Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Razne zanimljive teme => Sport => Temu započeo: Tony Clifton 02-10-2008, 03:23:23

Naslov: NLB LIGA-BUDI MENADZER
Poruka od: Tony Clifton 02-10-2008, 03:23:23
Ako ima nekoga ko prati NLB(Jadransku) kosarkasku ligu ovo je prava stvar...vrlo je jednostavno...potrebno je registrovati na http://www.basketball-fantasy.net/bf/home/home.php i napraviti svoje timove za odredjeni broj poena.Cena igraca varira od kvaliteta a u opticaju su igraci iz timova koji ucestvuju u NLB ligi.Na kraju svakog kola je moguce zameniti po tri igraca a u zavisnosti kako odigraju,cena im pada/raste.Dakle radi se o kosarkaskom virtuelnom menadzeru.Sve je naravno bez ikakve obaveze i ovu igru igraju mnogi iz cele bivse juge.Postoje i nagrade za svakog pobednika kola i za konacnog pobednika.
Nas par iz Jagodine je osnovalo i privatnu ligu u kojoj su samo Jagodinci...cilj je da nas bude sto vise...ako ima zainteresovanih neka mi se obrate na PP.Cilj je druzenje kroz celosezonsko takmicenje u NLB i naravno medjusobno takmicenje.

Pozzzz

P.S. prva utakmica se igra ove subote(04.10.).Iako je i kasnije moguce prijaviti tim,mnogo je naravno bolje to uraditi odmah dok smo svi na nuli.
Naslov: Одг: NLB LIGA-BUDI MENADZER
Poruka od: Tony Clifton 02-10-2009, 22:18:05
Evo da vratim temu kao aktuelnu posto 10.10. 2009. pocinje nova sezona NLB(Jadranske lige). Dakle,ako zelite da ucestvujete u virtuelnom kosarkaskom menadzeru ovo je prava stvar. Nas par iz Jagodine cemo napraviti i privatnu ligu za nas pa ako neko zeli da se igra sa nama,neka napravi timove i neka mi se javi da ga ubacim. Igra se dakle cela sezona i posle svakog kola imate pravo na tri zamene. Ukoliko vas jos nesto interesuje,pitajte.
Adresa je ista. Dakle http://www.basketball-fantasy.net/bf/home/home.php
Naslov: Одг: NLB LIGA-BUDI MENADZER
Poruka od: Tony Clifton 27-09-2010, 20:04:51
Samo da obavestim da je krenula nova sezona NLB Fantasy-ja. Linkovi koje sam vec postavio su ispravni,pravila su opisana pa ako neko zeli da se prikljuci,neka mi se javi(PP). Ostalo je jos desetak dana za prijavljivanje timova.