Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Razne zanimljive teme => Muzika => Temu započeo: lara_kroft 01-07-2009, 11:40:07

Naslov: SUPERGRUPA - Oliver, Željko, Firči i Bebi!
Poruka od: lara_kroft 01-07-2009, 11:40:07
         Na oproštajnoj turneji Olivera Mandića sviraće vlasnik Pinka Željko Mitrović i čuveni bubnjar „EKV-a" Ivica Fece Firči


                       (http://www.dodaj.rs/t/3l/ge/4YpCK8je/oliver-mandic.jpg) (http://www.dodaj.rs/?3l/ge/4YpCK8je/oliver-mandic.jpg)


        Legendarni Oliver Mandić odlučio je da završi muzičku karijeru! Mandić za Press otkriva da priprema oproštajnu turneju na kojoj će sa njim svirati vlasnik kompanije „Pink internešenel" Željko Mitrović i nekadašnji bubnjar „Ekatarine Velike" Ivan Fece Firči!

- Rešio sam da odradim oproštajnu turneju, to sam ostao dužan publici. Stvar je ostala nedorečena, a ovom turnejom zatvaram krug! Željko Mitrović godinama mi je govorio: „Ajde, bre, Oli, da odradimo te koncerte. Ostaćeš nedorečen!" Poslednje dve godine uporno me nagovara da to uradimo. S obzirom na to da živim neki drugi život, ranije nisam bio zainteresovan za to. Sada se sve promenilo - kaže Mandić, i dodaje: - Željko, Firči i ja trenutno pravimo bend! Ali, to ne znači da ćemo stvarati nešto novo, oni insistiraju da sviraju samo moju muziku! Jedva su me nagovorili da odradim ovo, a kamoli da sad pravim nešto drugo.


                       (http://www.dodaj.rs/t/37/4G/4PHcCPiu/bebi-dol.jpg) (http://www.dodaj.rs/?37/4G/4PHcCPiu/bebi-dol.jpg)


       Muzičar koji za sebe tvrdi da je u penziji od 1985. godine na nagovor Mitrovića uskoro će snimiti šou-program i objaviti novi album, na kome je, kako kaže, angažovao „vrhovnu komandu džeza" - petoricu cenjenih svetskih džez muzičara Čika Koriju, Herbija Henkoka, Peta Metinija, Fredija Habarda i Majkla Bejkera.

- Sada uvežbavam stare pesme, a nakon toga objavljujem album koji sam radio u Americi. U planu je da snimimo šou-program sa starim numerama, zatim ćemo odraditi svirke u dvadesetak klubova, promovisati album i odraditi tu turneju koju sam nazvao „Oliver Mandić, Pink femili, di end!"


                        (http://www.dodaj.rs/t/3p/wE/QFDTNr1/firci-i-zeljko.jpg) (http://www.dodaj.rs/?3p/wE/QFDTNr1/firci-i-zeljko.jpg)

       Mandić otkriva da će se turneji najverovatnije pridružiti i Bebi Dol, i ne isključuje mogućnost da se pojavi na koncertu Cece Ražnatović, sa kojom je snimio duet „Vreme za ljubav ističe".

- Ceca je moja velika prijateljica. Ako odluči da odradi koncert, naravno da ću je podržati - kaže vlasnik megahitova „Osloni se na mene", „Ljuljaj me nežno", „Smejem se", „Dođe mi da vrisnem tvoje ime"...


       Izvor:Press
Naslov: Одг: SUPERGRUPA - Oliver, Željko, Firči i Bebi!
Poruka od: Fanta 02-07-2009, 09:08:27
Oliver je jedno od većih razočaranja sa estrade...  :xq010: