Forum Beograd Jagodina Ćuprija Paraćin

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Samo za Registrovane članove je moguć pristup u kategoriji '' Ljubav & Sex & Lepotice''
Obavezno pročitajne uslove korišćenja Foruma ->
Uslovi Korišćenja

Autor Tema: Hakeri Iz Srbije, Na Sajtu Hrvatske Skijašice Kostelic  (Pročitano 2755 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

autentik

  • Administrator
  • Svedok stvaranja istorije
  • ******
  • Karma: +0/-0
  • Na mreži Na mreži
  • Pol: Muškarac
  • Poruke: 17391
    • Jagodina, Ćuprija i Paraćin kao na dlanu
Hakeri Iz Srbije, Na Sajtu Hrvatske Skijašice Kostelic
« poslato: 10-03-2007, 20:22:04 »

Srpski hakeri upali su danas na zvanični sajt hrvatske skijašice Janice Kostelić i postavili slike košarkaša Partizana Milana Gurovića i četničkog vođe Draže Mihailovića.

Hakeri su na sajtu 'www.janica.hr' ostavili i poruku 'ako ne može preko parketa, može preko Interneta', koja je bila ispisana ispod Gurovićeve fotografije.

Upad na sajt Janice Kostelić dogodio se nakon što je nepoznati haker, navodno iz Hrvatske, na internet prezentaciji beogradske televizije Pink postavio poruku s naslovom 'Pozdrav, Velika Srbijo'.

Porukom na sajtu skijašice hakeri iz Srbije su podsetili kolege iz susedne zemlje da su svojevremeno rušili sajtove hrvatskih 'Vjesnika', 'Nacionala', 'Monitora'. 'Najiskreniji pozdravi iz Srbije, zemlje odvažnih junaka i internet manijaka', navodi se u poruci koja se završava fotografijom Draže Mihailovića i potpisom 'Viruskru'.

Zvanični sajt Janice Kostelić u međuvremenu je ponovo proradio.

Haker, koji je upao na televiziju Pink, u poruci naslovljenoj sa 'Pozdrav, Velika Srbijo' naglasio je da nije reč o provokaciji, već o želji da i Hrvati imaju 'svoj tekst na sajtu vaše televizije'. 'Ako se vi možete slikati na našem trgu sa svojim četničkim vođama, možemo se i mi pojaviti na vašoj nacionalnoj televiziji sa svojim nacionalnim simbolima.

Pozdrav Stevanu Vraneševiću koji se tako hrabro slikao usred Hrvatske. Zahvaljujemo vam se i na gostoprimstvu koje su naši košarkaši imali u Beogradu. Puno toplih pozdrava iz Hrvatske', pisalo je na sajtu TV Pink.

Stevan Vraneševic je jedan od troje studenata koji su se sa fotografijom Draže Mihailovića slikali na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, nekoliko dana po izbijanju 'afere Gurović', kome je zabranjeno da putuje u Hrvatsku zbog tetovaže Mihailovića na ruci.
 

Stranica je napravljena za 0.087 sekundi sa 25 upita.