Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Lead Up - Početak stvaranja novih lidera Jagodina  (Pročitano 4108 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

  • Administrator
  • Svedok stvaranja istorije
  • ******
  • Karma: +0/-0
  • Na mreži Na mreži
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 17391
    • Jagodina, Ćuprija i Paraćin kao na dlanu
Lead Up - Početak stvaranja novih lidera Jagodina
« poslato: 05-10-2013, 11:42:50 »

Lead Up - Početak stvaranja novih lidera   


12. oktobra 2013. godine sa početkom u 17h, u prostorijama Zgrade Pomoravskog okruga u Jagodini, održaće se Lead Up, događaj koji se realizuje u okviru projekta „Novi Lideri”, od strane međunarodne studentske organizacije AIESEC, a koji finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije. Sam projekat „Novi Lideri” ima tradiciju dugu osam godina – pokrenut je 2006. godine sa idejom da se jača liderstvo u Srbiji i da se mladi podstaknu na proaktivan način razmišljanja i pokretanje inicijativa kako bi pozitivno uticali na društvo.

Ove godine održaće se 15 Lead Up-ova širom naše zemlje. Svaki će se sastojati iz dva dela, tako da će u prvom delu učestvovati i omladinske organizacije iz gradova u kojima se održava Lead Up. Njihovim članovima ćemo obezbediti edukacije u oblasti projektnog menadžmenta kako bi u budućnosti sprovodili akcije i projekte u svom gradu efikasnije i obraćajući pažnju na sve aspekte projekta - od finansiranja do promovisanja i sprovođenja projekta.

Drugi deo je posvećen motivacionom delu i otvoren je za sve zainteresovane mlade ljude.
Cilj Lead Up-a je okupljanje mladih aktivista iz različitih delova Srbije, koji su zainteresovani da čuju lidere iz svoje lokalne zajednice i njihove priče o putu ka uspehu. Takođe, biće organizovana i panel diskusija, sa ciljem da se odgovori na temu “Mladi u Srbiji kao akteri ili inicijatori pozitivnih promena”. Lead Up će doprineti i razmeni stavova, znanja i ideja između svih okupljenih. Naravno, biće to dobar uvod pred Konferenciju Novih Lidera.

Završni događaj projekta je Konferencija Novih Lidera, koja će se održati 14. i 15. novembra u Narodnoj banci Srbije u Beogradu. Konferencija će okupiti oko 200 mladih, proaktivnih delegata iz cele Srbije, koji žele da čuju iskustva i savete ostvarenih lidera iz naše zemlje i regiona. Kroz konferenciju ćemo kreirati mrežu lidera koji će se povezati i deliti ideje i iskustvo, osmišljavati zajedno korake za buduće liderske akcije. Učesnici će takođe proći kroz radionice i predavanja internacionalnih kompanija – partnera Novih Lidera.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u 117 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

Za više informacija o projektu “Novi Lideri”, posetite naš sajt www.newleaders.org.rs. Prijava na sledećem linku https://podio.com/webforms/5467128/429041. Pratite nas na Twitter-u @NoviLideri i Facebook-u http://www.facebook.com/NewLeadersConference.


Пројекат „Нови Лидери“, спроводи удружење АИЕСЕЦ, финансира Министарство омладине и спорта Републике Србије
     

Svetlana Uzelac
Menadžer za odnose s javnošću “Novi Lideri”
Tel: +381.60.454.5680
E-mail: svetlana.uzelac@aiesec.net

MASIRAM GASTARBAJTERKE

  • Zvezda u usponu
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 2984
  • ЈА САМ ВИШИ ФИЗИОТЕРАПЕУТ И РАДИМ МАСАЖЕ ПРИВАТНО
Odg: Lead Up - Početak stvaranja novih lidera Jagodina
« Odgovor #1 poslato: 05-10-2013, 23:39:08 »

Lepo.
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.071 sekundi sa 20 upita.