Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Legende o kralju  (Pročitano 3150 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

zs

  • Gost
Legende o kralju
« poslato: 17-08-2007, 23:29:41 »

Iako je juče bilo tačno 30 godina od smrti Elvisa Prislija, priličan broj Amerikanaca uveren je da je kralj rokenrola - koji bi sada imao 72 godine - živ.

Jedna anketa Si-Bi-Esa pokazala je da sedam odsto, dakle skoro 20 miliona Amerikanaca, ne veruje da je Elvis umro. Pristalice teorije zavere imaju sijaset teorija zašto je pevač simulirao sopstvenu smrt: jedna je da je u programu zaštićenog svedoka i da radi za američku agenciju za borbu protiv droge (DEA). U tom svojstvu, uvereni su, putuje po svetu, pa otud biva povređeno „viđen“ po raznim krajevima planete.

Kao nepobitne dokaze manipulacije navode da je njegovo puno ime pogrešno napisano na grobu (Aaron umesto Aron), da je kovčeg bio pretežak (ili previše lak, u zavisnosti od verzije priče), da je malo pre nestanka, usred leta pevao pesmu „Blue Christmas“ (Tužni Božić), kako bi obavestio obožavaoce šta ih čeka. Ekscentrični Elvisovi poklonici tvrde da su ga oteli vanzemaljci, a ima i onih koji prepuštaju mašti na volju. „Video sam Elvisa u kućici za ptice, iza moje kuće. Proverio sam da li ima dovoljno zrnevlja za sve i poželeo sam im sreću“, piše jedan od obožavalaca na Internetu. Drugi navodi: „Jutros sam išao u muzej voštanih figura i siguran sam da sam video Elvisa. Stajao je potpuno nepokretan, pravio se da je voštana figura, ali mene nije prevario“.

Sačuvana
 

Stranica je napravljena za 0.061 sekundi sa 19 upita.