Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Dnevni Horoskop  (Pročitano 185003 puta)

0 Članovi i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #620 poslato: 20-03-2017, 10:10:12 »

Vaš horoskop za dan:
20.03.2017.


OVAN
Mnoge situacije na poslovnoj sceni deluju vrlo izazovno, ali istovremeno i poučno. Upotrebite svoju blic inteligenciju i poslovnu energičnost kako biste ostvarili najbolje rezultate. Ponekad treba reagovati na osnovu prvog impulsa. Ne želite da Vas neko sputava u izražavanju osećanja, ali svima je potreban emotivni kompas. Uskladite svoje želje i potrebe sa voljenom osobom. Sugestija: Prijaće Vam veća kolicina tečnosti i vitamina u ishrani.

BIK
Imate pozitivan stav i optimističku viziju u pogledu rešavanja poslovnih dilema. Važno je da ostanete u pozitivnom okruženju, svaki podsticaj u Vama pokreće kreativnu energiju i želju za dokazivanjem. Emotivne slutnje mogu da Vas navedu na pogrešan zaključak. Bolje je da postavite direktna pitanja svom partneru, nego da pretpostavljate (ne)moguće odgovore. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija i boravak u prirodi.

BLIZANCI
Pokušavate da prilagodite svoju okolinu i njihove zahteve u pravcu koji Vama najviše odgovora. Sve je moguće, pod uslovom da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu. Važna je taktika koju koristite u susretu sa saradnicima. Novi emotivni izazovi mogu lako da Vas poremete. Previše zanosa i premalo razuma, ponekad donose novi problem. Sugestija: Izbegavajte konfliktne i stresne situacije.

RAK
Primećujete da se dogadjaji na poslovnoj sceni odvijaju pod neobičnim okolnostima. Sačuvajte prisebnost duha i pokušajte da se uklopite u nove uslove poslovanja. Nema razloga da se distancirate od svojih saradnika. Izvor pozitivne energije i dobrog raspoloženja dobijete u svojoj porodici i u odnosu sa bliskom osobom. Uživajte uz drage osobe. Sugestija: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju, prijaće Vam neka »mirnija oaza«.

LAV
Ne volite da Vam neko postavlja različite ulove i da utiče na Vaš poslovni ritam. Razmislite, ponekad ustupak donosi više koristi nego što se pretpostavlja. Nema razloga da ulazite u nove konfliktne situacije. Osećate novi emotivni nemir, ali ne želite da se poveravate pred osobom koja Vas analizira. Vi ste dovoljno hrabri da prihvatite novi izazov. Sugestija: Važno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.

DEVICA
Postoje različite zamerke koje upućujete svojoj okolini, ali kritika ne donosi pozitivan odjek. Bolje je da sa reči predjete na dela, prokažite na ličnom primeru šta sve očekujete od svojih saradnika. Neko Vas dovodi u neprijatnu situaciju, osećate emotivnu dilemu i pokušavate da sagledate najbolje rešenje. Želite da ugodite osobi do koje Vam je stalo. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, prijaće Vam lakša dijeta.

VAGA
Ponekad je teško proceniti različite aspekte koji utiču na poslovnu klimu. Ukoliko želite da zaštitite svoje poslovne interese prihvatite nečiju asistenciju. Postoje dogadji koji zahtevaju udruživanje ili timski rad. Lakše Vam je da odredjenu odluku ili odgovornost prepustite svom partneru, ali često se nalazite u situaciji da nemate mnogo izbora. Sugestija: Prijaće Vam aktivan odmor, priuštite sebi bolje uslove za relaksaciju i opuštanje.

ŠKORPIJA
Prinudjeni ste da se pomirite sa odredjenim uslovima ili dogadjajima koji nisu po Vašoj volji. Ali, mudrost je prepoznati povoljan trenutak za uspešnu akciju i prilagoditi se na različite aspekte poslovne saradnje. Ukoliko zanemarite nečije potrebe, osetićete kontra efekat. Sve što se dešava ima svoju uzročno-posledičnu vezu. Dobro razmislite. Sugestija: Posvetite svoju pažnju dogadajima koji Vas ispunjavaju pozitivnim raspoloženjem i energijom.

STRELAC
Velika upornost u kombinaciji sa pozitivnom energijom deluje, kao uspešna formula u odnosu sa saradnicima. Imate jasne stavove i delujete neumoljivo kada se raspravlja o poslovnim interesima. Odredjene okolnosti nateraće Vas da promenite svoje mišljenje, ali ne treba da žurite sa ishitrenim odlukama. Pažljivije analizirajte svog partnera. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju koncentraciju i energiju.

JARAC
Sjajno se snalazite u novoj poslovnoj ulozi i imponuje Vam podrška koju dobijate. Učinite sve što je potrebno da iskombinujete različite ciljeve i lično zadovoljstvo. Prava mera vrednosti i uspešne formule donose novi uspeh. Partner očekuje Vašu emotivnu privrženost, ponekad je dovoljno da se sporazumevate pogledima i toplim osmehom. Nema razloga da postavljate suvišna pitanja. Sugestija: Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju.

VODOLIJA
Delujete samouvereno i donosite blic procenu, na sreću mnoge okolnosti su na Vašoj strani i utiču na pozitivan rasplet poslovnih dogadjaja. Konsultujte još nečije mišljenje, pre nego što se opredelite za novo rešenje. Imate utisak da je partner zaokupljen nekim dogadjajima o kojima niste dovoljno obavešteni, što dodatno utiče na Vašu emotivnu uznemirenost. Sugestija: Primenite neku od tehnika psihološke relaksacije i opuštanja.

RIBE
Imate dobar plan i striktno se pridržavate formiranog poslovnog dogovora. Pokazaće se da su Vaša procena i način delovanja od zajedničkog interesa. Prihvatite različite mogućnosti poslovne edukacije ili usavršavanja. Emotivna nota koju osećate Vas navodi na slobodnije izražavanje. Sve postaje čarobno kada pored sebe imate odgovarajućeg partnera. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #621 poslato: 21-03-2017, 09:51:42 »

Vaš horoskop za dan:
21.03.2017.


OVAN
Neko ne ispunjava Vaša očekivanja u poslovnoj saradnji, ali Vi se pretvarate kao da to ne primećujete. Ipak, ignorisanjem svojih poslovnih problema ne možete da rešite osnovna ograničenja u daljem profesionalnom izražavanju. Izbegavajte varijantu emotivnog samokažnjavanja ili izolacije. Nema razloga da se udaljavate od voljene osobe. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

BIK
Stalo Vam je da se razlikujete od drugih u pozitivnom smislu i na način koji ostavlja veliki utisak na Vašu okolinu. Okupite ekipu saradnika koja obećava moralnu i materijalnu podršku, potrebno je da imate dobar plan. Uzbudjuju Vas neke emotivne igre u susretu sa voljenom osobom, posebno kada se sve dešava kao što priželjkujete i u skladu sa Vašim raspoloženjem. Sugestija: Priuštite sebi omiljenu relaksaciju, opustite se.

BLIZANCI
Bez obzira na različite neprijatnosti koje Vas prate u susretu sa saradnicima, predstoji Vam dobro rešenje. Potrebno je da procenite najbolji trenutak za poslovnu akciju, izbegavajte ishitrene odluke. Pokažite da posedujete plemenite osobine, kao što su velikodušnost i empatija prema dragim osobama. Važno je da oko sebe vidite srećna i zadovoljna lica. Sugestija: Prijaće Vam rekreacija ili boravak u prirodi.

RAK
Nove poslovne dogadjaje povezujete na pogrešan način, a nečije ponašanje tumačite u skladu sa svojim potrebama. Morate shvatiti da nečiji znaci odobravanja i veliki komplimenti, nemaju svoju upotrebnu vrednost. U susretu sa bliskom osobom, izbegavajte »osetljivu temu« ili pitanja koja predstavljaju uvod u novu raspravu. Sugestija: Nemojte sebe opterećivati nekim »teškim mislima«.

LAV
Pomisao da se nalazite za veliki korak ispred drugih, deluje podsticajno i uzdbudljivo. Vaše poslovne namere, želje i motivi su jasni. Sve se svodi na upotrebu odjedjenih formula, koje donose poslovni uspeh i emotivno zadovoljstvo. Upotrebite neke skrivene adute u nameri da očarate svog partnera. Sve je dozvoljeno, ako prija zajedničkim potrebama i ukusu. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

DEVICA
Shvatili ste suštinu problema i pokušavate da organizujete svoju okolinu na uspešnije poslovanje. Dobar poslovni potez donosi pozitivan odjek. Važno je da precizno objasnite svoje ideje kako biste dobili podršku saradnika. Partner ne želi da Vam poveri svoje tajne namere, ali Vi ne odustajete lako. Odbijanje Vas dodatno podstiče na akciju. Sugestija: Prijaće Vam dodatna aktivnost i angažovanje na različitim stranama.

VAGA
Motivisani ste za uspeh, prihvatate takmičarsku atmosferu koju nameću Vaši saradnici. Prijaće Vam novi poslovni izazov. Vaša očekivanja ne mogu u potpunosti da se ostvare, ali to nije razlog da delujete razočarano. Izvucite dobru pouku. Izmedju Vas i partnera postoje različita interesovanja. Ne možete lako da se dogovorite o zajedničkim planovima. Sugestija: Nemojte sebe opterećivati nekim ružnim dogadjajima.

ŠKORPIJA
U Vašem interesu je da izbegavate sumnjive ponude ili osobu koja Vas dekoncentriše u profesionalnom izražavanju. Svako od saradnika treba da se bavi svojim problemima i da završava svoj deo poslovnih obaveza. Neodstatak emotivne inspiracije ne predstavlja veliki problem, ali obratite pažnju na partnerove skrivene namere. Sugestija: Važno je da racionalano koristite svoju energiju i vreme.

STRELAC
Neko insistira na promeni u zajedničkom dogovoru i koristi malo lukavstvo. Nema razloga da se sukobljavate u situacijama kada ne postoje uslovi za ravnopravnost. Budite realni u proceni svojih mogućnosti. Neko Vam nudi svoje razumevanje i beskrajnu pažnju. Ali, Vi birate pogrešnu osobu i tražite neko dodatno uzbudjenje. Sugestija: U svakoj situaciji postoji dobar izlaz, sačuvajte lično dostojanstvo i samopouzdanje.

JARAC
Na direktan način izražavate svoje nezadovoljstvo pred jednom starijom osobom, ljuti Vas nečije ponašanje i nepravda koju doživljavate u društvu saradnika. U finansijskom smislu, izbegavajte nepotrebne račune. Važno je da smirite svoje uzavrele strasti i da zatražite savet od bliskih prijatelja. Nemojte nepotrebno iritirati svog partnera. Sugestija: Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

VODOLIJA
Višak ponosa može da Vam zasmeta ili da Vas navede na pogrešan zaključak. Nemojte sami sebe proglašavati za pobednika u poslovnom dijalogu, sačekajte da se smire uzavrele strasti. Suočavate se sa ironičnom situacijom u ljubavnom životu, činite pogrešan korak koji Vas nepotrebno udaljava od voljene osobe i od zajedničkih planova. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas dodatno zamaraju.

RIBE
Ne treba previše pričati o staroj slavi kada Vam se nudi dobra poslovna prilika. Poslovni uspeh podrazumeva novu i dobro osmišljenu akciju, prihvatite izazov u sladu sa svojim potrebama. Vaše emotivno raspoloženje i zadovoljstvo se menja u zavisnosti od različitih susreta. Ponekad delujete zbunjeno i neodlučno. Sugestija: Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #622 poslato: 23-03-2017, 12:19:31 »


Vaš horoskop za dan:
23.03.2017.


OVAN
Nema razloga da očekujete nečije pokajanje o poslovnim postupcima. Uzalud insisitrate na istini o kojoj drugi ne žele javno da govore ili da se izjašnjavaju u Vašu korist. Oslonite se na svoju pamet i sposobnosti. Budite pažljivi pred voljenom osobom. Svaki gest iskrene pažnje, deluje animirajuće i predstavlja uvod u zajednički užitak. Sugestija: Posvetite pažnju nekom omiljenom hobiju, prijaće Vam relaksacija.

BIK
Sve činite najbolje što možete, ali uvek postoji neko ko Vas kritikuje. Potrudite se da nadmudrite svoje saradnike, koji Vam postavljaju otežavajuće uslove ili iznenada stvaraju dodatne komplikacije. Važno je da Vaše ideje i emotivna interesovanja nailaze na pozitivan odgovor. Na Vama je da zavedete osobu koja Vam se dopada. Sugestija: Potreban Vam je »recept za dobro raspoloženje«.

BLIZANCI
Važno je da napravite dobar izbor i da se pravilno zaštitite od negativnih uticaja. Nemojte dozvoliti da se loš dijalog, negativno odražava na nivo poslovne saradnje ili na rezultate koje očekujete od zajedničke akcije. Zatražite nečije razumevanje i emotivnu podršku. Nema razloga da suviše maštate o stvarima koje su daleke i nedostižne. Sugestija: Prijaće Vam neka dodatna aktivnost, smanjite napetost.

RAK
Ishod u poslovnim planovima koje imate u većoj meri zavisi od nečijeg uticaja, stoga budite iskreni pred jednom starijom osobom. Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada sujeta i poriv za pobedničkim trijumfom. Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu, kao i za različite probleme sa kojima se suočava voljena osoba. Možda neko od Vas očekuje mnogo više nego što to pretpostavljate. Sugestija: Izbegavajte različita psiho-fizička opterećenja.

LAV
Nova neprijatnost ili sukob sa jednom osobom nateraće Vas da stvari posmatrate drugačijim očima. Važno je da se ne zanosite poslovnim temama koje predstavljaju potencijalni rizik. Nemojte precenjivati lične mogućnosti. Primećujete da Vaše želje ili poruke ne dopiru do partnera. Ne volite da Vas neko drži u svojoj senci ili u emotivnoj neizvesnosti. Sugestija: Izbegavajte konfliktne ili stresne situacije.

DEVICA
Dogovor sa jednom osobom ukazuje na mogući neuspeh ili na poslovno-finansijski promašaj. Ipak ne možete mnogo promeniti u svoju korist, osim da dostojanstveno prihvatite poraz kao poučno iskustvo i novu priliku. U susretu sa voljenom osobom delujete sumnjičavo, ne želite unapred da dajete velika obećanja. Koristite svoju omiljenu taktiku. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

VAGA
Umesto aplauza ili pohvala u ime zajedničkog uspeha, do Vas dopiru neodredjeni komentari i nečija kritika. Nemojte dozvoliti da Vas isprovociraju nečiji postupci ili neistina, sačuvajte prisebnost duha pred saradnicima. Morate imati više razumevanja za voljenu osobu. Postoje stvari koje se ne mogu lako objasniti, budite strpljiviji. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniju ishranu, konzumirajte više vitamina i tečnosti.

ŠKORPIJA
Nalazite se u dilemi izmedju više poslovno-finansijskih mogućnosti. Na kraju, pokazaće se da ni jedna od njih ne zadovoljava Vaše osnovne kriterijume ili interesovanja. Svako ima pravo da pogreši, važno je da izvučete dobru pouku. Nema potrebe da se suviše ističete u nepoznatom društvu, zanos ume lako da zavara. Posvetite svoju pažnju bliskoj osobi i zajedničkim temama. Sugestija: Prijaće Vam neka društvena zabava, kao podsticaj za dobro raspoloženje i opuštanje.

STRELAC
Delujete nezainteresovano za različita pitanja koja Vam postavlja jedna starija osoba. Većinu poslova pokušavate da završavate samostalno i u skladu sa ličnim interesima. Ipak, nedostaje Vam objektivna procena. Nemojte davati ishitrena ili velika obećanja voljenoj osobi. Postoji mogućnost, da iznenada promenite svoje mišljenje. Sugestija: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

JARAC
Postoje otežavajuće okolnosti koje ne možete da zaobidjete. Tražite lakše rešnje, ali sve sto pokušavate ne donosi pozitivan efekat. Neko Vam daje do znanja, da nema previše razumevanja za Vaše poslovno-finansijske zahteve. Izbegavajte novu raspravu u susretu sa voljenom osobom. Trenutnu poziciju ne možete da promenite u svoju korist. Sugestija: Prihvatite poziv za izlazak, prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

VODOLIJA
U susretu sa saradnicima postoje različiti nesporazumi i to Vam daje za pravo da insistirate na istini. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje ciljeve i zapaženi uspeh, pokažite veću energičnost u odredjenim situacijama. Delujete nesigurno, potrebno Vam je nečije emotivno ohrabrenje. Slobodno izrazite svoje želje ili osećanja koja potiskujete. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju energiju.

RIBE
Ukoliko Vas je neko povredio lošim postupcima ili nedoličnim ponašanjem, kontrolišite svoje nezadovoljstvo. Poslovne situacije ne treba da doživljavate suviše emotivno. Izbegavajte rivalstvo sa nekom uticajnom osobom. Budite dovoljno iskreni pred voljenom osobom. Ponekad ni velike reči nisu dovoljne, nemojte štedeti na svojim osećanjima i pokažite kako činite ono što obećavate. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniju ishranu ili na zdraviji i uredniji način života.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #623 poslato: 24-03-2017, 09:59:28 »

Vaš horoskop za dan:
24.03.2017.


OVAN
Očekuju Vas različiti problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima i dodatne obaveze. Neko se trudi da Vas uveri u svoje dobre namere, ali jasno je da stvari mogu izgledati i drugačije. Nemojte dozvoliti da Vas zavaravaju. Važno je da razumete nečiju emotivnu slabost. Nema potrebe da se ponašate suviše strogo ili da kažnjavate voljenu osobu. Sugestija: Prijaće Vam šetnja i relaksacija.

BIK
Ukoliko ste nezadovoljni nečijim ponašanjem ili odgovorima koje dobijate, potrudite se da pravilno korigujete odredjene stavove u poslovanju. Najlakše je krivicu pripisati drugima, ali na takav način ništa ne rešavate u svoju korist. Možda Vam nedostaje emotivni fluid i podsticaj, ali nema razloga da se protivite nečijim željama. Partner deluje raspoloženo i ima načina da Vas obraduje. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju psiho-fizičku formu.

BLIZANCI
Delujete nepoverljivo prema saradnicima i tražite nove informacije, kako bi ste pravilno razjasnili zajedničke dileme. Nesporazum može da kulminira na Vašu štetu, stoga budite oprezni kome ili šta obećavate. Ne razumete najbolje partnerovo ponašanje, ali to Vam ne daje za pravo da samostalno odlučujete o zajedničkim planovima. Nema razloga da se poigravate sa nečijim osećanjima. Sugestija: Uživajte u sadržajima koji Vam pričinjavaju veliko zadovoljstvo.

RAK
Ukoliko Vam je stalo da poboljšate svoj odnos sa poslovnim partnerima, prihvatite nečiji savet i promenite dosadašnju strategiju. Sve što je dobro može biti i bolje, pod uslovom da uložite svoj maksimum i da prekoračite neke subjektivne granice. Zpomalo ste zatajili pred voljenom osobom i tražite novo opravdanje za svoje postupke. Odgovor je u prilagodjavanju sa obe strane. Sugestija: Posvetite više vremena dragim osobama.

LAV
Očekujete velike promene u svojoj okolini, ali realnost izgleda drugačije. Prepustite drugima da se nadmeću u stvarima koje prevazilaze Vaše znanje ili profesionalno iskustvo, uzaludno rasplinjavate svoju kreativnu energiju. Ne možete da ignorišete nečije prisustvo ili ulogu, stoga obratite pažnju na ideju koju predlaže bliska osoba. Ponekad nešto ne izgleda dovoljno dobro dok se ne proba. Sugestija: Prijaće Vam dijetalna ishrana.

DEVICA
Ukoliko Vas iritira nečije neprofesionalno ponašanje ili prisustvo, izbegavajte novi konflikt sa tom osobom. Previše arogancije sa Vaše strane može da iskomplikuje zajednički dogovor o poslovno-finansijskoj saradnji. Čini Vam se da ne dobijate dovoljno emotivne pažnje i partnerovu podršku, razmislite šta je pravi povod. Možda ste negde zatajili ili suviše brzo donosite zaključke. Sugestija: Opustite se u prijatnom društvu i uz omiljenu zabavu.

VAGA
Preterujete u svojoj kreativnoj radoznalosti ili u potrebi da se uplićete u nečije poslovne planove. Na negativne komentare ne treba da odgovarate po sličnom principu, budite mudri. Razmislite o varijanti pomirenja sa osobom za koju Vas vezuju različiti interesi. Sentimentalno ste raspoloženi i imate velika očekivanja, ali kao da Vam nedostaje prilika da izrazite sve svoje namere. Sugestija: Potrebna Vam je relaksacija i opuštanje.

ŠKORPIJA
Prihvatite novu poslovnu ulogu ili ideju koju predlažu Vaši saradnici. Zajednički uspeh predstavlja najbolju garanciju i za buduće ciljeve koje imate. Potrudite se da ostavite ozbiljan utisak na svoju okolinu. Posvetite više pažnje voljenoj osobi. Neko Vas posmatra zaljubljenim pogledom. Osmislite romantičnu zabavu u dvoje ili u skladu sa svojim statusom toplu atmosferu koja će Vam prijati. Sugestija: Važno je da se osećate dobro u nečijem društvu.

STRELAC
Nemojte se zavaravati da su nečija obećanja dovoljna garancija za poslovno-finansijski uspeh, većinu stvari možete da ostvarite bez uticaja sa strane. Neko ce Vas iznenaditi na pomalo neprijatan način ili bez objašnjenja za svoje postupke. Bolje je da prihvatite neku partnerovu ideju, nego da započinjete prepirku ili da pravite novu ljubomornu scenu. Pustite da Vam se iskristališu osećanja. Sugestija: Izbegavajte neumerenost ili nezdravu ishranu.

JARAC
Imate dobe namere, ali neko ne razume u potpunosti Vaše poslovne ciljeve i kreativne ideje. Novi dogadjaji pomalo remete Vaše planove i koncentraciju. Na kraju, morate da prihvatite kompromis kao utešno rešenje. Ponekad stvari izgledaju potpuno drugačije u odnosu na nečiju priču ili obećanja. Proverite na vreme nečiju emotivnu naklonost kako biste sprečili moguće nesporazume. Sugestija: Prijaće Vam opuštenija atmosfera i razgovor sa bliskom osobom.

VODOLIJA
Delujete neraspoloženo i opterećeni ste različitim obavezama, stoga nemate dovoljno poverenja u nečija obećanja. Pokušavate da ostvarite svoje poslovne namere mimo zvaničnih porotokola, ali to ima i svoju cenu. Nema razloga da se ponašate suviše zahtevno pred voljenom osobom. Velika upornost, ponekad donosi suprotan efekat u odnosu na očekivanja. Postoji i neka druga prilika. Sugestija: Obatite pažnju na pravilniji način ishrane.

RIBE
Delujete zahtevno, ali susret sa jednom osobom nije ispunio Vaša očekivanja. Preostaje Vam da razmislite o nekom alternativnom rešenju, kako biste nadoknadili propušteno vreme i priliku. Uz obilje šarma, ne uspevate da privučete nečiju pažnju i naklonost. Stalo Vam je da budete u nečijem društvu, sačekajte na novi trenutak kada ćete ostvariti ono što priželjkujete. Sugestija: Priuštite sebi nešto posebno zbog čega ćete se osećati zadovoljno.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #624 poslato: 25-03-2017, 09:30:24 »

Vaš horoskop za dan:
25.03.2017.


OVAN
Stvari koje nekom izgledaju nemoguće za Vas postaju moguće, ali o tome ne treba glasno pričati. Ponekad je nužno upotrebiti neku »tajnu formulu«, koja donosi veliki uspeh i lično zadovoljstvo. Dokažite da posedujete profesionalne manire. U susretu sa voljenom osobom sve izgleda skoro idealno, stoga ne treba da kvarite utisak o zajedničkoj sreći koja Vas prati. Sugestija: Važno je da poboljšate svoju psiho-fizičku formu.

BIK
Stalo Vam je da zavedete red i disciplinu u svojoj okolini, medjutim ne postižete pravi efekat. Postoje situacije koje iziskuju veliki napor i na kraju, ne donose korist u rešavanju poslovnih interesa. Dobro procenite svoje mogućnosti. Ne dopada Vam se taktika koju koristi voljena osoba, pokušavate da prevazidjete novu raspravu. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju i da akumulirate pozitivnu energiju.

BLIZANCI
Imate dobar predosećaj, tako da ulažete ogromnu energiju i prihvatate poslovni rizik. Sve propratne komplikacije na putu do cilja postaju nevažne, kada Vas očekuje dobra nagrada ili uspešna priznanja. Zadovoljstvo u susretu sa dragom osobom deluje podsticajno na Vaše raspoloženje. Uživajte u stvarima koje Vas emotivno zbližavaju. Sugestija: Prijaće Vam izazak i šetnja, opustite se.

RAK
Da bi neke stvari ili dogadjaji dobili svoj pravi smisao, morate ih rastumačiti u dogovoru sa bližom okolinom. Znači, ne budite ispred drugih ili mimo onih koji Vam nešto znače. U finansijskom smislu, izbegavajte veliki rizik. Ne treba da se opterećujete emotivnim dilemama, ponekad ne možete dobiti odgovore na sva pitanja koja imate. Sugestija: Podstičite kod sebe dobro raspoloženje, vedar duh deluje lekovito.

LAV
Lično dostojanstvo ili veliki ponos Vam ne dozvoljavaju da se upuštate u novu raspravu sa saradnicima. Dok Vi zagovarate pravično rešenje, neko drugi ima sumnjive ideje i uporno pokušava da Vam nametne svoj uticaj. Izazovna emotivna avantura može da Vas dovede u neprijatnu situaciju. Bolje je da se opredelite za poznato društvo. Sugestija: Prijaće Vam psihološko opuštanje uz rekreaciju ili hobi.

DEVICA
Nečija objašnjenja zvuče nerazumno, zbog toga Vas očekuje nova rasprava sa saradnicima. Previše očekujete od okoline, budite realni i umanjite svoje početne kriterijume. Ponekad i mali uspeh predstavlja značajan pomak. Delujete suviše uznemireno, ali ne možete nekom da namećete svoju volju. Partner ima pravo na slobodan izbor. Sugestija: Prijaće Vam dijetalna ishrana.

VAGA
Potrebno je da realno procenite situaciju na poslovnoj sceni. Ono što lepo zvuči, ponekad je daleko od realnosti. Delujete oprezno i ne verujte u sve što vidite ili čujete u susretu sa saradnicima. Latentna nesigurnost koju osećate proizilazi iz emotivne slabosti ili nesposobnosti, da se odlučno suprotstavite jednoj bliskoj osobi. Sugestija: Izbegavajte situacije u kojima osećate psihološki pritisak.

ŠKORPIJA
Važno je da odgovorite na nečiju ponudu ili na pitanja o poslovnoj saradnji. Nema potrebe da taktizirate u stvarima koje su Vam poznate. Ubrzajte situacije koje utiču na nivo zajedničkih rezultata. Nedostaje Vam emotivna inspiracija, ali ne želite da se poverite osobi koja Vam postavlja suviše direktna pitanja. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

STRELAC
Neko u Vama podstiče kreativnu energiju i motivaciju za posao kojim se bavite. Vaša okolina ima pozitivnu ulogu u različitim situacijama, potrebno je da uskladite zajednička interesovanja i poslovne ciljeve. Imate dobar predosećaj, delujete neodoljivo na svog partnera i umete da zablistate u punom sjaju pred osobom koja Vam se dopada. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

JARAC
Obratite pažnju na nove informacije, budite u trendu ili ispred drugih kada se rešavaju važne poslovne dileme. Odgovorite afirmativno u društvu saradnika i prihvatite kreativne ideje. Ako želite da sve funkcioniše na besprekoran način u ljubavnom odnosu, morate imati dobru volju i odredjene manire kao svoj »zaštitni znak«. Sugestija: Važno je da osećate emotivnu inspiraciju, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

VODOLIJA
Suviše lično doživljavate različite situacije i zbog toga pravite pogrešne poslovne procene. Pažljivije slušajte ono što govore Vaši saradnici, umesto da stvari procenjujete samo na osnovu ličnih kriterijuma i merila. Prati Vas nova emotivna dilema. Partner iznenada deluje zadovoljno i inspirativno, a na Vama je da odgonetnete pravi razlog. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

RIBE
Plan koji uporno pokušavate da ostvarite u krugu saradnika, ne predstavlja i najbolje rešenje za zajedničke interese. Stoga, nemojte zatvarati oči pred činjenicama koje ukazuju na pogrešnu poslovnu procenu. Ponekad postavljajte stroge uslove ili pogrešna pitanja. Partner ne želi da Vas povredi, samo traži dobar način da se zaštiti. Sugestija: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #625 poslato: 27-03-2017, 10:18:17 »

Vaš horoskop za dan:
27.03.2017.


OVAN
Na Vama je da mudro donesete »završnu reč«, koja će predstavljati pozitivnu prekretnicu u poslovnom dijalogu. Budite dovoljno promišljeni, ali i odgovorni za sve što činite u odnosu prema saradnicima. Važno je da pravilno kontrolišite svoje impulse i osećanje ljubomore. Partner neće mirno trpeti Vaše primedbe koje ponekad možda podsećaju na »ljubavne žaoke«. Sugestija: Prijaće ce Vam izlazak ili susret sa bliskim prijateljima, opustite se.

BIK
Dok neko uporno taktizira i smišlja različite planove, ali Vi deluje efikasno i uspešno sprovodite praktične odluke. Posedujete smisao za dobru poslovnu organizaciju i smišljeno povlačite uspešne poteze u različitim pravcima. Nema potrebe da opterećujete svog partnera velikim zahtevima. Nedostaje Vam nota samokritičnosti ili osećaj za umerenost. Sugestija: Prijaće Vam neka sportska aktivnost, relaksirajte se.

BLIZANCI
Stalo Vam je da okolina poštuje Vaše mišljenje ili da neko ozbiljnije shvati poslovne ideje za koje se zalažete. Budite oprezni pred osobom koja osporava Vaš način razmišljanja i Vaše poslovne rezultate. Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema bliskoj osobi, prihvatite nečije izvinjenje. Ne zaboravite, dobro se dobrim vraća. Sugestija: Izbegavajte destruktivno ponašanje i neke loše navike.

RAK
Izbegavajte osobu koja unosi dodatnu nervozu i komplikuje Vas odnos sa saradnicima. Ukoliko Vam je stalo da pridobijete nečije poverenje, morate delovati prisebno i u skladu sa utvrdjenim pravilima o poslovnoj saradnji. Važno je da pravilno razumete voljenu osobu i stvari koje prećutkuje. Tanka je granica spajanja ili razdvajanja. Sugestija: Prijaće Vam izlazak i boravak u prirodi.

LAV
Ukoliko Vam se ne dopada nečije ponašanje, pažljivije birajte reči koje koristite u obraćanju pred saradnicima. Diplomatija ponekad postaje neizbežna, ali u želji da osporite nečije mišljenje Vama nedostaje prava mera ili oprez. Reagujete suviše impulsivno prema bliskoj osobi, morate imati dovoljno strpljenja ili razumevanja za nečije slabosti. Sugestija: Potrebna Vam je bolja psihološka ravnoteža.

DEVICA
Delujete snalažljivo u različitim situacijama kada se rešavaju poslovno-finansijski interesi, ali Vas uticaj ili autoritet opada u društvu bliskih prijatelja. Ne možete da se zadovoljite trenutnom situacijom na poslovnoj sceni i tražite neko efikasnije rešenje. Vaša emotivna nesigurnost ili psihološka neravnoteža se loše odaražava na odnos sa voljenom osobom. Sugestija: Nema razloga da se opterećujete »teškim mislima«.

VAGA
Ponekad novi izazovi deluju kao dodatni podsticaj u nameri da dokažete svoje profesionalne sposobnosti. Na kraju, očekuju Vas pozitivni razultati. Ništa nije slučajno i zato budite uporni u svojim namerama. Priuštite sebi potpuni emotivni uzitak ili neku uzbudljivu zabavu u dvoje. Raduje Vas nečije prisustvo i poziv na susret. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

ŠKORPIJA
Imate predosećaj da Vas neko vesto zavarava ili da Vam izmiče dobra poslovna prilika. Teško Vam je da se pomirite sa različitim nepravilnostima koje postoje u Vašem okruženju. Sačekajte na bolje uslove. Delujete zabrinuto. Ali, izbegavajte princip emotivnog kažnjavanja ili novo rivalstvo u odnosu sa voljenom osobom. Sugestija: Važno je da pravilno kontrolišete svoje unutrašnje konflikte.

STRELAC
Pokušavate da odložite susret sa osobom koja Vas iritira svojim ponašanjem. Važno je da posmatrate praktičnu stranu u poslovnim dogovorima. Potisnite svoju sujetu, uvek postoji način da ostvarite svoje namere. Delujete uznemireno u nečijem prisustvu. Na sreću, partner ima dobru ideju i ume da Vas oraspoloži na različite načine. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas psihološki opterećuju.

JARAC
Utisak koji imate u vezi jedne osobe potvrdjuje se kao ispravan, stoga nemojte potiskivati svoju intuiciju. Postoje situacije kada je teško objasniti uzrok i posledicu, važno je da ispunite svoje redovne obaveze. Ako su Vaša osećanja u skladu sa glasom razuma postupite po svojoj savesti, bez detaljnih objašnjenja i osećanja krivice. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane, prijaće Vam više vitamina.

VODOLIJA
Nečije odgovore možete tumačiti na različite načine, ali na kraju ne dobijate ono što priželjkujete. Imate utisak da ste nepravedno oštećeni u odnosu na saradnike ili da Vas neko dovodi u nezahvalnu poslovnu poziciju. Nemojte dozvoliti da Vas to opterećuje. Dogadjaji iz ljubavnog života deluju vrlo uzbudljivo. Osećate veliki zanos i radost u nečijem prisustvu. Sugestija: Sačuvajte prisebnost duha i dobro raspoloženje.

RIBE
Obratite pažnju na različite informacije koje imaju korisno značenje. Važno je da sačuvate poverenje u bliske saradnike i da prihvatite neke savremenije ideje u poslovanju. Potrebno je da ostvarite pozitivne kontkate. U susretu sa voljenom osobom budite dovoljno maštoviti, oslonite se na svoja osećanja. Očekuje Vas zajednička radost. Sugestija: Ulepšajte svoj fizički izgled, kao podsticaj za dobro raspoloženje.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #626 poslato: 29-03-2017, 10:21:12 »

Vaš horoskop za dan:
29.03.2017.


OVAN
Obratite pažnju na nove informacije koje kruže na poslovnoj sceni. Važno je da se zateknete u pravom trenutku i na dobrom mestu. Vaš poslovni uspeh najčešće proističe iz sposobnosti, da nametnete svoje mišljenje pred bližom okolinom. Potrudite se da privučete nečiju emotivnu pažnju ili interesovanje u onoj meri koja će doneti obostrani užitak. Upornost ponekad donosi sjajan efekat. Sugestija: Uživajte u različitim situacijama, opustite se.

BIK
Najbolje se osećate kada skoro sve držite pod svojom strogom kontrolom i kada se potvrdjuju Vaše poslovne procene. Ukoliko Vam nedostaju pouzdane informacije o poslovnim prilikama, nemojte rizikovati bez preke potrebe. Ponekad je teško postaviti znak jednakosti izmedju glasa razuma i uztalasanih emocija. Pokušavate da se primirite, ali neko Vas izaziva na emotivnu reakciju. Sugestija: Prijaće Vam psihološko opuštanje i relaksacija.

BLIZANCI
Prilikom izbora poslovnih mogućnosti, opredelite se za varijantu koja donosi najveću novčanu ili materijalnu korist. Prihvatite koristan savet koji Vam daje jedna starija osoba, nedostaje Vam smisao za praktičnost. Moguće je da ste na pogrešan način razumeli nečije ponašanje ili poruku. Budite iskreniji u izražavanju svojih osećanja prema bliskoj osobi, kako biste razjasnili dileme. Sugestija: Prijaće Vam relaksacija i vitaminska ishrana.

RAK
Prate Vas različiti problemi u komunikaciji sa okolinom i nemojte očekivati previše razumevanja, budite umereniji. Potrebno je da završite svoje obaveze u predvidjenom roku. Neko neće tolerisati Vaše izgovore ili poslovne propuste. U odnosu sa voljenom osobom, postavite jasniju granicu izmedju pristojnog ponašanja i uzajamnog poverenja. Moguće je da se u nekim situacijama ne razumete dovoljno. Sugestija: Prijaće Vam rekreacija ili boravak u prirodi.

LAV
Važno je da sačuvate dobar glas i uspešan rejting u saradnickim krugovima, stoga nemojte štedeti svoju energiju. Poslovni rezultati ne zadovoljavaju sva Vaša očekivanja, ali ni saradnici ne mogu da se pohvale boljim uspehom. Imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg ponašanja. Nedostaje Vam strpljenje i taktičnost u odredjenom momentu, posebno kada neko iritira Vaša osećanja. Sugestija: Posvetite pažnju nekim zabavnim sadržajima, relaksirajte se.

DEVICA
Proverite informacije o poslovnim prilikama, postoji mogućnost da Vas neko zavarava. Nema razloga za razmetljivim ponašanjem u susretu sa saradnicima. Dobro analizirajte osobu koja nije opravdala Vaše poverenje. Želite da iznenadite voljenu osobu, ali Vam nedostaje dobra prilika da sve bude onako kao što ste zamislili. Nakon neuspelih pokušaja lako odustajete od svojih namera. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

VAGA
Važno je da neko odobrava Vaš način razmišljanja i da Vas podstiče na kreativno izražavanje u poslovnoj saradnji. Zbog različitih obaveza koje imate u poslovnom ili u društvenom životu, možda ne uspevate da udovoljite svojoj porodici. Napravili ste odredjene propuste u susretu sa bliskom osobom. Povremeno osećate grižu savesti ili Vas prati osećaj nelagodnost. Sugestija: Potrebno je da se rasteretite od napornih obaveza.

ŠKORPIJA
Nečija priča na Vas ne deluje ubedljvio, tako da se više oslanjate na lično iskustvo. Ne želite da polemišete sa saradnicima koji imaju drugačije ideje. Posebno Vas iritira nečija pojava ili reakcije koje ocenjujete kao neadekvatno ponašanje. Pokušavate da zaštitite voljenu osobu od izvesnih neprijatnosti, ali neprekidno Vas iznenadjuju nove situacije. Stalo Vam je da poboljšate odnos. Sugestija: Nemojte dozvoliti da se uzbudjujete zbog nekih sitnica ili sporednih stvari.

STRELAC
Ne uspevate da ostvarite svoje ciljeve i željeni dogovor. Situacija koja za Vas možda predstavlja jednostavno poslovno rešenje, na nekog drugog deluje kao komplikovana procedura. Prihvatite kompromis kao odgovor na zajednička pitanja. Suviše očekujete od nečijih obećanja ili od osobe koja uporno pokušava da Vas navede na svoje emotivne planove. Potrebno Vam je drugačije vidjenje trenutne situacije. Sugestija: Izbegavajte stresne i naporne situacije, opustite se.

JARAC
Zaneti ste idejama o velikom dobitku, a nečija priča Vas navodi na pomisao o uspešnoj saradnji. Ipak, svaku informaciju treba pažljivo proveriti. Zbog velikih ambicija, ne obraćate pažnju na nečiju molbu ili upozorenje. Ne volite da Vas neko drži u velikoj neizvesnosti, ali ne možete da promenite svoju emotivnu poziciju. Stvari će uskoro izgledati bolje nego što mislite. Sugestija: Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti.

VODOLIJA
Susret ili razgovor sa saradnicima otvara nove poslovne mogućnosti. U većini situacija se upravljate prema kriterijumima isplativosti i to nailazi na nečiju osudu. Važno je da odaberete ulogu koja zadovoljava različite interese. Ne pokazujete dovoljno razumevanja za nečije potrebe. Obratite pažnju na partnerovo raspoloženje i manire. Uvek postoje i neke skrivene poruke koje se naziru. Sugestija: Izbegavajte loše navike ili intrigante osobe koje Vas opterećuju.

RIBE
Razmišljate o različitim poslovnim ponudama i pokušavate da utičete na tok dogadjaja. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, prihvatite koristan savet ili saradnju sa proverenim timom. Delujete nepoverljivo u susretu sa voljenom osobom. Ponekad umete da postavljate suvišna ili »pogrešna pitanja«, na koja neko ne želi da odgovara. Ispravite svoje propuste. Sugestija: Podstičite kod sebe optimizam i pozitivno raspoloženje.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #627 poslato: 30-03-2017, 13:31:11 »

Vaš horoskop za dan:
30.03.2017.


OVAN
Važno je da pripremite alternativno rešenje, jer uvek postoji mogućnost za iznenadnim obrtom dogadjaja na poslovnoj sceni. Nemojte dozvoliti da Vas neko zatekne bez odgovora ili rešenja na aktuelna pitanja. Ne obazirete se previše na primedbe koje dobijate od svog partnera, ali pre ili kasnije zažalićete zbog toga. Stvari ne moraju biti onakve kao što izgledaju na prvi pogled. Sugestija: Prijaće Vam neka sportska aktivnost i boravak u prirodi.

BIK
Usmeravate svoju pažnju na važne dogadjaje na poslovnoj sceni i ne dozvoljavate da neko menja utvrdjeni poredak vrednosti. Imate sugestivan uticaj i umete da organizujete svoju okolinu u pravcu rešavanja zajedničkih interesa. Emotivni sklad Vam donosi posebno zadovoljstvo. Želite da sačuvate svoju intimu za drage osobe, uživajte u svojoj sreći. Sugestija: Važno je da uskladite svoje misli i osećanja i da ostvarite psihološku ravnotežu.

BLIZANCI
Vašu pažnju privlače neobične situacije, umete da iskombinujete različite poslovne mogućnosti. Nalazite se u velikoj prednosti u odnosu na svoje saradnike. Nemojte oklevati pred novom ili dobrom prilikom. Pokušavate da uskladite svoja emotivna interesovanja, ali postaje neizvodljivo da ostvarite sve što biste želeli. Suviše ste se rasplinuli u više pravaca. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

RAK
Različite okolnosti utiču na trenutnu situaciju, ali Vi imate dobru procenu i uspevate da odgovorite na sve poslovne zahteve ili obaveze. Novi uspeh pozitivno utiče na Vaš bolji status medju saradnicima. Imate različite emotivne mogućnosti, ali Vi birate pogrešnu. Shvatićete da ste pogrešili i poželećete da se vratite u prethodnu situaciju. Sugestija: Nemojte dozvoliti da Vas opterećuju neke pogrešne misli.

LAV
Zadovoljni ste svojim učinkom i imate pozitivnu vizuju u pogledu novih poslovnih mogućnosti. Ne želite da menjate svoj poslovni stil, bez obrzira na različite komentare koje upućuju Vaši saradnici. Lako Vam je da ostvarite svoje ljubavne namere, ali to Vas ne ispunjava dovoljno. Tražite nove emotivne podsticaje ili neko uzbudljivije iskustvo. Sugestija: Važno je da pravilno uskladite svoje želje i mogućnosti.

DEVICA
Ne dozvoljavate da Vas kritikuju oni koji manje znaju ili umeju od Vas. Ali, morate da sačuvate koncentraciju i prisebnost u odredjenim situacijama. Rasprava sa saradnicima Vam oduzima dragocenu energiju. Nečija ideja zvuči dobro, samo treba pažljivije da razmislite o svemu. Partner pokušava da Vas oraspoloži na različite načine. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas previše iscrpljuju.

VAGA
Preferirate veću kreativnost u izražavanju i individualni način rada, ali postoje situacije kada morate da se povinujete za većinom. Potreban Vam je neko da ispravi sitne greške ili propuste koji Vam se potkradaju. Delujete snalažljivo u emotivnim susretima, umete da odaberete odgovarajuću temu i društvo. Ponekad, ništa ne prepuštate slučaju. Sugestija: Prijaće Vam aktivan odmor i psihološka relaksacija.

ŠKORPIJA
Pokušavate da uskladite različite obaveze, ali uz dobru volju morate imati i dosta energije kako biste ostvarili sve što ste zamisli. Pravilna selekcija obaveza može da Vas poštedi od nekih iznenadnih neprijatnosti. Osećate potrebu da se opustite u bliskom društvu. Preuzmite ljubavnu inicijativu i kreirajte novu romantičnu atmosferu. Sugestija: Važno je da se relaksirate i da akumulirate pozitivnu energiju.

STRELAC
Delujete zadovoljno ostvarenim rezultatima i pretendujete na nove ciljeve. Važno je da pravilno analizirate nove dogadjaje na poslovnoj sceni kako biste procenili svoje interese. Nema razloga da donosite ishitrene odluke. Osećate potrebu za dominacijom. Ali, emotivnu hamoniju nije moguće ostvariti bez partnerovog direktnog uticaja na tok zajednickih dogadjaja. Sugestija: Prijaće Vam da usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu i da se opustite.

JARAC
Nemojte dozvoliti da Vas različite sitnice i nepravilnosti dekocentrišu. Ponekad morate uložiti dosta energije da biste ostvarili svoje ciljeve. Suvišno je da ulazite u poslovne polemike sa saradnicima i neistomišljenicima. Imate utisak da ne dobijate dovoljno emotivne pažnje. Ali, ukoliko prilagodite svoje kriterijume sve može biti bolje, nego što jeste. Sugestija: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

VODOLIJA
Očekujete veće poslovne ustupke nego što ih dobijate. Razmislite o primeni drugačije taktike, važno je da se prilagodjavate na nova pravila i ulove poslovanja. Nemojte dozvoliti da Vas kritikuju bez povoda. Dobro ste rasploženi i smišljate različite emotivne kombinacije. Raduje Vas pomisao da pred sobom imate veliku mogućnost izbora. Sugestija: Uživajte u svemu što Vas podstiče na pozitivno raspoloženje.

RIBE
Umete da prevazidjete sporne momente koji povremeno iskrsnu u poslovnim relacijama. Uz znanje i iskustvo koje imate, potrebna Vam je i nečija asistencija kada se nalazite u kritičnom trenutku. Upotrebite svoje skrivene adute. Osećate emotivnu dilemu, jer šta god da učinite nije u potpunom skladu sa očekivanjima koja ima Vaš partner. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, prijaće Vam više vitamina.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #628 poslato: 31-03-2017, 10:02:24 »

Vaš horoskop za dan:
31.03.2017.


OVAN
Zamaraju Vas situacije u kojima se previše taktizira, ne volite kada neko ograničava Vašu slobodu i aktivnosti. Ipak, ne možete krivicu pripisati samo drugima i ignorisati nečije prisustvo. Budite dovoljno promišljeni i odgovorni za svoje postupke. U susretu sa voljenom osobom nema razloga da započinjete osetljivu temu, koja vodi ka novoj raspravi. Sugestija: Prijaće Vam izlazak ili relaksacija.

BIK
Učinili ste sve što je u Vašoj moći, ali ne možete da promenite trenutni poredak na poslovnoj sceni. Budite dosledni u svojim namerama i nemojte potiskivati intuiciju. Postoje situacije kada je teško objasniti uzrok ili posledicu, ali važno je da postupate u skladu sa svojim osećanjima. Vedar duh i dobre namere daju dodatnu snagu. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

BLIZANCI
Potrebno je da dobro procenite svoje mogućnosti i da donesete ozbiljnu odluku. Pokazaće se da ništa nije slučajno, stoga budite uporni u svojim namerama. Racionalno koristite svoju energiju i vreme. Planirajte emotivni susret ili neku uzbudljivu zabavu u dvoje. Neko neće moći da odoli pred Vašim »ljubavnima čarima«. Sugestija: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

RAK
Izbegavajte osobu koja ima loš uticaj na Vaše raspoloženje i koncentraciju. Ponekad ne možete dobiti ono što želite, ali svaka situacija ima potencijalno korisno značenje ako se pravilno postavite. Potrudite se da izvučete korisnu pouku. Ništa ne postižete principom negacije, uzaludno se protivite pred voljenom osobom i teatralno demonstrirate svoju sujetu. Sugestija: Potrebna Vam je nečija podrška i moralno ohrabrenje.

LAV
Ukoliko neko osporava Vaše ideje, mudro birajte reči koje koristite u susretu sa saradnicima. Budite promišljeni i izbegavajte impulsivne reakcije. Diplomatski maniri su ponekad neophodni, kao uslov za poslovni dogovor. Nedostaje Vam strpljenje u susretu sa voljenom osobom, najčešće situaciju procenjujete subjektivno i na osnovu prvog utiska. Sugestija: Potrebna Vam je psihološka ravnoteža i relaksacija.

DEVICA
Neko ne razume Vaše poslovne ideje ili postavlja suvišna pitanja. Postupite na osnovu svojih merila, bez detaljnih objašnjenja ili osećanja krivice. Kolo sreće se okreće, negde dobijate a negde gubite. Nema razloga da se ponašate previše susretljivo prema osobi koja ignoriše Vašu molbu. Važno je da shvatite značaj i vrednost nečijeg prisustva. Sugestija: Sačuvajte prisebnost duha i dobru koncentraciju.

VAGA
Nalazite se u nezahvalnoj poziciji i smišljate različita rešenja, ali neko od saradnika deluje efikasnije. Vaš gubitak ilustruje trenutno stanje na poslovnoj sceni, ne treba da se opterećujete lošim mislima. Partner ima različite primedbe na Vaše ponašanje, čini Vam se da nemate ubedljivo opravdanje. Uslišite nečiju molbu. Sugestija: Slobodno vreme posvetite nekom omiljenom hobiju, opustite se.

ŠKORPIJA
Imate osećaj da Vas neko vešto zavarava ili da Vam izmiče dobra poslovna prilika. Opterećeni ste različitim slutnjama koje remete Vašu koncentraciju. Teško prikrivate svoje nezadovoljstvo u susretu sa saradnicima. Izbegavajte princip emotivnog kažnjavanja ili rivalstva. Oprostite svom partneru na malim i bezazlenim propustima. Sugestija: Važno je da se suočite sa istinom i da prevazidjete svoje unutrašnje konflikte.

STRELAC
Pokušavate da se oslobodite od nagomilanih obaveza, ali neprekidno nailazite na otežavajuce okolnosti. Stalo Vam je da odlozite susret sa osobom, koja od Vas očekuje konkretne odgovore ili odredjeni ustupak u poslovnoj saradnji. Delujete uznemireno zbog različitih dilema, ali partner ima dobru ideju i ume da Vas oraspoloži. Uskladite svoje misli i osećanja. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas dodatno iscrpljuju.

JARAC
Delujete snalažljivo u susretu sa saradnicima i imate ubedljive odgovore na različita pitanja. Umete da prilagodite svoje interese prema osnovnim kriterijumima i da se izborite za bolje uslove. Psihološka faza kroz koju prolazite ima pozitivan uticaj na Vaš ljubavni život. Svet oko sebe posmatrate drugačijim očima i sa više optimizma. Sugestija: Posvetite više pažnje nekim vedrim i zabavnim sadržajima, opustite se.

VODOLIJA
Neko ne obraća pažnju na Vaše komentare, ipak izbegavajte sukob sa osobom koja osporava Vaš način razmišljanja. U susretu sa saradnicima budite dovoljno promišljeni i praktični, svoje znanje i energiju usmerite prema nekim korisnim ciljevima. Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema bliskoj osobi, prihvatite reči izvinjenja. Pokažite više saosećajnosti. Sugestija: Izbegavajte destruktivno ponašanje ili loše navike.

RIBE
Obratite pažnju na različite informacije koje mogu da Vam olakšaju radne obaveze. Ugledajte se na uspešne saradnike i primenite sličan princip poslovanja. Uvek postoji neko, ko može da Vam pruži korisnu informaciju. U svojim emotivnim procenama budite realni, ne mozete očekivati da voljena osoba ostvari sve Vaše »slatke snove«. Sugestija: Ulepšajte svoj fizički izgled i raspoloženje u nečijem društvu, opustite se.

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #629 poslato: 01-04-2017, 09:41:18 »

Vaš horoskop za dan:
01.04.2017.


OVAN
Različite okolnosti su na Vašoj strani. Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite uspešne rezultate, stoga nemojte dozvoliti da se neko sa strane upliće u Vašu poslovnu koncepciju. Budite istrajni u svojim namerama. U ljubavnom odnosu nije dozvoljeno sve što priželjkujete, ali nema razloga ni za lažnu skromnost. Birajte uvek »najbolje« rešenje. Sugestija: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu u dvoje, kao recept za dobro raspoloženje.

BIK
Neko ugrožava Vaše poslovno-finansijske interese, ali morate da prihvatite trenutnu poziciju. Nema potrebe da se raspravljate sa saradnicima oko različitih interesa. Kompromis je nužno i privremeno rešenje. Na zaobilazan način možete da ostvarite svoje ljubavne namere. Ipak, Vi se dvoumite pred voljenom osobom. Sugestija: Važno je da racionalno koristite svoju energiju.

BLIZANCI
Ukoliko Vam nedostaju pouzdane informacije nemojte davati lakomislena obećanja, vec zatražite nečije posredovanje. Sve tekuće probleme je lakše rešavati uz nečije prisustvo ili asistenciju, nemojte precenjivati lične mogućnosti. Osećate emotivni uzlet, neko Vas inspiriše na dobru zabavu. Budite dovoljno maštoviti u društvu voljene osobe. Sugestija: Unosite više vitamina i tečnosti u svoju ishranu.

RAK
Ukoliko neko kritikuje Vaše ideje, pokažite da imate dovoljno sluha i prihvatite koristan savet. Važno je da poboljšate svoj poslovni rejting ili da se prilagodite saradnicima, koji pozitivno utiču na Vaš društveni ugled. Potrudite se da ispoštujte dogovor koji imate sa voljenom osobom. Novi izgovori ne mogu da Vas opravdaju. Sugestija: Priuštite sebi kreativan odmor i pravilnu negu.

LAV
Ne želite da Vam neko nameće dodatne obaveze ili nova pravila u poslovnoj saradnji. Ukoliko želite da sačuvate svoje interese, izbegavajte različite vidove poslovnog ucenjivanja ili takmičarsku atmosferu. Pokušavate da se distancirate od izazovnih situacija, ali neko raspiruje Vaše emocije i strasti. Sačuvajte samokontrolu i hladnu glavu. Sugestija: Prijaće Vam izlazak ili relaksacija, opustite se.

DEVICA
Nečija priča na Vas ostavlja negativan utisak, potrebno je da prevazidjete trenutne nesuglasice u odnosu sa saradnicima. Zaboravite na velike ambicije ili na želju za »prisvajanjem« tudjih rezultata. Pred voljenom osobom kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode, nemojte činiti stvari zbog kojih se možete brzo pokajati. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniju ishranu i na zdraviji način života.

VAGA
Preuveličavate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti i nesmotreno ulećete u nečiju poslovnu zamku. Potrebno je da realno procenite svoje mogućnosti, postoje ciljevi koji zahtevaju drugačija rešenja i bolje uslove. Ne razumete nečiju poruku, ali ne želite da zatražite dodatno objašnjenje. Često menjate svoje emotivno raspoloženje i odluke. Sugestija: Budite pažljiviji u saobraćaju, izbegavajte konfliktne situacije.

ŠKORPIJA
Potrebno je da ispoštujete zajednički dogovor i da korektno završite započeti posao. Ostvareni uspeh pozitivno utiče na Vašu psihološku ili materijalnu sigurnost. Važno je da pravilno uskladite svoja interesovanja. U susretu sa voljenom osobom pokažite dobru volju. Iznenadite svog partnera maštovitim ili neobičnim idejama. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

STRELAC
U susretu sa saradnicima nailazite na iznenadne komplikacije. Ukoliko ste dovoljno iskreni, potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke. Dokažite sebi i drugima da možete ispuniti data obećanja. Bolje je da prihvatite utešnu varijantu u susretu sa voljenom osobom, nego da se zanosite stvarima koje postaju suviše daleke i nedostižne. Sugestija: Izbegavajte neke suviše naporne ili stresne situacije.

JARAC
Postoje saradnici koji nemaju dovoljno sluha za Vaše ideje, ali ne treba previše da se uzbudjujete. Strpljivo sačekajte da se smire negativne strasti i prećutite svoje mišljenje. Važno je da procenite prigodan trenutak za akciju. U susretu sa voljenom osobom, svaki vid preterivanja donosi suprotan efekat. Nemojte nepotrebno iritirati svog partnera. Sugestija: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu, opustite se.

VODOLIJA
Ponekad nije lako ostvariti poslovni dogovor ili zajedničko rešenje, stoga pažljivije birajte reči koje koristite u društvu saradnika. Dovoljno ste vešti da zadovoljite različite kriterijume i da sačuvate svoje interese. Pokažite voljenoj osobi, da dobra volja znači više od različitih spoljašnjih efekata koji zaokupljaju nečiju pažnju. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija.

RIBE
U dogovoru sa bliskim saradnicima uspešno završavate posao koji deluje podsticajno na Vašu okolinu. Dobar glas daleko se čuje, tako da Vas očekuje nova reklama ili poslovno-finansijski dobitak. Bićete ponosni na svoj uspeh. Neko iznenada remeti Vaše emotivne planove ili dogovor koji imate sa voljenom osobom. Uzdržite se od suvišnih komentara. Sugestija: Važno je da sačuvate prisebnost i optimistički duh.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

pcelica.m

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 4384
    • Global Webmasters
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #630 poslato: 03-04-2017, 10:10:44 »


Vaš horoskop za dan:
03.04.2017.


OVAN
Ponekad postoje odredjeni »detalji« koji mogu mnogo da znače ili da zasene neke druge »krupnije« dogadjaje koji su deo trenutnih dešavanja. Usmerite svoju pažnju, misli i osećanja u pravcu koji će Vam doneti više radosti i zadovoljstva. Partner će Vas pravilno razumeti, tek kada uz objašnjenje pokažete i svojim delom ono što mislite ili osećate. Uz sjajnu ideju neće Vam biti teško da osmislite i dobar plan. Sugestija: Važno je da pronađete pravu meru između obaveza i zadovoljstva.

BIK
Ne možete sve objašnjavati više puta i pomalo Vas iritira činjenica da postoje određene okolnosti koje Vas usporavaju u poslu kojim se bavite. Na sreću, ipak postoje i neki rezultati na koje možete biti vrlo ponosni. Ako neko ne razume najbolje Vaše namere to ne znači da Vam neće dati svoju podršku. Slobodno unesite više optimizma u neka porodična ili emotivna dešavanja koja Vas prate. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, konzumirajte više vitamina.

BLIZANCI
Možda Vam se na dopada redosled dogadjaja koji diktiraju Vaši saradnici, ali za sada je bolje da sledite glas većine nego da se izdvajate sa svojim idejama. Ima vremena kada ćete ostvariti i ono što trenutno propuštate. U odnosu sa partnerom očekujete da sve bude onako kao što ste zamislili, ipak određene promene ili odstupanja neće umanjiti Vaše zadovoljstvo. Vi umete brzo da se prilagodite. Sugestija: Prijaće Vam relaksacija, izlazak ili boravak u prirodi.

RAK
Ponekad treba prihvatiti delimično rešenje kako biste dalje nastavili sa drugim poslovima. Preterano zadržavanje na odredjenim problemima može da Vas uspori ili dekocentriše u ostalim aktivnostima. Čini Vam se da u odnosu sa partnerom imate bolje ideje, ali još uvek nemate i dobar način da ih ostvarite. Ponekad umete da zbunjujete okolinu nekim iznenadnim promenama u raspoloženju. Sugestija: Izbegavajte neke »loše uticaje« i suviše naporne obaveze.

LAV
Ponekad je teško ispuniti sva očekivanja koja imaju Vaši saradnici i negde kroz njihove reakcije prapoznajete i nečije nezadovoljstvo, ali to neće bitno uticati na izvršavanje obaveza koje ste sebi zacrtali. Ne dopada Vam se kada dodatno objašnjavate svoje postupke pred voljenom osobom, a još manje kada to treba više puta i da ponavljate. Strpljenje možda nije Vaša jača strana, ali nešto drugo definitivno jeste. Sugestija: Prijaće Vam neki oblik psihološke relaksacije i opuštenija.

DEVICA
Pomalo Vas iritira situacija kada svi oko Vas imaju dobro rešenje ili savet za Vaše probleme, ali Vam niko ne nudi i svoju praktičnu pomoć. Kako god da tumačite nove dogadjaje na kraju ćete sami morati da odradite veći deo posla. Uz emotivna previranja kroz koja trenutno prolazite teško je doneti dobru odluku sa kojom bi se složio i Vaš partner. Razmislite, oboje očekujete više nego što je moguće. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane i izbegavajte različita preterivanja.

VAGA
Možda se ne razumete najbolje sa svojim saradnicima što stvara uslov za pogrešne pretpostavke sa obe strane. Nemojte odbaciti nečiji savet, posebno kada Vam se pruža mogućnost da naučite nešto novo ili korisno. U odnosu sa partnerom ne možete lako dobiti ono što želite, ali i to ima neku svoju draž. Na Vama je da trenutnu situaciju koja postoji u ljubavnom odnosu usmerite u dobrom pravcu. Sugestija: Prijaće Vam rekreacija, boravak u prirodi ili neki izlazak.

ŠKORPIJA
Dobro je da napravite poslovni plan pre nego što započnete sa aktivnostima, jer moguća su česta prekidanja. Zbog dinamike dogadjaja imaćete oscilacije u poslu, ali uspećete i da završite veći deo obaveza. Ono što sada ne razumete najbolje, možda ćete shvatiti uskoro i zato dajte sebi i partneru šansu da se situacija izmedju Vas bolje iskristališe. Ponekad previše reči ume da optereti ili zavede osećanja u pogrešnom pravcu. Sugestija: Potrudite se da sačuvate dobro raspoloženje i samopouzdanje.

STRELAC
Većinu poslova obavljate na brži ili uspešniji način u ličnoj režiji, nego kada se u Vaše aktivnosti upliću osobe sa strane. Ipak, nema razloga da se previše udaljavate od svojih saradnika. Neko može biti od dragocene pomoći. I sami unapred možete da predvidite kako će reagovati Vaš partner, zato nemojte dozvoliti da Vas nešto iritira već to postavite kao svoju prednost. Vi umete da dominirate. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju kondiciju.

JARAC
Umete da odreagujete sjajno ili vrlo pribrano onda kada Vaša okolina zataji. Važno je da ostanete koncentrisani na suštinu problema i da preuzmete izvesnu inicijativu. Sve se lakše rešava uz odgovarajuću podršku. Emotivne nesuglasice koje Vas trenutno prate u odnosu sa partnerom su prolazne. Posmatrajte sve, kao već poznatu priču i nemojte dozvoliti da Vas to previše opterećuje. Sugestija: Izbegavajte neke situacije ili osobe koje Vas praviše uznemiravaju.

VODOLIJA
Odredjeni ustupak bi Vam u velikoj meri pomogao da završite sve planirane obaveze. Važno je da se pravilno organizujete i da se oslonite na podršku nekih saranika. Ako Vas neko iznenadio svojom emotivnom reakcijom to možete tumačiti na različite načine, ali pravi odgovor postoji i do njega se stiže lakše nego što Vam se čini. Pitanja koja imate postavite pravoj osobi, a ne nekome sa strane. Sugestija: Priuštite sebi neku omiljenu relaksaciju, opustite se.

RIBE
Potrudite se da postavite ritam poslovnih obaveza u odnosu na svoje raspoloženje i koncentraciju. Možda neko od saradnika neće imati previše sluha za Vaše planove, ali ako nešto nije idealno to ne znači i da ne valja. Emotivno reagujete osetljivije nego inače, a u partnerovim očima Vaša sitaucija izgleda komplikovanija nego što jeste. Umesto da se raspravljate usmerite pažnju na lepa dešavanja. Sugestija: Uživajte u stvarima koje Vas isunjavanju dobrim raspoloženjem, opustite se.
Sačuvana
Izdavanje stanova u Beogradu po veoma povoljnim cenama. Posetite Rent a car Beograd.
| Stakla za kuhinje | MultiLac Baby kesice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #631 poslato: 04-04-2017, 10:08:38 »

Vaš horoskop za dan:
04.04.2017.


OVAN
Ne verujete u nečiju pricu, ali istovremeno nemate ni veliki uticaj na svoju okolinu. Probleme Vam zadaje jedna mladja osoba, koja bez Vašeg znanja ili odobravanja čini »pogrešne stvari«. Pokušavate da ostvarite dobru komunikaciju. Partner ume iznenada da Vas izazove na burnu reakciju. Ne volite kada se neko poigrava sa Vašim strpljenjem. Sugestija: Nemojte dozvoliti da Vas opterećuju različiti problemi.

BIK
Umor, loša koncentracija ili rasejanost, predstavljaju dovoljan povod da se ne uplićete u različite komplikacije. Neko od saradnika može da završi i Vaš deo obaveza. Prihvatite alterativna rešenja. Bolje je da svoju pažnju posvetite porodičnom životu ili nekoj mirnijoj temi u kojoj preovladjuju »poznata pravila igre«. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam opuštena atmosfera, akumulirajte pozitivnu energiju.

BLIZANCI
U susretu sa saradnicima obratite pažnju na različite detalje i nečije ponašanje, stvari koje imaju suštinsko značenje ostaju skrivene izmedju redova. Proverite zvučne parole i nečiju ulogu u poslovnoj saradnji. Kod Vas provejava emotivna nota, a kod partnera smisao za lepim ili korisnim stvarima. Sjajno se dopunjavate na različite načine. Sugestija: Priuštite sebi dobru zabavu u odabranom društvu, relaksirajte se.

RAK
Vaše ponašanje može da se tumači kao profesionalna nesnalažljivost, stoga morate da promenite svoj stav i nastup pred saradnicima. Sve ima svoju dobru i lošu stranu, na Vama je da sačuvate poslovne interese. Delujete suviše zabrinuto u susretu sa voljenom osobom. Zajedničke dogadjaje najčešće tumačite na osnovu subjektivnih merila. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju psiho-fizičku ravnotežu.

LAV
Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje poslovne ciljeve ili zapaženi uspeh, preuzmite inicijativu na različitim stranama. Imate dovoljno energije da se izborite za uspešnu poziciju medju saradnicima. Ponekad delujete suviše hvalisavo i neumereno. Učinite sve što je potrebno da prenesete svoju inspiraciju i zadovoljstvo na voljenu osobu. Sugestija: Usmerite svoje misli i energiju u pozitivnom pravcu.

DEVICA
Neko Vas nepotrebno opterećuje dodatnim obavezama, ali Vi prećutno pristajete na takav saradnički odnos i imate svoju viziju. Jasno Vam je da postoje različite faze poslovnih mogućnosti, strpljivo sačekajte na svoju priliku. Nedostaje Vam nečije prisustvo ili emotivna pažnja. Nemojte sebi dozvoliti da »zalutate« u pravcu pogrešne osobe. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas previše iscrpljuju.

VAGA
Bolje je da ne istražujete nepoznatu oblast ili poslovna pitanja koja spadaju u »zonu visokog rizika«. Nema razloga da činite stvari koje predstavljaju potencijalnu opasnost za Vaš poslovni ili društveni ugled. Skloni ste čestim promenama svog emotivnog raspoloženja. Ali, ne možete dobiti sve što priželjkujete u susretu sa bliskom osobom. Sugestija: Podstičite kod sebe dobru volju i koncentraciju.

ŠKORPIJA
Trenutni gubitak ne treba prihvatiti kao lični poraz, već kao logičan sled dogadjaja ili dobar povod da promenite svoju poslovnu taktiku. Nema razloga za zabrinutost i paniku, sačekajte na bolju poslovnu priliku. Vašu pažnju zaokupljaju neobične situacije, nečija pojava ili laskavi komplimenti. Ali, u naletu stasti razum polako gubi kontrolu. Odlučite sami da li je to dobar ili loš predznak. Sugestija: Važno je da sačuvate zdrav razum ili prisebnost duha.

STRELAC
Suočavate se sa različitim komplikacijama, ali nemojte dozvoliti da neko drugi odlučuje o Vašim poslovno-finansijskim interesima. Potrebno je da utvrdite listu prioriteta i da se izborite za bolji status medju saradnicima. Nema razloga da sumnjate u nečija osećanja. Dozvolite sebi da Vas ponese emotivni zanos, kao dobar ljubavni predznak. Sugestija: Uživajte u lepim stvarima, opustite se od napornih obaveza.

JARAC
Ponekad nije lako prepoznati »tim koji pobedjuje« i potencijalni gubitak. Pažljivije analizirajte odgovore koje dobijate od bliskih saradnika, svako ima svoju teoriju i vešto brani svoje poslovne interese. Delujete napeto, počinje da Vam smeta nečije prisustvo ili arogantno ponašanje. Ne želite da umanjite svoje kriterijume i očekivanja. Sugestija: Izbegavajte neke naporne ili stresne situacije koje Vas zamaraju.

VODOLIJA
U susretu sa saradnicima ne dopadaju Vam se nečiji postupci ili ponašanje. Na osnovu prvog utiska, shvatićete kome treba da verujete u poslovnim pregovorima. Oslonite se na svoju intuiciju i mentalne sposobnosti. Potrebno Vam je nečije emotivno razumevanje, ali partner ne pokazuje naročito interesovanje da Vam udovolji. Sugestija: Nema potrebe da se opterećujete »teškim mislima«.

RIBE
Obistinjuju se Vaše poslovne prognoze, tako da osećate veliko samopouzdanje i odlučnost u susretu sa saradnicima. Nemojte dozvoliti da neko menja smisao Vašeg uspeha, dokažite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Nema potrebe da prikrivate svoje namere pred bliskom osobom, slobodno nazovite stvari pravim imenom. Sugestija: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi, opustite se.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #632 poslato: 06-04-2017, 10:11:03 »

Vaš horoskop za dan:
06.04.2017.


OVAN
Zainteresovani ste za nove ideje koje omogućavaju lagodnije poslovanje. Potrebna Vam je dobra koncentracija kako biste ostvarili svoje namere. Delujete vrlo ubedljivo u susretu sa poslovnim partnerima. Neko Vas inspiriše na emotivna razmišljanja. Susret sa voljenom osobom utiče na romantičnu boju Vašeg raspoloženja. Dobro je da sledite svoj unutrašnji impuls. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

BIK
Učinite sve što je potrebno da ispunite nečije kriterijume u kombinaciji sa svojim ciljevima. Nema potrebe da odustajete od svojih poslovnih namera, upornost će Vam se višestruko isplatiti. Očekuje Vas prijatno iznenadjenje u susretu sa bliskom osobom. Pokažite iskrenu zahvalnost za ono što dobijate u ljubavnom odnosu. Postoji mnogo načina na koje možete da uživate u nečijem društvu. Sugestija: Sačuvajte optimizam i samopouzdanje u različitim situacijama.

BLIZANCI
Izbegavajte nepotrebna uzbudjenja ili obaveze koje Vas psiho-fizički iscrpljuju. Neko od saradnika može da odradi i Vaš deo posla. Dobro razmislite, kome treba da se obratite za odredjeni vid usluge. Delujete pomalo uznemireno, teško pronalazite svoju »mirnu luku« i emotivni predah kako biste iskristalisali svoje misli i osećanja. Možda Vam nedostaje poverenje u jednu blisku osobu. Sugestija: Slobodno vreme posvetite nekoj interesantnoj temi, akumulirajte pozitivnu energiju.

RAK
Jasno Vam je da ne možete da ostvarite svoje namere, bez nečijeg prisustva ili uticaja. U odlučujućim situacijama potrebna Vam je nečija asistencija i podrška. Nema razloga da precenjujete svoje mogućnosti. Delujete napeto i umete često da menjate svoje raspoloženje, pokažite više strpljenja pred partnerovim zahtevima. Nema razloga da prenagljujte sa svojim odlukama. Sugestija: Prijaće Vam izlazak ili susret sa bliskim prijateljima, kao psiho-fizička relaksacija.

LAV
Realno sagledajte svoje mogućnosti i strpljivo sačekajte na uslove koji Vam nedostaju. Neko može da Vam omogući poslovno-finansijski dobitak, ali prethodno morate da ispunite odredjene uslove. Situaciju koju želite da predstavite ili nametnete kao dobro rešenje, po nečijem mišljenju deluje kao »loš izbor«. Nama razloga da se sukobljavate oko različitih ideja, postoje sličnosti koje Vas povezuju. Sugestija: Prijaće Vam neka od tehnika psihološkog opuštanja.

DEVICA
Uvek postoji neki lakši ili teži put do uspeha, mudro prihvatite dobru ideju koju predlazu Vaši saradnici. Nema razloga da se ističete u situacijama koje Vas previše opterećuju. Poslovni uspeh možete da pretočite i u neki vid zajedničkog zadovoljstva. Raspoloženi ste za susret sa osobom koja Vas emotivno ispunjava lepim mislima i pozitivnom energijom. Osmislite neko lepo iznenadjenje. Sugestija: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje i samopouzdanje.

VAGA
Izbegavajte različite izazove ili neke eksperimentalne poteze u poslovno-finansijskom smislu. Preterano eksponiranje ili nerazumno ponašanje u društvu saradnika, na kraju donosi i odredjene posledice. Nema razloga da ignorišete izvesno nezadovoljstvo koje primećujete u svojoj porodici. Ozbiljnije razmislite o svojim propustima pred bliskom osobom i uputite odgovarajuće izvinjenje. Sugestija: Usporite svoj ubrzani ritam i predahnite od napornih obaveza.

ŠKORPIJA
Pred Vama je jedan teži zadatak, stoga ne budite lakomisleni u ličnim procenama. Zatražite nečiju podršku ili stručno mišljenje. Svaki vid dobre preventive ili nečijeg posredovanja, može biti od velike pomoći. Partner deluje prilično uznemireno u odredjenim situacijama, što dodatno remeti i Vaše raspoloženje. Ne možete uvek da uskladite zajednička interesovanja, ali postoji dobro rešenje. Sugestija: Izbegavajte različite neprijatnosti i naporne situacije.

STRELAC
Očekujete pozitivan odgovor ili povratnu informaciju o poslovnoj saradnji, medjutim još uvek je sve obavijeno nekim neobičnim velom neizvesnosti. Potrebno je da odložite svoje poslovne planove za bolju priliku. Mogući su različiti konflikti ili emotivno nerazumevanje, voljena osoba kao da nema previše sluha za Vaše ćudljivo ponašanje. Preispitajte svoju odluku i odložite reakciju. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane, izbegavajte neke »loše« navike.

JARAC
Previše ste zaneti svojim poslovnim vizijama, stoga prihvatite dobar savet koji dobijate od bliskih saradnika. Nema potrebe da se eksponirate u nepoznatom društvu, izbegavajte izazove koji mogu da Vas oštete. Nedostaju Vam promišljenost i strpljenje u susretu sa voljenom osobom. Ponekad nastupate suviše zahtevno i neumoljivo. Preterivanjem nepotrebno iritirate nečije razumevanje. Sugestija: Posvetite pažnju sadržajima koji deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

VODOLIJA
Delujete uporno u svojim namerama, ali nemate veliki uticaj na dalji razvoj dogadjaja na poslovnoj sceni i na nečiju odluku. Nema potrebe da ulazite u različite poslovne polemike koje remete Vašu koncentraciju. Potrudite se da ispunite svoja obećanja pred bliskom osobom. Partner možda ne veruje u Vaše izgovore ili nova opravdanja koja imate. Važno je da se pravilno razumete. Sugestija: Obratite pažnju na uredniji način života ili na zdravstvenu preventivu.

RIBE
Na Vama je da pokrenete inicijativu u dobrom pravcu, a na nekom drugom da konkretno realizuje Vaše ideje. Dobro je da oko sebe imate pouzdane saradnike. Vaš uspeh ili kompletno zadovoljstvo zavise od zajedničkog dogovora. Osećate novi emotivni uzlet, planirajte neku omiljenu zabavu ili ljubavni susret. Prijaće Vam veselo društvo ili bliskost sa jednom dragom i posebnom osobom. Sugestija: Delujete podsticajno i pozitivno na svoju okolinu.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

pcelica.m

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 4384
    • Global Webmasters
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #633 poslato: 07-04-2017, 10:08:20 »

Vaš horoskop za dan:
07.04.2017.


OVAN
Zaokupljeni ste idejama koje treba da Vam omoguće brži ili lagodniji poslovni uspeh. Preterujete u svojoj želji da ostavite veliki utisak na saradnike. Vaše ponašanje ukazuje na preterano isticanje ličnih sposobnosti. Ne možete da se pomirite sa trenutnom situacijom. Delujete vrlo provokativno na svog partnera, ali ne postižete željeni efekat. Sugestija: Važno je da poboljšate svoju koncentraciju i raspoloženje.

BIK
Bez obzira na dobro osmišljenu taktiku koju sprovodite prema poslovnim partnerima, još uvek nema vidljivih rezultata. Odgovori koje očekujete stižu sa izvesnim zakašnjenjem i to se odražava na Vaše stvaralačko raspoloženje i koncentraciju. Nema potrebe da se ponašate suviše tajanstveno pred svojim partnerom. Ponekad ste opterećeni pogrešnim slutnjama. Sugestija: Prijaće Vam neka sportska aktivnost i relaksacija.

BLIZANCI
Napravili ste pogrešnu procenu i prednost dajete poslovima koji ne donose praktičnu korist. Postoje situacije kada bezuslovno morate da ispoštujete nečiju volju i zahteve. Velika upornost ponekad donosi niz komplikacija u poslovnim kontaktima. Potrebno je da profiltrirate svoja osećanja i misli, zatražite nečije razumevanje za propuste koje ste učinili. Sugestija: Izbegavajte konfliktne situacije i emotivno rivalstvo.

RAK
Na osnovu izjava svojih saradnika, možete da procenite raspoloženje koje vlada u Vašoj okolini i nečiju reakciju. Pažljivije analizirajte osobu koja ima presudnu ulogu u poslovno-finansijskoj saradnji, kako biste pravilno zaštitili svoje interese. Nemojte sputavati nečiju emotivnu slobodu ili pravo na lični izbor. Ne budite suviše strogi prema voljenoj osobi. Sugestija: Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

LAV
Neko ne ispunjava sva Vaša očekivanja u poslovnom dogovoru. Ali, potrebno je da uložite određeni napor kako biste prevazišli trenutni nesporazum. Na kraju, shvatićete da sve ima svoju cenu ili neki vid uloganja. Potrebno je da se suočite sa svojim zabludama o emotivnim ulogama. Ponekad lepe želje ostaju na nivou maštanja o stvarima koje su Vam nedostupne zbog pogrešnih procena. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

DEVICA
Ideje koje Vam neko predlaže predstavljaju delimično rešenje, stoga odustajete od poslovo-finansijske saradnje. Ukoliko Vaši propusti nemaju veliki uticaj za konačan bilans, onda nemojte dozvoliti da Vas neko optužuje za poslovni gubitak. Maštovitost deluje efikasnije od nekih autoritativnih metoda koje koristite. Potrudite se da obradujete svog partnera na neobičan način. Sugestija: Uvek postoji način da ulepšate svoje raspoloženje, razvedrite se.

VAGA
Delujete imperativno i verujete u ličnu procenu, stoga kategorično odbijate nove pregovore ili savet koji Vam upućuju bliski saradnici. Ipak, nemojte preuveličavati svoj domet ili profesionalne mogućnosti. Teže nego obično kontrolišete svoje emotivno raspoloženje. Prihvatite partnerovu ideju, nema razloga da se protivite nečijoj volji. Sugestija: Potrebno je da uskladite svoje misli i osećanja, opustite se.

ŠKORPIJA
Napravili ste dobru poslovnu procenu, stoga delujete samouvereno pred osobom koja pokušava da ograniči Vaš uticaj. Nalazite se u velikoj prednosti u odnosu na ostale saradnike i imate jasno definisane ciljeve. Važno je da sačuvate ljubavni sklad ili poverenje u svog partnera. Potrebna Vam je emotivna ravnoteža i psihološki oslonac. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

STRELAC
Vašu duhovitost, inventivnost ili veliku upornost okolina tumači na različite načine. Uspevate da nametnete svoje mišljenje u poslovnim krugovima, kao i da osvojite nečiju naklonost ili velike simpatije. Uvek postoji granica izmedju praktičnih interesa i emotivnog zadovoljstva. Nije dozvoljeno, sve što Vam se dopada. Sugestija: Oslonite se na svoju intuiciju i mentalne sposobnosti.

JARAC
Ponekad gubite kontrolu nad važnim situacijama u poslovnom dijalogu, potrebno je da osmislite alternatnivno rešenje. Dobro procenite svoje poslovne mogućnosti, pre nego što progovorite pred saradnicima. Nemojte dozvoliti da Vas neko »ošteti«. Partner razume Vaše želje, ali nema dovoljno volje ili načina da Vam ugodi. Potrudite se da neko ozbiljno shvati Vaše namere. Sugestija: Važno je da sačuvajte prisebnost duha i svoju unutrašnju ravnotežu.

VODOLIJA
Ne verujte u nečije procene o novim dogadjajima na poslovnoj sceni ili u priče koje nemaju »dobro pokriće«. Insistirajte na utvrdjenim činjenicama i pojačajte stepen kontrole u saradničkim relacijama. Do velikog uspeha se ne dolazi slučajno. Vaše raspoloženje deluje vrlo podsticajno na voljenu osobu, očekuju Vas prijatni dogadjaji koji odgovaraju zajedničkim potrebama. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

RIBE
Nečije usluge za Vas imaju visoku cenu, stoga tražite jednostavnije poslovno rešenje ili povoljniju varijantu. O svemu dobro razmislite, nema potrebe da donosite zaključak na osnovu prvog utiska. Nemojte zanemariti mišljenje svoje porodice. Partner ima pravo na svoj izbor, čak i kada ne postoje slična interesovanja ili definisani prioriteti u zajedničkom životu. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam zabava u poznatom društvu, opustite se.
Sačuvana
Izdavanje stanova u Beogradu po veoma povoljnim cenama. Posetite Rent a car Beograd.
| Stakla za kuhinje | MultiLac Baby kesice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #634 poslato: 08-04-2017, 12:16:24 »

Vaš horoskop za dan:
08.04.2017.


OVAN
Imate značajnu prednost u odnosu na svoje saradnike, potrebno je da se pravilno organizujete u sprovodjenju svojih ciljeva. Nemojte dozvoliti da se neko suprotstavlja Vašim idejama ili da Vas ometa u poslovnim planovima. Postoje različite nesuglasice u odnosu sa voljenom osobom. Medjutim, novom raspravom ništa značajno ne rešavate. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas previše zamaraju.

BIK
Ponekad je teško ostvariti poslovnu ravnopravnost, stoga nemojte insistirati na stvarima koje ne mogu da zažive u realnosti. Stepen poslovnog uspeha zavisi od pravilne procene i izbora taktike koju primenjujete prema saradnicima. Za sada vešto korisite svoje zavodničke sposobnosti na različitim stranama. Partner ne može da odoli pred Vašim šarmom. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

BLIZANCI
Neko pokušava da Vam nametne svoja pravila u poslovanju, ako ste dovoljno snalažljivi nećete dozvoliti da uspeh iznenada ode u pogrešne ruke. Budite kategorični u svojim zahtevima pred saradnicima. Porodica i bliska osoba imaju dovoljno poverenja u Vaše sposobnosti, stoga učinite sve što je potrebno da ispunite njihova očekivanja. Sugestija: Upotrebite svoju inteligenciju i sačuvajte prisebnost duha.

RAK
U poslovno-finansijskom smislu morate da prihvatite kompromis ili rešenje koje Vam predlaže jedna mlađa osoba. Ukoliko to pogađa Vašu sujetu, dobro razmislite o posledicama koje mogu da uslede nakon Vašeg odbijanja. U emotivnom smislu delujete previše zabrinuto, nepotrebno se opterećujete različitim slutnjama. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija i susret sa prijateljima, opustite se.

LAV
Neko odobrava Vaše originalne ideje ili način razmišljanja, tako da Vas očekuju pozitivni rezultati. Nema razloga za lažnu skromnost i da prećutkujete svoje zasluge pred saradnicima. U susretu sa voljenom osobom, važno je da osećate pozitivnu inspiraciju i dobar podsticaj. Prepustite partneru da Vas »navede« na svoj izbor. Sugestija: Za večernje sate planirajte romantičnu zabavu u dvoje, prijaće Vam nečija pažnja.

DEVICA
Nečija poruka ili susret sa jednom osobom imaju pozitivan uticaj na Vaše poslovne planove. Ako ste dovoljno informisani i preduzimljivi, očekuje Vas dvostruki dobitak. U emotivnom smislu, nemojte dozvoliti da neko sa strane zaokuplja partnerovu pažnju. Važno je da se pravilno koncentrišete i da eliminišete različite neugodnosti. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

VAGA
Ne dopada Vam se nečija kritizerska narav prilikom izbora zajedničke teme. Primećujete da neki saradnici imaju negativan uticaj na konačan bilans ili poslovne rezultate. Smeta Vam kada neko igra »ružnu igru«. Izbegavajte susret sa osobom koja deluje suviše intrigantno za Vaš ukus i remeti Vaše dobro raspoloženje. Sugestija: Važno je da racionalno koristite svoje vreme i energiju.

ŠKORPIJA
Nečije reči na Vas deluju uznemirujuće, ali poslovna pravila se brzo menjaju i potrebno je da istrpite nečiju kritiku. Novi poslovni sukob, može da Vam prouzrokuje dodatne neprijatnosti u odnosu sa saradnicima. Umesto da tražite novi podsticaj ili lažnu utehu, budite dovoljno iskreni prema partneru. Suočavanje sa istinom donosi psiholosko olakšanje. Sugestija: Uživajte u stvarima koje deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

STRELAC
Suočavate se sa novim dogadjajima na poslovnoj sceni, ali Vaši saradnici nemaju dovoljno interesovanja ili volje da se suprotstave nekim negativnim uticajima. U sukobu različitih interesa otkrivate i nečije »slabosti«. Ne budite suviše zahtevni prema voljenoj osobi. Postoji zdrava granica, do koje možete da postavljate svoje uslove. Sugestija: Važno je da se rasteretite od suvišnih briga.

JARAC
U Vašem interesu je da ne pričate suviše o stvarima koje ne poznajete dovoljno, kao i da se ne uplićete u nečije poslovne planove. Zadržite profesionalnu distancu, svoju pažnju i kreativnu energiju usmerite ka ostvarenju korisnih ciljeva. U susretu sa voljenom osobom, potrebno je da pokažete istančani sluh i »široke vidike« u prihvatanju zajedničkih planova. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, opustite se.

VODOLIJA
Osoba koja ima negativan stav o Vašim idejama neće lako promeniti svoje mišljenje, stoga nemojte očekivati nemoguće rešenje. Važno je da prepoznate najbolji trenutak za akciju i da upotrebite svoje najjače adute. Stalo Vam je da ostvarite svoje emotivne namere, čak i po cenu da se neko ljuti ili da Vam se »oštro« suprotstavlja. Sugestija: Suočavanje sa istinom zahteva moralnu hrabrost, ali donosi i psihološko olakšanje.

RIBE
Izbegavajte poslovni rizik na koji Vas nagovaraju saradnici. Najbolje je da prihvatite poznata pravila u poslovanju i da se zaštitite od novih neprijatnosti. Neko Vam postavlja različite zahteve i ne mari mnogo za Vaša interesovanja. Nema potrebe da očekujete veliku notu emotivnog razumevanja od osobe koja se nalazi pod negativnim uticajem. Sugestija: Budite uzdržani, izbegavajte afektivno ponašanje.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #635 poslato: 10-04-2017, 14:29:08 »

Vaš horoskop za dan:
10.04.2017.


OVAN
Umete da napravite dobru selekciju obaveza i saradnika, ali ponekad splet okolnosti na poslovnom polju ne zavi od Vaše volje ili uticaja. Važno je da se uspešno prilagodjavate na nove situacije u skladu sa svojim interesima. Spremni ste za odredjeni ustupak pred voljenom osobom pod uslovom da prethodno dobijete neke čvrste garancije za svoje planove. Sugestija: Nemojte dozvoliti da Vas neko zamara dodatnim obavezama.

BIK
Poučeni dobrim iskustvom prilagodjavate svoju stategiju poslovnog ponašanja i jasno definišete nove ciljeve. Sve je moguće ostvariti kada se napravi dobar organizacioni plan u dogovoru sa pouzdanim saradnicima. Pokušavate da udovoljite svom partneru na različite načine, bez obzira na neke propratne komplikacije. Umete da usrećite one koje volite. Sugestija: Obratite pažnju na svoje snove, prijaće Vam više sati zdravog sna.

BLIZANCI
Imate dobru procenu poslovnih mogućnosti što Vam olakšava kompletno planiranje i da sprovedete uspešnu akciju. Važno je da pravilno koordinirate različite saradnike u skladu sa njihovim sposobnostima i zajedničkim interesima. Ne uspevate da odolite pred nekim novim ili neobičnim situacijama. Osećate potrebu da doživite novo emotivno iskustvo. Sugestija: Izbegavajte impulsivne reakcije i budite pažljiviji u saobraćaju.

RAK
Pravilna poslovna organizacija može da Vas poštedi od dodatnih obaveza i neprijatnosti. Ono što Vam izgleda jednostavno nije uvek i najbolje rešenje. Moraćete da se vratite na neke nedovršene situacije. Sve bi bilo bolje kada biste osetili nečiju emotivnu naklonost. U svom tipičnom maniru pre biste se povukli u stranu, nego da zatražite ono što Vam pripada. Sugestija: Važno je da pravilno akumulirate pozitivnu energiju i da se relaksirate.

LAV
Lakše Vam je da rešavate neke iznenadne poslovne situacije ili nove probleme, nego da se bavite ustaljenim protokolom. Ne treba da zanemarite nečije stručno mišljenje kada je reč o osetljivim poslovnim temama. Nerazumevanje u odnosu sa voljenom osobom je prolaznog karaktera, zbližiće Vas novi dogadjaji koje niste očekivali. Uvek postoji mogućnost za neku iznenadnu radost. Sugestija: Obratite pažnju na umereniju ishranu i na redovan odmor.

DEVICA
Splet novih okolnosti na poslovnom polju menja Vašu orijentaciju i prvobitnu procenu. Učinite ono što je nizbežno u dogovoru sa bliskim saradnicima. Ne treba da forsirate individualni stil u rizičnim situacijama. Ponekad emocije mogu da navedu na pogrešno vidjenje stvarnosti, ali ni previše razuma ne bi zadovoljilo sve Vaše potrebe i očekivanja. Sugestija: Prijaće Vam opuštenija atmosfera i relaksacija.

VAGA
U susretu sa saradnicima ponekad treba da postavite ultimativna pravila kako bi okolina ozbiljnije shvatila Vaše poslovne namere. Upornost donosi pozitivan efekat u situacijama kada postoje podeljena mišljenja. Za sada ne želite da se izjašnjavate o svojim emotivnim dilemama, ali partner primećuje Vašu odsutnost ili zaokupljnost drugim temama. Sugestija: Posvetite slobodno vreme nekim sportskim aktivnostima, prijaće Vam.

ŠKORPIJA
Sučeljavanje ponekad donosi više koristi nego što se to moglo pretpostaviti u uvodnoj fazi. Važno je da balansirate izmedju različitih opcija koje predlažu Vaši saradnici. Mudrost je da sačuvate ono što imate i da ostavite dobar utisak. U odnosu sa partnerom umete da dočarate neku »drugačiju stvarnost« ili situaciju koja više odgovara Vašim potrebama. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, prijaće Vam vise vitamina i tečnosti.

STRELAC
Prilično ste samouvereni i umete da nametnete svoje stavove, ali postoji poslovna varka koju za sada ne primećujete. Bolje je da odložite neke zvanične situacije i da se uzdržite od finansijskih transkacija. Emotivna lagodnost koju osećate kod svog partnera podstiče Vas na sumnjičavost i na preispitivanje zajedničkih planova. Sugestija: Nema razloga da se dodatno zamarate napornim obavezama.

JARAC
Imate utisak da okolina ne razume u potpunosti detalje koje iznosite u vezi poslovnih aktivnosti i da će se to odraziti na zajedničke interese. Rešenje postoji, ali morate da odaberete varijantu koja Vam se manje dopada. Pronalazite podršku u svojoj okolini i ljubavnom partneru, tako da nove dogadje posmatrate sa više optimizma. Sugestija: Opustite se u skladu sa svojim potrebama, nema razloga za preteranu brigu.

VODOLIJA
Posedujete sposobnost da se prilagodite na nove uslove u poslovanju i da ispunite očekivanja svoje okoline. Nema razloga da menjate svoj uobičajeni plan i rasposred aktivnosti, osim ako Vam neko ponudi primamljivu mogućnost. Dopadaju Vam se novi emotivni izazovi, ali ne želite da rizikujete izvan poznatih pravila »igre«. Umete da se zaustavite u kritičnom trenutku. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija ili šetnja i boravak u prirodi.

RIBE
Stalo Vam je da ostvarite sve svoje ciljeve i spremni ste na odredjene ustupke zarad dugoročnijih poslovnih interesa. Važno je da iskombinujete različite mogućnosti kako biste ostvarili najbolje rezultate. Emocije Vas navode na neobičan izbor, potrebno Vam je da čujete još nečije mišljenje pre nego što donesete svoju odluku. Osećate emotivni nemir. Sugestija: Potrudite se da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #636 poslato: 11-04-2017, 12:39:21 »

Vaš horoskop za dan:
11.04.2017.


OVAN
Upotrebite svoje praktične sposobnosti u različitim situacijama. Ukoliko Vam je stalo da se razlikujete u odnosu na svoje saradnike, budite dovoljno efikasni i ubedljivi. Osmislite originalan nastup, važno je da kontrolišete nove dogadjaje. Umete da zablistate u pravom trenutku, a partner ne može da ostane ravnodušan na Vaš šarm ili pojavu. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

BIK
Imate veliki broj obaveza i želite da sve funkcioniše na besprekoran način. Obratite pažnju na nečiju ideju ili na koristan savet o zajedničkoj akciji. Vaš uspeh i lično zadovoljstvo proizilaze iz zajedničkog dogovora. Važno je da se prepustite svojim emotivnim željama ili da pomerite neke subjektivne granice u odnosu prema dragoj osobi. Sugestija: Podstičite kod sebe optimizam i samopouzdanje, opustite se.

BLIZANCI
Delujete samouvereno u novim situacijama za koje Vaši saradnici nemaju dovoljno praktičnog iskustva ili lične hrabrosti. Ipak, postoji deo istine koji smišljeno prećutkujete. Potrudite se da ostvarite dobar poslovni kontakt na različitim stranama. Godi Vam nečije emotivno interesovanje, ali potajno priželjkujete da oprobate svoj šarm i sposobnosti u novom društvu. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

RAK
Imate loš predosećaj u vezi novih dogadjaja na poslovnoj sceni, stoga gubite interesovanje za saradnički dogovor. Ipak, mimo Vaše volje neko uporno diktira »poslovna pravila« i očekuje Vašu servilnost. Uzalud prikrivate svoje neraspoloženje, Vasi postupci dovoljno govore o tome šta mislite ili osećate. Ne možete zavarati osobu koja Vas dobro poznaje. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju psiho-fizičku ravnotežu.

LAV
Očekuje Vas novo ili poučno iskustvo u poslovnoj saradnji. Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost, ali nemojte prekoračiti »okvire istine«. Važno je da procenite najbolji trenutak za akciju i da svoje ideje plasirate na pravom mestu. U susretu sa voljenom osobom pokažite iskrene namere, probudite neke »usnule« želje i potisnute emocije. Sugestija: Sačuvajte dobro raspoloženje i pozitivnu orijentaciju.

DEVICA
Delujete snalažljivo u različitim situacijama, sve planirane obaveze možete da završite po ubrzanom postupku. Prati Vas romantično raspoloženje, tako da nečije reči ili pogled u Vama podstiču lavinu pozitivne energije i osećanja. Ako ste dovoljno maštoviti, očekuje Vas prijatno iskustvo u nečijem društvu. Uživajte u sreći koja Vas prati. Sugestija: Opustite se i akumulirajte pozitivnu energiju.

VAGA
Osećate neodostatak koncentracije i nemate jaku volju da se angažujete na različitim stranama. Prepustite saradnicima da dokazuju svoje sposobnosti u situacijama koje Vas zamaraju. Važno je da se pravilno organizujete. U susretu sa voljenom osobom nema potrebe za mistifikacijom, na takav način svako postaje »žrtva« sopstvenih zabluda. Sugestija: Večernje sate provedite na mirniji način, prijaće Vam relaksacija.

ŠKORPIJA
Zaokupljeni ste pogrešnim informacijama u susretu sa osobom koja ima sumnjive namere. Na žalost Vaš uspeh gubi pravi smisao, pred saradnicima koji osporavaju Vaše profesionalne sposobnosti ili zasluge. Imate suviše romansijersku sliku o jednoj osobi, ne budite naivni. Potrebno je da stvari posmatrajte u okvirima realnosti. Sugestija: Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti.

STRELAC
Potrebno je da se vratite na neke situacije iz bliske prošlosti ili da raščistite nesporazum u odnosu sa odredjenim saradnicima. Nema potrebe za velikim optimizmom u pokušaju da promenite poslovni poredak ili nečije misljenje. Budite realni i umereni u svojim zahtevima. Očekuje Vas partnerovo nerazumevanje ili nečije emotivno odbijanje. Sugestija: Potrudite se da pravilno razrešite svoje unutrašnje konflikte.

JARAC
Potrudite se da svoje obaveze rešavate na inteligentan način i bez suvišne priče. Nema potrebe da forsirate situacije koje izazivaju negodovanje kod većine saradnika. Novi konfikti donose dodatne probleme. Voljena osoba želi da Vam izadje u susret, ali sviše ste zaokupljeni subjektivnim merilima. Ne primećujete nečiji signal ili znak dobre volje. Sugestija: Izbegavajte naporne i stresne situacije, prijaće Vam relaksacija.

VODOLIJA
Delujete neskromno. U odredjenim prilikama suviše ističete lične zasluge i sebe stavljate u prvi plan, zbog toga Vaša okolina reaguje na različite nacine. Postoje situacije u kojima prolazite kao pobednik, ali na nekoj drugoj strani gubite dominaciju. Stalo Vam je da ostvarite svoje emotivne namere, tako da ne obraćate posebnu pažnju na partnerove primedbe i negodovanje. Sugestija: Prijaće Vam vitaminska ishrana i više tečnosti.

RIBE
Vaša interesovanja su praktične prirode, tako da svoju pažnju i energiju najčešće usmeravate na materijalne rezultate. Nepotrebno forsirate odredjene poslovne situacije. Razmislite, sve ima svoju cenu i ulog. Očekuje Vas dobitak, ali i izvesna rezignacija. Lako Vas je uzmeniriti i pokrenuti na jaču emotivnu reakciju. Previše brinete zbog nečijih reči ili postupaka. Sugestija: Prijaće Vam boravak u prirodi ili psiho-fizička relaksacija.

pcelica.m

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 4384
    • Global Webmasters
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #637 poslato: 13-04-2017, 12:31:13 »


Vaš horoskop za dan:
13.04.2017.


OVAN
Moguće je da nečije reči ulivaju lažnu nadu, zato delujete nepoverljivo u susretu sa saradnicima. Nema razloga za razmetljivost u predstavljanju svojih ideja i nemojte ocenjivati tudje sposobnosti, ako za to ne postoji dobar povod. Povremeno imate loš predosecaj ili potrebu da proveravate svog partnera. Zbog raznih dilema koje imate delujete suviše napeto i sumnjičavo u nečijem društvu. Sugestija: Potrebno je da se rasteretite od napornih situacija, opustite se.

BIK
Ukoliko Vas je neko povredio svojom izjavom, nemojte ulaziti u verbalni duel sa osobom koja ima veliki uticaj na Vašu okolinu. Važni su argumenti koje navodite u svoju korist, kao i nečija praktična podršaka. Prihvatite iskreni razgovor i emotivno poveravanje pred bliskom osobom. Dozvolite nekome da Vas oraspoloži i emotivno inspiriše na drugačije vidjenje stvarnosti. Sugestija: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

BLIZANCI
Ukoliko Vam je stalo da planirane obaveze završite u predvidjenom roku, zatražite nečiju intervenciju ili praktičnu pomoć kao olakšicu. Postoje saradnici koji zajedničke probleme rešavaju na dobar i efikasan način. Povremeno delujete uznemireno i previše strahujete od susreta sa jednom osobom. Suviše ste zaneti svojim idejama, tako da ne uzimate u obzir i druge realne mogućnosti. Sugestija: U večernjim satima izbegavajte obaveze koje Vas previše iscrpljuju, opustite se.

RAK
Vaš uspeh ili dobitak u poslovno-finansijskom smislu u odredjenoj meri zavisi od susreta sa jednom uticajnom osobom. Budite mudri i prepustite nekom drugom da rešava zajedničke interese. U ljubavnom životu stvari mogu biti lepše nego što trenutno jesu, pod uslovom da delujete dovoljno »uzbudljivo« ili inspirativno na svog partnera. Proverite svoj ljubavni uticaj u pravom društvu. Sugestija: Dajte sebi više oduška, važno je da neko razume Vaše želje i potrebe.

LAV
Ne budite nametljivi više nego što je potrebno pred osobom koja možda testira Vaše intelektualne ili praktične sposobnosti i deluje suviše radoznalo. U privatnom životu, stvari koje ne odobrava Vaša porodica predstavljaju dovoljan razlog da ih sačuvate u strogoj tajnosti. Potrebna Vam je odredjena doza »tajanstvenosti« i mudro rasudjivanje, posebno u nekim izazovnim situacijama. Sugestija: Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.

DEVICA
Poslovno-finansijski uspeh zavisi od dogovora sa jednom mladjom osobom, stoga učinite sve što je potrebno da zadobijete nečije poverenje ili naklonost. Konstruktivan dogovor, predstavlja prvi korak koji vodi ka uspehu. Pokažite svom partneru da posedujete mnogo više od lepih manira kojima umete da zasenite okolinu. Neko pažljivo analizira Vaše ponašanje ili postupke. Sugestija: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

VAGA
Probirljivost ponekad predstavlja pozitivnu osobinu, stoga nemojte dozvoliti da neko menja Vašu taktiku ili kriterijume koje koristite pri izboru nove poslovne teme. Važno je da se razlikujete od drugih, ali u pozitivnom smislu. Želje koje imate nisu nedostižne, ali zahtevaju dodatno strpljenje i veliku upornost pred voljenom osobom. Sve je moguće kada se odredjene okolnosti sklope u celinu. Sugestija: Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

ŠKORPIJA
Susret sa jednom osobom deluje negativno na Vaše raspoloženje ili koncentraciju, stoga nemojte dozvoliti da se to odražava na poslovne razultate. Ukoliko Vam je stalo da opravdate svoj ugled u društvu poslovnih partnera, budite suzdržani i diskretni. Izbegavajte neke sumnjive pozive ili nepotrebnu raspravu koju Vam nameće bliska osoba. Uzdržite se od impulsivnih reakcija. Sugestija: Posvetite pažnju sadržajima koji deluju pozitivno na Vaše raspoloženje.

STRELAC
Nečija ideja ili poslovna ponuda za Vas predstavlja pozitivan dogadjaj. Pripremljeni ste za susret sa različitim osobama, ali i na brzu akciju koja će Vam doneti poslovno-finansijski dobitak. U emotivnom susretu možda Vaše oči ne vide dobro sve ono što Vaš partner predoseća. Važno je da postoji emotivna saglasnost i razumevanje sa obe strane, kao aspekt zajedničke radosti. Sugestija: Potrebno je da akumulirate pozitivnu energiju.

JARAC
Nema razloga da se ponašate kao veliki optimista u proceni poslovnih mogućnosti. Neko Vam jasno daje do znanja, da postoje utvrdjena pravila koja utiču na saradnju ili zajednički dogovor. U susretu sa voljenom osobom umete da se sporite zbog različitog mišljenja, svako želi da dokaže svoje pravo. Ali, rešenje koje Vam je potrebno se nalazi u približavanju i praštanju. Sugestija: Izbegavajte brzopletost i impulsivne reakcije.

VODOLIJA
Lako je napraviti pogrešan izbor, stoga obratite pažnju na nečiji savet. Izbegavajte situacije koje prevazilaze Vaše znanje ili praktično iskustvo. Nema razloga da suviše forsirate svoje mišljenje i procenu. Čini Vam se da partner deluje intrigantno i da preuveličava svoja obećanja. Takvim ponašanjem u Vama podstiče neku novu sumnju ili dodatno Vas zabrinjava. Sugestija: Važno je da sačuvate prisebnost duha i pozitivnu notu u raspoloženju.

RIBE
U Vašem interesu je da se neki poslovni dogadjaji sačuvaju u strogoj tajnosti, stoga izbegavajte susret sa saradnicima koji postavljaju neke stroge uslove. Prepustite drugima da javno raspravljaju o poslovno-finansijskim problemima. Voljena osoba deluje raspoloženo u raznim situacijama i jasno podržava Vaša interesovanja, što predstavlja i dobar predznak. Uživaćete u bliskom susretu. Sugestija: Planirajte neku omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.
Sačuvana
Izdavanje stanova u Beogradu po veoma povoljnim cenama. Posetite Rent a car Beograd.
| Stakla za kuhinje | MultiLac Baby kesice

pcelica.m

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 4384
    • Global Webmasters
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #638 poslato: 14-04-2017, 09:41:31 »

14.04.2017.


OVAN
Osoba koja Vam je naklonjena u privatom životu ima pozitivan uticaj i na Vaše poslovne planove. Ukoliko ste dovoljno sposobni i šarmantni da se nametnete pred saradnicima, predstoji Vam »dvostruki dobitak«. Važno je izvučete pouku iz nekih susreta. Pažljivo posmatrajte šta se dešava u Vašoj okolini. U dobrom društvu sve što je lepo i dobro, postaje još bolje. Sugestija: Potreban Vam je dobar podsticaj, ulepšajte svoje raspoloženje.

BIK
Preokupirani ste različitim poslovnim obavezama, što se negativno odražava na Vašu koncentraciju ili na zdravstveno stanje. Nemojte dozvoliti nekom da Vam nameće nove obaveze ili da remeti Vaš uobičajeni način rada. U susretu sa bliskom osobom lako možete da dobijete ono što želite, ali to Vam ne pričinjava neko posebno emotivno zadovoljstvo. Sugestija: Izbegavajte stresne ili naporne situacije, opustite se.

BLIZANCI
U prilog Vam idu nečije izjave i moralna podrška. Ipak, to ne znači da se do poslovno-finansijskog uspeha stiže na lak ili jednostavan način. Važno je da izbegavate »instant recepte« u rešavanju poslovnih dilema. Nema razloga da gubite emotivno samopouzdanje, partner će ubrzo promeniti svoje mišljenje na Vašu veliku radost. Sugestija: Prijaće Vam relaksirajuća zabava u odabranom društvu, opustite se.

RAK
Neko Vas navodi na pogrešan zaključak ili na »loš izbor«. Stoga, budite oprezniji pred osobom koja ima dvostruka merila ili pokušava da ogranici Vaše poslovno-finansijske mogućnosti. Sačuvajte prisebnost duha. Važno je da pravilno razumete nečije emotivne želje. Pažljivije analizirajte voljenu osobu ili stvari koje deluju zagonetno. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

LAV
Lično dostojanstvo ili veliki ponos Vam ne dozvoljavaju da prihvatite nečiju pomoć. Medjutim, nalazite se u zabludi i precenjujete lične mogućnosti. Nema razloga za profesionalnu sujetu, kada je potrebno da donesete razumnu odluku. Partner pokušava da umanji zajedničku tenziju i da Vas oraspoloži nekim novim idejama. Pokažite dobru volju. Sugestija: Prijaće Vam aktivan odmor i više sati zdravog sna.

DEVICA
Neko od saradnika očekuje da se strogo pridržavate zacrtanih pravila o poslovno-finansijskoj saradnji. Nečija rigidnost ili nepoverenje, predstavljaju glavni problem koji Vas ometa da završite započeti posao. Potrebno Vam je nečije prisustvo, ali za sada dobijate samo »reči utehe«. Tražite siguran oslonac i emotivno poverenje. Sugestija: Izbegavajte osobu koja ima negativan uticaj na Vaše raspoloženje.

VAGA
Neizvesnost u poslovnim pregovorima dodatno utiče na Vašu koncentraciju. Izbegavajte različita preterivanja ili neskromne zahteve u susretu sa saradnicima. Pokažite dovoljno razumevanja za drugačije mišljenje. Svi problemi mogu da se koriguju, ali isključivo u dogovoru sa bliskom osobom. Oprostite svom partneru na »sitnim propustima«. Sugestija: Poboljšajte svoju psiho-fizičku kondiciju.

ŠKORPIJA
Primećujete da saradnici deluju nezainteresovano za zajednički posao, svako se trudi da zadrži svoju poziciju ili interese. Na sreću, Vi imate ubedljiva objašnjenja i argumente za odluke koje sprovodite. Nema potrebe da prikrivate svoju »slabost« pred osobom koja Vas dobro poznaje. Sve je moguće rešiti uz nečiju emotivnu naklonost. Sugestija: Potrebno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

STRELAC
Ukoliko ne razumete nečiju poslovnu ponudu, onda zatražite dodatno objašnjenje. Nemojte predvidjati neizvesne situacije i donositi zaključak na osnovu delimičnih informacija. Budite promišljeni pred saradnicima. Partner jasno izražava svoje negodovanje, što ukazuje na zajedničke sumnje ili na novi talas neraspoloženja. Sugestija: Potrudite se da prevazidjete svoje unutrašnje konflikte.

JARAC
Stalo Vam je da prevazidjete razlicite komplikacije ili poslovni nesporazum. Medjutim, Vaš izraz lica dovoljno govori o Vašem raspoloženju. Uporno pokušavate da promenite svoju poziciju u krugu saradnika. Nemojte dozvoliti da neko namerno zloupotrebi Vaše emotivno poverenje ili da se zaklanja iza Vaših obećanja. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam opuštena atmosfera i relaksacija.

VODOLIJA
Pristojnost Vam nalaže da ostanete uzdržani pred svojim saradnicima i da mudro prepustite prednost nečijoj inicijativi. Sve ima svoju dobru i lošu stranu, stoga na vreme odlučite čemu dajete prednost u poslovnoj saradnji. Privlače Vas neobične situacije koje nose neku »skrivenu čar«. Sačuvajte umerenost i diskreciju u emotivnim susretima. Sugestija: Prijaće Vam dijetalna ishrana i relaksacija.

RIBE
Ukoliko Vam je stalo da izgladite poslovni nesporazum sa saradnicima, budite razumni. Nemojte dovoliti da neko drugi govori u Vaše ime, procenite u kom trenutku treba da preuzmete kontrolu nad važnim dogadjajima. Potrebno je da objasnite svom partneru, šta utiče na Vašu iznenadnu zabrinutost ili rezigniranost. Nemojte potiskivati svoja osećanja. Sugestija: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju, opustite se.
Sačuvana
Izdavanje stanova u Beogradu po veoma povoljnim cenama. Posetite Rent a car Beograd.
| Stakla za kuhinje | MultiLac Baby kesice

pcelica.m

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 4384
    • Global Webmasters
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #639 poslato: 15-04-2017, 10:09:01 »


Vaš horoskop za dan:
15.04.2017.


OVAN
Imate utisak da neko ograničava Vaše mogućnosti ili da Vam nameće rigidne uslove i stroga pravila u poslovnoj saradnji. Nemojte dozvoliti da Vas neko svrstava u red »gubitnika«, već suprotstavite se osobi koja podriva Vaš poslovni ugled. Pre nego što donesete novu odluku preispitajte svoja osećanja, potrebna Vam je nota samokritičnosti. Ne možete uvek da diktirate »ljubavni tempo«. Sugestija: Budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte konfliktne situacije.

BIK
Susret i rasprava sa jednom osobom na Vas deluje zamorno, ne posvećujete dovoljno pažnje nekim poslovnim dogadjajima u kojima aktivno učestvuju Vaši saradnici. Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada depresivno raspoloženje. Opterećujete se novim emotivnim slutanjama, ali to je više odraz Vašeg trenutnog stanja i nedostatka inspiracije. Sugestija: Podstičite kod sebe upornost, optimizam i jaku volju.

BLIZANCI
Neko ima dobre namere, tako da dogovor sa saradnicima obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite optimistističko raspoloženje u različitim situacijama. Osoba koja privlači Vaše interesovanje ima zanimljive ideje. Odgovorite na sličan način i u skladu sa odabranim manirima koji ostavljaju dobar utisak. Sugestija: Nema razloga za zabrinutost, opustite se.

RAK
Trenutni položaj Meseca Vas podstiče na emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte situacije koje predstavljaju potencijalnu opasnost. Poslovne dileme možete resavati na pozitivan način, pod uslovom da zatražite nečiji savet. Budite dovoljno iskreni u društvu osobe koja dobro poznaje Vaše »male slabosti«. Nema potrebe da birate pogrešnu ulogu ili da previše forsirate neke situacije. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, relaksirajte se.

LAV
Neko sumnja u Vaš uspeh, ali pokazaće se da imate značajnu prednost u odnosu na ostale saradnike. Svaka priča kao kritika je suvišna, naročito kada postoje jasni dokazi ili poslovni rezultati. Ukoliko Vam je stalo da privučete nečiju emotivnu pažnju i interesovanje, nemojte oklevati. Preuzmite aktivnu ulogu i kontrolu nad važnim dogadjajima. Sugestija: Obratite pažnju na vedre sadržaje, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

DEVICA
Ako želite da razrešite nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno promišljeni i efikasni. Potrudite se da preduhitrite ostale saradnike, koji računaju na Vašu nedovoljnu informisanost ili neupućenost u poslovne prilike. Imate utisak da Vaš ljubavni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv u onoj meri koliko biste želeli. Učinite nešto u tom pravcu. Sugestija: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

VAGA
Neko ne razume sve Vaše ideje i to se negativno odražava na nivo uspeha u poslovno-finansijskoj saradnji. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Postavljate velike zahteve pred voljenu osobu. Napravite emotivnu distancu i preispitajte svoju ljubavnu vezu kroz različite aspekte. Sugestija: Prijaće Vam šetnja i psiho-fizička relaksacija.

ŠKORPIJA
Pažljivije analizirajte dogadjaje na poslovnoj sceni i nemojte donositi brzoplete odluke. Nedostaje Vam koncentracija da se angazujete na različitim stranama. Ukoliko previše verujete u nečije reči, očekuje Vas novi gubitak ili razočarenje. Stišavajte svoje strasti. Bolje je da zatražite dobar savet, nego da emotivno rizikujete bez pravog povoda. Sugestija: Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi, opustite se.

STRELAC
Od Vas se očekuje da ostvarite brilijantnu ulogu ili zapaženi uspeh. Okolina veruje u Vaše znanje i sposobnosti, što predstavlja dovoljan povod da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja. Osećate novi emotivni zanos, važno je da Vas neko posmatra toplim pogledom. Privlače Vas različiti izazovi. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

JARAC
Očekujete pozitivne odgovore i uspešne rezultate, ali do njih se ne dolazi na lak način ili na osnovu nečijih obećanja. Uspešni rezultati zavise od dobre procene i ličnog angažovanja u različitim pravcima. Važno je da pažljivo birate reči koje izgovarate pred voljenom osobom. Izbegavate sumnjivo društvo ili osobu koja se nalazi na »lošem glasu«. Sugestija: Nema potrebe da precenjujete svoje mogućnosti.

VODOLIJA
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja Vam upućuje lepe reči ili velika obećanja. Tek kada budete spoznali pravu istinu, shvatićete na koji način treba da rešavate svoje poslovno-finansijske dileme. Partner se žali na Vašu učestalu rasejanost, iznenadnu zaboravnost ili na odsustvovanje. Ispravite na vreme svoje propuste. Sugestija: Izbegavajte loše navike ili depresivno raspoloženje.

RIBE
Imate dobre ideje, ali neko odbija Vaš savet i pokušava da umanji Vašu ulogu u poslovno-finansijskoj saradnji. Ipak, nemojte dozvoliti da se poslovni nesporazum bitno odražava na Vašu koncentraciju ili volju. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju i uz dragu osobu. »Male nežnosti« donose veliko zadovoljstvo u svakom pogledu. Sugestija: Podstičite kod sebe odlučnost, samopouzdanje i jaku volju.
Sačuvana
Izdavanje stanova u Beogradu po veoma povoljnim cenama. Posetite Rent a car Beograd.
| Stakla za kuhinje | MultiLac Baby kesice
 

Stranica je napravljena za 0.228 sekundi sa 26 upita.