Razne zanimljive teme > Hobi

Folklor

<< < (3/4) > >>

outbreak:
Zanimljivo je šta sve čovek otkrije da može uraditi kada hoće,ipak svadbe i veselja su drugo a ozbiljno igrati i baviti se folklorom je odricanje i to ogromno,zaista je kao baviti se sportom uz puno odricanja koje vam kasnije donosi satisfakcije.Ali podržavam svadbe ,veselja uz puno :aq26: i  :aq06: ipak mi smo veoma veseo narod,pa ako nešto umemo to je da se provedemo.

Lazarica:
Ivanka, glavno da je tebi lepo kada pevaš! Jednom se živi! :aq26:

Lazarica:

--- Citat: ribica  06-02-2008, 06:13:51 ---Ja sam pokusavala,ali ne vredi,ne mogu da uhvatim ritam,valjda se rodis takav,trapav! :aq21: Kad bude neka svadba,prva ustanem,igram,srecom niko ne obraca paznju,izgubim se u masi. :aq24:

--- Kraj citata ---

Parola - SNADJI SE!!!  :aq05:

Ivanka:
Ma meni jeste lepo, ali okolina trpi...
--- Citat: Lazarica  06-02-2008, 19:10:25 ---Ivanka, glavno da je tebi lepo kada pevaš! Jednom se živi! :aq26:

--- Kraj citata ---

Fanta:
Volim folklor. Igrala u KUD-u "Kablovi". Veselog sam temperamenta. Napustila sam folklor jer sam više volela u Bahus na piće s društvom nego da idem na probu folklora. Ono što mi smeta u našem KUD-u je to što nemaju koreografiju npr. za Učiteljsko kolo. Ne prikazuju Srbiju i iz tog doba.

A pošteno da vam kažem, ja se ne sećam kad sam poslednji put ustala da igram. Radije sam za ples nego za "srpski domorodački ples". Valjda sam s godinama postala romantičnija. Ko će ga znati...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju