Izmisljena prica, svi likovi pomenuti u prici nemaju nikakve dodire sa stvarnim desavanjem na ovogodisnjem Vimbldonu...
..Subota jutro 06 jul negde oko 9 sati, Smiljka sekretarica predsednika Srbislavije doziva Mikolica, gosn predsednice hitno na telefonu vas trazi premijer Anglije gosn Bameroon, sta li ovaj sad pa oce misli se premijer Mikolic...
Hello mate how are you - gosn Bameroon
O de si bre - gosn Mikolic
Would you like to come to drink tea together and watch tennis tomorrow - gosn Bameroon
Gde bre, pa ja pijem samo sljivku zato sam ovako potecen a i antisportista sam - gosn Mikolic
Just come and see you tomorrow - gosn Bameroon
Ajd u zdravlje - gosn Mikolic
...Nedelja podne 07 jul Anglija finale Vimbldona igraju Bole i Morej
gosn Bameroon i gosn Mikolic srkaju English Tea, pricu zapocinje gosn Bameroon...
Znas ovaj mec je za nas vrlo znacajan, ja znam da je ovaj tvoj Bole fantastican al bi mogao samo ovaj put da mu kazes da pusti ovog naseg bilmeza Moreja...
gosn Mikolic - pa neznam...a sta ja imam od toga...
gosn Bameroon - pa dacu ti stolicu u Jevropskoj Zajebanciji... a sta velis...
gosn Mikolic - pa da vidim sa mog pulena...
...1 sat pred pocetak finala gosn Mikolic ulazi u svlacionicu No#1 Boleta...
...Bole junacino moja, kako si danas...
No#1 Bole - uvek dobro gosn Mikolicu al cu danas da pocepam ovog Moreja...
gosn Mikolic - Cekaj cekaj..mi svi znamo da si ti favorit, i svi znamo da bi i zivot dao za Srbislaviju, al ako hoces da budes patriota jel bi mogao da pustis
ovog njihovog bilmeza Moreja da pobedi, eno ga ceo dan kuka kako nikad nije osvojio ovaj trofej, a i ovi njegovi mi obecali stolicu u Jevropskoj Zajebanciji..
No#1 Bole - pa kako cu gosn Mikolicu, sta ce reci narod...
gosn Mikolic - ma ko pita narod ovo radis u interesu Srbislavije, a dace ti i duplu kintu ako izgubis a ja cu dobiti stolicu u Jevropskoj Zajebanciji..
No#1 Bole - odlazi na teren razmisljajuci kako da izgubi ....