Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Ko je zapalio DSS u Ćupriji?  (Pročitano 3959 puta)

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 2984
  • ЈА САМ ВИШИ ФИЗИОТЕРАПЕУТ И РАДИМ МАСАЖЕ ПРИВАТНО
Ko je zapalio DSS u Ćupriji?
« poslato: 14-01-2013, 03:57:33 »

Prošle noći je neka budala zapalila sedište Opštinskog odbora Demokratske stranke Srbije u Ćupriji u ulici Cara Lazara:

Запаљене просторије ДСС-а у Ћуприји


Непозната особа убацила запаљиву материју у просторије ДСС-а у Ћуприји. Истрага је у току. ДСС тражи од надлежних да што пре пронађу кривце за напад за који кажу да је политички мотивисан.

У Ћуприји су ноћас изгореле просторије општинског одбора Демократске странке Србије. Инцидент се догодио око један сат после поноћи, када је, како се претпоставља, за сада непознати починилац каменом разбио стакла на улазним вратима и затим убацио неку запаљиву материју.


Брзом интервенцијом ватрогасаца спречено је ширење пожара на суседне локале и стамбени блок на првом спрату. Истрага је у току.

Демократска странка Србије тражи од надлежних да што пре пронађу кривце за напад на просторије општинског одбора те странке у Ћуприји.

ДСС сматра да ће "представљати озбиљан проблем, уколико надлежни државни органи не открију и јавности не саопште ко је починио тај гнусни напад", наводи потрпарол те странке Петар Петковић.

Председник Извршног одбора ДСС-а Милован Милошевић, који је кренуо у Ћуприју, рекао је раније агенцији Бета да не може да каже да је ово организовала нека политичка странка, али је додао да је свакако политички мотивисано.

"Све индиције указују да је објекат запаљен неким коктелом. Поломљени су стакло и излог и објекат је запаљен. Политички је мотивисан, јер с обзиром да се ради о политичкој странци, не постоји ни један други разлог", рекао је Милошевић.

Просторије ћупријског одбора ДСС-а су у улици Цара Лазара у комплексу "Стадион". У истој улици на само педесетак метара налазе се и просторије других странака.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/56/Србија+данас/1246536/Запаљене+просторије+ДСС-а+у+Ћуприји.html

Vlast u Ćupriji čine grupa građana "Ravanica", SPS, Jedinstvena Srbija, PUPS, Ujedinjeni regioni i DSS. Predsednik opštine koji je kao podneo ostavku, kao nije, je iz SPS-a ali on je samo figura, glavnu reč ima zamenik predsednika opštine Rade Bilder a on je Palmin čovek tj. potrčko tako da obrni-okreni Palma ne upravlja samo Jagodinom nego i Ćuprijom.

E sad, na sajtu Morave http://www.moravagrad.rs/ se jasno vidi da Morava sa SNS-om planira da preuzme vlast u Ćupriji ali to ne mogu sami pa im za to treba DSS i još po neko. Pregovori sa DSS-om su u toku i oni planiraju da preuzmu vlast u Ćupriji veoma uskoro. Mislim na SNS i Moravu, naravno. Apsolutno sam siguran da je Bilder (ili/i Palma) naložio paljenje prostorija DSS u Ćupriji da bi ih sprečio da pređu na stranu SNS i Morave i da promene vlast.

To samo dokazuje i još jednom potvrđuje kakvim se sve varvarskim i vandalskim metodama služe Bilder i Palma samo da bi zadržali vlast po svaku cenu. Uostalom, taj koji je to zapalio (direktni izvršilac) je teška budala, pa šta su mu stolovi, stolice i ostali kancelarijski nameštaj u prostoriji za bilo šta krivi?
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.082 sekundi sa 20 upita.