Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Porodio suprugu zahvaljujuci You Tube-u!  (Pročitano 3642 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

lara_kroft

  • Stalni učesnik
  • **
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 596
Porodio suprugu zahvaljujuci You Tube-u!
« poslato: 02-06-2009, 11:01:27 »



  Kada je odlučio pogledati instruktivne klipove o porođajima Britanac Marc Stephens nije ni slutio da će nedugo zatim, baš prema uputama iz tih klipova sa Youtuba, morati poroditi svoju suprugu.
"Supruga i ja smo gledali klipove o porođajima, no to je bio samo jedan vid predostrožnosti, nisam mogao ni pomisliti da će ona nedugo nakon toga dobiti kontrakcije i da ću je morati poroditi prema tim uputama", kazao je Stephens.

Ovaj bračni par već ima troje djece, a gospođa Stephens željela je četvrto dijete roditi kod kuće. Iako je termin bio zakazan tek za nekoliko nedjelja kontrakcije su počele ranije, a Marcu nije preostalo ništa drugo do da sam porodi suprugu.

"Kada sam se probudila shvatila sam da imam kontrakcije svakih pet minuta, odnosno da se porađam. Probudila sam supruga koji je pozvao babicu, no ona nije mogla doći, s toga nam je rečeno da zovemo hitnu pomoć, no tad je već bilo kasno. Porađala sam se!", kazala je Jo Stephens za BBC.

Sjetivši se uputa koje je prethodno gledao na Youtubeu, Marc se odlučio sam poroditi svoju suprugu.

"Slijedio sam upute koje sam prethodno vidio, a dok sam porađao suprugu pomagala mi je i babica s kojom sam telefonirao. Sve se odvijalo tako brzo! Ostao sam sabran sve do kraja i odmah po porodu odvezao sam suprugu u bolnicu", ispričao je ponosni otac.

Zahvaljujući njegovoj snalažljivosti gospođa Stephens je rodila zdravog dječaka i odmah nakon pregleda u bolnici puštena je kući.
Sačuvana
Pre nego što uradite nešto, morate da budete neko...
 

Stranica je napravljena za 0.086 sekundi sa 24 upita.