Razne zanimljive teme > Zabava - Igraonica - Igre

KAKO VAM SE ZOVE BABA ???

(1/14) > >>

MASIRAM GASTARBAJTERKE:
Znači ovo je najžešća tema koju sam video u životu na jednom forumu. Smejao sam se 2 sata, a dovoljan je samo naslov.  :aq08:

Dakle u ovoj temi ćemo pisati o tome kako vam se zovu babe, dede ili kako su se zvali ako su u medjuvremenu otputovali. I ne samo to. Pišite i sve anegdote vezane za vaše babe, dede, prababe itd. :D

Evo ja da počnem, nemam nijednu živu babu ili dedu a babe mi se zvale Milanka i Branka a dede Kuzman i Moša. Što se tiče anegdote evo navešću vam jednu za početak: Moja baba pozove nekog telefonom i kaže: "Alo, ko je to ?" :D A ja je posle zezam i kažem joj: "Ti si bre babo detektiv !" :)

A moram da vam ispričam i 1 anegodotu koju sam pročitao na pomenutom forumu. Mnogo je dobra: Baba ležala u bolnici i dolazi joj u posetu rodbina i baba počne da kuka i da im se žali na sestre kako ne valjaju, ne slušaju, kako su neljubazne, bla, bla. A rodbina je donela na odeljenje punu kesu poklona. I pita njih baba:

-Za koga je to ?-  A oni joj kažu:
-Pa za sestre.- A tek će baba:
ODVADI !!!  :xq005:

Hehehe, znači, umrEo sam od smeha kad sam ovo pročitao. Aj sad vi...

saba:
Deda i baba po ocevoj liniji su se zvali Radisav i Milunka Radojkovic. Inace deda mi je bio zeleznicar, i vozio je ''senjsku'' prugu, a baba je bila domacica. Inace deda je bio poznat pod nadimkom SABORNIK, pa i ja po njemu nosim moj nadimak, samo skraceno SABA.
Sa majkine strane deda se zvao Bozidar Vasic, i bio je cuveni cuprijski berberin, i poginuo je na dan oslobodjenja Cuprije u II svetskom ratu, gde ga je ubio zandar prilikom odlaska dede u berbersku radnju. Baba mi se zvala Olga, i radila je nekada u bolnici, u kujni.

Ivanka:
Baba i deda po majčinoj strani su se zvali Jelena i Miodrag. On je bio sreski načelnik. Po očevoj strani su Dragutin i Ružica. Dragutin je imao rudnik u okolini Bora pa ga je prokockao još pre II svetskog rata. Od muke se obesio. Baba ostala sama sa 7 dece i pošto je bila još lepa, pametno našla ljubavnika kasapina punog para.

sonja:
Jedna baba mmi se zvala baba,a druga baba se zvala nana...
Sa oceve strane su se zvali Milena(milenka )+Milorad(mida sampion),a sa majkine strane u se zvali Jelisaveta(Savka)+Dragoljub(dragi).E sad anegoda o njima ima puno:Moj deda Dragi je bio komandir policije,a nesto se nije slagao sa partijskim idejaama,pa je vratio svoju clansku crvenu kartu,pa ga je drustvo prebacilo da bude cuvar stamparije.,sa osmehom!
moja baba  Milenka kad se preudala,bila je komsinica sa svojim bivsim muzem,za koga se takodje brinula do njegove smrti,kuvala mu je svakog dana  rucak,krisom od svog muza.

Ivanka:
Dobra baba. Kuvala bivšem krijući od sadašnjeg.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju