Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Sporazum o registraciji

Korisnici koji objavljuju komentare (TEKSTOVE) i materijal odgovorni su moralno, imovinski i krivično za njihov sadržaj
 OSLOBAĐAJUĆI VLASNIKA SAJTA, ADMINISTRATORE I MODERATORE FORUMA BILO KAKVE ODGOVORNOSTI

- Vlasnik ovog sajta kao i administratori i moderatori ovog foruma nisu odgovorni pred zakonom ukoliko ne obrišu neku temu ili poruku na forumu, baš zbogo toga što može da se utvrdi koje je lice napisalo taj tekst ili pokrenulo tu temu. A razlog je veći zato što svaki registrovani član može da promeni tekst poruke bilo kad a da to administratori i moderatori ne znaju - pošto obaveštenje o promeni teksta ne postoji...

- Nemojte vređati sagovornike ili osobe o kojima se priča. Sve se može reći, ako ne lepim, a ono bar pristojnim rečnikom.

- Nemojte objavljivati snimke maloletnih osoba, snimke silovanja ili drugih krivičnih dela.

- Nemojte objavljivati lične podatke osoba o kojima pričamo, tipa: adrese, broja telefona, i slično.

- Nemojte slati besmislene i bespotrebne komentare, skretati sa teme, slati više komentara za redom.

- Nemojte slati slike prevelikih dimenzija (800x600 ili 640x480 su preporuka , ali nikako više takvih zaredom ili slike većih dimenzija).

- Sve teme koje se otvore na ovom forumu ostaju tu zauvek osim ako ne ugrožavaju sam forum nakon čega Administator može da obriše tu temu.

- Ukoliko neki član bude banovan, blokiran sa foruma, Administrator će naisati koji je to član u određenoj temi...a  drugi članovi ne mogu da diskutuju o tome na ovom forumu javno... to mogu da rade na bilo kom drugom mestu..

- Ako nekom direktno odgovarate - koristite mogućnost citiranja poruka ili barem jasno naglasite da je odgovor upućen određenom korisniku.

- Svi postovi koji se grubo rugaju gramatici srpskoga jezika, koji su nerazumljivi i koji na bilo koji način vređaju dostojanstvo korisnika foruma bez obzira na pol, veroispovest, političko opredeljenje i slično, bez ikakvih upozorenja i  obrazloženja biti brisani ili modifikovani kako bi bili u skladu sa pravilima korišćenja foruma.

Iako sajt Autentik.net ne može biti odgovoran za eventualne zloupotrebe, sigurno ćemo i na najmanje zloupotrebe reagovati strogo i to time što ćemo nadležnim organima dati na uvid poverljive informacije kao što su vreme logovanja i IP adrese sa kojih je pristupano našem sajtu, o onim korisnicima koji su zloupotrebili sajt.

Po jedna opomena ce biti izricana  članu koji krši ova prava  -  druge opomene neće biti, VEĆ ĆE BITI ODMAH IZBAČEN SA FORUMA


Stranica je napravljena za 0.048 sekundi sa 13 upita.