• Dobro došli na Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin.

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Glavni meni

Evo mene blago vama .....ako sam dos'o

Započeo Dr.Sky, 11-09-2009, 09:21:32

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

government

Ja sam tu samo da vas kvalitetno animiram.......podignem forum na neki veci nivo......intelektualni i emotivni u kojem slucaju......   

Da li ti shvataš značenje ove izjave ?

Citat: Dr.Sky poslato 11-09-2009, 14:25:57
Eee ....super ......blago tebi.....       pa gde si nema te 100 god .....od onda kad smo krali Snikers iz trafike kod "Dese"......

Jočiću ti li si ?

Luna

Alkar

Citat: government poslato 13-09-2009, 07:12:03
   Ja sam tu samo da vas kvalitetno animiram.......podignem forum na neki veci nivo......intelektualni i emotivni u kojem slucaju......   

Eee ....super ......blago tebi.....       pa gde si nema te 100 god .....od onda kad smo krali Snikers iz trafike kod "Dese"......

Jočiću ti li si ?
:xq005: :xq005: :xq005:

Luna

maser,da te BABA LUNA ne zbabeta necim pa da se ceses celog zivota. :aq24:

Dr.Sky

Ali Velja je krvav:    U yebote vidi neko NAGNUO babu na kalemegdanu.....   ja cu se otkinem

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Citat: government poslato 13-09-2009, 07:12:03

Jočiću ti li si ?

Nije Jočić, on ne krade samo Snikerse iz trafike nego obija cele trafike pa nosi sve što stigne. I posle toga čuva radijator u policiji kao neki tamo. :-D

A Dr. Sky prvo misli da je Jočić, pa onda kraducka kao Velja i na kraju će da počne da krade kao Branko Jocić. Sve neki narodni lopovi, jbt. Hehehe.

Dr.Sky

Sad sam i lopov..ccc :-)

Vise mi se neisplati da demantujem.......hohohoh

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Ma taman posla da mi mislimo da si ti lopov, Bože sačuvaj. Ti samo malo kraduckaš ko Velja i to samo nedeljom popodne.  :aq24:

Dr.Sky

Citat: MASIRAM GASTARBAJTERKE poslato 14-09-2009, 00:02:12
Ma taman posla da mi mislimo da si ti lopov, Bože sačuvaj. Ti samo malo kraduckaš ko Velja i to samo nedeljom popodne.  :aq24:

Pa da ....ja sam vikend lopov:-)

nego cime se ti bavis...osim sto masiras?

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Koljem tašte po kućama u slobodno vreme. Svako peto klanje u istoj ulici gratis. Jel ti živa tašta ?  :aq01:

Dr.Sky

Citat: MASIRAM GASTARBAJTERKE poslato 14-09-2009, 00:24:12
Koljem tašte po kućama u slobodno vreme. Svako peto klanje u istoj ulici gratis. Jel ti živa tašta ?  :aq01:

Mogao si nadjes neki bolje placeniji pos'o

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Ma to mi nije posao, to mi hobi.  :aq01: A posao mi je da masiram, fizički za pare a psihički džabe.  :aq24:

Luna

.....a pri izlascima maser lupa aute  :aq18:

Ivanka

Citat: MASIRAM GASTARBAJTERKE poslato 14-09-2009, 00:24:12

A jel može svekrva??

Luna

Ivanka,pa to se podrazumeva-Al Inklusive!!! :aq21:

Dr.Sky

Nemoj da mi uzurpirate temu ....odnosno da ovde narucujete ubistva....     ovo je fin kutak foruma.       :aq14:

Luna

niko ne narucuje ubistva,samo se informisemo! :xq051: