliki teret ili izvesnu nepravdu koju Vam nameće bliža okolina. Kompletnu situaciju na poslovnoj sceni treba da analizirate sa odredjene distance. Položaj Meseca dodatno utiče na Vašu emotivnu i psihičku osetljivost. Teže nego obično razlikujete istinu ili svoje subjektivne želje u odnosu na realne mogućnosti koje Vam stoje na raspolaganju. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija i opuštanje.

VODOLIJA
Poslovno-finansijski dobitak koji očekujete iznenada odlazi u nečije ruke, bez obzira na tu situaciju sačuvajte prisebnost duha. Umesto da tugujete za propuštenom prilikom potražite svoju dobitničku kombinaciju, ali na nekoj drugoj strani. Prikrivanjem istine pred voljenom osobom podstičete svoju nesigurnost. Imate dobre namere, ali to nije dovoljno. Slobodno izrazite svoje emotivne namere. Sugestija: Izbegavajte različite neprijatnosti i situacije koje Vas previše iscrpljuju.

RIBE
Odlažete svoje obaveze u nadi da činite značajan ustupak. Ipak, odredjena usluga koju činite ne predstavlja dobro rešenje. Shvatićete da Vam neko nameće teže kriterijume od onih koje dobijaju Vaši saradnici. Nalazite se u stanju emotivnog iskušenja, zbog potisnute nesigurnosti i mimo svoje volje pristajete na kompromisno rešenje koje predlaže bliska osoba. Važno je da imate pravu meru. Sugestija: Izbegavajte stresne situacije koje Vas psihički uznemiravaju.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #603 poslato: 23-02-2017, 09:03:33 »

Vaš horoskop za dan:
23.02.2017.


OVAN
Iritira Vas nečije pomalo rigidno ponašanje, jer ne volite kada se saradnici previše upliću u Vašu poslovnu organizaciju. Ipak, u zajedničkom interesu je da se poslovno-finansijski rizik svede na minimum. Ukoliko Vas opterećuju emotivne sumnje, razgovarajte sa svojim partnerom i insistirajte na uzajamnom dokazivanju istine. Ne treba bežati od istine, bez obzira na trenutnu teskobu. Sugestija: Nemojte dozvoliti da Vas neko navede na pogrešno ponašanje.

BIK
Osećate kreativnu inspiraciju i delujete pozitivno na svoju okolinu. Nemojte propustiti priliku koja obećava poslovni dobitak ili neku perspektivnu reklamu. Važno je da se angažujte se na različitim stranama. Objasnite svom partneru da Vas povezuju slične želje i afiniteti, kao i da ne treba oklevati pred nekim zajedničkim izazovom. Proverite svoju sreću, posebno kada imate dobar predosećaj. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

BLIZANCI
Pažljivije razmislite o nečijim rečima, pre nego što se upustite u novu avanturu koja može da Vam donese izvesni materijalni gubitak. Sve što činite bez nečijeg znanja ili odobravanja, predstavlja potencijalni poslovni rizik. Neko Vam daje do znanja da traži emotivnu sigurnost i poverenje, a ne nove intrigantne situacije koje bi uskoro mogle da se pojave. Ne provocirajte svoju sreću. Sugestija: Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti.

RAK
Potrebno je da ostavite ozbiljan utisak na svoju okolinu. Razmislite o različitim detaljima koji imaju pozitivan efekat prilikom poslovnih susreta. Budite disciplinovani, kako biste zadovoljili različite kriterijume ili ukuse. Ljubav uvek deluje inspirativno, ako umete da prepoznate njen znak ili trag. U susretu sa voljenom osobom nemojte oklevati, ponudite dobru ideju ili neki zajednički izazov. Sugestija: Emotivna afirmacija u Vama pokreće novu energiju.

LAV
Delujete radoznalo i vrlo ambiciozno, stoga proveravate različite informacije koje utiču na nivo poslovne saradnje. Upotrebite svoju pamet u onoj meri koliko je neophodno, da pravilno zaštitite poslovno-finansijske interese. U susretu sa bliskom osobom ponekad ni »velike reči« nisu dovoljne kako biste dokazali svoje namere, važnija su dela. Potrebno je da učinite neki poseban gest pažnje. Sugestija: Opustite se u dobrom društvu, prijaće Vam relaksacija.

DEVICA
Bez obzira na različite sugestije koje dobijate ili na nečije komentare, najbolje je da izbegavate velike poslovne izazove. Potrudite se da korektno ispoštujete osnovna pravila u poslovnoj saradnji. Nemojte obećavati svojoj porodici ili partneru, stvari za koje niste potpuno sigurni kako možete da ih ispunite. Nema razloga da nepromišljeno izneverite nečija očekivanja ili zajednički dogovor. Sugestija: Slobodno vreme posvetite mentalnoj relaksaciji ili nekim dopunskim obavezama.

VAGA
Nečija kritika na Vas ne ostavlja poseban utisak. Posto je reč o različitim stavovima, nema potrebe da smišljate dodatna objašnjenja. Ponekad je zaista teško pomiriti suprotna gledišta koja postoje u rešavanju poslovnih interesa. Nemojte dozvoliti da Vam neko nameće inferioran polozaj. Važno je da se pripremite za romantičan susret, neko Vas podstiče na maštovitost i pozitivno raspoloženje. Sugestija: Nema razloga za veliku zabrinutost, opustite se.

ŠKORPIJA
Delujete sumnjičavo u susretu sa saradnicima, stoga odbijate nečije mišljenje ili savet. Ukoliko se previše udaljavate od zajedničkih tema, očekuju Vas dodatne komplikacije i teži uslovi koji će Vas značajno usporiti. U odredjenim situacijama uz Vas trpi i voljena osoba, ali Vi to uporno poričete sa namerom da se stvari promene u Vašu korist. Ipak, ne možete biti i sugurni u krajnji ishod. Sugestija: Preterana zabrinutost loše utiče na Vašu koncentraciju.

STRELAC
Neko Vas opterećuje dodatnim zahtevima i pokušava da Vam nametne odredjene obaveze. Uporno pokušavate da pronadjete neko zaobilazno rešenje, ali Vaš napor ipak ne donosi i pozitivan efekat. Povremno delujete rezignirano, čini Vam se da partner ima svoja prikrivena interesovanja ili neke »tajne planove« u kojima se osećate pomalo »isključeno«. Nalazite se u emotivnom raskoraku. Sugestija: Prijaće Vam šetnja i susret sa prijateljima, neko Vas podstiče na pozitivno razmišljanje.

JARAC
Odredjene stvari koje prećutkujete pred saradnicima, lako mogu da Vas dovedu u pomalo neprijatnu situaciju. Raspolažete sa pogrešnim informacijama, tako da Vaše prognoze zvuče neubedljivo. Zatražite nečiji savet. Partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži svojim idejama. Prihvatite pozitivan podsticaj i nečije prisustvo, značiće Vam mnogo više nego što pretpostavljate. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna.

VODOLIJA
Ukoliko se Vaši poslovno-finansijski ciljevi ne poklapaju sa zajedničkim interesima, nema razloga da reagujete sujetno prema saradnicima. Promenite svoju prvobitnu strategiju i prihvatite razumnu orijentaciju. Nepotrebno igrate neku »dvostruku ulogu« u društvu voljene osobe. Očekujete da će se okolnosti uskoro promeniti i zato sada uporno pokušavate da prikrijete neke dogadjaje. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniju ishranu ili na bolju zaštitu.

RIBE
Strogo ocenjujete nečije ponašanje i novu situaciju na poslovnoj sceni procenjujete na osnovu ličnih merila. Uporno zagovarate lične principe, čak i po cenu da Vaši saradnici imaju drugačije mišljenje. Prihvatite nečiju kritiku. Nalazite se u promenljivoj ili osetljivoj fazi. Izbegavajte »teške teme« koje Vas nepotrebno udaljavaju od voljene osobe i dodatno utiču na lošu komunikaciju ili razumevanje. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

pcelica.m

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 4384
    • Global Webmasters
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #604 poslato: 24-02-2017, 09:49:08 »

Vaš horoskop za dan:
24.02.2017.


OVAN
Imate loš predosećaj u isčekivanju na nečiji odgovor o poslovnoj saradnji. Dovoljno ste razumni da shodno potrebi pripremite neka dopunska rešenja. Izbegavajte nove poslovne izazove ili situacije koje prevazilaze Vaše iskustvo. Posvetite pažnju više nekim porodičnim temema,kao i osobi koja ume da deluje pozitivno na Vaše raspoloženje. Posebno će Vam prijati nečije prisustvo i blizina. Sugestija: Nemojte dozvoliti da Vas neko opterećuje napornim obavezama.

BIK
Pokušavate da osmislite nova i korisna rešenja, ali Vaša okolina nema dovoljno sluha ili volje da Vam se pridruži. Zbog različitih pravila koja nameću odredjeni saradnici, morate da prihvatite neki kompromis ili utešnu varijantu. Izbegavajte novu porodičnu ili ljubavnu raspravu kojom i dalje ništa bitno ne rešavate. Najbolje se osećate uz osobu koja razume Vaše ideje i emotivne potrebe. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniju zdravstvenu negu.

BLIZANCI
Nema razloga da precenjujete svoju pamet ili praktične sposobnosti. Na Vama je da opravdate svoj ugled pred saradnicima. Ponekad različite obaveze zaista predstavljaju veliki teret, ali ne i izgovor za neispunjena obećanja. Imate različite prohteve i u naletu strasti nepotrebno kritikujute voljenu osobu. Ipak, nije sve onako kao što pričate. Pokušavate sebi da olakšate stanje u kojem se nalazite. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

RAK
Neko osporava Vaš uticaj i remeti Vaše poslovno-finansijske planove. Nema razloga da stvari doživljavate suviše dramatično, razmislite o nekom zaobilaznom rešenju. Postoji način da ostvarite svoje namere. Prijaće Vam susret sa osobom za koju Vas vezuju neke prijatne uspomene ili topla emotivna nota. Potrebna Vam je nečija podrška. Nema razloga da se povlačite ili osamljujete. Sugestija: Važno je da sačuvate samopouzdanje i pozitivno raspoloženje.

LAV
Neko Vas navodi na pogrešan izbor u poslovnoj orijentaciji. Postoje stvari koje činite u tajnosti ili mimo nečijeg znanja, što dodatno otežava dogovor o zajedničkim interesima. Dobro odmerite svoje mogućnosti i nivo nečije tolerancije. Susret sa jednom bliskom osobom ima više nego sjajan odjek i pozitivan uticaj na Vaše raspoloženje. Svet oko sebe možete da vidite u lepšim i vedrijim tonovima. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas dodatno psihički uznemiravaju.

DEVICA
Ideja ili posao koji ste odabrali predstavlja dobar izbor. Potrudite se da ostavite ozbiljan utisak na poslovne partnere. Ponekad odredjeni detalji mnogo govore o nečijoj profesionalnosti, važno je da pravilno ističete svoje pozitivne osobne. Raduju Vas odredjene promene koje Vas prate u privatnom životu, delujete snalažljivo i umete vešto da privolite voljenu osobu na svoje planove. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

VAGA
Neko u Vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjem. Prihvatite korisne ideje koje mogu da unaprede poslovno-finansijsku saradnju. Pokažite pred okolinom spremnost na zajednički dogovor. Nemojte dozvoliti da Vam nedostaje maštovitost ili emotivna inspiracija kada se nalazite u društvu voljene osobe. Ako je nešto teško u prvom pokušaju, ne znači da je nemoguće. Sugestija: Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivno raspoloženje.

ŠKORPIJA
Okolina kao da nema dovoljno razumevanja za Vaše kreativne ideje ili interesovanja. Ipak, nemojte rasudjivati na osnovu prvog utiska. Potrebno je da ispunite odredjene uslove i da promenite svoju poslovnu taktiku. Imate utisak da izmedju Vas i partnera provejava zajedničko nepoverenje, ali iznenadjenja su moguća u oba pravca. Ne pričajte previše o stvarima koje ne poznajete dovoljno. Sugestija: Posvetite pažnju stvarima koje pozitivno utiču na Vaše raspoloženje.

STRELAC
Razmislite na koji sve način treba da poboljšate svoj društveni ili poslovni uticaj. Nema potrebe da optužujete druge za svoj poslovno-finansijski neuspeh, ne budite nepravedni prema nekoj osobi čije namere ne poznajete dovoljno. Imate utisak da partner vešto prikriva odredjene detalje u svojoj priči, što dodatno utiče na Vaše mrzovoljno raspoloženje. Možda grešite u svojim pretpostavkama. Sugestija: Izbegavajte suviše naporne ili stresne situacije.

JARAC
Potrebno je da jasno definišete svoje poslovne ciljeve i da se usaglasite sa saradnicima oko nekih zajedničkih interesa. Teško pristajete na kompromis, ali trenutni uslovi ne dozvoljavaju odstupanje i sprovodjenje lične volje. Važno je da sačuvate dobre kontakte. Osmeh zadovoljstva na nečijem licu, predstavlja najlepšu potvrdu o zajedničkoj sreći i osećanjima koja Vas ispunjavaju. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija.

VODOLIJA
Postoje otežavajuće okolnosti koje iznenada komplikuju zajednički poslovni dogovor. Od Vas se očekuju razumna ili efikasna rešenja. Nove dogadjaje prihvatite u optimističkom stilu i preuzmite odgovornost. Planirajte romantičan susret ili neku omiljenu zabavu koja će delovati podsticajno. Važno je da preuzmete inicijativu u odgovarajućem momentu i da imate dobru ideju vodilju. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

RIBE
Interesuju Vas konkretni rezultati, ali u susretu sa saradnicima svako zagovara stil ili taktiku koju najbolje poznaje. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje prioritetne ciljeve, preuzmite inicijativu u odlučujućem momentu. Kada Vas ispune veći nemiri, potrebno je da sledite ritam svoga srca ili svoj »unutrašnji glas« koji Vas vodi ka novoj sreći i emotivnom zbližavanju. Napravite dobar izbor. Sugestija: Prijaće Vam zabavni sadržaji, kao recept za dobro raspoloženje.
Sačuvana
Izdavanje stanova u Beogradu po veoma povoljnim cenama. Posetite Rent a car Beograd.
| Stakla za kuhinje | MultiLac Baby kesice

pcelica.m

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 4384
    • Global Webmasters
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #605 poslato: 27-02-2017, 09:54:40 »

Vaš horoskop za dan:
27.02.2017.


OVAN
Poslovne mogućnosti se često menjaju, tako da faktor dobre procene i brze akcije utiče na završne rezultate. Važno je da pravilno razdvojite poslovne od privatnih interesa kako biste sprečili dodatne komplikacije. Jasno Vam je da ne možete dobiti sve što priželjkujete, ali Vi neprekidno smišljate novi način delovanja na blisku osobu i ne odustajete lako od svojih ideja. Prilično ste uporni. Sugestija: Planirajte izlazak, šetnju ili neku sportsku aktivnost.

BIK
Pohvala, nagrada ili priznanje na Vas deluju stimulativno u svakom pogledu. Spremni ste da se oprobate i u nekim izazovnim kombinacijama, jer verujete u svoje sposobnosti i očekujete pozitivne rezultate. Delujete vrlo zanosno i spremni ste da se prepustite nečijoj emotivnoj pažnji ili novom zadovoljstvu. Uživajte u svim lepim stvarima koje možete da priuštite sebi i dragim osobama. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

BLIZANCI
Potrebno je da se angažujete na paralelnim stranama kako biste ostvarili svoje planove. Imate dobru procenu, ali ne volite da Vas neko kontroliše i proverava Vaš način poslovanja. Smetaju Vam nečiji komentari. U odnosu sa partnerom ne pristajete na nove uslove ili na neki vid emotivne ucene koji naslićujete. Pitanje je, da li imate mogućnost izbora i dobru zamenu kao privremenu odstupnicu. Sugestija: Prijaće Vam kreativna izolacija i sati odmora.

RAK
Pokušavate da racionalizujete svoje obaveze i da ispoštujete nečije zahteve. Važno je da pravilno definišete zajedničke interese, kako biste izbegli moguće nesporazume i komplikacije. Proveravajte različite informacije. Stalo Vam je da obradujete svog partnera, ali za uzvrat očekujete mnogo više nego što se to naslućuje kroz Vaše ponašanje. Preterivanje može da prouzrokuje novi nesporazum. Sugestija: Planirajte izlazak ili omiljenu razonodu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

LAV
Razmena informacija donosi kontra efekat, umesto da usmerite svoju pažnju na započeti posao Vi se bavite sporednim temama. Potrebna Vam je bolja selekcija prilikom izbora odgovarajućih tema i saradnika koji mogu da Vas podrže u poslovnoj akciji. Kada se stvari otrgnu kontroli teško je dokazati dobre namere, posebno pred osobom koja nema dovoljno emotivnog poverenja ili sluha. Sugestija: Izbegavajte stresne situacije i osobe koje Vas iritiraju.

DEVICA
Iskustvo Vam pomaže da pravilno sagledate različite poslovne mogućnosti i da se opredelite za najbolje rešenje. Ono što deluje lako ili jednostavno, ponekad u sebi krije dodatne probleme koji se teško prevazilaze. Imate potrebu da ubedite svog partnera u drugačije mišljenje, ali ne treba da se oslanjate samo na snagu razuma. U odredjenom momentu upotrebite snagu svojih osećanja. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, konzumirajte više tečnosti.

VAGA
Potreban Vam je neko da Vas usmeri u dobrom pravcu ili da Vam olakša odredjene uslove koji Vas usporavaju. Nemate dovoljno koncentracije da se bavite stvarima koje se ne nalaze na listi Vaših poslovnih interesovanja i prioriteta. Imate utisak da partner prećutkuje neke dogadjaje i na takav način dodatno utiče na Vašu emotivnu uznemirenost. Moguće je da su Vaše sumnje i opravdane. Sugestija: Obaratite pažnju na svoje snove, prijaće Vam više sati zdravog sna.

ŠKORPIJA
Umete da ostvarite svoje poslovne ciljeve, ali to jos uvek nije dovoljno da biste se osećali smireno i ponosno. Zainteresovani ste za neke nove mogućnosti, različiti izazovi u Vama podstiču želju za profesionalnim dokazivanjem. Delujete veoma oprezno i ne želite da neko sumnja u Vaše namere. Medjutim, uvek postoji nešto što može da se protumači na drugačiji način i kao da Vas odaje pred bliskom osobom. Sugestija: Potrudite se da bolje kontrolišete svoju impulsivnost.

STRELAC
Najbolje se osećate kada sve teče po Vašim planovima, ali faktor iznenadjenja često ume da Vam poremeti ritam i poslovnu koncepciju. Nema razloga da ignorišete svoje saradnike, neko može da Vas usmeri ka dobrom rešenju. Polako počinje da Vas iritira partnerovo ponašanje, posebno u onim situacijama koje po Vašem mišljenju izgledaju nevažno da biste im davali posebno značenje. Sugestija: Profiltrirajte svoje misli i osećanja, prijaće Vam relaksacija.

JARAC
Ne dozvoljavate da neko menja postavljene kriterijume, ako oni nisu u skladu sa Vašim poslovnim interesima. Umete da upotrebite svoj autoritet, ali i ostale metode koje donose najbolji efekat u poslovnim pregovorima. Vašem zadovoljstvu nema kraja kada se uz Vas nalaze najdraže osobe. Partner ume da Vas iznenadi svojom emotivnom pažnjom i da dobro utiče na Vaše raspoloženje. Sugestija: Prijaće Vam aktivan odmor i dobra nega.

VODOLIJA
Vaša prednost u odnosu na ostale saradnike se ogleda u tome, što Vi imate efikasnija rešenja i jasnu predstavu o svojim dugoročnijim ciljevima. Poslovni rizik može da se isplati, ako ostanete dosledni u svojim namerama. Uspevate prilično dobro da se kontrolišete i ne odgovorate na emotivne provokacije koje nisu u skladu sa Vašim raspoloženjem ili ukusom. To je mudra odluka. Sugestija: Obratite pažnju na bolju zdravstvenu preventivu, izbegavajte neke loše navike.

RIBE
Niz srećnih okolnosti utiče na dobar poslovni ishod. Važno je da prepoznate dobru priliku i da razmenjujete korisne informacije sa pouzdanim saradnicima. Udružite svoje interese sa jednom osobom. Ponekad Vam se čini da ne postoji dovoljno dobro rešenje za Vaše probleme, ali preterana doza teatralnosti sa Vaše strane možda najviše ima za cilj da provuče nečiju pažnju. Sugestija: Nemojte dozvoliti da neko remeti Vaše raspoloženje i koncentraciju.
Sačuvana
Izdavanje stanova u Beogradu po veoma povoljnim cenama. Posetite Rent a car Beograd.
| Stakla za kuhinje | MultiLac Baby kesice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #606 poslato: 28-02-2017, 12:51:54 »

Vaš horoskop za dan:
28.02.2017.


OVAN
Važno je da ne pričate previse o svojim poslovnim namerama. Neko može da Vas okarakteriše na pogrešan način ili da upotrebi Vaše izjave u svoju korist. Sačuvajte prisebnost duha u poslovnim susretima. Nema potrebe da gradite neku novu iluziju o emotivnoj sreći. Bez obzira na optimizam koji posedujete, ipak priželjkujete stvari koje izgledaju suviše daleko iz sadašnje perspektive. Sugestija: Potrebna Vam je nečija podrška, opustite se.

BIK
Važno je da verujete u svoju intuiciju, ali i da prihvatite koristan savet. U pokušaju da se predstavite u izvesnom smislu kao veliki ekspert, trpite nečiju kritiku. Strpljivo sačekajte na završne rezultate ili na dobitak koji Vam pripada. Ponekad nije važno sve ono što govorite, nego ono što osećate. Stalo Vam je i trudite se, ali ne možete da kontrolišete svoju emotivnu reakciju u nečijoj blizini. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, konzumirajte više tečnosti.

BLIZANCI
Ne dopada Vam se nečiji nastup ili novi uslovi koje Vam postavljaju saradnici. Na sreću, brzo ćete promeniti mišljenje o novim poslovnim prilikama. Budite promišljeniji, jer dela govore više od reči. Kažnjavanjem drugih, nepotrebno kažnjavate sami sebe. Partner dobro razume Vaše emotivne namere koje za sada mudro prećutkujete. Ipak, Vaš izraz lica verno odaje i Vaše raspoloženje. Sugestija: Opustite se u dobrom društvu, prijaće Vam relaksacija.

RAK
Nalazite se za korak ispred drugih i Vaši rezultati prevazilaze prosečna merila. Nailazite na dobar prijem u društvu saradnika, ali ne treba da se zanosite novim idejama. Potrudite se da ostvarite zajedničke interese. Partner dobro razume Vaše emotivne želje i potrebe. Sjajno se dopunjavate u različitim situacijama koje Vas zbližavaju. Imate dovoljno dobrih razloga da se osećate zadovoljno. Sugestija: Prijaće Vam dodatna aktivnost i boravak u prirodi.

LAV
Stalo Vam je da izgledate lepo, duhovito ili šarmantno pred svojom okolinom. Medjutim, neko Vaše ponašanje procenjuje na pogrešan način. Prepustite drugima da se opterećuju stvarima koje ne donose materijalnu korist, pozitivne efekte ili perspektivnu reklamu. Suočavate se sa problemom emotivnog nerazumevanja. Partner uporno brani svoje stavove i zaboravlja na zajedničke prioritete. Sugestija: Izbegavajte neke stresne situacije koje Vas previše uznemiravaju.

DEVICA
Ne želite da podržite nečiju priču koja se svodi na ponavljanje poznatih činjenica. Imate utisak da neko usporava ili ometa Vaše poslovne ciljeve. Tražite efikasniji način da poboljšate svoje raspoloženje i koncentraciju. Ako ste nezadovoljni razvojem dogadjaja koji utiče na izvesne promene kroz Vaš emotivni ili bračni status, slobodno preuzmite inicijativu pred bliskom osobom. Sugestija: Planirajte izlazak ili omiljenu razonodu, kao povod za dobro raspoloženje.

VAGA
Imate dobru priliku da završite sa nekim poslovnim obavezama starijeg datuma, kao i da definišete svoju ulogu pred saradnicima. Ipak, trenutni uspeh Vam ne znači mnogo. Razmišljate o novim ili dalekim ciljevima. Ne razumete se na najbolji način sa svojim partnerom. Primećujete da voljena osoba ima neke »tajne planove«, što dodatno utiče na Vašu nervozu ili na osećaj nepoverenja. Sugestija: Dobro procenite lične mogućnosti, izbegavajte različite vidove preterivanja.

ŠKORPIJA
Vaše ideje predstavljaju potencijalni rizik, stoga nemojte očekivati nečiju poslovnu ili praktičnu podršku. Potrebno je da se dodatno angažujete na rešavanju poslovnih problema, ali ne i po cenu prekida saradnickog dogovora. Nemojte dozvoliti da Vas neko osprava ili kritikuje bez pravog povoda. Partneru nedostaju dokazi za bilo koji vid ozbiljnije optužbe, te možete biti smireni. Sugestija: Učinite nešto značajno u prilog boljem raspoloženju.

STRELAC
U susretu sa saradnicima bolje je da se usresredite na trenutnu situaciju, nego da se bavite dalekim prognozama. Nepotrebno se raspravljate o stvarima koje nemaju presudan značaj za Vaš poslovni status. Potrudite se da budite dovoljno šarmantni pred osobom koja na neki način testira Vaše duhovne kvalitete i lične sposobnosti. Mnogo je nizvesnosti da biste donosili neki veći zaključak. Sugestija: Slobodno prihvatite igru zavodjenja i ljubavni poziv.

JARAC
Optužujete jednu pogrešnu osobu za neuspeh ili za različite komplikacije koje Vas usporavaju u poslovnim planovima. Lakše je krivicu i odgovornost prebaciti na druge, posebno ako neko nema dovoljno hrabrosti da Vam se suprotstavi. Izgleda da ste postavili neke visoke kriterijume i previše očekujete od svog partnera. Ponekad realnost nije tako ružičasta, kao što svim srcem priželjkujete. Sugestija: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja, prijaće Vam.

VODOLIJA
Imate pomalo loš predosećaj, ali neko Vas ubedjuje da nastavite sa započetim planovima. Ozbiljnije razmislite o upozorenju ili o nekom alternativnom rešenju. Važno je da pravilno razlikujete moralnu od fizičke hrabrosti. Ne dobijate emotivnu podršku u dovoljnoj meri. Ipak, nemojte zavaravati svog partnera pogrešnom pričom. Ponekad suviše potencirate dramske efekte i delujete predvidljivo. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

RIBE
U prilici ste da završite posao koji Vam donosi više psihološko olakšanje, ali ne i materijalnu korist. Ipak, bolje je da svoju energiju usmerite na poznate situacije nego da suviše rizikujete. Budite dosledni u svojim namerama. Planirajte susret sa jednom dragom osobom. Neko Vas podstiče na dobro raspoloženje i na slobodnije emotivno izražavanje. Kao i uvek, sličan se sličnom raduje. Sugestija: Prijaće Vam aktivan odmor i dobra nega.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #607 poslato: 01-03-2017, 13:21:40 »

Vaš horoskop za dan:
01.03.2017.


OVAN
Nalazite se u dobroj psiho-fizičkoj formi i verujete u svoje sposobnosti, tako da ne brinete zbog različitih problema koji opterećuju Vaše saradnike. Uspeh je moguće ostvariti u kombinaciji nekih profesionalnih manira, iskustva i skrivenih aduta. Planirajte interesantnu zabavu u odabranom društvu. Sve se može upriličiti na dobar način, kada postoji dobra volja i misaono-emotivni sklad. Sugestija: Prijaće Vam aktivna uloga na različitim stranama, zračite pozitivnom energijom.

BIK
Ponekad stvari nisu jednostavne kao sto na prvi pogled izgledaju, stoga nemojte dozvoliti da Vas neko upotrebi za svoje skrivene namere. Pažljivije analizirajte nova dešavanja na poslovnoj sceni i nečiju reakciju. Povremeno delujete zabrinuto. Nedostaje Vam nečija emotivna pažnja i prisustvo, čini Vam se da partner nema dovoljno volje da Vam se približi. Možda imate pogrešnu procenu. Sugestija: Nemojte dozvoliti da Vas neko uznemirava ili opterećuje.

BLIZANCI
Informacije koje dobijate potvrdjuju Vaša očekivanja o daljem razvoju dogadjaja na poslovnoj sceni. Prihvatite nečiju ideju o zajedničkoj saradnji, isplatiće Vam se. Pokažite više smisla za praktične aspekte i dugoročnija rešenja. Nemojte potiskivati svoje emotivne želje, jer postoji osoba koja sigurno može da Vam ugodi na način koji ćete doživeti kao dobar ljubavni tretman. Sugestija: Uživajte u stvarima koje Vas inspirišu na pozitivno raspoloženje.

RAK
Osoba koja ima drugačije interese neće Vam dozvoliti da ostvarite svoje poslovne namere. Budite pažljiviji u susretu sa saradnicima, jer postoje situacije koje treba da odložite za neku bolju priliku. Ponekad upornost i »velike reči« nisu dovoljne da biste ostavili kompletan ili željeni utisak pred bliskom osobom. Promenite svoj stil u skladu sa partnerovim aspiracijama koje primećujete. Sugestija: Podstičite kod sebe pozitivne misli i dobro raspoloženje.

LAV
Imponuju Vam različite pohvale, ali sačekajte na zvanične komentare ili na nečije stručno mišljenje. Nema potrebe da favorizujete situacije koje ne odlučuju o krajnjem ishodu na poslovnoj sceni. Na Vaše raspoloženje za sada pozitivno deluju samo oni koji dobro poznaju Vašu ćud, emotivne afinitete ili ukus. Pažljivije birajte društvo za različite situacije koje planirate ili kroz koje prolazite. Sugestija: Važno je da se oslobodite od psihološke tenzije.

DEVICA
Pokušavate da animirate svoju okolinu, ali saradnici ne pokazuju dovoljno sluha za neke zajedničke interese. Postoje stvari o kojima se skoro nepotrebno raspravlja i mimo Vaše volje. Partner postavlja različita pitanja, a od Vas očekuje istinu u stilu »neoborivih dokaza«. Prijaće Vam poveravanje i razgovor sa bliskom osobom. Do nekih odgovora i rešenja ne možete doći sami. Sugestija: Budite pažljiviji u saobraćaju, izbegavajte konfliktne situacije.

VAGA
Saradnici imaju dobre namere, stoga prihvatite nečiju sugestiju koja vodi ka pozitivnim rezultatima. Važno je da se pravilno organizujete i da ispoštujete zajednički poslovni dogovor u predvidjenom roku. Primećujete da Vam nedostaje nečije prisustvo ili emotivni podsticaj u različitim situacijama kroz koje prolazite. Suviše ste zaokupljeni raznim temama koje Vas udaljavaju od voljene osobe. Sugestija: Potrebno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

ŠKORPIJA
Neko Vas dovodi u nezahvalnu situaciju i počinje da Vas iritira svojim ponašanjem. Nema razloga da se ustežete pred saradnicima, koji ne poštuju datu reč ili zajednički dogovor. Potrudite se da ostvarite svoje namere. U susretu sa voljenom osobom sve može da se promeni na jednostavniji način, pokažite dobru volju i spremnost na prilagodjavanje. Ne pomažete samo partneru, već i sebi. Sugestija: Važno je da sačuvate prisebnost duha.

STRELAC
Želite da predstavite novu ideju ili plan o poslovno-finansijskoj saradnji. Nemojte dozvoliti da Vam nedostaju optimizam i jaka volja u odlučujućim momentima pred saradnicima. Probleme koje imate možete rešavati u hodu. Planirajte neku pomalo nesvakidašnju zabavu u društvu voljene osobe koja će Vas ispuniti posebnim raspoloženjem. Oslonite se na svoj maštoviti duh i na strasne impulse. Sugestija: Priuštite sebi aktivan odmor i relaksaciju, prijaće Vam.

JARAC
Imate pomalo loš predosećaj, stoga izbegavate intrigantne situacije ili osobu koja Vas iritira svojim možda nerazumnim ponašanjem. Ipak, u pokušaju da se problemi reše razumno i na miran način ne postižete uvek željeni efekat. Povremeno delujete uznemireno. Bolje je da stišavate svoje uzavrele strasti, nego da provocirate voljenu osobu na novu ljubavnu raspravu koja će Vas dodatno opteretiti. Sugestija: Reagujete preosetljivo na različite sitnice, opustite se.

VODOLIJA
Očekuju Vas pozitivne informacije, neko Vas podstiče na kreativniju ulogu i razmišljanje o poslovnoj saradnji. Sa nestrpljenjem očekujete susret sa osobom, koja treba da potvrdi Vaš uspeh ili mogućnost za dalju saradnju. Partnerovo prisustvo ili privrženost deluju ohrabrujuće u različitim situacijama, naročito u momentima kada se u Vama iznenada ustalasaju neke »lične slabosti«. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

RIBE
Okolina pokazuje veliko interesovanje za Vaše ideje. Potrebno je da usaglasite zajedničke poslovne interese i termine. Vaši rezultati na najbolji način ilustruju znanje ili sposobnosti koje posedujete. Bolje je da u odredjenim situacijama zaboravite na glas razuma i da sledite svoja osećanja, ne možete pogrešiti kada sledite svoje srce. Odgovorite na poruku koju Vam upućuje voljena osoba. Sugestija: Emotivna afirmacija u Vama pokreće neku skrivenu energiju.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

pcelica.m

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 4384
    • Global Webmasters
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #608 poslato: 03-03-2017, 10:40:41 »

Vaš horoskop za dan:
03.03.2017.


OVAN
Ukoliko neko ima primedbu na Vaš rad, prihvatite dobronamernu kritiku u skladu sa pozitivnom orijentacijom. Zatražite dobar savet od osobe koja ima dovoljno praktičnog iskustva u poslovnim odnosima. Bez obzira na izvesnu pozu ili ulogu koju ste odabrali, Vaše ponašanje verno odslikava Vaše emotivno raspoloženje ili »slabost« koje povremeno osećate. Nije lako dobiti ono što želite. Sugestija: Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti.

BIK
Pronalazite pravi smisao ili zadovoljstvo u različitim situacijama, koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje i obogaćuju Vaše životno iskustvo. Ne treba da se zaklanjate iza lažne skromnosti pred poslovnim saradnicima ili u društvu voljene osobe. Nemojte dozvoliti da neko nepotrebno trpi zbog Vaših pogrešnih procena ili nekih emotivnih iluzija koje trenutno imate. Postupite po svojoj savesti. Sugestija: Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivne misli.

BLIZANCI
Informacije koje Vam neko saopštava imaju svoje praktično i korisno značenje. Obratite pažnju na različite susrete ili na interesantne ideje, koje imaju bitan uticaj na dalji tok poslovne saradnje. Osmislite dobru neku akciju. Potrudite se da sačuvate optimističko raspoloženje i poverenje u svog partnera. Neko će Vas obradovati na skoro izuzetan način koji zaslužuje Vaše iskreno uvažavanje. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

RAK
Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost i upornost, ali samo do one granice koja neće predstavljati problem da uspešno ostvarite svoje poslovno-finansijske namere. Imajte na umu, da Vaši saradnici ili prijatelji ponekad koriste različite kriterijume. Pažljivije birajte osobu, sa kojom želite emotivno da se opustite ili da uživate u nekoj intimnijoj zabavi. Prijaće Vam nečija iskrena pažnja i naklonost. Sugestija: Izbegavajte neumerenost i različite vidove ekstremnog ponašanja.

LAV
U svom tipičnom maniru reagujete suviše ponosno i kategorično odbijate razgovor sa odredjenim saradnicima. Važno je da kontrolišete svoje loše navike, nema potrebe da se ističete pred osobom koja koristi drugačija poslovna merila. Partner ima nove prigovore na Vaše ponašanje. Nemojte ignorisati ono što čujete, razmislite pažljivije o svojim manama. Moguće je da ste negde pogrešili. Sugestija: Izbegavajte naporne situacije ili osobe koje Vas suviše iritiraju.

DEVICA
Ne dopadaju Vam se nečije ideje, stoga pažljivo birate situaciju u kojoj možete bolje da izrazite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Upotrebite samo proverena pravila, pri pokušaju da promenite svoju poslovnu poziciju. Stalo Vam je da ostvarite svoje namere i zato ne pristajete na novi ustupak u ljubavnom dijalogu. Umete da animirate blisku osobu ili da privučete nečiju pažnju. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

VAGA
Insistiranje na istini ili na detaljnoj proveri ne izaziva veliko oduševljenje u Vašoj okolini. Potrebno je da odbranite svoje stavove, bez obzira na saznanje da saradnici često menjaju poslovnu ulogu ili opcije koje zagovaraju. Važno je da pravilno raščistite sa nekim lažnim iluzijama. Ne možete dobiti sve što priželjkujete, već samo ono što Vam nudi bliska osoba. Budite više samokritični i realni. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam relaksacija ili neka mirnija zabava.

ŠKORPIJA
Važno je da upotrebite svoje diplomatske manire u susretu sa poslovnim partnerima. Ponekad treba sačuvati odstupnicu, posebno u situaciji kada je teško predvideti nečiji potez ili ulogu u zajedničkoj akciji. Prati Vas ljubavni nesklad ili pomalo loš predosećaj. Vama nedostaju razumevanje i dobra volja, a Vašem partneru upornost i samopouzdanje. Povremeno svako mora u nečemu da popusti. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniju ishranu, prijaće Vam više vitamina ili lakša dijeta.

STRELAC
Delujete vešto u različitim situacijama, ali bez nečije podrške ili asistencije cela priča bi mogla imati drugačiji tok i smisao. Stoga, nemojte podcenjivati nečije sposobnosti. Važno je da sačuvate samokontrolu ili da delujete sugestivno na svoju okolinu. Nema razloga da se zabrinjavate ili da potiskujete svoje emotivne želje pred bliskom osobom. Partner zaista želi iskreno da Vam ugodi. Sugestija: Podstičite kod sebe vedar duh i dobro raspoloženje.

JARAC
Kontaktirajte osobu koja ima dovoljno pouzdane ili detaljne informacije o poslovnim prilikama. Svoje interese ne treba da vezujete samo za odredjeni tim saradnika, već dozvolite sebi mogućnost šireg pogleda na poslovnu angažovanost. Nema razloga da se uljuljkujete nekim lažnim nadama ili emotivnim fantazijama koje Vas prate. Pokazaće se da je sigurno, samo ono što je »provereno«. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

VODOLIJA
Neko u Vama podstiče dodatnu sumnju, stoga ne želite glasno da se izjašnjavate o svojim poslovno-finansijskim planovima. Ipak, previše diskrecije sa Vaše strane ostavlja neki neodredjeni ili pomalo negativan utisak na okolinu. U susretu sa voljenom osobom pokažite veću odgovornost, važno je da tačno definišete svoje emotivne želje. Povezuje Vas spektar različitih interesovanja koja imate. Sugestija: Važno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.

RIBE
Susret sa jednom osobom ne donosi veliko olakšanje ili zadovoljavajući odgovor na neka aktuelna pitanja o poslovnim prilikama. Sada ste primorani da se suočite sa istinom, koja odslikava različite nepravilnosti na poslovnoj sceni ili pomalo »ružniji deo stvarnosti«. Ipak, uvek možete da računate na podršku svoje porodice. U dobrom društvu, svet oko Vas uvek može da izgleda bolje i lepše. Sugestija: Lako se zamarate, jer želite svima da ugodite.
Sačuvana
Izdavanje stanova u Beogradu po veoma povoljnim cenama. Posetite Rent a car Beograd.
| Stakla za kuhinje | MultiLac Baby kesice

pcelica.m

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 4384
    • Global Webmasters
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #609 poslato: 04-03-2017, 09:45:51 »

Vaš horoskop za dan:
04.03.2017.


OVAN
Ponekad kao da nemate dovoljno strpljenja ili Vam nedostaje diplomatska nota u poslovnom dijalogu. Dobro razmislite, impulsivni tonovi i insistiranje na ličnim ciljevima mogu da poremete saradnički dogovor. U ljubavnom odnosu ne možete uvek dobiti sve što priželjkujete. Prihvatite partnerovu ideju ili susret sa jednom zanimljivom osobom. Nije sve onako, kao što Vam se čini. Sugestija: Prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti i relaksacija.

BIK
Ne krijete svoje optimističko raspoloženje i delujete samouvereno pred osobom koja testira Vaše profesionalne sposobnosti. Stalo Vam je da se predstavite kao osoba od poverenja pred poslovnim partnerima. Ograničite svoje emotivne želje ili očekivanja na neku »razumnu meru«. Ponekad imate suviše perfekcionističke zahteve, bez obzira što Vam je teško to i da prihvatite kao istinu. Sugestija: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

BLIZANCI
U susretu sa saradnicima bolje je da ispoštujete listu prioriteta, nego da rizikujete u stvarima koje ne poznajete dovoljno. Morate imati jasnu predstavu o pravim vrednostima koje prolaze zapaženo u poslovnim krugovima. Susret sa jednom osobom deluje pomalo zamorno ili ne odgovara Vašim očekivanjima. Smišljeno tražite različite izgovore u pokušaju da izbegnete nečije društvo. Sugestija: Ukoliko osećate psihološku tenziju, večernje sate posvetite nekoj omiljenoj temi i relaksaciji.

RAK
Smeta Vam način na koji neko predstavlja Vaše ideje ili dosadašnji uspeh. Uglavnom nema razloga da prećutkujete svoje nezadovoljstvo pred saradnicima. Na sreću, sporne situacije mogu da se rešavaju u zajedničku korist. Prihvatite nečiji poziv ili strasni podsticaj koji u Vama pokreće bliska osoba. Osećate da Vas preplavljuje novi emotivni zanos i želja da više uživate u svom svetu intime. Sugestija: Važno je da ulepšate svoje raspoloženje, opustite se.

LAV
Umete dobro da se organizujete, svoje obaveze zavrsavate ažurno i bez velike priče. Na takav način ispunjavate visoko postavljene kriterijume, uz osnovne uslove koji Vas obavezuju na poslovnu saradnju. Dok Vi delujete bezbrižno kroz dešavanja koja Vas prate u privatnom životu, Vaš partner pokušava da odgonetne zajedničke dileme. Neko kao da indirektno osudjuje Vas način ponašanja. Sugestija: Važno je da pravilno uskladite svoje želje i realne mogućnosti.

DEVICA
Delujete uznemireno i to delimično se odražava na Vašu komunikaciju sa saradnicima. Izbegavajte preteranu dozu poslovnog eksponiranja, nema potrebe da dokazujete svoju nadmoć u situacijama kada možete da delujete poučno. Nestrpljivo očekujete dobar povod za izlazak ili neki susret sa jednom osobom, imate na umu više kombinacija. Osećate pojačanu strast i emotivni impuls. Sugestija: Nemojte dozvoliti da Vas neko podstiče na destruktivno ponašanje.

VAGA
U susretu sa saradnicima nema potrebe da donosite zaključak na osnovu svojih osećanja ili prvog utiska. Uspeh u poslovno-finsijskom smislu nije moguće ostvariti bez nečije podrške. Budite realni u svojoj proceni. Ponekad je istina dobro skrivena izmedju redova, obratite više pažnju na nečije ponašanje ili na poruke. Stišajte svoje strasti onda kada se situacija može da izmakne kontroli. Sugestija: Slobodno vreme posvetite nekom omiljenom hobiju, relaksirajte se.

ŠKORPIJA
Ne želite da rizikujete, ali samo brza akcija predstavlja uslov za finansijski dobitak ili za bolji status u krugu poslovnih partnera. Potrebno je da nametnete svoje stavove i da se angažujete na različitim stranama. Neko će Vas obradovati svojom pažnjom ili prikladnim poklonom. Prihvatite sve što Vas asocira na uzbudljivu zabavu i na emotivno zbližavanje koje zaista odgovara Vašim potrebama. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

STRELAC
Neko Vas iritira svojim nametljivim ponašanjem i remeti Vašu koncentraciju, zbog toga činite niz pogrešnih poteza u društvu saradnika. Potrudite se da pravilnije kontrolišete impulsivnu stranu svoje prirode. Potrebno je da preuzmete više zaštitničku ulogu u odredjenim situacijama pred svojom porodicom. Obratite pažnju na nove dogadjaje koji počinju da zabrinjavaju voljenu osobu. Sugestija: Izbegavajte naporne obaveze ili konfliktne situacije.

JARAC
Nema potrebe da skrećete veliku pažnju na sebe, ako unapred niste obezbedili nečiju asistenciju ili dobru podršku. Važno je da prihvatite nečiji savet, bez obzira što imate utisak da se radi samo o delimičnom poslovnom rešenju. Možda svoje emotivne želje povremeno upućujete pogrešnoj osobi. Dešava se da nepotrebno kritikujete osobu do koje ne dopire Vaš glas ili jasna poruka. Sugestija: Previše obaveza može loše da utiče na Vašu psihičku ravnotežu.

VODOLIJA
Preokupirani ste različitim susretima i obavezama, ali svoje zadatke najčešće završavate skladno i u predvidjenom roku. Saradnici podržavaju Vaše ideje i pozitivno ocenjuju Vašu ulogu u različitim situacijama. »Ljubavni rebus« je ponekad nemoguće rešiti, bez iskrenog suočavanja i razgovora sa voljenom osobom. Neko Vas često podstiče na emotivnu nesigurnost i pojačane dileme. Sugestija: Nemojte dozvoliti da neko u Vama pokreće negativno raspoloženje.

RIBE
Osoba koja Vam se često suprotstavlja nema bitan uticaj na Vaše poslovne planove ili na završne rezultate. Vaš uspeh podrazumeva proširenu saradnju i pojačanu kontrolu nad važnim dogadjajima. Zadržite aktivnu ulogu. U pojačanom emotivnom zanosu obično se dešava da stvari procenjujete na pogrešan način. Najbolje je da sačuvajte bliskost sa osobom koja neće izneveriti Vaša očekivanja. Sugestija: Važno je da osećate pozitivan impuls i inspiraciju.
Sačuvana
Izdavanje stanova u Beogradu po veoma povoljnim cenama. Posetite Rent a car Beograd.
| Stakla za kuhinje | MultiLac Baby kesice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #610 poslato: 06-03-2017, 14:22:04 »

Vaš horoskop za dan:
06.03.2017.


OVAN
Vaše raspoloženje se nalazi na vrhuncu. Završavate jedan važan posao koji Vam uliva osećaj samopouzdanja. Važno je da osetite dodatnu psihološku, materijalnu ili emotivnu sigurnost. U susretu sa voljenom osobom, slobodno izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti i potrebe koje imate. Budite dovoljno maštoviti i inspitativni u svakom pogledu, preuzmite stvari u svoje ruke. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji i uredniji način života.

BIK
Odbijate da prihvatite nečiju uslugu, koja Vas obavezuje na partnerstvo pod odredjenim uslovima. Izbegavajte različite vidove ucenjivanja ili takmičarsku atmosferu koju nameće neko od saradnika. Smeta Vam saznanje da partneru povremeno kao da nedostaje inspiracija, hrabrost ili iskrenost u izražavanju. Učinite nešto po tom pitanju kako biste promenili sadašnju poziciju u kojoj se nalazite. Sugestija: Prijaće Vam šetnja ili neka sportska aktivnost.

BLIZANCI
Ukoliko neko kritikuje Vaše ideje ili ponašanje, pokažite da imate dovoljno sluha i prihvatite sve korisne sugestije. Važno je da poboljšate poslovni rejting i da udružite svoje interese sa uspešnim ili uticajnim saradnicima. Potrudite se da u potpunosti ispoštujete dogovor koji imate sa svojim partnerom. Obratite pažnju na »važne sitnice«, koje na indirektan način otkrivaju nečije namere. Sugestija: Planirajte relaksaciju i boravak u prirodi.

RAK
U dogovoru sa jednom osobom završavate posao koji deluje vrlo perspektivno. Dobar glas daleko se čuje, tako da Vas očekuje neki vid uticajne reklame ili dobitak. Postoji dobar povod da proslavite svoj uspeh. Izgleda da neko sa strane u izvesnom smislu kvari plan ili dogovor koji imate sa svojim partnerom. Nemojte odustajati od svojih ljubavnih namera, nalazite se na korak do velike radosti. Sugestija: Važno je da sačuvate dobro raspoloženje i inspiraciju.

LAV
Vaš entuzijazam, samopouzdanje i ponos mogu da se protumače na različite načine, stoga pažljivije birajte reči koje koristite u društvu saradnika ili u javnom životu. Potrebna je veća mudrost da izbalansirate svoje želje i mogućnosti. Pokažite voljenoj osobi da dobra volja i pažnja znače mnogo više od nekih »svetlucavih poklona« koji se lako daruju. Očarajte svog partnera na pravi način. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas iritiraju i dodatno zamaraju.

DEVICA
Nalazite se u sjajnoj prilici da udvostručite svoje poslovno-finansijske rezultate. Nemojte dozvoliti da se neko sa strane upliće u Vašu koncepciju ili u planove koje sprovodite. Nema razloga za lažnu skromnost u bilo kom pogledu. Potrudite se da osvojite nečiju emotivnu pažnju na prikladan način i da zadovoljite očekivanja. Slobodno upotrebite svoje zavodničke manire i šarm koji imate. Sugestija: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

VAGA
Nečija priča na Vas ostavlja suprotan efekat, tako da i Vaši odgovori po sličnom obrascu zvuče kontradiktorno. Nema potrebe da se rasplinjavate na različite strane i da se opterećujete sa nekim ambicioznim ciljevima. Budite promišljeniji u svakom pogledu i umerenji u svojim zahtevima pred voljenom osobom. Prijaće Vam susret sa bliskim prijateljima i posebno nečija emotivna pažnja. Sugestija: Izbegavajte neke loše uticaje i stresne situacije.

ŠKORPIJA
Ukoliko ste dovoljno odgovorni za ono što činite, nemojte dozvoliti da Vas iznenada pokolebaju nove informacije ili nečija priča. Važno je da ispunite svoja obećanja ili neka utvrdjena pravila u poslovnoj saradnji. Emotivno zadovoljstvo je najlepši doživljaj koji Vas prati, potrudite se da delujete neodoljivo na osobu koja privlači Vašu pažnju. Potvrdiće se da imate dovoljno sreće. Sugestija: Obratite pažnju na svoje snove, prijaće Vam više zdravog sna.

STRELAC
Ukoliko Vam se ne dopada nečija uloga ili ponašanje, strpljivo sačekajte na pravi momanat za poslovnu akciju. Važno je da pravilno procenite svoje želje u odnosu na realne mogućnosti koje imate. Nema razloga da preterujete u svojim zahtevima pred voljenom osobom. Umesto nekih sitnih zamerki pokažite da imate široko srce i dobru volju. Ponekad uz srdačni osmeh sve može da se promeni. Sugestija: Planirajte boravak u prirodi i neku sportsku aktivnost.

JARAC
Ukoliko Vam nedostaju pouzdane informacije o novim dogadjajima na poslovnoj sceni, nemojte davati zvanična obećanja već zatražite nečije posredovanje. Sve probleme je lakše rešiti uz nečije prisustvo. Izrazite svoja osećanja, budite dovoljno nežni i maštoviti u društvu voljene osobe kao što se to i očekuje. Ukoliko ste slobodni, odgovorite na nečiji poziv. Prijaće Vam nečije društvo. Sugestija: Budite pažljiviji u saobraćaju.

VODOLIJA
Nepotrebno ulećete u nečiju zamku i pruveličavate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Nema razloga da žalite za propuštenom prilikom, već treba da sagledate korisnu pouku o pravilima poslovnog ponašanja. Važno je da sačuvate lično dostojanstvo i dobro raspoloženje u društvu bliske osobe. Uživajte u dobroj zabavi koja odgovora Vašem ukusu i uz osobu koja Vam je draga. Sugestija: Podstičite kod sebe dobro raspoloženje.

RIBE
Neko možda ugrožava Vaše poslovne interese, ali nema razloga za veću zabrinutost. Sačekajte na povoljniji trenutak kada ćete u potpunosti ostvariti svoje namere. Važno je da pravilno procenite redosled poteza. U odnosu sa voljenom osobom postoje neki manji problemi, ali na zaobilazan način možete da ostvarite neke svoje ljubavne želje. Uživajte više u lepim stvarima koje život čine posebnim. Sugestija: Nemojte dozvoliti da Vam neko prenosi negativnu energiju.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #611 poslato: 07-03-2017, 12:38:07 »

Vaš horoskop za dan:
07.03.2017.


OVAN
Ukoliko Vas privlače tajanstvene situacije ili neke dvostruke igre, nemojte zanemariti potencijalni rizik. Važno je da sačuvate svoj poslovni ili društveni ugled. Preterana doza hrabrosti može da Vam naškodi. Emotivni susret sa jednom osobom možda predstavlja samo prolazni vrhunac. Nema razloga da se zanosite prevelikim iluzijama koliko god da Vam se čine primamljivo lepim. Sugestija: Izbegavajte neke suviše naporne ili stresne situacije.

BIK
Saradnici imaju dobre sugestije, prihvatite nove ideje koje garantuju bolje rezultate ili sigurnost u zajedničkom poslovanju. Susret sa jednom osobom trenutno deluje vrlo poučno i podsticajno u svakom pogledu. Delujete pomalo uznemireno. Nedostaju Vam neki snažni emotivni podsticaji, kako biste svoj ljubavni život učinili dovoljno interesantnim. Nema razloga da budete nestrpljivi. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, prijaće Vam lakša dijeta.

BLIZANCI
Nema razloga da se povodite za lažnim utiscima ili da Vas neko zavarava pogrešnom pričom o novim poslovnim prilikama. Ukoliko trpite poslovni neuspeh, razmislite o nekim alternativnim mogućnostima koje Vam stoje na raspolaganju. Suviše jaki izlivi strasti ili emocija Vas navode na pogrešan izbor. Potrebno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja. Distancirajte se od izazova. Sugestija: Važno je da se pravilnije zaštitite od nekih stresnih situacija.

RAK
Nove komplikacije na poslovnoj sceni proizilaze iz pokušaja da se ostvari zajednički dogovor oko raspodele interesa. Nema razloga da ponavljate priču koja ne ostavlja pozitivan odjek na Vaše saradnike. Posvetite više pažnje voljenoj osobi i zajedničkim planovima koje imate. Važno je da delujete dovoljno inspirativno i zavodljivo u svakom pogledu. Očekuje Vas prijatno iznenadjenje. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

LAV
Ne možete da predvidite novi tok dogadjaja na poslovnoj sceni ili nečiji odgovor na zadatu temu. Nema razloga da se ponašate previše razmetljivo u susretu sa saradnicima, već zatražite nečiju podršku. Brinete bez pravog povoda, partner trenutno možda ne želi da Vam poverava svoje misli ili ono što oseća. Promenite svoju dosadašnju taktiku, ako ona ne donosti željeni efekat. Sugestija: Delujete napeto, prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

DEVICA
Pažljivije analizirajte kompletnu situaciju na poslovnoj sceni i svoje saradnike. Postoje stvari koje zahtevaju kreativno razmišljanje ili odredjenu fazu inkubacije, pre nego što donesete neku konačnu odluku. Primećujete da neko u Vama pobudjuje veliko interesovanje i da Vas asocira na prijatne uspomene. Pokažite dobru volju i spremnost na emotivno prilagodjavanje do one prave mere. Sugestija: Nema razloga za preteranu zabrinutost, opustite se.

VAGA
Delujete vrlo promišljeno i proveravate različite informacije koje utiču na poslovne pregovore. Obazrivost je poželjna, ali nema razloga za preterivanjem. Saradnici imaju pravo na drugačije stavove ili interese. Ponekad postupate suviše strogo prema osobi koja ima dobru nameru, ali ne uspeva u potpunosti da Vam dočara svoje emotivne doživljaje. Nekom uvek treba dati novu priliku. Sugestija: Podstičite kod sebe vedar duh i dobro raspoloženje.

ŠKORPIJA
Potreban Vam je dodatni oprez u susretu sa saradnicima i prilikom procene novih poslovnih prilika. Nema potrebe da skrećete pažnju na sebe ili da ulazite u neke sumnjive pregovore. Trenutno, ljubav i zadovoljstvo možda ne idu u zajedničkoj kombinaciji. Partner iznenada postavlja pitanja koja u Vama podstiču emotivnu nelagodnost ili pomalo loš predosećaj. Nema potrebe za preterivanjem. Sugestija: Prijaće Vam aktivan odmor i više sati zdravog sna.

STRELAC
Postoje stvari koje ne treba da činite u afektu ili na osnovu prvog impulsa koji imate. Neko od saradnika pažljivo analizira Vaše ponašanje i donosi ocenu o Vašim rezultatima. Saradnja je nužna, ali ne po svaku cenu ili na neki ultimativan način. Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje uz osobu koja odgovora Vašem ukusu i senzibilitetu. Želje se najlepše ostvaruju u zajedničkom ritmu. Sugestija: Podstičite kod sebe optimizam i dobru volju.

JARAC
Zainteresovani ste za nečiju poslovnu ponudu ili za kombinaciju koja obećava dvostruki dobitak. Pre nego što donesete konačnu odluku, saslušajte svoje saradnike i prihvatite koristan savet. Neko Vas inspiriše na dodatno angažovanje i dobro raspoloženje. Osvnite se oko sebe, jer uvek postoje nasmejana lica i one dobre poruke. Nove dileme treba da rešavate u dogovoru sa voljenom osobom. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

VODOLIJA
Ponekad sve izgleda tako relativno, stoga nemojte donositi zaključak na osnovu prvog utiska i bez konsultacije sa bliskim saradnicima. Oslonite se na nečiji savet i na zajedničku procenu. Važno je da pravilno definišete svoje ciljeve. Neko ume snažno da ustalasa Vaše misli i osećanja. Potrudite se da ispunite partnerova očekivanja, budite dovoljno iskreni, nežni i pažljivi. Uživajte u intimi. Sugestija: Izbegavajte različite izazove koji Vas psihički opterećuju.

RIBE
Izbegavajte preterano eksponiranje u društvu saradnika i nemojte pričati o stvarima koje možda predstavljaju potencijalni rizik za Vaše poslovne interese. Potrebno je da smislite neku rezervnu varijantu, jer uvek postoji faktor iznenadjenja. Budite promišljeni i uzdržani pred bliskom osobom. Pažljivije analizirajte svog partnera, kako biste odgonetnuli deo nekih skrivenih poruka ili emotivnih namera. Sugestija: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #612 poslato: 08-03-2017, 09:30:15 »

Vaš horoskop za dan:
08.03.2017.


OVAN
U Vama se pokrenuo optimistički duh, tako da na različita pitanja koja postavljaju Vaši saradnici odgovarate saumouvereno ili u duhovitom stilu. Polaskani ste nečijim komplimentima i saznanjem da se nalazite na izvesnoj »listi odbranih«. Priuštite sebi neku romantičnu ili uzbudljivu zabavu u društvu bliske osobe, prijaće Vam. Partner očekuje više emotivne pažnje i topline sa Vaše strane. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi. Dragim damama želimo srećan praznik uz najlepše radosti i da ste uvek ispunjene ljubavnim raspoloženjem.

BIK
Delujete dinamično i snalažljivo pred svojom okolinom, tako da dobijate komplimente na različitim stranama. Važno je da pravilno odgovorite na novi poslovni izazov, kao i da ostavite dobar utisak na saradnike. Zaboravite na neke predrasude, ne možete sve držati pod kontrolom ili pod budnim okom. Bolje je da planirate ljubavni susret ili neku omiljenu zabavu u društvu voljene osobe. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi. Dragim damama želimo srećan praznik uz najlepše radosti i da ste uvek ispunjene ljubavnim raspoloženjem.

BLIZANCI
Ukoliko se nalazite u neprijatnoj situaciji, nemojte ponavljati poznatu priču i davati neproverena obećanja. Važno je da redovno proveravate informacije koje utiču na poslovno-finansijsku saradnju. Ponekad je teško prihvatiti različita ograničenja koja postoje u ljubavnom životu. Izbegavajte nepotrebna uzbudjenja ili izazovno koketiranje sa jednom osobom. Sačuvajte emotivnu diskreciju. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna i pravilnija nega. Dragim damama želimo srećan praznik uz najlepše radosti i da ste uvek ispunjene ljubavnim raspoloženjem.

RAK
Nalazite se u novoj dilemi, nije Vam jasno da li se neko poigrava Vašim poverenjem ili je po sredi zajednički nesporazum u poslovnom dogovoru. Ipak, saradnici neće dozvoliti da trpite nepravdu i da Vas neko potiskuje. Situacije koje po Vama izgledaju interesantno, voljena osoba više posmatra sa odredjenom dozom nepoverenja ili odbijanja. Imate različite kriterijume pri selekciji planova. Sugestija: Važno je da poboljšate svoju koncentraciju i psihološku ravnotežu. Dragim damama želimo srećan praznik uz najlepše radosti i da ste uvek ispunjene ljubavnim raspoloženjem.

LAV
U susretu sa saradnicima dešava se da imate različite primedbe na nečije ponašanje i teže Vam je udovoljiti nego obično. Bez obzira na nečije obećanje, primećujete da stvari idu u pogrešnom pravcu. Izbegavajte zaoštrene duele ili javnu raspravu. Ljubavna tema ima pozitivan uticaj na Vaše raspoloženje, neko svojim manirima ume da Vas »podigne u oblake« ili da ispuni Vaša očekivanja. Sugestija: Kontrolišite impulsivnu sranu svoje prirode. Dragim damama želimo srećan praznik uz najlepše radosti i da ste uvek ispunjene ljubavnim raspoloženjem.

DEVICA
Zabrinuti ste zbog nečijih reci i to sa dobrim povodom. Da biste sačuvali svoje poslovno-finansijske interese, morate pribegavati nekom malom lukavstvu ili zaobilaznim pravilima. Stalo Vam je da sve dovedete skoro pod savršenu kontrolu. Primećujete kako sve više počinje da Vam smeta iznenadna euforija u partnerovom ponašanju, nego osećaj nostalgije ili lične nesigurnosti koji Vas prati. Sugestija: Nemojte sebe opterećivati suviše napornim obavezama. Dragim damama želimo srećan praznik uz najlepše radosti i da ste uvek ispunjene ljubavnim raspoloženjem.

VAGA
Preterujete sa svojim ambicioznim planovima i sa različitim zahtevima, tako da Vas očekuju neki negativni komentari. U raspravi oko poslovnih prioriteta, nema razloga za novi okršaj sa jednom uticajnom osobom. Različiti nesporazumi koji Vas povremeno prate u dijalogu sa voljenom osobom nisu beznačajni, ali nisu ni tema koju treba uporno ponavljati. Bolje uskladite razlike koje imate. Sugestija: Posvetite pažnju stvarima koje pozitivno utiču na stanje Vašeg duha i raspoloženje. Dragim damama želimo srećan praznik uz najlepše radosti i da ste uvek ispunjene ljubavnim raspoloženjem.

ŠKORPIJA
Stalo Vam je da ostavite pozitivan utisak na okolinu i zbog toga preuveličavate svoje zahteve. Bez obzira na izvesno iscenirano ponašanje, dobijate poslovnu podršku i neko sa simpatijama ocenjuje Vašu pojavu ili nastup. Na sreću neko u Vama podstiče dobro raspoloženje i potrebu za emotivnim zbližavanjem. Prihvatite dešavanja koja Vas inspirišu na izražavanje veće radosti ili nečiju poruku. Sugestija: Uživajte u lepim stvarima. Vedar duh deluje lekovito u svakom pogledu. Dragim damama želimo srećan praznik uz najlepše radosti i da ste uvek ispunjene ljubavnim raspoloženjem.

STRELAC
Nemojte dozvoliti da neko u Vama pokreće niske strasti ili želju za takmičenjem, dobro razmislite o mogućim posledicama koje proizilaze nakon poslovnog rivalstva. Sačuvajte prisebnost duha. Bez obzira na svu tajanstvenost u ponašanju pred voljenom osobom, ne uspevate da prikrijete svoje neraspoloženje. Potiskujete svoje nezadovoljstvo, ali moraćete jednom da izrazite ono što osećate. Sugestija: Olakšajte svoju savest, prijaće Vam iskreni razgovor ili poveravanje. Dragim damama želimo srećan praznik uz najlepše radosti i da ste uvek ispunjene ljubavnim raspoloženjem.

JARAC
Osećate potrebu da zavedete red u svojoj okolini, ali to činite na loš način ili u pogrešnom trenutku. Ispravite svoje propuste, pre nego što izgubite naklonost u saradnickim krugovima. Izbegavajte brzopletost. Ukoliko počinje da Vam smeta pasivna uloga koju Vam neko nameće ili imate osećaj monotonije u ljubavnom odnosu, potrudite se da iznenadite voljenu osobu na neobičan način. Sugestija: Prijaće Vam izlazak ili boravak u prirodi i opuštanje. Dragim damama želimo srećan praznik uz najlepše radosti i da ste uvek ispunjene ljubavnim raspoloženjem.

VODOLIJA
Suviše ste angažovni na poslovom polju i predano odgovarate na brojne pozive. Ne zaboravite da sve ima svoju »zdravu granicu«, tako i radna terapija ima pozitivne efekte samo pod odredjenim uslovima. Nema razloga da se osećate nesigurno zbog nekih dogadjaja koji Vas sada prate ili da prikrivate istinu u susretu sa voljenom osobom. Potrudite se da pravilno objasnite svoje namere. Sugestija: Prijaće Vam psihološko opuštanje i više sati zdravog sna. Dragim damama želimo srećan praznik uz najlepše radosti i da ste uvek ispunjene ljubavnim raspoloženjem.

RIBE
Delujete možda netaktično u susretu sa saradnicima i uporno pokušavate da nametnete svoje stavove, bez obzira na negodovanje. Nemojte dozvoliti da Vam neko postavlja otežavajuće uslove ili da Vas nepravedno optužuje za zajednički neuspeh. Uzaludno razmišljate o nekom uzbudljivom susretu koji nije izvestan ili o pogrešnoj osobi, koja trenutno nije u Vašem emotivnom dometu. Sugestija: Važno je da pravilno kontrolišete impulsivnu stranu svoje prirode. Dragim damama želimo srećan praznik uz najlepše radosti i da ste uvek ispunjene ljubavnim raspoloženjem.

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #613 poslato: 09-03-2017, 09:49:18 »

Vaš horoskop za dan:
09.03.2017.


OVAN
Delujete ambiciozno i neprekidno smišljate nova poslovna rešenja. Medjutim, Vaš uspeh više zavisi od nečijeg uticaja. Nema razloga da se ponašate nametljivo u društvu osobe koja ima suviše stroge poslovne kriterijume. Nalazite se u nekoj emotivnoj dilemi. Bolje je da prednost prepustite svom partneru, prihvatite realna rešenja koja Vam se predočavaju ili dostižne mogućnosti koje imate. Sugestija: Podstičite kod sebe veću strpljivost i samokontrolu.

BIK
Obratite više pažnju na različite informacije koje imaju korisno značenje, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne ciljeve. Nema razloga da preterujete u svojim zahtevima pred saradnicima. Svoju pažnju posvetite nekoj omiljenoj temi ili osobi koja Vas inspiriše na pozitivno raspoloženje. Uživajte u lepim stvarima i u nečijem društvu koje predstavlja izvesnu privilegiju koju imate. Sugestija: Budite umereniji u svemu, opterećujete se sa nekim velikim ambicijama.

BLIZANCI
Sve ima svoj tok trajanja ili svoju upotrebnu vrednost. Povremeno uporno insistirate na stvarima koje su možda prevazidjene u poslovnim krugovima. Uzaludno pokušavate da promenite nečije mišljenje i ponašanje. Ako ste zanemarili dogovor koji imate sa bliskom osobom, pronadjite dobar način da se iskupite za propust. Partner pokušava da Vas oraspoloži i da Vas navede na dobar izbor. Sugestija: Poboljšajte svoju psiho-fizičku kondiciju.

RAK
Ukoliko ste dovoljno snalažljivi ili prodorni očekuju Vas višestruki rezultati. Pokažite svojoj okolini da posedujete različite sposobnosti i da je Vaša uloga skoro nezamenljiva u nekim poslovno-finansijskim dogovorima. Upotrebite svoj šarm i zavodničke manire u onoj meri koliko je neophodno pred bliskom osobom, odgovorite na nečiji poziv ili ljubavnu poruku koju dobijate. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

LAV
Neko Vam na indirektan način daje do znanja, da svaka usluga deluje obavezujuće ili da ima svoju povratnu cenu. Predstoji Vam manji gubitak ili razočaranje, koje treba da prihvatite kao novu lekciju o pravilima poslovnog ponašanja. Prijaće Vam susret sa bliskom osobom i emotivna pažnja koju dobijate. Učinite sve što je potrebno da ostvarite zajedničko zadovoljstvo u svojoj porodici. Sugestija: Posvetite pažnju stvarima koje Vas duhovno ispunjavaju.

DEVICA
Očekuju Vas iznenadne komplikacije poslovno-finansijske prirode, ali to ne treba bitno da utiče na Vašu koncentraciju. Sačuvajte pozitivnu orijentaciju i lepe misli, svi problemi se rešavaju pre ili kasnije. Planirajte susret sa bliskim prijateljima i neku omiljenu zabavu koja će pozitivno uticati na Vaše raspoloženje. Važno je da osetite emotivnu toplinu u nečijem društvu i da se opustite. Sugestija: Nema razloga za preteranu zabrinutost.

VAGA
Dobro procenite svoje poslovne mogućnosti i granicu koju ne treba da prekoračite. Nema potrebe da se izlažete velikom naporu ili da se suprotstavljate osobi koja ima veliki poslovni uticaj. Rizik prepustite drugima, izbegavajte sumnjive ponude. Očekuje Vas zadovoljstvo u susretu sa voljenom osobom ili u društvu koje dobro poznajete. Tople emocije uvek deluju vrlo inspirativno i lekovito. Sugestija: Važno je da ulepšate svoje raspoloženje.

ŠKORPIJA
Neko remeti Vaše poslovno-finansijske planove ili ignoriše primedbe koje imate. Ipak, nemojte dozvoliti da loše iskustvo u Vama podstiče niske strasti ili želju za poslovnim rivalstvom. Strpljivo sačekajte na bolje uslove. Prijaće Vam različiti susreti i neki emotivni kontakti koje imate u svom okruženju. Na sreću, postoji osoba koja ume da Vam ugodi i da Vam prišuti odgovarajući tretman. Sugestija: Delujete napeto, potrebna Vam je nečija emotivna podrška.

STRELAC
Obratite pažnju na različite detalje ili na neke »skrivene poruke«. Potrebno je da bolje razlikujete značenje odredjenih informacija u poslovnim pregovorima. Da biste ostvarili svoje ciljeve potrebna Vam je nečija podrška. Izbegavajte moguće emotivno rivalstvo ili takmičarske uloge u odnosu sa bliskom osobom. Nemojte nepotrebno forsirati ljubavni tempo koji ne odgovora Vašem partneru. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

JARAC
Ukoliko Vas neko nagovara na poslovno-finansijski izazov ili na jednu zajedničku avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama. Neko može da razotkrije Vaše tajne planove, stoga ne budite naivni i brzopleti. U svojim ljubavnim očekivanjima češće idete za korak ispred partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu. Pokušajte pravilnije da sagledate sve mogućnosti. Sugestija: Budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte neke stresne situacije.

VODOLIJA
Očekuju Vas neki interesantni susreti, stoga obratite veću pažnju na utisak koji ostavljate u društvu poslovnih partnera. Učinite sve što je potrebno, da spojite lično zadovoljstvo sa nekim praktičnim aspektima. Ukoliko ste slobodni planirajte neki pomalo neobičan izlazak ili zakažite ljubavni susret. Dovoljno ste inspirisani da privučete nečiju emotivnu pažnju i da izazovete pozitivnu reakciju. Sugestija: Prijaće Vam aktivna uloga na različitim stranama.

RIBE
Na osnovu novih informacija treba da donesete realnu procenu o važećim prioritetima na poslovnoj sceni. Izbegavajte brzopletost ili neskromnost u susretu sa saradnicima, potrebna Vam je njihova naklonost. Očekuje Vas uspeh u novčanim razmenama. Izgleda da Vam se dopada ono što je nedostižno ili osoba do koje ne dopire Vas glas. Razmislite, kome treba da uputite svoju poruku. Sugesetija: Nema potrebe da precenjujete svoje mogućnosti.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #614 poslato: 10-03-2017, 10:05:25 »

Vaš horoskop za dan:
10.03.2017.


OVAN
Pokušavate da zasenite svoju okolinu i možda u pomalo samouverenom stilu prihvatate različite obaveze. Zarad poštovanja nekih poslovnih dogovora, prihvatite kompromisno rešenje koje Vam predlažu bliski saradnici. Potrebno je bolje da kontrolišite svoje impulse, pre nego što nesmotreno povredite nečija osećanja. Dešava se da povremeno previše dramatizujete odredjene situacije iz zajedničkog života. Sugestija: Prijaće Vam dijetalna ishrana, konzumirajte više tečnosti.

BIK
Iako ste osvojili nečiju naklonost i simpatije, uvidjate da to nije dovoljan uslov da ostvarite svoje poslovne namere. Ne možete da vodite glavnu reč ili da postaljate nove uslove. Neko drugi odlučuje o zajedničkim interesima. Nema potrebe da se dodatno opterećujete nečijim komentarima, posebno ako je reč o osobi koja Vas ne poznaje dovoljno dobro. Budite velikodušni prema voljenoj osobi. Sugestija: Izbegavajte neke dodatne obaveze koje Vas suviše zamaraju.

BLIZANCI
Pravilan izbor poslovne teme i saradnika utiče na završne rezultate. Dobro razmislite kome treba da se priklonite u poslovnoj saradnji. Ustupci koje činite, ponovo potvrdjuju Vašu ozbiljnost i smisao za poslovnim ugovaranjem. Spontani izliv nežnosti pred voljenom osobom donosi novu radost ili zajedničko zadovoljstvo, najviše kroz osećaj sigurnosti koji Vam nedostaje. Neko brine o Vama. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

RAK
Imate dovoljno energije i interesovanja da se oprobate u novim situacijama. Potrebna Vam je dobra koncentracija u momentu kada se donosi ključna odluka. Završite svoje obaveze u predvidjenom roku. Neko Vas navodi na dobar izbor, što pozitivno utiče na zajedničku radost kroz emotivno raspoloženje. Ne krijete svoje zadovoljstvo, a osmeh predstavlja najlepši »ukras« na Vašem licu. Sugestija: Važno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.

LAV
Obratite pažnju na nečije komentare, važno je da se pravilno prilagodite na novu situaciju. Svaka korisna informacija treba da Vas približi uspešnim rezultatima. Okolnosti se menjaju, procenite najbolji trenutak za akciju. Dešava se da preosetljivo reagujete na različite sitnice, dok partner stvari posmatra drugačijim očima i tako smiruje zajedničku tenziju. Oslonite se na nečiju iskrenu podršku. Sugestija: Delujete napeto, opustite se uz odgovarajućem društvu.

DEVICA
Nalazite pred novom poslovnom dilemom i potreban Vam je nečiji savet. Morate imati dovoljno hrabrosti, da prihvatite izvesnu odgovornost za svoje postupke. Situacija će se rešiti, nema razloga za preteranu zabrinutost. Moguće je da postavljate visoke zahteve i koristite stroge kriterijume u proceni nečijeg ponašanja. Drašava se i da nepravedno kritikujete voljenu osobu, popustite malo. Sugestija: Sačuvajte samopouzdanje i prisebnost duha.

VAGA
Vaše ideje ne znače mnogo, ukoliko se i Vaši saradnici ne založe za slične principe u poslovno-finansijskim dogovorima. Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje i dugoročniju saradnju. Nove ljubavne dileme ili loš predosećaj koji imate u susretu sa bliskom osobom, počinje da utiče na Vaše promenljivo raspoloženje. Posmatrajte stvari više iz pozitivnog ugla tumačenja. Sugestija: Nema potrebe da se opetećujete nekim »teškim mislima«.

ŠKORPIJA
Ukoliko Vam je stalo da pravilno rešite iznenadnu komplikaciju, upotrebite praktičnu pamet i lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od osobe koja ima sumnjive namere ili negativan uticaj na Vaše ponašanje. Nema potrebe da smišljate nove ili neke lažne izgovore, koji Vas dovode u neprijatnu situaciju pred voljenom osobom. Prihvatite suočavanje sa istinom i biće Vam lakše. Sugestija: Izbegavajte konfliktne situacije, opustite se.

STRELAC
Otkrivate različite nepravilnosti koje postoje u Vašem oruženju i pokušavate da ispravite svoje poslovne propuste. Ipak, nema razloga da previše pričate o svojim poslovnim planovima. Važni su rezultati, a ne propratni komentari. Nemojte davati obećanja koja možda ne možete da ispunite. Vaš osmeh i emotivne želje ne znače mnogo, ukoliko ne postoji i čvrsta namera da ih ostvarite. Sugestija: Prijaće Vam izlazak, šetnja ili boravak u prirodi.

JARAC
Ne želite da neko drugi odlučuje o zajedničkim interesima, tražite zaobilazno ili korisno poslovno rešenje. Pažljivo analizirajte svoje saradnike i prihvatite nečiji savet. Preterana doza hrabrosti ili samovolja, može da iskomplikuje saradnički odnos. U ljubavnom životu, na širi izgled sve deluje prepoznatljivo ili kao neka skoro savršena slika. Ipak, Vi ne delujete spokojno i zadovoljno. Sugestija: Podstičite kod sebe više dobro raspoloženje.

VODOLIJA
U prilog Vam ide saznanje da se nalazite u toku nekih važnih dogadjaja. Dobro procenite lične mogućnosti i upotrebite prednost koju imate u odnosu na poslovne konkurente. Važno je da se pravilno nametnete u društvu saradnika. Partner kao da sumnja u istinitost Vaše priče i traži dodatna objašnjenja. Postupite po svojoj savesti i bez lažnih iluzija, koje kasnije mogu da Vas razočaraju. Sugestija: Izbegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove koji Vas opterećuju.

RIBE
Postoji osoba koja se ponaša pomalo neprofesionalno i postupa mimo ustaljenog protokola. Ipak, dokazivanje pravde ne predstavlja Vaš primarni cilj. Ne možete da utičete na nečiju odluku i ponašanje. Partner ne obraća posebnu pažnju na Vaše komentare, imate utisak da Vas drži po strani u odnosu na neke svoje »tajne planove«. Zatražite objašnjenja kako ne biste pogrešno zaključivali. Sugestija: Preterana zabinutost se loše odražava na Vašu koncentraciju.

pcelica.m

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 4384
    • Global Webmasters
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #615 poslato: 13-03-2017, 10:36:00 »

Vaš horoskop za dan:
13.03.2017.


OVAN
Imate dobre ideje, ali postoje odredjene okolnosti koje Vas sprečavaju da ostvarite svoje namere. Važno je da sačuvate dobru poziciju medju saradnicima i da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju. Delujete uznemireno zbog novih emotivnih dilema, imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg ponašanja ili odsutnosti. Osećaj ponosa Vam ne dozvoljava da se pomirite sa sporednom ulogom. Sugestija: Priuštite sebi bolje uslove i mentalnu relaksaciju.

BIK
Pažljivo analizirate nove dogadjaje na poslovnoj sceni i pokušavate da pronadjete najbolje rešenje. Stalo Vam je da poboljšate uslove za rad. Učinićete sve što je potrebno da okolina prihvati Vaše ideje. U naletu impulsa ili strasti vršite emotivni pritisak na voljenu osobu, bolje je da smireno sagledate zajedničke mogućnosti. Pokažite da imate dobru volju i partner će slediti Vaš primer. Sugestija: Nemojte dozvoliti da Vas neko opterećuje dodatnim brigama.

BLIZANCI
Obratite pažnju na različite dogadjaje na poslovnoj sceni kako biste ostvarili što bolju poziciju medju saradnicima. U presudnom trenutku upotrebite sve prednosti sa kojima raspolažete. Uporno pokušavate da nametnete svoje mišljenje pred voljenom osobom, ali imate utisak da Vam nedostaje dobra prilika. Možda ishitreno donosite zaključak, sačekajte da čujete i partnerovo mišljenje. Sugestija: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

RAK
Proveravate različite informacije koje utiču na dalji tok poslovnih pregovora, umete pravilno da procenite dobru priliku. Važno je da uskladite svoje mišljenje sa saradnicima za koje Vas vezuju zajednički poslovni interesi. U naletu strasti umete lako da se zanesete, potrebna Vam je emotivna diskrecija i distanca kako biste imali jasniju sliku. Sve ima svoju cenu ili uzročno-posledičnu vezu. Sugestija: Prijaće Vam dijatelna ishrana i veća količina vitamina ili tečnosti.

LAV
Stalo Vam je da privučete pažnju okoline i da predstavite svoje ideje na što interesantniji način. Potrebna Vam je diplomatska nota i dobra poslovna strategija u nastupu pred saradnicima. Upotrebite proverenu formulu. Obradovaće Vas novi emotivni signali koje prepoznajete ili nečija poruka. Partner se iskreno trudi da ostvari sve Vaše potrebe, čak i onda kada ste prilično udaljeni Sugestija: Izbegavajte neke naporne situacije koje Vas previše uznemiravaju.

DEVICA
Umete da procenite povoljnu poslovnu priliku i da predvidite nečiju reakciju, što Vam pomaže da se bolje organizujete. Važno je da sačuvate svoje poslovne interese i da održite uspešan nivo komunikacije na različitim stranama. Sa odredjenim razlogom prećutkujete svoje emotivne namere pred voljenom osobom, ali ne možete dugo prikrivati istinu. Postoji granica koju ne treba prelaziti. Sugestija: Prijaće Vam aktivan odmor i više sati zdravog sna. Obratite pažnju na svoje snove.

VAGA
Saradnici odobravaju Vaš način razmišljanja i to deluje ohrabrujuše za nastavak poslovnih pregovora. Važno je da se pridržavate liste prioriteta kako biste u najkraćem roku ostvarili svoje namere. Možda neko nije u stanju brzo da ispuni Vaša emotivna očekivanja, ali uz malo mudrosti situacija može da se promeni na Vašu radost. Nemojte propustiti onaj »čarobni momenat«. Sugestija: Budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte stresne situacije.

ŠKORPIJA
Umete da delujete vrlo sugestivno i da upotrebite različite metode delovanja na svoju okolinu. Važno je da imate ubedljive argumente u sususretu sa saradnicima, jer potenciranje rasprave stvara niz dodatnih problema. Ponekad je teško postaviti jasnu granicu izmedju glasa razuma i uzavrelih strasti ili emocija. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode da ne ostavite pogrešan utisak. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija i opuštanje.

STRELAC
Osećate dodatnu motivaciju u želji da ostvarite neku zapaženu ulogu i poslovne ciljeve. Važno je da kreirate novu poslovnu situaciju, koja paralelno ispunjava Vaša duhovna interesovanja i donosi značajnu korist. Nema potrebe da se ponašate suviše teatralno u društvu voljene osobe. Normalno je da postoje i mnoge razlike, ali prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajedničkim afinitetima. Sugestija: Usporite svoj ubrzani ritam i akumulirajte pozitivnu energiju.

JARAC
Potrebne su Vam pouzdane informacije koje garantuju uspešnu saradnju na različitim nivoima. Uložite svoj maksimum energije i znanja u važne poslovne ciljeve. Sve je dostižno kada postoji dobra volja i profesionalna umešnost. Delujete srećno i zadovoljno kada pronalazite smisao u onome što činite za svoju porodicu ili voljenu osobu. Neko će Vas obradovati na prijatan način. Sugestija: Emocionalna ravnoteža pokreće u Vama dodatnu energiju i snagu.

VODOLIJA
Nedostaje Vam dobar uvid u različite tokove poslovnih dogadjaja ili pregovora, zadržite dodatnu meru opreza. Nema razloga da se zalećete sa nekim zvaničnim izjavama, sačekajte na završnicu i povoljniju priliku. Važno je da pravilno procenite nečiju ulogu i emotivne namere. Partner ne želi da Vas dodatno opterećuje svojim idejama i zahtevima. Nemojte žuriti sa nekim odlukama. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju i psihološku ravnotežu.

RIBE
Postavite jasniju granicu izmedju ličnih i zajedničkih interesa, važno je da se pravilno prilagođavate na različe uslove poslovanja. Odredjeni ustupak može da Vam koristi. Možda partner iskušava Vašu naklonost, potrudite se da što bolje uskladite zajednička interesovanja. Izbegavajte razne oblike preterivanja, posebno kada iznosite subjektivne doživljaje o nečijem ponašanju. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, prijaće Vam više vitamina i tečnosti.
Sačuvana
Izdavanje stanova u Beogradu po veoma povoljnim cenama. Posetite Rent a car Beograd.
| Stakla za kuhinje | MultiLac Baby kesice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #616 poslato: 14-03-2017, 10:29:06 »

Vaš horoskop za dan:
14.03.2017.


OVAN
Vaši saradnici imaju dobre ideje, stoga prihvatite nečiju inicijativu koja garantuje uspešne rezultate ili materijalnu sigurnost. Nemojte dozvoliti da se neko nepotrebno zamara detaljima koji nemaju presudan efekat za uspešnu saradnju. Izgleda da ste zanemarili nečija osećanja, savest Vas opominje na iskreno izvinjenje. Osmislite dobru zabavu i posvetite više pažnje dragim osobama. Sugestija: Važno je da se ne opterećujete pogrešnim mislima.

BIK
Postoje stvari koje ne treba da činite u afektu ili na osnovu prvog impulsa. Neko od saradnika pažljivo analizira Vase ponašanje i prati rezultate koje ste ostvarili. Budite promišljeni, saradnja je nužna ali ne po svaku cenu. Osećate emotivnu inspiraciju u nečijem društvu i prija Vam pažnja koju dobijate. Potreban Vam je novi podsticaj, kao dodatno ohrabrenje u namerama koje imate. Sugestija: Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

BLIZANCI
Delujete snalažljivo u susretu sa saradnicima, ali postoje situacije koje zahtevaju neki dodatni rizik. Ponekad nije lako predvideti nečiju reakciju ili odgovor, upotrebite svoje najjače adute kada se nalazite u poslovnoj dilemi. Suviše brinete bez razloga, partner trenutno možda ne želi da Vam poverava svoje misli ili osećanja. Uzalud insistirate na nekim svojim pitanjima i dilemama. Sugestija: Odložite obaveze koje Vas suviše zamaraju, opustite se.

RAK
Ukoliko Vam je teško da ostvarite sve planirane obaveze, zatražite nečiju podršku i razumevanje. Potrebna Vam je nečija asistencija, kako biste završili najteži deo posla. Udružite svoje interese sa osobom koju dobro poznajete. Delujete zabrinuto, partner često postavlja pitanja koja u Vama podstiču čudnu nelagodnost ili los predosećaj i nesigurnost. Moguće je da samo preterujete. Sugestija: Prijaće Vam relaksacija i boravak u prirodi, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

LAV
Zainteresovani ste za nečiju ponudu ili za kombinaciju koja obećava značajan dobitak, stoga delujete užurbano u susretu sa saradnicima. Pre nego što donesete konačnu odluku, saslušajte nečiju priču i prihvatite koristan savet. Predstoji Vam neko neobično emotivno zatišje ili nova dilema u odnosu sa voljenom osobom. Ne volite iščekivanje uz dileme i emotivnu neizvesnost. Sugestija: Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

DEVICA
Stalo Vam je da odgovorite na novi poslovno-finansijski izazov. Konsultujte nečije mišljenje, pre nego što povučete odlučujući potez. Važno je da održite dobru saradnju i da ostvarite svoje namere. Imate utisak da Vaš ljubavni život nije dovoljno interesantan i inspirativan, ali uvek postoji dobro rešenje koje možete da osmislite. Ne želite da se pomirite sa sporednom ulogom. Sugestija: Prijaće Vam kreativan odmor, opustite se.

VAGA
Ne verujete mnogo u nečija obećanja i zato proveravate različite informacije koje utiču na poslovnu saradnju. Dodatna mera opreza može da Vas zaštiti od komplikacija i pogrešnih poteza. Nema razloga da suviše strogo ocenjujete nečije ponašanje. Voljena osoba ima dobre namere, ali možda ne uspeva uvek da Vam dočara sve ono što biste želeli da čujete ili da vidite. Sugestija: Izbegavajte obaveze koje Vas suviše zamaraju.

ŠKORPIJA
Ponekad treba delovati po instinktu i bez suvišnih objašnjenja. Neko ne razume najbolje Vaše ideje, ali to ne treba da Vas posebno zabrinjava. Preostaje Vam da delujete dovoljno efikasno i ubrzano, kako biste ostvarili svoje namere. Potrudite se da ulepšate različite dogadjaje u svom porodičnom ili ljubavnom životu. Slobodno izrazite svoje želje i osećanja. Lepa iznenadjenja su uvek moguća. Sugestija: Delujete pozitivno i nalazite se u dobroj psiho-fizičkoj formi.

STRELAC
Vaši saradnici imaju različita mišljenja o rešavanju nekog zajedničkog problema. Nemojte donositi ishitreni zaključak posle prvog utiska ili bez konsultacije sa jednom bliskom osobom. Potrebno je da prethodno osmislite dobar plan. Važno je da upotrebite svoj šarm ili zavodničke sposobnosti. Iznenadite svog partnera na neki poseban način koji prija zajedničkim potrebama i ukusu. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas previše iscrpljuju, opustite se.

JARAC
Važno je da ispoštujete osnovni protokol, stoga nemojte činiti odredjene prekršaje koji mogu da Vas kompromituju pred saradnicima. Postoji mogućnost da Vam se pripiše veći deo krivice, nego što zaslužujete. Partner insistira na nekim zajedničkim promenama. Morate imati dovoljno mudrosti i razumevanja, da pravilno prihvatite i one stvari koje nisu po Vašoj volji. Sugestija: Nema razloga da se opterećujete pogrešnim slutnjama.

VODOLIJA
Ukoliko brzopleto prihvatite nečiju ideju, očekuje Vas nova neprijatnost ili poslovno-finansijski promašaj. Pažljivo razmislite o alternativnim rešenjima koja Vam stoje na raspolaganju. Nema razloga da donosite ishitrene odluke. Ako Vam je stalo do susreta sa jednom posebnom osobom, nemojte oklevati. Potrudite se da ostvarite onaj pravi kontakt i prijatnu ljubavnu atmosferu. Sugestija: Važno je da se sačuvate prisebnost duha.

RIBE
Ukoliko nemate dovoljno interesovanja za nečije ideje, budite iskreni i nemojte davati ishitrena obećanja. Najbolje je da ostanete uzdržani pred neobičnim idejama ili u susretu sa saradnicima koji ne ispunjavaju Vaše kriterijume. Bez obzira na iznenadni zanos koji osećate, izbegavajte emotivne izazove ili koketiranje sa osobom koja ima neobičnu reputaciju. Rizik može da Vas optereti. Sugestija: Suviše se opterećujete, potrebna Vam je relaksacija.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #617 poslato: 16-03-2017, 13:29:05 »

Vaš horoskop za dan:
16.03.2017.


OVAN
Ukoliko Vas neko opominje da promenite svoje kriterijume i zahteve u poslovno-finansijskoj saradnji, razmislite o dobroj sugestiji. Svaka korisna informacija treba da Vas približi uspešnim rezultatima. Skloni ste preterivanju u ponašanju, preosetljivo reagujete na različite sitnice. Nedostaje Vam nečije razumevanje i emotivna podrška. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas dodatno zamaraju, opustite se.

BIK
Nalazite pred novom poslovnom dilemom. Pokažite da imate dovoljno moralne hrabrosti i prihvatite odgovornost za svoje postupke. Nema potrebe da izbegavate razgovor sa poslovnim partnerima, izvucite dobru pouku. Osećate emotivnu nesigurnost i tražite neko mirnije utočište da dobro razmislite o svemu. Uskladite svoje misli i osećanja. Sugestija: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

BLIZANCI
Vaše ideje ne znače mnogo, ukoliko ne dobijate nečiju garanciju ili podršku u krugu saradnika. Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje i dugoročniju saradnju. Postoje situacije koje ne možete rešavati samostalo. Delujete napeto i uznemireno. Zabrinjavaju Vas ljubavne dileme ili loš predosećaj u vezi jedne bliske osobe. Sugestija: Prijaće Vam šetnja, primenite neku od tehnika relaksacije.

RAK
Ukoliko Vam je stalo da pronadjete izlaz iz nekih komplikovanih situacija, upotrebite svoju pamet i lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od osobe, koja ima sumnjive namere i negativan uticaj na Vaše ponašanje. U susretu sa voljenom osobom, nema potrebe da smišljate nove ili lažne izgovore koji deluju neubedljivo. Sugestija: Izbegavajte suvise naporne ili konfliktne situacije, opustite se.

LAV
Osećate veliki ponos i zadovoljstvo zbog novih informacija o poslovnim prilikama. Ipak, ništa ne funkcioniše uspešno bez Vašeg prisustva i dobre poslovne organizacije. Preuzmite dodatnu inicijativu pred saradnicima. Znaci emotivne pažnje ili novi izrazi nežnosti, uvek donose pozitivan efekat u odnosu sa voljenom osobom. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

DEVICA
Delujete vrlo energično u nameri da ispravite različite poslovne propuste. Nema razloga da opširno pričate o svojim poslovnim planovima, povucite konkretne poteze koji će Vas približiti dobrom rešenju. Pokušavate da razuverite voljenu osobu u idejama koje ima. Partneru povremeno nedostaje osećaj za realnost, a Vama maštovitost. Sugestija: Racionalno koristite svoju energiju i vreme.

VAGA
Radujete se zbog novih informacija. U prilog Vam idu različite okolnosti i saznanje da se nalazite u centru važnih dogadjanja. Na pametan način upotrebite svoju prednost u odnosu na saradnike koji se protive Vašim idejama. Partner Vam često prigovara na ponašanju ili propustima. Možda Vam nedostaju ubedljiva objašnjenja na neka jednostavna pitanja. Sugestija: Izbegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove.

ŠKORPIJA
Okolina primećuje Vaše nezadovoljstvo zbog razvoja dogadjaja na poslovnoj sceni. Potrebno je da pronadjete novo i efikasnije rešenje, kako biste pravilno rešili različite nesporazume koji Vas prate u susretu sa saradnicima. Prati Vas nova emotivna dilema. Ne znate, da li partner greši u svom ponašanju ili deluje sumnjivo u stvarima koje prećutkuje. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

STRELAC
Stalo Vam je da ostavite veliki utisak na svoje saradnike, stoga u megalomanskom stilu prihvatate različite obaveze. Zarad poštovanja nekih poslovnih dogovora, prihvatite kompromisno rešenje i dobar savet. Delujete uznemireno i zahtevno. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode, pre nego što povredite nečija osećanja. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

JARAC
Osvojili ste nečiju naklonost i podršku, ali uvidjate da to nije dovoljno za uspešnu saradnju. Postoje problemi koji zahtevaju drugačiji poslovni pristup. Loša komunikacija sa saradnicima utiče na promenu poslovne klime. Posmatrajte stvari iz pozitivnog ugla, slobodno izrazite svoje iskrene namere i budite velikodušni prema voljenoj osobi. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas previše zamaraju.

VODOLIJA
Ukoliko odaberete pravu temu ili dobru poslovno-finansijsku ponudu, očekuju Vas pozitivni rezultati. Dobro razmislite kome treba da poverite svoje planove, konsultujete osobu za koju Vas vezuje pozitivno iskustvo. Novi izlivi nežnosti pred voljenom osobom donose zajedničko zadovoljstvo, ali i osećaj sigurnosti koji Vam nedostaje. Sugestija: Potreban Vam je dobar podsticaj ili emotivna inspiracija, opustite se.

RIBE
Delujete samouvereno, imate dovoljno energije i dobar predosećaj da se oprobate u novim poslovnim situacijama. Važno je da sledite svoje instinkte, ali i da se oslanjate na praktično iskustvo koje imate. Neko Vam šalje pozitivne signale i sa nestrpljenjem očekuje Vaše prisustvo. Uživajte u raznovrsnim emotivnim kontaktima koji Vas ispunjavaju velikim zadovoljstvom. Sugestija: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #618 poslato: 17-03-2017, 09:41:07 »

Vaš horoskop za dan:
17.03.2017.


OVAN
Ne možete staviti znak jednakosti, izmedju poslovno-finansijskog uspeha i nekih privatnih dogadjaja. Imponuju Vam različite pohvale koje dobijate, ali pored sebe nemate bliske saradnike sa kojima možete da podelite svoju radost. Uspeh u javnom životu, ne može u potpunosti da Vam nadomesti lične želje i emotivne potrebe. Osećate žal za nekim dogadjajima. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas psihički uznemiravaju.

BIK
Imate utisak da saradnici nemaju dovoljno razumevanja za Vaše poslovne ideje ili interesovanja. Nemojte rasudjivati na osnovu prvog utiska. Sačekajte da Vam neko zvanično saopšti svoju odluku o poslovnoj saradnji. Izmedju Vas i partnera provejava zajedničko nepoverenje. Ali, iznenadjenja su moguća u različitim pravcima. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

BLIZANCI
Imate interesantne ideje, ali na žalost Vaša okolina nema dovoljno sluha da Vas podrži u svemu. Zbog različitih interesovanja medju saradnicima, morate da prihvatite poslovni kompromis ili neku utešnu varijantu. Izbegavajte novu raspravu u susretu sa voljenom osobom o »osetljivim temama«, koje ni do sada niste uspeli pravilno da zaključite. Sugestija: Važno je da smanjite svoju psihičku napetost ili nervozu.

RAK
U poslovnim pregovorima mora da postoji minimum saglasnosti u uvažavanju različitih interesovanja i ciljeva. Nove dogadjaje prihvatite u optimističkom raspoloženju i bez kritizerskih komentara. Nema razloga da se opterećujete suvišnim pitanjima. Priželjkujete novi susret ili emotivno zbližavanje. Važno je da imate dobru »ideju vodilju« i pravi emotivni podsticaj. Sugestija: Neka Vas osećanja navedu na »dobar izbor«, ulepšajte svoje raspoloženje.

LAV
Interesuju Vas konkretni rezultati, a ne obećanja ili opširna priča koja ne donosi pozitivan efekat. Ukoliko Vam je stalo da rešite svoje poslovno-finansijske dileme, budite aktivni i uporni u svakom pogledu. Pratite svoj »unutrašnji glas« i pokažite više nežnosti u bliskom društvu. Posvetite pažnju osobi koja Vas posmatra zaljubljenim pogledom, sa omehom na usnama ili ima dobre namere. Sugestija: Promenite svoj uobičajeni režim ishrane.

DEVICA
Neko u Vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjem. Prihvatite korisnu ideju i pokažite spremnost na zajednički dogovor. Vaši ciljevi su dostižni uz pravilno rasudjivanje i dobru poslovnu taktiku. Nemojte dozvoliti da Vam nedostaju maštovitost ili emotivna inspiracija. Partner budnim okom prati Vase kretanje i ponašanje. Sugestija: Ulepšajte svoj fizički izgled, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

VAGA
Neko Vas navodi na pogrešan izbor ili na prikrivanje istine. Postoje stvari koje činite u tajnosti ili mimo nečijeg znanja, nepotrebno komplikujete poslovni dijalog. Važno je da preuzmete odgovornost za odredjene postupke. Ponekad suočavanje sa istinom zahteva dodatnu hrabrost, ali osetićete veliko olakšanje nakon emotivnog poveravanja. Sugestija: Ponekad i iskreni razgovor, deluje kao dobra psiho terapija. Zatražite nečiji oproštaj.

ŠKORPIJA
Na Vama je da opravdate svoj poslovni ugled ili poverenje koje uživate u društvu saradnika. Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki teret, ali uvek postoji način da ostvarite svoje poslovne ciljeve ili obećanja. Uporno pokušavate da prikrijete svoju emotivnu nesigurnost ili »tajne namere«, ali za sada ne postižete željeni efekat. Sugestija: Podstičite kod sebe vedar duh i optimističko rasploženje.

STRELAC
Neko možda osporava Vaš poslovni ugled, što dodatno otežava zajednički dogovor. Nemojte dozvoliti da saradnički nesporazum utiče na Vase raspolozenje i koncentraciju. Budite uporni u svojim namerama. Planirajte susret sa jednom dragom osobom, za koju Vas vezuju prijatne uspomene i neka topla emotivna nota. Opustite se u prijatnom društvu. Sugestija: Važno je da sačuvate svoje pozitivno raspoloženje i lepe misli.

JARAC
Nema razloga da optužujete druge saradnike za pogrešnu procenu ili za svoj poslovno-finansijski neuspeh. Ne budite nepravedni prema osobi, čije namere još uvek ne poznajete. Imate utisak da partner uporno prikriva deo istine, što dodatno utiče na Vaše mrzovoljno raspoloženje. Ipak, svako od Vas zagovara stil ili taktiku koju najbolje poznaje. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

VODOLIJA
Ideja ili posao koji ste odabrali predstavlja dobar izbor. Vas stil izražavanja i pregovaračke sposobnosti imaju uticaj na završne rezultate. Važno je da delujete ubedljivo pred saradnicima u odlučujućim situacijama. Raduju Vas novi dogadjaji u privatnom životu, partner sa istančanim manirima podstiče zajedničko raspoloženje. Prepustite se svojim osećanjima. Sugestija: Potrebno je da bolje uskladite svoje misli i osećanja.

RIBE
Imate loš predosećaj u iščekivanju na nečiji odgovor o poslovnim mogućnostima. Izbegavajte sumnjive okolnosti i pažljivije analizirajte svoje saradnike. Ponekad postoje »skriveni detalji«, koje se teže uočavaju. Ne razumete dovoljno partnerov stav o zajedničkom problemu, imate utisak da se nalazite na suprotnim stranama. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam izlazak, šetnja ili neki emotivni susret.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #619 poslato: 18-03-2017, 09:42:46 »

Vaš horoskop za dan:
18.03.2017.


OVAN
Delujete sumnjičavo i nemate dovoljno poverenja u odredjene saradnike. Nema potrebe da glasno pričate o svojim poslovno-finansijskim planovima. Zadržite odredjenu meru opreza, pogrešan potez stvara uslov za gubitak. Izbegavajte situacije za koje nemate dovoljno strpljenja i nemojte gubiti razum u susretu sa jednom atraktivnom osobom. Sugestija: Prijaće Vam dijetalna ishrana, konzumirajte više tečnosti i vitamina.

BIK
Većinu dogadjaja tumačite na sebi svojstven način, uporno ignorišete situacije koje se ne uklapaju u Vašu poslovnu procenu. Nema razloga da odbijate upozorenje koje Vam upućuju bliski saradnici. Delujete zabrinuto. Ako partner nema dovoljno razumevanja za Vaše potrebe, pitanje je kome treba da se obratite za emotivnu podršku. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam odmor ili psiho-fizička relaksacija.

BLIZANCI
Sa par dobrih poteza, možete da učinite više nego Vaši saradnici. Pridržavajte se pravila: da o uspehu ne treba previše pričati, već treba uspešno delovati. Možete da ostvarite svoje namere na različitim stranama. Neko Vas dodatno intrigira ili privlaci Vašu emotivnu pažnju, više nego što ste spremni da to priznate. Delujete suviše tajanstveno. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

RAK
Delujete vrlo snalažljivo u različitim situacijama. Imate dobar predosećaj, na pomolu su sjajni rezultati koji potvrdjuju Vašu pozitivnu ulogu pred saradnicima. Ukoliko priželjkujete emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju. Inspirišite svog partnera na uzbudljivu zabavu. Uvek vredi pokušati sa nekom »dobrom idejom«. Sugestija: Važno je da ulepšate svoje raspoloženje.

LAV
Nema potrebe da se uporedjujete sa svojom okolinom ili da ulazite u ozbiljnu raspravu. Važno je da ispoštujete osnovna moralna načela, umesto da se dokazujete pred saradnicima koji primenjuju različite poslovne kriterijume. Preterujete sa svojim zahtevima pred voljenom osobom, treba znati osetiti »čari« i uživati u »malim stvarima«. Sačuvajte pravu meru vrednosti. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam relaksacija.

DEVICA
Ukoliko Vam je stalo da opravdate svoju ulogu ili profesionalne sposobnosti, primenite proverenu taktiku. Nemojte dozvoliti da Vas pokolebaju nečije reci i početne komplikacije. Potrebna Vam je pozitivna orijentacija. Vaše želje mogu da se ostvare, pod uslovom i da delujete dovoljno inspirativno, zavodljivo i sugestivno na voljenu osobu. Sugestija: Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

VAGA
Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovno-finansijske propuste, previše izgovorenih reči ne donosi rešenje. Staloženo razmislite o svemu, upotrebite svoje diplomatske manire i praktičnu pamet. Partner za razliku od Vas lakše rešava licne ili zajedničke probleme. Ipak, Vi ne želite da se nalazite u nečijoj senci i da prihvatite pasivnu ulogu. Sugestija: Zatražite nečiji savet i izbegavajte depresivno raspoloženje.

ŠKORPIJA
Neko od saradnika taktizira i razradjuje poslovnu strategiju, a Vama preostaje da se bavite praktičnim aspektima i da preuzimete inicijativu. Kad god Vam se ukaže neka iznenadna prilika prihvatite najbolju ponudu. Delujete pomalo nostalgično i suviše razmisljate o nečijem odsustvu. Osećate emotivni žal za nekim prijatnim ili dalekim uspomenama. Sugestija: Izbegavajte neumerenost i budite pažljiviji u saobraćaju.

STRELAC
Potrebno je da napravite dobar izbor, ali postoje iznenadne situacije koje otežavaju poslovnu procenu. Obratite pažnju na nečiju reakciju. Uvek postoji uspešniji i lepši deo stvarnosti, ali do njega se ne dolazi slučajno i bez dobre pripreme. Imate velika očekivanja, medjutim partner često prikriva svoje namere. Zadovoljstvo je kada nesto činite u ime zajedničke radosti i sreće. Sugestija: Važno je da poboljšate svoju koncentraciju.

JARAC
Poruku koju dobijate možete shvatiti na različite načine, stoga pokušajte da sagledate onu pozitivnu stranu. Potreban Vam je dodatni entuzijazam i podrška različitih saradnika, kako biste svoje obaveze završili u zadatom roku. Morate unapred poznavati osnovna »ljubavna pravila«, pre nego što prihvatite nečiju igru zavođenja ili novi izazov. Sugestija: Preterana zabrinutost loše utiče na Vašu koncentraciju.

VODOLIJA
Ne treba previše da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o svojim poslovno-finansijskim interesima. Okolina pomaže zajednički uspeh i neko pokušava da Vam obezbedi odredjene povlastice ili bolje materijalne uslove. Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Opustite se u nečijem bliskom društvu. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoje raspoloženje.

RIBE
Naivno verujete u nečiju priču i ne proveravate nove informacije koje utiču na završne rezultate u poslovnoj saradnji. Ipak, gubitak sa kojim se suočavate nije od posebnog značaja. Teško Vam je da se suočite sa svojim emotivnim slabostima i potrebna Vam je objektivnost u mišljenju. Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja Vam se dopada. Sugestija. U svemu postoji zdrava granica, izbegavajte neumerenost.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice
 

Stranica je napravljena za 0.225 sekundi sa 25 upita.