Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Dnevni Horoskop  (Pročitano 185016 puta)

0 Članovi i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #120 poslato: 16-09-2014, 08:57:06 »

Vaš horoskop za dan:
16.09.2014.


OVAN
Delujete angažovano na različitim stranama, ali imate loš predosećaj i svoju okolinu posmatrate sa odredjenom dozom nepoverenja. Najbolje funkcionišete kada se oslanjate na ličnu procenu i snagu. Iritira Vas partnerovo ponašanje ili namera da Vas navede na svoj izbor. Neko u Vama budi želju za emotivnom dominacijom i osećate dodatnu tenziju. Sugestija: Izbegavajte konfliktne situacije i sačuvajte prisebnost duha.

BIK
Delujete napeto u situacijama kada saradnici imaju lakše ili jednostavnije rešenje. Ako zatražite nečiju pomoć, budite spremni i na odgovarajuću protivuslugu. U poslovnim susretima sve se svodi na princip »uzimanja ili davanja«. Ne možete da ostanete ravnodušni na nečiju pojavu i ponašanje. Uznemireni ste i teže kontrolišete svoje emocije. Sugestija: Prijaće Vam izlazak ili šetnja, kao podsticaj za dobro rasploženje.

BLIZANCI
Opterećeni ste različitim obavezama, ali činite sve što je potrebno da se koncentrišete na prioritetne ciljeve. Nove dogadjaje najčešće doživljavate, kao veliki teret ili nepravdu koju Vam nameće bliža okolina. Položaj Meseca utiče na Vašu emotivnu ili psihičku uznemirenost, teže razlikujete svoje subjektivne želje u odnosu na realnu sliku. Sada nije trenutak da donosite neku važnu odluku. Sugestija: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

RAK
Nalazite se u neobičnoj situaciji, imate utisak da neko od saradnika testira Vaše mogućnosti ili da Vas profesionalno iskušava. Različita pitanja o poslovnim odnosima i poverenju, za sada ostaju bez odgovora. Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada sumnjičavost prema voljenoj osobi ili osećanje emotivne rezignacije. Podstičite u sebi sve pozitivne aspekte svoje ličnosti. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija.

LAV
Ponekad nije dovoljno imati dobru ideju, jer postoje različite okolnosti koje otežavaju uspešnu realizaciju. Nemate dovoljno energije da se bavite paralelnim poslovima, postoji lista prioriteta koju treba da ispoštujete. Nastupate suviše teatralno u svom ponašanju i Vaše reči ne zvuče dovoljno ubedljivo pred osobom koja Vam se dopada. Promenite svoj stil ponašanja. Sugestija: Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti, osećate dodatnu tenziju.

DEVICA
Imponuje Vam saznanje, da Vas neko predstavlja kao uspešnu ili nesvakidašnju osobu. Vaš stil izražavanja i poslovni rezultati, deluju kao veliki podsticaj na bližu okolinu. Potrebno je da odredite nova pravila u poslovnoj saradnji. Osećate emotivnu naklonost i zajedničku inspiraciju u susretu sa voljenom osobom. Sjajno se dopunjavate na različitim nivoima. Sugestija: Emotivna afirmacija u Vama pokreće novu energiju.

VAGA
Delujete kao osoba koja ima efikasno rešenje za različite probleme. Dovoljno ste vešti da zadovoljite različite kriterijume o uspešnom poslovanju. Ipak, najbolji rezultati proizilaze iz zajedničke akcije. Mudro prećutkujete istinu o »detaljima« koji nisu po nečijoj volji. Nema potrebe da podcenjujete partnerove mogućnosti, jer nije sve onako kao što Vam se čini. Sugestija: Akumulirajte pozitivnu energiju, opustite se.

ŠKORPIJA
Nepotrebno se zapetljavate u različite poslovne situacije. Nemate dovoljno energije da se anagažujete na paralelnim poslovima. Neskromnost u proceni ličnih mogućnosti može da Vas dovede u neprijatnu situaciju. Delujete suviše uznemireno, ne možete da ostvarite sve svoje namere u susretu sa voljenom osobom. Očekujete novi rasplet dogadjaja. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam psihološka relaksacija.

STRELAC
Imate utisak da Vam neko uskraćuje mogućnost izbora. Bez obzira na veštinu i mentalne spekulacije koje primenjujete, neko unapred i tačno predvidja Vaše poslovne poteze. Nažalost lepe i korisne stvari ne možete dobiti u zajedničkom paketu. Taktika nadmudrivanja u odnosu sa voljenom osobom, ne donosi željeni epilog. Morate da se vratite korak unazad kako biste raspetljali situaciju. Sugestija: Izbegavajte impulsivne reakcije i brzopleto ponašanje.

JARAC
Delujete vrlo promišljeno i donosite razumna rešenja. Stil koji primenjujete okolina tumači na različite načine, ali svi Vam daju za pravo da se nalazite na korak do poslovnog uspeha. Pokušavate da osvojite nečiju emotivnu naklonost, ali kao da to činite na pogrešan način ili sa velikom dozom preterivanja. Važno je da pravilno razumete nečiju poruku. Sugestija: Zastanite na trenutak i usporite svoj ubrzani tempo.

VODOLIJA
Pred Vama su različite obaveze koje zahtevaju zajednički dogovor o novoj ili boljoj organizaciji poslovnih interesa. Dobro odmerite lične mogućnosti i pažljivije birajte saradnike od poverenja. Završite na vreme započeti posao. Važno je da bolje razumete nečije afinitete, posebno kada imate različita uverenja. Nema razloga da se ponašate suviše zahtevno i nadmeno u društvu voljene osobe. Sugestija: Prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti ili relaksacija.

RIBE
Moguće je da Vam izmiče jedna poslovno-finansijska prilika, ali sada ne vredi žaliti. Usmerite svoju pažnju prema korisnim ciljevima. Nema potrebe da se uporedjujete sa nekim saradnicima, pokažite da posedujete praktičnu pamet. Budite pažljiviji nego obično u izražavanju svojih emocija, nemojte dozvoliti da Vas neko isprovocira na pogrešno ponašanje. Odložite sprovodjenje nekih odluka. Sugestija: Izbegavajte naporne situacije u kojima se ne osećate prijatno.

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #121 poslato: 17-09-2014, 09:08:36 »

Vaš horoskop za dan:
17.09.2014.


OVAN
Neko Vas podstiče na kreativno izražavanje ili na potrebu da ostvarite zapažene rezultate. Dogovor koji imate obećava uspeh, važno je da preciznije odredite svoja interesovanja u različitim pravcima. Pažljivije analizirajte osobu do koje Vam je stalo. Dileme koje Vas prate mogu da se rešavaju na suptilniji način, koji donosi zajedničku radost. Nema potrebe da sumnjate u nečije reči ili naklonost. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

BIK
Delujete samouvereno u različitim situacijama i preuzimate potpunu odgovornost za svoje postupke. Raspoloženje u saradnickim krugovima predstavlja pozitivan predznak, stoga nastavite u započetom stilu. Osoba o kojoj razmišljate treba da se nalazi u Vašoj blizini i da Vas dobro razume. Za početak učinite neki poseban gest pažnje kojim treba da ostavite željeni utisak. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

BLIZANCI
Primećujete da neko unosi dodatnu pometnju u saradničke odnose. Stoga, nemojte učestvovati u javnim raspravama oko poslovnih interesa. Potrebni su Vam praktični rezultati, a ne intelektualno nadmudrivanje. Ne želite emotivnu utehu, ali ono sto se dešava izmedju Vas i voljene osobe podseća na unapred »izrežiranu predstavu«. Vama je dodeljena neka »sporedna« uloga. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija i odmor.

RAK
Dobijate različite olakšice u u susretu sa saradnicima, ali istovremeno trpite zbog nekih dogadjaja u privatnom životu. Važno je da imate dobar podsticaj i da ostvarite svoje poslovne namere. U susretu sa voljenom osobom ne možete diktirati sva »ljubavna pravila«. Lepo je, samo ono što odgovara zajedničkom ukusu i raspoloženju. Sugestija: Prijaće Vam neki zabavni sadržaji i sportska aktivnost, kao dobra relaksacija.

LAV
Ukoliko Vam neko zadaje dodatne probleme, podsetite svoje saradnike na osnovna pravila o profesionalnom ponašanju i nemojte dozvoliti da se o Vama govori na pogrešan nacin. Bolje je da stišavate svoje uzavrele strasti, nego da se uplićete u različite intrige ili u raspravu sa voljenom osobom. Razmislite o mogućim posledicama koje mogu da Vas dodatno opterete. Sugestija: Uskladite svoje misli i osećanja.

DEVICA
Ukoliko imate dovoljno »pameti«, onda bez suvišnih reči prihvatite nečiju primedbu. Izbegavajte situacije koje prevazilaze Vaše znanje ili praktično iskustvo. Važno je da sačuvate svoju poslovnu poziciju. Nema razloga da naivno verujete u nečija obećanja ili u laskave komplimente koje dobijate. Veliki emotivi zanos ume lako da zavara ili da Vas zavede na pogrešna očekivanja. Sugestija: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

VAGA
Prednost dajete nekim neobičnim poslovima ili situacijama koje ostaju »skrivene« pred radoznalim pogledima saradnika. Budite promišljeni. Odredjena doza mističnosti može da Vas podstakne na dodatnu upornost, ali može i da prouzrokuje neprijatnost u susretu sa bliskom osobom. Ne pričajte previše ili kada za to ne postoji dobar povod. Napravite dobar balans ili pravu meru. Sugestija: Važno je da pravlino usmeravate svoju kreativnu energiju.

ŠKORPIJA
Suviše idealizujete svoje poslovne planove i intenzivno razmišljate o stvarima koje su Vam nedostupne. Ne treba da se opterećujete različitim kriterijumima. Svako od saradnika ima svoj način interpretacije dogadjaja. Stvari ponekad izgledaju potpuno drugačije od prvog utiska koji imate. Postupite po svojoj savesti i onako kao što se osećate u susretu sa voljenom osobom. Sugestija: Rasteretite se od suvišnih briga, ulepšajte svoje raspoloženje.

STRELAC
Umete da ostavite zapaženi utisak na svoju okolinu. Vaša prednost je u tome što izbegavate ustaljene forme i stereotip u poslovnom izražavanju. Vaše ideje zvuče interesantnije nego rešenja koja nude saradnici. Dopada Vam se novi impuls i raspoloženje koje prepoznajete kod voljene osobe. Svakako, prihvatite dobar podsticaj u emotivnom zbližavanju. Sugestija: Važno je da ulepšate zajedničko raspoloženje, usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

JARAC
Dogovor koji imate sa jednom osobom ne obećava mnogo, ali Vi uporno odbijate pomisao o prekidu poslovne saradnje. Ne želite javno da priznate svoje greške u proceni poslovnih prilika. Stvari koje Vama izgleda jednostavno, iznenada postaju vrlo komplikovane posmatrano iz nečije perspektive. Potrebno je da bolje uskladite zajednička interesovanja. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

VODOLIJA
Teško Vam je da donesete dobru poslovnu procenu i konačnu odluku bez nečijeg znanja. Sve bi bilo lakše, kada ne bi postojala velika neizvesnost u susretu sa saradnicima. Izbegavajte preteranu razmetljivost u svom ponašanju. Nema potrebe da se namećete u nečijem prisustvu. Ponekad velika upornost donosi suprotan efekat i ostavlja pogrešan utisak. Sugestija: Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.

RIBE
Potreban Vam je pouzdani partner ili osoba koja u potpunosti sledi Vaš poslovni korak i kreativne ideje. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite poslovni uspeh, budite spremni na zajedničke kompromise i na novi stil prilagodjavanja. Osobu koju volite, morate razumeti i onda kada u nečemu greši. Nema potrebe da se ponašate kao »moralni sudija« ili da nekog »kažnjavate«. Sugestija: Prijaće Vam različite aktivnosti, kao dobar način rasterećenja i psihoterapije.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #122 poslato: 18-09-2014, 09:00:13 »

Vaš horoskop za dan:
18.09.2014.


OVAN
Ukoliko se Vaša osećanja nalaze ispred glasa razuma, sigurno da postoji i dobar povod za presedan u ponašanju. Osoba koja Vas podstiče na optimizam u razmišljanju ili na kreativno raspoloženje, zasulužuje Vašu naklonost i poverenje. Upotrebite neke svoje »skrivene adute« u društvu osobe koja Vam se dopada. Nemojte propustiti svoju priliku, pratite emotivne impulse. Sugestija: Važno je da osećate pozitivnu inspiraciju.

BIK
Ne budite naivni u susretu sa jednom starijom osobom, obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za poslovni uspeh. Potrebno je preuzmete inicijativu i kontrolu u odlučujućim situacijama. Neko Vas sputava da ostvarite svoje emotivne namere, ali uvek postoji dobro rešenje i zaobilazan način. Nema razloga da sumnjate u svoje sposobnosti. Sugestija: Osmislite neku prijatnu zabavu, prijaće Vam relaksacija.

BLIZANCI
Ukoliko tražite greške one se nalaze u Vama, a ne u Vašoj okolini. Ponekad je teško priznati lični neuspeh, ali to je prvi korak koji vodi ka rešenju i psihološkom olakšanju. Postoji mogućnost da prevazidjete trenutnu situaciju. Pažljivije analizirajte partnerovo ponašanje, potrebno je da napravite emotivnu distancu. Nemojte površno prelaziti preko nekih situacija i ignorisati nečije reči. Sugestija: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

RAK
Ukoliko se previše uživljavate u ulogu »dežurnog kritičara«, očekuju Vas negativne reakcije. U susretu sa saradnicima, ne možete da promenite nečije mišljenje ili da utičete na ponašanje. Budite realni u svojim procenama. Izbegavajte nove izazove ili osobu koja ima drugačije afinitete. Ponekad je nemoguće pomiriti različite suprotnosti koje postoje, bez obzira na dobru volju koju imate. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

LAV
Mnoge stvari na poslovnoj sceni izgledaju drugačije, nego što ih predstavlja neko od saradnika. Budite pažljiviji pred osobom koja Vas obavezuje na odredjene uslove ili na poslovno-finansijsku saradnju. Važno je da se osećate prijatno u krugu svoje porodice i uz voljenu osobu. Osećaj poverenja ili bliskosti u Vama budi neku skrivenu snagu. Sugestija: Prijaće Vam neka lakša dijeta, izbegavajte nezdravu ishranu.

DEVICA
Delujete mudro ili promišljeno u susretu sa saradnicima. Nema potrebe da se ponašate suviše nametljivo, slobodno prepustite drugima da govore o Vašem uspehu ili u Vašu korist. Nazovite stvari »pravim imenom« pred bliskom osobom. Izbegavajte emotivne provokacije koje mogu da Vas navedu na neku pogrešnu odluku. Sugestija: Važno je da bolje uskladite svoje misli i osećanja.

VAGA
Nema razloga da Vas neko opterećuje pogrešnim idejama ili da ograničava Vaš poslovni i društveni uticaj. Dobro razmislite i predložite rešenje, koje treba da zadovolji različite poslovne interese. Delujete uznemireno i teže kontrolišete svoje emotivne impulse. Često gubite strpljenje pred jednom bliskom osobom, nedostaje Vam umerenost. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas previše iscrpljuju.

ŠKORPIJA
Sada je povoljan trenutak je da ubrzate svoje poslovne aktivnosti i da prihvatite jednu interesantnu ponudu. Za bliskog saradnika odaberite osobu, za koju Vas vezuju zajednički interesi ili pozitivno iskustvo. Budite dovoljno opušteni, prepustite svom partneru glavnu ulogu u nekim zajedničkim planovima. Nema razloga da se prepirete oko sitnica koje deluju površno. Sugestija: Prijaće Vam izlazak ili boravak u prirodi.

STRELAC
Na žalost Vaša priča ne ostavlja dovoljno ubedljiv utisak na različite saradnike. Imate dobru teoriju, ali izostaje podrška i saglasnost oko formulacije zajedničkih interesa. Sačekajte da se okolnosti promene u Vašu korist. Delujete ćudljivo, nema razloga da prikrivate svoje neraspoloženje i namere pred osobom koja Vas dobro poznaje. Emotivna podršaka je uvek dragocena. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija.

JARAC
Dogovor sa jednom osobom Vas obavezuje na strogu diskreciju. Bez obzira na različite stavove, nemojte dozvoliti da Vas neko ućutkuje u poslovnoj saradnji. Važno je da izvučete dobru pouku o poslovnom ponašanju. Priželjkujete vise emotivne pažnje i ustupaka nego što je moguće, stoga Vas partner deluje uznemireno i mrzovoljno. Korigujete svoje ponašanje. Sugestija: Izbegavajte neumerenost, opustite se nakon napornih situacija.

VODOLIJA
Važno je da izražavate dobre namere, okolina ima dovoljno sluha da Vas podruži kada je najpotrebnije. Sve što činite treba da Vas afirmiše na različitim stranama. Očekuju Vas pozitivni rezultati ili značajan dobitak. Smišljeno birate svoj ljubavni stil i neko ne može da odoli pred Vašim šarmom. Zadovoljstvo je, kada umete da spojite lepo i korisno. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

RIBE
Upetljali ste se u različite poslovne situacije i sada tražite dobar izlaz. Nema razloga da se opterećujete dodatnim obavezama. Svaki problem ima dobro rešenje, pod uslovom da prihvatite koristan savet ili nečiju asistenciju. Izbegavajte rivalstvo u odnosu sa voljenom osobom. Vama ne trebaju emotivno dokazivanje i novi dramski zapleti. Sugestija: Prijaće Vam kreativan odmor i relaksacija.

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #123 poslato: 19-09-2014, 08:59:17 »

Vaš horoskop za dan:
19.09.2014.


OVAN
Pažljivo razmislite o nečijem upozorenju, pre nego što se upustite u novi izazov ili poslovnu avanturu. Stvari koje činite bez nečijeg odobravanja, predstavljaju potencijalni rizik. Važno je da održite dobar saradnički odnos. Suviše insistirate na stvarima koje ne nailaze na dobar prijem u Vašoj neposrednoj okolini. Partner Vam daje do znanja, da traži osećaj poverenja i sigurnost. Sugestija: Nemojte precenjivati lične mogućnosti, budite umereniji.

BIK
Stvari koje prećutkujete pred saradnicima, pre ili kasnije mogu da Vas dovedu u neprijatnu situaciju. Polazite od pogrešnih informacija, tako da Vaše prognoze ili obećanja pred saradnicima zvuče neubedljivo. Partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži. Medjutim, Vi imate drugačiju orijentaciju i reagujete na suprotan način u odnosu na nečija očekivanja. Sugestija: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

BLIZANCI
U zajedničkom interesu je da se poslovno-finansijski rizik svede na minimum, kao i da se aktuelni problemi rešavaju u najkraćem roku. Korektno ispoštujte zajednički dogovor. Ukoliko Vas opterečuju emotivne sumnje, razgovarajte otvoreno sa partnerom i insistirajte na dokazivanju istine. Ne treba da se zavaravate nekim pogrešnim iluzijama, kao da će Vam tako biti lakše. Sugestija: Važno je da se rasteretite od suvišnih briga.

RAK
Delujete vrlo odlučno i ambiciozno. U susretu sa saradnicima proveravate različite informacije koje utiču na zajedničke razultate. Upotrebite svoju pamet u onoj meri koliko je potrebno, da zaštitite poslovno-finansijske interese. Pred voljenom osobom, ponekad ni »velike reči« nisu dovoljne do ostvarite svoje namere. Iskrena osećanja sve govore i postižu željeni efekat. Sugestija: Važno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

LAV
Ostavljate ozbiljan utisak na svoju okolinu i neko podržava Vaše ideje. U susretu sa saradnicima, potrebno je da zadovoljite različite kriterijume i da odredite svoje prioritetne ciljeve. Nema razloga da oklevate u nečem drušvu. Dovoljan je snažan impuls, da osetite promene u raspoloženju i da usmerite svoje misli u pravcu voljene osobe. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

DEVICA
Delujete mudro ili promišljeno u susretu sa saradnicima. Nema potrebe da se ponašate suviše nametljivo, slobodno prepustite drugima da govore o Vašem uspehu ili u Vašu korist. Nazovite stvari »pravim imenom« pred bliskom osobom. Izbegavajte emotivne provokacije koje mogu da Vas navedu na neku pogrešnu odluku. Sugestija: Važno je da bolje uskladite svoje misli i osećanja.

VAGA
Zamerke koje Vam neko upućuje ne predstavljaju veliki prekršaj. Ako je reč o različitim stavovima, potrebno je da usaglasite poslovne interese. Svoju energiju usmerite ka korisnim ciljevima. Na sreću, partner deluje vrlo podsticajno i ume da preusmeri Vaše misli u pozitivnom pravcu. Nema razloga za dodatnu zabrinutost ili za pogrešnu interpretaciju dogadjaja. Sugestija: Podstičite kod sebe dobro raspoloženje i vedar duh.

ŠKORPIJA
Neko Vas upozorava da se pridržavate utvrdjenih pravila u poslovno-finansijskoj saradnji. Prihvatite dobar savet i završite sve započete poslove u predvidjenom roku. Nemojte obećavati svom partneru stvari koje ne možete u potpunosti da ispunite. Nema razloga da izneverite nečija očekivanja, otvoreno razgovarajte sa bliskom osobom o svim osetljivim temama. Sugestija: Slobodno vreme posvetite relaksaciji, provedite više vremena na svežem vazduhu.

STRELAC
Ukoliko se Vasi poslovno-finansijski ciljevi ne uklapaju u zajedničke interese, ne budite preterano sujetni ili lakomisleni. Promenite svoju prvobitnu strategiju, kako biste sačuvali osnovne interese pred saradnicima. Nema razloga da igrate neku dvostruku ulogu ili da prikrivate deo istine. Ne možete zavaravati svog partnera nekim smišljenim objašnjenjima. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane ili na bolju zaštitu.

JARAC
Suviše strogo ocenjujete nečije ponasanje i odbijate mogućnost za daljom saradnjom. Kategorično branite svoje poslovne interese, čak i po cenu da Vaši saradnici imaju drugačije mišljenje. Nema potrebe da pokrećete neku »osetljivu temu« i na takav način da iritirate voljenu osobu. Pažljivije birajte reči koje koristite u društvu porodice ili bliske osobe. Sugestija: Obratite pažnju na bolju zdravstvenu preventivu.

VODOLIJA
Ne dobijate odgovore koje očekujete, već slušate razne izgovore o stvarima koje Vam neko uskraćuje. Prepoznatljive fraze ne znače mnogo. Zbog loše koncentracije teško uspostavljate nove poslovne kontakte. Povremeno delujete vrlo napeto, jer partner ima svoja interesovanja ili neke »tajne planove«. Nalazite se u emotivnom raskoraku u odnosu na želje i mogućnosti. Sugestija: Prijaće Vam susret sa prijateljima, kao relaksacija i opuštanje.

RIBE
Delujete raspoloženo i imate pozitivan uticaj na svoju okolinu. Potrebno je da osmislite akciju koja donosi zajedničku korist ili perspektivnu reklamu. Sve je moguće, ako pravilno povezujete informacije sa kojima raspolažete. Objasnite svom partneru da imate slične želje i interesovanja. Potreban Vam je dobar podsticaj i zajednički izazov koji će Vas približiti istim željama. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #124 poslato: 20-09-2014, 09:25:35 »

Vaš horoskop za dan:
20.09.2014.


OVAN
Nudi Vam se dobra prilika u kojoj možete da potvrdite svoje profesionalne sposobnosti. Za svaki slučaj, zatražite nečije mišljenje pre nego što donesete konačnu odluku. Potrebno je da dobro proverite različite informacije. Zabrinuti ste zbog nekih dogadjaja koji uznemiravaju blisku osobu. Ulažete veliki napor da ispunite nečija očekivanja i možda Vam nije lako, ali vredi da se potrudite. Sugestija: Prijaće Vam kreativan odmor i relaksacija.

BIK
Ne dopada Vam se saznanje, da je nekom dozvoljeno ono što se Vama »uskraćuje«. Budite razumni, nema razloga za velikim optimizmom u očekivanju da možete promeniti poslovni poredak ili nečiju izvršnu volju. Nepotrebno se opterećujete problemima koji Vas udaljavaju od jedne drage osobe. Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu kako biste promenili boju u raspoloženju. Sugestija: Sačuvajte prisebnost duha i samokontrolu.

BLIZANCI
Svoj posao obavljate po ustaljenom šablonu i ne obraćate pažnju na sporedne situacije. Neko od saradnika komentariše i kritikuje Vaš stil izaražavanja. Izbegavajte širu raspravu i prihvatite koristan savet. Ne budite suviše strogi prema voljenoj osobi, ni sami ne pružate dovoljno. Okolnosti nisu idealne, ali mogu uskoro da se promene. Pokažite da imate i notu samokritičnosti. Sugestija: Nedostaju Vam umerenost i strpljenje, opustite se.

RAK
Zbog različitih poslovnih ideja ili interesa, očekuje Vas rasprava sa jednom starijom osobom. Svako ima pravo na svoje mišljenje ili izbor prioritetnih ciljeva, ali treba održati uspešan nivo u poslovnoj saradnji. Čini Vam se da partner ima drugačija interesovanja i da ne obraća posebnu pažnju na Vaše primedbe. Stoga, uzalud trošite »velike reči« objašnjavajući svoje namere. Sugestija: Potreban Vam je dobar podsticaj i pozitivan impuls.

LAV
Odlažete svoje obaveze zbog jedne osobe, ali usluga koju činite pokazaće se kao loše rešenje. Imate utisak da Vam neko nameće teže poslovne kriterijume od onih koje dobijaju Vaši saradnici. Iritira Vas negativna selekcija. Mimo svoje volje pristajete na neki kompromisno rešenje pred bliskom osobom. Vaš partner ima odlučujuću ulogu i završnu reč, što ne mora biti loše. Sugestija: Potrebno je da se rasteretite od suvišnih briga.

DEVICA
Ponestaje Vam strpljenje da se povinujete pred nekim saradnicima, ali i koncentracija da se angažujete na paralelnim poslovima. Izbegavajte takmičarske situacije ili dokazivanje u neravnopravnim uslovima. Razgovor i susret sa jednom osobom, podsetiće Vas na lepša vremena ili na neke emotivne uspomene. Priuštite sebi više radosti i bolje uslove u kojima ćete se dobro osećati. Sugestija: Važno je da uskladite svoje misli i osećanja.

VAGA
Stalo Vam je da prihvatite posao koji donosi dobru zaradu. Medjutim, pokazaće se da imate pogrešnu računicu. Neproverene informacije stvaraju pogrešan utisak o poslovnim prilikama. Izbegavate novu raspravu i dokazivanje istine u susretu sa voljenom osobom. Nemojte se zaklanjati iza nekih »lažnih obećanja«, problemi se neće rešavati sami po sebi. Sugestija: Prijaće Vam aktivan odmor i kreativna izolacija.

ŠKORPIJA
Da biste sačuvali psihološki mir, izbegavajte sumnjive osobe ili poslovne situacije koje prevazilaze Vaše iskustvo. Nema potrebe da rizikujete u bilo kom pogledu. Ukoliko Vam smeta nečije prisustvo ili ponašanje, privatne probleme rešavajte trezveno i bez velike euforije. Važno je da uspostavite dobru kontrolu nad svojim emocijama i pravilnu meru u ponašanju. Sugestija: Večernje sate posvetite svojim duhovnim potrebama, opustite se.

STRELAC
Sve izgleda relativno dobro, dok neko od Vas ne zatraži posebnu uslugu ili odredjeni ulog. Ne volite da Vas tretiraju kao podredjenu osobu i da Vam diktiraju pravila ponašanja. Želite da sačuvate pravo na svoje mišljenje i individualnost. Vaš partner čini stvari zbog kojih treba da se osećate vrlo polaskano ili zadovoljno. Odgovorite iskreno i na sličan način. Sugestija: Izbegavajte neke loše navike, prijaće Vam boravak u prirodi.

JARAC
Neko je na Vašoj strani, ali to nije dovoljan uslov da ostvarite svoje poslovno-finansijske planove. Dodatna posvećenost radnim obavezama, predstavlja dobar način da kontrolišete svoju psihičku ili emotivnu tenziju. Neko Vas iritira svojim ponašanjem. Izbegavajte sumnjivo društvo ili susret sa osobom koja se nalazi na nekom »lošem glasu«. Sugestija: Radna terapija na Vas deluje smirijuće.

VODOLIJA
Očekuje Vas pozitivan rasplet dogadjaja, pod uslovom da sačuvate prisebnost duha i dobru koncentraciju u odlučujucim situacijama. Iznenadjenja su moguća u različitim pravcima. Pojačana sujeta Vas navodi na pogrešan zaključak. Razmislite, zbog čega partner deluje emotivno hladno ili nezainteresovano za Vaše ideje. Uvek postoji dobro objašnjenje. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

RIBE
U društvu saradnika delujete samouvereno i zahtevno u svakom pogledu. Na sreću, okolina ima dovoljno sluha i podržava Vaše ideje. Potrebno je da pronadjete efikasno rešenje i da zadovoljite različite kriterijume. U susretu sa voljenom osobom pokažite da imate dovoljno razumevanja. Neko zaslužuje beskrajnu ljubav, pažnju i toplinu mnogo više nego što pretpostavljate. Sugestija: Osmislite prijatnu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #125 poslato: 22-09-2014, 17:10:29 »

Vaš horoskop za dan:
22.09.2014.


OVAN
Ne dopada Vam se nečije ponašanje i povremeno gubite kontrolu nad poslovnim dogadjajima. Postoje saradnici koji iznenada remete Vaše planove. Zbog loših procena, potrebno je da napravite distancu i kraći predah. Emotivne varnice ili letargiju koju osećate u odnosu sa voljenom osobom, ne treba da doživljavate kao udaljavanje ili novi »ljubavni suton«. Sve je moguće poboljšati. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija.

BIK
Delujete aktivno na različitim stranama i predlažete korisne ideje, ali postoje saradnici koji nemaju dovoljno sluha za praktična rešenja. Stalo Vam je da neko nagradi Vaše intelektualne sposobnosti ili praktičnu pamet. U odnosu sa partnerom uplovili ste u neke »hladne vode«, stoga tražite izlaz ili dobro rešenje u novom društvu. Ako sačuvate pravu meru u ponašanju ne možete pogrešiti. Sugestija: Prijaće Vam vitaminska ishrana, konzumirajte više tečnosti.

BLIZANCI
Očekujete pozitivne odgovore i napredovanje u rešavanju nekih uslova koji su od zajedničkog poslovnog interesa. Tolerantno prelazite preko »sitnih nepravdi« koje postoje u odnosu sa saradnicima. Pred bliskom osobom više se nalazite u fazi priče i idejnog planiranja, nego što se odlučujete za konkretne poteze. Partner pokušava pravilno i u potpunosti da shvati Vaše namere. Sugestija: Nema razloga za napetost, opustite se.

RAK
Stalo Vam je da ispunite svoje obaveze, ali ne možete da održite dobru koncentraciju na različitim stranama. Pogrešno procenjujete svoje mogućnosti i nečiju saradničku ulogu. Potrebno je da se bolje prilagodite na različite uslove. U odnosu sa voljenom osobom uživajte u sreći koja Vas prati. Nema razloga da se opterećujete suvišnim nekim analizama koje ne donose definitivne odgovore. Sugestija: Prijaće Vam boravak u prirodi ili šetnja.

LAV
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi i sa naglašenim entuzijazmom prihvatate različite obaveze. Zahvaljujuci faktoru sreće prolazite na dobar način, čak i u situacijama kada postoji veći poslovni rizik. U romantičnom raspoloženju, priželjkujete snažne izlive ljubavi i imate dobar predosećaj u odnosu sa voljenom osobom. Sugestija: Uskladite svoje misli i osećanja.

DEVICA
Zainteresovani ste za poslove koji donose novčanu nadoknadu ili materijalne aspekte. U susretu sa saradnicima jasno predstavljate svoje namere i ne ustručavate se da zatražite ono što Vam pripada. U ljubavnom životu, nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Nikako da uskladite svoje želje i potrebe u odnosu sa voljenom osobom. Sugestija: Važno je da ulepšate svoje raspoloženje.

VAGA
Osećate umor ili nedostatak volje da objašnjavate svoje namere. Stalo Vam je da sve bude u idealnom skladu, ali imate utisak da Vam nedostaju osnovne informacije o novim prilikama na poslovnoj sceni. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja, sve što se dešava izmedju Vas i voljene osobe predstavlja »lepši deo stvarnosti«. Uživajte u lepim doživljajima i u nečijem društvu. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

ŠKORPIJA
Delujete atraktivno i šarmantno na svoju okolinu, ali to ne predstavlja garanciju za poslovni uspeh. Pre ili kasnije, moraćete da ispunite nečije poslovne uslove i zahteve. Potrebno je da neko praktično podržati Vaše ideje. Privlači Vas kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u Vašem društvu kao da »nešto« od toga nedostaje. Pomalo ste neodlučni i taktizirate. Sugestija: Izbegavajte depresivno raspoloženje i oslonite se na svoju intuiciju.

STRELAC
Stalo Vam je da napredujete na različitim stranama, ali ponekad je to nemoguće kada se oko Vas nalaze saradnici različitih profila i ćudi. Neophodno je da primenjujete proverene obrasce uspešnog poslovanja. Pre ili kasnije moraćete da položite svoje ljubavne račune, ne možete osporiti partnerovo pravo i potrebu da »kontroliše« Vaše kretanje. Nekom dugujete iskrene odgovore. Sugestija: Izbegavajte stresne situacije.

JARAC
Samouvereno branite svoje stavove i neprekidno se suočavate sa različitim komplikacijama koje remete Vašu koncentraciju. Potrebno je da racionalno koristite svoju energiju. Osećate emotivni zanos, ali Vam nedostaje dobra prilika da u potpunosti izrazite svoje namere. Partner ili osoba koja Vam se dopada, vešto »izmiče« pred Vašim pozivima. Sugestija: Sve se može kada se hoće, usporite svoj ubrzani ritam.

VODOLIJA
Osećate laganu stagnaciju ili potrebu da se psihički rasteretite od nagomilanih obaveza. Potrebno je da angažujete pouzdane saradnike kako biste ostvarili zajedničke interese. Budite diskretniji u različitim susretima i dobro procenite svoje mogućnosti, pre nego što započnete neki ozbiljniji dijalog ili pokrenete »ljubavnu varnicu«. Oslonite se na predosećaj koji imate. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

RIBE
Vaši saradnici imaju različita gledišta i svako brani svoje poslovne interese. Ponekad je teško dokazati prave vrednosti, ali nemojte gubiti samopouzdanje. Nečije reči ili ponašanje, prihvatite kao dobar podsticaj. Skloni ste čestim promenama u raspoloženju, prepustite svom partneru da kreira zajedničke planove. Uživajte u privilegijama koje dobijate u krugu svoje porodice. Sugestija: Prijaće Vam kreativan odmor i relaksacija.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #126 poslato: 23-09-2014, 09:05:43 »

Vaš horoskop za dan:
23.09.2014.


OVAN
Potrebno je da se dogovorite sa saradnicima oko uvažavanja različitih poslovnih interesovanja, upotrebite svoje diplomatske manire. Potrudite se da ispoštujete svoj deo obaveza i nemojte zanemariti nečiju kritizersku narav. Priželjkuje emotivno zbližavanje, ali postoje komplikacije koje Vas dodatno usporavaju. Važno je da imate dobru ideju i jaku volju kojom izražavate svoje dobre namere. Sugestija: Podstičite kod sebe vedar duh i dobro raspoloženje.

BIK
Povoljnu priliku na poslovnoj sceni najčešće procenjujete na osnovu njene praktične primene ili moguće upotrebne vrednosti. Interesuju Vas konkretni rezultati, a ne nečija priča ili velika obećanja bez pokrića. Budite uporni u svojim namerama. U susretu sa voljenom osobom uz svo uvažavanje razuma, treba da pratite i svoj »unutrašnji glas« ili impuls. Ljubav ume da prevazilazi sve okvire logičnog rasudjivanja. Sugestija: Opustite se od napornih situacija, prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

BLIZANCI
Imate loš predosećaj u iščekivanju na nečiji odgovor ili na završni rasplet dogadjaj na poslovnoj sceni. Izbegavajte sumnjive ponude i poslovne pregovore sa nepoznatim osobama. Nema potrebe da rizikujete u bilo kom pogledu. Postoji osoba koja iskreno brine o Vašim emotivnim potrebama, planirajte susret ili romantičnu zabavu u dvoje. Prijaće Vam nečija bliskost i intimna atmosfera. Sugestija: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

RAK
Ideja ili rešenje koji ste odabrali, predstavlja dobar poslovni izbor. Potrebno je da se angažujete na različitim stranama i da dokažete svoje praktične sposobnosti na delu. Raduju Vas promene u privatnom životu, partner u Vama podstice tople emocije koje Vam nedostaju. Emotivna bliskost je stanje koje Vam ponovo vraća u unutrašnju ravnotežu i skladnije odnose sa bližom okolinom. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

LAV
Neko osporava Vaše ideje, nemojte dozvoliti da se trenutna situacija loše odražava na Vašu koncentraciju. Potrebna Vam je pozitivna orijentacija i bolji smisao za poslovnim pregovaranjem. Ponekad suviše impulsivno izražavate svoje negodovanje pred voljenom osobom, nedostaju Vam taktičnost i strpljenje. Iskrenosti je poželjna, ali morate je pravilno dozirati. Sugestija: Važno je da sačuvate svoje pozitivno raspoloženje.

DEVICA
Delujete zabrinuto, jer okolina nema dovoljno sluha da prihvati Vaše ideje. Zbog različitih poslovnih interesovanja i pravila koja nameće jedna uticajna osoba, morate da prihvatite kompromisno rešenje. U odnosu sa voljenom osobom izbegavajte novu raspravu. Preterujete u svojim zamerkama, nije sve onako kao što Vam se čini. Napravite emotivnu distancu. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

VAGA
Neko u Vama podstiče radoznalost duha i želju za novim saznanjem. Prihvatite korisnu ideju koja proširuje Vaše poslovne mogućnosti. Važno je da sačuvate dobar odnos sa saradnicima na različitim stranama. Umete da osvojite nečije simpatije, nemojte dozvoliti da Vam nedostaje maštovitost ili inspiracija onda kada je to najpotrebnije. Partner Vas pažljivo posmatra. Sugestija: Učinite nešto u prilog lepšem izgledu, to će Vas ispuniti pozitivnim raspoloženjem.

ŠKORPIJA
Nema potrebe da tražite novu olakšicu ili zaobilazno rešenje. Posao koji Vas zamara treba završiti u najkraćem roku i bez nadmudrivanja u dijalogu sa saradnicima. Uvek postoji dobro rešenje. Imate utisak, da partner po smišljenom scenariju prikriva istinu i to dodatno utiče na Vaše neraspoloženje. Ipak, svako zagovara stil koji najbolje poznaje. Usmerite svoju pažnju na neke prijatne dogadjaje. Sugestija: Važno je da se opustite u prijatnom društvu.

STRELAC
Neko Vas navodi na pogrešan izbor poslovne teme. Postoje stvari koje činite u tajnosti i to se loše odražava na Vašu koncentraciju. Ne možete zavaravati saradnike pričom koja imponuje Vašoj sujeti i zanemariti nečiju oštroumnost. Delujete uznemireno, zatražite nečije razumevanje ili oproštaj i izbegavajte emotivno rivalstvo. Potrudite se što bolje da kontrolišite svoje impulse. Sugestija: Napravite kraći predah od radnih obaveza, prijaće Vam relaksacija uz omiljeni hobi.

JARAC
Pohvale koje dobijate od saradnika deluju podsticajno i obavezujuće. Pokušavate da uskladite različite poslovne obaveze, ali ne možete da ispunite sve zahteve. Potrebna Vam je bolja selekcija u poslovnim kontaktima. Posvetite dovoljno pažnje jednoj bliskoj osobi. Nema razloga da trpite neki »emotivni poraz« i da se zavaravate lažnim nadama. Sve će biti lakše kada se suočite sa istinom. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas psihički uznemiravaju.

VODOLIJA
Važno je da opravdate svoj poslovni ugled u susretu sa saradnicima. Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki teret, ali ne možete imati ubedljivo opravdanje ili izgovor. Podstičite kod sebe veću odgovornost. U porodičnom životu pokažite da imate dovoljno poverenja u nečije dobre namere. Svima je potrebna emotivna podrška i podsticaj. Ostanite u poznatom i bliskom okruženju. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

RIBE
Zaključujete da okolina nema dovoljno razumevanja za Vaša osnovna interesovanja. Budite dovoljno strpljivi, nema razloga da rasudjujete na osnovu prvog utiska. Sačekajte da Vam neko zvanično saopšti svoju odluku o saradnji. Ne možete lako da dešifrujete nečiju poruku i emotivne namere. Iznenadjenja su moguća u različitim pravcima. Ako nešto ne probate, nećete ni znati da li je dobro ili ne. Sugestija: Izbegavajte suviše stresne situacije, opustite se.

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #127 poslato: 24-09-2014, 09:14:41 »

Vaš horoskop za dan:
24.09.2014.


OVAN
Samo pomoću suptilnih metoda možete da »nametnete« svoje stavove i da zadovoljite raznovrsne kriterijume u poslovnim susretima. Nemate dovoljno strpljenja da učestvujete u različitim poslovnim fazama, tako da smišljate zaobilazno rešenje. Olako prelazite preko zamerki koje Vam upućuje voljena osoba. Upotrebite svoj šarm u odredjenim situacijama kako biste poboljšali odnos. Sugestija: Potrudite se da pozitivno utičete na svoju psiho-fizičku kondiciju.

BIK
U zajedničkom interesu je da se poslovni problemi rešavaju u najkraćem roku. Budite promišljeni i pokrenite inicijativu. Potrebne su Vam čvrste garancije da će neko ispuniti svoj deo obaveza u poslovnoj saradnji. Voljena osoba možda ima neke »neobične ideje«, ali nemojte donositi zaključak dok ne proverite u čemu je suština. Brzina je ponekad vrlina, ali ponakad je i mana. Sugestija: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

BLIZANCI
Delujete vrlo ambiciozno i zainteresovani ste za različite ideje koje omogućavaju efikasnije poslovanje. Možda Vaše vizije nailaze na nerazumevanje, ali upotrebite svoju pamet u onoj meri koliko je potrebno da pridobijete nečije poverenje. Ponekad reči nisu dovoljne, da izrazite sve ono što mislite ili osećate pred voljenom osobom. Pokažite više inicijative koja vodi ka zbližavanju. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

RAK
Poslovni nesporazum koji imate sa jednom osobom može da Vas dovede u neprijatnu situaciju. Polazite od pogrešnih informacija, tako da Vaše prognoze deluju neubedljivo. Prihvatite dobronamernu kritiku. Partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži. Zajednički susret može da se pretvori u »lepši deo stvarnosti«, uživajte u onome što imate i u nečijem društvu. Sugestija: Nema potrebe da se opterećujete sa nekim »teškim temama«.

LAV
Zamerke koje Vam neko upućuje donose suprotan efekat, gubite interesovanje i volju da završite započeti posao. Ponekad je teško pomiriti različite stavove i interese, potrebno je da se naviknete na promenljivu klimu u svom okruženju. Posvetite pažnju lepšim temama i pripremite se za susret sa osobom koja Vas inspiriše na pozitivno raspoloženje. Stvari mogu biti i mnogo lepše nego što jesu. Sugestija: Sačuvajte prisebnost duha i samokontrolu.

DEVICA
Prepustite drugima da istražuju ili testiraju nove poslovne mogućnosti. Potrebno je da zaštitite svoje interese i da se pridržavate proverenog obrasca u poslovno-finansijskoj saradnji. Nemojte obećavati svojoj porodici ili partneru stvari koje ne možete da ispunite. Dobra namera ne predstavlja uvek i garanciju da možete usrećiti osobu do koje Vam je stalo. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

VAGA
Umete da se nametnete pred saradnicima, ali ne može sve biti po Vašoj volji. Izbegavajte takmičarske situacije, nema razloga da se dokazujete na pogrešan način. Ipoštujte osnovna pravila u poslovnoj saradnji. Neko Vam daje do znanja da traži veću emotivnu sigurnosti, a ne intrigantne situacije koje trenutno zagovarate. Nemojte nehotično povrediti nečija osecanja. Sugestija: Delujete napeto, prijaće Vam šetnja i relaksacija.

ŠKORPIJA
Nedostaje Vam realan uvid u različite poslovne mogućnosti. Važno je da se prilogodite mišljenju većine i da korigujete svoju prvobitnu strategiju. Obratite pažnju na korisne informacije, imate priliku da proširite svoje saznanje. Pogrešno procenjujete nečije ponašanje ili emotivne signale koje dobijate. Suviše ste subjektivni u procenama i u stvaranju svoje ljubavne vizije. Sugestija: Izbegavajte stresne situacije, opustite se.

STRELAC
Delujete sumnjičavo u proceni nečijih mogućnosti i stalo Vam je da ostvarite zapaženju ulogu u poslovnim susretima. Ukoliko se previše udaljavate od svojih saradnika, očekuju Vas dodatne komplikacije i teži uslovi. Zbog novih dogadjaja u privatnom životu uz Vas trpi i voljena osoba. Ali, Vi umete vešto ili smišljeno da okrenete situaciju u pravcu koji Vama odgovora. Sugestija: Nema potrebe da precenjujete svoje mogućnosti.

JARAC
Nalazite se u dobroj formi i delujete pozitivno na svoju okolinu. Obratite pažnju na nečije komentare, važno je da otkrijete prikrivene detalje u poslovnom dijalogu. Očekuje Vas zapaženi uspeh na različitim stranama. U susretu sa voljenom osobom izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Imate sjajnu priliku da osvojite nečiju naklonost što će Vas ispuniti nekim posebnim raspoloženjem. Sugestija: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

VODOLIJA
U susretu sa saradnicima pokušavate da nametnete svoju volju i strogo ocenjujete nečije ponašanje. Medjutim, ne možete zanemariti »glas većine« i nečiju ulogu u poslovnoj saradnji. Mimo Vaše volje neko ima završnu reč. Izbegavajte neke napornije situacije u kojima se previše uzbudjujete. Potrebno je da se iskreno iskupite za propust koji ste učinili prema bliskoj osobi. Sugestija: Prijaće Vam veća količina vitamina i tečnosti u ishrani.

RIBE
U zajedničkom interesu je da se poslovno-finansijski rizik svede na minimum i da se ispoštuju svi zadati rokovi. Od Vas se očekuje važna uloga ili posredovanje prilikom novih poslovnih pregovora. Ukoliko Vas opterećuju neke emotivne sumnje, razgovarajte sa voljenom osobom i insistirajte na zajedničkom dokazivanju istine. Sve može da poboljša kroz obostrano uvažavanje. Sugestija: Osetićete veliko psihološko olaksanje, nakon iskrenog razgovora i poveravanja.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #128 poslato: 25-09-2014, 09:03:04 »

Vaš horoskop za dan:
25.09.2014.


OVAN
Neko Vas dovodi u nezahvalnu situaciju, osećate potrebu da odbranite svoja prava ili poslovno-finansijske interese. Ukoliko razmišljate o promeni posla, prolongirajte svoju odluku i sačekajte na bolje uslove. Delujete uznemireno, ne možete da se ustežete pred osobom koja ne mari mnogo za Vaša osećanja ili ne poštuje datu reč. Možda suviše subjektivno tumačite nove dogadjaje. Sugestija: Potrudite se da kontrolišete impulsivnu stranu svoje prirode.

BIK
Imate dobar predosećaj i vešto izbegavate nove intrigantne situacije. Pokušavate da izbalansirate različite poslovne interese. Ali u nastojanju da se problemi rešavaju na miran način, morate imati i nečiju podršku. U susretu sa voljenom osobom, pažljivije birajte reči kojima pokušavate da opravdate svoje ponašanje ili odluku. Postoji mogućnost da Vas neko ne razume pravilno. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

BLIZANCI
Godi Vam saznanje da neko brine o tome šta radite i čime se bavite, što je dobar predznak da Vam se posvećuje velika pažnja. Delujete samouvereno i odlučno, jer Vaši rezultati na najbolji način ilustruju profesionalne sposobnosti koje posedujete. U odnosu prama partneru potisnite glas razuma i sledite svoja osećanja. Planirajte ljubavni susret ili omiljenu zabavu u društvu bliske osobe. Sugestija: Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivno raspoloženje.

RAK
Želite da predstavite nove poslovne ideje i mogućnosti. Stoga, nemojte dozvoliti da Vas neko sputava ili da Vam u odlučujucim momentima nedostaju optimizam i jaka volja. Svi tekući problemi se rešavaju promišljeno i uz nečiju asistenciju. Priuštite sebi dobar provod u odabranom društvu. Prijaće Vam susret sa bliskom osobom i zajednički osvrt na neke srodne teme. Sugestija: Nalazite se u kreativnoj fazi i zračite pozitivnom energijom.

LAV
Potrebno je da pravilno organizujete na različitim stranama. Vaši saradnici imaju dobre namere, bez velikog oklevanja možete da prihvatite nečija uputstva koja garantuju poslovno-finansijski dobitak. Partner očekuje više inicijative sa Vaše strane u dogovorima koje imate. Ako ste slobodni, uputite neku ljubavnu poruku ili »pozitivan signal« osobi koja Vam se dopada. Sugestija: Važno je da uskladite svoj razum i osećanja.

DEVICA
Poželjno je da prihvatite nečiju ideju, zarad boljih poslovno-finansijskih uslova i lične sigurnosti. Primećujete da Vaši poslovni problemi postaju tema o kojoj se priča na različitim stranama i mimo Vaše volje. Delujete uznemireno, jer imate utisak kako ne možete da predahnete od nekih dogadjaja koji Vas prate. Partner od Vas očekuje dodatna objašnjenja u smislu »priznavanja istine«. Sugestija: Izbegavajte naporne situacije i budite pažljiviji u saobraćaju.

VAGA
Nove informacije koje dobijate idu u pozitivnom pravcu i potvrdjuju Vaša poslovna očekivanja. Prihvatite nečiju ideju o zajedničkoj akciji, isplatiće Vam se u dužem vremenskom periodu. Nema razloga da potiskujete svoje emotivne potrebe. Postoji osoba koja može da Vam ugodi, uživajte u nekim zajedničkim trenucima radosti i »ljubavnim čarima«. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

ŠKORPIJA
Osoba koja misli poput Vas ima i slične poslovne interese, tako da su moguće komplikacije u pokušaju da ostvarite svoje ciljeve. Ipak, prijatno iznenadjenje Vas očekuje na nekoj drugoj strani. Sačuvajte prisebnost duha. Novi dogadjaj ili emotivni nesporazum koji Vas zabrinjava, ne ostavlja bitne posledice na Vaš odnos sa voljenom osobom. Nema potrebe da se opterećujete nekim slutnjama. Sugestija: Podstičite kod sebe pozitivne misli, opustite se.

STRELAC
Poslovna situacija nije jednostavna kao što na prvi pogled izgleda, stoga nemojte dozvoliti da Vas neko »upotrebi« za svoje skrivene namere. Pažljivije analizirajte nove dogadjaje ili svoje saradnike i njihovu reakciju. Vama nedostaje nečija pažnja, a partner kao da nema dobru volju da ispuni sva Vaša očekivanja. Moguće je da ponovo preterujete u nekim svojim zahtevima. Sugestija: Nemojte dozvoliti da Vas neko psihološki uznemirava.

JARAC
Verujete u sebe i u svoje psiho-fizičke sposobnosti, tako da se ne obazirete previše na različite nesuglasice koje postoje medju saradnicima. Uspeh je moguće ostvariti, ako računate na svoje bogato iskustvo ili na neke skrivene adute. Imate dobar predosećaj, odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavnu poruku. Planirajte neki susret ili romantičnu zabavu u dvoje. Sugestija: Zračite pozitivnom energijom.

VODOLIJA
Nalazite u prilici da ostvarite nove poslovne kontakte i da priširite svoje saznajne vidike. Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost i angažovanost u različitim pravcima. Važno je da plasirate svoje ideje na pravom mestu. Osećate novi uzlet i beskrajno zadovoljstvo u nekim situacijama. Posebno Vam prija kada sa nekim umete da podelite zajedničke trenutake radosti i sreće. Sugestija: Emotivna afirmacija u Vama pokreće novu energiju.

RIBE
Neko proverava Vaš način rada ili poslovne rezultate, budite promišljeni i strpljivo sačekajte na završne komentare. Zvanično priznanje imponuje Vašoj sujeti, ali Vas i dodatno obavezuje na kontinuirani napor i zalaganje. U odnosu sa voljenom osobom uporno pokušavate da ostvarite svoje namere. Smirite svoje uzavrele strasti kako biste reagovali na najbolji mogući način. Sugestija: Posvetite pažnju vedrim sadržajima, prijaće Vam relaksacija.

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #129 poslato: 26-09-2014, 11:01:34 »

Vaš horoskop za dan:
26.09.2014.


OVAN
Nalazite se u dobroj prilici da završite posao koji će Vam doneti psihološko olakšanje, ali ne i posebnu materijalnu korist ili dobitak koji priželjkujete. Ipak, bolje je da svoju energiju usmerite u pravcu rešavanja aktuelnih problema. Nema potrebe da se previše opterećujete nekim emotivnim situacijama iz prošlosti. Planirajte susret sa jednom dragom osobom sa kojim imate dobar odnos. Sugestija: Prijaće Vam aktivan odmor i dobra nega.

BIK
Bolje je da ispunite svoje redovne obaveze, nego da se previše bavite dalekim prognozama. Svoje profesionalne sposobnosti možete da potvrdite u konkretnim situacijama i bez velike rasprave sa saradnicima. Prihvatite neku igru zavodjenja ili ljubavni poziv. Uz kompletan utisak koji želite da ostavite, budite i dovoljno šarmantni pred osobom koja testira Vaše duhovne kvalitete. Sugestija: Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.

BLIZANCI
Nemojte dozvoliti da Vas neko od saradnika kritikuje bez pravog ili dobrog povoda. Prepustite drugima situacije sa visokim stepenom poslovnog rizika. Stalo Vam je da izgledate lepo, duhovito ili šarmantno pred svojom okolinom. Medjutim, neko ko nije najbolje upućen pogrešno karakteriše Vaše ponašanje kao neozbiljnost ili emotivnu površnost. A prvi utisak, ne mora biti i presudan. Sugestija: Potrebno je da ostvarite unutrašnju ravnotežu, opustite se.

RAK
Nalazite se pod odredjenim psihološkim pritiskom, ali neko Vas ubedjuje da nastavite sa započetom inicijativom i da se ne obazirete na negativne komentare. Na kraju, morate razlikovati moralnu od fizičke hrabrosti. Ukoliko ne nazirete dobro rešenje, sačekajte da se stišaju negativne strasti koje povremeno osećate u svom okruženju. Nemojte zaoštravati svoj odnos sa voljenom osobom. Sugestija: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju, opustite se.

LAV
Ne želite da odgovarate na nečija provokativna pitanja ili da ponavljate poznatu priču. Loša komunikacija sa saradnicima, negativno se odražava na Vašu koncentraciju i na poslovne rezultate. Ukoliko ste nezadovoljni emotivnim ili bračnim statusom, preuzmite na vreme stvari u svoje ruke. Nemojte oklevati da se suočite sa istinom ili sa osobom koja u Vama podstiče nemir. Sugestija: Planirajte izlazak ili neki interesantan susret, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

DEVICA
Po mišljenju saradnika Vaše ideje predstavljaju veliki rizik, stoga nemojte očekivati značajnu poslovnu ili praktičnu podršku. Imate dovoljno snage da se suprotstavite različitim problemima, ali dodatni stres se loše odražava na Vaše zdravstveno stanje. Ljubavna pažnja uvek deluje vrlo podsticajno i kao najbolji lek za dušu. Opustite se u svom svetu intime i u društvu bliske osobe. Sugestija: Razmislite na koji način treba da poboljšate svoju koncentraciju.

VAGA
Nalazite se u prilici da korigujete različite propuste ili da završite neke obaveze starijeg datuma. Važno je da se pravilno razumete sa svojim saradnicima oko raspodele poslovnih obaveza. Nema razloga za brzopletost. Primećujete da partner ima neke tajne planove, što dodatno utiče na Vašu nervozu ili na emotivnu nesigurnost. Ponekad morate postavljati direktna pitanja da biste čuli istinu. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija.

ŠKORPIJA
Ne dopada Vam se nečiji poslovni nastup, ali na sreću brzo ćete promeniti mišljenje o toj osobi. Uostalom dela govore više od reči, strpljivo sačekajte na završnu fazu ili na dobitak koji Vam pripada. Partner dobro razume Vaše želje, ali na osnovu Vaše emotivne reakcije prepoznaje i stvari koje mudro prećutkujete. Ne možete previše odlagati objašnjenja koja se od Vas očekuju. Sugestija: Ulepšajte sebe i svoju okolinu, to će Vas ispuniti pozitivnim raspoloženjem.

STRELAC
Važno je da verujete u svoju intuiciju, ali i da prihvatite svaki koristan savet koje Vam nude bliski saradnici. U nameri da predstavite svoje ideje na originalan način, moguće je da pogrešno pretpostavite nečiju reakciju. Nemojte zavaravati svog partnera nekom pogrešnom pričom. Pred voljenom osobom ne mora biti važnije ono što govorite, nego ono što činite i osećate. Sugestija: Prijaće Vam relaksacija ili neka sportska aktivnost.

JARAC
Nalazite se za korak ispred drugih saradnika, tako da Vaši poslovno-finansijski rezultati prevazilaze prosečna merila. Nema razloga za lažnu skromnost kada se dogovora i odlučuje o poslovnim interesima. Partner razume Vaše emotivne potrebe, sjajno se dopunjavate u različitim situacijama kroz koje prolazite. Usrećite osobu do koje Vam je stalo na neki poseban način. Sugestija: Zračite pozitivnom energijom i delujete dobronamerno.

VODOLIJA
Važno je da ne pričate previše pred osobom koja može da Vas okarakteriše na pogrešan način ili da upotrebi Vaše izjave u svoju korist. Budite diskretniji u interpersonalnim susretima. Nema potrebe da gajite velike iluzije ili emotivna očekivanja, pred osobom koju ne poznajete dovoljno. Lako se zanosite u idejnim kombinacijama. Podršku i razumevanje potražite kod proverenih prijatelja. Sugestija: Poboljšajte svoju psiho-fizičku kondiciju.

RIBE
Možda optužujete pogrešnu osobu za svoj poslovno-finansijski neuspeh. Lakše je krivicu prebaciti na druge, posebno ako neko nema dovoljno hrabrosti da Vam se suprotstavi. Preuzmite odgovornost za ono što se dešava. Izbegavajte destruktivno ponašanje pred bliskom osobom. Kažnjavanjem drugih, više indirektno kažnjavate sami sebe ili se zaklanjate od istine koju ne želite da prihvatite. Sugestija: Potrebno je da se rasteretite od suvišnih briga i obaveza.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #130 poslato: 27-09-2014, 08:59:04 »

Vaš horoskop za dan:
27.09.2014.


OVAN
Preokupirani ste različitim dilemama, ali svoj deo obaveza završavate u predvidjenom roku i na dobar način. Saradnici nemaju primedbu na Vaš rad i ponašanje. Nečija podrška pozitivno utiče na Vaše samopouzdanje. Pažljivije analizirajte osobu koja Vas podstiče na emotivnu nesigurnost. Neko Vam zadaje više dilema nego što biste to želeli ili novi »ljubavni rebus«. Sugestija: Nemojte dozvoliti da Vas neko psihički opterećuje.

BIK
Vama ne smeta teret popularnosti, već način na koji neko predstavlja Vaše ideje ili dosadašnji uspeh. U susretu sa saradnicima sporne situacije treba da rešavate na razuman način. Kontrolišite svoj poriv za dominacijom. Slobodno izrazite emotivnu stranu svoje ličnosti pred bliskim osobama. Nemojte propustiti priliku da uživate u nečijem društvu ili u romantičnom susretu. Sugestija: Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje, opustite se.

BLIZANCI
Nedostaje Vam diplomatija i taktičnost u susretu sa saradnicima. Previše istine ponekad može da naškodi u saradnji, posebno ako neko nije spreman da prihvati odgovornost za poslovni gubitak. Budite dovoljno promišljeni i strpljivi. Postoje različita vidovi ograničenja. Ne možete dobiti sve što želite, bez obzira na samouverenost ili oprobane »trikove« koje koristite pred voljenom osobom. Sugestija: Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

RAK
Potrebna Vam je mudra odluka, bolje je da ispoštujete listu prioriteta nego da rizikujete u stvarima koje ne poznajete dovoljno. Budite razumni u proceni svojih mogućnosti. Susret sa jednom osobom deluje zamorno, stoga tražite različite izgovore. Ipak Vaše ponašanje ostavlja pomalo loš utisak, neko će Vam iznenada uskratiti svoju emotivnu pažnju ili poverenje. Objasnite svoje namere. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam relaksacija.

LAV
Delujete uznemireno, što se pomalo negativno odražava na Vašu stvaralačku koncentraciju ili na posao kojim se bavite. Nema potrebe da se zanositi preteranom dozom ekscentričnosti, kako biste dokazali istinu ili superiornost. Intenzivno razmišljate o jednoj osobi koja je udaljena ili imate neke uskraćene mogućnosti. Nestrpljivo očekujete povod za novi emotivni susret. Sugestija: Nemojte dozvoliti da Vas neko podstiče na destruktivno ponašanje.

DEVICA
Nalazite se u kreativnoj i stvaralačkoj fazi. Okolnosti Vam idu u prilog, a brza akcija predstavlja sjajan uslov za finansijski dobitak ili za bolji status u krugu poslovnih partnera. Potrebno je da promovišete svoje ideje. Neko će Vas obradovati emotivnom pažnjom ili prikladnim poklonom. Prihvatite sve što Vas asocira na emotivno zbližavanje i na dobro rasploženje u bliskom društvu. Sugestija: Zračite pozitivnom energijom.

VAGA
Dobro ste organizovani, svoje poslovne obaveze završavate na efikasan način i bez velike priče. Preostaje Vam da ispoštujete sve zadate rokove ili različite uslove koje Vam postavljaju bliski saradnici. Dok Vi delujete skoro bezbrižno, partner pokušava da odgonetne neke zajedničke dileme i indirektno »osudjuje« Vaš način ponašanja. Nema razloga da se osećate loše zbog toga. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

ŠKORPIJA
Važno je da prihvatite nečiji savet. Imate pogrešan utisak o nekim saradnicima i prolongirate rešavanje zajedničkih problema. Nema potrebe da skrećete posebnu pažnju na sebe, ako unapred ne obezbedite nečiju podršku. U velikom zanosu svoje emotivne želje možda upućujete pogrešnoj osobi. Osvrnite se dobro oko sebe, pre nego što donesete neku novu ili važnu odluku. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

STRELAC
Razmislite pod kojim okolnostima treba da odgovorite na nečiju poslovnu ponudu ili poziv. Poslovni uspeh nije moguće ostvariti bez nečije asistencije i podrške. Ne budite preveliki optimista u proceni svojih mogućnosti. Nema razloga da unapred kritikujete osobu do koje možda ne dopire Vaš glas ili poruka. Izbegavajte teme ili pitanja koja previše iritiraju voljenu osobu. Sugestija: Slobodno vreme posvetite nekom omiljenom hobiju, prijaće Vam relaksacija.

JARAC
Osoba koja Vam se direktno suprotstavlja, nema bitan uticaj na dalji tok dogadjaja ili na Vaše poslovno-finansijske rezultate. Uspeh podrazumeva proširenu saradnju, potrebno je da preuzmete kontrolu u odlučujućim situacijama. U susretu sa dragom osobom insistirajte na »emotivnom zbližavanju« i poveravanju. Prepustite se svojoj emotivnoj inspiraciji i doživećete novu radost. Sugestija: Važno je da osećate pozitivne podsticaje i kreativnu energiju.

VODOLIJA
Neko Vas pomalo iritira svojim napadnim ponašanjem i remeti Vašu koncentraciju. Opterećeni ste različitim obavezama i lagano gubite dominaciju u društvu saradnika. Potrebno je da prevazidjete trenutne nesporazume. Očekujete da voljena osoba preuzme zaštitničku ulogu, naročito kada se nalazite u osetljivoj psihološkoj fazi. Potrudite se da pravilno prevazidjete trenutne nesporazume. Sugestija: Izbegavajte konfliktne situacije, sačuvajte prisebnost duha.

RIBE
Delujete samouvereno pred osobom koja testira Vaše znanje i profesionalne sposobnosti. Stalo Vam je da ostavite dobar utisak i da se predstavite, kao osoba od poverenja. Obratite pažnju na nečiji koristan savet. Ograničite svoje emotivne želje i očekivanja na neku »razumnu meru«. Bez obzira na veliku upornost, ne možete da promenite partnerovu odluku. Situacija će se uskoro promeniti. Sugestija: Važno je da pravilno uskladite svoj razum i osećanja.

pcelica.m

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 4384
    • Global Webmasters
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #131 poslato: 28-09-2014, 20:39:19 »

 
DNEVNI HOROSKOP


Vaš horoskop za dan:
28.09.2014.


OVAN
Suviše ste ponosni da progovorite o svojim problemima, ne želite da se suočite sa poslovnim neuspehom. Ipak, svaka situacija deluje korisno. Oslobodite se od pogrešnih navika i prihvatite nečije reči kao »dobar putokaz«. Suviše temperamentno reagujete u situacijama za koje Vaša okolina ili voljena osoba ima drugačije vidjenje i rešenje. Sugestija: Potrebno je da akumulirate pozitivnu energiju.

BIK
Delujete nesmotreno i dozvoljavate nekom da razotkrije Vaše poslovne namere. Svakom se dešava omaška. Zbog loših procena, osetićete izvesnu pometnju i pojačanu tenziju u susretu sa poslovnim partnerima. Sreća je potencijalno na Vašoj strani, postoji osoba koja Vam poklanja iskrena osećanja. Važno je da napravite dobar izbor. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas psihički potresaju.

BLIZANCI
Uznemireni ste zbog novih poslovnih dogadjaja i delujete konfuzno, tako da Vaša objašnjenja pred saradnicima zvuče neubedljivo. Nema razloga da rizikujete, prihvatite neku skromniju ponudu. Potrebno je da »pomirite« svoje misli i osećanja, ali i da sačuvate lično dostojanstvo pred osobom koja Vas dobro poznaje. Ponekad se i iskrene namere tumače na pogrešan način. Sugestija: Prijaće Vam neka sportska aktivnost ili boravak u prirodi.

RAK
Velike ambicije ili potreba za prikupljanjem materijalnih rezultata ne treba da Vas navedu na pogrešno ponašanje u društvu poslovnih partnera. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i poruke koje dobijate. Važno je da sačuvate emotivnu bliskost sa jednom dragom osobom. Zaštitite one koje volite od neporebnih uzbudjenja. Sugestija: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja, prijaće Vam.

LAV
Imate utisak da trpite loše uticaje i ne želite da prihvatite različita pravila koja Vas ograničavaju u poslovnom izražavanju. Nema potrebe da trošite svoju energiju na sporedne situacije ili u raspravi sa saradnicima, novo iskustvo deluje poučno. Prikrivanjem istine ostavljate loš utisak na voljenu osobu. Važno je da pravilno uvidite svoju grešku. Sugestija: Izbegavajte konflikte situacije, sačuvajte prisebnost duha.

DEVICA
Improvizacija u poslovnim pregovorima predstavlja potencijalni rizik i otvara nova pitanja od zajedničkog interesa. Nečije ideje zvuče vrlo interesantno dok se slušaju, medjutim u praksi je teže ostvariti sve što se zamisli. Promenite svoju taktiku pred voljenom osobom, uzalud prikrivate nezadovoljstvo. Neko dobro razume Vaše namere ili ono što prećutkujete. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

VAGA
Nažalost, previše se uplićete u jednu neobičnu situaciju ili u stvari koje ne poznajete dovoljno. Svojim ishitrenim postupcima indirektno iritirate saradnike, poslovna situacija može da iskomplikuje mimo Vaše volje ili uticaja. Nema potrebe da iskušavate nečiju emotivnu naklonost. Avanturistički porivi mogu da Vas navedu na loše rešenje. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička reklasacija i opuštanje.

ŠKORPIJA
U susretu sa saradnicima insistirate na svojim namerama i imate dobru poslovnu procenu. Važno je da verujete u svoje sposobnosti i da opravdate nečije poverenje. Pokažite dovoljno sluha za nove poslovne ideje. Raduje Vas nečija emotivna pažnja, osećate se predivno kada Vas prati ljubavni podsticaj. Smišljate neobičnu ideju ili dobar način da iznenadite voljenu osobu. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

STRELAC
Ne dopada Vam se nečija uloga u poslovnim susretima, ali ne treba da se opterećuje procenom tudjih sposobnosti i vrednosti. Budite promišljeni i sačekajte da istina ispliva na površinu. Sačuvajte pozitivan stav o poslovnoj saradnji. Vama nedostaje strpljenje, a Vašem partneru hrabrost da se suoči sa zajedničkim problemima. Smirite zajedničke strasti. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

JARAC
Delujete zabrinuto u očekivanju da neko odgovori na Vaš poziv i poslovnu ponudu. Naslućujete negativan odgovor ili manji gubitak. Tražite zaobilazno rešenje kako biste sačuvali svoju poslovnu poziciju. Partner se suviše oslanja na Vašu dobru volju, što Vas dodatno opterećuje. Ništa ne može da se privede kraju na dobar način bez Vašeg učešća. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam neka omiljena zabava, kao dobra relaksacija.

VODOLIJA
Poslovni propust koji ste učinili ne predstavlja presedan, da biste zbog toga prihvatili nečije kaznene mere i oštru notu. Potrudite se da Vaši saradnici prihvate realna objašnjenja i postojeće okolnosti koje utiču na zajednički uspeh. Pokušavate da odložite jedan susret, ali to je samo privremeno rešenje. Suočavanje sa istinom donosi psihološko olakšanje. Sugestija: Sačuvajte samopouzdanje, prijaće Vam kreativan odmor.

RIBE
Prihvatite mišljenje većine o nekim spornim dogadjajima. Nema potrebe da osporavate nečiji uticaj ili da se izdvajate iz grupe saradnika. Kvalitetniji uslovi pružaju mogućnost za bolje poslovno izražavanje. Partner ima zamerku na Vaše ponašanje. Obratite pažnju na izgovorene reči, posebno na »poruku« koja se krije izmedju redova. Sugestija: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.
Sačuvana
Izdavanje stanova u Beogradu po veoma povoljnim cenama. Posetite Rent a car Beograd.
| Stakla za kuhinje | MultiLac Baby kesice

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #132 poslato: 29-09-2014, 13:30:12 »

Vaš horoskop za dan:
29.09.2014.


OVAN
Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost i upornost, ali samo do one granice koja neće predstavljati problem da ostvarite svoje poslovne namere. Budite pažljivi pred okolinom, jer Vaši saradnici koriste različite kriterijume. Izbegavajte provokativno ponašanje i impulsivno reagovanje u društvu bliske osobe. Pažljivije birajte društvo za omiljenu zabavu. Sugestija: Prijaće Vam relaksacija ili neka sportska aktivnost.

BIK
Zaključujete da susret sa jednom osobom, ne donosi veliko olakšanje ili odgovore na važna pitanja. Izbegavajte polemiku i ispoštujte zvanične propise. Primorani ste da se suočite sa istinom koja odslikava »ružniji deo stvarnosti«. Računajte na podršku svoje porodice. U dobrom društvu ili uz emotivnu bliskost, sve izgleda mnogo lakše i lepše. Sugestija: Potrudite se da ulepšate svoje raspoloženje, opustite se.

BLIZANCI
Informacije koje Vam neko saopštava imaju korisno značenje. Obratite pažnju na različite detalje u poslovnim pregovorima i na »skrivene poruke«. Važno je da pravilno sagledate sve poslovne mogućnosti. Sačuvajte optimizam i poverenje u svog partnera. Neko će Vas obradovati u velikom stilu i na izuzetan nacin, vredan poštovanja. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

RAK
Delujete vešto u u poslovno-finansijskim dogovorima, ali ni Vaši saradnici nisu naivni. Stoga, nemojte podcenjivati nečije sposobnosti. Važno je da sačuvate samokontrolu i da delujete sugestivno na svoju okolinu. Nema razloga da potiskujete svoje emotivne želje, pred osobom koja dobro poznaje Vašu ćud ili karakter. Opustite se. Sugestija: Podstičite kod sebe optimizam i dobro raspoloženje.

LAV
Iskrenost u poslovnom dijalogu ne izaziva veliko oduševljenje kod saradnika. Nema razloga da dokazujete svoju superiornost i da skrećete veliku pažnju na sebe. Završite na vreme svoje obaveze. U ljubavnom životu na vreme raščistite sa lažnim iluzijama. Ne možete dobiti sve što priželjkujete, već samo ono sto Vam nudi ili predlaže bliska osoba. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam relaksacija i neka mirnija zabava.

DEVICA
Pronalazite pravi smisao ili zadovoljstvo u različitim situacijama, koje istovremeno ulepšavaju Vaše raspoloženje i obogaćuju Vaše životno iskustvo. Ukoliko okolina odobrava ono čime se bavite, nema potrebe da se ponašate nesigurno i skromno pred poslovnim saradnicima ili u društvu voljene osobe. Pratite svoja osećanja ili »ritam srca«. Sugestija: Za večernje sate planirajte neku omiljenu zabavu ili relaksaciju.

VAGA
Ne dopadaju Vam se nečije ideje, tako da pažljivo birate situacije u kojima možete da izrazite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Umete da smislite pametno rešenje i prigodno objašnjenje za svoje saradnike. Očekuje Vas emotivno zadovoljstvo koje će Vas ispuniti pozitivnom energijom. Uživajte u odabranom društvu. Sugestija: Nalazite se u dobroj psiho-fizičkoj formi.

ŠKORPIJA
Neko u Vama podstiče novu sumnju, stoga ne želite glasno da pričate o svojim poslovno-finansijskim ili privatnim planovima. Ipak, previše diskrecije sa Vaše strane ostavlja negativan utisak na Vaše saradnike. Potrudite se da obradujete voljenu osobu na neobičan način. Pokažite da imate izuzetne manire u odgovarajućoj situaciji. Sugestija: Emotivno zbližavanje Vas oslobadja od psihološke napetosti.

STRELAC
Ukoliko neko ima primedbu na Vaš način rada ili ponašanje, prihvatite dobronamernu kritiku. Zatražite praktičan savet od osobe koja ima dovoljno iskustva i volje da Vas usmeri u dobrom pravcu. Vaše ponašanje odslikava emotivnu slabost ili »nemoć« da ostvarite svoje namere. Budite iskreniji u izražavanju svojih osećanja. Sugestija: Nema potrebe da se opterećujete napornim situacijama.

JARAC
Važno je da upotrebite svoje diplomatske manire u susretu sa poslovnim partnerima. Nema potrebe da otkrivate svoje namere pred saradnicima za koje Vas ne vezuju zajednički interesi. Ostanite uzdržani. Delujete zabrinuto i prati Vas ljubavni nesklad. Vašem partneru nedostaju razumevanje ili dobra volja, a Vama upornost. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniju ishranu i bolju zdravstvenu negu.

VODOLIJA
Svoje poslovno-finansijske interese vezujete za nečije obećanje, stoga odbijate ideju koju podržavaju Vaši saradnici. Umesto da nepotrebno rizikujete u poslovnim dogovorima, kontaktirajte osobu koja ima pouzdane informacije. Nema potrebe da se suviše zanosite nečijim laskanjem ili da verujete u sreću koja dolazi iznenada. Upotrebite »zrno razuma«. Sugestija: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

RIBE
Reagujete suviše ishitreno u poslovnim susretima i kategorično odbijate nečiji savet. Potrebno je da kontrolišete svoje loše navike, nema razloga da se ističete pred osobom koja ima drugačija poslovna merila. Voljena osoba ima različite prigovore na Vaše ponašanje. Razmislite o svojim propustima i nemojte ignorisati nečiju »opomenu«. Sugestija: Prijaće Vam aktivan odmor i više sati zdravog sna.

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #133 poslato: 30-09-2014, 09:03:21 »

Vaš horoskop za dan:
30.09.2014.


OVAN
Ne treba da dovodite u pitanje naklonost proverenih saradnika, naročito osobe za koju Vas vezuju poslovni i privatni interesi. Svoj uspeh možete da afirmišete u različitim situacijama, a svoj šarm ili neodoljivost pred bliskom osobom. Neko Vam upućuje ljubavnu poruku i direktno Vam daje do znanja šta misli ili oseća. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam izazak ili šetnja.

BIK
Imate dobre poslovne ideje i predlažete korisna rešenja, ali neko od saradnika ne želi da se povinuje za Vašim uticajem. Osećate negativno raspoloženje u krugu saradnika, sačuvajte prisebnost u susretu sa osobom koja podriva Vaš poslovni status. Nemojte dozvoliti da Vas neko emotivno zavarava. Potrebni su Vam bolji kriterijumi prilikom izbora bliskog društva. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

BLIZANCI
Nema potrebe da dajete ishitrene izjave u susretu sa saradnicima, naročito kada Vas neko nagovara da prekoračite svoja poslovna ovlašćenja. Prepustite drugima da učestvuju u sumnjivim poslovnim kombinacijama. Bolje je da zadržite ono što imate, nego da se osvrćete u pravcu osobe koja deluje intrigantno. Neko ne ispunjava Vaše kriterijume. Sugestija: Obaratite pažnju na zdravstvenu preventivu i bolju negu.

RAK
Nesporazumi koji postoje u odnosu sa saradnicima, uglavnom se svode na problem u izboru poslovnih ciljeva i prioriteta. Svako od saradnika želi da ostvari što bolju poziciju, koja garantuje poslovni prestiž ili odredjene povlastice. U susretu sa voljenom osobom delujete previše izbirljivo ili ćudljivo, na kraju ne dobijate ono što priželjkujete. Analizirajte svoje propuste. Sugestija: Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivno raspoloženje.

LAV
Obratite pažnju na nove informacije i prihvatite nečiju ideju. Poslovni susret prolazi dobro ili u skladu sa Vašim procenama. Novi uspeh deluje kao veliki podsticaj i na Vaše saradnike. Svoje pozitivne misli i osećanja usmeravate prema voljenoj osobi. Postoji jaka »emotivna spona«, koja Vas vraća i vezuje za jednu dragu osobu. Sugestija: Zračite pozitivnom energijom i nalazite se u dobroj formi.

DEVICA
Ulažete ogromnu energiju u posao kojim se bavite, ali ne možete da ostvarite sve svoje ciljeve. Neko drugi prisvaja veći deo rezultata i ignoriše Vaš uticaj. Ipak, ostanite dosledni u svojim namerama i ispoštujete osnovna pravila. Obratite se bliskim prijateljima, važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Partner iskreno brine o Vašem emotivnom raspoloženju i želi da Vam ugodi. Sugestija: Nema razloga da suviše dramatično doživljavate svoje dileme.

VAGA
Ne treba da se opterećujete nečijim komentarima i propuštenom prilikom. Trenutni »gubitak« predstavlja dobar podsticaj da ostvarite svoje namere i da usvojite novu lekciju o poslovnom ponašanju. Vaš partner tačno zna, šta želi da ostvari. Bliska osoba ne dozvoljava da koristite nove izgovore za odlaganje zajedničkih planova. Sugestija: Opustite se u bliskom društvu.

ŠKORPIJA
Nečije reči deluju suviše provokativno, ali na Vama je da kontrolišete svoja osećanja. Važno je da se dinstancirajte u odnosu na različite situacije ili saradnike, koji imaju loš uticaj na Vašu psihičku ravnotežu i koncentraciju. Uvek postoji i »ružniji deo stvarnosti«, nemojte očekivati da će se problemi rašavati sami po sebi. Pokrenite inicijativu. Sugestija: Položaj Meseca utiče na Vašu psihičku osetljivost.

STRELAC
Neko kritikuje Vaš način rada i pokušava da Vas predstavi u negativnom svetlu pred saradnicima. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i njihovu reakciju. Ponekad je teško utvrditi pravu istinu i nečije skrivene namere. Izbegavajte euforično raspoloženje u društvu voljene osobe, na takav način podstičete novu sumnju u svoje namere. Sugestija: Prijaće Vam lakša dijeta i vitaminska ishrana.

JARAC
Potrebna Vam je crta hrabrosti u susretu sa saradnicima. Dozvolite sebi odredjenu dozu prepotencije, sa namerom da ostavite pozitivan utisak na saradnike ili na osobu koja ima bitan uticaj na Vaše poslovno-finansijske interese. Iskreno izrazite svoja osećanja pred voljenom osobom, potrudite se da uskladite zajedničke želje i potrebe. Sugestija: Važno je da usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

VODOLIJA
Imate loš predosećaj u proceni poslovnih prilika i novih dogadjaja. Susret ili rasprava sa jednom osobom postaje neizbežna, kao povod za oštar poslovni dijalog. Ukoliko imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo Vašeg znanja ili da voljena osoba koristi lažne izgovore, ne budite brzopleti. Sačekajte da se stišaju negativne strasti. Sugestija: Sačuvajte prisebnost duha i samokontrolu.

RIBE
Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rešenje. Stalo Vam je da se Vaše ideje uklope u zajednička merila i interese. Ne želite da Vam neko od saradnika iznenada okrene ledja. Delujete raspoloženo za nove emotivne izazove, a voljena osoba sa neskrivenim oduševljenjem prihvata Vaš podsticaj. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #134 poslato: 01-10-2014, 13:46:15 »

Vaš horoskop za dan:
01.10.2014.


OVAN
Delujete dekocentrisano, jer neko Vas indirektno sputava da ostvarite svoje poslovno-finansijske namere. Ne trpite osujećenje i ne želite da se pomirite sa strogim poslovnim režimom ili neuspehom. Budite diskretniji u svom ponašanju. Skloni ste preterivanju u svojim zahtevima, Vaše želje ne mogu da se nalaze ispred nečijih potreba. Voljena osoba ima svoja merila i režim. Sugestija: Važno je da uskladite svoje misli i osećanja.

BIK
Pažljivije analizirajte nečije upozorenje, bez obzira na veliku upornost ne možete da nametnete svoja praktična rešenja. Bolje je da ostanete u nečijoj senci, nego da započinjete posao za koji nemate dovoljno interesovanja ili podršku većine. Zaobilazite različite »ljubavne dvosmislice« ili osobu sumnjive reputacije, ali na kraju ne postižete željeni efekat. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

BLIZANCI
Neko podržava Vaše ideje, ali to ne predstavlja garanciju za poslovno-finansijski uspeh. Potrebno je da ispunite sve zadate uslove. Objašnjavate stvari koje Vaša okolina dobro poznaje, ali se ne usudjuje da ih prihvati. Ukoliko Vam je stalo da obradujete blisku osobu, osmislite način na koji možete da izazovete oduševljenje i pozitivnu reakciju. Sugestija: Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu eneregiju.

RAK
Ukoliko postoje situacije koje rešavate sa manje uspeha nego Vaši saradnici, izbegavajte konflikt sa osobom koja Vam nameće svoje konzervativno mišljenje. Ne budite preterano sujetni, već zatražite nečiju podršku ili savet. Suviše subjektivno doživljavate trenutne dogadjaje u ljubavnom životu, prepustite svom partneru da kreira zajedničke planove. Sugestija: Prijaće Vam iskreni razgovor, kao psihološko i emocionalno rasterećenje.

LAV
Brzopleto ste prihvatili nečiju ponudu i sada Vam preostaje da žalite, zbog onoga što ste rekli ili učinili pred svojim saradnicima. Ako ste suviše zaokupljeni velikim ambicijama, obratite pažnju na nečiji komentar o novim poslovnim prilikama. Nemojte činiti stvari koje iritiraju voljenu osobu. Skloni ste preterivanju i nepotrebno izazivate nečije negodovanje. Sugestija: Prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti.

DEVICA
Nema potrebe da preuveličavate svoje znanje ili praktične sposobnosti, pred osobom koja ima bogato iskustvo. Važno je da tačno odredite svoje mesto i ulogu u timu saradnika. Ne želite da se uljuljkujete lažnom nadom, ali stvari ne izgledaju ružičasto u odnosu sa bliskom osobom. Budite oprezni i promišljeni, pre nego što progovorite. Sugestija: Večernje sate posvetite relaksaciji ili nekom omiljenom hobiju.

VAGA
Oslonite se na svoj instinkt, nemojte dozvoliti da neko smišljeno umanjuje Vaše zasluge ili da Vas zavarava pogrešnom pričom o dobitku. Pažljivije birajte saradnike od poverenja i ugleda. Važno je da se pridržavate dogovora u odnosu sa voljenom osobom, kako biste osetili emotivnu pažnju i prihvaćenost. Nema potrebe da kršite neka ustaljena pravila u zajedničkom životu. Sugestija: Prijaće Vam psihološka relaksacija.

ŠKORPIJA
Svojim načinom razmišljanja i ponašanjem delujete podsticajno na okolinu. Važno je da podstičete dobar odnos sa saradnicima, kao i da ispoštujete različite stavove o izboru poslovnih interesa i prioriteta. Dogovor obećava zajednički dobitak. Osmislite novu situaciju ili gest koji će usrećiti voljenu osobu. Pažnje i ljubavi nikada nije dovoljno za zajedničku sreću. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

STRELAC
Stalo Vam je da ostvarite konkretne rezultate, tako da Vas iritira nečija kolebljivost ili nesigurnost u poslovnim pregovorima. Izbegavajte rivalske odnose i ne budite sujetni pred saradnicima, jer svako koristi taktiku koju najbolje poznaje. Nedostaje Vam emotivni podsticaj, planirajte susret sa osobom koja će Vam udahnuti dodatnu energiju i topla osećanja. Sugestija: Priušitite sebi neku omiljenu zabavu, kao recept za dobro raspoloženje.

JARAC
Imate stroge kriterijume i iritira Vas nečija pojava, površnost ili neodgovornost u poslovnom susretu. Razmišljate o promeni uslova kako biste ostvarili bolji standard. Ne budite brzopleti, već sačekajte na dobru priliku. Priželjkujete veću umerenost u susretu sa bliskom osobom, jer burni ili »teatralni« izlivi osećanja kod Vas pobudjuju dodatnu sumnju i negativnu reakciju. Sugestija: Izbegavajte suviše naporene i stresne situacije.

VODOLIJA
Imate utisak da Vaše reči ne predstavljaju dovoljno jake argumente u susretu sa osobom koja odlučuje o poslovno-finansijskim interesima. Ukoliko Vam je stalo da otklonite nečiju sumnju, zatražite dodatnu intervenciju. Ponekad se lako zanosite i ne pružate dovoljno pažnje voljenoj osobi, slobodno izrazite »lepši deo« svoje ličnosti. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

RIBE
Delujete kao osoba koja svoje poslovno-finansijske ciljeve stavlja iznad interesa većine, tako da Vas očekuju različiti komentari i nečije negodovanje. Važno je da nove nesporazume rešavate u hodu i bez dodatnih pritisaka. Osećate rezignaciju ili »emotivnu prazninu«, možda Vaš partner ima više problema nego što možete da pretpostavite. Sugestija: Potrebna Vam je dobra nega i psihološka relaksacija.

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #135 poslato: 03-10-2014, 09:01:02 »

Vaš horoskop za dan:
03.10.2014.


OVAN
Preterujete sa svojim ambicioznim planovima i u želji da se dokazujete na različitim stranama. Gubite nečiju naklonost. Očekuju Vas negativni komentari ili primedbe zbog određenih postupaka. Nemojte dozvoliti da Vas neko navodi na brzopletost. Nesporazumi koji Vas prate u dijalogu sa bliskom osobom nisu beznačajni, ali nisu ni tema koju treba uporno ponavljati. Opustite se. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

BIK
Imate dobru procenu različitih mogućnosti na poslovnoj sceni i umete da delujete sugestivno na svoju okolinu. Sa dobro osmišljenim stilom izražavanja možete da ostvarite bolji efekat na svoje saradnike, nego sa upotrebom stroge intonacije. Dobro ste raspoloženi, nema razloga da izmičete pred nekim »ljubavnim signalima« koje primećujete. Priuštite sebi neku omiljenu zabavu. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

BLIZANCI
Ukoliko se nalazite u neprijatnoj situaciji, nemojte ponavljati pogrešnu priču. Ponekad je teško priznati lični poraz, naročito kada postoji osoba koja bi trijumfovala u takvoj situaciji. Prihvatite odgovornost za svoje postupke. Osećate emotivnu nesigurnost, izbegavajte nepotrebna uzbudjenja ili avanturističke porive koji mogu da Vam stvore novu neprijatnost. Olakšajte svoju savest. Sugestija: Važno je da ostvarite razvnotežu izmedju svojih misli i osećanja.

RAK
Osećate potrebu da zavedete novi red u svojoj okolini, ali to činite na pogrešan način. Saradnici imaju različite predstave o zajedničkim interesima i ne razumeju sve Vaše ideje. Potrebno je da uložite dodatnu energiju. Ukoliko Vas emotivni susret ne izgleda previše idilično, nemojte uporno optuživati svog partnera za sve loše trenutke koji trunutno postoje u zajedničkom životu. Sugestija: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi, kao dobra relaskacija.

LAV
Bez obzira na nečiju ubedljivu priču i na velika obećanja, primećujete da stvari idu u pogrešnom pravcu. Kada osetite da neko narušava Vaša prava ili interese postajete razdražljivi. Važno je da smislite novo i efikasno rešenje. Na žalost, ni ljubavna tema nije u potpunosti po Vašoj meri ili ukusu. Partner ima neke prioritetne planove, ali Vi ne odustajete lako od svojih namera. Sugestija: Izbegavajte neke oštre duele i javnu raspravu, sačuvajte prisebnost duha.

DEVICA
Zabrinuti ste zbog nečijih reči i to sa dobrim povodom. Ako Vam je stalo da sačuvate svoje poslovno-finansijske interese, potrebno je da se poslužite malim lukavstvom ili nekim zaobilaznim metodama. Nalazite se u emotivnom neskladu u odnosu na svoje želje i mogućnosti koje Vas prate. Više Vam smeta partnerovo euforično raspoloženje, nego osećaj rezignacije i emotivna nesigurnost. Sugestija: Ulepšajte svoje raspoloženje, opustite se.

VAGA
Nemojte dozvoliti da neko u Vama pokreće niske strasti ili želju za poslovnim rivalstvom. Dobro razmislite o svojim prednostima i nedostacima u poslovnom dijalogu, budite realni. Bez obzira koliko delujete tajanstveno pred voljenom osobom, ne uspevate u potpunosti da prikrijete svoje osnovno raspoloženje ili stvari koje potiskujete u sebi. Razgovarajte sa nekim o svojim dilemama. Sugestija: Olakšajte svoju savest u iskrenom razgovoru sa bliskom osobom.

ŠKORPIJA
Stalo Vam je da ostavite scenski utisak na okolinu, stoga povremeno preuveličavate svoje ideje ili planove koje promovišete. Na sreću, dobijate podršku i neko sa simpatijama ocenjuje Vašu kompletnu pojavu. Bez obzira na svoj status ili godine, prihvatite igru zavodjenja koja u Vama podstiče osećaje radosti. Uz voljenu osobu, uvek postoji lepši i ubudljiviji deo stvarnosti. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

STRELAC
Delujete dinamično, šarmantno i duhovito u izražavanju pred svojom okolinom, tako da Vam neko upućuje iskrene komplimente. Poslovno-finansijski ili lični izazov, uvek može da se pretoči u širi uspeh koji ostavlja dobar utisak na okolinu. Stalo Vam je da delujete kao pravi perfekcionista pred nekim osobama, kako biste ostavili utisak da sve držite pod strogom kontrolom i pod budnim okom. Sugestija: Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.

JARAC
Nalazite se pred novom dilemom, da li se neko poigrava Vašim poverenjem ili je po sredi izvesni nesporazum koji treba prihvatiti kao prolaznu fazu u poslovnom pregovoru. Ipak, nema razloga da suviše rizikujete ili da eksperimentišete. Stvari koje po Vašem mišljenju izgledaju interesantno, partner posmatra sa odredjenom dozom nepoverenja ili odbijanja. Imate drugačija vidjenja. Sugestija: Potrudite se da ostvarite bolju psihološku ravnotežu.

VODOLIJA
Angažovani ste na različitim stranama, ali sve ima svoju zdravu granicu izdržljivosti i pozitivnih mogućnosti. Racionalnije koristite svoju energiju, jer radna terapija ima pozitivne efekte samo pod odredjenim uslovima i u sklopu ličnih mogućnosti. Ponekad postavljate velike zahteve pred voljenu osobu. Nema potrebe da se osećate nesigurno i da potiskujete istinu u ljubavnom dijalogu. Sugestija: Prijaće Vam kreativan odmor i opuštanje.

RIBE
Nedostaju Vam odredjeni diplomatski maniri i više taktičnosti u susretu sa saradnicima, nesmotreno otkrivate više detalja nego što je potrebno. Ipak, nema razloga da Vas neko optužuje za neuspeh u poslovnim pregovorima. Čini Vam se kako uzalud razmišljate o nekom romantičnom susretu ili o pogrešnoj osobi, koja nije u Vašem emotivnom dometu. Očekuje Vas prijatno iznenađenje. Sugestija: Važno je da bolje kontrolišete impulsivnu stranu svoje prirode.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

milos87popovic

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 4175
    • Find rakija
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #136 poslato: 04-10-2014, 08:59:55 »

Vaš horoskop za dan:
04.10.2014.


OVAN
Opterećeni ste različitim obavezama, tako da nemate dovoljno strpljenja u iščekivanju na nečiju uslugu ili odgovor. Vas poslovni status lako može da se promeni na bolje, pod uslovom da Vas zaštiti jedna uticajna osoba. Priželjkujete više emotivnog razumevanja. Planirajte susret sa bliskom osobom koja Vas podstiče na pozitivno razmišljanje. Sugestija: U večernjim satima prijaše Vam neka omiljena zabava, kao recept za dobro raspoloženje.

BIK
Splet novih okolnosti utiče na trenutnu situaciju na poslovnoj sceni, ali nema razloga za preteranu zabrinutost. Razmislite o alternativnom rešenju, ponekad treba pokušati sa nekim novim ili neobičnim idejama. Opustite se. Ne uspevate da privučete nečiju emotivnu pažnju, čak ni uz pomoć različitih trikova koje ste vešto osmislili. Grešite u svojoj proceni, ali sve može da se ispravi. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija.

BLIZANCI
Nema potrebe da uporno zagovarate novu ideju koja izaziva veliko negodovanje medju bliskim saradnicima. Prepustite drugima da se nadmeću u situacijama koje prevazilaze Vaše znanje ili profesionalno iskustvo. Svojim ponašanjem ostavljate pogrešan utisak na blisku osobu. Ne možete očekivati neko »čudo« u ljubavnom dijalogu, a da se dobro ne angažujete. Sugestija: Prijaće Vam neki zabavni sadržaji, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

RAK
Ukoliko Vas iritiraju nečiji stavovi i ponašanje, izbegavajte novu raspravu. Previše arogancije sa Vaše strane može da iskomplikuje poslovni dogovor. Ponekad treba stvarati u tišini i kreativnoj izolaciji. Često umete da idealizujete odredjene dogadjaje. Vaša emotivna nesigurnost potiče od prevelikih želja koje trenutno ne umete pravilno da kanališete. Sugestija: Nema potrebe da se opterećujete »teškim mislima«, opustite se.

LAV
Delujete nepoverljivo prema saradnicima i tražite nove informacije, kako biste na vreme razjasnili zajedničke dileme. Poslovni nesporazum može da kulminira na Vašu štetu, stoga budite oprezniji kome ili šta obećavate. Testirate nečiju naklonost, ali pri tome koristite suviše subjektivna merila. Ne budite nestrpljivi i nepravedni prema bliskoj osobi. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

DEVICA
Ponekad je teško kontrolisati ili strogo usmeravati poslovni dijalog, ali dogovor predstavlja najbolju garanciju za zajednički uspeh. Oslonite se na svoje organizatorske sposobnosti i budite aktivni na različitim stranama. Obratite pažnju na osobu koja Vas posmatra zaljubljenim pogledom i sa toplim osmehom na usnama. Planirajte novi ljubavni susret. Sugestija: Priuštite sebi neke lepe sitnice, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

VAGA
Potrebno je da se upravljate prema utvrdjenim standardima, jer nečija obećanja ne predstavljaju garanciju za poslovno-finansijski uspeh. Neko može da Vas iznenadi na ružan način i bez objašnjenja za svoje postupke. Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da pravite novu ljubomornu scenu. Izbegavanje istine predstavlja pogrešan izbor. Sugestija: Prijaće Vam vitaminska i dijetalna ishrana.

ŠKORPIJA
Potrebno je da sačuvate lično dostojanstvo u društvu saradnika, budite dovoljno hrabri u suočavanju sa njihovim zahtevima. Testirajte svoje profesionalne sposobnosti u različitim prilikama. Ne možete da ostanete ravnodušni na nečiju pojavu i postupke, osećate emotivnu tenziju i izvesno nezadovoljstvo. Nemojte prkositi osobi koja dobro poznaje Vaše slabosti i mane. Sugestija: U večernjim satima izbegavajte nepotrebna uzbudjenja.

STRELAC
Preterujete u svojoj radoznalosti ili u potrebi da se uplićete u nečije poslovne planove. Preteranim isticanjem pred saradnicima privlačite i negativne komentare. Gubite dragocenu energiju na neke sporedne situacije. Potrebno je da pravilno rešite svoje emotivne dileme, pre nego što Vas neko dovede pred svršeni čin i u neugodnu situaciju. Pažljivije analizirajte nove dogadjaje. Sugestija: Kontrolišite svoje unutrašnje konflikte.

JARAC
Ukoliko Vam je stalo da poboljšate odnos sa poslovnim partnerima, prihvatite nečiji savet i promenite svoju sadašnju strategiju. Sve što je dobro može biti i bolje, pod uslovom da uložite svoj maksimum i da prekoračite neke subjektivne granice. U susretu sa voljenom osobom osmislite zabavu koja odgovara zajedničkim potrebama i ukusu. Priželjkujete novo emotivno zbližavanje. Sugestija: Važno je da uskladite svoje misli i osećanja.

VODOLIJA
Pokušavate da razrešite razlicite nesporazume i iznenadne probleme u komunikaciji sa poslovnim partnerima. Neko se trudi da Vas uveri u svoje dobre namere, ali ne postoji dokaz koji bi Vas ubedio u ozbiljnost dogovora. Jasno je da stvari umeju da izgledaju drugačije. Ne možete da se pomirite sa nečijom emotivnom ulogom, ali vreme će pokazati da suviše strogo ocenjujete blisku osobu. Sugestija: Izbegavajte konfliktne situacije i budite pažljiviji u saobraćaju.

RIBE
Ukoliko ste nezadovoljni nečijim ponašanjem, razmislite o uvodjenju novog režima ili efikasnijeg poslovnog dijaloga. Najlakše je krivicu pripisati drugima, ali na takav način kompletnu situaciju ne rešavate u svoju korist. Osećate novi talas emotivne inspiracije. Vaša pojava i izlivi nežnosti deluju skoro neodoljivo, pod uslovom da se obraćate pravoj osobi. Sugestija: Važno je da pravilno kanališete svoju energiju.

pcelica.m

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 4384
    • Global Webmasters
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #137 poslato: 05-10-2014, 21:13:32 »

DNEVNI HOROSKOP


Vaš horoskop za dan:
05.10.2014.


OVAN
Imate dobru nameru, ali postoje iznenadne okolnosti koje Vas sputavaju da ostvarite svoje poslovne planove. Bolje je da se zaustavite u nekom kritičnom trenutku kada situacija počinje da se komplikuje, nego da rizikujete u poslovnim pregovorima. Ako Vam je zaista stalo do ljubavnog pomirenja, pružite novu priliku svom partneru. Nije teško pokazati da imate dobre namere. Sugestija: Potrudite se da ostvarite psihološku ravnotežu, opustite se.

BIK
Nalazite se pred novom poslovnom dilemom i potreban Vam je nečiji dobar savet, ne treba da precenjujete svoje mogućnosti. Stalo Vam je da održite nivo uspešne saradnje, ali ne dozvoljavate da Vas neko sputava ili moralno ucenjuje. Ponekad Vaš ljubavni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv koliko biste to želeli, ali Vi imate dobru volju da to promenite. Sugestija: Važno je da pravilno kanališete svoju kreativnu energiju.

BLIZANCI
Pravilna informisanost pruža šire mogucnosti za dobar izbor i poslovnu afirmaciju. Vaši saradnici imaju dobre ideje, stoga obratite pažnju na sve korisne informacije koje garantuju bolje poslovne rezultate ili materijalnu sigurnost. Moguće je da ste nehotično povredili nečija osećanja, glas savesti Vas podseća na iskreno izvinjenje. Pokažite znake pažnje i iskrenu privrženost. Sugestija: Važno je da uspostavite harmoničan odnos sa svojom okolinom.

RAK
Ukoliko nemate dovoljno interesovanja da se posvetite nekim zamornim temama, budite iskreni i nemojte davati zvanična obećanja. Nedostaje Vam jača koncentracija ili samopouzdanje da preuzmete odgovornost pred saradnicima. Sa druge strane preterana doza hrabrosti ili emotivne samovolje, može da iskomplikuje zajednički život i odnos sa bliskom osobom. Sugestija: Podstičite kod sebe dobru koncentraciju i pozitivno raspoloženje.

LAV
Bez obzira na Vašu intelektualnu snalažljivost i efikasnost, postoje stvari koje se ne uklapaju u Vašu poslovnu procenu. Kada stvari ne idu u željenom pravcu gubite motivaciju, a nečija kritika donosi suprotan efekat. U emotivnom smislu brinete bez pravog razloga, voljena osoba trenutno ne želi da Vam poverava svoje misli. Ali, i sami postupci dovoljno govore o nečijim osećanjima. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

DEVICA
Ako prekršite osnovna poslovna pravila, postoji mogućnost da Vam se pripiše veći deo krivice nego što to zaslužujete. Bolje je da svoje obaveze završite na rutinski način, nego da ih odlažete. Pokažite da posedujete smisao za praktična rešenja. Potrebna Vam je dobra volja i veliko strpljenje da se uzdržite u nekim reakcijama pred voljenom osobom. Imate različite stavove i vidjenja. Sugestija: Nema razloga da precenjujete lične mogućnosti.

VAGA
Zainteresovani ste za neke savremenije ideje i pokušavate da se rasteretite od napornih obaveza. Pažljivije analizirajte svoje saradnike, neko Vam daje dobar primer o uspešnom poslovanju. Prihvatite koristan savet. Prati Vas emotivno zatišje, utonuli ste u svoj svet ideja i iščekujete »promene« ili da neko u Vama pokrene snažne impulse. Nemate dovoljno samopozdanja. Sugestija: Važno je da pravilno kanališete svoju energiju.

ŠKORPIJA
Teško Vam je da se organizujete kada Vas saradnici neprekidno ometaju sa različitim zahtevima. Stalo Vam je da ostvarite saglasnost oko zajedničkih interesa, ali poslovna situacija se komplikuje mimo Vaše volje. Partner često postavlja pitanja koja u Vama podstiču nelagodnost ili loš predosećaj. Suviše strepite od nečije reakcije, opustite se. Sugestija: Prijaće Vam aktivan odmor i relaksacija.

STRELAC
Koristite stroge kriterijume kako biste maksimalno zaštitili svoje interese u poslovno-finansijskim pregovorima. Ne treba da se ponašate suviše strogo prema osobi koja ima dobru nameru, ali ne uspeva da Vam predoči sve što biste želeli da čujete ili vidite. U odabranom društvu i uz nečije emotivne podsticaje, svet oko Vas izgleda mnogo bolje i lepše. Opustite se uz blisku osobu. Sugestija: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

JARAC
U poslovnom dijalogu postoje stvari koje ne treba da činite u afektu ili na osnovu prvog impulsa. Neko od saradnika pažljivo analizira Vaše ponašanje i donosi ocenu o ukupnim rezultatima. Saradnja je nužna za dalju afirmaciju, ali ne po svaku cenu. Umesto da nepotrebno morališete i pridikujete za različite sitnice koje primećujete, potrudite se da ulepšate nečije emotivno raspoloženje. Sugestija: Prijaće Vam dijetalna ishrana i boravak u prirodi.

VODOLIJA
Ponekad sve postaje relativno i podložno iznenadnim promenama, stoga nemojte donositi zaključak bez konsultacije sa bliskim saradnicima. Izbegavajte varijantu »sve ili ništa« i različite izazove koji mogu da Vas oštete. U susretu sa voljenom osobom upotrebite neki »oprobani recept«, koji vodi ka novom emotivnom i strasnom zbližavanju. Kao i uvek, dobra volja – čuda čini. Sugestija: Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

RIBE
Ponekad treba upotrebiti poznato šahovsko pravilo: »taknuto-maknuto«. Saradnici očekuju da delujete dovoljno snalažljivo u različitim situacijama i prilikama. Važno je da rangirate poslovne dogovore po stepenu važnosti i isplativosti. Pažljivije analizirajte voljenu osobu kako biste otkrili nove detalje, koji mogu da ispune zajednička očekivanja i potrebe koje imate. Sugestija: Nema razloga za zabrinutost, oslonite se na svoju intuiciju.
Sačuvana
Izdavanje stanova u Beogradu po veoma povoljnim cenama. Posetite Rent a car Beograd.
| Stakla za kuhinje | MultiLac Baby kesice

jocki

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 4384
    • Beostan
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #138 poslato: 06-10-2014, 14:05:45 »

Vaš horoskop za dan:
06.10.2014.


OVAN
Ukoliko Vas privlače neke tajanstvene ili nepoznate situacije, neophodno je da prihvatite i odredjeni stepen poslovnog rizika. Bolje je da se ne zanosite suviše nekim neobičnim idejama, već da sačuvate svoj poslovni ili društveni ugled. Susret sa jednom osobom za Vas predstavlja veliko emotivno zadovoljstvo i užitak. Na žalost, taj vrhunac brzo prolazi u odnosu na Vaša očekivanja. Sugestija: Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

BIK
Ne uspevate da predvidite nečiji odgovor na zadatu temu ili da uspostavite dobar odnos u komunikaciji sa saradnicima. Nema potrebe da se ponašate suviše razmetljivo, zatražite na vreme nečiju moralnu ili materijalnu podršku. Čini Vam se kao da iz nekog čudnog ili nejasnog razloga, voljena osoba uporno ignoriše Vaše ideje. Pokušavate da odgonetnete partnerovu ćudljivost. Sugestija: Prijaće Vam dijetalna ishrana, konzumirajte više tečnosti.

BLIZANCI
Trenutni položaj Meseca utiče na Vašu emotivnu nesigurnost ili na subjektivne procene u poslovno-finansijskoj saradnji. Važno je da napravite listu prioriteta i da prihvatite nečiji savet. Trenutni neuspeh treba da Vas motiviše na dodatnu upornost. Voljena osoba dobro poznaje Vašu ćud i karakter, ne možete da prikrijete svoje pravo raspoloženje. Razgovarajte iskreno sa bliskom osobom o svojim potrebama. Sugestija: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

RAK
Osećate priliv pozitivne energije i mislite da sve što započenete, možete da privedete kraju bolje nego Vaši saradnici. U naletu dobrog raspoloženja uspevate da završite različite obaveze i da budete od velike pomoći. Čini Vam se da voljena osoba spremno reaguje na svaki Vaš mig. Upriličite neku uzbudljivu zabavu u dvoje, budite dovoljno maštoviti u svakom pogledu. Sugestija: Važno je da uživate u lepim stvarima koje Vas inspirišu na pozitivno raspoloženje.

LAV
Veliki efekti ponekad brzo iščezavaju. Nema potrebe da se povodite za lažnim utiscima ili da Vas neko zavarava pogrešnom pričom o dobrim poslovnim prilikama. Ukoliko trpite neuspeh, sagledajte sve prave razloge. Vaše emotivno nezadovoljstvo je prolazna faza. Sitna prebacivanja i »emotivne varnice«, samo pogoršavaju zajednički odnos. Promenite svoje ponašanje. Sugestija: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu, važno je da se opustite.

DEVICA
Ukoliko se nalazite u nekoj osetljivijoj psihološkoj fazi, prepustite svojim saradnicima da se bave komplikovanijim zadacima koji iziskuju veći mentalni napor. Morate imati dobru procenu, ko može da Vas zameni u odlučujućem trenutku. Postavite odredjena pravila u ljubavnom dijalogu. Nemojte dozvoliti svom partneru preteranu dozu samovolje koja deluje iritirajuće. Sugestija: Važno je da se oslonite na svoj razum.

VAGA
Izbegavajte preterano eksponiranje u društvu saradnika i nemojte pričati o stvarima koje ne poznajete dovoljno. Uvek postoji faktor iznenadjenja i mogućnost za poslovne promene. Korektno ispunite svoj deo obaveza. U ljubavnom dijalogu umete da ostavite željeni utisak, ali nemojte potcenjivati ni partnerove raznovrsne mogućnosti i domet. Prijaće Vam više nežnosti. Sugestija: Prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti.

ŠKORPIJA
Ponekad ljubav i zadovoljstvo ne idu u zajedničkoj kombinaciji. Iskustvo Vas opominje da ostanete uzdržani, pred osobom za koju Vaši saradnici govore u negativnom kontekstu. Oslonite se na svoje znanje i sposobnosti. Zadržavate emotivnim distancu i delujete suviše oprezno pred svojim partnerom, kao da ne želite da neko povredi Vaša osećanja. Nepotrebno se pribojavate. Sugestija: Sačuvajte pozitivno raspoloženje.

STRELAC
Pokušavate da impresionirate svoju okolinu na različite načine. Stalo Vam je da privučete nečiju pažnju i da afirmišete svoje ideje. Ipak, mnoge stvari koje činite podsećaju na klasično preuveličavanje ili na lično eksponiranje. Umesto da se opterećujete razmišljanjem o nečijim manama, bolje je da ozbiljnije analizirate svoje ponašanje i propuste koji Vam se podkradaju. Sugestija: Važno je da imate jaku motivaciju i dobru volju.

JARAC
Umete da napravite dobru procenu u poslovno-finansijskim pregovorima. Medjutim, dogadjaji koji Vas prate u privatnom životu ne mogu da se izjednače sa Vašim poslovnim rezultatima. Razmislite u kom pravcu treba da tražite nove odgovore i rešenja koja Vam nedostaju. Popustljivost pred voljenom osobom ne predstavlja znak emotivne slabosti. Opterećujete se pogrešnim idejama. Sugestija: Potrebno je da se rasteretite od suvišnih briga i da olakšate svoju savest.

VODOLIJA
Potrudite se da odložite neke obaveze, postoje stvari koje zahtevaju kreativno razmišljanje ili fazu inkubacije. Potrebno Vam je dobro rešenje, koje bi zadovoljilo različite kriterijume. U Vašoj glavi je trenutno više pitanja, nego zadovoljavajućih odgovora. Neko pobudjuje Vaše emotivno interesovanje i asocira Vas na prijatne uspomene. Priželjkujete novi emotivni susret i više radosti. Sugestija: Uživajte u stvarima koje Vas psihološki opuštaju i relaksiraju.

RIBE
Suočavate se sa dodatnim komplikacijama u pokušaju da uskladite različita interesovanja i zahteve sa svojom okolinom. Ipak, svako od Vas ima svoju listu prioriteta. Nema potrebe da ponavljate priču koja ne ostavlja pozitivan odjek na Vaše saradnike. Ne želite da se pomirite sa nečijom samovoljom, imate utisak da Vam bliska osoba vešto i uporno nameće neku sporednu ulogu. Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam zabavni sadržaji, kao podsticaj za dobro raspoloženje.
Sačuvana
Ovde mozete naci odlicne Coolivery | Silo miks prikolice

pcelica.m

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 4384
    • Global Webmasters
Odg: Dnevni Horoskop
« Odgovor #139 poslato: 07-10-2014, 18:07:48 »

DNEVNI HOROSKOP


Vaš horoskop za dan:
07.10.2014.


OVAN
Neko pokušava da Vas navede na svoje rešenje, ali Vi ste dovoljno promišljeni i vešto izbegavate poslovnu zamku ili susret koji Vas obavezuje na dodatni ustupak. Na kraju, pokazaće se da Vaša poslovna taktika donosi i bolji efekat. Mudro zaobilazite odredjenu temu ili situaciju koja nije po nečijoj volji. Nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti, nije uvek sve tako jednostavno. Sugestija: Poboljšajte svoju psiho-fizičku kondiciju.

BIK
Primećujete da novi poslovni dogadjaji unose laganu pometnju u Vaše okruženje. Većina saradnika reaguje na prepoznatljiv način i bez vidljive koristi. Umesto da se nadmudrujete sa nesitomišljenicima, bolje je da povučete konkretnan potez. Voljena osoba analizira Vaše ponašanje i pronalazi različite zamerke, ali Vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate kritiku. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija ili boravak u prirodi.

BLIZANCI
Pažljivo analizirate nove poslovne dogadjaje i donosite razumne odluke. Potrebne su Vam pouzdane informacije, kako biste jasnije definisali svoje dugoročnije ciljeve u poslovnoj saradnji. Imate pozitivnu ulogu u zajedničkoj akciju. Nema potrebe da potiskujete svoja osećanja ili namere. Partner dobro zna na koji način može da Vas obraduje ili da Vam ugodi. Sugestija: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

RAK
Nalazite se u dobroj psiho-fizičkoj formi, nemojte oklevati pred različitim poslovnim izazovima koje predlažu Vaši saradnici. Dovoljno ste sposobni da prevazidjete prosečna merila i da vrlo efikasno ostvarite svoje ciljeve. Nema razloga da se ponašate skromno u nečijem društvu. Uvek postoji dobar način da obradujete ili usrećite voljenu osobu. Postupite onako kao što osećate. Sugestija: Važno je da ulepšate svoje raspoloženje, opustite se.

LAV
Neko u Vama podstiče kreativnu energiju i dodatnu motivaciju za posao kojim se bavite. Vaša okolina ima pozitivnu ulogu u različitim situacijama, čini Vam se da imate dobro rešenje za sve tekuće probleme. Ne možete da odolite pred novim emotivnim izazovima. Delujete šarmantno i privlačno na partnera ili umete vešto da zavedete osobu koja Vam se dopada. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

DEVICA
Nalazite se u trendu i ispred drugih, odgovorite afirmativno na nove ideje koje predlažu Vaši saradnici. Ako želite da sve funkcioniše na skoro besprekoran način, potrebni su Vam dobra volja i odredjeni profesionalni maniri koji predstavljaju Vaš »zaštitni znak«. Imate dobar emotivni predosećaj, a ljubavna igra je najlepša kada u njoj učestvuje »dvoje odabranih«. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju energiju.

VAGA
Suviše lično doživljavate situaciju na poslovnoj sceni i zato pravite pogrešnu procenu. Pažljivije saslušajte nečiji komentar, važno je da izvučete dobru pouku o poslovnim odnosima. Negde morate da popustite pred nečijim zahtevima. Postajte sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponašanje, čini Vam se da bliska osoba deluje zadovoljno bez dobrog povoda. Preuveličavate zajedničke situacije. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

ŠKORPIJA
Dobro ste raspoloženi i verujete da postoji neki zaobilazan način, da efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na Vašu okolinu. Umete da se zakteknete u odlučujućem trenutku na pravom mestu. Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati nove »ljubavne rebuse« koji opterećuju voljenu osobu. Sugestija: Osetićete psihološko olakšanje, tek nakon iskrenog razgovora sa bliskom osobom.

STRELAC
Delujete nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa Vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Saradnici očekuju da prihvatite odredjene ustupke u skladu sa zajedničkim ciljevima i poslovnom orijentacijom. Važno je da učinite ono što osećate, to će Vam doneti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja Vam ne odgovara. Sugestija: Potrudite se da previlno usmeravate svoju energiju.

JARAC
Delujete duhovito i iskreno, tako da osvajate simpatije na različitim stranama. Stalo Vam je da ostavite dobar utisak na saradnike. Uz briljantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini da posedujete i druge osobine koje otkrivaju Vašu emotivnu stranu ličnosti. Planiraje neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu i uživajte u svom svetu intime. Sugestija: Prijaće Vam relaksacija ili neka sportska aktivnost.

VODOLIJA
Pogadja Vas nečije rigidno ponasanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Medjutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način. Dovoljno ste umešni da prevazidjete poslovne nesporazume i konfliktne situacije. Ponekad treba isključiti razum, jer postoje stvari ili dogadjaji koje ne možete objašnjavati samo na osnovu logičnih pravila. Neka Vaša osećanja »progovore«. Sugestija: Nemojte sputavati svoja osećanja ili emotivne želje, opustite se.

RIBE
Raspolažete sa ubedljivim dokazima, ali nekome od saradnika nije stalo da istina ispliva na videlo. Stoga, nemojte očekivati preteranu podršku u svojoj okolini. Važno je da pravilno zaštitite svoje poslovne interese. Suviše Vas pogadja nečije ponašanje ili iznenadna odluka. Trudite se da sačuvate prisebnosti duha i da potisnete svoje emotivno neraspoloženje. Sugestija: Večernje sate posvetite nekom omiljenom hobiju ili relaksaciji.
Sačuvana
Izdavanje stanova u Beogradu po veoma povoljnim cenama. Posetite Rent a car Beograd.
| Stakla za kuhinje | MultiLac Baby kesice
 

Stranica je napravljena za 0.235 sekundi sa 24 upita.