Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Webzine Helly Cherry  (Pročitano 3919 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

  • Administrator
  • Svedok stvaranja istorije
  • ******
  • Karma: +0/-0
  • Na mreži Na mreži
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 17391
    • Jagodina, Ćuprija i Paraćin kao na dlanu
Webzine Helly Cherry
« poslato: 27-05-2013, 11:53:43 »

Webzine Helly Cherry proslavio 10 godina rada i postojanja

Dana 20. 5. web magazin posvećen alternativnoj i andergraund kulturi, Helly Cherry proslavio je svoj 10. rođendan. Za one koji do sada nisu imali prilike da se sretnu sa ovim magazinom, pomenimo da Helly Cherry objavljuje tekstove iz oblasti muzike, filma, stripa, umetnosti kao i kolumne, izveštaje i reportaže sa akutelnih dešavanja.

Godine 2003. počeo je da izlazi kao mesečnik i u narednih sedam godina objavljeno je 100 brojeva. Godine 2010. dolazi do promene u organizaciji magazina i sajt počinje da se osvežava svakodnevno i ta faza u njihovom radu traje i danas.

U svom obraćanju čitaocima urednici časopisa su između ostalog rekli: „Za deset godina koliko postojimo nekoliko smo puta menjali izgled i koncept - i mi sami menjamo tokom godina svoj izgled, stavove, mišljenja, interesovanja - kako da ih ne menja jedan časopis. Menjali smo se sazrevajući, šireći se, granajući se. Uz nas su stasavali mladi umetnici, pisci, režiseri, kritičari, muzičari... od kojih su neki danas prevazišli naše okvire. Čini nas ponosnim što smo im dali dobre korene. Želimo da se zahvalimo svima koji su na bilo koji način bili i ostali deo naše priče, bilo kao stvaraoci, autori ili čitaoci!“

Ostale komentare urednika i članova redakcije možete pročitati na stranici http://www.hellycherry.com/2013/05/helly-cherry-prvih-10-godina.html. Njihov sajt je www.hellycherry.com a fejsbuk stranica www.facebook.com/hellycherry.

 

Stranica je napravljena za 0.074 sekundi sa 20 upita.