Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Imaju najveći na svetu!  (Pročitano 2861 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Imaju najveći na svetu!
« poslato: 05-11-2014, 00:22:25 »



Legende o velikom "muškom ponosu" Afroamerikanaca poznate su ljudima širom sveta i traju već godinama.
Na snimku koji je objavljen na Jutjubu prikazana je zanimljiva reportaža o afričkom plemenu koje je autentično po nečemu nesvakidašnjem, a to nisu njihovi običaji, tradicija, kultovi ili način života.

Ovo pleme je poznato po muškarcima koji imaju najduže penise na svetu. Novinari i fotografi koji su došli da zabeleže ovu neverovatnu pojavu, bili su iznenađeni onim što su zatekli, ali najneprijatnije je bilo jednoj plavokosoj reporterki koja nije mogla da veruje šta vidi. Samo je mahala glavom u neverici.

Inače, veličina polnog organa objašnjava se pravilom proporcije, što znači da sisari koji žive u toplijim klimatskim oblastima imaju veće i duže ekstremitete od onih koji žive u hladnijim. Time sisari koji žive u oblastima sa nižim temperaturama štite svoje telo od smrzavanja, tako što su prilagodili površinu svog tela uslovima u kojima žive, jer ih kraći estremiteti i manja površina kože štite od smrzavanja.

U tropskim krajevima, veći udovi imaju funkciju hlađenja tela, što je jedan od razloga obdarenosti Afroamerikanaca, kako tvrde naučnici.
U sam vrh država sa najdužim penisima (u proseku), spadaju Kamerun, Sudan i Senegal, dok prvo mesto drži Kongo sa neverovatnim rekordom od 17,33 centimetara u proseku.

http://www.youtube.com/watch?v=Ll5hCuA7cVs

http://www.kurir-info.rs/sex/video-18-novinarka-u-neverici-pripadnici-ovog-plemena-u-africi-imaju-najveci-na-svetu-clanak-1605973
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.05 sekundi sa 20 upita.