Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Sajt sa jednostavnim receptima  (Pročitano 3165 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Baduku

  • Član
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 9
Sajt sa jednostavnim receptima
« poslato: 10-06-2015, 15:32:34 »

Bez obzira da li posećujete neku od društvenih mreža ili jednostavno volite da na internetu potražite neki zanimljiv recept kako biste iznenadili svoje ukućane, verovatno ste primetili navalu sajtova sa receptima. Činjenica je da nikada do sada nije postojalo toliko različitih sajtova za recepte na internetu. Neki su brzi i laki, vrlo jednostavni, pa ih može pripremati svako ko čak i nema iskustva u kuvanju, dok je većina tih sajtova nalik onim emisijama koje možemo pratiti na televiziji, a u kojima se pominju namirnice koje uglavnom nećete ili ćete ih vrlo teško naći na našem području.

Zato bi trebalo da se zapitamo malo i da počnemo da razmišljamo, pa čak i ukoliko smo u potrazi za nekim novim jelom, jer su nam ova koja pripremamo manje - više svaki dan već dosadila. Znam da će biti onih koji će reći da nam je sada mnogo veći izbor prilikom kupovine namirnica, ali valja razmisliti da li je to dobro ili ne. Nedavno sam imala priliku da sretnem ženu na jednoj beogradskoj pijaci koja mi je vrlo odgovorno tvrdila da je beli luk koji prodaje zaista domaći iako se golim okom može videti da je uvozni, odnosno onaj čije su glavice velike i nemaju uopšte ukus ni nalik domaćem belom luku. Dotle je zapravo došla globalna prevara, da uvozimo namirnice kojih naša zemlja ima u izobilju.

 A verovatno se svi sećate ukusnih jela naših baka, pa se možda čak i pitate koja je bila njihova tajna. Pa, možda će vas pomalo razočarati, ali nije to nikakva tajna, već su namirnice bile domaće, bez prisustva hemikalija, a naše bake su sa puno ljubavi spravljale obroke za svoje najmilije. Kada bismo i mi, barem sa pola njihovog truda i volje spravljali obroke, sve bi bilo potpino drugačije. Mada je činjenica da ubrzan tempo života kome smo svi u većoj ili manjoj meri izloženi diktira drugačije navike, pa se to odražava na sve sfere života.

Sve više je ljudi, nažalost koji se hrane po restoranima, a ako nekome kažete da kuvate svaki dan obroke za svoje ukućane, vrlo verovatno je da će vas etiketirati kao domaćicu, bez da vam daju ikakvu ljudsku vrednost. Što naravno ni u kom slučaju nije istina, ali novo vreme nosi i novu modu. Ja mogu iz ličnog primera da posvedočim da su me puno puta mnoge žene gotovo osuđivale, jer ponosno govorim da pripremam jela svaki dan svojim ukućanima, a čak sam odlučila da to i podelim sa mnogim ženama koje se ne stide toga u današnjem svetu, koji polako ali sigurno zaboravlja koje su prave vrednosti.

Baš iz tog razloga i pišem sve ovo, jer želim da podelim svoje kulinarsko umeće i sa vama, te da vam preporučim sajt koji smo moja prijateljica i ja počele da vodimo, a na kome ćete naći mnogo zanimljivih recepata, koje vrlo brzo i jednostavno možete da pripremite i same. Ukoliko vas zanima koje smo sve recepte do sada pripremile, pogledajte ovde http://receptizasvakog.com/

Naravno, trudimo se da što jednostavnije objasnimo čitav postupak pripreme, bez dodatnih zavrzlama, ali i da stalno dopunjujemo naš sajt novim receptima. Videćete i same da ima puno različitih recepata, pa čak i onih da tako kažem ekskluzivnijih, odnosno onih koji zahtevaju kupovinu namirnica koje i nisu u tolikoj meri karakteristične za naše podneblje, ali su svejedno vrlo ukusne. Ono što je najvažnije, recepti na našem sajtu su isprobani, tako da ne morate da brinete da li će vam uspeti ili ne. A volele bismo da nam javite vaše utiske o onima koje isprobate.
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.08 sekundi sa 24 upita.