Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Najjeftinije noćenje 1.000 dolara  (Pročitano 3236 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

zs

  • Gost
Najjeftinije noćenje 1.000 dolara
« poslato: 02-07-2007, 16:33:31 »

Ruski put iz komunizma u kapitalizam krunisan je juče otvaranjem dosad najluksuznijeg hotela u prestonici, javlja Rojters.

"Ric-Karlton" podignut je kraj Crvenog trga, na mestu gde je nekad stajalo svratište čuveno po neljubaznom osoblju i prisluškivanim telefonima, i postavlja nove standarde u luksuzu i dekadenciji u gradu u kojem je ekonomski bum doveo do eksplozije bogatstva i želje za potrošnjom. Najjeftinije noćenje staje 1.000 dolara, a unajmljivanje predsedničkog apartmana, opremljenog neprobojnim staklom i prozorima, dnevno košta nešto iznad 16.000 dolara. To ne uključuje doručak, ali osoblje gostima preporučuje "carski doručak" od 700 dolara po osobi - omlet s tartufima, kavijar "beluga" i šampanjac "Kristal". Neka vina na hotelskoj listi dosežu cenu od 68.000 dolara po flaši, a čašica "mekelen singl melt", škotskog viskija iz 1969, košta 400 dolara.

Hotel očekuje da će na početku oko 80 odsto gostiju biti stranci, ali da će se situacija vremenom promeniti - u današnjoj Rusiji postoje stotine milionera, koji mogu sebi bez problema da priušte da odsednu u "Ric-Karltonu".
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.092 sekundi sa 23 upita.