• Dobro došli na Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin.

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Glavni meni

MORAVAGRAD

Započeo luksa, 07-05-2008, 01:14:07

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

Ćuprija je na fenomenalnom mestu i od Ćuprije će da bude nešto samo da se nađe neko pametan na čelu te Opštine

može da je pokrene samo tako

MASIRAM GASTARBAJTERKE

To sam ja rekao odavno http://www.autentik.net/forum/index.php?topic=3452.0 al šta da radimo kad smo u Ćupriji na vlasti uvek imali lopove umesto poštenih i pametnih političara i menadžera.  :xq010:

Luna

ma ne fali nista Cupriji nego neko rece da bi se spojio samo sa Paracinom.

a lopovi,gde ih nema!?
ako hoces da ih otkrijes,pokazi im samo pare ili im daj vlast,videces kako izranjaju!

STRANACH

Citat: Luna poslato 12-01-2009, 17:27:04
Citat: STRANACH poslato 12-01-2009, 15:30:07
Bice toga jednog dana garant,
Smem u po pivo sa svakim ovde ko ima manje od 50 god.

manje od 50god....hmm...pa ko sto sam i mislila - za one koji su sada u pelenama!
u tri piva!
Nisi me razumela
ko sad ima manje od 50god ja prihvatam opkladu i tri piva .
Striji verovatno nece da to dozive pa necu  ni da se kladim sa njima.

Luna

ha,ha,ha......sada ti mene nisi razumeo.
ispod 50god. moze biti 48 ...20...2...

sasvim je onda moguce da ja to i necu doziveti,ali nema veze....za tu priliku necemo ni da da brojimo...picemo dok ide.

gremlin

STRANACH

gremlin

STRANACH

Jos ovaj viken u Pub i onda CIAOOOOOOOOOO

Luna

gde ces tako brzo?
mislim da pitanje ne zadire u duboku privatnost.

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Juri sojke po ŠvIcarskoj. Xexexe.  :aq24:

Luna

pa taman se dogovarao sa NEKOGA da mu sredi nesto za auto,
   sigurno je izvisio i bezi

jesi dobio LCD?

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Aha, 2 komaTa.  :aq24:

Nego da ne idemo mi off. Luna jel oćeš da se šetamo MORAVAGRADom al da pazimo da ne upadnemo u Moravu ?  :aq21:

Luna

sada ne mogu,dosla sam pre sata jednog sa gimnastike,novi trener,bilo je malo bolno.

STRANACH

ma odo ja sto kaze maser da jurim Strankinje.................
i ne bezim idem lagano,mada da nisam ostao svorc,mozda bi ostao jos :aq29:
On da mi sredi auto................. :aq16:
Bez uvrede ali ...............................
Ivane jel te zanima ozbiljan poso....................
.............maser naravno...................

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Pa zavisi šta nudiš.  :aq01: Nego da mi pređemo u moj salon zvan "PP" !?  :aq17:

posmatrac

MORAVA-GRAD je stvar volje gradjana sve tri opstine da li zele da imaju efikasniju drzavnu upravu i javna preduzeca, tj. ono sto sami gradjani finansiraju kroz poreze i doprinose. Narodna skupstina Srbije moze da formira zajednicku Skupsinu Grada i da pri tome ostanu sve tri opstine, ali sa nesto manjim nadleznostima. U Srbiji postoji vise takvih gradskih skupstina (Grad Beograd i td.). Statuom se regulise sta ce da bude zajednicko, a sta ostaje svakoj opstini i mesnim zajednicama u opstinama.
Politicari se mnogo brzo smenjuju na vlasti, a narod ponekad ima "kratku" pamet, pa sve uvek pocinje ispocetka.
Srecom, zivot je brzi nego sto mislimo. Sva tri grada se urbanisticko-gradjevinski spajaju, pa ostaje sve manje neizgradjenog prostora. Za par godina samo ce tabla sa nazivom naseljenog mesta da oznacava gde se zavrsava Paracin, a pocinje Cuprija. Poslovni ljudi vec ne prave razliku izmedju tri grada i celo podrucje posmatraju kao jedinstveno trziste.
Pa tako, preostaje dnevnim politicarima da osluhnu trendove i da najzad poloze racune poreskim obveznicima kako se trose pare iz budzeta. Onda ce da posluju javna preduzeca, skole, bolnice, ... onako kakve su potrebe gradjana.

autentik

Vidiš ti koliko informacija nismo znali

nije važno šta znaš nego koga znaš - se opet pokazalo kao najbolje

Hvala na informacijama Posmatrač

gremlin

MASIRAM GASTARBAJTERKE

Pa nije baš nem. Posmatrača za preCednika !  :aq24:

Postoji sajt, ustvari samo domen www.moravagrad.com ali je još uvek pasivan i ne zna se kada će se aktivirati.

Načuo sam i da je bila peticija da se formira taj grad, da postoji neka akcija u tom smeru ali ne znam nikakve detalje.