Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Dnevni Horoskop  (Pročitano 184974 puta)

0 Članovi i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #40 poslato: 15-06-2014, 09:56:25 »

DNEVNI HOROSKOP


Vaš horoskop za dan:
15.06.2014.


OVAN
Sačuvajte prisebnost duha u nekim situacijama, jer svako ima pravo da pogreši. Prihvatite nečije izvinjenje, kao »pozitivan signal« za buduće dogovore o zajedničkim investicijama i poslovnoj saradnji. Nema razloga da nečije ponašanje procenjujete kao emotivnu ravnodušnost ili znake odbijanja. Potrudite se da voljena osoba pravilno shvati, a zatim i da u potpunosti prihvati Vaše namere. Sugestija: Potrebni su Vam kreativan odmor ili psiho-fizička relaksacija.

BIK
Susret sa jednom osobom deluje negativno na Vaše raspoloženje, stoga odbijate predlog ili ponudu o poslovno-finansijskoj saradnji. Ali, postoje situacije koje ne možete rešavati sami i bez nečije asistencije. Neko privlači Vašu pažnju, ali još uvek niste doneli konačnu odluku. Emotivna nesigurnost koju osećate najviše proističe iz Vašeg nepoverenja. Potrebno je da se glasno izjasnite. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija i opuštenija atmosfera.

BLIZANCI
Važno je da se ne zanosite prevelikim ambicijama. Pokušavate da povučete jasniju granicu izmedju dobrog i neprofesionalnog ponašanja. Medjutim, osoba koja Vam zadaje dodatne probleme neće odustati od svojih namera. Trenutak je da promenite neka ustaljena pravila ponašanja u dogovoru sa voljenom osobom. Nema razloga za dodatnu zabrinutost samo zato što nemate potpunu kontrolu. Sugestija. Podstičite kod sebe pozitivan način razmišljanja.

RAK
Suviše očekujete od nečijih obećanja i spremni ste da prihvatate odredjeni stepen poslovnog rizika. Ponekad je teško ostvariti dobar poslovni kompromis. Na žalost, okolina ima drugačije mišljenje i neko koristi stroge kriterijume. Oslanjate se na svoju intuiciju, na osnovu »sitnih detalja« iz zajedničkog života primećujete partnerovo nezadovoljsto. Bolje je da prećutite ono što naslućujete. Sugestija: Budite pažljiviji u saobraćaju, izbegavajte stresne situacije.

LAV
Važno je da sačuvate pozitivnu inspiraciju ili jaku volju u društvu saradnika. Pažljivo osmislite svoj kompletan nastup i nemojte dozvoliti da neko pogrešno tumači Vaše ideje i poslovne interese. Nema razloga da se ponašate suviše zahtevno pred voljenom osobom. Potrebno je da se iskristališu pozitivne emocije u ljubavnom odnosu kako biste ostvarili sve ono što priželjkujete. Sugestija: Pozitivan način razmišljanja deluje na Vašu preduzimljivost.

DEVICA
Nemojte dozvoliti da Vas neko navede na pogrešnu procenu i loše rešenje. Pažljivo proveravajte različite informacije koje utiču na nivo poslovne saradnje. Lako je napraviti propust u sadašnjim okolnostima. U društvu voljene osobe osećate zanos koji Vas inspiriše na neke neobične ideje. Posvetite pažnju zajedničkim temama i uskladite svoje potrebe, ako želite da poboljšate odnos. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

VAGA
Novi problemi sa kojima se suočavate na poslovnoj sceni zahtevaju dobru koncentraciju i pouzdane saradnike. Potrebna Vam je nečija iskrena podrška i posredovanje u različitim poslovnim fazama. Nema razloga da Vas zavara prvi utisak o jednoj osobi. Svoju pažnju posvetite nekoj interesantnoj temi ili osobi koja Vas inspiriše na dobro emotivno raspoloženje. Umete da napravite sjajan izbor. Sugestija: Važno je da ulepšate svoj izgled, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

ŠKORPIJA
Vaše ideje nailaze na pozitivnu reakciju i neko pohvaljuje Vaš način rada. Stalo Vam je da ostvarite širu poslovnu afirmaciju i da zadovoljite različite kriterijume o uspešnoj saradnji. Ukoliko priželjkujete novi emotivni uzlet ili uzbudljivu zabavu, učinite sve što je potrebno da privučete nečije interesovanje. Upotrebite svoj šarm u skladu sa emotivnom inspiracijom koju sada osećate. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

STRELAC
Neko Vas iznenada dovodi u neprijatnu situaciju i pokušava da Vam nametne odredjena pravila ponašanja. Potrebna Vam je bolja kontrola u poslovnim susretima. Nema razloga da rizikujete u situacijama koje mogu da se okrenu na Vašu štetu. Sačuvajte dostojanstvo pred voljenom osobom, pokažite da imate dovoljno snage da prevazidjete neke osetljive situacije kroz koje prolazite. Sugestija: Delujete napeto, opustite se.

JARAC
Pokušavate pravilno da dešifrujete nečiju poruku ili da sačuvate pozitivan stav u poslovno-finansijskoj saradnji. Izbor poslovne teme treba da se zasniva na poverljivim informacijama i na konsultaciji sa pouzdanim saradnicima. Pokažite svom partneru da postoji neki lepši ili zanimljiviji deo stvarnosti koji nije nedostižan. Nema razloga da sumnjate u nečija iskrena osećanja i naklonost. Sugestija: Prijaće Vam boravak u prirodi ili psiho-fizička relaksacija.

VODOLIJA
Vaša motivacija ili ponašanje deluju skoro besprekorno u različitim situacijama. Poslovni rezultati na najbolji način ilustruju Vaše intelektualne ili praktične sposobnosti u društvu saradnika. Napokon dobijate pozitivan emotivni signal koji ste priželjkivali. Odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavni izazov u skladu sa svojim osnovnim potrebama, postoji mnogo razloga za novu radost. Sugestija: Uživajte u situacijama koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

RIBE
Imate dobar predosećaj, ali ne uspevate pravilno da rastumačite neobične signale ili neke skrivene poruke. Ne treba da brinete zbog različitih komentara, svako od saradnika ima pravo na svoje mišljenje i na poslovne prioritete. Različite osobe privlače Vašu emotivnu pažnju, ali odaberite društvo koje u potpunosti odgovara Vašoj inspiraciji i afinitetima. Ugodite sebi i svojoj okolini. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

pcelica.m

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 4384
    • Global Webmasters
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #41 poslato: 16-06-2014, 20:18:12 »


Vaš horoskop za dan:
16.06.2014.


OVAN
Delujete neskromno u svojim poslovnim nastupima i ne dozvoljavate da se neko suprotstavlja Vašim zahtevima. Zbog Vašeg autoritativnog ponašanja usledice različiti komentari i reči kritike. Nema potrebe da pričate o stvarima koje ne poznajete dovoljno ili da se energično suprotstavljate svom partneru bez dobrog povoda. Osećaj ljutnje brzo prolazi, više mislite o onim lepim stvarima. Sugestija: Slobodno vreme posvetite nekom omiljenom hobiju ili relaksaciji.

BIK
Vaš način razmišljanja u ovom trenutku predstavlja »pun pogodak«. Poslovni stil koji zagovarate pozitivno utiče na Vašu popularnost u društvu saradnika. Potrebno je da se izjasnite o zajedničkim ciljevima. Smišljate novi izgovor za neka neispunjena obešanja, ali Vas partner ima jasne zahteve i neše dozvoliti da ga »pomerate« u drugi plan. Učinite nešto, kao gest izvinjenja i iskrene pažnje. Sugestija: Podstičite kod sebe vedro i optimističko raspoloženje.

BLIZANCI
Vaš entuzijazam nailazi na izvesno negodovanje u društvu saradnika, prati Vas nerazumevanje sa jednom »uticajnom« osobom. Nema potrebe da rizikujete oko poslovno-finansijskih pregovora ili u situacijama, kada postoji neki vid zabrane. Stvari nisu tako jednostavne, kao što biste želeli da ih predstavite pred bliskom osobom. Jer san o sreći, ipak nije isto što i sreća. Sugestija: Potrebne su Vam različite »mere opreza«, izvegavajte novo uzbudjenje i stresne situacije.

RAK
Važno je da prihvatite sve nužne okolnosti u poslovno-finansijskoj saradnji, kao i da ispoštujete osnovni protokol u odnosu prema saradnicima. Ponekad delujete previše sitničavo, nema potrebe da komplikujete zajednički dogovor. Delujete uznemireno, što predstavlja »loš predznak« u susretu sa voljenom osobom. Kontrolišite svoju sujetu kako nekog ne biste isprovocirali na lošu reakciju. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas preterano uznemiravaju.

LAV
Obratite pažnju na nečiju primedbu, nema razloga da se ponašate kao preveliki optimista u poslovnim susretima. Umerenost u svakom pogledu predstavlja najbolje rešenje, zatražite na vreme nečiji savet ili stručno mišljenje. Izbegavajte osobu koja Vas često nepotrebno opterećuje svojim teatralnim ponašanjem ili velikim prohtevima. Napravite emotivnu distancu u odnosu na nekog. Sugestija:Važno je da sačuvate unutrašnju ili psihološku ravnotežu.

DEVICA
Uporno zagovarate svoje profesionalne ciljeve i imate odredjene zahteve od kojih ne želite lako da odstupite. Sve se svodi na sposobnost dobre procene i uspešnog delovanja na različitim nivoima. Nema potrebe da iskušavate osobu sa kojom se nalazite u ljubavnoj ili prijateljskoj vezi. Ublažite svoje kriterijume kako biste imali realniju sliku o zajedničkim mogućnostima. Sugestija: Sačuvajte prisebnost duha i »zrno mudrosti«.

VAGA
Stalo Vam je da ostavite veliki utisak na svoju okolinu ili na jednu uticajnu osobu. Potrudite se da sačuvate pravu meru vrednosti i dobre kriterijume u poslovnim pregovorima. Budite dovoljno promišljeni i uzdržani. Prenesite dobro raspoloženje i emotivnu inspiraciju i na svog partnera. Ako ste slobodni, prihvatite nečiji poziv ili igru zavodjenja u društvu osobe koja Vam se dopada. Sugestija: Neka Vaša osećanja budu ispred »glasa razuma«, opustite se.

ŠKORPIJA
Prate Vas dobre okolnosti i faktor sreće, očekuje Vas zapaženi uspeh na različitim stranama. Važno je da se pravilno organizujete, postoje rezultati koji istovremeno potvrdjuju Vaše intelektualne i praktične sposobnosti. Neko ume da Vas ispuni emotivnim zanosom. Nova dešavanja predstavljaju dobar povod da stvarate zajedničke planove, iz svega možete da naslutite i neko novo zadovoljstvo. Sugestija: Podstičite kod sebe pozitivnu orijentaciju u raspoloženju i mišljenju.

STRELAC
Pomisao da se nalazite ispred drugih, odslikava Vašu potrebu za dominacijom ili potrebu da zavedete nova pravila poslovanja. Neprijatnost koja Vas očekuje predstavlja logičan sled dogadjaja i reakciju na Vaše ponašanje. Nema razloga da preuveličavate svoje potrebe u susretu sa voljenom osobom. Ne možete lako promeniti nečiju volju i mišljenje, ponekad ni upornost nije dovoljna. Sugestija: Izbegavajte stresne ili naporne situacije koje Vas suviše iscrpljuju.

JARAC
Postoje iznenadni dogadjaji na poslovnoj sceni koji Vas ometaju da u potpunosti ostvarite svoje namere. Potrebno je da pronadjete neko zaobilazno rešenje. Položaj Meseca trenutno utiče na Vaše sentimentalno raspoloženje ili na potrebu za emotivnim zbližavanjem. Emotivni izazov ili nova avantura, može imati i svoje negativne posledice. Ponekad »zabranjeno voće« donosi gorak ukus. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

VODOLIJA
Uporno pokušavate da skrenete pažnju svoje okoline u pravcu koji najviše ispunjava Vaše potrebe. Ispoštujte nečiju ulogu u poslovnoj saradnji, jer korisne informacije mogu da Vam obezbede odredjene olakšice koje Vam nedostaju. Izbegavajte novu rasparavu sa voljenom osobom, nema potrebe da se dokazujete na pogrešan način ili protiv nečije volje. Promenite svoju taktiku. Sugestija: Obratite pažnju na uredniji način života.

RIBE
Nema razloga da strogo forsirate svoje poslovno-finansijske planove, jer nova orijentacija u razmišljanju i delovanju donosi bolju satisfakciju. Zatražite nečije stručno mišljenje ili praktičan savet. Nepotrebno iskušavate patnerovo strpljenje, možete zažaliti zbog nekih izgovorenih reči ili ishitrenih postupaka. Budite strpljiviji nego obično u iščekivanu na nečiji odgovor ili reakaciju. Sugestija: Priuštite sebi bolji tretman nege i kvalitenije uslove relaksacije.
Sačuvana
Izdavanje stanova u Beogradu po veoma povoljnim cenama. Posetite Rent a car Beograd.
| Stakla za kuhinje | MultiLac Baby kesice

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #42 poslato: 18-06-2014, 14:00:38 »

DNEVNI HOROSKOP


Vaš horoskop za dan:
18.06.2014.


OVAN
Uspeh u Vašim pregovorima zavisi od nečijeg uticaja, postoje različiti faktori koji trenutno kreiraju kompletnu sliku na poslovnoj sceni. Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada preterani ponos ili potreba za pobedničkim trijumfom. Izbegavanje otvorenog dijaloga sa bliskom osobom, predstavlja znak emotivne slabosti. Pokažite da imate dobru volju za prevazilaženjem raznih nesporazuma. Sugestija: Važno je da se relaksirate na odgovarajući način.

BIK
Potrebne su Vam pouzdane informacije o poslovnim prilikama. Uzaludno insisitrate na istini o kojoj drugi ne žele javno da govore ili da se izjašnjavaju u Vašu korist. Prihvatite utešnu varijantu, kao uvertiru za novu fazu pregovora. Delujete uznemireno, nemojte dozvoliti da Vas neko zavarava svojim preteranim laskanjem. Emotivna avantura ili izlet u nepoznato, može da ima i svoju »cenu«. Sugestija: Potrudite se da akomulirate pozitivnu energiju.

BLIZANCI
Ukoliko Vam se ne dopada nečije ponašanje, pokušajte da kontrolišete svoju profesionalnu osujećenost ili nezadovoljstvo. Izbegavajte rivalske odnose i upotrebite zaobilazni način da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Prikrivanje istine pred bliskom osobom uzrokuje samo nove emotivne sumnje. Uzajamno poverenje je neophodno za bolje razumevanje i deluje »lekovito« na oboje. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniju ishranu ili na zdraviji način života.

RAK
Delujete nezainteresovano za odredjene teme koje pokreću Vaši saradnici, ali ostajete uskraćeni za širu podršku. Prekid u komunikaciji podstiče zajedničko nepoverenje, samo poslovni dogovor uvećava mogućnost za zajednicki uspeh. Ponekad umete da preterujete u svojim impresijama ili sa izlivom emocija, nemojte ishitreno davati »velika obećanja«. Dobro procenite svoje mogućnosti. Sugestija: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu, izbegavajte loše drustvo ili negativne uticaje.

LAV
Ukoliko postoje otežavajuće okolnosti u poslovnoj saradnji, nemojte uporno insistirati na svojim prvobitnim namerama. Neko Vam daje do znanja, da neće imati previše razumevanja za Vaše poslovne zahteve ili za eventualne propuste. Nepotrebno insistirate na ličnom dokazivanju i svojim potrebama pred voljenom osobom. Pokažite više suptilnosti i nežnosti u bliskom susretu. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

DEVICA
Nova neprijatnost ili sukob sa odredjenim saradnicima, nateraće Vas da većinu stvari posmatrate drugačijim očima. Važno je da se suviše ne zanosite popularnim temama, koje predstavljaju potencijalni rizik za Vaš poslovni i društveni ugled. U emotivnim odnosima nemojte podcenjivati nečiju ulogu ili precenjivati lične mogućnosti. Partner ne pokazuje veliko interesovanje za Vaše planove, ali Vi ne odustajete lako od svojih namera. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji ili zdraviji način ishrane.

VAGA
Dogovor sa jednom osobom više ukazuje na potencijalni promašaj, nego na novu mogućnost uspešne saradnje. Dostojanstveno prihvatite trenutni poraz, kao otrežnjenje ili dobru poslovnu lekciju. Strpljivo sačekajte na novu poslovnu priliku. U susretu sa voljenom osobom ne možete da uskladite različita interesovanja. Dok Vi delujete sumnjičavo, Vaš partner reaguje suviše suzdržano. Sugestija: Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.

ŠKORPIJA
Pažljivo analizirate nove dogadjaje na poslovnoj sceni i otkrivate različite nepravilnosti, to Vam daje za pravo da insistirate na istini ili na suočavanju sa neistomišljenicima. Širi pogled na moguća rešenja donosi veći uspeh. U susretu sa bliskom osobom morate imati dovoljno snage, da prihvatite kompletnu istinu o nekim zajedničkim situacijama ili stvari koje Vam se ne dopadaju. Sugestija: Osetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora i poveravanja.

STRELAC
Neko Vam jasno daje do znanja, da se nalazite u povoljnoj poziciji. Važno je da pravilno uskladite svoja interesovanja sa poslovima koji se dobro kotiraju u saradničkim krugovima. Ugledajte se na jednu uspešnu osobu. Delujete vrlo zanosno i samouvereno u mnogim susretima, budite dovoljno maštoviti i priuštite svom partneru poseban »ljubavni tretman« kakav i zaslužuje. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

JARAC
Očekujete povoljniju poslovnu situaciju, ali do Vas jos uvek dopiru neodredjeni komentari ili nečije negodovanje. Nemojte dozvoliti da Vas neko isprovocira na impulsivno ponašanje, sačuvajte prisebnost duha pred jednom uticajnom osobom. Povremeno gubite emotivnu kontrolu, ali morate pokazati više razumevanja za različite prohteve ili interesovanja koja ima voljena osoba. Sugestija: Prijaće Vam relaksacija i tretman psihološkog opuštanja.

VODOLIJA
Kolebate se izmedju dve poslovno-finansijske ponude. Medjutim, pokazaće se da ni jedna od njih nije odgovarajuće rešenje. Potrebno je da pravilno sagledate različite aspekte dogadjaja na poslovnoj sceni i svoju ulogu ili mogućnosti koje imate. Sačuvajte samokontrolu, bolje je da ne provocirate svog partnera na uzajamno dokazivanje. Stvari iznenada mogu i da izmaknu kontroli. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

RIBE
Neko Vas zavarava pogrešnom pričom, stoga nemojte dozvoliti da se to negativno odražava na Vašu koncentraciju. Ponekad nije lako ostvariti satisfakciju uz pozitivne rezultate, ali sve se svodi na dobro planiranje i na precizne poteze. Nedostaje Vam emotivna podrška, potisnite sujetu i pokažite svoja iskrena osećanja pred bliskom osobom. Opustite se u društvu onih koje volite. Sugestija: Važno je da se pravilno zaštitite od nekih negativnih uticaja.

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #43 poslato: 19-06-2014, 15:09:02 »

DNEVNI HOROSKOP


Vaš horoskop za dan:
19.06.2014.


OVAN
Preterano eksponiranje ili isticanje svojih ciljeva kao najboljeg rešenja, odslikava Vašu osnovnu potrebu za velikim uspehom. Neki vid neprijatnosti koji Vas očekuje u susretu sa saradnicima, predstavlja logičan sled dogadjaja ili reakciju na Vase ponašanje. Smišljeno preuveličavate svoje emotivne potrebe u društvu voljene osobe. Sa namerom suviše dramatizujete nove dogadjaje. Sugestija: Izbegavajte konfliktne situacije koje Vas psihički uznemiravaju.

BIK
Smišljeno izbegavate susret sa osobom, koja ima pomalo negativan stav o Vašim profesionalnim sposobnostima i često kritikuje Vaš stil izrazavanja. Ipak, pre ili kasnije moraćete da prihvatite kompromisno rešenje. Nedostaje Vam neko kome biste poverili svoje misli i neka potisnuta osećanja. Budite pažljiviji u ljubavnom dijalogu, ponekad se nesmotreno više kaže nego što se želi. Sugestija: Sačuvajte dobru koncentraciju.

BLIZANCI
Stalo Vam je da impresionirate svoju okolinu ili osobu koja pažljivo nadgleda Vaše profesionalne aktivnosti. Ponekad različiti detalji imaju presudno značenje za krajnji uspeh ili na veće uvažavanje medju saradnicima. Sve je moguće kada se spoji lepo i korisno. Usmerite svoje misli i pažnju prema osobi koja ima slične emotivne afinitete i koja može u potpunosti da Vas razume. Sugestija: Važno je da ostvarite ravnotežu izmedju glasa razuma i svojih osećanja.

RAK
Na osnovu dobre intuicije i uticaja faktora sreće, delujete uspešno na različitim stranama. Prati Vas splet dobrih okolnosti, postoje rezultati koji istovremeno potvrdjuju Vaše intelektualne i praktične sposobnosti. Nova dešavanja u susretu sa voljenom osobom, predstavljaju dobar povod za zajednički užitak. Delujete vrlo zanosno i umete da ugodite onima koje volite. Sugestija: Zračite pozitivnom energijom.

LAV
Delujete neskromno u svojim izjavama pred saradnicima. Ne dozvoljavate da neko drugi odlučuje o uslovima i poslovno-finansijskim interesima. Stil ponašanja koji primenjujete povlači različite komentare ili reči kritike. Nema potrebe da sprovodite nove emotivne hirove ili da prkosite voljenoj osobi, budite odmereni u svojim zahtevima. Sugestija: Slobodno vreme posvetite nekom omiljenom hobiju, opustite se.

DEVICA
Postoje različite interesne sfere medju saradnicima, ali Vi umete da procenite realne okolnosti i da prepoznate faktore koji donose zajednički uspeh. Okolina ima dovoljno poverenja u Vaše stručno znanje ili sposobnosti. Pažljivije analizirajte osobu koja Vas nepotrebno opterećuje svojim ćudljivim ponašanjem i pomalo neskromnim zahtevima. Sugestija: Važno je da sačuvate unutrašnju ili psihološku ravnotežu.

VAGA
Pokušavate da skrenete pažnju svoje okoline u pravcu koji najviše odgovara Vašim poslovnim interesima ili ciljevima. Medjutim, postoje iznenadne okolnosti koje Vas usporavaju da ostvarite svoje namere. Nema razloga da namećete svoje mišljenje pred saradnicima. Delujete uznemireno. Pre ili kasnije, morate da prihvatite nečija pravila o zajedničkom životu i »emotivnu opomenu«. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

ŠKORPIJA
Vaša poslovna vizija ne može u potpunosti da se ostvari, ali buduće vreme će doneti i bolje uslove koji Vam nedostaju. Važno je da podstičete stvaralački impuls i da sačuvate dobar odnos sa saradnicima. Ponekad je teško uskladiti različita interesovanja u odnosu sa voljenom osobom. Želite da ostvarite bliži emotivni kontakt i potpuni sklad. Sugestija: Potrudite se da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.

STRELAC
Vaši poslovni postupci ili način razmišljanja, potvrdjuju uvažavanje i pozitivnu ulogu koju imate u društvu saradnika. Poslovni uspeh deluje podsticajno i na Vašu okolinu, očekuju Vas brojni pozivi i interesantne ponude. Partner ima pravo da Vas podseti na osnovna »pravila« zajedničkog života, posebno kada delujete suviše zaneseno, odsutno ili kada se udaljavate bez dobrog objašnjenja. Sugestija: Podstičite kod sebe dobru volju i optimističko raspoloženje.

JARAC
Na osnovu kompletne poslovne situacije, deo obaveza uspešno prebacujete na svoju okolinu i vešto organizujete zajedničku akciju. Saradnici prihvataju Vaš način razmišljanja. Položaj Meseca trenutno utiče na Vaše sentimentalno raspoloženje ili na potrebu za emotivnim zbližavanjem. Ali, novi izazov ili avantura može imati i neke negativne posledice. Budite dovoljno diskretni. Sugestija: Važno je da ostvarite ravnotežu izmedju glasa razuma i svojih osećanja.

VODOLIJA
Nema razloga da suviše mistifikujete svoje poslovno-finansijske planove ili da ignorišete nečije prisustvo i uticaj. O Vašem uspehu ili ponašanju, ne treba da raspravljaju saradnici koji Vam nisu dovoljno bliski. Prija Vam dodatna pažnja i razmena nežnosti u odnosu sa voljenom osobom. Neko osvaja Vaše simpatije i emotivnu naklonost. Otkrivate nove radosti u nečijem prisustvu. Sugestija: Priuštite sebi više relaksacije, prijaće Vam šetnja u prirodi.

RIBE
Vaš način razmišljanja nailazi na glasno negodovanje medju saradnicima. Stoga, nemojte rizikovati u stvarima koje ne poznajete dovoljno ili u situacijama kada postoji neki vid zabrane. Važno je da ispoštujete osnovni poslovni dogovor. Imate snažan inituitivni utisak, da nečija obećanja nisu dovoljno iskrena. Brinete zbog nečije dvosmislene poruke ili zagonetnog ponašanja. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #44 poslato: 20-06-2014, 12:56:58 »

DNEVNI HOROSKOP


Vaš horoskop za dan:
20.06.2014.


OVAN
Stalo Vam je da se predstavite svoje ideje na neki originalan način. Potrebna Vam je diplomatska nota i dobra poslovna strategija. Udružite svoje interese sa proverenim saradnicima i zatražite nečiji stručan savet. Obradovaće Vas novi emotivni signali ili gest pažnje sa nečije strane. Partner se iskreno trudi da ostvari sve Vaše potrebe. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

BIK
Važno je da sačuvate dobru poslovnu poziciju medju saradnicima, nemojte štedeti svoju kreativnu energiju ili vreme. Poslovno-finansijski uspeh ne ispunjava Vaša očekivanja, ali ni Vaši saradnici ne mogu da se pohvale sjajnim rezultatima. Delujete uznemireno i zabrinuto, imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg šudljivog ponašanja ili odsutnosti. Sugestija: Izbegavajte varijantu samokažnjavanja, opustite se.

BLIZANCI
Saradnici odobravaju Vaš način razmišljanja i to deluje ohrabrujuće na nastavak poslovnih pregovora. Važno je da održite dobru poziciju i uspešan nivo komunikacije na različitim stranama. Neko nije u stanju da ispuni Vaša emotivna očekivanja, ali uz malo mudrosti i strpljenja situacija može da se promeni. Nema razloga za veliku zabrinutost. Sugestija: Podstičite kod sebe pozitivan način razmišljanja i vedar duh.

RAK
Pokušavate da odložite poslovnu situaciju koja zahteva dobru procenu i dodatnu koncentraciju. Važno je da imate ubedljive argumente u susuretu sa saradnicima. Ukoliko Vam je teško da kontrolišete svoje emocije i reakciju pred bliskom osobom, izbegavajte izazovne ili provokativne situacije. Ponekad je teško postaviti jasnu »granicu«, izmedju glasa razuma i nekontrolisanih emocija. Sugestija: Prijaće Vam psihološko opuštanje ili relaksacija.

LAV
Susret ili razgovor sa jednom osobom za Vas predstavlja »dobitnicku kombinaciju«, stoga prihvatite ideju o poslovno-finansijskoj saradnji. Važno je da odaberete novu situaciju, koja paralelno ispunjava Vaša duhovna interesovanja i donosi materijalnu korist. Nema potrebe da se ponašate suviše teatralno u društvu voljene osobe. Prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajedničkim potrebama. Sugestija: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

DEVICA
Pažljivo analizirate različite dogadjaje na poslovnoj sceni i nove uslove. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, realno odmerite svoje mogućnosti i uslove u kojima se nalazite. Nema razloga za preteranu razmetljivost pred saradnicma. Postavljate »pogrešna pitanja« i vršite emotivni pritisak na voljenu osobu. Bolje je da smireno sagledate zajednička rešenja. Sugestija: Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivno raspoloženje.

VAGA
Predlažete nova praktična rešenja, ali neko od saradnika nema dovoljno sluha i komplikuje dogovor o zajedničkim interesima. Nema razloga da podcenjujete nečiju informisanost ili umesnost da ostvari svoje namere. Delujete suviše uznemireno i nestrpljivo. U emotivnom zanosu pravite lošu procenu i imate pogrešan utisak o jednoj osobi. Sugestija: Važno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

ŠKORPIJA
Proveravate različite informacije koje utiču na dalji tok pregovora u poslovnoj saradnji. Strahujete da Vam ne promekne neki važan dogadjaj, ali umete pravilno da procenite poslovnu situaciju i povlačite dobre poteze. Neko podstiče Vaš emotivni zanos. Nema potrebe da verujete u ishitrena obećanja ili osobi koja nije opravdala Vaše poverenje. Sugestija: Izbegavajte stresne situacije koje Vas dodatno uznemiravaju.

STRELAC
Važno je da sačuvate dobru poslovnu poziciju medju saradnicima, nemojte štedeti svoju kreativnu energiju ili vreme. Poslovno-finansijski uspeh ne ispunjava Vaša očekivanja, ali ni Vaši saradnici ne mogu da se pohvale sjajnim rezultatima. Delujete uznemireno i zabrinuto, imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg šudljivog ponašanja ili odsutnosti. Sugestija: Izbegavajte varijantu samokažnjavanja, opustite se.

JARAC
Ne verujete previše u nečiju priču i najčešće se oslanjate na samostalnu procenu poslovnih mogućnosti. Ipak, nemate dovoljno snage ili koncentracije da se angažujete na različitim stranama u skladu sa zamišljenim ciljevima. Sa odredjenim razlogom prećutkujete svoje emotivne namere pred voljenom osobom, ali ne možete još dugo prikrivati istinu. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju energiju i pažnju.

VODOLIJA
Obratite pažnju na različite dogadjaje iz javnog života i na svoj stil izaražavanja. Važno je da se zateknete u pravom trenutku ili na dobrom mestu, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne ciljeve. Uporno pokušavate da nametnete svoje mišljenje pred voljenom osobom ili da privučete nečiju pažnju, ali nedostaje Vam dobra prilika. Sugestija: Uživajte u situacijama koje deluju podsticajno na Vaše rasploženje.

RIBE
Važno je da postavite jasnu granicu izmedju ličnih i zajedničkih interesa, novi ustupak možete učiniti pod uslovom da i ostali saradnici ispoštuju svoj deo obaveza. Važno je da se prilagodjavate uz očuvanje individualnosti. Partner u izvesnom smislu iskušava Vašu naklonost, potrudite se da uskladite zajednička interesovanja. Bolje je da se prilagodite nekim zajedničkim potrebama. Sugestija: Preterana zabrinutost se loše odražava na Vašu koncentraciju.

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #45 poslato: 21-06-2014, 12:34:54 »

DNEVNI HOROSKOP


Vaš horoskop za dan:
21.06.2014.


OVAN
Ukoliko se većina saradnika protivi Vašim idejama i volji, nema potrebe da uporno insistirate na svojim prvobitnim namerama. Neko Vam otvoreno daje do znanja, da neće imati previše razumevanja za Vaše zahteve ili za nove propuste. Delujete uznemireno, lakše Vam je da nekog »optužite« za svoje emotivno stanje. Potrebno je da se bolje prilagodite bliskoj osobi. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam izlazak ili šetnja.

BIK
Ne možete da promenite osnovne uslove ili raspoloženjenje koje vlada u poslovnim krugovima, planovi koje imate zavise od nečijeg uticaja i volje. Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada sujeta ili želja za pobedničkim trijumfom. Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu. Obratite pažnju na neke probleme sa kojima se suočava voljena osoba. Sugestija: Izbegavajte psiho-fizičko opterećenje ili takmičarsku atmosferu.

BLIZANCI
Iznenadna poslovna neprijatnost ili sukob sa jednom osobom, nateraće Vas da stvari posmatrate drugačijim očima. Izbegavajte osetljive teme, koje predstavljaju potencijalni rizik za Vaš poslovni ili društveni ugled. Budite dovoljno promišljeni. Važno je da pravilno procenite nečiju ulogu i emotivne namere. Partner ne želi da Vas dodatno opterećuje svojim zahtevima. Sugestija: Delujete uznemireno i napeto, opustite se.

RAK
Dogovor sa jednom osobom ukazuje na moguće nesporazume i potencijalni neuspeh. Nedostaje Vam dobar uvid u različite tokove poslovnih dogadjaja. Dostojanstveno prihvatite »poraz« kao otrežnjenje i novu lekciju o poslovnim odnosima. Delujete suviše rezervisano i nepoverljivo, ali partner nema nameru da Vas preterano razuverava u Vašim emotivnim sumnjama. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

LAV
Zaključujete da Vam nedostaju šira podrška i pouzdane informacije o osnovnim dogadjajima na poslovnoj sceni. Nemojte dozvoliti da se to negativno odražava na nivo poslovne saradnje ili na rezultate koje očekujete od zajedničke akcije. Potrebno Vam je nečije iskreno razumevanje i emotivna podrška. Nema razloga da se povlačite u stranu ili da previše samujete. Sugestija: Važno je da se pravilno zaštitite od nekih negativnih uticaja.

DEVICA
Kolebate se izmedju dve poslovno-finansijske ponude. Medjutim, pokazaće se da ni jedna od njih nije odgovarajuće rešenje koje zadovoljava Vaša očekivanja. Potrebno je da promenite neka osnovna pravila u dogovoru sa saradnicima zarad većeg uspeha. Nema razloga da preterano ističete svoje zahteve u društvu voljene osobe. Stvari će same doći na svoje mesto, budite strpljiviji. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane, konzumirajte više vitamina i tečnosti.

VAGA
Delujete nezainteresovano za odredjene teme koje zahtevaju dodatni poslovni rizik. Ipak, hladan ton i stil odbijanja nailaze na loš odjek u poslovnim krugovima. Na žalost, nesvesno podstičete poslovni rivalitet. Osećate emotivnu tenziju u nečijem prisustvu. Stalo Vam je da odgonetnete partnerovu iznenadnu ćudljivost u ponašanju. Sugestija: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu i da izbegavate loše uticaje.

ŠKORPIJA
Postoje različiti nesporazumi u poslovnim pregovorima što Vam daje za pravo da insistirate na svojim ciljevima i dokazivanju istine. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite poslovni uspeh, potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke. U susretu sa voljenom osobom delujete napeto, jer mnoge stvari iznenada izmiču Vašoj volji ili strogoj kontroli. Sugestija: Nemojte sebe opterećivati nekim nepotrebnim sumnjama.

STRELAC
Očekujete pozitivan odgovor ili odredjeno priznanje za svoj rad. Ali, do Vas dopiru neodredjeni komentari i nečije negodovanje. Nemojte dozvoliti da Vas neko isprovocira na impulsivno ponašanje i pogrešnu odluku. Voljena osoba očekuje da dosledno ispunite svoja obećanja. Teško Vam je da uskladite sve zajedničke potrebe i interesovanja, ali ne odustajete. Sugestija: Prijaće Vam kreativna izolacija, primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

JARAC
Ukoliko Vas iritira nečije neprofesionalno ponašanje, potrudite se da kontrolišite svoje negativne impulse i izbegavajte potencijalno rivalstvo. Potenciranje poslovnog sučeljavanja stvara i niz dodatnih problema. Iskrenost pred voljenom osobom utiče na bolje razumevanje. Potrebna Vam je emotivna bliskost kako biste prevazišli zajedničke sumnje. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniju ishranu ili na zdraviji način života.

VODOLIJA
Nema razloga da očekujete nove ustupke od osobe koja ne podržava Vaše poslovne stavove i ciljeve koje zagovarate. Gubite dragoceno vreme, nepotrebno insistirate na istini o kojoj drugi ne žele javno da se izjašnjavaju u Vašu korist. Potrebna Vam je emotivna diskrecija, budite pažljiviji i izbegavajte avanturističke ideje. Sve ima svoju cenu ili neku uzročno-posledičnu vezu. Sugestija: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

RIBE
Neko Vam jasno daje do znanja, da se nalazite u dobroj poziciji i da podržava Vaše stavove. Potrebno je da procenite najbolji trenutak za akciju i da nadmudrite svoje potencijalne rivale. Važno je da Vaše ideje ili emotivna interesovanja nailaze na pozitivan odgovor. Partneru je stalo da Vas ohrabri i odobrovolji. Ukoliko ste slobodni, planirajte novi ljubavni susret. Sugestija: Delujete aktivno i nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #46 poslato: 22-06-2014, 09:07:30 »

DNEVNI HOROSKOP


Vaš horoskop za dan:
22.06.2014.


OVAN
Nema potrebe da se zanosite pogrešnim procenama o »velikom uspehu«, jer ambicije mogu da Vas zanesu na pogrešno rešenje. Realno odmerite lične mogucnosti i izbegavajte rizične kombinacije u poslovnoj saradnji. Uporno pokušavate da ignorišete nečije prisustvo ili poruku. Hteli to ili ne, ipak ne možete da ostanete imuni ili ravnodušni na emotivne »varnice« koje Vas pogadjaju. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

BIK
Nalazite se pred težim poslovnim zadatkom, dobro procenite kompletnu situaciju i na vreme zatražite nečiju pomoc ili asistenciju. Važno je da pravilno uskladite svoje poslovne ciljeve sa zajedničkim interesima. Imate utisak da Vas prate različiti pehovi ili da prolazite kroz neke lošije situacije. Nema razloga da preuveličavate svoje emotivne sumnje i da umišljate nove probleme. Sugestija: Izbegavajte različite neprijatnosti koje Vas dodatno opterećuju.

BLIZANCI
Novi dogadjaji na poslovnoj sceni potvrdjuju Vašu procenu i očekivanja. Strpljivo sačekajte na nečiji poziv ili na susret sa osobom, koja može da Vam omogući bolje profesionalne uslove. Prati Vas loš emotivni dijalog ili nečije nerazumevanje u onoj meri koliko to očekujete. Situacija koja po Vašem mišljenju deluje kao dobro rešenje, možda za Vaseg partnera predstavlja pogrešan izbor. Sugestija: Prijaće Vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

RAK
Uvek postoji neki lakši ili teži put do uspeha, stoga prihvatite korisnu ideju koja vodi ka praktičnom rešenju. Neko ima pozitivan uticaj na Vaše kreativno izražavanje i poslovno delovanje, oslonite se na dobru volju ili saradnički dogovor. Očekuje Vas neki neobičan susret ili iznenadna situacija koja deluje pozitivno na Vaš odnos sa voljenom osobom. Zapitajte se šta su sve Vaše prednosti. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

LAV
Vaš profesionalni nastup ima bitan uticaj na nečiju odluku ili na promenu uslova u novoj fazi poslovne saradnje. Važno je da prihvatite kompromis, kao početnu orijentaciju za dalji nastavak poslovnih dogovora. Ispunite svoje porodične obaveze. Nema razloga da smišljate nove izgovore, koji mogu da Vas predstave u pogrešnom svetlu pred bliskom osobom. Nešto morate da odložite. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

DEVICA
Nivo poslovno-finansijskog uspeha zavisi od zajedničkog dogovora ili od nečijeg uticaja. Na Vama je da stvorite osnovne uslove ili da pokrenete glavnu inicijativu, a na nekom drugom da uspešno realizuje Vaše ideje. U duhu svoje emotivne inspiracije planirajte romantičnu zabavu ili novi ljubavni susret. Prijaće Vam nečija pažnja i naklonost. Potrudite se da odgovorite na dobru priliku. Sugestija: Podstičite kod sebe dobro raspoloženje.

VAGA
Očekujete nečiji odgovor ili konkretnu informaciju o poslovno-finansijskoj saradnji. Medjutim, sve je obavijeno velom neizvesnosti i odlaganja. Budite promišljeni i upotrebite svoje diplomatske manire pred saradnicima. Mogući su različiti konflikti ili nerazumevanje u ljubavnom odnosu. Voljena osoba, kao da nema previše tolerancije za Vaše ćudljivo ponašanje ili pogrešne odluke. Sugestija: Važno je da izbegavate dodatno uzbudjenje i neke stresne situacije.

ŠKORPIJA
Zaneti ste pogrešnim idejama koje Vas navode na lošu poslovnu procenu. Nema potrebe da se suviše eksponirate u nepoznatom društvu i u rizičnim situacijama. Važno je da sačuvate svoje poslovno-finansijske interese i poziciju. Delujete uznemireno, nedostaju Vam postupnost i strpljenje pred bliskom osobom. Partner ima razumevanja i pokušava da Vas navede na dobru odluku. Sugestija: Priuštite sebi bolje uslove za aktivan odmor i relaksaciju.

STRELAC
Izbegavajte sva nepotrebna uzbudjenja ili obaveze koje Vas psiho-fizički iscrpljuju. Neko od saradnika može uspešno da odradi i Vaš deo posla. Pažljivo razmislite, kome treba da se obratite za odredjeni vid usluge. Delujete suviše uznemireno, u toj pometnji kroz koju prolazite donosite pogrešnu odluku i uporno insistirate na svojim namerama. Profiltrirajte svoje misli i osećanja. Sugestija: Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti.

JARAC
Pokažite da imate dovoljno poverenja u saradnički dogovor, ne možete promeniti osnovne uslove u kojima se nalazite. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje namere, potrebno je da se prilagodite saradnicima ili da ispoštujete nečiju volju. Emotivni pritisak ili dodatni zahtev sa Vaše strane, kod partnera podstiče veliku nelagodnost. Preispitajte više puta svoje stavove, pre neke važne odluke. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

VODOLIJA
Stalo Vam je da oprobate svoje sposobnosti u različitim poslovnim izazovima, ali pažljivo odmeravate povoljan trenutak za akciju. Potrebne su Vam pouzdane informacije i nečija podrška, pre nego što započnete svoju inicijativu. Imate dobar predosećaj, tako da iznenadni susret sa jednom bliskom osobom doživljavate kao novi emotivni uzlet. Uživajte u novim radostima. Sugestija: Važno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

RIBE
Potrebno je da povučete niz dobrih poteza, kako biste ostavili ozbiljan utisak na okolinu i opravdali svoju ulogu. Nema razloga da se kolebate oko poznatih pravila ili utvrdjenih interesa u zajedničkoj akciji. Očekuje Vas prijatno iznenadjenje i gest pažnje sa nečije strane. Pokažite svoju iskrenu zahvalnost za sve ono što dobijate od nekih dragih osoba. Na kraju, dobro se dobrim vraća. Sugestija: Sačuvajte optimizam i samopouzdanje u različitim situacijama.

pcelica.m

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 4384
    • Global Webmasters
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #47 poslato: 23-06-2014, 17:58:08 »

Vaš horoskop za dan:
23.06.2014.


OVAN
Neko ne uvažava Vaše primedbe, ali različitost u razmišljanju i ponašanju ne treba da Vas navodi na sumnju u svoje sposobnosti. Preispitajte sve mogućnosti koje imate za saradnju, uvek postoji neko zaobilazno ili dobro rešenje. Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema bliskoj osobi. Prihvatite nečije iskreno izvinjenje, kao dobar signal koji može da preraste u niz prijantih situacija. Sugestija: Nemojte dozvoliti da Vas neko navodi na destruktivno ponašanje ili na loše navike.

BIK
Imate dobru ideju i jasnu viziju, ali morate da prodjete kroz različite test situacije u susretu sa saradnicima. Nemojte potiskivati svoju intuiciju. Ponekad je teško objasniti pravi uzrok ili posledicu u poslovnim dogadjajima. Ako su Vaša osećanja u skladu sa glasom razuma, bez dileme postupite kao što nalaže Vaša savest. Nema razloga da osećate krivicu u društvu voljene osobe. Sugestija: Prijaće Vam neki zabavani sadržaji i relaksacija.

BLIZANCI
Uspeh u poslovnim susretima proizilazi iz dobro osmišljenih planova i preciznih poteza. Ništa nije slučajno, stoga pašljivo analizirajate kompletnu situaciju. Važno je da pravilno nametnete svoju ulogu u saradničkim redovima. Priželjkujete novi emotivni uzlet, spremni ste da primenite svoju omiljenu strategiju osvajanja u društvu voljene osobe ili u susretu sa osobom koja Vam se dopada. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

RAK
Izbegavajte osobu koja unosi negativno raspoloženje ili dodatnu komfuziju u odnos sa bliskim saradnicima. Ukoliko Vam je stalo da pridobijete nečije poverenje, morate delovati prisebno i u skladu sa utvrdjenim pravilima o saradnji. Pažljivije analizirajte svog partnera, kako biste bolje razumeli stvari koje Vam možda i opravdano prećutkuje. Ponekad je teško sagledati pravu istinu. Sugestija: Oslonite se na svoju sjajnu intuiciju i akumulirajte pozitivnu energiju.

LAV
Ukoliko Vam se ne dopada nečije ponašanje, pažljivo birajte reči koje koristite u susretu sa saradnicima. Diplomatska nota ponekad postaje neizbežna u pregovorima, a poslovni kompromis predstavlja jedino ispravno rešenje. Partner očekuje da zablistate u svom punom sjaju. Možda to predstavlja odredjeni napor, ali uvek vredi pokušati sa dobrom idejom i zbog toga nećete zažaliti. Sugestija: Potrebna Vam je bolja psihološka ravnoteža.

DEVICA
Delujete snalažljivo i efikasno u situacijama kada se rešavaju zajednički poslovno-finansijski interesi. Potrebno je da osmislite novi model ponašanja i da podstaknete svoje saradnike na aktivnu ulogu u poslovnim pregovorima. Razmislite na koji način treba da obradujete svoju porodicu, oni zaslužuju Vašu iskrenu naklonost. Voljena osoba u nekom pozitivnom raspoloženju očekuje Vaše prisustvo i pažnju. Sugestija: Prijaće Vam dijetalna ishrana.

VAGA
Nečiji odgovori mogu da se tumače na različite načine, ali Vi imate loš predosećaj i strahujete od mogućeg neuspeha. Potrebno je da utičete na nečije mišljenje. Nema razloga da se ponašate susretljivo prema saradnicima koji koriste drugačije kriterijume. Delujete suviše uznemireno pri pomisli da Vas neko emotivno zapostavlja. Kolo sreće se okreće, budite strpljiviji nego obično. Sugestija: Razmislite o boljoj zdravstvenoj preventivi.

ŠKORPIJA
Uporno smišljate novu strategiju, ali neko drugi deluje efikasnije i delimično ugrožava Vaše poslovne interese. Poslovni gubitak ilustruje Vašu trenutnu nemoć da prevazidjete loš dijalog sa saradnicima ili da se suprotstavite nečijem uticaju. Preterano insistiranje na svojim potrebama u odnosu sa voljenom osobom vodi ka novim suprotnim rešenjima i nekim potisnutim očekivanjima. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas previše psihički iscrpljuju.

STRELAC
Na Vama je da donesete »završnu reč«, koja predstavlja dobro rešenje ili pozitivnu prekretnicu u poslovnoj saradnji. Osmislite dobru strategiju i pokažite odgovornost za svoje postupke u društvu saradnika. U susretu sa voljenom osobom nema potrebe da reagujete impulsivno, kontrolišite svoje iznenadne izlive sujete ili ljubomore. Uvek postoji mogućnost da se stvari posmatraju i drugačije. Sugestija: Prijaće Vam neka od tehnika psiho-fizičke relaksacije.

JARAC
Imate utisak da Vam nedostaju pouzdane informacije o novim dogadjajima na poslovnoj sceni ili da Vam izmiče dobra prilika. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje interese ili da testirate rizična i eksperimentalna rešenja. U odnosu sa voljenom osobom, izbegavajte princip nekog emotivnog kažnjavanja ili ljubavnog rivalstva koje Vas dodatno udaljava od zajedničkih planova. Sugestija: Potrebno je da se rasteretite od nekih napornih situacija.

VODOLIJA
Uporno pokušavate da odlozite susret sa saradnicima, koji Vam nameću dodatne zahteve ili odredjena pravila. Dobro pocenite pod kojim uslovima treba da učinite poslovni kompromis ili da pristanete na odredjeni ustupak. Delujete suviše uznemireno i imate loš predosecaj, na sreću partner ume da Vas oraspoloži u pravom trenutku. Prihvatite svaki pozitivan posticaj koji dobijate. Sugestija: Izbegavajte situacije koje remete Vašu koncentraciju ili psihološku ravnotežu.

RIBE
Obratite pažnju na različite informacije koje imaju korisno značenje i predstavljaju pozitivnu orijentaciju. Važno je da sačuvate poverenje u odredjene saradnike i da se prilagodite savremenijim idejama u poslovanju. U susretu sa bliskom osobom, nema potrebe da sputavate svoje emotivne želje ili maštovite ideje. Uživajte u nečijem društvu u skladu sa svojim emotivnim raspoloženjem. Sugestija: Emotivna afirmacija deluje podsticajno na Vaše raspoloženje i samopuzdanje.
Sačuvana
Izdavanje stanova u Beogradu po veoma povoljnim cenama. Posetite Rent a car Beograd.
| Stakla za kuhinje | MultiLac Baby kesice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #48 poslato: 25-06-2014, 14:13:19 »

DNEVNI HOROSKOP


Vaš horoskop za dan:
25.06.2014.


OVAN
Od Vas se očekuje da učinite više od drugih što Vam u odredjenom smislu laska, ali Vas i dodatno iscrpljuje. Nije lako sačuvati individualnost i neke korisne kontakte koje imate medju saradnicima. Ponekad treba potisnuti osećanja kako biste jasnije sagledali sve mogućnosti i uvideli dobro rešenje. Ono što priželjkujete možda nije dostupno na lak način, kao što to očekujete. Sugestija: Svaki vid preterivanja narušava Vašu psihološku ravnotežu, opustite se.

BIK
Vaša analitička narav postaje i važan adut pred saradnicima. Imate dobru moć zapažanja i umete da procenite kriterijume koji utiču na krajnji ishod u dogadjajima na poslovnoj sceni. Nerazumevanje u odnosu sa partnerom najviše ilustruje različitost u mišljenju, ipak uvek postoji način da uskladite svoje želje i mogućnosti. Potrebna Vam je dobra volja, kao početni impuls. Sugestija: Priuštite sebi bolju negu u svakom pogledu.

BLIZANCI
Vaše ideje ne donose očekivanu reakciju medju saradnicima, razmislite o alternativnom rešenju. Važno je da osmislite dobru strategiju kako biste isprobali različite poslovne mogućnosti. U trenutku emotivnog zanosa ili oduševljenja, spremni ste da zaboravite na sve drugo što Vas dodatno opterećuje. Usmerite svoju pažnju na blisku osobu kako biste bolje razumeli i njene potrebe. Sugestija: Prihvatite dobar podsticaj, kao priliku da ulepšate svoje raspoloženje.

RAK
Stalo Vam je da se pridržavate odredjenog protokola u poslovanju i osećate dodatnu sigurnost u poznatim situacijama. Medjutim, okolnosti na poslovnoj sceni se menjaju brže nego što to želite i pretpostavljate. Još uvek niste spremni da se suočite sa nekim emotivnim dilemama koje Vas muče. Nesvesno odlažete trenutak odluke i izjašnjavanja pred bliskom osobom. Sugestija: Potreban Vam je psihološki mir kako biste akumulirali pozitivnu energiju.

LAV
Ispunjeni ste pozitivnom energijom i željom za dokazivanjem. Nemojte dozvoliti da Vam promakne dobra poslovna prilika, nalazite se u poziciji da ostvarite dvostruki uspeh. Obratite pažnju na iznenadne susrete, neko će Vas inspirisati na aktivnu ulogu i na novu emotivnu radost. Osećate novi zanos koji Vas podstiče na slobodnije izražavanje svojih potreba u nečijem društvu. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

DEVICA
Ono sto zamislite u stanju ste lako i da ostvarite. Ponekad treba osluškivati reakciju ili komentare saradnika, jer drugačiji pristup problemu proširuje Vaše saznanje. Sakupljajte korisne informacije sa različitih strana. U odnosu sa bliskom osobom osećate zadovoljstvo, učinite sve što je potrebno da spojite lepo sa korisnim. Uskladite svoje misli i osećanja kako biste uživali na poseban način. Sugestija: Prijaće Vam više sna, obratite pažnju na svoje snove.

VAGA
Imate zanimljive ideje i potrebu da ostvarite bolju poslovnu poziciju medju saradnicima. Ponekad blic procena predstavlja značajnu prednost u donošenju novih odluka, oslonite se i na svoje inutitivno opažanje. Partner ima poverenje u Vaše sposobnosti i prepušta Vam da donosete odluku u zajedničko ime. Ne želite da Vas neko previše obavezuje, posebno kada delujete nesigurno. Sugestija: Prijaće Vam šetnja i neki vid relaksacije, kao opuštanje.

 ŠKORPIJA
Pokušavate da promenite svoj model ponašanja, ali osećate i potrebu da Vas neko podrži u poslovnim vizijama koje imate. Raspoloženje medju saradnicima varira, potrebno je da osmislite dobar nastup. U emotivnom smislu najbolje je da sve ide u svoje vreme, ne možete odmah uticati na partnerovu odluku. Učinite nešto što će ostaviti veliki i poseban utisak na blisku osobu. Sugestija: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje i optimizam u mišljenju.

STRELAC
Priželjkujete bolju poslovnu priliku i umete da se nametnete svoje stavove pred saradnicima. Ne zaboravite da istaknuta ili liderska pozicija, zahteva dodatnu upornost i veći stepen odgovornosti. Lepo je kada se nalazite u društvu osobe koja ispunjava Vaša emotivna očekivanja. Zanos koji osećate najavljuje novo emotivno zadovoljstvo ili priliku da uživate u nečijoj blizini. Sugestija: Važno je da se sjajno osećate i da održavate dobru kondiciju.

JARAC
Želite da zanemarite neke neugodne situacije, ali uvek postoji neko ko Vas podseća ili opominje na listu radnih obaveza. Izbegavajte dokazivanje pred saradnicima koji koriste drugačije poslovne kriterijume. Partner ima bitan uticaj na Vaše raspoloženje, posebno kada Vas iznenada preplavi osećaj nesigurnosti ili naglašena sentimentalnost. Sve je lepše kada to delite sa dragom osobom. Sugestija: Potreban Vam je mali podsticaj da ulepšate svoje raspoloženje.

VODOLIJA
Navika je druga strana prirode, ali moraćete da prihvatite nečiji uticaj i da bolje prilagodite svoj stil u skladu sa zahtevima koje imaju Vaši saradnici. Sve je moguće, kada postoji dobra volja kojoj prethodi pozitivna vizija. Lepršavost u Vašem raspoloženju podstiče i Vašeg partnera na aktivniju ulogu u kreiranju zajedničkih planova. Uzajmano razumevanje donosi mnogo radosti. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, prijaće Vam više vitamina.

RIBE
Poslovna klima nije u potpunosti po Vašoj meri, ali sve se svodi na pravilno opažanje i na dobru reakciju. Uskladite svoje želje i mogućnosti po uhodanom obrascu poslovanja. Lakše Vam je da svet oko sebe posmatrate iz pomalo ružičaste perspektive u očekivanju, da će se stvari u Vašem životu rešiti same po sebi. Ipak, potrebno je da sebi stvorite neku novu i bolju priliku. Sugestija: Dobro se osećate kad god učinite nešto korisno.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #49 poslato: 26-06-2014, 08:28:22 »

DNEVNI HOROSKOP


Vaš horoskop za dan:
26.06.2014.


OVAN
Energičnost i visoki stepen samopouzdanja predstavljaju Vaš zaštitini znak. Da biste ostvarili svoje namere potrebno je da podstičete poslovne kontakte u različitim pravcima. Proširite svoje saznanje o aktuelnim temama na poslovnoj sceni. Raduju Vas neki novi susreti, posebno kada se nalazite u dobroj prilici da demonstrirate svoj šarm ili zavodničke sposobnosti. Osećate novi emotivni uzlet. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

BIK
Teorijske postavke ne moraju uvek da se poklapaju sa praktičnim rezultatima. Situaciju na poslovnoj sceni treba posmatrati iz različitih uglova kako biste zaštitili svoju poziciju i interese. Oslonite se analitičko opažanje i na svoje iskustvo. Osećate potrebu da Vas neko emotivno podrži i da se zatim povučete i svoj svet intime. Prijaće Vam emotivni kontakt ili bliskost uz dragu osobu. Sugestija: Važno je da obnovite i akumulirate pozitivnu energiju.

BLIZANCI
Rasplinuli ste se u različitim pravcima i očekujete pozitivne promene u svom poslovnom okruženju. Potrebno je da se stvore bolji uslovi kako biste delovali u skladu sa svojim planovima. Budite dovoljno strpljivi u svakom pogledu. Privlače Vas novi emotivni kontakti i mogućnost da ostvarite neko zanimljivo iskustvo koje će Vas posebno oraspoložiti. Novi izazov za Vas ima i veliku draž. Sugestija: Prijaće Vam boravak u prirodi i neki vid relaksacije.

RAK
Ponekad treba promeniti tipičan obrazac poslovnog ponašanja i primeniti novo pravilo. Sve se svodi na dobru procenu uslova i mogućnosti koje imate. Profesionalni standardi se pomeraju, a na Vama je da utvrdite redosled poteza. Ne skrivate svoje namere i ljubavna očekivanja, ali ne zavisi sve od Vaše volje. Postoji i duži ili teži put, koji vodi do ljubavnog zadovoljstva. Nemojte odustajati. Sugestija: Poboljšajte svoju koncentraciju i održavajte dobru psiho-fizičku formu.

LAV
Novi poslovni izazovi deluju kao dobar podsticaj, ali sve ima svoju granicu. Sklonost ka preterivanju može da Vas udalji od nekih osnovnih poslovnih interesa. Važno je da imate neku alternativnu varijantu ili rešenje. Osećate pojačani unutrašnji nemir i najčešće reagujete na osnovu prvog emotivnog impulsa. Vaš utisak, raspoloženje ili odluka ne predstavlja dugoročno rešenje. Sugestija: Potrebna Vam je umerenost u razmišljanju i ponašanju.

DEVICA
Računate na varijantu, da sve što uložite na poslovnom polju treba da Vam se vrati uvećano. Svesni ste svojih kvaliteta i želite da udovostručite rezultate na različitim nivoima. Imate veliki uticaj na svoju okolinu, što predstavlja dodatnu olakšicu u svakom pogledu. Emotivni sklad u odnosu sa voljenom osobom podstiče u Vama novu energiju, sve je lepše kada razmenjujete svoje misli i osećanja. Sugestija: Opustite se na način koji će Vas ispuniti novim zadovoljstvom.

VAGA
Imate dovoljno energije i zagovarate ubrzani tempo poslovanja. Potrebno je da odredite svoje mesto medju saradnicima, kako biste uspešno funkcionisali na više strana istovremeno. Zagovarajte ideju koja donosi efikasnije rezultate. Emotivna radost koju osećate, najavljuje nove dogadjaje ili neke lepše mogućnosti u odnosu sa osobom koja privlači Vašu pažnju. Planirajte novi ljubavni susret. Sugestija: Prijaće Vam vitaminska ishrana i veća količina tečnosti.

ŠKORPIJA
Potrebno je da korigujete svoje zahteve u skladu sa zakonitostima ili promenama koje postoje na poslovnoj sceni. Princip udruživanja donosi bolje mogućnosti, razmislite o novom uskladjivanju poslovnih interesa. Pokušavate na bolji način da razumete svog partnera, ali bez iskrenog dijaloga ne možete dobiti pravi odgovor. Sve se rešava u iskrenom razgovoru kroz odnos poveravanja. Sugestija: Nema potrebe da se opterećujete dodatnim obavezama i brigama.

STRELAC
Optimizam u razmišljanju deluje podsticajno i na Vašu okolinu, važno je da potencirate poslovni stil koji donosi najbolji odjek medju saradnicima. Pravilna raspodela interesa predstavlja suštinsko pitanje i neku osetljivu temu. U ljubavnom odnosu umete da zadovoljite svoja očekivanja i potrebe. Svojom pojavom, načinom razmišljanja i ponašanja ostavljate veliki utisak na okolinu. Sugestija: Potrudite se da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju i volju.

JARAC
Ništa nije toliko komplikovano, da ne može da se poboljša ili unapredi. Važno je da sačuvate pozitivnu orijentaciju u razmišljanju i da prihvatite timski rad. Obratite pažnju na pravilan izbor saradnika. Prolazite kroz neku osetljiviju fazu emotivnog preispitivanja. Da bi nešto zaista zaživelo u stvarnosti na dobar način, morate imati dovoljno vere i samopouzdanja pred bližom okolinom. Sugestija: Potrudite se da uskladite svoje misli i osećanja, kako biste ostvarili bolji psihološki mir.

VODOLIJA
Potvrdjuje se zlatno pravilo da je važnije znati i umeti, nego imati. Pravilan način razmišljanja i sposobnost dobrog snalaženja u različitim situacijama donose uspešne rezultate. Osmislite svoju poslovnu strategiju. Vaši emotivni utisci i raspoloženje se menjaju u zvisnosti od društva u kojem se nalazite. Želeli biste da produžite samo one prijatne momente koji imaju neku posebnu čar. Sugestija: Obratite pažnju na uredniji način života, potrebno Vam je više sna.

RIBE
Ponekad logične pretpostavke ili zakonitosti u mišljenju nisu dovoljne da biste ostvarili sve svoje poslovne vizije. Faktor sreće ima presudno značenje na konačne rezultate, oslonite se na svoju sposobnost inuitivnog opažanja. Nečije prisustvo i odredjeni dogadjaji daju novi smisao u Vašoj emotivnoj orijentaciji. Potrebna Vam je nečija iskrena podrška, zatražite je od prave osobe. Sugestija: Usmerite svoju pažnju prema vedrim sadržajima i ulepšajte svoje raspoloženje.

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #50 poslato: 27-06-2014, 14:39:17 »

DNEVNI HOROSKOP


Vaš horoskop za dan:
27.06.2014.


OVAN
Imate utisak da ste bolje informisani od svoje okoline, stoga kategorično odbijate komentare ili savet koji Vam upućuju saradnici. Nema razloga da preuveličavate lične mogućnosti ili da naivno verujete u nečiju hvalisavost. Potisnite svoju sujetu, bez velikog predomišljanja prihvatite novu ideju koju predlaže voljena osoba. Uskladite svoje misli i osećanja kako bi sve bilo mnogo bolje. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju zdravstvenu preventivu.

BIK
Vašu sklonost ka kritizerskim komentarima ili dodatnu upornost okolina tumači na različite načine. Ipak, to Vam neće smetati da nametnete svoje mišljenje u poslovnim krugovima, kao i da osvojite nečiju naklonost ili simpatije. Ne zaboravite da postoji granica izmedju praktičnih interesa i emotivnog zadovoljstva, nije dozvoljeno sve što Vam se dopada. Negde morati podvući jasnu crtu i odrediti pravu meru. Sugestija: Slobodno vreme posvetite rekreaciji, prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti.

BLIZANCI
Budite mudri i prihvatite nečiji savet, kako biste sprečili dodatne komplikacije. Okolina ne razume u potpunosti sve Vaše ideje, ali mnogi će promeniti svoje mišljenje tek kada im predočite kontretne rezultate. Neko ne ispunjava u potpunosti Vaša emotivna očekivanja, ali Vi ste tolerantni i puni razumevanja za osobu koja koristi Vašu dobru volju. Mudro je dati novu šansu sebi i drugima. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

RAK
Jasno Vam je da nečije ideje predstavljaju samo delimično rešenje, sačuvali ste odredjenu distancu i odbijate dogovor o poslovnoj saradnji. Ne želite da ponavljate poznatu grešku, ali ne umete ni da pronadjete efikasno rešenje. Potrudite se da obradujete voljenu osobu na neki poseban način. Lepe reči i pažnja umeju da deluju izazovno na nečija osećanja. Ipak, ne treba da preterujete. Sugestija: Oslonite se na svoju intuiciju, izbegavajte neke stresne situacije.

LAV
Potrudite se da pravilno procenite raspoloženje koje vlada u Vašoj okolini. Pažljivije analizirajte osobu koja ima važnu ulogu u poslovno-finansijskoj saradnji. Mudra odluka može da Vas približi novim poslovnim ciljevima. Nemojte sputavati nečiju slobodu ili pravo na emotivni izbor. Nema razloga da partneru nepravedeno namećete svoju volju, posebno kada Vas upozorava da to ne želi. Sugestija: Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

DEVICA
Nečija usluga ima veliku cenu, stoga tražite jednostavnije rešenje ili povoljniju poslovnu varijantu. Potrudite se da sačuvate svoje osnovne interese, nemojte dozvoliti da nepravedno trpite loš uticaj ili poslovni neuspeh. Neko je na Vašoj strani, čak i kada postoje različita emotivna interesovanja ili prioriteti koje ste postavili. Nalazite se u pozitivnom okruženju što Vas dodatno motiviše i raduje. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam omiljena zabava u poznatom društvu.

VAGA
Zaneti ste idejom o poslovno-finansijskom dobitku, u tom smislu povlačite različite poteze koji više podsećaju na perspektivnu reklamu. Vaše ponašanje ukazuje na neskromnost ili na preterano isticanje ličnih sposobnosti. U odredjenim momentima delujete vrlo zagonetno i provokativno na voljenu osobu, na takav način samo pokušavate da prikrijete svoju unutrašnju nesigurnost. Sugestija: Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

ŠKORPIJA
U ovom trenutku neki dogadjaji, kao da idu suprotnim tokom u odnosu na Vaša očekivanja. Realno sagledajte sve svoje mogućnosti i ograničenja u poslovnoj saradnji. Efekat koji očekujete dolazi sa izvesnim zakašnjenjem. Postoji osoba koja unosi dodatni optimizam, novi impuls i vedar duh u Vaše raspoloženje. Prepustite se svojim emocijama i romantičnim uticajima koji Vas prate. Sugestija: Važno je da u Vama postoje pozitivne misli i neke lepe želje.

STRELAC
U proceni novih dogadjaja na poslovnoj sceni moguće da da pravite pogrešan izbor. Prednost dajete poslovima koji nemaju dobru perspektivu. Neko od saradnika Vaše ponašanje ocenjuje, kao uslovni prekršaj ili nepoštovanje zajedničke volje. Preterana upornost sa Vaše strane pomalo iritira voljenu osobu i ne nailazi na dobar prijem u društvu bliskih prijatelja. Od Vas se očekuje da promenite stil ponašanja. Sugestija: Izbegavajte stresne i konfliktne situacije ili rivalske odnose.

JARAC
Ne verujete u nečije obećanje ili u priču koja nema dobro pokriće i čvrstu garanciju. Stoga, insistirate na poznatim činjenicama i testirate različite osobe koje srećete u poslovnim krugovima. Oslonite se na svoj razum. Dobro ste raspološeni i umete da delujete podsticajno na voljenu osobu. Očekuje Vas prijatna zabava i zajedničko zadovoljstvo. Imate mogućnost da napravite dobar izbor. Sugestija: Prijaće Vam neka dodatna ili sportska aktivnost.

VODOLIJA
Napravili ste dobru procenu mogućnosti, stoga deluje samouvereno pred osobom koja pokušava da ograniči Vaš poslovni ili društveni uticaj. Kontrolišite sve važne dogadjaje koji utiču na završne rezultate. Važno je da sačuvate emotivni sklad i poverenje u voljenu osobu. Ukoliko ste slobodni, odgovorite na jednu zanimljivu poruku ili na nečiji poziv koji ne mora da deluje posebno atraktivno. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

RIBE
Bez obzira na veliku upornost ili na taktiku koju sprovodite prema poslovnim partnerima, još uvek nema vidljivih promena. Odgovori koje očekujete stižu sa velikim zakašnjenjem i to se odražava na Vaše raspoloženje. Nema razloga da se ponašate suviše ćudljivo ili tajanstveno u društvu voljene osobe. Nepotrebno pobudjujete nečiju sumnju zbog svoje nisigurnosti ili nerazumevanja. Sugestija: Prijaće Vam iskreni razgovor ili psihološka relaksacija, opustite se.





A danas? :D
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #51 poslato: 28-06-2014, 14:03:47 »

DNEVNI HOROSKOP


Vaš horoskop za dan:
28.06.2014.


OVAN
Pokazaće se da imate dobre poslovne ideje i prognoze. Postoje različita tumačenja dogadjaja, ali nemojte dozvoliti da neko menja smisao Vašeg uspeha. Dokažite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti na delu. Priuštite sebi dobru zabavu ili susret sa jednom zanimljivom osobom za koju Vas vezuju slični afiniteti. Pokazaće se da sličnosti deluju podsticajno u zbližavaju. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

BIK
Neko Vam nameće različite obaveze i pokušava da Vas navede na svoje ciljeve. Dovoljno ste mudri da opravdate nečija očekivanja, ali i da sačuvate lične interese. Izbegavajte javnu raspravu i situacije koje Vas dodatno zamaraju. Nema razloga da sumnjate u svoja osećanja ili u dogovor koji imate sa voljenom osobom. Ponekad umete da delujete suviše strogo prema svom partneru. Sugestija: Prijaće Vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

BLIZANCI
Obratite pažnju na različite detalje u novim pregovorima, jer stvari koje imaju važno značenje često ostaju skrivene izmedju redova ili iza nečijih obećanja. Poslovno nadmudrivanje ponekad deluje suviše zamorno. Kod Vas provejava dobra volja i emotivna nota, a kod Vašeg partnera smisao za lepim i korisnim stvarima. Umete sjajno da se dopunjavate na različite načine. Sugestija: Važno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.

RAK
Ponekad gubite važnu nit u poslovnom dijalogu, što predstavlja dovoljan povod da se ne uplićete u različite izazove. Nedostatak informacija uzrokuje pogrešnu procenu ili nove nesporazume u odnosu sa saradnicima. Važno je da se pridržavate osnovnih pravila u saradnji. Iznenadni susret sa jednom osobom deluje podsticajno na Vaše emotivno raspoloženje. Oslonite se na svoja osećanja, pre nego što donesete neku ozbiljniju odluku. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

LAV
Neko Vaše ponašanje često tumači kao izvesnu neodgovornost, stoga morate da promenite svoj stav i nastup pred saradnicima. Sve ima svoju dobru ili lošu stranu, a na Vama je da sačuvate dobru poslovnu poziciju i dugoročnije interese. Partner ima pozitivan uticaj na Vaše raspoloženje i inspiraciju. Kada se nalazite u prilici uživajte u različitim situacijama koje Vas emotivno zbližavaju. Sugestija: Važno je da razmišljate u pozitivnom smeru, opustite se.

DEVICA
Ne verujete u nove informacije i nečiju pricu, ali istovremeno nemate ni veliki uticaj na svoju okolinu. Najveće probleme Vam zadaje neko od saradnika, ko bez Vašeg znanja ili suprotno Vašoj volji čini neke pogrešne stvari. Dozvolite svom partneru da donese novu odluku u zajedničko ime. Podrazumeva se da morate imati dovoljno poverenja u blisku osobu, čak i u nekoj nejasnoj situaciji. Sugestija: Preterana zabrinost se loše odražava na Vaše zdravstveno stanje.

VAGA
Trenutni neuspeh ili gubitak, ne treba da doživljavate kao neki vid ličnog poraza. Novu situaciju na poslovnoj sceni prihvatite kao logičan sled dogadjaja i kao dobar podsticaj, da promenite svoj odnos prema saradnicima. Pokažite više diskrecije u svom privatnom ili intimnom ponašanju, nemojte dozvoliti da Vašu pažnju zaokupljaju neke osobe sa strane ili laskavi komplimenti koje dobijate. Sugestija: Važno je da sačuvate zdrav razum ili prisebnost duha.

ŠKORPIJA
Nema razloga da istražujete oblast ili pitanja koja spadaju u zonu visokog poslovnog rizika. Budite dovoljno razumni i nemojte činiti stvari koje predstavljaju potencijalni rizik za Vaš poslovni ili društveni ugled. Potrudite se da bolje razumete nečiju nemoć ili emotivna ograničenja krou koja prolazi. Partner možda ne želi da Vas dodatno opterećuje nekim svojim dilemama. Sugestija: Podstičite kod sebe optimizam i dobru volju.

STRELAC
Ponekad je teško lako prepoznati, tim koji pobedjuje i stranu koja gubi. Zbunjuju Vas odgovori koje dobijate od saradnika, jer svako ima neku svoju verziju priče ili lične interese koji ne mogu da se podvedu pod zajednički dobitak. Polako počinje da Vam smeta nečije prisustvo ili provokativno ponašanje. Volite da gospodarite kompletnom situacijom u emotivnom odnosu, ali to nije uvek moguće. Sugestija: Izbegavajte stresne i naporne situacije.

JARAC
Ukoliko Vam je stalo da ostvarite poslovni dobitak, važno je da budete za korak ispred drugih i dovoljno uporni u svojim namerama. Zanosite se nekim novim idejama. Partner sa simpatičnim osmehom posmatra Vaše reakcije koje podsećaju na hvalisavost ili nadmenost. Učinite sve što je potrebno da Vaša porodica oseti pozitivne promene i zadovoljstvo u zajedničkim situacijama. Sugestija: Podstičite kod sebe dobro raspoloženje i kreativnu energiju.

VODOLIJA
Neko Vas na indirektan način kažnjava, ali Vi prećutno ili smišljeno pristajete na takav vid odnosa. Jasno Vam je da mnoge stvari izgledaju drugačije u odnosu na ono što se javno govori ili predočava u društvu saradnika. Sve češće počinje da Vam nedostaje nečije prisustvo ili emotivna pažnja. Nema razloga da potiskujete svoja osećanja i potrebe, posebno kada se nalazite uz blisku osobu. Sugestija: Izbegavajte depresivno raspoloženje i destruktivno ponašanje.

RIBE
Ne dopada Vam se nečija laskavost ili pomalo usiljeno ponašanje. Na osnovu prvog utiska, biće Vam jasno da postoji jasna granica do koje možete da računate na odredjene saradnike. Potrudite se da zaštitite svoje poslovne interese. Sve više Vam je potrebno nečije prisustvo i razumevanje u nekim situacijama. Medjutim, imate utisak da voljena osoba trenutno ne mari mnogo za Vaše želje i potrebe. Sugestija: Izbegavajte konfliktne ili naporne situacije.

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #52 poslato: 29-06-2014, 14:00:23 »

DNEVNI HOROSKOP


Vaš horoskop za dan:
29.06.2014.


OVAN
Neko pokušava da Vas navede na svoje poslovno rešenje, ali Vi ste dovoljno snalažljivi i vešto izbegavate susret ili razgovor sa odredjenim saradnicima. Na kraju, pokazaće se da Vaša poslovna taktika donosi bolji uspeh. Za sada mudro prećutkujete odredjene situacije koje nisu po nečijoj volji. Nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti i uobržavati da imate kontrolu nad svim dogadjajima. Sugestija: Poboljšajte svoju psiho-fizičku kondiciju.

BIK
Dobro ste raspoloženi i verujete da uvek postoji neki zaobilazan način, na koji možete da ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na Vašu okolinu. Umete da se zakteknete na pravom mestu. Nema potrebe da ponovo iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati nove »ljubavne rebuse« koji mogu da se shvate na pogrešan način. Sugestija: Iskreni razgovor sa bliskom osobom donosi psihološko olakšanje.

BLIZANCI
Raspolažete sa ubedljivim argumentima, ali nekome od saradnika kao da nije stalo da istina ispliva na videlo. Stoga, nemojte očekivati veliku podršku u svojoj okolini. Važno je da pravilno završite posao koji ste započeli. Suviše Vas pogadja nečije ponašanje ili nova odluka. Stalo Vam je da potisnete svoje emotivno neraspoloženje pred bliskom osobom, kako biste delovali vrlo razumno. Sugestija: Večernje sate posvetite nekom omiljenom hobiju i relaksaciji, opustite se.

RAK
Neko Vam nudi dobru poslovnu priliku, ali istovremeno od Vas očekuje odredjenu protivuslugu ili strogu diskreciju. Razmislite o novoj poslovnoj nagodbi, nema potrebe da podcenjujete nečiju informisanost ili praktične sposobnosti. U susretu sa voljenom osobom, više posvetite pažnju nekim zajedničkim temama koje Vas zbližavaju. Budite dovoljno aktivni i maštoviti u svakom pogledu. Sugestija: Potreban Vam je kreativan odmor i psihološko olakšanje.

LAV
Novi dogadjaji unose laganu pometnju u Vaše okruženje. Većina saradnika reaguje na prepoznatljiv način i bez vidljive koristi. Umesto da se intelektualno nadmudrujete sa raznim nesitomišljenicima, bolje je da povučete konkretan potez. Partner kao da pažljivo analizira Vaše ponašanje i ume često da negoduje. Vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate nove primedbe kada Vam se ne dopadaju. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija ili boravak u prirodi.

DEVICA
Na osnovu trenutne situacije u kojoj se nalazite donosite neku razumnu odluku. Potrebne su Vam pouzdane informacije, kako biste jasno definisali dugoročnije ciljeve u poslovnoj saradnji. Imate pozitivnu ulogu u jednoj zajedničkoj akciji. Nema potrebe da potiskujete svoja osećanja ili namere pred bliskom osobom. Partner tačno zna, na koji način može da Vam ugodi ili da Vas obraduje. Sugestija: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

VAGA
Stalo Vam je da pronadjete efikasno rešenje, tako da se ne obazirete previše na različite komentare. Važno je da ostvarite pozitivne rezultate, ali ne i po cenu prekida u poslovnoj saradnji. Prihvatite nečiji koristan savet. Delujete zadovoljno i raspoloženo za izlazak ili neki novi susret. Voljena osoba čini sve što je potrebno, da ispuni sva Vaša očekivanja u granicama realnih mogućnosti. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

ŠKORPIJA
Ne dopada Vam se nečija uloga i ponašanje, ali nemate ni mogućnost da menjate poslovna pravila ili da utičete na izbor saradnika. Za sada ćutke prelazite preko nekih neprijatnih dogadjaja i strpljivo čekate na bolje uslove. U odnosu sa voljenom osobom delujete raspoloženo, stalo Vam je da osetite emotivnu toplinu ili novu čar zajedničkog života. Dobro je da imate tako pozitivnu orijetnaciju. Sugestija: Slobodno vreme posvetite psiho-fizičkoj relaksaciji.

STRELAC
Delujete energično i nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa Vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Ukoliko se uporno protivite nečijoj volji, primećujete da to donosi i odredjene posledice na završne rezultate. Važno je da učinite ono što zaista osećate, što ce Vam doneti izvesno olakšanje. Nema razloga da birate neku emotivnu ulogu koja ne odgovara Vašim afinitetima. Sugestija. Potrudite se da previlno umeravate svoju kreativnu energiju.

JARAC
Ukoliko Vas neko opominje da promenite svoje zahteve u poslovno-finansijskoj saradnji, prihvatite odredjeni kompromis. Izbegavajte varijantu ekstremnog ponašanja ili preteranu razmetljivost pred svojim saradnicima. Preosetljivo reagujete na različite sitnice, partner ne primećuje stvari koje za Vas imaju drugačije značenje. Potrudite se da što bolje razjasnite zajedničke nesporazume. Sugestija: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

VODOLIJA
Delujete duhovito i iskreno, tako da osvajate simpatije na različitim stranama. Stalo Vam je da ostavite dobar utisak na svoje saradnike. Uz briljantnu inteligenciju pokažite svojoj okolini da posedujete i neke druge osobine koje otkrivaju emotivnu stranu ili nove aspekte Vaše ličnosti. Planiraje neku omiljenu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu koje odgovora Vašim potrebama i afinitetima. Sugestija: Prijaće Vam dodatna angažovanost ili neka sportska aktivnost.

RIBE
Pogadja Vas nečije nekorektno ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Medjutim, važno je da se na kraju stvari završavaju na dobar način. Dovoljno ste umešni da prevazidjete neke iznenadne komplikacije. Ponekad u ljubavnom previranju kroz partnerski odnos treba isključiti razum, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičnih pravila. Neka Vaša osećanja »progovore«. Sugestija: Nemojte sputavati svoja osećanja ili emotivne želje, opustite se.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #53 poslato: 30-06-2014, 09:31:51 »


Vaš horoskop za dan:
30.06.2014.


OVAN
Ukoliko neko kritikuje Vaš način rada, nema razloga da reagujete suviše sujetno ili impulsivno. Obratite pažnju na koristan savet, uvek postoji mogućnost da se ostvari poslovni dogovor koji vodi u pravcu novih zajedničkih rešenja. U odnosu sa voljenom osobom potrebna Vam je možda realnija procena, nemojte tražiti neke nemoguće ustupke. Sa više poštovanje prihvatite ono što dobijate. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

BIK
Ukoliko nemate dovoljno poverenja u odredjene saradnike, možda treba na vreme i pravilno zaštiti svoje poslovne interese. Nema potrebe da se raspravljate sa neistomišljenicima, već da preuzmete inicijativu koja vodi ka pozitivnim rezultatima. Partner uz svu dobru volju možda ne razume uvek i u potpunosti sve Vaše namere, te očekuje da se konkretno izjasnite oko nekih zajedničkih planova. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

BLIZANCI
Nove informacije zvuče komplikovano i neki saradnici ne ispunjavaju možda u potpunosti sva Vaša očekivanja, ali Vi se dobro snalazite u različitim situacijama. Detaljno proverite različite okolnosti, pre nego što započnete novu poslovnu akciju. Povremeno osećate izvesnu nelagodnost pred bliskom osobom i delujete napeto. Nemojte davati pogrešna obecanja i prihvatite iskreni razgovor. Sugestija: Važno je da se pravilno zaštitite od nekih pomalo loših uticaja.

RAK
Neko Vas dovodi pred skoro svršeni čin ili u nezgodnu poslovnu situaciju. Stoga, izbegavajte afektivno ponašanje i zatražite nečiju podršku. Sve što činite ostavlja odredjene posledice na Vaš poslovni ili društveni život, budite promišljeni. Sačuvajte emotivnu distancu koja Vam je potrebna. Ukoliko ste mladi ili slobodni, nemojte dozvoliti da Vas zavedu nečiji laskavi komplimenti. Sugestija: Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

LAV
Zainteresovani ste za neke skrivene informacije ili za poslove koji se obavljaju više na zaobilazan način. Privlače Vas veliki izazovi ili mogućnost da udvostručite svoje poslovno-finansijske rezultate. Nema potrebe da Vam nečije prisustvo iznenada »pomuti razum« ili da se sukobljavate sa voljenom osobom. Uz povećani sluh za toleranciju kontrolišite i svoju impulsivnu stranu prirode. Sugestija: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu, opustite se.

DEVICA
Na Vama je da sprovedete u delo nečije ideje, jer na takav način možete da ostavite profesionalan utisak u susretu sa saradnicima. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite neki dvostruki dobitak, budite dovoljno ubedljivi pred okolinom. Planirajte novi ljubavni susret. Kod Vas provejava romantično i dobro raspoloženje, a partner želi iskreno da Vam ugodi na neki neobičan ili poseban način. Sugestija: Priuštite sebi omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

VAGA
Položaj Meseca trenutno deluje izazovno na Vaše psihičko stanje, stoga u odredjenim situacijama reagujete pomalo »nekontrolisano« ili na osnovu prvog impulsa. Bez obzira na nove poslovne nesuglasice, ne obazirete se na različite komentare koje čujete. Nemojte dozvoliti da se bliska osoba oseća zapostavljeno, izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Upotrebite i neke svoje skrivene adute. Sugestija: Prijaće Vam odmor i psiho-fizička relaksacija.

ŠKORPIJA
Važno je da plasirate svoje ideje u odabranom društvu i na pravom mestu. Unapred osmislite svaki potez, pre nego što javno izložite svoje ideje pred saradnicma. Dobra priprema i organizacija predstavlja sigurniji put do uspeha. Ako Vas muče nove emotivne sumnje, otvoreno razgovarajte sa voljenom osobom. Nemojte donositi neke ishitrene zaključke na osnovu svog prvog ili blic utiska. Sugestija: Podstičite kod sebe optimizam i pozitivno raspoloženje.

STRELAC
Važno je da se pravilno razumete sa saradnicima ili da jasno definiše zajednička pravila u poslovnoj saradnji. Svako od Vas treba da odradi svoj deo posla na najbolji način i bez preteranog eksponiranja. Nema potrebe da se ponašate suviše strogo ili hirovito prema voljenoj osobi, nasuprot tome pokažite više nežnosti i razumevanja u svakom pogledu. Od Vas se to i očekuje. Sugestija: Izbegavajte neku nezdravu ishranu ili preterano konzimiranje cigareta i alkohola.

JARAC
Nekom kao da se posrećilo da ostvari svoje poslovne ciljeve, ali na Vama je da kompletnu situaciju ispratite sa dužnim poštovanjem. Izbegavajte rivalstvo ili takmičarsku atmosferu, važno je da sačuvate pozitivnu vezu sa bliskim saradnicima. Strpljivo sačekajte na nečiji poziv ili na partnerovo prisustvo. Bez obzira na volju postoje situacije koje ne možete ubrzati i promeniti u svoju korist. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

VODOLIJA
Nove informacije ili dogadjaji na poslovnoj sceni predstavljaju dobar povod za zajednički uspeh. Podstičite kod sebe smisao za praktičnom orijentacijom, potrebno je da prihvatite nečiji uticaj. Neko pokušava da Vas inspiriše na pozitivno raspoloženje. Ali, Vi imate unapred zacrtane ciljeve i ne odstupate lako od svojih emotivnih namera. Možda treba dobro da razmislite o nečijem savetu. Sugestija: Nema potrebe da se opterećujete velikim brojem obaveza, opustite se.

RIBE
Novi dogadjaji na poslovnoj sceni imaju negativan uticaj na Vašu koncentraciju, ne uspevate da ispunite sve planirane obaveze u predvidjenom roku. Važno je da svoju pažnju posvetite nekim prioritetnim ciljevima. Bolje je da se previše ne zanosite velikim emotivnim željama ili nečijim obećanjima. Nemojte precenjivati lične mogućnosti i nečije »slabosti«, negde postoji granica. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna i neka od tehnika psihološkog opuštanja.

pcelica.m

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 4384
    • Global Webmasters
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #54 poslato: 01-07-2014, 20:05:20 »


Horoskop

01. 07.

ovan (21. 3. - 20. 4.)
Opustili ste se, a kada shvatite da ne uspevate sve da postignete postajete nervozni i nezadovoljni. Vreme je da pokažete maksimalnu odlučnost.
SAVET: ne očekujte povlastice.

bik (21. 4. - 21. 5.)
Imate dovoljno upornosti i volje za sve, ali ljubav u vama stvara potištenost. Nejasna situacija vezana za osobu do koje vam je stalo ne da vam mira.
SAVET: budite strpljivi.

blizanci (22. 5. - 21. 6.)
Uživate u postignutim rezultatima i pohvale starijih ljudi od autoriteta vam zaista prijaju. Moguća je kratkotrajna zabrinutost zbog male zarade.
SAVET: obuzdajte ambicije.

rak (22. 6. - 22. 7.)
Problemi koji vas danas muče su prolaznog karaktera. Lepa atmosfera i prijatni događaj u krugu porodice može vas oraspoložiti i skrenuti misli na lepšu stranu.
SAVET: prepustite se uživanju.

lav (22. 6. - 23. 8.)
Prepuni ste ideja vezanih za ono čime želite da se bavite u budućnosti. Ne dozvolite drugima da utiču na vas jer odluke mogu biti dobre jedino ako su vaše.
SAVET: verujte u sebe.

devica (24. 8. - 23. 9.)
Obaveze se gomilaju, ali nekako uspevate da ostvarite sve što ste planirali. Zbog iscrpljenosti i angažovanosti na svim poljima, vaš organizam polako slabi.
SAVET: više odmarajte.

vaga (24. 9. - 23. 10.)
Jako ste neraspoloženi i napeti. Ako uspete da sačuvate umerenost, možete rešiti ljubavni problem. U izgledu je susret sa osobom koja će postati važan deo vašeg života.
SAVET: izbegnite brzopletost.

škorpija (24. 10. - 22. 11.)
Trgnite se iz lenčarenja i maštanja kako vas obaveze ne bi zatrpale. Posvetite se radu ili učenju, jer kasnije može biti teško da sve nadoknadite.
SAVET: ne budite neodgovorni.

strelac (23. 11. - 21. 12.)
Iako ste umorni i teško vam ide, potrudite se da završite sve svoje obaveze da biste kasnije mogli da uživate. Usporavanjem tempa gomilate probleme.
SAVET: budite strpljivi.

jarac (21. 12. - 21. 1.)
Osim na poslovnom planu i u ljubavi je zavladalo zatišje gde se svako ponajviše bavi sobom. Previše ste pasivni i ne obraćate pažnju na potrebe voljene osobe.
SAVET: preuzmite inicijativu.

vodolija (21. 1. - 19. 2.)
Pozitivno ste raspoloženi i sami sebi se sviđate. Na dobrom ste putu da ostvarite svoje želje i ambicije. Podrška autoriteta i starijih vam donosi napredak.
SAVET: sačuvajte skromnost.

ribe (20. 2. - 20. 3.)
Niste raspoloženi ni za rad ni za zabavu. Obaveze nekako otaljavate, pa i kada uspete to vas ne raduje u potpunosti. Potrebna vam je nežnost i podrška.
SAVET: posvetite se partneru.
Sačuvana
Izdavanje stanova u Beogradu po veoma povoljnim cenama. Posetite Rent a car Beograd.
| Stakla za kuhinje | MultiLac Baby kesice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #55 poslato: 03-07-2014, 12:54:56 »

Vaš horoskop za dan:
03.07.2014.


OVAN
Nekome nedostaje nota iskrenosti a Vama dodatno strpljenje, tako da se zajednički susret pretvara u raspravu o značaju različitih poslovnih ciljeva. Važno je da izvučete određenu pouku iz sadašnje situacije. Na sreću postoji osoba koja može da Vas oraspoloži na poseban način, posvetite pažnju nekim vedrijim temama koje će Vam prijati. Partner očekuje da ispunite dato obećanje. Sugestija: Izbegavajte naporne ili stresne situacije koje Vas dodatno zamaraju.

BIK
Napravili ste pogrešnu poslovnu procenu, tako da Vam preostaje da istrpite nečije komentare ili reči kritike. Strpljivo sačekajte na novu priliku i izbegavajte odgovore na neka dvosmislena pitanja koja unose dodatnu pometnju u poslovne odnose. Ne nalazite opravdanje za nečiji postupak, ali do god osećate emotivnu uznemirenost ne možete da donesete ispravnu odluku kako da odgovorite. Sugestija: Ne treba klonuti duhom, posmatrajte stvari sa više optimizma.

BLIZANCI
Na pomolu su novi događaji na poslovnoj sceni i diže se velika pašina oko nekih sporednih situacija. Pokušavate da odredite svoje mesto u poslovnim krugovima, ali i da sačuvate dobar odnos sa proverenim timom saradnika. Nemojte dozvoliti da Vas nečije ponašanje isprovocira na pogrešnu emotivnu reakciju. Budite strpljiviji nego obično kako biste pravilno procenili svoje mogućnosti. Sugestija: Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

RAK
U ovom trenutku nečije reči ne znače mnogo, potrebno je da preuzmete aktivnu ulogu ili više da se orijentišete ka praktičnim rešenjima. Pokazaće se da je sreća na Vašoj strani, nema razloga da se povlačite u stranu. Delujete zadovoljno i inspirativno, dobijate emotivnu podršku od osobe koja ima važno mesto u Vašem životu. Imate sjajan predosećaj koji treba da sledite, kao svoju vodilju. Sugestija: Učinite nesto korisno u prilog lepšem izgledu i boljem raspoloženju.

LAV
Primećujete da među saradnicima postoje različiti interesi i da se to zatim automatski odražava na zajednički dogovor. Učinite sve što je potrebno da opravdate svoju ulogu u poslovnoj saradnji, pokažite dodatnu meru odgovornosti. Voljena osoba indirektno pokušava da utiče na Vašu odluku, što nije loše u dugoročnijoj perspektivi odnosa. Nema razloga da sumnjate u nečije iskrene namere. Sugestija: Dozvolite nekom da Vas oraspoloži, opustite se.

DEVICA
Nečiji poslovni maniri ili ponašanje deluju zbunjujuće, ali istovremeno ni Vi ne nudite dovoljno ubedljive odgovore na neka osnovna pitanja. Ponekad je teško tačno proceniti, ko ili koliko dobija u poslovno-finansijskoj saradnji. Prijaće Vam nečije prisustvo ili »susret iznenađenja«. Dozvolite svojim emocijama da Vas navedu na dobar izbor ili na odluku koja može da prija i Vašem partneru. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju energiju.

VAGA
Ideju koju imate ne treba isticati kao najbolje poslovno rešenje, strpljivo sačekajte na nečiju podršku koja Vam nedostaje. Ukoliko pažljivo pratite ono sto se dešava na poslovnoj sceni, biće Vam jasno na koga možete u potpunosti da računate u saradnji. Vaše emotivne nemire neko objašnjava na pogrešan način. Nažalost Vaša upornost i opravdanja češće donose suprotan efekat. Sugestija: Delujete napeto, opustite se od suvišnih briga.

ŠKORPIJA
Ponekad stvari izgledaju drugačije od prvog utiska koji stičete na osnovu nečije priče. Proverite različite informacije koje utiču na dalji tok poslovne saradnje. Nema razloga da donosite ishitrene odluke ili da menjate svoj uobičajeni raspored. U odnosu sa voljenom osobom brinete bez pravog povoda. Ukoliko svoj odnos svodite na nivo pretpostavki, onda dolazite i do pogrešnog zaključka. Sugestija: Važno je da sačuvate optimizam i dobru volju.

STRELAC
Dok Vi možda trpite zbog negativnih uticaja ili zbog nečije samovolje, saradnici deluju relativno bezbrižno i ne obraćaju pažnju na Vaše zamerke. Ipak, nema razloga da se sukobljavate sa osobom kojoj nedostaje osnovna tolerancija i razumevanje. Bez obzira na Vaša velika emotivna očekivanja koja trenutno imate, prihvatite ideju koju predlaže voljena osoba ili neku skoro »utešnu varijantu«. Sugestija: Podstičite kod sebe umerenost, veću samokontrolu i toleranciju.

JARAC
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi i imate istančan sluh za procenu dobrih poslovnih ideja ili mogućnosti. Slobodno pokrenite inicijativu u više pravaca, dovoljno ste sposobni da prevaziđete prosečna merila ili osrednje ocene. Nema razloga da se ponašate suviše suzdržano u nečijem društvu. Bez lažne skromnosti, postoji provereni način da obradujete i usrećite voljenu osobu. Sugestija: Važno je da ulepšate svoje raspoloženje i zajedničko zadovoljstvo.

VODOLIJA
Pokušavate da razumete nečije motive i tražite efikasno rešenje koje zadovoljava zajedničke poslovne interese. Dobro razmislite pre nego što prihvatite nečije uslove, nema razloga da Vas forsiraju na ubrzane odluke. Prikrivate svoje emotivno nezadovoljstvo zbog nečije odluke. Ali, nemojte donositi ishitreni zaključak na osnovu prvog utiska koji imate. Stvari mogu da se promene. Sugestija: Prijaće Vam odmor i psiho-fizička relaksacija.

RIBE
Ponekad stvari izgledaju drugačije od prvog utiska koji stičete na osnovu nečije priče. Proverite različite informacije koje utiču na dalji tok poslovne saradnje. Nema razloga da donosite ishitrene odluke ili da menjate svoj uobičajeni raspored. U odnosu sa voljenom osobom brinete bez pravog povoda. Ukoliko svoj odnos svodite na nivo pretpostavki, onda dolazite i do pogrešnog zaključka. Sugestija: Važno je da sačuvate optimizam i dobru volju.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #56 poslato: 04-07-2014, 12:54:06 »

Vaš horoskop za dan:
04.07.2014.


OVAN
Skoro sve možete da postignete kada se nalazite u centru glavnih dešavanja. Uspeh Vam se nalazi na dohvat ruke, učinite sve što je potrebno da ostvarite profesionalni i lični maksimum u različitim pravcima. Ponekad ne odustajete od svojih emotivnih namera, čak i po cenu da svi misle drugačije ili da ne nailazite na podršku u svojoj okolini. Dobro razmislite, jer sve ima svoju cenu. Sugestija: Važno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.

BIK
Skloni ste preteranom detaljisanju, ali nije sve onako kao što pretpostavljate u duhu svojih teorija. Neophodna su Vam praktična rešenja, potrudite se da ubrzate svoj poslovni ritam i da završite sve što ste započeli. Zahtevi koje upućujete svom partneru ne nailaze na dobar odjek, ali Vi ste naumili da ostvarite ono sto želite bez obzira na nečije rekacije koje primećujete. Delujete vrlo uporno. Sugestija: Slobodno vreme posvetite psihološkoj relaksaciji, prijaće Vam opuštanje.

BLIZANCI
Jasno Vam je da u većini situacija nemate dovoljan uticaj na razvoj poslovnih dogadjaja. Zatražite nečiju podršku ili dobar savet, postoje rešenja koja iziskuju novi kompromis. Razmena ideja i timski rad donose bolje rezultate. Trudite se da ostavite utisak kao da sve funkcioniše na dobar način, ali duboko u sebi potiskujete neka emotivna strahovanja i zabrinutost koju osećate. Sugestija: Obratite pažnju na svoje snove, prijaće Vam više sati zdravog sna.

RAK
Ne želite da neko menja Vašu poslovnu orijentaciju ili da upravlja Vašim planovima. Potrebno je da se detaljno informišete o svim mogućnostima, spoj dobre intuicije i analitičke procene donosi novi uspeh. Umete da ostvarite ono što želite, bez obzira na različite komplikacije koje Vas prate ili na nečije negodovanje. Ne pristajete na emotivne kompromise i sigurni ste u ispravnost svojih stavova. Sugestija: Važno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

LAV
Stalo Vam je da budete zapaženi na različitim stranama i u tom smislu koristite svoje najjače adute sa kojima raspolažete. Velike ambicije ponekad donose niz novih prednosti i pozitivnu dominaciju u odnosu na saradnike. Svom partneru ne ostavljate mnogo prostora za izbor ili predomišljanje, ali na sreću delujete vrlo ubedljivo i zavodljivo. Svesno koristite svoj šarm u pravoj meri. Sugestija: Prijaće Vam neki vedri sadržaji, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

DEVICA
Spremni ste na profesionalno dokazivanje pod različitim uslovima. Obratite pažnju na neke korisne informacije koje će Vam olakšati put do uspeha. Računajte na nečiju podršku kada se nalazite u »kritičnim situacijama«. Zadovoljstvo koje osećate u nečijoj blizini može da Vas ispuni pozitivnom energijom i da pomeri Vaše subjektivne granice u više pravaca. Uživajte u bliskom društvu. Sugestija: Svima je potreban pozitivan podsticaj, i razmena misli i osećanja.

VAGA
U želji da ostvarite izuzetne rezultate pristajete na izvesnu improvizaciju. Ponekad bez većeg rizika, nema ni zapaženog uspeha ili šireg odjeka medju saradnicima. Pokazaće se da trenutno imate dobru poslovnu procenu i rešenja. Izbegavajte reakciju na emotivne kontraste kroz koje prolazite, umete da delujete zbunjujuće na svog partnera čestim promenama u mišljenju. Teško je slediti Vaš ritam. Sugestija: Pozitivno okruženje deluje vrlo podsticajno na Vaše raspoloženje.

ŠKORPIJA
Imate dovoljno iskustva da sagledate sve prednosti ili nedostatke koji proizilaze iz mogućeg poslovnog udruživanja. Razmislite, intelektualne sposobnosti su presudne u proceni dobre poslovne prilike. Teško Vas je razuveriti od ideja koje imate, ali čini Vam se da neko nema dovoljno razumevanje za Vaše emotivne potrebe. Nemojte nepotrebno utonuti u melanholično raspoloženje. Sugestija: Važno je da se rasteretite od suvišnih briga i da akumulirate pozitivnu energiju.

STRELAC
Vešto koristite svoje sposobnosti u različitim situacijama i ne odustajete od svojih poslovnih vizija. Uspeh je na Vašoj strani, do god imate jasnu predstavu o tome šta i koliko želite da ostvarite. Spremni ste da učinite skoro sve što je potrebno za svog partnera, ali pod uslovom da neko ne ugrožava Vašu dominaciju i integritet. Umete da budete plameniti i očekujete uvažavanje. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

JARAC
Važno je da imate poslovni cilj, ali još važnije je da odredite dobar način ili sredstvo koje će Vam omogućiti njegovu uspešnu realizaciju. Delimična rešenja Vas samo nepotrebno usporavaju i podstiču Vašu nesigurnost. Očekujete više od onog što partner trenutno može ili želi da Vam pruži. Neko od Vas dvoje preteruje u svojim očekivanjima ili koristi pogrešne izgovore. Sugestija: Nema potrebe da se suviše zamarate, prijaće Vam relaksacija.

VODOLIJA
Poučeni nekim prethodnim iskustvom sada menjate svoj stil ili poslovnu strategiju u odnosu na okolinu. Imate značajnu prednost u odnosu na svoje saradnike i ništa ne prepustate slučaju. Važno je da ostanete dosledni u svojim ciljevima. Ostavljate utisak kao da lako menjate svoje emotivno interesovanje u zavisnosti od raspoloženja ili osoba sa kojima se susrećete. Umete da se prilagodite. Sugestija: Unosite više vitamina i tečnosti u svoju ishranu.

RIBE
Svoju pažnju usmeravate samo na osnovne ciljeve i pokušavate da poboljšate uslove koji su Vam neophodni radi boljeg poslovnog funkcionisanja. Krajnji rezultati najviše zavise od sposobnosti da se pravilno organizujete. Najbolje se osećate kada dobijate svu neophodnu emotivnu pažnju koju očekujete, ali nemate jaku volju da utičete na nečije ponašanje. Lako gubite samopouzdanje. Sugestija: Podstičite kod sebe bolju koncentraciju i pozitivno raspoloženje.

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #57 poslato: 05-07-2014, 12:32:56 »

Vaš horoskop za dan:
05.07.2014.


OVAN
Neko Vam je naklonjen i ima pozitivan uticaj na Vaše poslovno-finansijske planove. Ukoliko ste dovoljno efikasni, predstoji Vam novi »dobitak« ili neki vid moralne satisfakcije. Nemojte propustiti dobru priliku. Dovoljan je samo pozitivan podsticaj ili unutrašnji impuls, da osetite veliki emotivni zanos koji Vas približava dragoj osobi. Umete da osetite zrake radosti koji Vas inspirišu. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

BIK
Stalo Vam je da prikrijete svoj trenutni neuspeh ili psihološku nespremnost, da se intenzivnije posvetite odredjenom zadatku. Medjutim, Vaš izraz lica govori dovoljno o Vašem raspoloženju. Ne prija Vam trenutna pozicija ili gubitak. Nemojte dozvoliti da se neko zaklanja iza Vaših obećanja koja ostaju nedorečena i nerazumljiva. Na vreme raščistite nove nesporazume u emotivnom odnosu. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam zabavni sadržaji ili relaksacija.

BLIZANCI
U prilog Vam idu nečije izjave ili potvrda saradnika, važno je da nastavite sa započetim poslovnim planovima. Prihvatite nečiji koristan savet i izbegavajte neke popularne »instant recepte«, kao privremeno poslovno rešenje. Očekuje Vas pozitivan obrt dogadjaja u privatnom ili porodičnom životu. Voljena osoba će promeniti svoje mišljenje, na Vašu veliku radost ili oduševljenje. Sugestija: Nema razloga za dodatnu zabrinutost i napetost.

RAK
Neko Vas možda navodi na pogrešan zaključak ili na loš izbor. Stoga, budite oprezniji pred osobom koja ima dvostruka merila i pokušava da ograniči Vaše poslovne mogućnosti. Zamaraju Vas dodatna objašnjenja. U odnosu sa voljenom osobom, ipak ne možete sve dogadjaje držati pod strogom kontrolom. Slobodno sa poverenjem prepustite partneru da napravi izbor u zajedničko ime. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, prijaće Vam više vitamina i tečnosti.

LAV
Lično dostojanstvo ili veliki ponos Vam ne dozvoljavaju da prihvatite nečiju praktičnu pomoć. Ali, isključivost u mišljenju stvara povod za novu zabludu. Negativni rezultati nastaju, kao posledica pogrešnih poslovnih procena i povlačenja loših poteza. Voljena osoba u duhu dobrih namera, pokušava da primiri zajedničku tenziju ili da Vas oraspoloži sa nekim novim i zanimljivim idejama. Sugestija: Delujete napeto, opustite se na neki omiljeni način.

DEVICA
Zaokupljeni ste različitim obavezama i to se negativno odražava na Vašu koncentraciju, osećate lagani umor. Stoga, nemojte dozvoliti drugima da Vam nameću različite obaveze. Nastavite da se pridržavate osnovne satnice i rasporeda. Važno je da delujete dovoljno ubedljivo pred voljenom osobom. Neko Vam iznanada postavlja dvosmislena pitanja koja mogu vrlo različito da se tumače. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

VAGA
Neko ne odgovara na Vaše zahteve, što dodatno komplikuje poslovni dogovor i očekivanja koja imate. Izbegavajte svaki vid preterivanja koji narušava saradničku atmosferu, posvetite pažnju samo prioritetnim pitanjima. Neko Vas oduševljava svojim neodoljivim šarmom i stilom ponašanja, potrebno je da otklonite sve emotivne nedoumice. Ponekad je sve mnogo jednostavnije nego što izgleda. Sugestija: Poštedite sebe od svih nepotrebnih uzbudjenja.

ŠKORPIJA
Kada bolje uskladite svoja duhovna interesovanja sa praktičnim ciljevima, očekuju Vas pozitivni rezultati. Ponekad stvari posmatrate iz neke ružičaste perspektive i bez želje da se spustite u svet realnosti. Pokažite veći smisao za paraktičnim vrednostima. Neko Vas možda nagovara da donesete važnu emotivnu odluku. Ne možete poricati svoju odgovornost koju imate pred bliskom osobom. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

STRELAC
Ukoliko ne razumete nečiji postupak, zatražite dodatno objašnjenje. Nemojte predvidjati ono što je neizvesno, pre ili kasnije stvari mogu da se iskomplikuju na Vašu štetu. Svaka informacija ima korisno značenje, ako je pravilno razumete i usmerite. Partnerovo jasno negodovanje, dovoljno govori o zajedničkom raspoloženju kroz koje prolazite ili možda o novim emotivnim nedoumicama. Sugestija: Potrudite se da pravilno prevazidjete svoje unutrašnje konflikte.

JARAC
Delujete neraspoloženo, jer neko očekuje da prihvatite pomalo servilnu ulogu ili da se pridržavate zacrtanih pravila u poslovno-finansijskoj saradnji. Nečija rigidnost, predstavlja osnovni problem koji Vas ometa da završite započeti posao. Trenutno suviše forsirate svoje potrebe i neke situacije u ljubavnom odnosu. Partner možda ne može u potpunosti da prati Vaš ubrzani ritam. Sugestija: Izbegavajte susret sa osobom koja ima pomalo negativan uticaj na Vaše raspoloženje.

VODOLIJA
Pristojnost Vam nalaže da ostanete uzdržani pred jednom starijom osobom, kao i da se ne uplićete u širu raspravu sa saradnicima. Naravno sve ima svoju dobru ili lošu stranu, stoga na vreme odlučite čemu i kome dajete prednost u poslovnoj saradnji. Ukoliko ne poznajete najbolje nečije emotivne namere, budite više diskretni i suzdržani u rekacijama. Mudro prečutite neke detalje iz svog života. Sugestija: Prijaće Vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

RIBE
Ukoliko Vam je stalo da izgladite neki poslovni nesporazum sa odredjenim saradnicima, budite promišljeni. Nemojte dozvoliti da neko drugi govori u Vaše ime, procenite kada treba da preuzmete kontrolu nad važnim dogadjajima. Potrebno sa više detalja i na bolji način da objasnite voljenoj osobi, zbog čega povremeno izgledate suviše zamišljeno ili »odsutno«. Objasnite svoje postupke. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

pcelica.m

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 4384
    • Global Webmasters
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #58 poslato: 06-07-2014, 12:04:10 »

HOROSKOP
06. 07.


Ovan (21.03.-20.04.) - Dnevni horoskop za 06.07.2014.

LJUBAV: Partner će se potruditi odvući vas u krevet ili vas barem zavesti koristeći svo svoje ljubavno umijeće.
KARIJERA: Na neobičan i brz način vi ćete sebi otvoriti još jedna vrata koja zaista obećavaju. Pokažite što sve znate.
ZDRAVLJE&SAVJET: Pozabavite se svojim planovima.

Bik (21.04.-20.05.) - Dnevni horoskop za 06.07.2014.

LJUBAV: Ljudi oko vas stalno će vas nadahnjivati na nove ideje društvenosti. Predložit ćete zanimljiv način zabave.
KARIJERA: Ne budite netrpeljivi prema svakodnevnim zadacima koliko god vam se činili dosadnim. Oni vas hrane.
ZDRAVLJE&SAVJET: Veselit ćete se.

Blizanci (21.05.-20.06.) - Dnevni horoskop za 06.07.2014.

LJUBAV: Oni koji su u duljim vezama danas će pokušati obnoviti svoj odnos pomoću erotike i seksa. Malo će prenagliti.
KARIJERA: Vjerojatno ćete za dlaku izbjeći raspravu. Tako je i bolje. Također odustanite od gunđanja.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ustrajte, ali ne žurite.

Rak (21.06.-20.07.) - Dnevni horoskop za 06.07.2014.

LJUBAV: Čini se da vam je već pomalo dosta stalnog natezanja s voljenom osobom. Odmorite se, ako treba i u samoći.
KARIJERA: Znat ćete se izražavati i to je karta na koju sad treba zaigrati. U ostalim poslovnim temama surađujte.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vjerujte u bolje sutra.

Lav (21.07.-21.08.) - Dnevni horoskop za 06.07.2014.

LJUBAV: Pred vama je jedan pomalo frustrirajući dan u kom stvari neće ići onako kako biste vi željeli, ali neće biti ni ničeg drastičnog.
KARIJERA: Očekujte sponzore na koje drugi ne računaju. Danas će se pokazati da ste imali dobar nos.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vjerujte u ljepše sutra.

Djevica (22.08.-22.09.) - Dnevni horoskop za 06.07.2014.

LJUBAV: Mali nedostatak samopouzdanja bit će prolanog karaktera, pa ne dajte da vam blokira u ljubavnim poduzimanjima.
KARIJERA: Možda su od vas očekivali više, ali to ne znači da u budućnosti nećete ugodno iznenaditi.
ZDRAVLJE&SAVJET: Pad imuniteta.

Vaga (23.09.-22.10.) - Dnevni horoskop za 06.07.2014.

LJUBAV: Ne trebate u svakom trenutku dokazivati da volite. Dovoljno je jednom. Ostalo se gradi na povjerenju.
KARIJERA: Bit ćete skloni djelovati iz sjene. Neki će pak iz prikrajka promatrati kolege čekajući povoljniji trenutak da se iskažu.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nema potrebe za žurbom.

Škorpion (23.10.-22.11.) - Dnevni horoskop za 06.07.2014.

LJUBAV: Usaglasili ste svoje i partnerove potrebe, te nastavljate graditi svoj odnos na najbolji mogući način.
KARIJERA: Bit ćete jači od mnogih, ali nemojte otvoreno nametati svoj stav ili mišljenje. Diplomacijom ćete postići više.
ZDRAVLJE&SAVJET: Zreliji ste od većine.

Strijelac (23.11.-21.12.) - Dnevni horoskop za 06.07.2014.

LJUBAV: U pitanjima srca danas ćete se rukovoditi svojom intuicijom. Ona će vas navoditi na ispravne postupke.
KARIJERA: Imat ćete briljantne ideje koje su nove. Pazite pred kim ih izlažete jer nisu svi tako dobronamjerni kao vi.
ZDRAVLJE&SAVJET: Zanimljivi snovi.

Jarac (22.12.-20.01.) - Dnevni horoskop za 06.07.2014.

LJUBAV: Većina će se posvetiti partneru. On(a) će imati neke posebne zahtjeve, ali to će vas samo inspirirati.
KARIJERA: Nema svrhe ponavljati nešto što je već svima jasno. Znate tko ste i čemu stremite, pa se tako i ponašajte.
ZDRAVLJE&SAVJET: Taktizirajte.

Vodenjak (21.01.-19.02.) - Dnevni horoskop za 06.07.2014.

LJUBAV: Premda će vas na trenutke vaša mašta navoditi na poneki nepredvidiv potez, u konačnici ćete igrati na sigurno.
KARIJERA: Osjećate potrebu učvrstiti svoj položaj. Za to ćete koristiti druge ljude s kojim radite. Katkada ćete i manipulirati njima.
ZDRAVLJE&SAVJET: Proanalizirajte sebe.

Ribe (20.02.-20.03.) - Dnevni horoskop za 06.07.2014.

LJUBAV: Ako vam netko prigovori da ste odgovorni za neke neugodnosti, vi ćete se braniti da bez vas nema ni ljubavnog poticaja.
KARIJERA: Pred vama je neobičan poslovi dan u kom će isplivati na vidjelo posebni talenti koje posjedujete.
ZDRAVLJE&SAVJET: Prihvatite dužnost.
« Poslednja izmena: 07-07-2014, 17:13:59 od strane pcelica.m »
Sačuvana
Izdavanje stanova u Beogradu po veoma povoljnim cenama. Posetite Rent a car Beograd.
| Stakla za kuhinje | MultiLac Baby kesice

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #59 poslato: 06-07-2014, 13:01:33 »

Vaš horoskop za dan:
06.07.2014.


OVAN
Nalazite se pred novom poslovnom dilemom. Vaša odluka može da deluje korisno, ali podstiče i negativne komentare u saradničkim krugovima. Izbegavajte takmičarske situacije, posebno kada ne raspolažete sa proverenim informacijama. Susret sa jednom osobom za sada više podseća na igru »emotivnog prikrivanja« i testiranja, nego na iskrenu razmenu osećanja. Imate nove dileme. Sugestija: Posvetite pažnju nekim vedrim sadržajima, opustite se.

BIK
Vaša osnovna interesovanja su praktične prirode. Stoga, svoju pažnju prevashodno usmeravate na materijalne rezultate ili na poslove koji imaju korisno značenje. Lako možete da ostvarite većinu svojih poslovnih ciljeva. Izgleda da partner nema nameru da strpljivo čeka na Vašu odluku, već preuzima neki »iznenadjujući korak« i potrebnu inicijativu. Logično, sve ima svoju cenu. Sugestija: Potrebno je da unosite više tečnosti i vitamina u svoju ishranu.

BLIZANCI
Potrebno je da raščistite sa svojim poslovnim dilemama ili sa nekim neprijatnim dogadjajima iz bliske prošlosti. Nema razloga da se ponašate kao preveliki optimista u susretu sa saradnicima različitih profila, prihvatite poslovni kompromis. Neko počinje jasno da negoduje zbog Vašeg ponašanja. U odnosu sa voljenom osobom, ipak ne možete dobiti baš sve što zahtevate ili očekujete. Sugestija: Potrudite se da razrešite svoje unutrašnje konflikte.

RAK
Imate neki dobar predosećaj i dovoljno energije da ostvarite skoro sve svoje zamisli. Ne treba da obraćate pažnju na različite komentare, nečije primedbe ne mogu da umanje smisao Vašeg uspeha. Budite za korak ispred drugih. Prenesite svoju emotivnu inspiraciju i dobro raspoloženje na blisku osobu. Ukoliko to zaista želite umete da delujete vrlo zanosno i neodoljivo, koliko je to potrebno. Sugestija: Potrebna Vam je dobra volja, kao početni impuls koji će Vas pokrenuti.

LAV
Delujete samouvereno u različitim situacijama i stalo Vam je da dokažete svoje profesionalne sposobnosti na delu. Ipak, postoji deo istine koji mudro prećutkujete. Važno je da pravilno odredite svoje poslovne ciljeve. Nemojte davati neka prevelika obećanja u ubedjenju da je to privremeni izraz emotivnog »olakšanja«. Budite za nijansu iskreniji ili pravedniji prema voljenoj osobi. Sugestija: Rasteretite se od suvišnih dilema i psihološke napetosti.

DEVICA
Imate loš predosećaj u vezi nekih saradnika, stoga smišljate alternativno rešenje. Pokazaće se da imate dobru procenu i da se nalazite u povoljnijoj poslovnoj poziciji, nego što se to u početku pretpostavljalo. Možda to ne primećujete, ali Vaši postupci direktno utiču na nečije emotivno raspoloženje ili na nove odluke. Ne možete zavaravati svog partnera ponavljanjem iste priče. Sugestija: Potrudite se da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

VAGA
U rešavanju novih poslovnih dilema upotrebite svoje iskustvo ili praktične sposobnosti. Ukoliko Vam je stalo da se razlikujete od drugih, budite dovoljno efikasni i ubedljivi pred saradnicima. Povucite efikasan potez. Stalo Vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju, preostaje Vam da upotrebite svoje zavodničke manire i da osmislite originalan nastup u društvu bliske osobe. Sugestija: Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje.

ŠKORPIJA
Prihvatite savremene ideje koje otvaraju nove poslovne mogućnosti. Ugledajte se na nečije znanje i mudrost. Poslovni uspeh i lično zadovoljstvo proizilaze iz zajedničkog dogovora u različitim relacijama. Faktor sreće je na Vašoj strani. Uživajte u lepim stvarima koje imate ili Vam se nude kao neke nove mogućnosti. Neko Vas podstiče na dobro raspoloženje i na kreativno izražavanje. Sugestija: Emotivna afirmacija u Vama pokreće novu energiju.

STRELAC
Suviše forsirate lične ciljeve, tako da Vaši saradnici reaguju na različite načine. Neko poštuje Vaše sposobnosti, ali ne odobrava postupke i stil koji primenjujete. Važno je da sačuvate dobar odnos sa saradnicima. Partner iznenada donosi novu odluku koju ne želi da objašnjava. Budite dovoljno strpljivi, pre ili kasnije sve će doći na svoje mesto i faktor vremena Vam ide u prilog. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju i kondiciju.

JARAC
Zaokupljeni ste novim informacijima i uporno pokušavate da privedete kraju posao koji Vas umara. Važno je da održite dobar poslovni ritam, nemojte dozvoliti da gubite dragocenu energiju ili vreme na sporedne situacije. U susretu sa voljenom osobom, povremeno delujete zabrinutije nego što je to potrebno. Pokušavate da odložite neke od dogadjaja koji nisu u potpunosti po Vašoj meri ili ukusu. Sugestija: Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti.

VODOLIJA
Očekuje Vas novo ili poučno iskustvo u susretu sa saradnicima. Važno je da svoje ideje plasirate na pravom mestu, tako da svi oko Vas budu srećni i zadovoljni. Podstičite kod sebe radoznalost duha i kreativno raspoloženje. Ako vaš partner ima drugačije stavove, kontrolišite svoje afekte i negativne strasti u ljubavnom odnosu. Nemojte dozvoliti da Vas neko navede na pogrešno ponašanje. Sugestija: Prijaće Vam boravak u prirodi ili neka sportska aktivnost.

RIBE
Umete da osmislite zadovoljavajući odgovor za svoje saradnike ili neko efikasno rešenje za različite situacije. Okolina poštuje Vaše mišljenje i rezultate. Prati Vas romantično raspoloženje, nečije prisustvo u Vama pokreće lavinu pozitivne energije i osećanja. Podstičite kod sebe maštovitost u izražavanju prema partneru, sve što je lepo proizilazi iz emotivne bliskosti i zajedničkih dogovora. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.
 

Stranica je napravljena za 0.217 sekundi sa 25 upita.