Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Razne zanimljive teme => Zanimljivosti iz sveta => Temu započeo: lara_kroft 01-07-2009, 10:38:46

Naslov: Martinu Navratilovu tužila bivša žena
Poruka od: lara_kroft 01-07-2009, 10:38:46


     Legendu belog sporta Martinu Navratilovu tužila bivša supruga za milione funti jer "nije bilo nikakvog upozorenja da će raskinuti".

Šta se dogodi kada strast nestane? Neko ostane u vezi i "tiho pati" nadajući se da je to prolazno, neko (većina ljudi) naravno, raskine i nastavi dalje, a neko poput Toni Lejton, bivše supruge Martine Navratilove, tuži za milione dolara.

Toni Lejton (56) koja je od 2004. godine bila u braku sa Martinom Navratilovom, tužila je devetostruku šampionku Vimbldona za "nekoliko miliona funti", jer ju je ostavila bez upozorenja .

Lejtonova i Navratilova (52) rastale su se pre godinu dana, a sada, kada je "bol utihnuo", traži da podele imovinu, tačnije traži "svoj deo" od četiri kuće koje je teniserka kupila dok je bila u braku sa njom .

Ucveljena žena podnela je tužbu u kojoj je navela razloge zbog kojih traži odštetu, a to su "emocionalna, psihička i fizička trauma " nakon "nenadanog odstranjivanja iz Martininog života".

"Život mi se srušio bez upozorenja. Izbačena sam na ulicu bez ičega...samo sa odećom. Nek se Martina pripremi za bitku ", rekla je Lejtonova, prenosi "Dejli Mejl".

U tužbi se navodi da su se Toni i Martina tokom braka navodno dogovorile da će u slučaju razvoda sve deliti "na ravne časti". Pored nekretnina, u "čast" spadaju i automobili, gliseri, skuteri i terenski motori, nakit, ali i kućni ljubimci, keramičke saksije i tri pištolja!

Romansa je počela 2000. godine kada su ih zajednički prijatelji upoznali u Nju Hempširu.

"Prvi put smo se poljubile ispred supermarketa ", rekla je Toni. Četiri godine kasnije venčale su se na nezvaničnoj ceremoniji, na kojoj su i obećale da će deliti imovinu.

Ukoliko slučaj dospe na sud i Martina ne odluči da se nagodi, to će teniserki češkog porekla biti drugi put da njen privatni život na ovaj način bude izložen javnosti.

Tvrdnje Lejtonove potpuno se poklapaju sa onima koje nekadašnja ljubavnica Navratilove Džudi Nelson iznela na sudu 1991. godine nakon sedmogodišnje veze.

Nelsonova je zbog veze sa Martinom napustila supruga i dva sina, a kasnije je, nakon što ju je teniserka ostavila, tužila za sedam i po miliona funti .

Izvor: MTS-Mondo