Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Web Adresar 2013  (Pročitano 180382 puta)

0 Članovi i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Web Adresar 2013
« Odgovor #40 poslato: 03-05-2013, 01:39:24 »



Prodaja i izdavanje nekretnina. Kuće, Stanovi, Privatni smeštaj, Novogradnja, Lokali, Vikendice. Brzo, besplatno i bez registracije.

http://www.kuce.rs/



Niteo je agencija specijalizirana za pružanje kvalitetnih usluga privremenog zapošljavanja radnika, te ustupanja istih klijentu na obavljanje rada.

http://www.niteo.hr/



Sajt koji je napravljen kako bi mi bili tu sa Vas ukoliko imate bilo kakav problem u Vasem domu. Posetite nas i proverite zasto smo naj bolji u gradu.

http://majstorbeograd.com/



Plastični rezervoari i plastične kace su proizvod koji je praktično neuništiv i otporan na sve vrste uticaja. Plastične kace se rade sa poklopcem ili bez poklopca, plastični rezervoari mogu biti horizontalni rezervoari i vertikalni rezervoari. Plastične kace se najviše koriste za vodu i fermentaciju voća i povrća

http://rezervoarikace.rs/



Sve što ste hteli da znate o ljudskom umu, a niste imali koga da pitate.

http://mindreadingsblog.wordpress.com/



KidoMax predstavlja pretraživač online igara koji pored standardne pretrage sadrži i društvenu komponentu koja potiče interakciju samih članova u cilju što efikasnije prezentacije online igara.

http://kidomax.com/



Zrenjanin oglasi - Mali oglasi Zrenjanin - Besplatni oglasi Zrenjanin. Pored oglasa iz mnogo kategorija, na našem sajtu možete pronaći i najnovije vesti iz Zrenjanina, servisne informacije

http://www.mojzrenjanin.com/
Sačuvana

SlimShady

  • Član
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 11
Odg: Web Adresar 2013
« Odgovor #41 poslato: 06-05-2013, 14:26:24 »

Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Web Adresar 2013
« Odgovor #42 poslato: 07-05-2013, 01:07:49 »



ViaBalkans.com je turistički portal. Bavi se putovanjima kroz 11 zemalja Balkana. Konkursi koji se često organizuju prilika su da osvojite vredne nagrade, najčešće u vidu putovanja.

http://www.viabalkans.com/



Hrvatski portal za oglase

http://www.cro-info.biz/Kategorije.html



Osnovna delatnost knjižare je prodaja pročitanih, polovnih, ali očuvanih knjiga i korišćenih udbenika.U podudi je veliki broj knjiga klasične strane i domaće literature, beletristika, popularna literatura, dečija literatura. Takođe, nudimo veliki broj visokoškolskih udžbenika, posebno iz oblasti građevinarstva, mašinstva i organizacije rada. U ponudi su i enciklopedije, priručnici… Imamo i izuzetno stare i retke knjige antikvarne vrednosti.

http://knjige-stare.shopmania.biz/



Srpska Imena – Poreklo i spisak svih muških i ženskih srpskih imena.

http://srpskaimena.blogspot.com./



HEJ, želite li još dugo biti sami? Ovo je odličan početak za svaku buduću vezu. Da li će se ona i obistiniti, zavisi samo od Vas. Neka Vaše reči nadju pravi put do Nekoga. Važno je samo, da ih taj Neko prepozna, bas kao sto biste i vi morali prepoznati Nečije reči upućene samo vama. Zbog ubrzanog načina života sve manje mesta nam ostaje za druženje, a ova renomirana web stranica za online upoznavanje Vam nudi upoznavanje I komunikaciju preko anonimnih telefonskih razgovora kao i putem SMS-a.Sve je 100% anonimno. Upoznajmo.Se

http://www.upoznajmo.se/



Životno osiguranje online – osiguranje, životno osiguranje, osiguranje imovine, osiguranje lica, osiguranje motornih vozila…

http://www.zivotnoosiguranje-online.com/
Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Web Adresar 2013
« Odgovor #43 poslato: 09-05-2013, 04:34:46 »



Ako želite besplatno da postavite svoj oglas, saznate trenutna dešavanja u gradu, informišete se iz prve ruke o atraktivnim mestima za izlazak, rasprodajama...ili jednostavno želite da ćaskate uz kaficu - Weekend Cafe je pravo mesto za Vas! Dođite da zajedno formiramo kutak koji će svima biti od koristi.

http://www.weekendcafe.net/



Online prodaja mobilninh telefona na terotoriji Srbije.

http://www.mobilnimarket.com/



Zvanična Internet prezentacija Belanovice. 20, G.Milanovca 30, Valjeva 60 kilometara idealna je destinacija za odmor i rekreaciju. Prirodna bogatstva plodnih dolina između reka Kačera, Belanovice i Berisave, krase ovo lepo mesto

http://www.belanovica.org/



Prodaja SKUTER moto opreme IXS, oprema za motore i skutere:moto ixs: skuter kacige,skuter jakne, skuter pantalone, skuter rukavice, skuter obuća, moto skuter zaštita i pribor - po povoljnim cenama

http://www.moto-oprema.rs/
http://www.oprema-motori.com/



Trazite mesto za odmor u Srbiji i Crnoj Gori? Na pravom ste mestu.

http://www.recepcija.rs/



Smesni video snimci - iako klasičan sajt sa mnogim smešnim i zanimljivim video snimcima koji su rasporedjeni u kategorije - Smešni Video Klipovi Životinje Ljudi Sport Muzika Šokantno Nezgode Reklame TV

http://www.smesnivideosnimci.com/



Sve akcije, katalozi, snizenja i popusti na jednom mestu. Tempo, Metro, Idea, Maxi, Dis, Mercator, Roda i mnogi drugi...

http://www.akcijeikatalozi.rs/



Osnovni ciljevi i zadaci Sekcije mladih su sledeći: - upoznavanje javnosti sa specificnim problemima mladih zaposlenih u zdravstvenoj i socijalnoj delatnosti, - pridobijanje podrške javnosti, u najširem smislu te rači, za naše stavove, predloge i akcije, - afirmacija i zaštita specificnih profesionalnih, radnih, socijalnih i sindikalnih prava i interesa mladih radnika, - angažovanje na rešavanju problema pri zapošljavanju mladih radnika, - borba za dosledno primenjivanje propisa o posebnoj zaštiti mladih na radu, - osiguranje efikasnije socijalne i zdravstvene zaštite mladih radnika.

http://www.sekcijamladih.org/



Mutwak kulinarska društvena mreža

http://mutwak.com/



Merak online prvi pravi hedonističko-servisni kutak gde možete dobiti informacije vezano za filmove na repertoaru, šta se daje u pozorištu, koje je zanimljivo mesto gde možete da ručate, koja je zanimljiva destinacija da otputujete..

http://www.merakonline.com/
Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Web Adresar 2013
« Odgovor #44 poslato: 15-05-2013, 04:12:45 »



Rezultati fudbal, košarka, tenis, hokej, bejzbol, američki fudbal, rukomet, odbojka, ragbi, kriket. Rezultati uživo za 10 sportova, sportske vesti, sportske galerije. e-tribina.com je sve što treba svakom sportsmenu. Zavalite se u fotelju na Vašoj elektronskoj tribini.

http://e-tribina.com/#inscore_ifheight_xdc_4798



Usluge iznajmljivanja jahti na Jadranu, Grckoj, Crnoj Gori, Mediteranu,

http://www.navis-yacht-charter.com/



Aerobik – Sve što niste znali o aerobiku možete naučiti uz pomoć specijalizovanih članaka na našem sajtu...

http://www.aerobik.ba/



Chat portal za sve bosance i hercegovce širom svijeta. Chat je namijenjen za dopisivanje, druženje i upoznavanje novih ljudi.

http://www.bosnachat.com/



Ručna izrada ikona u vizantijskom stilu

http://ikoneizrada.com/



Sajt 'iFriv igre" predstavlja jednu od najvecih kolekcija igrica na srpskom internetu. Igrice su podeljen po kategorijama : oblacenje, pucanje, letenje igrice itd. Svaka igra ima opis tako da igracu ostaje samo da nastavi da igra. I ako na netu postoji veliki broj slicnih sajtova sigurni smo da je ovo jedan od onih na koji vredi doci

http://www.igrefriv.com/



Turistički katalog sa kvalitetnom ponudom privatnog smještaja, apartmana i soba u Hrvatskoj.

http://www.mojsmjestaj.hr/



Portal posvećen domaćem fudbalu.Obuhvaćena dešavanja u Super ligi Srbije,vesti o reprezentaciji,navijačkim grupama.Takođe,na ovom portalu su najvažnije vesti iz fudbala bivših republika.Nakon svakog odigranog kola video izveštaji sa svih utakmica.

http://fudbalsrbija.net/



Najbitnija dešavanja u Beogradu i Novom Sadu, besplatne rezervacije klubova i kafana (online ili telefonom), žurke i putovanja.

http://hostesa.rs/



Najveća domaća Apple zajednica. iAnatomija je blog posevećen "i" svetu. Apple, Microsoft, Google, internet... Ovde ćete pronaći najsvežije vesti, opise proizvoda, aplikacija, dodataka, tema i svega i svačega ostalog. Uputstva za jailbreak, modifikovanje i otključavanje vašeg iPhona.

http://www.ianatomija.info/



Sajt Lako do doma je web portal za nekretnine u vlasništvu agencije za online marketing Connect Group. Naš internet portal pokriva regije 4 zemlje: Srbiju,Hrvatsku,Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru i ima za cilj da postane jedan od vodećih internet portala za nekretnine u tim zemljama. Na jednom mestu objedinjujemo potrebe svih korisnika sistemom ponude i potražnje prave nekretnine za Vas i Vašu porodicu.

https://lakododoma.com/sr/



Profesionalno sminkanje za vencanje, mature i sve druge svecanosti.

http://sminkanje.in.rs/


Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Web Adresar 2013
« Odgovor #45 poslato: 16-05-2013, 04:48:58 »



Blog o porodici, domu, Srbiji...

http://www.zdravasrbija.com/



Politika, ekonomija, sport

http://www.akter.co.rs/



Hrvatski portal o kulturi, ekologiji...

http://www.h-alter.org/



Hrvatski portal o svemu i svacemu...

http://www.dnevno.hr/



O Kosmetu, pravoslavlju...

http://facebookreporter.org/



Za ljubitelje ekologije...

http://ekopatrioti.rs/



Najnovji trejleri, video spotovi...

http://www.contactmusic.com/
Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Web Adresar 2013
« Odgovor #46 poslato: 19-05-2013, 04:17:08 »



Prvi besplatni, online, zdravstveni magazin ORDINACIJA na 86 strana, namenjen je celoj porodici.  Izborom tema i saradnika, vrhunskih stručnjaka iz oblasti medicine, farmacije, sporta, ishrane…

http://ordinacija.tv/



Mikro-PC World je kompletan vodič za korišćenje računara. Najnovije vesti, saveti, testovi i prikazi hardvera i softvera, Internet, multimedija, mobilni i PDA uređaji, informacije o cenama proizvoda.

http://www.mikro.rs/main/



Jeftini proizvodi – Sve na jednom mestu!

http://www.jeftino.rs/



BrzaKupovina.com – Mobilni svet Srbije, mobilni telefoni, cene mobilnih telefona, berza, prodaja, prodavnice, otkup, zamena, uporedjivanje, karakteristike, polovni, novi, oglasi…

http://www.brzakupovina.com/



Vrnjačka Banja Portal – Korisne informacije o smeštaju, lekovitim vodama i položaju najlepše banje u Srbiji.

http://www.vrnjackabanja.biz/



Mršavljenje forum – sve o mršavljenju, celulitu, dijetama na jednom mjestu. Najveći izvor informacija o tretmanima za mršavljenje, dijetama, celulitu, vježbanju i prehrani.

http://www.mrsavljenje-forum.com/



Zlatnapoluga.eu – Investiciono zlato, srebro, platina. Zlatne kovanice, nakit.

http://www.zlatnapoluga.eu/



Hrvatski portal portal Mama-mami – portal za roditelje, mame i bebe.

http://www.mama-mami.com/



Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Web Adresar 2013
« Odgovor #47 poslato: 23-05-2013, 02:35:12 »



Movie2K...gledanje online filmova, serija, sajt sa preko 5 miliona posetilaca dnevno..

http://www.movie2k.to/genres-movies.html



Od igle do lokomotive....

http://www.dl4all.com/



Domaca muzika za skidanje

http://my.opera.com/balkancaffe/archive/



Cvećara.rs – Sve o cveću i u vezi cveća, hortikulture, online reklamiranje cvećara u Beogradu, oglasi u vezi cveća i hortikulture, oglasi u vezi posla sa cvećem i hortikulturom.

http://www.cvecara.rs/



Moja svadba.net – Svadbeni portal na kojem možete da pronađete sve što je potrebno da brzo i lako organizujete venčanje iz svojih snova

http://www.mojasvadba.net/



Blog horarne astrologije – Astrološki blog posvećen veštini horarne astrologije. Tekstovi, analize, objašnjenja i primeri iz prakse astrologa.

http://www.horarnaastrologija.com/



Kvarcni pesak, kvarcni šljunak, mleveni mermer za akvarijume.

http://www.kvarcnipesakakvaristika.in.rs/



Domaci torenti...sajtovi zahtevaju registraciju...

http://www.yubraca.net/
https://www.torrenthr.org/login.php
http://tracker-mk.info/
http://medioteka-yu.com/
http://arenaelite.net/
http://www.freakleech.net/login.php?returnto=%2F
http://infire.si/login.php
http://jazz-ba.com/?p=home&pid=1
http://www.partis.si/prijava
http://torrent.gostovanja.eu/login.php?returnto=%2F
Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Web Adresar 2013
« Odgovor #48 poslato: 24-05-2013, 11:40:07 »



Besplatni oglasi i aukcije. Svi oglasi na jednom mestu. Da Vaš oglas vide svi, e-oglasi ...

http://e-oglasi.rs/



Uz Top Deset liste svakoga dana, saznajte nesto novo i čitajte o deset najzanimljivih događaja iz stvarnog života, koji će vas istovremeno oduševiti i šokirati

http://topdeset.rs/



Svaki dan novi desert. Kolaci i torte, slana i slatka peciva, sladoledi i video recepti, kao i recepti nasih korisnika.

http://brzikolaci.com/



Sajt koji objedinjuje sve teretane u Srbiji, teretane sa opisom, mape teretana, tekstovi o ishrani, suplementima i vezbama u teretani, sve o fitnesu, jogi i aerobiku.

http://teretane.net/



Zvanicna Internet prezentacija Opštine Priboj

http://www.priboj.rs/



Foto Klub Beograd je namenjen svima koji se bave fotografijom, i svim ljubiteljima fotografije

http://www.fotoklubbeograd.com/



Najkvalitetnija obuka za knjigovodju. Postanite expert u knjigovodstvu. Tromesečni kurs, ručna metoda od nule, kao i rad na računaru.

http://obukaknjigovodja.com/



Karoserijski delovi za sve tipove vozila.

http://www.autodelovi011.rs/



Klub obozavatelja automobila marke Alfa Romeo

http://www.alfistisrbije.rs/



Provedite odmor na Plitvicama

http://www.apartments-matovina.com/



1000 zasto 1000 zato - sajt o nauci i tehnologiji

http://sciencefocus.com/qanda




« Poslednja izmena: 24-05-2013, 12:41:45 od strane donwlayco »
Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Web Adresar 2013
« Odgovor #49 poslato: 29-05-2013, 12:00:43 »



Sajt zabavnog karaktera, za mlade. Sajt je napravljen da pruži određenje edukativne, ali i zabavne sadržaje.

http://tinejdzer.com/



Oficijelni sajt bolnice Jagodina. Sajt sadrži sve potrebne informacije za pacijente. Takođe sajt sadrži dokumenta koja su u upotrebi u bolnici i dokumenta potrebna za pacijente.

http://bolnicajagodina.rs/



Oficijelni sajt SPC hrama Apostola Petra i Pavla iz Jagodine

http://www.svetiapostoli.com/



Najveci izbor majica na balkanu...

http://www.vizioshop.com/



smscaskanje.com – Vodeći domaći sajt za upoznavanje na internetu Bez obzira da li ste muško ili žensko ovaj sajt je idealano mesto za vas. Zapamtite da ste ovde došli pre svega da se dobro zabavite… Upoznavanje, sms dopisivanje, ćaskanje, zabava

http://www.smscaskanje.com/



Besplatni auto oglasi. Veliki izbor polovnih i novih automobila, motocikala i ostalih vozila. Prikaz auto placeva sa aktuelnim ponudama. Cars.RS – Hiljade automobila na internetu

http://www.cars.rs/



Vrhunski proizvodi iz Top Shop TV prodaje i besplatni saveti o skidanju kilograma, fitnesu, lepoti, zdravlju, domaćinstvu, kuhinji, dušecima, putovanjima…

http://www.top-shop.rs/
Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Web Adresar 2013
« Odgovor #50 poslato: 30-05-2013, 07:00:19 »



Torent sajt na kome mozete naci izvrsnog kvalieta filmove u  DVD, 720p, 1080p i 3D formatu

http://yify-torrents.com/browse-movie



Najaktuelnije vesti o poznatima na jednom mestu. Sve o rijaliti šou programima, paparaco snimci domaćih i svetskih zvezda, video i foto galerije.

http://www.pulsonline.rs/



Ako vam je dosadno, sajt za ubijanje vremena...

http://www.bored-space.com/



Popusti.rs - Današnja ponuda

http://www.popusti.rs/



Novi demotivacioni posteri i video snimci svakog dana na najvećoj demotivacionoj kolekciji

http://www.demotivacija.rs/



Dodaj.rs - Besplatno postavljanje slika

http://www.dodaj.rs/



Besplatni foto oglasnik za prodaju i iznajmljivanje nekretnina u Hrvatskoj i susjednim zemljama. Imenik agencija i poduzeca.

http://www.realitica.com/



Forumi diskusije download muzike mp3 narodna mp3 zabavna noviteti online radio spotovi top lista

http://www.domaci.de/



Prodaja CDa i DVDa iz bivše Jugoslavije on-line. Folk muzika, kompilacije, filmovi predstave, štampa.

http://www.balkanmedia.com/findex.html



Internet prodavnica NonStopShop.rs Vam nudi uvek dobre cene i sigurnu online kupovinu.

http://www.nonstopshop.rs/cms/index.php



Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje

http://www.juznevesti.com/



Uporedni prikaz cena na tržištu Srbije. IT oprema, telefoni, foto oprema i kućna tehnika.

http://www.pcberza.rs/



ITAcademy, jednogodisnje školovanje iz oblasti informacionih tehnologija. Programiranje, dizajn i multimedija, administracija mreza, menadzmen

http://www.it-akademija.com/



Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Web Adresar 2013
« Odgovor #51 poslato: 31-05-2013, 10:36:07 »



Najnovije vesti iz sveta Showbiz-a, Muzike (pop, folk, world), TV-a...

http://www.opera-17.com/



Kladjenje, live prenosi, statistike

http://www.mozzartbet.com/



Uzivo prenosi fudbalskih utakmica, HD kanali

http://www.tvarenasport.com/



Riznica slikovnih priča. Strip portal sa bazom podataka, redovito osvježavan novim podacima.

http://www.stripovi.com/



Radio Slobodna Evropa emituje program na 28 jezika. Većina naših programa je dostupna na FM i srednjim talasima na domaćim stanicama u našim zonama ...

http://www.slobodnaevropa.org/



Studije, stipendije, prakse, konkursi, programi za studente...

http://www.najstudent.com/



Sajt za upoznavanje interesantnih osoba sa istim interesovanjima.

http://www.flirtic.rs/



Forum Balkan Kinology ( Balkanska Kinologija ) je namenjen svim kinolozima i ljubiteljima pasa sa Balkana a i sire.

http://balkankinology.net/forums/



Sajt na kome mozete naci stare albume FUNK, JAZZ, DISCO 70tih i 80tih da bi skinuli album kliknite na omot albuma

http://matou-lps.blogspot.com./



Casopis za politicku teoriju

http://www.nspm.rs/
« Poslednja izmena: 01-06-2013, 13:47:59 od strane donwlayco »
Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Web Adresar 2013
« Odgovor #52 poslato: 04-06-2013, 02:24:07 »



Najsmešniji vicevi o dobrim jaranima Muji i Hasi, heroju Banatskog humora Lali, malom i nemirnom Perici, gordim Crnogorcima, lepim plavušama. Popravite svoje raspoloženje odmah, nasmejte se uz kolekciju najboljih i najsmešnijih viceva na netu.

http://www.najsmesnijivicevi.com/



Koncept portala zasnovan je na ideji da na jednom mestu okupi distributere alata iz Srbije sa najpovoljnijim uslovima prodaje. Da bi smo ostvarili tu ideju na ovom portalu mi predstavljamo vezu između posetilaca portala i zvaničnih distributera brendova čiju su alati ovde predstavljeni za teritoriju Republike Srbije. Ovim načinom predstavljanja proizvoda obezbeđujemo da kupci od proverenih distributera kupuju samo originalne alate sa garancijom koju nude proizvođači alata.

http://www.alatshop.rs/



zvanicni vodic za mladence

http://www.klikdovencanja.com/
http://www.vencanje.rs/



Stranice pred Vama nastale su iskljucivo radi promocije ultralakog letenja i želje autora za razmjenom iskustva na ovaj nacin .

http://www.airdrive.biz/



hrvatski portal o skuterima

http://www.mojskuter.com/



Sajt za bajkere
http://www.bajkom.com/index.html

MOTO KLUBOVI U SRBIJI
http://www.bajkom.com/klubovi/moto-klubovi.html



ZnacenjeSnova.com - velika baza pojmova i objašnjenja Vaših snova. Znacenje Snova - Tumacenje Snova - Sanovnik - Sanjarica

http://www.znacenjesnova.com/



Opširni TV raspored za Hrvatsku, BiH, Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju, Sloveniju i druge države u regiji. Odaberite svog kablovskog operatera i provjerite što je trenutno na televiziji.

http://tvprofil.net/



Najveca ponuda fitnes i sportske opreme!

http://www.sportdepot.rs/



NADOGRADNJA PRIRODNE KOSE

http://www.nadogradnja-kose.co.rs/



Satovi - web portal o satovima

http://satovi.in.rs/



Moja Internet media portal - najnovije vesti, mali oglasi, video magazin, zbava.

http://www.moja.rs/



Najbolji portal sa receptima od ljekovitog bilja za liječenje raznih bolesti.

http://lijecenje.blogspot.com/



Kontrola težine i zdravo mršavljenje može biti pravi izazov. Šejkovi od Herbalife Formule 1 pomažu Vam u kontroli unosa kalorija, ali istovremeno i u održavanju potrebnih nivoa energije. Kada znate koliko kalorija ima svaki šejk i međuobrok, to Vam pomaže da ostanete na pravom putu, a proteini će Vam pomoći da se duže osećate sitijima, tako da možete izbeći nezdrave međuobroke. Naš program kontrole težine i zdravog mršavljenja omogućiće Vam da se usredsredite na postizanje željene linije ili izgleda i pomoći Vam da se osećate posebno!

http://www.herbasrbija.com/



Svet knjiga je internet knjižara za on-line narucivanje i kupovinu knjiga.

http://www.svetknjiga.rs/



Dobrodošli na domaci-recepti.blogspot.com.Svi recepti na jednom mestu!

http://domaci-recepti.blogspot.com/

« Poslednja izmena: 04-06-2013, 02:26:18 od strane donwlayco »
Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Web Adresar 2013
« Odgovor #53 poslato: 08-06-2013, 10:43:40 »






Mršavljenje,kako smršati,saveti,preparati,dijete,vežbe...

http://www.preparatizamrsavljenje.org/
http://www.mojadijeta.org/
http://www.dijetadijete.com/
http://internetdoktor.blogspot.com/
http://kakosmrsatihl.com/



Mudre izreke,misli,poslovice,citati,mudrosti o zivotu ,ljubavi,sreci,prijateljima...narodne poslovice,biseri smesne iyreke,mudreizreke

http://www.mudre-izreke.org/



Sve o zdravlju reproduktivnih organa i polnim bolestima…

http://www.kondilomi.com/



KAKO SKINUTI STOMAK

http://vezbezastomak.com/
http://www.vezbe.net/



Hemoroidi Lečenje Hemoroida Kako Izlečiti Hemoroide

http://www.hemoroidi.rs/



Saznajte sve što Vas interesuje o Trudnoći - Majčino Mleko, Dojenje, Ishrana Bebe

http://www.savetovalistezabebe.com/



Ovaj sajt Tortea.com će pokušati da sakupi i objavi više od 1000 najpoznatijih recepata za torte.I vi možete poslati vaše recepte putem kontakt forme.Vaši recepti za torte će se naći na sajtu

http://www.tortea.com/



Recepti za voćne kolače i voćne salate.

http://www.kolacici.com/



Koji je vaš znak u kineskom horoskopu?

http://www.kineskihoroskop.net/
http://www.nedeljnihoroskop.net/
http://www.horoskopedija.com/



Sanovnik – sanjarica je Vaša online enciklopedija snova. Saznajte šta znaci svaki Vaš san. Izaberite na koje slovo pocinje to što ste sanjali i saznajte znacenje snova:
http://www.sanovnikopedija.com/
http://sanovnikonline.com/



Venčano prstenje je simbol večne ljubavi, odanosti, vernosti. Oblik prstena je zatvoreni krug

http://vjencanjesnova.info/
http://www.vjencanja-zadar.com/
http://zahvalnice.blogspot.com/



Savjeti za lako stiliziranje frizure

http://www.frizura.net/
Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Web Adresar 2013
« Odgovor #54 poslato: 09-06-2013, 11:05:26 »



Zaposlenje.org – Ciljevi servisa su spajanje poslodavaca i kandidata, stručna pomoć i pružanje mogućnosti usavršavanja, konsalting u oblasti ljudskih resursa, kao i organizacija testiranja, edukacija, poslovnih seminara, obuka i treninga.

http://www.zaposlenje.org/



Auto Dijagnostika – Besplatna kompjuterska dijagnostika Vaseg automobila bez dodatnih uređaja, Besplatne dokumentacije, Oglasi, Linkovi.

http://www.auto-dijagnostika.net/index.php



Škola Vožnje – spisak auto škola u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Crnoj Gori,… Besplatno rešavanje saobraćajnih testova…

http://www.skolavoznje.info/



MyTrade Srbija – Besplatne online aukcije, aukciolovka. Kupovina, prodaja, trampa, učestvujte u aukcijama udobno iz fotelje. Pratite interesantne aukcije pomoću opcije aukciolovka!

http://www.mytrade.rs/Aukcije/xcAuction.asp



E Kupi predstavlja regionalni koncept online prodaje koji se intezivno razvija u zemljama zapadnog Balkana.

http://www.ekupi.rs/



Audio Planeta – Internet prodavnica tehnike! Veliki izbor tehničke robe velikih svetskih proizvodjača. Najveći izbor auto muzike.

http://audioplaneta.rs/



Internet prodavnica u kojoj možete pronaći skoro sve od tehnike: mobilne telefone, notebook računare, desktop računare, opremu i delove za mobilne telefone i računare.

http://najbrzakupovina.com/



Zarada Internetom – Saznajte više kako zaraditi na internetu. Pametno iskoristite sklonost ka Internetu.

http://www.zaradainternetom.com/



Zakoni republike Srbije – Dnevno ažurni zakoni Republike Srbije na jednom mestu. Propisi, uredbe, mišljenja, akta.

http://zakon.co.rs/



Propisi.com – Najsavremenije kompjutersko praćenje i primena svih propisa u Srbiji. Dnevno ažuriranje propisa online.

http://www.propisi.com/



Sajt na kome mozete naci najnovije recenzije o gadzetima

http://www.trustedreviews.com/
« Poslednja izmena: 09-06-2013, 13:35:18 od strane donwlayco »
Sačuvana

uzoran

  • Član
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 2
Odg: Web Adresar 2013
« Odgovor #55 poslato: 12-06-2013, 19:24:48 »

Prelep turisticki sajt
http://vilaradovic.com
Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Web Adresar 2013
« Odgovor #56 poslato: 15-06-2013, 04:43:59 »



Karijes.com – Sajt sadrži bazu podataka velikog broja srpskih stomatologa i stomatoloških ordinacija koje možete oceniti i prokomentarisati. Pronađite i ocenite stomatologe i stomatološke ordinacije u Srbiji.

http://www.karijes.com/



Šumadija sajam Kragujevac – Kalendar sajamskih manifestacija, najave, reportaže, oglašavanje…

http://www.sumadijasajam.rs/



Vaše zdravlje – vodič za zdraviji život.

http://www.vasezdravlje.com/



Nađi cimera – sajt osmišljen tako da pomogne svima onima koji traže cimera, stan ili sobu u svim mestima u Srbiji. Tražim cimera.

http://nadjicimera.com/



Astrologija u Srbiji – Astrološke knjige, škola astrologije, astro data, astrološke analize, astroloski tekstovi

http://www.astrologyinserbia.com/



Berzica – Domaći Freelance portal

http://berzica.com/



Srbija uživo forum – Ne budite marioneta! Srbija uživo, osetite puls i utičite na život u Srbiji. Ako i vi imate ideje kako da učinimo lepšim život u Srbiji slobodno ih napišite.

http://www.srbijauzivo.rs/forum.php?s=24974ff48b37edadd3d48f4280efe752
Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Web Adresar 2013
« Odgovor #57 poslato: 17-06-2013, 11:22:06 »



Flikr vam daje u ponudi 1TB online prostora , mozete postavi online vise od pola miliona vasih fotografija

http://www.flickr.com/



Pre nego sto kupite laptop, smartphone, tablets - posetite PCChecker

http://www.pcchecker.co.uk/



Sajt posvecen kucnjim ljubimcima, forum, saveti...

http://www.yummypets.com/



Fifa confederation Cup Brazil  14 - 30 jun

http://www.fifa.com/confederationscup/



Od 26 - 30 Juna odzrava se Glastonbury festival, nastupice 120 benda na 6 podijuma, organizator obecava 250 sati zive svirke, BBC TV ce neke bendove uzivo prenositi, dogadjanja na festivalu mozete pratiti na ...

http://www.bbc.co.uk/events/ej58q9
http://www.glastonburyfestivals.co.uk/



Posteljina.net – sve o posteljini. Informacije o posteljini, jastucima, zavesama.

http://www.posteljina.net/
http://www.posteljina.hr/



Web portal grada Leskovca – Saznajte sve o Leskovcu i kreirajte njegovu istoriju…

http://www.gradleskovac.net/



Sea Help – Služba pomoći na moru. Besplatne pogodnosti za članove. Tegljenje, dostava goriva, odsukavanja i ostalo.

http://www.sea-help.eu/hr



BebinSvet.net – trudnoća, porođaj, beba, dojenje, ishrana, dete, vaspitanje, roditelj….

http://www.bebinsvet.net/



Moj Novac – Finansijski portal – Investicioni fondovi, penzijski fondovi u Srbiji, dobrovoljni penzijski fondovi, berze u regionu (Beograd, Zagreb, Ljubljana, Sarajevo, Banja Luka, Podgorica, Skoplje), ekonomske vesti, vesti iz investicionih fondova, poređenje fondova, pregled berze, kursna lista…

http://www.mojnovac.rs/fondovi.1.html



Web portal grada Bora. Informacije, vesti, slike sa žurki, istorija, Borsko jezero, Brestovačka banja, grad Bor…

http://www.bor030.net/



Vicmaher donosi najbolje viceve na netu!

http://www.vicmaher.com/
Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Web Adresar 2013
« Odgovor #58 poslato: 19-06-2013, 01:15:48 »



Najnoviji albumi inostrane produkcije za skidanje...

http://www.bubaneemusic2.com/   



Najnoviji albumi domace produkcije, diskografije...

http://jasamtuadisiti.ucoz.com/blog/ 



Kakav naziv - takav i sajt

http://www.sranja.com/



O sportu, kladionice...

http://sporterica.com/

Sačuvana

donwlayco

  • Prijatelj
  • *****
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 5690
Odg: Web Adresar 2013
« Odgovor #59 poslato: 22-06-2013, 02:40:37 »



Sajt posvecen ribolovcima

http://www.varalicar.rs/



Internet radio

http://www.radiostanice.biz/index2.php



SMS servisi našeg sajta služe da u svakom momentu budete informisani o radnjama koje Vas zanimaju

http://www.smsbalkan.com/



Mobilni telefoni

http://www.mobilni.info/



Ako vam je potreban smestaj u Hrvatskoj

http://www.mojsmjestaj.hr/



Ako vam je potreban smestaj u Crnoj Gori

http://www.cgautentik.com/



Najbolji dejting sajt na Balkanu

http://www.prvi-sastanak.net/
http://www.elmaz.rs/
http://www.upoznavanje.mobi/
http://www.zaljubi.com/
http://www.poljubac.de/
http://www.idealanspoj.com/
http://www.zavolime.com/



Ćaskaj, sklapaj nova poznanstva i prijateljstva u Crnoj Gori!

http://badoo.com/sr-me/upoznavanje/crna-gora/
http://www.elmaz.com.hr/



Čavrljaj, sklapaj nova poznanstva i prijateljstva u Bosni i Hercegovini!

http://badoo.com/bs/upoznavanje/bosna-i-hercegovina/
http://www.bosanke.net/



Brzo upoznavanje je za Vas ukoliko želite da upoznate nekog posebnog ili prosto želite da provedete prijatno i zabavno vece u društvu novih, uzbudljivih ljudi

http://www.speeddating.rs/



Dame biraju, muškarci plaćaju

http://www.lovnadecka.com/hunt/app
Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.189 sekundi sa 24 upita.