Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: SRPSKI ALARM!  (Pročitano 7032 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

lara_kroft

  • Stalni učesnik
  • **
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Žena
  • Poruke: 596
SRPSKI ALARM!
« poslato: 30-05-2009, 23:27:56 »



    Srpski alarm...
Vlasnici u vozilu ostavljaju pse, ali i zmije i škorpije

Srbi sebe smatraju najmaštovitijim narodom. Koliko daleko srpska mašta može da ide, najbolje se vidi na delu, kada neki lopov zapreti njihovom automobilu. To i ne treba da čudi, ako se zna koliko je teško sa srpskom platom kupiti i polovnog "jugića".
Mnogi na jedvite jade kupe kola, ali za alarm nemaju ni dinara. U želji da premoste period do kupovine alarma, naši vozači umeju i te kako da preteraju u raznovrsnosti načina na koje štite svoja kola. Najbanalnija zaštita je ostavljanje eksera, udica ili igli na vozačevo sedište.
- Tako hoće da se osvete lopovu ako im ukrade kola. Jedan vozač je ostavio terarijum sa škorpijom u kolima. Kada sam ga pozvali da objasni šta će to u kolima, odgovorio je da ga je zaboravio, što je naravno bila laž - priča policajac koji već deset godina patrolira beogradskim ulicama.
Među beogradskim policajcima prepričava se tužno-smešna dogodovština o Beograđaninu koji je zelenog "fiću" parkirao uz banderu, a onda oko osovine zadnjeg točka obmotao lanac, koji je prikačio na banderu i sve "zaključao" najobičnijim katancem.
Kada su ga policajci koji patroliraju, privučeni neobičnim "mehaniznom zaštite", pitali zašto je to uradio kad je mogao da nabavi alarm, odgovorio im je da mu stalno kradu kola i da više nema pojma šta da uradi da bi ih oterao od svog automobila.
Ivan M. sa Novog Beograda je smislio, po njemu, najoriginalniji način da spreči lopove da mu ne ukradu kola. Posle kupovine novog "juga" na kredit, čekao je da kupu alarm i ostavio automobil parkiran u Bloku 45. Da bi se osigurao od krađe, izvadio je akumulator iz kola, ali lopove nije uspeo da spreči da mu ukradu kola. Narednog jutra njegovog "juga" nije bilo na parkingu, a utvrdilo se da su lopovi odvukli kola šlep kamionima. Posle mesec dana policija mu je vratila šasiju, koju je prodao za 100 evra. Ispostavilo se da je njegov automobil ukrala organizovana grupa, koja je uhapšena nekoliko dana kasnije, od koje godinama pokušava da naplati odštetu.
Neki vozači pristalice su "prirodnih zaštita", pa u automobil ostave psa. Tako je služba "92" jednom prilikom intervenisala u beogradskom naselju Vračar, po pozivu stanara luksuzne zgrade.
- Građani su se žalili da je vlasnik zaključao haskija u kola i zaboravio ga. Zvali su policiju jer je pas naizmenično zavijao i lajao, pa su hteli da ga policija oslobodi. Ispostavilo se da je čovek namerno ostavio psa da mu sačuva auto, jer se plašio da će neko pokušati da ga ogrebe ili ošteti. Rekao je da to često radi jer pas obično samo spava, a uvek ga lavežom upozori kad mu neko "brlja oko kola" - kaže policajac koji je "spasavao" psa.
Bizarnije od ovoga bilo je samo držanje zmije u kolima, što je smislio mlađi Beograđanin, inače, vlasnik radnje za kućne ljubimce. Zmija je pobegla iz kola i zavukla se u motor, pa se vlasnik kola uplašio i pozvao policiju.

Povezao volan strujom i spržio ruke

Lekari iz Urgentnog centra prepričavaju slučaj električara iz Borče, koji je primljen u bolnicu sa teškim opekotinama.
- Kada se oporavio, ispričao je da je instalirao na volan električne kablove koje je povezao žicom do sklopke kuće. Ako bi mu lopov obio vrata i uhvatio se za volan, udarila bi ga struja i izgorela mu ruke. Tom čoveku su inače stalno krali kola i bio je uveren da iza toga stoji ista ekipa, pa je na ovaj način hteo da im se osveti. Desilo se da se jednog jutra posvađao sa ženom i zaboravio da isključi utičnicu iz struje. Ušao je u kola i uhvatio se za volan. Tada ga je tresnula struja i jedva su ga otkačili sa volana - priča lekar iz Urgentnog centra.

Sačuvana
Pre nego što uradite nešto, morate da budete neko...

bebironac

  • Gost
Одг: SRPSKI ALARM!
« Odgovor #1 poslato: 30-05-2009, 23:42:58 »

sta ce ljudi ,ne znaju kako da se odbrane,zaista beogradjani imaju veliki problem sa kradjama automobila.....meni su skoro u novom sadu preko puta policijske stanice u sred bela dana obili gepek i odnli alat i torbu sa stvarima i kompletno novom sminkom,a stvari sam ponela da ostanem kod sestre u backom jarku na par dana,kako sam bila besna,a i smejala se celi dan,ukrali mi 5 pari gaca,samo sam rekla sta ce im moje gace,pa zar od trudnjace da ukradu sram ih bilo,e a celi dan pregledi,papirologija,uzas i na kraju kad sam i u socijalno moraLA da odem da mi otvore bolovanje,prvo su me pitali kako sam ,na sta sam rekla "NIJE MI DOBRO" i kad sam im ispricala sve ,nista me vise nisu pitali i odmah odobrili bolovanje hahahahhaa da su mi kola ukraliodrala bi ih zive ,naravno kad bi ih nasla hahahahha
Sačuvana

PECA BMW

  • Član
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 59
Одг: SRPSKI ALARM!
« Odgovor #2 poslato: 31-05-2009, 01:14:53 »

naj originalnija fora koju sam ja cuo bila je da u tanko jastuce stavis mnoooogo udica za pecanje i jastuk postavis na vozacevo sediste, ako lopov pokusa makar i rukom da ga skloni morace kod hirurga da mu vade udice a sta bi bilo da sedne e to ne znam.

mada ako je neki pecaros-lopov ovo i nije neko resenje
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.064 sekundi sa 24 upita.