Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: GENERACIJA BUDUĆNOSTI U ĆUPRIJI  (Pročitano 4185 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

  • Administrator
  • Svedok stvaranja istorije
  • ******
  • Karma: +0/-0
  • Na mreži Na mreži
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 17391
    • Jagodina, Ćuprija i Paraćin kao na dlanu
GENERACIJA BUDUĆNOSTI U ĆUPRIJI
« poslato: 21-03-2014, 10:14:42 »

GENERACIJA BUDUĆNOSTI U ĆUPRIJI



20. mart Ćuprija - Mladi bez roditeljskog staranja iz Centra za porodični smeštaj i usvojenje u Ćupriji, uspešno su završili i poslednji trening u okviru projekta "Generacija budućnosti" koji ima za cilj da ih aktivnije uključi u društveni život, ohrabri i spremi za životne i poslovne izazove koje ih očekuju.

Na poslednjem treningu u Ćupriji nazvanom "Čovek iz struke" polaznicima je na ličinom primeru o razvoju karijere govorio Aleksandar Knežević, menadžer filijale Vojvođanske banke u Ćupriji. On je ovom prilikom Centru za porodični smeštaj i usvojenje poklonio digitalni fotoaparat koji je dobio za svoj rad i odlične rezultate u banci.

Ovaj inkluzivni program koji se sprovodi pod pokroviteljstvom Skupštine Srbije u saradnji sa Dale Carnegie trening centrom i Vojvođanskom bankom otpočeo je pre godinu dana i za sada je oko 200 dece prošlo kroz pet tematskih treninga koji su ih naučili kako da se izbore sa stresom i brigama, kako da pronadju odgovarajući posao i odaberu karijeru.

"Ovo je dobar način da doprinesemo povećanju motivacije mladih bez roditeljskog staranja koji imaju poteškoća da se uklope u život posle izlaska iz doma ili hraniteljskih porodica. Iskreno verujemo da će im ova predavanja pomoći da unaprede veštine i tehnike kako bi iskoristili svoje potencijale u periodu koji je pred njima" - kaže Zorica Džida, menadžer za aktivnosti društveno korporativne odgovornosti u Vojvođanskoj banci.

U okviru projekta Generacija budućnosti u toku ove godine treninge će završiti deca bez roditeljskog staranja od 15 do 18 godina starosti u 15 gradova širom Srbije.

 

Stranica je napravljena za 0.087 sekundi sa 20 upita.