Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: iPhone 4S  (Pročitano 2573 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
iPhone 4S
« poslato: 05-10-2011, 01:50:41 »



Novi Appleov smartphone ima jaču kameru i najbrži procesor dosad, sa prodajom u USA krajem oktobra  2011, u Evropi prodaja ce poceti krajem 2011,

Nova funkcija prepoznavanja glasa uključuje i pisanje SMS-ova bez kucanja. Opcija koja je već dostupna na Androidu omogućava vam da vašem telefonu diktirate sadržaj koji nekome želite poslati. Usluge prepoznavanja glasa na novom iPhoneu zasad su dostupne samo za engleski, francuski i nemački, ali uskoro bi se trebale proširiti i na ostale verzije. Kako se već ranije pricalo, novi iPhone može se pohvaliti i velikom brzinom koju mu daje dvojezgreni procesor A5 brzine 1 GHz. Dobra vest za ljubitelje video igara je da iPhone 4S ima i do sedam puta bržu grafiku od svoga prethodnika. Ponešto je poboljšana i baterija koja sada nudi do osam sati razgovora na 3G mreži, šest sati surfanja, 10 sati gledanja videa i 40 sati slušanja muzike.

Nova verzija Appleova smartphonea opremljena je kamerom od 8 megapiksela koja omogućava "hvatanje" objekata u pokretu. Phillip Schiller nije štedeo reči hvale za boje, oštrinu i osobito kvalitetu fotografija koje nastaju putem novog iPhonea: - Za mnoge će ovo biti najbolji fotoaparat i najbolja video kamera koju su ikad imali – ponosno je najavio Schiller. Valja napomenuti i da iPhone 4S ima podršku za snimanje videa u visokoj rezoluciji (HD). Još jedna nova funkcija kojom se Apple ponosi je inteligentno prebacivanje između dve baznih stanica mobilnih operatera. To će omogućiti bolju kvalitetu razgovora i manje prekida. Uprkos očekivanjima, iPhone 4S neće imati podršku za 4G već samo za naveliko prisutan HSPA+ koji omogućava brzine do 14,4 megabita. Ono što pomalo razočarava je ekran koji je ostao jednak kao u prethodnika – 3,5 inča. Iako novi iPhone spolja  izgleda gotovo isto kao "četvorka", Schiller je poručio da je uređaj "potpuno nov iznutra". Naslednik iPhonea 4 bit će dostupan u varijantama 16, 32 i 64 gigabajta unutarnje memorije. O tome će ovisiti i njegova cijena. Osnovni model od 16 GB u SAD-u će se uz ugovor prodavati za 199 dolara  dok će za model od 64 GB biti potrebno izdvojiti 399 dolara. Važno je napomenuti da će popularni smartphone imati instaliranu novu verziju operativnog sistema iOS (iOS 5) koja će od 12. oktobra postati dostupna i za većinu ostalih Appleovih uređaja.

http://www.youtube.com/watch?v=hLp8DkBn5hA
http://www.youtube.com/watch?v=shGUnIJWVEU
http://www.youtube.com/watch?v=8d2l2EBMxG8
http://www.youtube.com/watch?v=L4D4kRbEdJw
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.066 sekundi sa 21 upita.