Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: III Aksa dečiji sajam  (Pročitano 4455 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

marko_skyvision

  • Član
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 2
III Aksa dečiji sajam
« poslato: 27-03-2009, 14:07:34 »

Dragi roditelji,

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da će se treći “Aksa dečiji sajam“ održati od 10-12. aprila 2009. godine. Pokrovitelji manifestacije su Ministarstvo omladine i sporta, Ministarstvo rada i socijalne politike i Skupština grada Beograda.

Posetiocima i izlagačima, ovoga puta, biće na raspolaganju Hala 3 Beogradskog sajma. Ulaz je besplatan, a radno vreme sajma je od 10.00 do 19.00 časova.

Slogan „Aksa Dečijeg sajma“ – „Treća za decu sreća’’ pratiće jedinstvena akcija. Svako treće dete u porodici, rođeno tokom aprila meseca 2009. godine Aksa baby planeta darivaće poklon vaučerom u vrednosti od 3.000,00 dinara, a svaku trudnicu obradovaće vrednim poklon paketom. Posebne atrakcije biće takmičenja tata u brzom prepovijanju beba, trka kolicima i kao i trka beba u puzanju.

Izlagači iz Srbije i iz inostranstva će pokazati proizvode i sadržaje vezane za pravilan rast i razvoj deteta. Na trećem „Aksa dečijem sajmu“ biće predstavljene najnovije kolekcije bebi opreme i dečije garderobe, bebi i dečije kozmetike, proizvodi za negu, igračake i sportski rekviziti. Svi posetioci moći će da probaju besplatne uzorke i iskoriste povoljnost kupovine proizvoda koji su dostupni samo na ovom sajmu.

Tokom sva tri dana sajma na specijalnoj bini održavaće se dečije pozorišne predstave, modne revije, nastupi dečijih horova, kao i specijana predavanja posvećena nezi, razvoju i vaspitanju.

U drugom delu je veštačka stena za sportsko penjanje, kao i sportski teren na kome će se predstaviti dečiji klubovi, organizovaće se mini turniri, a mališani će moći da se druže sa sportskim idolima.

očekujemo Vas  :aq28:
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.075 sekundi sa 21 upita.