Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Linworkers - Buy or Sell Backlinks [Link Building Service]  (Pročitano 1632 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

DjWoolfy

  • Član
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 22
    • Best PTC

Pozdrav svima. Želeo bi' da vam predstavim svoju i ideju mog drugara iz Slovenije u vidu real-time platforme za kupovinu i prodaju linkova.

Naime, svi znamo da je kupovina kvalitetnih backlinkova za SEO / Traffic (saobraćaj) solidno komplikovana danas.

E pa baš zbog ovakvih okolnosti došli smo na ideju da stvorimo real-time platformu / market za kupovinu i prodaju backlinkova, tojest Linkworkers.

IDEJA

Linkworkers je osmišljen da poveže kupce linkova (Buyers) i one koji prodaju oglasni prostor na svom sajtu (Sellers).

Buyers

Ako hoćete da kupite link sa nekog sajta radi traffic-a (povećanja saobraćaja na vašem sajtu) ili možda SEO boost-a potrebno je samo da se registrujete i napravite novu kampanju u kojoj ćete nagovestiti šta vam je potrebno. Posle našeg review-a, ako je sve OK mi odobravamo kampanju.

Opcije:

- biranje linka u zavisnosti od svog budžeta ili kvaliteta (DA, PR, Alexa...) koji zahtevate, kao i vremenski period
- ako mislite da seller nije u potpunosti ispratio uputstva možete ga oceniti kao "not satisfied" i sačekati da neko drugi odradi posao umesto njega.
- tražiti u opisu posla jezik sajta sa kog hoćete link, niche (kategoriju), PR (PageRank), AlexaRanking etc...

Sellers

Proces je potpuno isti kao kod Buyers-a u vidu registracije, osim što vi ne postavljate kampanju već prijavljujete vaš sajt (ili više njih) sa kojim bi da prodajete oglasni prostor. Prilikom prijave sajta neophodno je da odradite upload kratkog slovnog code-a ili txt dokumenta na vaš sajt, kako bi utvrdili da ste vlasnik. Posle kompletnog review-a, mi vam odobravamo sajt, naravno ako ispunjave minimalne uslove. Posle toga možete pogledati trenutnu potražnju linkova u našem sistemu (available jobs) i krenuti sa zaradom.

Opcije:

- biranje sajta ka kome hoćete da linkujete (SEO friendly)
- praćenje 'daily installments' isplata

Svi korisnici mogu biti i Buyers i Sellers u isto vreme, bez ikakvih ograničenja.


*** Linkworkers ***

Linkworkers je tu da prati celi proces i potpuno osigura i jednu i drugu stranu. Sa jedne strane, ukoliko platite za neki link mi garantujemo da taj link ostaje na sajtu na kom je postavljen ili u suprotnom sledi refundacija vašeg novca na vas Linkworkers račun. Sa druge strane, ako vi postavite neki link na vašem sajtu takođe garantujemo da ćete biti isplaćeni kad dostignete minimum za isplatu.

* Linkworkers, kako bi garantovao da ce Seller da zadrži link na svom sajtu pun vremenski period za koji je plaćen, isplaćuje Sellera parcijelno (Installments System). Cena linka se deli na vremenski period od 2 nedelje (praktično sa 15) i tako se dnevno vaš Linkworkers account puni novcem. Ako pomerite link, prestaje i dnevna isplata. Kada napunite account sa 10$, možete zatražiti isplatu. Linkworkers za sada podržava PayPal i Skrill (withdraw / depozit) a od uskoro i Credit Card (depozit).

* Postoji i affiliate program koji nudi mogućnost zarade ako korisnik koji se registrovao preko vašeg referral linka napravi depozit. 5% od tog depozita ide vama u balans.

Zasad su tu 6 kategorija servisa: Text Link Only, Banner + Link, BlogPost 100+/250+/500+ words i Guest Post (text provided).


* Radi što boljeg razvrstavanje sajtova po kvalitetu u našem sistemu, uveli smo Linkworkers rank (LW Rank). On je u opsegu od 0-9, gde su 0 najslabiji sajtovi a 9 najjači, naravno.
Kada seller prijavi sajt u našem sistemu, SEO tim (u kome i ja spadam) odradi kompletan review na osnovu faktora kao što su DA/PA (Domain Authority/Page Authority), PR (PageRank), traffic-a (saobraćaja na sajtu), MozRank-a, kvaliteta backlinkova (external), broj OBL-a (odlazećih linkova) i na kraju manuelno pregleda sajt da bi se utvrdio kvalitet sadržaja, dizajn i popularnost uopšte. Na kraju review-a mi dodajemo i našu ocenu pa nakon toga sve to lepo saberemo, podelimo... i sracunamo LW rank za sajt po našim algoritmima.

- Što je veći LW Rank sajta više košta i link sa njega (Seller više zarađuje / Buyer kvalitetniji link dobija)
- Ne primamo svakakve sajtove, spam blogove i slično. Imamo minimalne uslove koji moraju biti ispunjeni u vidu kvaliteta.
- Na određen vremenski period ponovo proveravamo svaki sajt koji su već u sistemu, zbog mogućeg pada / rasta kvaliteta
- LW-0 kategorija sajtova je najslabija, ali i oni takođe moraju ispunjavati minimalne uslove za odobravanje.


Takođe, nudimo i 2$ Sign Up bonus, tako da možete testirati naš sistem for FREE. Ništa nije komplikovano, platforma je user-friendly, veoma laka za rukovanje. Ko je imao iskustva sa microWorkers-om, snaćiće se i kod nas. :-)

Ako imate dodatna pitanja, tu sam da pomognem.

Marko,
Linkworkers ( http://linkworkers.com/ )
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.059 sekundi sa 20 upita.