Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Šah Klubovi u Jagodini, Ćupriji i Paraćinu  (Pročitano 4085 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

  • Administrator
  • Svedok stvaranja istorije
  • ******
  • Karma: +0/-0
  • Na mreži Na mreži
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 17391
    • Jagodina, Ćuprija i Paraćin kao na dlanu
Šah Klubovi u Jagodini, Ćupriji i Paraćinu
« poslato: 08-08-2010, 09:35:30 »

Poštovani prijatelji šaha iz Jagodine,
 
U subotu 28. avgusta 2010. godine sa početkom od 10,30 časova u Plzenskoj ulici br. 10 u Beogradu održaće se omladinski šahovski turnir "ETNO SRBIJA 2010". Pravo učešća na ovoj manifestaciji imaju šahisti od 6 do 20 godina starosti iz čitave Srbije, tempo igranja je 15 minuta, a igra se sedam kola po švajcarskom sistemu (kompjutersko parovanje). Takmičari se biti podeljeni po uzrasnim grupama, a svaki učesnik treba da ponese šahovsku garnituru i sat.
 

Četvrti po redu tradicionalni omladinski turnir "ETNO SRBIJA" odigraće se u originalnom etno-ambijentu u Beogradu, na Senjaku, kod Mostarske petlje i fabrike piva "BIP", u dvorištu firme "Profesional Promet". Posetioci turnira i učesnici imaće priliku da uživaju u neponovljivom šahovskom druženju na otvorenom prostoru, da posete jedinstven etno - kutak, repliku starog bunara, vodenicu i šumadijski konak, sa svim autentičnim predmetima koji pripadaju izvornoj tradiciji, rukotvorinama i narodnim običajima Srbije. Svaki učesnik dobija poklon po sopstvenom izboru - šahovsku garnituru od čokolade ("SLATKI ŠAH") ili knjigu.

 

Pokrovitelj omladinskog šahovskog turnira "ETNO SRBIJA 2010" je beogradska opština Savski Venac, koja je za najuspešnije učesnike u svim uzrasnim kategorijama obezbedila vredne i atraktivne nagrade. Promoter manifestacije je legendarni velemajstor Svetozar Gligorić, najbolji srpski šahista svih vremena, a veb prezentacija turnira nalazi se na sajtu medijskog pokrovitelja, "Internet Magazina" ( www.internetmagazin.rs ) . Po završetku turnira za sve takmičare biće priređen koktel, a šahovski majstor FIDE Dragan Marić iz Mladenovca odigraće besplatnu simultanku sa učesnicima manifestacije.

 

Upisnina za učešće na turniru "ETNO SRBIJA 2010" iznosi 500 dinara. Prijave za učešće mogu se izvršiti na broj telefona  064/ 26 - 20- 829 (kontakt-osoba: Marko Daković), na e-mail: media.cntr@gmail.com ili direktno na manifestaciji.

 

DOBRO  DOŠLI  NA  ŠAHOVSKO  DRUŽENJE !
 

Stranica je napravljena za 0.061 sekundi sa 25 upita.